Announcement

Collapse
No announcement yet.

Leila Forouhar

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

nabayad sabke karesho avaz koneh. hanuz yeki az behtarinast beine baghie khanandeha.

Comment

Karesh doroste indeed

Comment

Nazi, az hame mohemtar,ghashang miraghseh .

Comment

Are, didam raghsesho too t.v., kheili ghashang miraghse

Comment

shomaa yek cheshm pezeshk berin bad nist haa.

Comment

Por que

Comment

porque problemo daare. leilaa ghashang nemiraghse. are you kidding me?

Comment

loool @ ghemate aval

Badesham khob hala ma migim ghashang miraghse, to migi na, bezar har kodoomemoon haalemoono bekonim ba khiyale khodemoon baba

Comment

IQ to az nazdik ba L.F budi? mishnasish? bahash raghsidi?ya baz miai inja namak bepashuni va dar beri ?

Comment

Originally posted by RedWine
                      IQ to az nazdik ba L.F budi? mishnasish? bahash raghsidi?ya baz miai inja namak bepashuni va dar beri ?

Comment

hamoon akhariye dorosteh.

Comment

Its an excellent album but it would be because Shadmehr Aghili composed a couple of the tunes. Isn't he amazing!!!

Comment

Man hameye ahangaye in album ro doos nadaram, faghat 2, 3 tasho & I'm certainly not a fan of the lyrics (chizaye bi'mani & birabt kheili ziyad dare toosh, mesle hamishe), vali roo ham rafte oun 2, 3 ta ahangesh bahalan & I like her as an individual, banabarin yeah, nice album

Comment

I HATE LEILA FOROUHAR

Comment

BBCpersian...
                                توی کنسرت های لندن يه انرژی خاصی داشتی و مردم رو هم ديدی که چه شور و حالی داشتن. جريان چيه؟
                                من دو سال بود که آلبوم جديد نداشتم. امسال با آلبوم جديد و گروه موسيقی جديد اومدم. ضمناً همراه های خوبم، شوهرم و فريبا هم با من هستند که اين ها همش به من انرژی ميده.

ليلا جان، ميگن پيکاسو يک دوره رنگ آبی داشته و يک دوره قرمز. آيا با " يک بوسه " دوره "قرمز" برای شما شروع شده؟
                                به هر حال آدم تو موقعيت زمانی که زندگی می کنه همه چيز هم در اطرافش تحت تاثير اون موقعيت قرار می گيره. به هر حال توی اين يکی دوساله، مسئله ازدواج من و عشقی که توی زندگيم اومده همه چيز رو مثل گل رز، سرخ و زيباتر کرده. اين روی آلبوم من هم تاثير گذاشته
                                آيا آلبوم " يک بوسه " همون آلبومی بود که دو سال پيش تصميم داشتی بيرون بدی يا اينکه آهنگ ها رو عوض کردين تا اون چيزی که ميخواين به دست بياد؟
                                باورتون نميشه اگه بگم در آخرين لحظاتی که آلبوم قرار بود بيرون بياد، ما ۳ تا آهنگ ضبط کرديم. يکی از اون آهنگ ها، آهنگ قشنگ بيژن مرتضوی بود که اسمش " پرديس " هست.

چرا يه دفعه اين اتفاق افتاد؟
                                چون آهنگ ها قشنگ بود و من هم دلم نيومد که توی آلبومم نباشن!

جالبه بدونی که آلبوم جديدت فقط چند روزه که توی لندن اومده. اما ديدی که توی کنسرت مردم چه صميمی همراهی می کردن!
                                درسته. جالبه که امشب هم من رو در آهنگ های جديدم همراهی می کردن که من تعجب می کردم که چه جوری بلدن!

ليلا جان، تو روحيه و انرژی خوبی داری. چرا؟
                                من هميشه روی صحنه انرژيم زياده. از بچه گی اينطوری بودم. چون کارم رو عاشقانه دوست دارم و وقتی روی صحنه هستم از همه جا بی خبر ميشم. درست مثل اينکه توی بهشت هستم.

تحويل سال کجا بودين؟
                                خواب بودم! چون ما ديشب تا ساعت ۲ صبح برنامه داشتيم و ۶ صبح هم به انگلستان پرواز بود. وقتی اينجا رسيديم ديگه ساعت ۱۱ شده بود. تا اتاق هتل رو گرفتيم شد ساعت ۱. هر کاری کردم که سال نو از خواب بلند بشم، نشد! يعنی تا سال ديگه هم من همش در خوابم!

