Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sepah-e Pasdaran

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

با اعلام نام قائم مقام جديد شورای عالی امنيت ملی، به شايعاتی که در هفته های اخير پيرامون پاکسازی در اين شورا بر سر زبان ها بود رسميت بخشيده شد. روز گذشته رحمانی فضلی معاون امور بين*الملل وزارت كشور به عنوان قائم*مقام دبير شورای امنيت ملی منصوب شد.

خبرگزاری ها از قول سخنگوی شورای عالی امنيت ملی اعلام کردند که انتقال رحمانی از وزارت کشور به اين شورا از خواست های اخيرعلی لاريجانی دبير اين شورا بوده است. با اين خواست سرانجام موافقت شد و سردار رحمانی فضلی نه تنها قائم*مقام دبير شورای عالی امنيت بلکه معاون فرهنگی و اجتماعی و رسانه*ای اين شورا نيز شد.

اهميت اين انتقال و انتصاب پيش از آنکه مربوط به تخصص داشته و يا نداشته رحمانی باشد، مربوط به شايعاتی است که بدنبال چند حادثه امنيتی مهم روی داد. حوادثی که پيگيری آن در قد و قواره محسنی اژه ای وزير اطلاعات و امنيت نيست و فراتر از دستگيری چند زن و دختر به جرم امضا جمع کردن در پارک است. ماجرای مهم امنيتی، مسئله اربيل و اطلاعی است که امريکائی ها از تجمع فرماندهان سپاه و قائم مقام شورای عالی امنيت ملی در اين شهر داشتند. در آن يورش 5 سردار سپاه به چنگ امريکائی ها افتادند، اما "جعفری" قائم مقام شورای عالی امنيت ملی که او نيز همراه با سرداران به اسارت امريکا در آمده راهی اربيل شده بود از مهلکه نجات يافت. اتفاقا تمام بحث نيز از همينجا شروع شد. جعفری بعد از يورش امريکائی ها به ساختمان کنسولگری جمهوری اسلامی در اربيل عراق خود را به تهران رساند و مدعی شد که شب حادثه اتفاقا(!) ميهمان يکی از کردهای دعوت کننده گروه ايرانی بوده و به اين دليل در ساختمان کنسولگری نبوده و به دام امريکائی ها نيفتاده است.

از آغاز بازگشت جعفری به ايران و حضور در تهران، وی تحت بازجوئی و تحقيق بوده، زيرا مطلع ترين فرد درباره دليل اين سفر و زمان و مکان آن جعفری بوده است و طبيعی است که خبر اين سفر از کانال وی به امريکائی ها رسيده باشد! اين تحقيق، ظاهرا فعلا به آن نتيجه قطعی رسيده که بموجب آن علی لاريجانی قائم مقام ديگری برای خود منصوب کرد!

مورد دوم، ماجرای ناپديد شدن "عسگری" قائم مقام وزير دفاع وقت "شمخانی" در ترکيه است. او نيز آنگونه که گفته می شود با اشاره ای که معلوم نيست از کدام کانال به وی رسيده، از بازگشت به ايران منصرف شده و از ترکيه همراه امريکائی ها رفت. نه تنها خود رفت، بلکه گفته می شود مقدار بسيار زيادی دلار و شمش طلا را نيز با خود برده است. اين دلارها و شمش های طلا، به نوشته برخی مطبوعات ترکيه قرار بوده توسط وی به دست رهبران حماس فلسطين و حزب الله لبنان برسد.

