Announcement

Collapse
No announcement yet.

Siavash Ghomeishi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Guest nemitunam harfeh kasi keh hata Reg nist ro ghabul konam !!! hala cheh bereseh be ini keh migi. !

Comment

New album

Roozhayeh Bi Khatereh

Commin' soon.!

Comment

Siavash Ghomeyshi - Roozhaye Bikhatere
        (New Album)

-Booseyeh Bad

-Geryeh Kon

-Panjereh

-Tassavor Kon

-Mahboobeyeh Shab

-Hanooz

-Yaadeh Man Bash

Comment

آقای سیاوش قمیشی شما دیگه سانسور نکن

واضح است که شعر این آهنگ "تصور کن"1 شما ساختار و الهامش را از آهنگ قدیمی ولی همیشه گوارای بهمان اسم2 مال خواننده معروف انگلیسی جان لنون از گروه بیتل گرفته اید. تعجب است ولی که چطور شما راضی شدید قسمت ضد مذهبی این آهنگ را که قسمت اصلی روح و دینامیزم این آهنگ است بدور بیاندازید. سبک کار شما در این 30 و چند سال اخیر و حتی سبکی که ظاهر خودرا می آرائید همه دلالت از تحسینی است که شما از جان لنون دارید. پس چطور شد که چنین سوء تفسیری در حق او کردید. این کار شما باصطلاح انگلیسی زبان ها جان لنون را در قبرش یک غلت حسابی داد. من نمیدانم که شما در چه محیط فکری در فرنگ قرار دارید ولی اینجا در ایران به شما من قول میدهم که همه آدمهای روشن ذهن از ته قلب خوشحال میشدند و در واقع کیف میکردند اگر پیغام ضد مذهب جان لنون را در شعر شما میدیدند

فرق شما که یک عمر آهنگهای باصطلاح روشنفکرانه خوانده اید با خواننده گان روحوضی مآب مثل خانم شهره که آهنگ اخیرش "امام رضا"3 مذهبیون و غیر مذهبیون را با هم خجلت زده کرده چیست؟

برای مخاطبین شما بخصوص آنها که در ایران هستند (آن ملیون ها جوان و یا آن ده ها و شاید صدها هزار مسافرکش که آهنگ های شما رابار ها گوش میکنند و برای مسافرینشان پخش میکنند) آهنگ های زیبا و الهام بخش یکی از منابع اصلی امید زندگیشان است. اگر خود شما نمیخواهید و یا نمیتوانید الهام بخش باشید باعث تاسف است ولی با دستکاری در اشعار شاعر وخواننده ای که چهل سال پیش در انگلستان عوامل درد ما در ایران امروز را بیان کرده شما حیثیت و اهمیت کار این شاعر را کسر کرده اید

من پیشنهاد میکنم که شما با بازنویسی شعر این ترانه و اجرای مجدد آن هم حیثیت خود را بازپس گیرید و هم پیغام جان لنون را با اصالت به دست مردم ایران برسانید

1

نام آهنگ: تصور کن

خواننده: سیاوش قمیشی

تصور کن اگه حتی تصور کردنش سخته
          جهانی که هر انسانی تو اون خوشبخت خوشبخته
          جهانی که تو اون پول و نژاد و قدرت ارزش نیست
          جواب هم‎صدایی‎ها پلیس ضد شورش نیست
          نه بمب هسته ‎ای داره نه بمب ‎افکن نه خمپاره
          دیگه هیچ بچه‎ ای پاشو روی مین جا نمیذاره
          همه آزاد آزادن همه بی‎درد بی‎دردن
          تو روزنامه نمی‎خونی نهنگ‎ها خودکشی کردن
          جهانی ‎رو تصور کن بدون نفرت و باروت
          بدون ظلم خودکامه بدون وحشت و تابوت
          جهانی ‎رو تصور کن پر از لبخند و آزادی
          لبالب از گل و بوسه پر از تکرار آبادی
          تصور کن اگه حتی تصور کردنش جرمه
          اگه با بردن اسمش گلو پر میشه از سرمه
          تصور کن جهانی ‎رو که توش زندان یه افسانه است
          تمام جنگهای دنیا شدن مشمول آتش‎بس
          کسی آقای عالم نیست برابر با همن مردم
          دیگه سهم هر انسان تن هر دونه گندم
          بدون مرز و محدوده وطن یعنی همه دنیا
          تصور کن تو می‎تونی بشی تعبیر این رویا

