Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ebi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

harchi shoma migi agha Reza jooooooooon

Comment

کنسرت ابی بعد از بازی ایران و پرتقال حرف نداشت. سالن شلوغ بود و آلبوم جدید ابی هم روحیه تازه ای به کنسرت ابی داده بود. ابی قبل از کنسرت با کت و شلوار خیلی شیکی در راهروهای پشت صحنه همراه با همسرش مهشید، ایستاده بود.

می خواستم فقط بگم که لباسهاتون خیلی شیکه! و خانمتون "مهشید" هم گفتن که لطفاً اونا رو روی صحنه پرت نکنین، چون خیلی گرونه!

با خنده درسته چون تمام لباس منو مهشید خانم تهیه می کنه. چون من خودم آدم بی سلیقه ای هستم. مثلاً فرق قرمز با صورتی رو نمی فهمم.

آقای ابی بیرون آمدن آلبوم شما و آغاز جام جهانی با هم همزمان شد، فکر کنم یک حکمتی درش بود؟

به نظر من تیم ملی دچار حسرت پرواز شد!

شما موقع بازی ایران توی استادیوم بودین؟

بله. بازی رو با آرش نگاه می کردیم. من اصلاً به خاطر کنسرن نیامدم. به خاطر فوتبال اومدم آلمان که بازی پرتغال رو در استادیوم ن ببینم. من طرفدار صددرصد فوتبال هستم!

امروز برای طرفداران تیم ملی هم آهنگ خوندین و دیدن که چقدر مردم دست زدن و با شما هم صدا بودن.

درسته. خیلی خوشحالم. جمعیت امشب خیلی با صفا بود. جالب اینجاست که من اصلاً راضی نبودم که امشب برنامه اجرا بشه. پیشنهاد من این بود که شب قبل از فوتبال برنامه اجرا بشه ولی با این حال شب بسیار خوبی بود.

شاید کسی این رو ندونه که در کنسرتهای ابی، همسرشون خانم "مهشید" همه کارها رو زیر نظر دارن و کار موز يسينها و ترتیب آهنگها و انتخابشون رو همآهنگ می کنن.

آهنگ "بانوی خاوری" یکی از آهنگهای استثنائی آلبوم جدید هم ثمره تلاشهای خانم مهشیده که سالهای سال این ترانه و آهنگ رو نگه داشته بودن تا در فرصت مناسبی در آلبومی که سوگلی آلبومهای ابی هستش، شنیده بشه.

می خواستم درباره آلبوم جدیدتون و بخصوص آهنگ "بانوی خاوری" که بسیار زیباست بپرسم. البته بعضی وقت ها که ویدئوش پخش میشه، صحنه هائیش نشون داده نمی شه؟

من متاسفم. به نظر من ملت ما دچار "خودسانسوری" هست. مهم نیست که کجا هستیم و در چه مرحله ای. آهنگ رو میدی به یک تلویزیون و بعد میبینی که "بانوی خاوری" که یک فیلم مستند قبل از انقلاب هست در اون سانسور شده! حتی به مرحله ای رسیده بودم که می گفتم اگه قراره اینجوری بشه، اصلاً پخشش نکنین بهتره!
      آهنگ های دیگه چی؟ اونها هم ویدئو داره.

بله، داریم براشون ویدئو میسازیم

Comment

Comment

و يا شايد آنهايی که به سياست اشتغال دارند در مرتبه اعلی قرار مى گيرند و ترانه و ترانه ساز آنهم از نوع لس آنجلسی آن را نميتوان به سطح آنها ارتقاء داد؟! يعنی عذر بدتر از گناه- هم درجه بندی کردن شهروندان و تقسيم حقوق شهروندی بر حسب اين درجه بندی و هم نسب بردن از تفکر آخوندی که ترانه و ترانه سرا و آوازه خوان را "مطرب " ميداند.
          اگر چه بيشترفعالين احتماعی و سياسی اين فرض آخر را اتهام به حساب مياورند و از آن بر آشفته ميشوند، اما بايد قبول کرد در فضای مبارزه برای دفاع از حقوق اجتماعی و حتی سياسی در کشور ما ولتاژ سياست آنقدر بالاست که برقش اول پای خودمان را ميگيرد.البته گناه اين وضعيت اساسا به گردن ديکتاتوری دوام دار در کشورماست، اما اين حقيقت را نبايد به بهانه ای تبديل کرد برای خالی کردن شانه از زير بار مسئوليت. حقيقت اين است که سياست مساله مردم کوچه و بازار است و سياستمداران کارشان اين است که يا اين حق را بخورند و يا آنرا برای مردم بگيرند. و مردم کوچه و بازار يا سبزی فروشند يا اديب و معلم، کارگريا بيکار، ترانه سرا يا روزنامه نگار. در کشورهايی که دمکراسی را تجربه کرده اند همين مردم از صبح تا شام در مورد مسايل خود صحبت مى کنند و گوش سياستمداران را مى کشند، به همين جهت حتی سياستمدار ضد مردم هم جرات نمى کند حقوق و حيثيت مردم را رسما و علنا زير پا بگذارد. اما در کشور ديکتاتور زده ما که مردم رعيت شاه يا ملا محسوب ميشوند حق تصميم که جای خود دارد ، حتی حق بحث وگفتگو در مورد مسايل مبتلابه مردم به از ما بهتران و نخبگان واگذار شده است . و تا شرايط چنين است ، ما شاهد تکرار صحنه های جگرخراش "هنری" خواهيم بود که يا آن حاکم ترتيب داده و همه خوانندگان را روی سن جمع کرده و آنها را وادار مى کند در تجليل خودش و زنش و بچه هايش و حتی مرحوم پدرش آواز بخوانند (پسر" شاه شهيد" حالا دارد همين کار را با مورخ ، منقد و اديب و زندگى نامه نويس.. ميکند)، يا اين حاکم دسته کر را روی صحنه ميبرد تا به جای موسيقی و ترانه خرافات يک فرقه را " ترنم" کنند.
          درست است که موسيقی" مثل سينما" محتاج حمايت سرمايه است و آزاديخواهان معمولا جيبشان خالی است و همين امر بسيارى از ترانه خوانان را به دام کسانی مياندازد که پول و بنابراين زور دارند ، اما اگر آزادی خواهان دربستر افکار عمومی پناهگاهی برای دفاع از استقلال هنرمند نسازند، ما همچنان در حسرت يک عارف قزوينی خواهيم سوخت و حيران خواهيم ماند که چرا در حالى که 25 سال تمام است که در کشور ما فرهنگ عرفی با همه متعلقاتش و از جمله موسيقی و رقص و آواز زير تهاجم فرهنگی قصابی شده، ما يک ويکتور خارا، يک ملينا مرکوری نداشته ايم.

