Announcement

Collapse
No announcement yet.

Events/Havades

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• هوشياري همسايه زبل در يادداشت كردن شماره پلاك جرثقيلي كه شبانه اقدام به انتقال خودروي يكي از همسايگان كرده بود، ماجراي يكي از جديدترين شيوه*هاي سرقت سارقان خودرو را برملا كرد.

به گزارش خبرنگار «حوادث» ايسنا، سرهنگ سيد داوود ابوالقاسمي، مدير پايگاه هشتم پليس آگاهي تهران در تشريح اين پرونده، گفت: از اوايل سال جاري، شكاياتي از سوي مالكان خودرو در جنوب تهران مبني بر سرقت خودروشان اعلام شد و اين در حالي بود كه بيشتر خودروهاي سرقتي مجهز به وسايل ايمني و قفل و زنجير بود.

وي گفت: با آغاز كار، كارآگاهان تيم مبارزه با سرقت خودرو به سرپرستي سروان خدايي، تحقيقات خود را از محلهاي سرقت آغاز كردند و بدين ترتيب در جريان تحقيقات پي بردند اغلب خودروهاي سرقتي مدتي بوده كه در مقابل منزل يا معابر خلوت پارك شده بود و سارق يا سارقان با زير نظر گرفتن اين خودروها نقشه سرقت را طراحي كردند.

به گزارش ايسنا سرهنگ ابوالقاسمي افزود: بدين ترتيب در جريان تحقيقات پليس، كارآگاهان با يكي از همسايگان مالباخته مواجه شدند كه در اظهاراتش مدعي شد: خودرو سرقت شده توسط جرثقيل از محل منتقل شده و او نيز كه به موضوع مشكوك بوده، شماره پلاك خودرو را يادداشت كرده است.

بدين ترتيب پليس در گام بعدي در حالي موفق به شناسايي مالك جرثقيل شد كه او با ادعاي اين كه از مسروقه بودن خودروها خبر نداشته است، در اعترافاتش، گفت: تنها از طريق تماس تلفني به محل مراجعه مي*كرده و خودروي را به آژانس*هاي باربري مي*برده است.

مدير پايگاه هشتم پليس آگاهي تهران افزود: صحت ادعاهاي اين متهم، زماني براي پليس محرز شد كه با بررسي تماسهاي تلفني، ماموران پي بردند: متهم اصلي تنها از تلفنهاي عمومي با راننده جرثقيل تماس مي*گيرد.

بدين ترتيب پليس با شناسايي يكي از آژانس*هاي باربري در جنوب تهران در جريان بررسي اين محل، چهار خودروي سرقتي كه جهت انتقال به شهرستانهاي غرب كشور از جمله كامياران، جوانرود و كرمانشاه بارنامه شده بود را در اين محل كشف كرد، اما باز هم صاحب آژانس از هويت متهم اصلي پرونده خبر نداشت و تنها زمان تحويل بار در محل مي*توانست پول خود را بگيرد.

به گزارش ايسنا سرهنگ ابوالقاسمي، گفت: اين بار تيم مبارزه با سرقت پايگاه هشتم پليس آگاهي در نقش كارگران آژانس باربري عازم شهرستان كامياران شدند و زمان تحويل بار موفق به دستگيري فردي به هويت «ك» شدند.

گزارش خبرنگار «حوادث» ايسنا از تشريح اين پرونده حاكي از آن است كه متهم دستگير شده داراي دو سابقه كيفري در خصوص جعل و سرقت خودرو بوده و در تحقيقات پليس معترف شده است: با شناسايي خودروهاي قديمي يا مدل پايين كه ظاهر آنها از مستهلك بودن آنها حكايت داشته به بهانه اين كه خودرو خراب است پس از باخبر كردن جرثقيل در ساعات پاياني شب اقدام به سرقت اين خودروها مي*كرده است.

وي در جريان تحقيقات مدعي شد كه خودروهاي مدل قديمي را براي استفاده در طرح جايگزيني خودروهاي فرسوده سرقت مي*كرده است.

به گزارش ايسنا، تاكنون سرقت 12 دستگاه خودرو توسط اين فرد و دو همدستش براي پليس احراز شده و اين در حاليست كه مدير پايگاه هشتم پليس آگاهي تهران معتقد است: صاحب باربري و جرثقيل نيز از همدستان سارق هستند، چرا كه مبالغي كه مي*گرفتند خارج از عرف بوده است.

وي همچنين از استفاده از پلاك جعلي براي فروش خودروها خبر داد و به ايسنا گفت: در اين راستا دو مالخر نيز دستگير شده*اند.

سرهنگ ابوالقاسمي با هشدار به شهروندان در خصوص استفاده از پاركينگ، گفت: بيشتر خودروها از معابر خلوت سرقت شده بودند، از اين رو شهروندان بايد خودروي خود را در پاركينگ و يا معابر پر رفت و آمد پارك كنند.

وي همچنين اعلام كرد: مالكان جرثقيل حق ندارند، بدون احراز هويت مالكيت خودرو اقدام به جابه*جايي آن كنند، چرا كه در غير اين صورت ممكن است همدست يك سارق تلقي شوند.

مدير پايگاه هشتم پليس آگاهي تهران، كليد حل معماي اين سرقتها را هوشياري يك شهروند دانست و گفت: مردم نسبت به رفتارهاي مشكوك اطراف منزلشان بي*تفاوت نباشند.

وي همچنين تاكيد كرد: آژانس*هاي باربري نيز حق ندارند، پيش از احراز هويت مالك و مشاهده مدارك خودرو اقدام به حمل آن كنند.

Comment

• خواستگار كينه*جو كه با ترفندي، *دختر مورد علاقه*اش را به منزلي كشانده و اقدام به فيلمبرداري و عكسبرداري غيراخلاقي از او كرده بود، به همراه همدستانش شناسايي و دستگير شد.

تماس مشكوك با منزل دختر جوان

به گزارش خبرنگار «حوادث» ايسنا، اوايل تير ماه سال جاري، زن ميانسالي به يكي از كلانتريهاي شهرستان قم مراجعه كرد و با معرفي خود، ماموران پليس را در جريان حادثه تلخي قرار داد.

وي به پليس اظهار كرد: چند روز پيش، زني كه خود را «م» معرفي كرد، با منزل ما تماس گرفت و به دخترم گفت: «من يكي از آشنايان «م ــ ز»، همسايه شما هستم، مي*خواهم در حق تو يك خوبي كنم».

