Babak Bayat (Baiat) Memorial

Collapse
X
 
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • donsaeid
    Senior Member
    • Nov 2005
    • 28300

    #1

    Babak Bayat (Baiat) Memorial



    «بابك بيات» در بيهوشي به سر مي*برد


    بابك بيات»آهنگساز مطرح كشورمان قريب به يك هفته است كه در بيمارستان ايرانمهر تهران در بيهوشي به سر مي*برد.


    همسر بابك بيات گفت: ما قرار بود روز شنبه براي عمل پيوند كبد به كانادا برويم ولي ايشان چهارشنبه گذشته بيمار شدند و به بخش ICU بيمارستان ايرانمهر منتقل شدند.هم اكنون نيز در كماي عميق به سر نمي*برند چرا كه وقتي بالاي سر ايشان حاضر مي*شويم متوجه مي*شود اما نمي*تواند صحبت كند.

    وي ادامه داد: به گفته پزشك معالج «بيات»، بايد منتظر ماند تا ببينيم چه اتفاقي مي*افتد و در صورت بهبود بهتر،وي را براي ادامه درمان به كانادا منتقل مي*كنيم.

    «بابك بيات»در سال 1325 در شهر تهران به دنيا آمد.از سن 19 سالگى در اپراى تهران مشغول به فعاليت شد.

    از آخرين فعاليت*هاي بابك بيات در اين سال*ها ساخت موسيقي سريال ولايت عشق و قطعه كرال و اركسترال "سرزمين خورشيد" بود، كه در سال 1376 توسط اركستر سمفونيك تهران و به رهبرى "فريدون ناصرى" اجرا شد.

    بابك بيات در كنار ساخت موسيقى حدود هشت سال است كه در دانشگاه*هاى تهران مشغول به كار بوده و موسيقى فيلم تدريس مى*كند.
    Last edited by donsaeid; 11-25-2006, 11:31 PM.
    نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران


    «در زندگی زخم*هايی هست که مثل خوره روح را آهسته در انزوا می*خورد و می*تراشد.»
    صادق هدايت؛ بوف کور
  • donsaeid
    Senior Member
    • Nov 2005
    • 28300

    #2

    «بابك بيات» درگذشت


    «بابك بيات» موسيقيدان و آهنگساز برجسته كشورمان درگذشت.



    بابك بيان پس از يك دوره بيماري به علت نارسايي كبدي در بيمارستان ايرانمهرتهران درگذشت.

    «بابك بيات»در سال 1325 در شهر تهران به دنيا آمد.از سن 19 سالگى در اپراى تهران مشغول به فعاليت شد.

    از آخرين فعاليت*هاي بابك بيات در اين سال*ها ساخت موسيقي سريال ولايت عشق و قطعه كرال و اركسترال "سرزمين خورشيد" بود، كه در سال 1376 توسط اركستر سمفونيك تهران و به رهبرى "فريدون ناصرى" اجرا شد.

    بابك بيات در كنار ساخت موسيقى حدود هشت سال است كه در دانشگاه*هاى تهران مشغول به كار بود و موسيقى فيلم تدريس مى*كرد.

    نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران


    «در زندگی زخم*هايی هست که مثل خوره روح را آهسته در انزوا می*خورد و می*تراشد.»
    صادق هدايت؛ بوف کور

    Comment

    • donsaeid
      Senior Member
      • Nov 2005
      • 28300

      #3
      Babak Bayat


      Composer - filmography


      "Velayate eshgh" (2000) TV Series


      Faryad (1999)
      (International: English title)

      Two Women (1999)

      Sahere (1997)

      Rooz-e fereshte (1993)

      Af'i (1992)

      Mosaferan (1992)
      Travelers

      Tamas-e sheytani (1992)

      Gol-e sorkh (1990)

      Aroos (1990)
      The Bride (International: English title)


      Kashtee-ye Angelica (1989)
      The Angelica

      Shayad Vaghti Deegar (198
      Maybe Some Other Time

      Telesm (198
      The Spell

      Bus (1986)

      Noghteh Zaf (1983)
      Weak Point

      Marg Yazdgerd (1982)
      Death of Yazdgerd (International: English title)


