Announcement

Collapse
No announcement yet.

In Memory of Mahasti

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

tasliat
    Kill Before Being Killed

Comment

چه متين بود و چه صداي رسائي داشت. لعنت بر اين روزگار ظالم. اي هنرمند مظلوم يادت زنده باد
      - به شهر و دياری ببر تو مرا که نور خدا باشه و منو تو
      - نباشه به دلها نشانه غم اميد و صفا باشه و من و تو
      ---

تنها صداست كه مي ماند
      مهستي رفت اما چيزي كه به مهستي هويت مي دهد صداي ماندگار اوست

---

با چشمانی پر از گریه و دلی آکنده از غم درگذشت بانوی کردزبان و پر آوازه مهستی خانم را به همه مردم ایران و خصوصا به کرمانشاهی های عزیز تسلیت عرض می کنم. روحش شاد

---

مهستی یکی از خوانندگان توانمند و محبوب در نزد ایرانیان هنر دوست بود . درگذشت او ضایعه بزرگی در جامعه هنر به خصو ص در موسیقی بود . تاسف من از این است که چرا هنرمندان ما باید در غربت بمیرند . چرادر خبرگذشت شخصیتهای این چنین این قدر بی سر و صدا و غریبانه برخلاف مرگ برخی از اشخاص که روزها و ماهها بخاطرشان زندگی مردم مختل می شود، است ؟ درگذشت این هنرمند محبوب را به خانواده و همه هنر دوستانتسلیت عرض می کنم .روحش شاد

---

به قول سعدی "مرده آنست که نامش به نکوئی نبرند"
      این گونه افراد همیشه زنده اند و تا نامی از هنر و هنرمند در جهان باشد به نیکی از آنها یاد خواهد شد.

---

مهستی عزیز به آسمون رفت
      من خیلی مهستی رو دوست دارم
      باورم نمیشه که ما دیگه مهستی نداریم
      مهستی بزرگ رفت پیش خدای بزگ و مهربون
      مهستی من بارها به تو زنگ زدم و تو به محبت و صمیمیت با من صحبت میکردی
      بعد از این دیگه نیستی که با ملتت صحبت کنی
      آخه چرا شما دوتا خواهر که اینهمه خدمات ارزنده و تاریخی به فرهنگ و هنر سزمین پارس کردید باید دور از وطن و در فراق عاشقانتان دق کنید
      مهستی عزیزم آزادیت رو تبریک میگم

Comment

I don't know why, but from what i hear she use to give attitude to the fans and people. I didn't know her, but I don't hear good stories about her,but god bless her soul as a human being that left the earth, that's all i got to say.

Comment

I wish I had heard of her before this thread. All though, respect.

What's up?

Comment

NOBODY IS PERFECT, BUT WE CAN ONLY TRY TO BE.

Comment

مراسم خاکسپاری مهستی

Comment

Sad

When I found out that the lovely Mahasti died.I broke down into tears because she was one of my favorite's singers.Plus she had a voice that I could never got tired of listening to.

Comment

Working...
                X