If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
بسیار متاسفم که یک مشت انسانهای بدون فکر با استفاده از شور و احساسات مردمی سعی در بقای حکومت دینی دارند که آزادیها را سلب کرده وبلاگ نویسان و روزنامه نگاران را زندان و اعدام می کند و سرمایه کشور را به جیب بیگانگان می ریزد
بسیار متاسفم از اینکه مردم بم هنوز در چادر ها بسر میبرند اما استانداری کرمان میلیاردها تومان در بازسازی شهر نجف عراق بمصرف می رساند
بسیار متاسفم از اینکه این حکومت دینی ایران عاملی بوده برای 8 سال جنگ تحمیلی عراق به ایران والان بعد از سرنگونی صدام نه تنها نتواستیم ادعای خسارت بکنیم و حق مان را بگیریم و غیر از آن میلیاردها دلاردر بازسازی عراق بمصرف می رسانیم
بسیار متاسفم از اینکه جاده های روستایی ایران بیشتر راه شوسه است ولی برای عراق خط آهن و ریل قطار می کشیم
بسیار متاسفم که در ایران کمبود دارو داریم اما برای مردم سودان دارو تهیه می کنیم همون سودانیهایی که در جنگ ایران و عراق در صف دشمن بودند
بسیار متاسفم از اینکه مردم ایران در فقر و فلاکت و مشکلات اقتصادی گریبانگیر هستند اما حکومت دینی میلیاردها دلار به بوسنی افغانستان عراق و فلسطین خرج می کند
و بسیار متاسفم از تاسفهای بیشمارکه برحال مردم ایران می گذرد
بله بجای اون چرندیات(ویدیو کلیپ) اغفال گرانه تحت نام وطن به فکر آزادی ایران باشید چرا که اگر ایران آزاد باشد هیچ قدرتی چه تازی و چه غرب یارای مقاومت با ایران و ایرانی نخواهد داشت
ایران سرافراز باد
fekr konam pora jan shoma ye sahme khobi az on 75 million $$$ giret miad...doroste?
شما جرا عادت کرده اید تا کسی حرف مخالف بنویسد سریع برچسب مزدور امریکا -مزدور اسرائیل - یهودی - عوامل سیا و... را می زنید
البته این حرف فقط شماها نیست سران حکومت دینی ایران هم تا وب لاگ نویس و روزنامه نگار و دانشجویی را دستگیر می کنند یکماه بعد اتهام براندازی نظام-جاسوسی بنفع بیگانگان توهین به رهبر و... را می زنند همه هم میداند که این تهمت زدنها از درد بی علاجتان میباشد بهرحال شما هم در همون فکر و خیال باشید که ما از امریکا پول می گیریم
khodet be man barchasbe mozdore regime iran bodano zadi va in hamon andaze bade doste aziz...
نه جانم
حالتون خوبه - من کی باشم بشما برچسب مزدوری بزنم این شما بودید که در برابر نوشته های من تاب و تحمل نیاوردید و بمن برچسب مزدوری امریکا را زدید
اینم نوشته تون هست به پستهای قبلی رجوع کنید ببینید چه کسی به کی برچسب زده است
Originally Posted by donsaeid
fekr konam pora jan shoma ye sahme khobi az on 75 million $$$ giret miad...doroste?
Harfaei keh mizaneh kheili dorostan ! nah az islam chizi migeh va nah az mazhabeh digeh !
In adam dareh opinion khodesho migeh,hala yeki doost dareh, yeki doost nadareh ! unikeh doost nadareh, bayad inja dalil biareh va begeh keh chera masalan folan harfeh in adam dorost nist !
dorosteh ba shoma movafegham har kasi azade negareshe khodesho bedeh
bazi mogheha fekr mikonam kheiliha mikhan az haghighaty farar konand chera cheshmamoon ra baaz nemikonim?
ta kei mikhaim sange taziha ya gheire iranihaee ke khodeshoon ehtiaj be hefze hoghoogheshoono daran ra be sine bezanim.?!
manam moteasefam ke ta mamlekate khodemoon niaz dare darim be keshvarhaye dige reshveh midim, agar kare khoda pasandaneh mikonand dige bad tar .
khoda pasandane tar ine ke nakhost mamlekate khodeto abad kon badan bechasb be gharibeha!!!!!!
sepas
از برای ملتم ای زرتشت
لبخند و ترانه و رهایی بیاور
می خواهم باز شب میهنم را
در آن سپیده دمان دانا ، نظاره کنم...
چگونه با دشمنت به دوستی تا کنم؟
تو رخت زندان تن ات و من تماشا کنم؟
تو رخت زندان تن ات و من بمانم خموش؟
قسم به زن، نازنم اگر محابا کنم
اگرچه تلخ است حق، نمی توانم نهفت
زبان از آن بایدم که آشکارا کنم
Dorood bar iran dorood bar irani...
Eshghe man IRAN
عشق منم ایران میباشد اما بدون مذهب
بدون اسلام
بدون زردشت
بدون یهود
بدون مسیح
در آنصورت ایران میتواند سربلند و موفق باشد که مذهب بخشی از زندگی مردم باشد نه جامعه و نه حکومت
Comment