      Berehne ta zohr ba sorat (1976)

      Maslakh (1974)

      Gharibe (1972)
      نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران


      «در زندگی زخم*هايی هست که مثل خوره روح را آهسته در انزوا می*خورد و می*تراشد.»
      صادق هدايت؛ بوف کور

      Comment

      • donsaeid
        Senior Member
        • Nov 2005
        • 28300

        #4

        بابک بيات آهنگساز ايرانی درگذشت

        بابک بيات، آهنگساز ايرانی، روز يکشنبه اول آذر ماه در سن 60 سالگی به دليل نارسايی کبدی در تهران درگذشت.

        آقای بيات که با آثار پرشمارش برای موسيقی فيلم های ايرانی و قطعاتی برای موسيقی پاپ ايران پيش از انقلاب سال 1357شناخته می شد، از ماه گذشته در بيمارستان ايرانمهر تهران بستری بود.

        در کارنامه هنری وی موسيقی فيلم هايی چون مرگ يزدگرد و شايد وقتی ديگر (هر دو ساخته بهرام بيضايی)، عروسی خوبان (محسن مخملباف)، فرياد زير آب (ناصر تقوايی) و کشتی آنجليکا (محمد بزرگ نيا) و همچنين آهنگسازی برای سريال هايی چون چنگلک و افسانه سلطان و شبان به چشم می آيد.

        وی از زمره معدود آهنگسازان ايرانی بود که به رغم خلق آثاری برای ترانه های پاپ، به ويژه برای داريوش اقبالی خواننده سرشناس ايرانی که بعضا به مضامين سياسی می پرداخت، پس از انقلاب از ايران خارج نشد و به فعاليت خود در داخل اين کشور ادامه داد.

        از ديگر فعاليت های بابک بيات می توان به همکاريش با شاعر پرآوازه معاصر ايران، احمد شاملو، در دو اثر چيدن سپيده دم و سکوت سرشار از ناگفته هاست اشاره کرد. اثر به يادماندنی خروس زری پيرهن پری برای کودکان نيز محصول همکاری مشترک اين دو نفر بود.

        اين آهنگساز ايرانی در سال های گذشته فرزند خود را از دست داد و تا پيش از مرگ با همسر خود زندگی می کرد.

        بابک بيات که در طی بيش از سه دهه فعاليت هنزی برای دهها فيلم و سريال ايرانی آهنگ ساخته بود در سال های اخير آثار کمتری خلق کرد.

        وی در دو دهه گذشته بارها نامزد جايزه برترين موسيقی فيلم در جشنواره فيلم فجر در ايران شد و دو بار نيز در سال های 1369 و 1375 خورشيدی (1991 و 1997 ميلادی) به خاطر ساخت موسيقی فيلم های عروس (بهروز افخمی) و سرزمين خورشيد (احمدرضا درويش) سيمرغ بلورين اين جشنواره را دريافت کرد.
        نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران


        «در زندگی زخم*هايی هست که مثل خوره روح را آهسته در انزوا می*خورد و می*تراشد.»
        صادق هدايت؛ بوف کور

        Comment

        • Rasputin
          Senior Member
          • Jan 2005
          • 63906

          #5
          Khoda rahmatesh koneh !

          iran

          Comment

          • Sepideh_UK
            Senior Member
            • May 2006
            • 2226

            #6
            Khoda biamorzatesh..


            Comment

            • donsaeid
              Senior Member
              • Nov 2005
              • 28300

              #7


              به گزارش سایت خانه موسیقی ،بابک بیات - آهنگساز پس از یک دوره سخت بیماری به علت نارسایی کبد صبح امروزدر بیمارستان ایران مهر تهران به دیار باقی شتافت.

              بابک بیات ،صدها آهنگ و ترانه را در زمینه های مختلف موسیقی فیلم ، موسیقی پاپ و موسیقی بی کلام ساخته که بیشتر آنها از آثار جاودانه موسیقی ایران محسوب می شود.

              مراسم تشییع و خاکسپاری این هنرمند برجسته هنوز مشخص نشده است.