چه کسی از تهران به عسگری اطلاع داده بود که به او مشکوک شده اند و بهتر است به ايران باز نگردد؟

سردار جلال شرفی، دبيردوم و مقام امنيتی سفارت جمهوری اسلامی در بغداد نيز هنگامی در بغداد ربوده شد که مقدار زيادی دلار با خود حمل می کرد. او گفته است قصد داشته اين پول ها را به بانک بسپارد. چه کسی مسير حرکت و همراه داشتن دلار را به نيروهای امريکائی در بغداد گزارش داده بود؟

پس از دستگيری شرفی و بقول خود او "ربوده شدن"، دهها تن از نيروهای سپاه قدس که در صفوف جيش المهدی مقتدا صدر جاسازی شده بودند لو رفتند و عده ای از آنها دستگير شدند و مقتدا صدر نيز از بيم دستگيری به توصيه شورای عالی امنيت ملی جمهوری اسلامی برای مدتی به ايران عقب نشينی کرد. جلال شرفی اکنون در ايران است، اما معلوم نيست که او پس از اعترافات و رهائی، خود با پای خويش به ايران بازگشته و يا بعنوان گروگان و اسير در مرز تحويل مقامات ايرانی شده است!

بدين ترتيب، انتصاب جديد در شورای عالی امنيت ملی، پيش از آنکه يک انتصاب اداری باشد، تلاشی است برای پر کردن سوراخ های نفوذی- امنيتی دراين شورا و بستن روزنه هائی که هنوز شمار آنها معلوم نيست.

Comment

محسن رفيق دوست كه از اولين روزهاي تشكيل سپاه پاسداران انقلاب اسلامي در اين نهاد فعاليت مي كرد و حتي عنوان اولين وزير سپاه پاسداران را در دولت به خود اختصاص داد، فكر تشكيل نيرويي براي حراست از انقلاب اسلامي در حال پيروزي را مربوط به سالهاي مبارزه با رژيم طاغوت دانست و تصريح كرد: اين فكر در بين تعدادي از آشنايان و در رأس همه اينها در ذهن برادر شهيد محمد منتظري شكل گرفت. دغدغه ايشان اين بود كه بايد نيرويي براي حفاظت از انقلاب به وجود بيايد.

سپاه پاسداران و روزهاي آغازين فعاليت
      محسن رفيق دوست، اولين و تنها وزير سپاه انقلاب اسلامي، در سالگرد صدور فرمان حضرت امام خميني(ره) براي تأسيس سپاه پاسداران انقلاب اسلامي، در گفتگو با ايسنا، به روايت چگونگي تشكيل اين نيرو پرداخت و گفت: پيش از پيروزي انقلاب در رابطه با تأسيس سپاه، پيشنهادهاي مختلفي مطرح و جلسات متعددي برگزار شد. اين جلسات و بحثها پس از پيروزي هم ادامه داشت و البته جاي ثابتي هم پيدا كرده بود. جلسات در منزل آقاي اخوان در خيابان ايران برگزار مي شد و من هم در آن جلسات شركت مي كردم. تا اينكه، امام(ره) در مورد تشكيل سپاه حكمي به آقاي لاهوتي دادند. دولت موقت هم براي سامان دادن اين بحث حول محور خود پيش دستي كرد. امام(ره) هم فرمودند كه آقاي لاهوتي! زير نظر دولت موقت، سپاه پاسداران انقلاب اسلامي را تشكيل دهيد.وي يادآور شد: امام(ره) مي خواستند ارتش را نگه دارند. ما هم با بدنه ارتش مشكل نداشتيم. بدنه ارتش خود مردم بودند. ارتش معمولاً حافظ سرزمين و مرزهاست، ولي نيرويي مي خواهيم كه حافظ انقلاب اسلامي و دستاوردهاي آن باشد.