2

ترجمه اصل آهنگ
          Song's Name; Imagine
          Lyrics by: John Lennon
          Imagine there's no heaven, تصور کن بهشتی در کار نیست
          It's easy if you try, اگر سعی کنی آسان است

No hell below us, جهنمی در زیر ما نباشه
          Above us only sky, روی سرمان فقط آسمان

Imagine all the people
          تصور کن همه مردم
          living for today...
          برای امروز زندگی بکنند

Imagine there's no countries,
          تصور کن که مملکتی در کار نیست

It isn't hard to do,
          کارسختی نیست

Nothing to kill or die for,
          هیچ چیز که بکشی و یا براش بمیری نباشه

No religion too,
          مذهب هم نباشه

Imagine all the people تصور کن همه مردم

living life in peace...
          در صلح زندگی کنند

Imagine no possesions,
          تصور کن مالکیتی در کار نباشه

I wonder if you can,
          نمیدونم میتونی این کار را بکنی

No need for greed or hunger,
          احتیاجی برای طمع و یا گرسنگی وجود نداشته باشه

A brotherhood of man,
          یک اجتماع برادرانه

Imagine all the people
          تصور کن همه مردم

Sharing all the world...
          همه دنیا را با هم شریک هستند

You may say I'm a dreamer,
          ممکن است که تو فکر کنی من آدم رویائی ام

but Im not the only one,
          ولی من تنها نیستم

I hope some day you'll join us,
          امیدوارم تو هم به ما ملحق بشی

And the world will be as one.

و اون موقع همه دنیا یکی خواهد شد

3
          نام آهنگ: امام رضا

خواننده: شهره

یادش بخیر یادش بخیر
          اون زمونها که خونمون تو وطن بود
          زیارت امام رضا همیشه کار من بود
          با چشم گریون اومدم یه شب برم به خونه
          دیدم کفشهامو یه نفر برده بی‎چک و چونه
          یادش بخیر یادش بخیر
          که خونم تو وطن بود
          آخ گریون شدم گریون شدم
          اشکهام شدن روونه
          به یه فقیر پاپتی تو دل گفتم دیوونه
          از غصه برهنه‎پا دلم گرفت بهونه
          ای کاش تو دل به یک فقیر نمی‎گفتم دیوونه
          یادش بخیر یادش بخیر
          که خونم تو وطن بود
          حالا که تو غربتمو زریح تو دست من نیست
          روحم همیشه غایبه روحی توی بدن نیست
          اشکهام شده یه رودخونه برای خاک خونه
          واسه زیارت مشهد دارم میشم دیوونه
          یکی بیاد پیدا بشه روح منو بیاره
          پاهای پاپتی من پا به فرار میزاره
          (یادش بخیر یادش بخیر
          که خونم تو وطن بود
          زیارت امام رضا همیشه کار من بود) 2*

Comment

mamnoon az info!
            faghat chastam eshare konam ke ahannge farangis ro "EMAD e RAM" avalin bar choonde ke baadha tavasote siavahs bazchooni shod.

Comment

Originally posted by mehran55
              mamnoon az info!
              faghat chastam eshare konam ke ahannge farangis ro "EMAD e RAM" avalin bar choonde ke baadha tavasote siavahs bazchooni shod.

Harf-e shoma kamelan dorosteh ! kashki mesleh shoma ziad mi dashtim beine iruniha ! Mamnoon .

Comment

دو بار اول حواس هر دومون پرت شدم و ديديم که حوصله مصاحبه رو نداريم! بار سوم هم آبروريزی شد مصاحبه رو شروع کرديم و بعد از چند دقيقه متوجه شديم که درباره آلبوم "بی سرزمين تر از باد" داريم حرف می زنيم!

بعد از کلی خنده ديگه ساعتهای دوازده شب حدود نيمساعت پيش از اينکه روی صحنه بره از آلبوم جديدش گفتيم و شنفتيم:

سياوش جان دروود. قبل از اينکه مصاحبه رو شروع کنيم، می خواستم تا پيام يک سری دختر رو به شما برسونم که در مرکز اميد مهر در تهران هستن. دخترهايی که آسيب اجتماعی ديدن و از خونه فرار کردن. با خيلی از اونها صحبت کردم و همه گفتن که سياوش رو دوست داريم و با آهنگ هاش زندگی می کنيم. اکثر اين دخترهام گروه سنی بين ۱۵ تا ۲۰ سال هستن.