اين زن طي تماس تلفني مشكوك همچنين به دخترم گفت: «م» از تو تعدادي عكس دارد كه اگر مي*خواهي آنها را تحويل بگيري، بايد به آدرسي كه مي*گويم بيايي.

زن ميانسال ادامه داد: دخترم «س» نيز بدون اين كه موضوع را با ما در ميان بگذارد، به طور ناگهاني از منزل خارج شد، اما زماني كه به منزل بازگشت در پي پرسشهاي مكرر من با توجه به سر و وضع نامناسبش كه از وقوع حادثه*اي حكايت داشت سرانجام ماجراي دردناكي را برايم تعريف كرد و گفت: «بعد از تماس اين زن به آدرس اعلام شده رفتم. بعد از ورود به ساختمان كه محل قرار بود، متوجه شدم «م ــ ز» كه قبلا به خواستگاري*ام آمده بود، به همراه دو تن ديگر كه «م» و «الف» نام داشتند، در منزل حضور دارند. من كه با ديدن اين افراد، بسيار متعجب شده بودم قصد واكنشي داشتم كه «م ــ ز» به زور مرا مورد ضرب و شتم قرار داد و برخلاف ميلم و بي*توجه به مخالفتهاي من، با يك دستگاه دوربين، اقدام به فيلمبرداري و عكسبرداري از من كرد و اين در حالي بود كه پس از اين عمل، قصد تجاوز به عنف داشت كه با مقاومت من موفق به عملي كردن نقشه شوم خود نشد».

به اين ترتيب در حالي كه دوستان «م ــ ز» نيز از من فيلمبرداري كردند، سرانجام براي فرار از منزل، وعده تحويل تمامي طلايم به « م ــ ز» را داده و به سرعت از محل متواري شدم.

ردزني مخفيگاه متهم و كشف عكس و فيلم*هاي غيراخلاقي

بدين ترتيب با اظهارات شاكي، ماموران با احضار دختر مورد نظر و انجام تحقيقات پليسي از اقدام مجرمانه متهم اطمينان حاصل كرده و با هماهنگي فرمانده انتظامي قم براي دستگيري وي وارد عمل شدند.

در اولين شاخه از تحقيقات، آدرس محل سكونت دو تن از متهمان به هويت « م ــ ز» 26 ساله و «م ــ ن» شناسايي و طي عملياتي غافلگيرانه دستگير شدند و در بازرسي از منزل آنها، عكسهاي مبتذل مربوط به تعدادي ديگري از دختران جوان به همراه يك دستگاه كيس رايانه، يك دستگاه دوربين ديجيتال متعلق به «م ــ ز» و تعداد 55 حلقه سي*دي* مبتذل كشف و براي انجام بازرسي*هاي پليسي به آگاهي شهرستان منتقل شد.

سرهنگ مهدي خراساني، رييس پليس اطلاعات و امنيت عمومي شهرستان قم با اعلام اين خبر به ايسنا گفت: با پيگيريهاي انجام شده و شناسايي مالك منزلي كه محل ارتكاب جرم بود، وي به اداره اطلاعات و امنيت عمومي اين شهرستان احضار و به اين ترتيب در تحقيقات صورت گرفته مشخص شد: خواهر مالك منزل «ر ــ* الف»، منزل برادرش را در اختيار متهمان قرار *داده است و با احضار «ر ــ الف» براي انجام تحقيقات، از «م ــ ن» و «م ــ ز» نيز بازجويي شد.

وي افزود: هر سه متهم در ابتدا منكر ارتكاب جرم شدند، اما از آنجا كه تمام فيلمها و همچنين كيس رايانه* مورد بررسي قرار گرفت و مدركي عليه متهمان به دست آمد، با مواجه كردن آنها با اين مدارك و تصاوير غيراخلاقي از دختران چاره*اي جز بيان حقايق نداشتند.

به گفته سرهنگ خراساني، «ر ــ* الف» در اين بازجويي مدعي شد: طرح و ايده انجام اين اقدامات مجرمانه از سوي «م ــ ز» به خاطر داشتن كينه از «س» و خانواده*اش كه به درخواست خواستگاري او پاسخ منفي داده بودند، اعلام شد و ديگر همدستان، او را در ارتكاب جرم همراهي كردند.

با اعترافات صريح متهمان به ارتكاب جرم، ماموران پليس براي دستگيري آخرين متهم پرونده كه «الف ــ ر» ساكن تهران بود نيز وارد عمل و سرانجام در حالي كه منزل مسكوني*اش نامبرده شناسايي شده، اقدامات پليس براي دستگيري او ادامه دارد.

به اين ترتيب با ارجاع پرونده به مرجع قضايي، متهمان با صدور قرار بازداشت موقت روانه زندان شدند.

رييس پليس اطلاعات و امنيت عمومي قم به تمامي خانواده*ها هشدار داد: در صورت مشاهده رفتار انحرافي در فرزندان، مساله را جدي گرفته و با بررسي موضوع، زمينه*هاي بروز عواقب سوء ناشي از آن را فراهم نكنند.

Comment

• كارآگاهان پليس آگاهي شيراز به دنبال سارقي هستند كه با خوراندن آب ميوه مسموم به صاحب مغازه پوشاك، اجناس و وجوه نقد مغازه*دار را به سرقت برد.

سرهنگ عبدالله قاسمي، رييس اداره اجتماعي پليس آگاهي ناجا در گفت*وگو با خبرنگار «حوادث» ايسنا در تشريح ابعاد اين پرونده گفت: در تاريخ 18 تير ماه سال جاري صاحب يك مغازه* پوشاك با مراجعه به كلانتري 124 شيراز، پليس را در جريان سرقت وجوه دخل و اجناس مغازه*اش قرار داد.

شاكي در تحقيقات پليس اظهار كرد: ظهر روز حادثه، مردي در پوشش مشتري به همراه پسر10 ساله*اش براي خريد پوشاك به مغازه مراجعه كرده و در حين مشاهده اجناس اقدام به تعارف نوشيدني به من كرد و من نيز بي خبر از هدف او، مشغول خوردن آب ميوه شدم.