              دکتر محمد سریر (رییس هیات مدیره خانه موسیقی) ضمن ابراز تاسف از درگذشت این آهنگساز نامی گفت : ما در حال پیگیری مراسم تشییع وخاک سپاری هستیم و هنوز مشخص نیست که پیکر این مرحوم در امامزاده طاهردفن خواهد شد یا در قطعه هنرمندان بهشت زهرا .

              بابك بيات در سال 1325 در شهر تهران به دنيا آمد.از سن 19 سالگى در اپراى تهران و زير نظر ئولين باغچه بان, ثمين باغچه بان و نصرت الله زابلى با موسيقى كلاسيك آشنا شد و در حدود پنج سال همكارى خود را با اين اپرا ادامه داد.بعد از آن با محمد اوشال آهنگساز و رهبر اركستر جاز فولكلوريك دوستى عميقى پيدا كرد كه اين دوستى به ادامه هارمونى و آكومپانى مان و فراگيرى ديگر اشتياقات موسيقايى بيات منجر شد.ايرج جنتى عطايى شاعر و ترانه سرا و نمايشنامه نويس كه از دوران كودكى تا قبل از انقلاب با بابك بيات همگام با هم موسيقى ترانه را ادامه دادند, در زندگى بيات و خانواده اش بسيار موثر بود, كه اين دوستى به ساخت ترانه هاى بسيارى از جمله : غريبه, جنگل, بن بست, خونه, فرياد زير آب, على كنكورى, تپش, خاتون, سايه, خورجين (بانوى شرقى), فصل بد خاكسترى (روح بزرگوار), سقف, هيچ كسى مثل تو نبود, طلايه دار (اى بزرگ موندنى) و بسيارى ترانه هاى ديگر منجر شد.
              بابك بيات موسيقى فيلم را با فيلم غريبه كه با همراهى واروژان ساخته شد, شروع كرد.بعد از فيلم غريبه,بيات موسيقى فيلم هاى : خوشيد در مرداب, شب آفتابى ( با ترانه عروسك قصه من), برهنه تا ظهر با سرعت, فرياد زير آب, سريال چنگك و بسيارى موسيقى فيلم هاى ديگر را ساخت.
              بعد از پيروزى انقلاب بابك بيات فعاليت موسيقى را در شركت ابتكار, همراه با دوستش ابراهيم زال زاده و با كاست قاصدك, زندگى نامه صمد بهرنگى و به صورت ترانه هاى كودكانه خانم سيمين غديرى آغازکرد.پس از آن كاست خروس زرى پيرهن پرى را به همراه احمد شاملو و كاست هاى سكوت سرشار از ناگفته هاست و چيدن سپيده دم را با صداى احمد شاملو موسيقى ساخت.
              بابك بيات موسيقى فيلم را در بعد از انقلاب با فيلم مرگ يزد گرد ساخته بهرام بيضايى شروع كرد و در سال 1362 موسيقى فيلم هاى نقطه ضعف و ريشه در خون را ساخت و در سالهاى بعد براى فيلم هاى شايد وقتى ديگر و مسافران ساخته هاى بهرام بيضايى, سريال سلطان و شبان, كشتى آنجليكا, عروس, پرده آخر, طلسم, مرسدس, جهان پهلوان تختى, دستهاى آلوده, اتوبوس, قرمز, دو زن, شيدا و در حدود 90 فيلم سينمايى موسيقى نوشته است و آخرين سريالى كه وى براى آن موسيقى ساخته است سريال ولايت عشق است.
              بابك بيات در سال 1369 پس از چند بار كانديد بودن براى موسيقى فيلم بالاخره اين سال وقتى كه از پنج كانديد موسيقى فيلم سه بار نام او را اعلام كردند جايزه سيمرغ بلورين فجر را براى فيلم عروس دريافت كرد.همچنين در سال 1375 وقتى كه از بين چهار كانديد دو بار نامش اعلام شد, مجددا سيمرغ بلورين را دريافت کرد.در خانه سينما براى فيلم ساحره جايزه اول موسيقى فيلم را دريافت كرد.در جشن گزارش فيلم جايزه بهترين آهنگسازى را براى صد سالگى سينما از آن خود كرد.