منم فکر می کنم همه اين دخترها نازنين هستن و اگر از خونه بيرون زدن، لابد واقعاً به اونجايی رسيده که بايد ميزدن بيرون! وگرنه هيچ آدمی بيرون و سرما رو به خونه اش ترجيح نميده. به هر صورت دم همشون گرم و برقرار باشن.

يکی از بچه ها "نازيلا" می گفت آهنگ "خار" شما رو دوست داره که در وصف خداست. البته بچه ها فکر می کنن که اين شعرها کار خودتونه، اما در اصل انتخاب اونها کار شماست. درسته؟

بله درسته. شعر اين آهنگ از منصور فردمنشه
                چند تا کنسرت توی ايام نوروز امسال داشتين؟

خيلی کم. يک بار در دوبی و سه بار هم در اروپا. البته پيشنهاد تعداد کنسرت خيلی بيشتر بود.

چرا انقدر کم؟

به خاطر اينکه نمی خوام پشت سر هم بخونم. چون هم خودم خسته ميشم و هم از اين به بعد سعی می کنم بيشتر در شهرهای بزرگ بخونم.

از آلبوم جديد، کدوم آهنگ ها رو برای خوندن روی صحنه انتخاب کردين؟

"پنجره" و "ياد من باش" آهنگ هايی هستن که امشب توی کنسرت می خونم.

شعر آهنگ "تصور کن" کار يغما گلرويی هست. من حتی بعضی وقت ها زمان معرفی اين آهنگ می گفتم که برداشتی هست از آهنگ "Imagine" جان لنون. درسته؟

بله. اسمش رو هم به همين خاطر "تصور کن" گذاشتيم و دقيقاً مربوط به همون آهنگ جان لنون ميشه.

شما خودتون اين آهنگ رو سفارش دادين؟

"تصور کن" يکی از کارهای موجود يغما بود که من توی کتاب جديدش خونده بودم. البته خوندن کارهايی مثل "تصور کن" که تکه های بلند داره و شعر جدی هست، خيلی سخته. ولی در کل با يغما زياد صحبت می کنم و بهش زياد پيشنهاد موضوع برای شعر ميدم. اما خيلی وقت ها خود يغما شعر ميگه، مثل شعری که برای من گفته به خاطر رفتنم از لس آنجلس، اون هم بعد از ۲۸ سال!

کجا ميرين؟

آمدم اروپا. فعلاً آلمان هستم ولی قرار نيست جای خاصی بمونم و بيشتر سفر می کنم.

ولی محيط لس آنجلس که باهاتون مياد؟ چون شما توی دنيای موسيقی پاپ هستين.

اتفاقاً وقتی هم که لس آنجلس بودم، محيط اونجا باهام نبود! چون ديگه معاشرت و رفت و آمد زيادی نداشتم. به هر حال هر کاری يه حوصله ای می خواست که من ديگه نداشتم. ولی در عوض حوصله خيلی چيزهای ديگه رو پيدا کردم
                چه چيزهايی؟

موزيک گوش کردن، کلوپ رقص رفتن و حال کردن! لس آنجلس به نظر من شهر بسيار شلوغيه. من می دونستم که بايد از اونجا برم اما بعد از ۲۸ سال اين کار مقدماتی رو می خواست و کار آسونی نبود. البته همه اينها رو تعريف کردم که بگم يغما زمانی که اين موضوع رو شنيد، برام يک شعر گفته که توش ميگه "رفتم از شهر فرشته های زشت ..."

راستی يک آلبوم جديد توی ايران اومده که خواننده اون ادعا می کنه پسر شماست!

درسته! شنيدم عکس من رو هم روی جلدش گذاشته! خوب اگه اين کار کمکی بهش می کنه اشکالی نداره! اما نه، ايشون پسر من نيست!

سياوش جان، آهنگ "گريه کن" هم عجيب گرفت. با اينکه حالت خاصی داره چون ما معمولاً ميگيم گريه نکن، اما شما توی اين آهنگ ميگين "گريه کن" ...

بله. گريه قشنگه. گريه سهم دل تنگه، اگر گريه نکنی، چکار کنی؟
                چه چيزی توی زندگی شما بوده که اين موضوع رو قبول کردين؟

من موافق "گريه کردن" هستم، اما خودم به اين نتيجه نرسيده بودم! من هيچ وقت در زندگی از ناراحتی گريه نکردم. ولی بعضی وقت ها احساساتی ميشم و گريه ام ميگيره.