مالباخته افزود: بلافاصله پس از خوردن آبميوه، دچار سرگيجه شدم؛ بطوريكه قدرت هيچ گونه حركتي نداشته و در حاليكه به شدت خواب*آلود بودم، مشتري مورد نظر را مشغول سرقت اجناس و 300 هزار تومان وجه نقد موجود در دخل ديدم.

به گزارش ايسنا بر اساس تحقيقات پليس، خوشبختانه شاكي موفق به يادداشت شماره پلاك سواري پيكان متهم در حال فرار شده و كارآگاهان ابراز اميدواري كردند بزودي اين سارق را دستگير مي*كنند.

رييس اداره اجتماعي پليس آگاهي ناجا با هشدار به شهروندان درباره شكل گيري اين شيوه جديد سرقت گفت: مغازه داران از پذيرفتن هر گونه مواد خوراكي، آشاميدني ، بوييدن عطر و يا اسپري از سوي مشتريان و افراد ناشناس خودداري كنند؛ چرا كه احتمال آلوده بودن اين مواد به داروهاي خواب*آور وجود دارد و در حال حاضر اين شگرد يكي از راههاي سرقت اموال و خودرو شهروندان شده است.

Comment

• اعضاي باند سرقت مسلحانه كه 55 روز پيش از سوي كارآگاهان پليس آگاهي تهران دستگير شده و به قتل سرنشين خودرو حامل طلا اقرار كرده بودند، به ارتكاب سرقت*هاي مسلحانه و چندين فقره سرقت به عنف خانه*ها نيز معترف شدند.

به گزارش خبرنگار «حوادث» ايسنا شش تن از اعضاي اين باند بيست و چهارم ارديبهشت ماه سال جاري در «مارليك» كرج شناسايي و دستگير شده بودند.

اتهام آنها سرقت مسلحانه 3 كيلوگرم طلا از خودرو سمند حامل طلا و قتل يكي از سرنشينان اين خودرو بود كه در ادامه به اين اعضا به سركردگي شخصي به نام «سامان» به 25 فقره سرقت از منازل تهران نيز اعتراف كردند.

سرهنگ داود سلطاني، معاون مبارزه با سرقت پليس آگاهي تهران بزرگ با تشريح 55 روز بازجويي*هاي پليسي از اعضاي اين باند مجرم گفت: در طول اين مدت 2 عضو ديگر باند نيز شناسايي و دستگير شدند.

آنها در بازجويي*هاي به عمل آمده به پنج فقره سرقت مسلحانه از بانكها و چندين فقره سرقت به عنف از منازل اعتراف كردند.

متهمان، معترف شدند كه با ورود به خانه*ها در محدوده استان تهران، در بيشتر موارد با بستن دست و پاي اعضاي خانواده اقدام به سرقت كرده*اند.

به گفته سرهنگ سلطاني، «سامان» و همدستانش در يكي از سرقتهاي شبانه خود پس از ورود به يك خانه و بستن دست و پاي يك زن، دستبندهاي او را از دستانش قيچي كرده و به سرقت برده بودند.

معاون پليس آگاهي تصريح كرد: با تكميل بازجويي*ها و محرز شدن ارتكاب قتل و سرقت*هاي مسلحانه و به عنف توسط اعضاي اين باند، متهمان جهت سير مراحل قانوني تحويل مراجع قضايي شدند.

بنا بر اين گزارش، بازپرس شعبه هشتم دادسراي امور جنايي تهران از افرادي كه از سوي متهمان اين پرونده از آها سرقت شده درخواست كرد تا جهت پيگيري موضوع و شناسايي متهمان به اين شعبه بازپرسي مراجعه كنند.

Comment

• يك دختر نوجوان 13 ساله كانادايي به همدستي با دوست بزرگسالش براي قتل والدين و برادر كوچكترش با ضربات چاقو متهم شد.

به گزارش گروه «حوادث» ايسنا، اين دختر كه در زمان وقوع اين جرم 12 سال داشته، جوانترين شهروند كانادايي است كه مرتكب قتل شده است.

ماه آينده، دادگاه شهر مريسين هات در آلبرتا، حكم اين دختر نوجوان را اعلام خواهد كرد.

همچنين تاريخ محاكمه دوست اين دختر كه مرد بزرگسال بوده، هنوز مشخص نشده است.

بازپرسان مي*گويند كه اين دختر از پدر و مادرش به دليل اين كه مانع رابطه وي با مردي كه 11 سال از وي بزرگتر است، شده بودند، بسيار خشمگين بوده است.

جرمي استينك كه والدين اين دختر را در يك حمله به هنگام صبح به قتل *رسانده، مي*گويد كه دختر اين خانواده در اقدام به اين قتل به وي كمك كرده است.

اين دختر كانادايي گواهي داده است كه «استنيك»، او را وادار كرده تا برادر 8 ساله*اش را به قتل برساند.

اين دختر، گفت كه يك ضربه چاقو به بدن برادرش وارد كرده، اما نتوانسته او را بكشد و به اين ترتيب مرد قاتل، پسربچه را گرفته و گلويش را بريده است.

در كانادا، كودكان تا قبل از 14 سالگي محاكمه نمي*شوند.

Comment

• قضات شعبه*ي 71 دادگاه كيفري استان تهران صبح امروز سه*شنبه پسر متهم به قتل هم*پادگاني*اش را محاكمه كردند اما وي در حضور 5 قاضي دادگاه ادعا كرد كه گفته*هاي قبلي*اش تحت فشار بوده و وي مرتكب اين قتل نشده است.

به گزارش خبرنگار حقوقي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سيفي، نماينده*ي دادستان در تشريح كيفرخواست صادره، اظهار داشت: در اين پرونده «ذبيح*الله» متهم به قتل عمدي «محمد» هم*پادگاني*اش است.

وي در تشريح كيفرخواست صادره، اظهار داشت: متهم، سرباز وظيفه*ي نيروي هوايي در حال پست نگهباني در پدافند نيروي هوايي ارتش بوده كه پس از دستگيري ادعا مي*كند مقتول كه هم خدمتي او بوده غيرقانوني به محل نگهباني او وارد شده، پس از مصرف مواد مخدر با وي جر و بحث مي*كند و مقتول پس از اين*كه سر نيزه*ي اسلحه او را برداشته متواري مي*شود و در حين فرار متهم به قتل پشت پا به مقتول مي*زند، او به زمين مي*خورد. پس از اين عمل ضمن آن*كه از ناحيه*ي دهان و دندان خون جاري مي*شود بي*هوش شده و متهم او را داخل گودالي از قير مي*اندازد و محل را ترك مي*كند.

