Announcement

Collapse
No announcement yet.

Zolm be Zane Irani

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by RedWine
    Shoma vaghtesheh kam kam yad begiri khoondaneh farsi ro !
    rast migi vali na vakht daram na hosele..sakhte kheili! :P

Comment

Originally posted by khanoomi
      bahat movafegham zana ziadi ehsasatian pesara ham ke nago marmolak
      vaghehan az loghat marmolaket khosham omad va in be pesara mikhoreh....

Comment

be nazare man in ke marda mitooonan bishtar az ye zan dashte bashan va inke mitoonan sighe bekonan kheili cherto perte, mozakhrafe mahze
        be khatere inke age ye mard befahme ke zanesh ba ye marde dige booode, mikhad hamaro bekoshe, pas bayad injooori fekr kone ke oon zanesh ham hamin ehsas ro nesbat be ooon dare, kash ki na pesari va na dokhtari be ham dige kheinat mikardan,
        albate be nazare man in parinaz khanoom dar bazi az mavaredesh ye kam ziad ravi karde, ke masalan mige zan mizayad va mard nam mizare, injooori nist, aghalan hame ja injooori nist.....

Comment

jsmith joon baba be khoda man enaro naneveshtam,
          eno yeki az doostam ke irane baram ferestade

God made Coke,
          God made Pepsi,
          God made Persian girls so DAMN SEXY!!!

~Zende Bad Iran Va Irani~

Comment

khob tazegiha hameh az che gharder aghayan dokhtarharo aziyat mikonan masalan az lahaze atefi in thread ro ke pari baz karde boode khobeh ke digaran bekhonana.
            are hamishe be nazar mirese ke khanom ha ro az lahaze atefi va in tazegiha azlaze fiziki zolm mishan.....
            ye film didam ke chetori ye khanomi ro sang sar kardeh bodan ......

Comment

vaghean hamine...asan ingar ghanoone tabiate..hame jaye donya hamine....har chi az rabte ya azdevajedonafar migzare...mard sar hal tar mishe va zan shekaste tar..(dar bishtare mavared)hala cherasho vaghean nemidoonam..chon dar hale hazer zana z marda chizi kam nadaran...zanha ham too jame be andaze marda ghodrat daran..ama baaz zire daste marda bayad bashan...
              Love like you never got hurt
              work like you don't need the money
              Dance like no one is watching

تا عاقلان راهی برای یکبار خندیدن پیدا کنند دیوانگان هزار بار خندیده اند

Comment

na hat kasi bayad bara khodesh tasmim begire ke che tori mitoneh rabetasho tori dashte bashe ke victim mard salari nashe...

Comment

Working...
                X