وي همچنين خاطرنشان كرد: در همان روزهايي كه من در مدرسه رفاه فعاليت مي كردم، شهيدان بهشتي و مطهري مرا فرا خواندند و گفتند كه امام(ره)، فرماني براي تشكيل سپاه زير نظر دولت موقت صادر كرده است، شما هم كارها را در مدرسه رها كن و به آن سپاه بپيوند. مشخص شد كه عده اي از برادراني كه دست اندركار بودند، به خصوص بيشتر افرادي كه جزو انجمن اسلامي دانشجويان اروپا و آمريكا بودند، در محل پادگان لجستيكي ارتش كه تا چند روز قبل فرمانداري نظامي تهران بود، جمع شده بودند. من هم به آنجا رفتم، ديدم عده اي از آقايان مثل مهندس صباغيان، تهرانچي، مرحوم علي فرزين، جعفري، محسن سازگارا، سنجقي و...آنجا جمع شده اند. سلام كردم ونشستم. پرسيدم قرار است سپاه تشكيل شود؟ گفتند كه بله. بر روي كاغذي نوشتم سپاه پاسداران انقلاب اسلامي تشكيل شد: 1- محسن رفيق دوست و آن يادداشت را مقابل ديگران گذاشتم.

رفيق دوست ادامه داد: پس از مدتي احساس كردم اين سپاهي كه در حال شكل گيري است، سپاهي نيست كه مدنظر امام (ره) بوده است. از طرف ديگر در 3 تشكل ديگر هم نيروهاي به صورت مسلح فعاليت مي كردند كه شامل گارد انقلاب تحت نظر ابوشريف، گارد دانشگاه(پاسا) با نظارت شهيد محمد منتظري و افراد گروههاي مسلح مبارز قبل از انقلاب كه سازمان مجاهدين شكل داده بود، مي شدند و در ساختمان كيا در خيابان دكتر شريعتي و ساختماني در بهارستان فعاليت مي كردند.

يك روز تصميم گرفتم مراكز فعال ديگر را به هر نحو ممكن در سپاه ادغام كنم. پاييز 58 از ابوشريف و شهيد منتظري و شهيد محمد بروجردي از سوي سازمان مجاهدين انقلاب اسلامي را دعوت كردم و در اتاقي كه در آنجا جمع شده بوديم را قفل كردم. يك كلت كمري 45 داشتم آن را روي ميز گذاشتم و گفتم افرادي كه از هر 4 گروه موجود مي شناسم، همه يك هدف را تعقيب مي كنند كه ايجاد نيرويي براي حفاظت از انقلاب است. شما مبناي قانوني نداريد. حكم ما از سوي امام (ره) است كه ما را مجاز به فعاليت زير نظر دولت موقت كرده است. انتقاد عمده آنها به سپاه نظارت دولت موقت بر آن بود كه گفتم در هر صورت اين حكم امام(ره) است. گفتم اگر در اين جلسه نتوانيم به نتيجه اي برسيم، اول شما 3 نفر را مي كشم، بعد خودم را و همه را راحت مي كنم. خوشبختانه در آن جلسه به اين نتيجه رسيدند كه حرف منطقي است و بهتر است بنشينيم و با هم مذاكره اي براي ادغام انجام دهيم. قرار شد از هر كدام از اين مراكز3 نفر انتخاب شوند. اين 12 نفر بنشينند و بحث ادغام را پيگيري كنند.

رفيق دوست يادآور شد: پس از ادغام اولين شوراي فرماندهي جديد را انتخاب كرديم. آقاي جواد منصوري فرمانده و محمد غرضي هم مسؤول فرمانده عمليات شد. من مسؤول تداركات و آقاي بشارتي هم مسؤول اطلاعات شدند. واحدي هم براي هماهنگي با استانها تشكيل داديم. وي ادامه داد: سپاه در حال شكل گيري بود و فراز و فرودهايي هم داشت.

ابوشريف هم به اين ائتلاف پيوسته بود. پادگان وليعصر را هم آماده كرده بوديم. ابوشريف ادعاي فرماندهي داشت و چندان زير بار سپاه مركز نمي رفت، اختلاف شديدي بين عمليات و فرماندهي سپاه بود. پس از آقاي منصوري وقتي بني صدر رئيس جمهور شد حكم فرماندهي سپاه را به آقاي مرتضي رضايي داد. ايشان بسيار جوان، شريف، محترم و انقلابي بود. طرفدار بني صدر نبود. بني صدر تصور مي كرد كه او طرفدارش است.از طرفي چون بني صدر حكم داده بود سپاه زير بارش نمي رفت. من اينجا به عنوان واسطه عمل مي كردم. از ايشان خواستم مرحوم شهيد كلاهدوز را قائم مقام خود كند. امور سپاه را شهيد كلاهدوز اداره كند و او فقط فرمانده باشد.