سيفي افزود: جسد مقتول در ششم تيرماه سال 84 كشف مي*شود و دادسرا با عنايت به گزارش مراجع انتظامي، شكايت اولياي دم مقتول، كشف جسد، گزارش معاينه*ي جسد و نظريه*ي پزشكي قانوني، اقرار صريح متهم، بزهكاري وي را محرز دانسته و تقاضاي مجازات دارد.

اولياي دم مقتول در بيان خواسته*شان از دادگاه، گفتند: اگر ثابت شود اين متهم فرزند ما را به قتل رسانده تقاضاي قصاص او را داريم.

قاضي عزيزمحمدي، «ذبيح*الله» 23 ساله را فراخواند و اتهام قتل عمدي «محمد» را به وي تفهيم كرد كه متهم گفت: اتهام را قبول ندارم.

وي در تشريح روز حادثه، اظهار داشت: از آن*جايي كه مقتول خدمتش در سايت ما به پايان رسيده بود، دو ماه او را نديده بودم تا اين*كه در روز حادثه به صورت غيرقانوني سوار اتوبوس ما شد و به پادگان ما آمد تا زمان ناهار او را در ناهارخوري ديدم. از هم جدا شديم ديگر او را نديدم.

قاضي عزيزمحمدي از متهم سوال كرد چرا به نزد بازپرس رفتي و اقرار كردي؟ كه متهم مدعي شد تحت فشار اقرار كرده و در نزد بازپرس از روي تخيل اعتراف كردم.

قاضي عزيزمحمدي از متهم سوال كرد در بازجويي چرا تناقض*گويي كردي؟ كه متهم مدعي شد: از ترس اين*كه مجدد به آگاهي نروم قتل را قبول كردم و بازسازي صحنه نيز از روي آموزه*ها بود و اكنون چيزي به خاطر نمي*آورم.

وي در ادامه ادعا كرد: بعد از گذشت 3 سال جاي شكنجه*ها روي بدنم وجود دارد، من از بازپرس درخواست انتقال به پزشكي قانوني جهت بررسي زخم*ها را كردم اما بازپرس من را به روانپزشكي منتقل كرد.

قاضي رحيمي از متهم سوال كرد چگونه اين تخيل*هاي تو با واقعيت منطبق است؟ كه متهم گفت: نمي*دانم.

اعرابي، وكيل متهم به قتل در دفاع از موكلش، گفت: موكلم در حين خدمت سربازي بوده و از پانزدهم مردادماه سال 84 با صدور قرار بازداشت موقت زنداني است.

وي گفت: متهم به قتل با وجودي كه از محل خدمت موكلم منتقل شده بوده و در تاريخ 30/3/84 به صورت غيرقانوني وارد شده و ظاهرا در زمان خروج نيز قصد عبور از سيم خاردارها را داشته كه گودال قير در مسير قرار داشته است.

اعرابي افزود: موكلم در آن زمان كشيك بوده و كشيك در ارتش معناي خاصي دارد و از آن*جايي كه جسد در گودال قير يك هفته وجود داشته اضمحلال بوجود آمده است. به اعتقاد من مقتول اصلا به قتل نرسيده و جسد وي كوچكترين شكستگي استخوان نداشته و طرز قرار گرفتن بدن در قير با افتادن در آن فرق مي*كند.

متهم در بيان آخرين دفاع، مكررا در دادگاه قسم مي*خورد كه بي*گناه است و دو سال از جواني*اش بيهوده هدر رفته است و گفت: خسته شدم. دو سال بي*گناه من را به زندان انداختند. من حاضرم قسم بخورم بعد از خوردن ناهار مقتول را نديدم و قتل الكي نيست بايد انگيزه داشته باشد. من 17 ماه خدمت كرده بودم و به خاطر سه ماه نمي*خواستم خودم را بدبخت كنم.

قضات شعبه*ي 71 دادگاه كيفري استان تهران (عزيزمحمدي، رحيمي، شهرابي فراهاني، معتمدي و عبداللهي) پس از انجام شور حكم اين پرونده را صادر خواهند كرد.

Comment

• تن از اعضاي جديد و اصلي باند «كفتارها» كه با ترفندي، پسران نوجوان را به پارك جنگلي لويزان كشانده و سپس به خشن*ترين شيوه آنها را مورد تجاوز قرار مي*دادند، با اقدامات اطلاعاتي ماموران پليس امنيت در«مامازن»، «اهر» و «شرق تهران» شناسايي و دستگير شدند؛ در پرونده سياه متهمان تعرض به دختران جوان نيز ديده مي*شود.

شكايت اولين قرباني و آغاز تحقيقات

به گزارش خبرنگار «حوادث» ايسنا، سردار عليپور، رييس پليس امنيت عمومي نيروي انتظامي تهران بزرگ در تشريح جنايات بي*رحمانه اعضاي اين باند گفت: چندي پيش در پي چندين فقره اعلام شكايت مبني بر اين كه فرزند پسر آنها از سوي افرادي ناشناس ربوده و سپس در پارك جنگلي لويزان مورد تجاوز به عنف قرار گرفته است، پرونده*اي مهم بر روي ميز ماموران پليس امنيت قرار گرفت.

در ادامه، بررسي* فعاليت مجرمانه اعضاي اين باند مشخص كرد: متهمان، پسران نوجوان بين 11 تا 15 سال را از منطقه شرق تهران با ترفندي ربوده و سپس با تهديد سلاح گرم و سرد و انتقال به جنگل لويزان به شيوه*اي خشن، به آنها تجاوز مي*كردند.

با كسب اطلاعات اوليه، دستور ويژه*اي جهت دستگيري اعضاي اين باند صادر شد و چندين خانواده كه فرزندشان قرباني نقشه شيطاني اعضاي اين باند شده بود، شناسايي شده و جهت اعلام شكايت به پليس امنيت مراجعه كردند و به اين ترتيب به دنبال دستور ويژه و با همكاري دادستان تهران، پرونده به صورت خاص تحت رسيدگي قرار گرفت.