آلبوم آخرتون بيشتر يکرنگه و سبک الکترونيکی داره، درسته؟

بله. از ابتدا کارها فرق داشت و بيشتر از سازهای زنده استفاده ميشد. اما کم کم کارها الکترونيک شد. الان تکنولوژی انقدر پيشرفت کرده که صداهای الکترونيک خيلی شبيه صدای سازهای زنده است. البته قراره در آلبوم بعدی از سازهای کلاسيک هم استفاده بکنيم. آلبوم بعدی قراره شامل ۵ تا آهنگ تند باشه که به هم وصله و بعد با يک فاصله کوتاه، ۵ تا آهنگ آروم خواهد داشت که اين آهنگ ها با استفاده از سازهای زنده درست شده.

اين آلبوم قراره کی بيرون بياد؟

سعی می کنيم دسامبر بيرون بياد، اما خدا بهمون رحم کنه چون کار زياديه!

سياوش جان، درباره دخترهايی که توی ويدئوهای شما هستن بگين.

دختری که توی ويدئوی "گريه کن" هست، يک دختر دو رگه برزيلی و سوئيسيه که توی آمريکا مدل لباسه. در ويدئوی "بوسه باد" هم يک دختر خانم ايرانی هستن
                جالب اينه که همه اين ويدئوها سياه و سفيدن! شما هم معمولاً لباس سياه و سفيد می پوشين. اين ها سليقه خودتونه؟

آره. من به طور کلی چيزهای رنگ و وارنگ و خال خال رو دوست ندارم!

چند کلمه هم درباره آهنگ "بوسه باد" ميگين؟

بوسه باد در آلبوم "روزهای بی خاطره" آهنگ محبوب خودمه. شعر و ريتم اون رو خيلی دوست دارم. ولی "بوسه باد" از اون آهنگ هايی بود که ديرتر هضم و فهميده شد.

چطوره که کارتون رو با يغما گلرويی ادامه دادين؟

من اگه تعداد کافی شعر از يغما گلرويی داشته باشم، همه آلبوم رو با استفاده از شعرهای اون می خونم. چون کارهای يغما رو دوست دارم. اگر هم می بينين که ترانه سراهای ديگه ای به جز يغما در آلبومم هستن، به اين دليل بوده که کارهايی که من از يغما پسنديدم به اندازه کافی نبوده.

بچه ها پرسيدن اگر قرار باشه آهنگی رو به کسی که دوست دارين تقديم کنين، اون آهنگ چيه؟

عسل بانو.

Comment

redwine jan mersi az ettelatat man khili siavash ghomeyshio doost daram dar morede farangis mayeki az familamoon too shiraz mire pishe ye khanoomi ke esmesh farangise va arayeshgah dare hame onja migan in farangis mashogheye siavash ghomeyshie hala khoda midoone
                  Tasavor kon jahaniro ke toosh zendan yek afsanast
                  Tamame jangaye donya shodan mashmoole atash bast
                  Kasi aghaye alam nist barabar ba hamand mardom
                  Dige sahme har ensane tane har dooneye gandom
                  Bedone marzo mahdoode vatan yani hame donya
                  Tasavor kon to mitoni beshi taabire in roya

Comment

nah aziz ! Farangis, esme ahangeh Emad Ram hast keh siavash ham un ro khoundeh yek bar, rabti aslan beh in chiza nadareh !

Comment

eeee injurieee manam faghat shenide bodam lol
                      Tasavor kon jahaniro ke toosh zendan yek afsanast
                      Tamame jangaye donya shodan mashmoole atash bast
                      Kasi aghaye alam nist barabar ba hamand mardom
                      Dige sahme har ensane tane har dooneye gandom
                      Bedone marzo mahdoode vatan yani hame donya
                      Tasavor kon to mitoni beshi taabire in roya

Comment

i love him
                        he has suchh a nice voice ke hich vaght azash sir nemishiii

Comment

روی سخنم با دوستان عزیزی است که طرح حضور سیاوش قمیشی در ایران را مطرح و دنبال می کنند.

نفس کار زیباست. شاید برای یک هنرمند میهن دوست در دیار غریب به پایان رساندن غم غربت و پایان دردِ دوری از "هوای خونه" هیچ ارج نهادن و اجری بالاتر نتوان متصور شد. اما چه می توان گفت که افسوس و دو صد رنج، که هیچ امیدی به اجرایی شدن این طرح نیست!