سپاه پاسداران در ايام دفاع مقدس
      وي همچنين از جنگ تحميلي به عنوان عاملي كه وضعيت سپاه را عوض كرد، نام برد و با بيان اينكه با شروع جنگ سپاه نقش جدي تري گرفت، يادآور شد: سال 60 زماني كه بني صدر رفت پيشنهاد كرديم حضرت امام(ره) به عنوان فرمانده كل قوا؛ فرماندهي براي سپاه منصوب كنند تا سپاه منسجم شود و قوت بگيرد. ايشان هم فرمودند كه شوراي فرماندهي سپاه فردي را معرفي كند. در آن مقطع زماني بود كه آقاي محسن رضايي، مسؤول اطلاعات سپاه شده بود. آقاي بشارتي نيز نمايندگي مجلس را بر عهده داشت. لانه جاسوسي فتح شده بود و عده اي از بچه هاي لانه جاسوسي نيز به سپاه آمده بودند افرادي مانند رضا سيف اللهي كه البته با آقاي رضايي در اطلاعات كار مي كرد.

رفيق دوست ادامه داد: براي اجماع روي يك فرد همه ما به باغ شيان، باغ پذيرايي ساواك، رفتيم. آن باغ به طوركلي دست من بود. علاوه بر افراد عضو شوراي فرماندهي، شهيد محلاتي و آقاي موسوي خوئيني ها هم حضور داشتند. به اتفاق آرا به اين نتيجه رسيديم كه بهترين كسي را كه براي فرماندهي سپاه مي توانيم خدمت امام(ره) معرفي كنيم، شهيد كلاهدوز است. بنا شد اين موضوع را فرداي آن روز خدمت حاج احمدآقا اعلام كنيم. به خاطر دارم زماني كه پس از پايان جلسه به خانه رفتم صبح هنوز هوا تاريك بود، متوجه شدم كسي در مي زند. در را باز كردم. ديدم شهيد كلاهدوز در حالي كه عبايي بر دوش انداخته، پشت در ايستاده است. از زير عبايش قرآني در آورد و مرا به قرآن قسم داد كه او را فرمانده نكنيم. دليلي هم براي اصرار بر خواسته خود مطرح كرد. پرسيدم كه پس چه كار كنيم؟ گفت كه محسن را انتخاب كنيد.

وي در ادامه خاطرنشان كرد: آقاي رضايي در آن جلسه سه رأي آورده بود در حالي كه شهيد كلاهدوز7 رأي داشت. بالاخره يك رأي اضافه كرديم و رأي آقاي رضايي به 4 رسيد... تا زمان رحلت امام(ره) آقاي رضايي فرمانده سپاه باقي ماند.

خريد ادوات نظامي در دوران دفاع مقدس
      تنها وزير سپاه جمهوري اسلامي همچنين در بيان كيفيت فعاليتهايش در سپاه، گفت: پيش از انقلاب من با سازمان فتح ارتباط و با شخص مرحوم عرفات هم آشنايي داشتم.

اولين اسلحه را براي سپاه از فلسطيني ها خريدم. به خاطر دارم 500 قبضه آرپي جي هفت كه ساخت خودشان بود. به لبنان رفتم و زير كوهي كارخانه شان را ديدم. تفنگ هم از آنها خريدم كه آن را از بلغارستان خريده بودند. از ابتداي تشكيل سپاه تا پايان جنگ مسؤول پشتيباني سپاه بودم.