              در زندگى بابك ،مرگ پسرش بسيار اثر گذار بود. بابک که ده سال از بهترين دوران زندگى اش را با پسرش "مانى" گذراند، تمامی سرمايه ذهنى اش بود و شايد هم آن كودك، پدر بابك بود كه خود را براى بابك ده ساله كرده بود.و بعد بزرگوارانه و ساكت و عميق، با فريادهايى از درونش مرد وذهن و افکار بابك را به دنبال خود برد، كه بابك موسيقى اش را بسازد و نزد زندگان بماند. و اینک جسم بابک نیز به دنبال مانی رفت .خداوند پس از چهار سال كودكی دیگربه او داد،اين كودك که امروز جوانی برومند است نامش "بامداد" است و در كنار "بامداد"، "باربد" را هم خداوند به بابك هديه كرد. بابك هميشه از دخترش "غزل" (هنرجوی نقاشی)و دو پسرش "باربد" و "بامداد" كه موسيقى را دنبال می كنند، رضايتمندانه صحبت مى کرد وهمین طور از همسرش كه هميشه و در همه حال آرامش او را فراهم می آورد.

              خانه موسیقی ضایعه درگذشت این هنرمند برجسته موسیقی را به خانواده آن مرحوم و به جامعه فرهنگی و هنری کشور تسلیت می گوید.
              نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران


              «در زندگی زخم*هايی هست که مثل خوره روح را آهسته در انزوا می*خورد و می*تراشد.»
              صادق هدايت؛ بوف کور

              Comment

              • Ahmaad
                Member
                • Apr 2006
                • 189

                #8
                Roohesh shad!!
                vaghean heif shod!
                Ahangayi ke misakht mahshaar bood!
                gharar bood albume badie ebi az babak bayat bashe!!

                Khoda Rahmatesh Kone!

                Comment

                • donsaeid
                  Senior Member
                  • Nov 2005
                  • 28300

                  #9
                  vaghean?

                  khoda rahmat kone! va be khanevadash sabr bede
                  نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران


                  «در زندگی زخم*هايی هست که مثل خوره روح را آهسته در انزوا می*خورد و می*تراشد.»
                  صادق هدايت؛ بوف کور

                  Comment

                  • donsaeid
                    Senior Member
                    • Nov 2005
                    • 28300

                    #10
                    خانه سينما در گذشت بابك بيات را تسليت گفت


                    جامعه اصناف سينماي ايران طي اطلاعيه*اي درگذشت هنرمند ارزشمند و صاحب نام عرصه موسيقي و سينماي كشور را تسليت گفت.



                    به نقل از روابط عمومي خانه سينما در اين اطلاعيه ضمن اشاره به حضور پربار بابك بيات در آثار سينمايي و تلويزيوني برجسته كشور، فقدان ايشان را ضايعه*اي اسف*بار براي جامعه هنري ميهنمان دانست.

                    روابط عمومي خانه سينما با برشمردن كارنامه درخشان هنري وي و اينكه سينماي ايران هنرمند بسيار ارزشمندي را از دست داده است اين مصيبت دردناك را به خانواده محترم ايشان و همكاران سينمايي تسليت گفت.
                    نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران


                    «در زندگی زخم*هايی هست که مثل خوره روح را آهسته در انزوا می*خورد و می*تراشد.»
                    صادق هدايت؛ بوف کور

                    Comment

                    • donsaeid
                      Senior Member
                      • Nov 2005
                      • 28300

                      #11
                      پيام تسليت جعفري جلوه به مناسبت درگذشت بابك بيات


                      معاون امور سينمايي و سمعي و بصري وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي با صدور پيامي درگذشت بابك بيات را تسليت گفت.



                      به نقل از روابط عمومي معاونت امور سينمايي و سمعي و بصري وزارت فرهنگ و ارشاد در پيام آمده است: در هجرت جانسوز هنرمند عرصه موسيقي و سينماي ايران «بابك بيات»، با ذكر «او» همراه شده*ايم. كوچ اندوهناك و فقدان حضورش را به جامعه فرهنگي كشور، مخاطبان آثار وي و خانواده بزرگوار آن مرحوم تسليت مي*گويم.