(*) باعرض معذرت از خوانندگان به خاطر بازگويی اين فحاشی ها، اما اين ناسزاها بيش از هر چيز ناسزادهنده را افشاء ميکند.

Comment

Tapesh TV vs EBI..

agha chi fekr mikonid shoma ?

nazaretooon chiyeh rajebeh in mozoou ? nemidoonam didid ya na vali jaryan ine ke Concerto and Tapesh TV both of them booked EBI on one night for a concert in two different counties... now EBI is on Concertos site and Tapesh TV against EBI ....

what do u think ?
            Reza G -={DJ TAPESH )=-
            Founder / Admin

Comment

loooooooooool i find it funny! khob tapesh tv ye roz dige migereftesh! masalei nist!

az in badam miad ke irania nemitonan kenar bian ba ham! ye mozo va doshmane khonie ham mishan!!! ajaba!
              نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

irooniya balad nistan communicate konan, vagarna akhare donya nistesh ke. yekishoon bayad kootah biyad shabe concertesho avaz koneh, farily simple and yet so complicated.

Comment

joone gol gol hame mitonan gheire ironia

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

I personally don't like Tapesh TV's staff specially AmirGhasemi. He's got 2 faces, and I am sure that's why Ebi went and signed contract with Concerto. After what AmirGhasemi did to Googoosh 2 years ago, it's hard for a famous singer to trust AmirGhasemi, choon khanande mitarse ke tahiye konande poolesho nade.
                    Concerto has been around for couple years and they have had great concerts all over the world and they always bring good singers as they will do this year in Las Vegas and I am sure I will be there to support them.

Comment

jeddi? in tapesh tv bod ke hale googoosho gerefte bod? khoda lanaat kone age raste!!!

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

Bale agha saeid, khode hamin AmirGhasemi bood. 3000 nafar bilit kharide boodan ke concerte Googoosh ro bebinan, baad ba kamale Porui AmirGhasemi omad va elam kard ke Mehrdad va pesare Googoosh ( Kambiz) vasatoon emshab barname ejra mikonan.

Originally posted by donsaeid View Post
                        jeddi? in tapesh tv bod ke hale googoosho gerefte bod? khoda lanaat kone age raste!!!

Comment

Originally posted by ali_jigar View Post
                          Bale agha saeid, khode hamin AmirGhasemi bood. 3000 nafar bilit kharide boodan ke concerte Googoosh ro bebinan, baad ba kamale Porui AmirGhasemi omad va elam kard ke Mehrdad va pesare Googoosh ( Kambiz) vasatoon emshab barname ejra mikonan.
                          chera nazashte bod googoosh bekhone?

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

i wouldnt pay to see googoosh anyway. I like listening to her old songs, but her new music is not as interesting and I think they have hyped her up too much. when they called her a "legend" and an "idol" i got pissed, a "legend" or "idol" is someone who changes something drastic in the world, not someone who has a nice voice and has many generations enjoying her music.

Comment

Agha vaghty ke gharardad baste boodan gharar bood AmirGhasemi ye mablaghi ro be Googoosh bede, vali ghabl az concert gooya AmirGhasemi ziresh zade bood va gofte bood ke sahme tu va Kambiz yeki e age mikhaid 2taitoon baham concert bezarid, albate injoor ke man baadan shenidam, vali ta jaai ke midoonam bekhatere pool bood.

Originally posted by donsaeid View Post
                              chera nazashte bod googoosh bekhone?

Comment

agha age manzooreton concert Ebi 21 October hast ke man belit gereftam already nemidonam az tarafe kie vali behtare avazesh nakone vagarneh belite ma be hadar rafte.

Man gonaham ine asheghet shodam
                                Kheili narahatam az daste khodam
                                Ma ke goftim to az eshghe ma sarrri
                                Pas chera baz ham dary del mibary
                                Boro, Boro, Boro, Boro
                                Boro, Boro, Boro, Boro....

Comment

Working...
                                X