به عنوان یک طرح نمادین از آن استقبال می کنم و حمایت معنوی خود را از آن اعلام می کنم. اما از لحاظ اجرایی شاید طراحان و پیگیری کنندگان این طرح، مسائلی را فراموش کرده و یا خود را به فراموشی زده اند! شاید فراموش کرده*اند که اینجا "ایران" است و "از هیچ رو" با هیچ تکه ای از این کره خاکی قابل مقایسه نیست. گویا فراموش کرده اند در این مملکت بر سر هنر و هنرمند چه ها که نیاورده اند و نمی*آورند...

برخی هنرمندان متعهدی که در وطنشان ماندند، جز خون دل خوردن و نهایتا مرگی حزن انگیز، پایان خوشی نداشتند. غم خانه نشینی "فرهاد" و ممنوع الصدا شدنش دردی بر دل او نهاد که شاید بارها او را حسرت*نشینِ "رفتن" کرد. خون دل خوردن*هایش برای کسب مجوز آلبوم و برگزاری کنسرت دردمندانه وقتی فراهم شد که "درد" کار خود را کرده بود و فرهاد "آن دنیایی" شده بود.... و تو وقتی "دردت" می*گیرد که فریاد فرهاد را در تلویزیون می*شنوی که "عمو یادگار! مرد کینه*دار! مستی یا هشیار؟ خوابی یا بیدار...؟" و تصویر بر روی بوش و بلر می چرخد(!)، و دلت می خواهد فریاد فرهاد را بر سر "مردان هنر" فریاد بزنی که "هنر" را به "هیچ" انگاشتند و "مردانی کینه*دار" بیش نبودند... آنها که داستان زجر "فریدون فروغی" را می دانستند، چاره*ای نداشتند جز اینکه در مرگ او، در تشییع جنازه اش با او همصدا شوند و فریاد برآورند که "عمریه غم تو دلم زندونیه... دلِ من زندون داره تو می*دونی...!" کاش مزارش را که غریبانه در تپه*ای دور از همه کینه توزان و زندانبانانش آرام گرفته است دیده باشید. کم نیستند این فرهاد ها و فریدون ها. اگر بخواهیم پایه*های دیگر هنر متعهد را بر آنها بیافزاییم باید از بزرگان ترانه یاد کنیم. آنها که گاه بردن نامشان هم جرم است! هرچند (سوء) استفاده از هنر این بزرگان، در برخی موارد خاص مثل تبلیغات ریاست جمهوری برای کسب رأی ملت هرگز مجرمانه نیست!!! چون كمتر كسی متوجه می*شود كه موزیك متن فیلم تبلیغاتی آقای احمدی نژاد در قسمتی كه پیروزمندانه نماهایی از خانه مجلل شهردار سابق را به تصویر می كشد، همان نوای آشنای آهنگ Faces in Stone از تنها آلبوم بی كلام سیاوش (City Of The Sun) است .... . شاملوها و مشیری ها و اخوان ثالث ها و... همه و همه غریبانه ماندند و دردمندانه رفتند... اما آنها که در وطن ماندند و (هنوز) زنده مانده*اند... از کوروش یغمایی معترض بگویم یا بابک بیات بی*بال و پر؟ یا از مثنوی هفتاد من کاغذ گوشه نشینی*ها و فسردگی و خاموشی آنها...؟؟؟ ... و حتی از استاد شجريان، ستون گرانمايه موسيقی اصيل كشورمان بگويم كه تنها وقوع فاجعه بم سبب شد سكوت اعتراض آميز خود را در برگزاری كنسرت در داخل كشور بشكند ....

و اما آنان که از این خاک دل کندند و غم غربت را بر غم عزلت ترجیح دادند و در غربت متعهد ماندند، (که دردمندانه متعهدانشان به تعداد انگشتهای یک دست هم نمی رسد)...

اگر قمیشی*ها، قنبری*ها، جنتی عطائی*ها، سرفرازها، فردمنش*ها و ... در غربت مانده*اند و بر سر تعهدشان نیز. ما چه کنیم؟ مغرورانه به غم غربتشان غم عزلت نیز بیافزاییم؟؟؟

دوستان عزیزم... فراموش نکنید که اینجا "ایران" است و اگرچه مرزیست پر گهر؛ اما بهتر آنکه این گوهرهای درخشان را دور از این مرز "نگهداری" کنیم و "دردمندشان" نکنیم و دردشان را "نخواهیم".

