G Point

Collapse
X
 
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Rasputin
    Senior Member
    • Jan 2005
    • 63906

    #1

    G Point

    يك متخصص در ايتاليا عكس نقطه جي را گرفت. پروفسور دكتر امانوئل جانيني متخصص ژينكولوگ و استاد مديكال سكسولوژي دانشگاه L’aquila بعد از سالها مطالعه و پژوهش نقطه جي را كه ارگاسم خانمها را در سكس تضمين مي كند پيدا كرد و عكسي از آن نقطه گرفت.


    نقطه جي كه براي اولين بار در سال 1950 از سوي ژينوكولوگ آلماني ارنست گرافنبرگ مطرح شد تا سالها بين دانشمندان باعث بحث هاي فراواني شده بود. در حالي كه برخي از دانشمندان از وجود نقطه جي در بدن دفاع مي كردند برخي ديگر از دانشمندان نيز به دليل نبود منبع خاصي، نقطه جي را خيالي و يوفوي ژينوكولوگها مي دانستند.


    به گزارش وبلاگ ترجمه اخبار تركيه به نقل از گازته وطن تركيه، پروفسور امانوئل جانيني سالها روي پروژه اي كار كرد كه در آن خانمهايي كه اورگاسم شده اند يا به ارگاسم نرسيده اند شركت داشتند. وي بر اساس اكوگرافي هاي گرفته شده از اين زنان كشف كرد در زناني كه اورگاسم واژينال را تجربه مي كنند ديوار حائل بين واژن و راه ادرار (پيشابراه؟) فضاي بزرگتري دارد.

    اين دانشمند عكس نقطه جي را هم به عنوان مدرك منتشر كرده است.


    iran
  • Dokhtar Bandari
    Member
    • Oct 2007
    • 1099

    #2
    LOL... now you guys have no excuse.
    I would be true, for there are those who trust me;
    I would be pure, for there are those who care;
    I would be strong, for there is much to suffer;
    I would be brave, for there is much to dare.
    I would be friend of all—the foe—the friendless;
    I would be giving and forget the gift;
    I would be humble, for I know my weakness;
    I would look up and laugh—and love—and lift.
    Howard Walter

    Comment

    Working...