نه اتفاقاً ميگن خواب خانم ها چپه! راستی سايت هوادارانت خيلی جديد و فعال شده!
                                آره. اتفاقاً همين جا می خواستم از يلدا و شانا که هميشه زحمت می کشن تشکر بکنم و عيد رو بهشون تبريک بگم
                                يکی از آهنگ هايی که من خودم خيلی دوست دارم آهنگ " به تو تقديم می کنم ". در بارش برامون صحبت می کنی؟
                                اتفاقاً اين آهنگ، آهنگ مورد علاقه من هم توی اين آلبومه. چون شعر عاشقانه و روحانی داره. من هميشه دلم می خواست وقتی که ويديوی اين آهنگ رو درست می کنم، زمانی باشه که برای بچه خودم اين شعر رو می خونم. اين آهنگ از ساخته های آقای شادمهر عقيلی هست و شعر اون هم از پاکسيما.

ليلا جان، چطور شد تصميم گرفتی با خواننده هايی که خودشون هم آلبوم دارن همکاری کنی؟
                                نيت بخصوصی نداشتم. ولی تصميم گرفتم از آهنگ ها و سليقه اين خواننده ها که موسيقی مخصوص به خودشون رو دارن، در آلبومم داشته باشم. وقتی بهشون پيشنهاد دادم اونها هم پذيرفتن و آهنگ های خوبی در اختيار من گذاشتن.
                                آهنگی که آقای بيژن مرتضوی ساختن اسمش چيه؟
                                " پرديس ". تنظيم آهنگ " يک بوسه " و " نزديکتر از عشق " هم کار آقای بيژن مرتضوی هست.

ليلا جان روی صحنه که بودی يک چيز جالب گفتی! گفتی " اين بار ما سه نفريم، شما خودتون، فريبا جان خواهرتون و اسی همسرتون. ولی ممکنه دفعه بعد چهار نفر باشيم ".
                                باورت ميشه موقعی که مادر من حامله بود، روی صحنه بازی می کرد. من از زمانی که در شکم مادرم به وجود اومدم روی صحنه بودم و زمانی که چشمام رو باز کردم باز هم روی صحنه بودم. شايد سرنوشت بچه خودم هم به اين صورت بشه!

داره ميشه ديگه! واقعاً مبارک باشه!
                                البته هنوز خبری نيست! شايعه نشه! البته چون خودم خيلی دوست دارم بچه داشته باشم و همه جا ميگم، در واقع خودم شايعه راه انداختم!
                                يکی ديگه از آهنگ هايی که امشب خوندی، آهنگی بود برای جوون های نيمه قديم مثل من به اسم " کلاغ های خبرچين ". دربارش برامون ميگی؟
                                بله. اين آهنگ از ساخته های آقای امير آرام هست. شعر آقای فريدون عليخانی. من اولين بار ۱۶ سالم بود که اين آهنگ رو خوندم! البته نميگم چند سال پيش بوده چون بده! من چند سالی که در خارج از کشور زندگی کردم رو اصلاً به حساب نميارم! چون انقدر سريع گذشته که من اصلاً باورم نميشه.

چندمين سالی هست که خارج از کشور هستين؟
                                من از سال ۱۹۸۶ ميلادی از ايران خارج شدم. امسال ۱۸ سال ميشه که خارج از ايران هستم
                                مدل موی شما جديداً عوض شده! چرا؟
                                معمولاً موهای من روشن يا قرمز بوده. دلم می خواست برای کار جديدم يک تنوع باشه و به خاطر همين تصميم گرفتم موهام رو مشکی کنم. اتفاقاً بهم هم مياد!

يکی از آهنگ های آلبوم شما رو آقای حبيب ساختن، درسته؟
                                بله. آهنگ " هر چی بخوای همون ميشم " کار ايشون هست. آقای حبيب از آهنگ سازهای بسيار خوب و خواننده مورد علاقه من هم هستند. اين آهنگ رو هم من هر جوری خوندم که شبيه استايل خودم باشه، آخرش شبيه استايل حبيب شده! چون ملودی اون مال خودش هست. شعر اين آهنگ هم کار خانم مهين آبادانی هست

Comment

Working...
                                X