در اولين اقدام پليسي، اعضاي اين باند با انجام اقدامات وسيع اطلاعاتي ردزني شده و سرانجام با دستگيري يكي از متهمان در مامازن، چهار عضو ديگر نيز طي هفته*هاي گذشته در شهرستان اهر و تهران دستگير شدند.

«كفتارها»، اقدامات شنيع خود را شرح دادند

به گزارش ايسنا، «هادي» معروف به «هادي لودر» 22 ساله، متهم اصلي باند «كفتارها»، پيش از اين سوابق عديده*اي در خصوص سرقت، مواد مخدر و ... را در پرونده سياه خود داشت كه در ادامه اقدامات مجرمانه*اش، آدم*ربايي،* اذيت و* آزار، تجاوز به عنف، شرارت، حمل سلاح سرد و گرم و ... نيز سوابقش را تاريكتر كرد.

اين متهم كه در كنار چهار همدست ديگرش قرار گرفته بود، در حالي كه آثار نقش و نگارهاي مختلف به صورت خالكوبي بر روي بدن نيمه عريانش نمايان بود، در پاسخ به پرسش خبرنگاران، گفت:

«از حدود يك ماه پيش با اعضاي باقي*مانده از باند «كفتارها» كه «حسين زالزالك» سركرده آن بود، باند جديدي تحت همين عنوان تشكيل داديم.

تصميم گرفته بوديم تا اين بار پسران نوجوان را طعمه قرار دهيم و در اولين مرحله با موتورسيكلتي كه در اختيار داشتيم، در خيابان*هاي منطقه تهرانپارس پرسه*زني مي*كرديم و سوژه مورد نظر را اين گونه شناسايي و پيدا مي*كرديم».

وي ادامه داد: «پسران نوجوان با ظاهري ساده هدفمان بودند. به آنها نزديك مي*شديم و به نوعي، او را متهم مي*كرديم كه براي خواهرمان مزاحمت ايجاد كرده* است، اما آنها در حالي كه ابتدا منكر قضيه مي*شدند، در ادامه وقتي با اصرار ما در اين باره مواجه مي*شدند براي ثابت ادعاي خود، ما را همراهي مي*كردند و به اين ترتيب با فريب طعمه از سوي يكي از اعضاء، بقيه سوار بر دو موتورسيكلت ديگر، آنها را تا پارك جنگلي لويزان تعقيب مي*كرديم».

«لودر» در ادامه اظهاراتش در خصوص شگرد كشاندن قربانيان به پارك لويزان، گفت: «قرار بر اين بود تا به ظاهر سرويس مدرسه خواهر يكي از اعضاء در مقابل پارك لويزان توقف كند و موضوع مزاحمت ثابت شود، وقتي طعمه را به آنجا مي*كشانديم و او متوجه نبود دختري كه ادعا كرده بوديم برايش ايجاد مزاحمت شده، مي*شد قصد فرار داشت كه با نشان دادن چاقو و قرار دادن آن زير گلويش، حساب كارش را كرده و بالاجبار همراه اعضاي باند مي*شد و از آنجا نقشه تعرض به اجرا درمي*آمد».

وي گفت: «قرباني كم سن و سال را تهديد به مرگ كرده و از او مي*خواستيم فرار كند، ما نيز با چاقو به دنبالش مي*دويديم و در همان هنگام نيز لباس*هايمان را براي عملي كردن نقشه تجاوز بيرون مي*آورديم، وقتي او روي خود را برمي*گرداند تا ما را ببيند با بدنهاي عريان ما مواجه مي*شد، از شدت ترس و اضطراب بر خود لرزيده و با سرعت بيشتر به فرار ادامه مي*داد، اما در لحظه*اي او را غافلگير كرده و 4 نفري با چاقو ضرباتي را بر روي بدنش وارد كرده و لباس*هايش را پاره مي*كرديم، كم كم كار به جايي مي*رسيد كه ديگر لباسي بر تن قرباني نبود و همانجا تعرض صورت مي*گرفت.»

اعترافات «اكبر» 20 ساله، دومين متهم

«يك قبضه اسلحه خراب همراه داشتيم كه از كاشان خريداري كرده بوديم و براي تهديد استفاده مي*شد. اولين طعمه را يك ماه پيش به دام انداختيم».

سومين متهم «مجتبي» 18 ساله

«در ارتكاب جرم دخالتي نداشتم، پدرم در بومهن باغي دارد. اعضاي باند «كفتارها» را از قبل مي شناختم، آنها به من نگفته بودند از پليس متواري هستند، آنها را وارد باغ كردم، اما متوجه شدم چند دختر نيز آنها را همراهي مي*كنند. بعدا فهميدم اعضاي اين باند، دختران را ربوده و آنها را در باغ مورد تجاوز قرار داده*اند. به هيچ*يك از دختران حتي دست هم نزدم.»

به گفته بازپرس پرونده، باند كفتارها تاكنون به 6 تا 7 دختر جوان كه به اين باغ كشانده شده بودند، تعرض كرده*اند و 10 قبضه اسلحه نيز همراه داشتند.

چهارمين متهم، «اكبر سياه» 20 ساله

«تا به حال به سه نفر تجاوز كردم. ابتدا در خيابان جشنواره با ايجاد رعب و وحشت در ميان پسران نوجوان، آنها را به پارك لويزان آورده و سپس مورد تجاوز قرار دادم و با همان وضعيت در همان منطقه رها كردم. پيش از اين نيز با سه دختر معتاد در تهرانپارس آشنا شدم كه آنها را تنها براي مصرف مواد به منزلم برده بودم.»

«محمد ريزه» 22 ساله يكي ديگر از متهمان بود كه به ارتكاب جرم اعتراف كرد.

متهم بعدي «علي اصغر» برادر متهم اصلي «هادي لودر» 30 ساله بود، مدعي شد: «در زمينه مواد مخدر سابقه كيفري دارم، اما با اعضاي اين باند كاري نداشتم».

به گزارش ايسنا، يكي از ماموران پليس آگاهي كه بازجويي از متهمان را بر عهده داشت به خبرنگاران گفت: زماني كه از «هادي» دليل ارتكاب اين نوع از تجاوزها را پرس و جو كرديم، اظهار كرد: «تجاوز به دختران مرا ارضا نمي*كرد، از اين نوع تعرض كه همراه با ترس و اضطراب قرباني بود، لذت مي*بردم».