                      در بخش ديگر اين پيام آورده شده است: بابك بيات، با خلق موسيقي آثار بزرگي چون «پهلوانان نمي*ميرند» و «ولايت عشق» يكي از چهره*هاي ماندگار، اصيل و تاثيرگذار در عرصه هويتي، فرهنگي و موسيقي هنر و سينماي ملي بود. فقدان حضور وي تا مدت*ها در باطن جان مان احساس خواهد شد، بي*گمان از ريشه*هاي سترگ او جوانه*هاي بسياري، مسير سبزش را تداوم خواهند بخشيد و البته تسلي و تسكينمان اين قصه شگفت تقارن كوچ او نيز هست، در آستانه ميلاد مسعود شمس آسمان مشرق تجلي، نگين خراسان، امام علي ابن موسي*الرضا (ع) كه بي*گمان به پاس اثر جاودانه «ولايت عشق» بر بابك عزيز ما آغوش گشوده است و بابك نيز با زمزمه چكامه شورانگيز امام، به آن آغوش شتابان است.
                      نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران


                      «در زندگی زخم*هايی هست که مثل خوره روح را آهسته در انزوا می*خورد و می*تراشد.»
                      صادق هدايت؛ بوف کور

                      Comment

                      • donsaeid
                        Senior Member
                        • Nov 2005
                        • 28300

                        #12

                        مراسم چهلم بابك بيات برگزار شد


                        مراسم چهلم بابك بيات، آهنگساز، عصر امروز در تالار انديشه حوزه هنري تهران با حضور خانواده بيات و جمعي از موسيقي*دانان و علاقه*مندان به اين هنرمند برگزار شد.



                        در ابتداي اين مراسم كه به همت سازمان فرهنگي هنري شهرداري تهران، مؤسسه شهر نغمه و حوزه هنري برپا شده بود و اجراي آن را بهروز رضوي بر عهده داشت، كليپي با نام «سوگنامه» پخش شد كه به بيان زندگي بابك بيات مي*پرداخت.

                        سپس عباس سجادي، مدير امور موسيقي سازمان فرهنگي هنري شهرداري تهران با بيان عرض تسليت به حضارخيرمقدم گفت. در ادامه «بامداد بيات» فرزند مرحوم بيات به اجراي قسمت*هايي از آهنگ «سكوت سرشار از ناگفته*هاست» ساخته بابك بيات پرداخت كه با تشويق حاضران روبرو شد.

                        در ادامه محمد سرير، موسيقي*دان و دوست بابك بيات پشت تريبوت قرار گرفت و اظهار داشت: نبايد ديگر از امروز به مرگ فكر كنيم. پيام هنرمنداني مثل بابك فكر كردن به زندگي است.

                        اين عضو هيأت مديره خانه موسيقي ايران افزود: بايد از آثار بيات ياد كنيم و سخت*كوشي*هاي وي براي ماندگاري اين آثار. از او آثار بسياري به جاي مانده است كه مهم*ترينشان خصوصيات اخلاقي وي است. اين خصوصيات انساني بود كه منشأ آثار هنري وي بود.

                        سپس بامداد بيات و نيما مسيحا به اجراي قطعه*اي ساخته بابك بيات پرداختند. در ادامه اكبرزنجانپور، بازيگر و كارگردان تئاتر به بيان خاطرات خود با بابك بيات پرداخت و گفت: من بابك را از سال 1342 مي*شناختم. اواخر سال 1374 بود كه داشتم نمايش «مرغ دريايي» نوشته چخوف را براي اجرا آماده مي*كردم كه بابك زنگ زد و گفت كه مي*خواهد براي اين نمايش موسيقي بسازد. شور و شوقي كه از خود نشان مي*داد بي*نظير بود.

                        او در زمان خلق اثر غيرقابل توصيف بود. شايد بتوان اين لحظات او را با لحظات سرايش مولانا قياس كرد. شور و شعف باباك بيات بود كه او را ماندگار كرده است.

