Announcement

Collapse
No announcement yet.

Shahram Solati

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Shahram Solati Bio

Shahram Solati was born on 11th Aban 1336 in Sarcheshmeh , Pamenar, Tehran.

After finishing his primary school educations, he continued his studies at Tehran's musical

highschool, because of his interest in music.He played Piano and Clarinet and singing.
    By his friend's encouragements, he continued singing as the main profession.
    He introduced himself to the world of music with "Dooset Daram" and "Hello,Hello"
    albums and became a symbol of singing amonge the Iranian adults by the albums
    "Do Khatte Movazi" and "Sangdel".
    Because of some political changes in Iran, he left the country to Los Angles In 1985
    A.D. His first and his best-selling album in the USA was "Tobeh".

One year later his second and third album which were named "Sabr" and "Yeki Yekduneh",

made him the most popular singer of his time

and he was given the title of "A sound over all sounds".

The steps of success passed famefully in a way that he was the top singer of record

companies and the Ace of musical studios in Los Angles.

His most artistic and valuable albums " Doa" and "Hedieh" were presented to his fans

Here is some of his really unforgetable albums:

in turn of their favor and support.With "Shah Gol" album he became the hero of Iranian pop music.Shahre Setareh , Shab Be Kheir , Barikallah,Hedieh
    Vasvaseh , Panjareha , Sarnevesht ,Kavir

Labkhand , Mano to , Bahuneh ,Tanha , Hichestan & Haliteh

Comment

به اين زودی به فکر آلبوم جديد افتادين؟!

بله ، اتفاقا موقعی که آلبوم جمعه شبها رو بيرون دادم همزمانش داشتم آلبوم حاليته رو ضبط می کردم و حالا هم همين اتفاق داره می افته. آلبوم جديدم که هنوز اسمی براش اتنخاب نکردم تا چهار ماه ديگه بيرون می ياد. و اين آلبوم با چهره جديد من معرفی خواهد شد با ويديوهای جالب. خودم روی اين کار جديد خيلی حساب می کنم.

آلبوم حاليته خيلی موفق بود، جوری که شنونده های جديدی پيدا کردين. يکی از شنونده های نوجوون ما فکر کرده که شما بعد از ده سال تازه يک کار بيرون دادين!

نه اينکه درست نيست ولی دو سال روی آلبوم زحمت کشيدم. بی خوابی های بسيار و ريزه کاری های بسياری روی آلبوم انجام شد. و خوشبختانخ پاداشش هم اين استقبال بزرگ مردم بود. خيلی از آهنگها بين مردم گل کرد. از جمله حاليته ، احساس سلام و خودم هم آهنگ بسه بسه رو خيلی دوست دارم.

من اخيراً ازدواج نکردم ولی از ازدواج اولم دو تا پسر دارم و در حال حاضر مجرد هستم.
      ولی بايد افشا کنم که بزودی قصد ازدواج دارم. ولی اينکه ايشون چه کسيه، محفوظ بمونه.

پرسيدن که شايعه هست همسر قبلی شما دختر خانم جميله بوده، اين درسته؟

بله با ايشون به مدت يک سال زندگی کردم و به دلايلی مختلف که مخصوص زندگی خواننده هاست مثل مسافرت و ضبط استوديو و کنسرتها و غيره نتونستيم به زندگيمون ادامه بديم!

کنسرت آنتاليا بايد کنسرت خاطره انگيزی برای شما باشه. آيا اولين باريه هست که اينجا مياين؟

بله. اولين باره که اينجا اومدم. قبل از اينجا در لس آنجلس يک کنسرت بزرگ داشتم.

ايرانی های اينجا ( آنتاليا ) چطورن؟

اينجا مثل دوبی برام ميمونه. ايرانی ها رو که می بينم، بوی ايران رو ميدن. بوی ايرانی که بيست و چند ساله نديدم و دلم براش خيلی تنگ شده. به اميد خدا روزی بشه که ما بتونيم به ايران بريم و در ايران با مردم هم صدا بشيم.

از ايران گفتين، من يادم مياد شما اولين بار در يک برنامه به اسم "ميخک نقره ای" ( شوی شادروان فريدون فرخزاد ) اومدين روی صحنه که فکر کنم شما با خانم شهره يک آهنگ دو صدايی خوندين. از اون روزهای اول برای ما يک مقداری تعريف کنين؟

من و شهره درسمون رو در هنرستان عالی موسيقی شروع کرديم. در ابتدا شهره فلوت ميزد و من کلارينت. ساز دوم ما هم پيانو و ضرب بود. به خاطر اينکه پدرم هنرمند بود از هفت سالگی من و شهره آواز هم می خونديم. خوانندگی رو اول من شروع کردم. بعد شهره اومد و من خودم رو يک مقداری کشيدم کنار. چون جوون بودم و سرم خيلی شلوغ بود!

شلوغ چی؟

همين جوری ! به هر حال شهره بعد از من شروع کرد و الان هم خيلی موفقه. من برای همه هنرمندها آرزوی موفقيت می کنم.

از شما پرسيدن که آيا شما بزرگتر هستين يا شهره؟

من ۱۱ ماه از شهره بزرگترم.

راستی آقای صولتی، متولد کدوم شهر هستين؟

من متولد تهران هستم. ناحيه ۹ تهران و بچه سرچشمه. از همين جا هم به هم محلی های خودم سلام می کنم.

Comment

shahram solati

kasi tablighe shahram solati ro ke baraye FCUK bazi karde ro dare be man beresone, mamnon misham

Comment

Ask it here http://www.tapesh.com/forum/showthread.php?t=1544

Pls don't open another thread with the same person which we have it already ! Thx .
          Last edited by Rasputin; 11-08-2005, 07:46 AM.

Comment

mew album of sh solati .

Comment

Comment

SHOHREH - SEXY PERSIAN DANCE from 1985

SHOHREH - Sexy PERSIAN Dance 1985

Comment

Working...
                X