وي كه تهيه مهمات را در دوران دفاع مقدس بسيار دشوار بر مي شمرد، ادامه داد: در دوران جنگ ما در محاصره كامل نظامي بوديم. اولين كشوري كه از آنجا مهمات تهيه كردم فلسطين و پس ازآن كره شمالي بود. كشوري عقب افتاده، اما از نظر نظامي پيشرفته. من در آنجا به ملاقات كي مين سونگ مي رفتم. او به انقلاب اسلامي خيلي علاقه مند بود و با سعه صدر با ما برخورد مي كرد. البته پول هم در ازاي تجهيزات مي گرفت. يك روز به من گفت چرا از ما اسلحه و مهمات مي خري؟! برو خودت بساز. اصولاً ملتي كه ديگران بخواهند فشنگ تفنگش را بدهند موفق نمي شود! از همان موقع كه حدود سال 59، قبل از جنگ بود، تصميم گرفتم در سپاه صنايع ايجاد كنم. اكثر كارهايي كه هنوز در حال پيگيري است به كارهايي مربوط مي شود كه آن زمان من پايه ريزي كردم.

به ياد دارم زماني كه اولين موشك تاو را در ميدان تير سمنان امتحان كرديم بالاي سر خودمان فرود آمد. سال 64 بود. عده اي هم ما را مسخره كردند. يك سال بعد موشك تاوي را كه ساخته بوديم آزمايش كرديم و به هدف متحرك خورد. من خيلي به همكاران براي اين كارها جرأت مي دادم و به حمدا... در بخش دفاعي كشور خوب كار شد. وي اضافه كرد: در بين كشورهايي كه با ما معامله مي كردند از همه بيشتر كشور بي طرف سوئيس بود كه در حد بالايي به ما مهمات خوب فروخت. چين هم به ما خوب فروخت. بلغارستان، لهستان، مجارستان هم به ما سلاح فروختند. كره شمالي كه هر چه داشت به ما مي داد.از ليبي هم در حد بالايي سلاحهاي استراتژيك مجاني آورديم.

رفيق دوست در پايان با بيان اينكه امروز ارتش و سپاه در كنار هم در چارچوب وظايف مشخص به بهترين نحو فعاليت مي كنند، گفت:« امام(ره) به عنوان معمار هوشمندي بود كه با درس از تاريخ آنچه را كه يك انقلاب براي ماندن خود لازم داشت برايش ايجاد كرد. سپاه، جهاد سازندگي، نهضت سوادآموزي، بنياد مسكن و... همه به دستور امام(ره) ايجاد شد. امام(ره) فرمودند اگر سپاه نبود كشور نبود و امروز نيز باز بايد بگوييم اگر سپاه نباشد كشور نيست.

Comment

وزارت خارجه آمريكا: سپاه و وزارت اطلاعات ايران تروريست هستند!

وزارت خارجه آمريكا در گزارشي مدعي شد كه ايران همچنان بزرگترين حامي تروريسم در جهان است.

به نقل از آسوشيتدپرس، وزارت خارجه آمريكا در بررسي سالانه خود از تروريسم جهاني ادعا كرد كه ايران همچنان بزرگترين حمايت كننده تروريسم جهاني است و "عناصري از دولت جمهوري اسلامي" از گروه هاي تندرو در سراسر خاورميانه، به ويژه عراق حمايت مي كنند.

در اين گزارش بار ديگر از ايران به عنوان "فعال ترين كشور حامي ترور" ياد شده و اين كشور به كمك در بي ثباتي عراق و منحرف كردن تلاش هاي صلح بين اسرائيل و فلسطينيان متهم شده است.

اين براي اولين بار نيست كه آمريكا در گزارش هاي سالانه خود ايران را به عنوان بزرگترين كشور حمايت كننده تروريسم معرفي مي كند.

اما اين گزارش در زماني منتشر شده است كه كاندوليزا رايس، وزير خارجه آمريكا خود را براي حضور در كنفرانس امنيتي عراق آماده مي كند و در همين حال وي احتمال ديدار با منوچهر متكي، همتاي ايراني خود در حاشيه اين نشست را منتفي ندانسته است.