متهمان در ادامه بازجويي*ها معترف شدند: «طعمه*ها را در ساعات مختلف روز به لويزان مي*كشانديم.»

گزارش خبرنگار حوادث ايسنا كه در محل حضور اعضاي اين باند حضور يافته بود، حاكيست: مادر پسر 15 ساله*اي كه از سوي اعضاي باند مورد تجاوز قرار گرفته بود با حضور در پايگاه، مي*گفت: «محل كارم در خاك سفيد است. آن روز پسرم براي گرفتن پول پيش من آمده بود كه در ميان راه گرفتار اين افراد شد. حدود يك ساعت نيز در پارك لويزان بوده و متهمان ضربات متعددي به دست و پا و صورتش وارد كرده و لباسهايش را از تنش بيرون آورده بودند. وقتي براي پيدا كردن لباسهايش به همان محل رفتم، با لباس زير پسرانه فراواني مواجه شدم كه تكه*تكه شده بود. سه هفته به صورت مرتب پيگير شكايت بودم، اما كاري از پيش نمي*رفت تا اين كه صبح يك روز به دفتر سردار رادان، رييس پليس تهران رفتم. بعد از ظهر در منزلمان بودم كه از دفتر نيروي انتظامي تهران بزرگ با من تماس گرفته و اعلام كردند براي شناسايي يكي از متهمان به پليس امنيت بروم. باورم نمي*شد كه متجاوزان دستگير شده* باشند.»

متهمان در ادامه بازجوييها همچنين اقرار كردند: «طعمه*ها را در خيابانهاي جشنواره، خاك سفيد، درختي و .... در منطقه شرق تهران انتخاب مي*كرديم.»

مامور حاضر در پايگاه نيز تاكيد كرد: اين جنايات تنها 20 درصد از جرايم ارتكابي متهمان است، چرا كه اين اقدامات به صورت مخفيانه صورت مي*گرفته و به همين دليل تحقيقات پليس براي احراز ساير جرايم عمومي اعضاي باند ادامه دارد.

به گفته پليس امنيت تهران بزرگ، احتمال آن مي*رود كه تعداد شاكيان از اعضاي اين باند افزايش يابد.

سردار عليپور اضافه كرد: اين باند، اعضاي ديگري دارد كه دستگيري آنها از سوي پليس امنيت همچنان در دستور كار قرار دارد.

در همين حال داديار شعبه دوم ويژه امنيت دادسراي تهران نيز اعلام كرد: تمامي افرادي كه پيش از اين در پي اعلام شكايت، رضايت داده*اند و يا قربانياني كه هنوز اعلام شكايت نكرده*اند براي شناسايي متهمان و تشكيل پرونده به پايگاه پليس امنيت تهران بزرگ واقع در ميدان سپاه مراجعه كنند.

وي اطمينان خاطر داد كه هويت تمامي شاكيان در پرونده*ها پنهان خواهد ماند.

Comment

• متهمي كه با دادن وعده*هاي دروغين ازدواج، زنان جوان را با شگردهاي مختلف فريب مي*داد، با شناسايي مخفيگاهش طي عملياتي غافلگيرانه دستگير شد.

به گزارش خبرنگار «حوادث» ايسنا، هفته گذشته دختر جواني با چهره*اي مضطرب به پليس اطلاعات و امنيت عمومي شهرستان قم مراجعه كرد و به ماموران، گفت: چندي پيش با مردي كه خود را «ح ــ ح» معرفي *كرد، آشنا شدم كه در ابتدا به من وعده ازدواج داد، ارتباط ما ادامه داشت تا اين كه يك روز با ترفندي، مرا سوار يك پژو 206 كرد كه مدعي بود به تازگي آن را خريده است. من نيز او را براي رسيدن به محلي همراهي كردم، هنوز دقايقي نگذشته بود كه اين مرد در حركتي ناگهاني، خودرو را متوقف و با طنابي به سمت من حمله كرد.

دختر جوان ادامه داد: از اين اقدام بسيار وحشت*زده شده بودم، او دست و پايم را با طنابي كه در دست داشت بست و سپس با تزريق آمپولي كه بعدا متوجه شدم حاوي موادمخدر است، مقداري شربت خواب*آور به من خورانده و به مسير ادامه داد. به اين ترتيب كمي بعد از آن، به خواب عميقي رفتم، اما وقتي به هوش آمدم متوجه شدم «ح» مرا به مشهد منتقل كرده است.

وي به ماموران گفت: در همانجا بود كه از من درخواست كرد تا اعضاي يك باند حمل مواد مخدر را در قاچاق همراهي كنم. پس از گذشت چند روز در يك فرصت به دست آمده از محل فرار كرده و به قم بازگشتم.

سرهنگ خراساني، رييس پليس اطلاعات و امنيت عمومي شهرستان قم با اعلام اين خبر به خبرنگار «حوادث» ايسنا گفت: هنوز مدت زمان زيادي از شكايت اين زن جوان نمي*گذشت كه زن ديگري با مراجعه به پليس اعلام كرد: مدتي است مردي به نام «ح ــ ح» به من پيشنهاد ازدواج داده است و پس از گذشت مدتي با بيان اين كه با مشكل مالي مواجه شده است، از من مبلغ 17 ميليون ريال وجه نقد گرفت و من نيز با اعتماد به او، اين مبلغ را در اختيارش قرار دادم، اما پس از تحويل پول ناپديد شد.

وي افزود: با اعلام اين دو شكايت و ارجاع پرونده به پليس امنيت قم، ماموران تحقيقات گسترده*اي را با توجه به مشخصات ارايه شده از سوي اين دو شاكي آغاز كرده و به اين ترتيب با به دست آمدن سرنخ*هايي از متهم تحت تعقيب، پاتوقهايي كه متهم به آنجا رفت و آمد مي*كرد، شناسايي شده و تحت نظر پليس قرار گرفت.

به گفته سرهنگ خراساني، تحقيقات پليسي ادامه داشت تا اين كه متهم مورد نظر هنگام تردد به يكي از اين اماكن، از سوي ماموران شناسايي و بي*درنگ طي عملياتي غافلگيرانه دستگير شد.

رييس پليس اطلاعات و امنيت عمومي قم به ايسنا گفت: متهم پس از انتقال به پليس اطلاعات و امنيت در ابتدا تمامي اتهامات وارده را رد كرد، اما زماني كه از سوي دو شاكي شناسايي شد، راهي جز اعتراف نداشت و به ارتكاب هر دو جرم اقرار كرد.