راه دور نمی*روم... شخصا مرورگر مثال زیر بوده*ام:

در این مرز پر گهر شرکت پست جمهوری اسلامی ایران، بنا به "قانون" و با "تفسیر" وزارت ارشاد، اجازه ورود آلبوم زيبا و هنرمندانه سیاوش عزیز - که از آن سوی آبها بر اساس محبت یک هموطن برای استفاده شخصی وارد ایران شده است - را نمی*دهد. در خوش*بینانه ترین حالت اگر محکوم نشوید که چرا برایتان یک CD مبتذل (!!!؟؟؟) و غیرمجاز (!؟) ارسال شده است، به شرکت پست احضار می شوید و حکمتان اینگونه انشاء می شود که پیوستِ توقیف یک حلقه CD غیر مجاز "روزهای بی*خاطره" را پی* نوشت نمائید که " خواستار مخدوش و معدوم شدن یک حلقه CD غیرمجاز ارسالی برای اینجانب هستم" ... و این است سرنوشت ورود یک اثر هنری به مرز پر گهر! اثری که در آن جز نوازشهای هنرمندانه ای از صلح و دوستی و درد غربت و درد اجتماع و درد عشق و درد بشری، هیچ چیز مبتذل دیگری (!!!؟؟؟) شنیده نمی*شود؛ حتی صدای زن! ( نمی دانم که باید ساعتها و نشست و تفکر نمود، یا فقط گریست که در مملکت من صدای زن ممنوع است... و آيا تصوير يك ساز موسيقی اينقدر كريه است كه هيچ نشانی از آن در سيمای جمهوری اسلامی نيست !!)

این نحوه برخورد با یک آلبوم ضبط شده است. واقعاً چه امیدی می*رود که سیاوش در سرزمين مادری خود خانه*نشین نشود؟ چه تضمینی می*دهید که سیاوش در وطن بر اساس خواست "آقایان" بنوازد و بخواند؟؟؟

آیا واقعا این را می خواهید؟؟؟؟

طرح "نمادین" شما عزیزان را می ستایم. صمیمانه نکته ای را یادآور می*شوم. به فرض محال شما در آخرین نقطه اجرای این طرح زیبا، باید با شخصی با نام "صفار هرندی" مصالحه نمایید. "وزیر محترم ارشاد" نمی دانم تا چه حد وی را می شناسید، اما من با خواندن مقاله*هایی که به قلم او در روزنامه کیهان "فرسوده" شدند، "بزرگ" شده*ام. سفاک مرتجعی که امید به صلاحش نمی رود... که در ارتجاع و قرائت خشک از دین "بی*نظیر" است... زیاده نمی*گویم. آخرین دستور ایشان در سلاخی موسیقی پاپ آن هم از نوع وطنی را طی یک خبر معمول (مثل خیلی خبرهای معمول دیگر!) بخوانید:

به دلیل استفاده از آهنگ**های ضد ارزشی و بی*محتوا درتهیه آلبوم*های موسیقی برخی از خوانندگان، تهیه و تولید هرگونه موسیقی پاپ از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ممنوع اعلام شد .

مهراج محمدی، خواننده موسیقی پاپ که آثار قابل توجهی از او در تلویزیون پخش شده گفت: به دلیل استفاده برخی از خوانندگان این نوع موسیقی از آهنگ*های مبتذل، ضد ارزشی و بی*محتوا، تولید و تهیه هرگونه آلبوم و برگزاری کنسرت از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ممنوع اعلام شد.

وی افزود: از دو سه سال پیش تاکنون برخی ازخوانندگان که به جای استفاده از اشعار ارزشی آهنگ*های مناسب اجتماعی درتنظیم و تهیه آلبوم از شعرهای بی*محتوا و غیر ارزشی آهنگ*های غیر اخلاقی که بیشتر شبیه کارهای خوانندگان لس آنجلسی بوده، استفاده می کردند آن آلبوم*ها را در اختیار بازار موسیقی قرار می*دادند که همین کارها، باعث لغو مجوزهای برخی از خوانندگان موسیقی پاپ برای تهیه آلبوم و برگزاری کنسرت از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شد.

Comment

دموی آلبوم جديد سياوش قميشی

Comment

Comment

AAGHAA MAN AZ ESME SIAVASH BADAM OOMADE NEMISHE BE IN AAGHAA BEGIM GHOMEISHI ?

Comment

Working...
                                X