                        ستار اوركي، وكيل بابك بيات، ديگر سخنران اين مراسم بود. وي اظهار داشت: صحبت كردن درباره بابك بيات دشوار است. او انسان متواضع و نمك*شناسي بود كه هميشه از استادان و دوستانش به ويژه ايرج جنتي عطايي به خوبي ياد مي*كرد. فقر در جواني دامن*گير او بود اما هميشه روي پاي خود ايستاد و شرافت*مندانه زندگي كرد. بيات هميشه آن چيزي را كه به او الهام مي*شد مي*ساخت و هيچ گاه تحت تأثير ديگران نبود. او كاري نكرد تا باعث شرمساري خودش شود.

                        در ادامه مراسم چهلم بابك بيات قسمت*هايي از فيلم مستندي درباره زندگي بابك بيات پخش شد. پس از پايان اين بخش مصطفي شيري كارگردان اين فيلم توضيحاتي را بيان كرد. وي گفت: ساخت اين فيلم از حدود 18 ماه پيش آغاز شد كه در ابتدا با مخالفت خود بيات مواجه شد زيرا تواضع او اجازه نمي*داد كه فيلمي درباره*اش ساخته شود. اما كاش خود مرحوم بيات اكنون حضور داشت و حاصل كار را مي*ديد. از آن*جا كه هيچ*گاه خود بابك بيات نتوانست اين فيلم را ببيند، خستگي ساخت اين فيلم تا هميشه در من باقي خواهد ماند.

                        سپس بامداد بيات و اكبر آزاد به اجراي قطعه «آسيمه*سر» ساخته بابك بيات پرداختند. در ادامه فرهنگ جولايي، تهيه*كننده راديو و تلويزيون به بيان جملاتي درباره مرحوم بيات پرداخت. وي گفت: بابك بيات در اثر بي*توجهي جان باخت، كاش به هنرمندان ايران كه تعدادشان كم هم نيست در زمان حياتشان توجه شود.

                        محمدعلي بهمني، شاعر جنوبي، ديگر سخنران اين مراسم بود كه با اشاره به خاطراتي از مرحوم بيات اظهار داشت: من تجربه زيستن با بابك بيات را كم داشتم اما تجربه*هاي زيستن با ترانه*هاي بابك بيات بسيار است. بابك سال*هايي را در بندر عباس بود و من در آن سال*ها همراه او بودم. ياد آن دوران براي هميشه همراه من است.

                        وي افزود:* به ياد مي*آورم روزي را كه به همراه بابك بيات روي صخره*اي كنار درياي جنوب نشسته بوديم. دل بابك گرفته بود و از رفتن و تمام شدن صحبت مي*كرد. روبروي ما مرغان دريايي درحال رقصيدن بودند. در آن لحظه در من شعري جوانه زد كه در اين سال*هاي هيچ*گاه نشد كه به بيات بدهم تا ملودي ماندگاري روي آن خلق كند. اما امروز اين شعر را به آقاي سرير مي*دهم تا به ياد بابك بيات موسيقي*اش را بسازد.

                        بهمني سپس آن شعر و همچنين شعر «دريا» را خواند. در ادامه مراسم، بامداد بيات و شهسوارزاده به اجراي ملودي «سفر نكن» ساخته بابك بيات پرداختند.

                        ميلاد كياني، موسيقي*دان و دوست نزديك بابك بيات ديگر سخنران اين مراسم بود. وي گفت: بيات يكي از تأثيرگذارترين آهنگسازان بود.

                        همچنين آرش سزاوار در اين مراسم به قرائت متني خيالي پرداخت كه از سوي بيات به مناسبت چهلمين روز درگذشتش نوشته شده بود.

                        پخش كليپي با نام «اي بزرگ موندني، خدانگهدار...» و اجراي قطعه «دلم گرفت» ساخته «بابك بيات» توسط بامداد بيات و «حامي»، پايان*بخش اين مراسم بود.
                        نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران


                        «در زندگی زخم*هايی هست که مثل خوره روح را آهسته در انزوا می*خورد و می*تراشد.»
                        صادق هدايت؛ بوف کور

                        Comment

                        Working...