تحقيقات پليس با احتمال ارتكاب تعداد بيشتري از كلاهبرداري*ها همچنان در دست پيگيري است.

Comment

• كارگاهان پليس جنايي در مقابل يكي از خونين*ترين پرونده*هاي سال جاري تا كنون قرار گرفته*اند كه در جريان آن سه كارگر افغاني در شرق تهران با تبر به قتل رسيدند.

به گزارش خبرنگار «حوادث» ايسنا، ساعت 9 صبح روز جمعه بيست و دوم تير ماه، جنايتي بي*سابقه و خونين در كارگاه متروكه واقع در محدوه استحفاظي كلانتري 127 «نارمك» به وقوع پيوست كه در جريان آن، سه كارگر افغاني به هويت «سردار»، «عبدالقادر» و «كريم» در حالي كه در خواب بودند، از سوي قاتل با ضربات وارده بر پيكرشان به قتل رسيدند.

يكي از اين كارگران ظاهرا از خواب بيدار شده و از ترسش به دستشويي فرار كرده بود، اما او نيز نتوانسته از كينه قاتل جان سالم به در ببرد و در همان محل به قتل رسيده بود.

به گزارش ايسنا اين مصالح فروشي به دليل قرار گرفتن در محدوده شهري و پر رفت و آمد بودن اين محل از سوي شهرداري پلمپ شده بود و ظاهرا يكي از مقتولان، سرايدار اين محل بوده است.

گزارش*هاي اوليه پليس جنايي حكايت از آن دارد كه كارآگاهان در مقابل جنايتي انتقامجويانه قرار دارند، چرا كه هيچ چيز از محل سرقت نشده است.

با تحقيقات اوليه در حال حاضر، سه مظنون از سوي كارآگاهان جنايي بازداشت شده*اند و تحقيقات در اين رابطه ادامه دارد.

Comment

• يك جوان تبعه جمهوري آذربايجان مادرش را به وسيله آچار به قتل رساند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران در باكو، «الشاد ممد*اف» ساعت دو بعد از ظهر شنبه با حمله به مادرش، وي را به قتل رساند.

اين حادثه در حالي رخ داد كه «الشاد ممد*اف» داراي ناهنجاريهاي رواني بوده است و بارها سابقه بستري در بيمارستان بيماران رواني را داشته و در حال حاضر نيز دليلي براي اين اقدام خود عنوان نمي*كند.

مسوول رسيدگي به اين پرونده قتل در اين باره اظهار كرد: بيماري رواني «الشاد» به تاييد پزشكان رسيده است و تحقيقات در اين باره ادامه دارد.

Comment

• مرد مست در جريان دعواي با مادر زنش در شانگهاي چين، دختربچه*10 ماهه*اش را از طبقه هشتم ساختمان به بيرون پرت كرد.

به گزارش گروه «حوادث» ايسنا، اين بچه از خوش شانسي روي توده زباله*ها فرود آمد و فقط دچار شكستگي پا شد.

«يون دونگرويي» 27 ساله در حالت مستي با مادر زن خود مشاجره لفظي پيدا و عصبانيتش را سر فرزند خود خالي كرد.

همسر اين مرد گفت كه ديگر حاضر نيست با او زندگي كند، چراكه لياقت پدري فرزندشان را ندارد.

كودك در بيمارستان جيادينگ تحت مداوا قرار گرفت و پزشكان اعلام كردند كه هيچ آسيب خطرناكي در او مشاهده نكرده*اند.

«يون دونگرويي» مي*گويد: بچه در آغوش او مشغول بازي بوده كه به طور ناگهاني از دستش رها شده و سقوط كرده است.

Comment

• سقوط يك فروند هواپيماي مسافربري برزيلي با 176 سرنشين حين فرود در باند فرودگاهي در اين كشور به مرگ تمام سرنشينان آن و 15 تن ديگر روي باند زميني منجر شد.

به گزارش گروه «حوادث» ايسنا، اين هواپيما پس از سقوط در فرودگاه كونگونهاس در سائوپائولوي برزيل به شدت دچار آتش*سوزي شد.

اين دومين و مرگبارترين حادثه بزرگ هواپيمايي در برزيل طي مدت يك سال بوده و به اين ترتيب نگراني*ها نسبت به امنيت باند فرودگاه در بارندگي*هاي سنگين افزايش يافته است.

دو ساعت پيش از اين حادثه نيز بارندگي سنگين و مداوم، محل وقوع را در برگرفته بود.

هواپيماي مسافربري TAM حين فرود در اين فرودگاه شلوغ با شدت زياد به يك ايستگاه گاز و ساختماني برخورد كرد كه متعلق به خود شركت هواپيمايي بوده است.

علاوه بر 15 نفري كه در روي باند و يا در بيمارستان بر اثر شدت جراحت جان سپردند، 10 تن ديگر نيز مجروح شده و در بيمارستان بستري شدند.

يك مقام دولتي در اين باره، گفت: به من اعلام كردند كه دماي داخل هواپيما تا 1000 درجه سيلسيوس افزايش يافته و به اين ترتيب احتمال نجات مسافران عملا صفر است.

Comment

• زن 55 ساله با 20 ليتر گازوئيل اقدام به خودسوزي کرد.

به گزارش خبرنگار «حوادث» ايسنا، طي تماس مردمي با مرکز فرماندهي آتش*نشاني مشهد اعلام شد: پيرزني در منزل مسکوني خود واقع در جاده قديم قوچان، کال زرکش خود را به آتش کشيده است.

آتش*نشانان به محض رسيدن به محل حادثه با صحنه بسيار دلخراشي مواجه و متوجه شدند: اين پيرزن 50 ساله* که به تنهايي زندگي مي*کرده، بر اثر تالمات روحي، خود را به آتش کشيده است.

همچنين بررسي*ها نشان داد كه وي با استفاده از يک گالن 20 ليتري گازوئيل دست به خودسوزي زده و به علت تنها بودن وي،* همسايه*ها نيز دير از موضوع خبردار شده و در نتيجه بر اثر شدت سوختگي جان خود را از دست داده است.

Comment

• داديار اظهار نظر دادسراي امور جنايي تهران از صدور كيفرخواست براي مرد متهم به قتل همسرش خبر داد.

به گزارش خبرنگار حقوقي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، صفر خاكي با اعلام اين خبر تصريح كرد: حدود پاييز 85 فردي با زدن حدود 12 تا 13 ضربه چاقو زن 42 ساله خود را در منزل مسكوني در تهران به قتل رساند سپس طي تماسي با ماموران انتظامي از ارتكاب اين قتل خبر داده و ماموران مراجعه مي*كنند به استقبال آنها آمده و اعلام مي*كند كه زنش كشته است و جنازه*ي او را نيز به ماموران نشان مي*دهد.

وي افزود: اين فرد كه بازنشسته است حدود 50 سال سن دارد و مدعي است كه به دليل داشتن سوظن به همسرش اقدام به اين كار كرده است.

خاكي ادامه داد:* با بررسي*هاي مختلف مشخص مي*شود مردي در طبقه*ي بالا خانه*ي اين زن و شوهر زندگي مي*كند كه عضو هيات مديره ساختمان بوده و هرماه براي دريافت حق شارژ به درب منزل اين خانواده مراجعه مي*كرده است.

متهم به قتل پس از چندين بار مراجعه*ي اين همسايه دچار اين توهم مي*شود كه او با همسرش رابطه دارد.

داديار اظهار نظر دادسراي ناحيه*ي 27 تهران افزود: اين فرد به دليل همين سوء ظن اقدام به كنترل و تعقيب شديد همسر خود مي*كند زماني كه روزي از خانه بيرون مي*رود و با منزل تماس مي*گيرد كسي تلفن را برنداشته و ظن او نسبت به آنچه تصور مي*كرده تقويت مي* شود به همين دليل سريعا به خانه بازگشته و از همسر خود سوال مي*كند اما قبل از هر اقدامي با چند ضربه چاقو او را از پاي در مي*آورد.

خاكي با بيان اين*كه پس از قتل موضوع به بهروز هنرمند بازپرس ويژه*ي قتل شعبه*ي چهارم دادسراي جنايي تهران اطلاع داده شده و در صحنه حاضر مي*شود، خاطرنشان كرد: پس از جلسات بازپرسي و انجام تحقيقات و تكميل آن قرار مجرميت براي اين متهم مبني بر اتهام مباشرت در قتل عمدي و كشف مقادير زيادي مشروبات الكلي از سوي بازپرس هنرمند صادر و به واحد اظهار نظر ارجاع شد كه روز گذشته پس از تاييد قرار مجرميت، كيفرخواست براي اين متهم صادر و به دادگاه كيفري استان ارسال شد.

داديار اظهار نظر دادسراي جنايي تهران در پايان خاطرنشان كرد: تمام فرزندان خانواده براي متهم تقاضاي قصاص كرده*اند.

Comment

• قضات شعبه*ي74 دادگاه كيفري تهران ظهر چهارشنبه پسر افغان متهم به قتل پسردايي*اش را محاكمه كردند.

به گزارش خبرنگار حقوقي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، حيدري نماينده*ي دادستان در تشريح كيفرخواست صادره اظهار داشت: در اين پرونده، «صديق» 18 ساله اهل افغانستان متهم به مباشرت در قتل عمدي «قمرالدين» (پسردايي*اش ) است.

نماينده*ي دادستان افزود: با توجه به اين*كه اولياي دم مقتول در دسترس نيستند دادستان تهران براي اين متهم تقاضاي قصاص كرده است.

وي ادامه داد: با توجه به اقرار صريح متهم، نظريه پزشكي قانوني درباره*ي علت تامه مرگ، گزارشات مراجع انتظامي، بزهكاري متهم از نظر دادسرا محرز است و با استناد به مواد 206 و 266 از قانون مجازات اسلامي كيفر قانوني را از دادگاه تقاضا مي*كنم.

قاضي حسيني كوه كمره*اي متهم به قتل را فرا خواند و اتهام قتل عمدي «فخرالدين» به روش پرتاب تلويزيون به سر مقتول را به وي تفهيم كرد كه متهم گفت اتهام را قبول دارم.

قاضي حسيني كوه كمره*اي درباره*ي علت به قتل رساندن مقتول از متهم به قتل سوال كرد كه وي گفت: در زمان حادثه در حالت طبيعي نبودم زيرا مواد مخدر زيادي مصرف كرده بودم.

متهم به قتل در تشريح زمان حادثه گفت: در آن روز با هم مواد مخدر مصرف كرديم و قبل از اين ماجرا من قصد داشتم موتور بخرم اما او نمي*گذاشت به همين لحاظ با هم درگير شديم من هم تلويزيون را به طرف او پرتاب كردم.

ياورزاده، وكيل تسخيري متهم به قتل در دفاع از موكلش گفت: موكلم در زمان وقوع قتل 15 ساله و معتاد به حشيش بوده كه به قول خودش آنقدر در مصرف مواد مخدر افراط كرده بود كه قوه*ي تميز، تشخيص و شعورش را از دست داده بود و بدون فكر به عاقبت عملش تلويزيون 14 اينچ را به سر او زده بود.

وي گفت: دادسرا تلاشي براي پيدا كردن اولياي دم نكرده است و پدر مقتول كه دايي متهم است به دنبال قصاص وي نيامده و خواهان قصاص نيست آيا درست است در اين وضعيت دادستان راه ديگري را انتخاب و درخواست قصاص كند.

ياورزاده افزود: اولياي دم به علت فقر و نداري، پول براي دادن كرايه ماشين جهت حضور در دادگاه ندارند و درخواست قصاص از سوي دادستان هيچ نفعي براي اولياي دم ندارد.

وي ادامه داد: روش قتل توسط متهم كه تلويزيون را به سر پسردايي اش كوبيده است نشان دهنده*ي آن است كه موكلم در زمان ارتكاب قتل از تعادل ذهني برخوردار نبوده است.

قاضي حسيني كوه كمره*اي متهم به قتل را براي آخرين دفاع فرا خواند كه متهم گفت: دفاعي ندارم.

قضات شعبه*ي 74 دادگاه كيفري استان تهران( حسيني كوه كمره*اي، رحيمي، تردست، سيدي و سالاري) پس از انجام شور حكم اين پرونده را صادر خواهند كرد.

Comment

Working...
                                X