از سوي ديگر هرچند اين گزارش ايران را به ترويج خشونت در عراق متهم مي كند، اما "شان مك كورمك"، سخنگوي وزارت خارجه آمريكا اخيرا گفته است، حضور ايران در نشست همسايگان عراق "نشانه حمايت ايراني ها از عراق است."

در گزارش ياد شده ادعا شده است: سپاه پاسداران انقلاب و وزارت اطلاعات ايران مستقيما در طرح ريزي و پشتيباني عمليات تروريستي دست دارند و انواعي از گروه ها، به ويژه گروه هاي فلسطيني و حزب الله لبنان را به استفاده از تروريسم در پيگيري اهدافشان تشويق مي كنند.

براساس اين گزارش، ايران يك "نقش بي ثبات كننده" در عراق ايفا مي كند و به هدايت گروه هاي مبارز شيعي كه سني ها و نيروهاي آمريكايي را هدف حمله خود قرار مي دهند، مي پردازد.

اين گزارش مي افزايد: سپاه پاسداران انقلاب اسلامي، با بمب گذاري هايي كه به مرگ نيروهاي ائتلاف منجر شده، در ارتباط است و علاوه بر كمك به جنبش حزب الله لبنان در آموزش تندروهاي عراق براي ساخت بمب نقش دارد.

وزارت خارجه آمريكا اعلام كرد: ايران همزمان نقش برجسته خود در فعاليت هاي ضد اسرائيلي از طرق لفظي، عملياتي و مالي را حفظ كرده است.

اين گزارش مدعي شده كه ايران همچنان از معرفي، محاكمه يا تحويل چند عضو ارشد شبكه "اسامه بن لادن"، رهبر القاعده كه آنها را در سال 2003 بازداشت كرد، امتناع مي كند.

در اين گزارش از كوبا، كره شمالي، سودان و سوريه به عنوان ديگر كشورهاي حامي تروريسم نام برده شده است.

Comment

خبرگزاری نووستی از ترکيه:
          سرتيپ ربوده شده سپاه
          از مطلعين اتمی ايران بوده

خبرگزاری "نووستی" مسکو، برای نخستين بار و به بهانه گزارشی که در يک روزنامه غير معروف ترکيه منتشر شده، فاش ساخت که سردار ربوده شده جمهوری اسلامی در ترکيه "عسگری" از مطلعين امور اتمی ايران بوده است. اين خبرگزاری از قول روزنامه "ينی شفق" ترکيه نوشت که سردار سرتيپ سپاه عليرضا عسگری معاون اسبق وزير دفاع جمهوری اسلامی که در دسامبر گذشته در ترکيه ناپديد شده، دارای اطلاعاتی در باره برنامه اتمی ايران بوده است.

نووستی همچنين از قول همين خبرگزاری نوشت که هفته گذشته نيز يک هواپيمای خصوصی هنگام پرواز از فراز ترکيه به سمت ايران هدف قرار گرفته است. اين حادثه در استان "ترابزون" ترکيه روی داده است. اين هواپيما ساخت انگلستان و از نوع SKY Arrow 650T و حامل مواد راديو اکتيو برای ايران بوده اند. از يک تبعه پاکستانی بنام "بهانگو" که آجودان سابق "پرويز مشرف" رئيس جمهور اين کشور بود بعنوان سر نشين اين هواپيما نام برده می شود. و "مايکل نيومن" انگليسی حضور داشتند برای انتقال مواد راديو اکتيويته به ايران مورد استفاده قرار گرفته بود.

نووستی اضافه می کند: جنگ عليه ايران در خاک ترکيه اکنون مدت هاست که آغاز شده و ادامه دارد و حدس زده می شود که در محدوده مثلث "ايران- عراق- کردستان" باقی نخواهد ماند.

Comment

"صدور فرمان عمليات سياه دربرابر ايران از سوي بوش"

شبكه اي بي سي به نقل از افرادي كه آنها را از اعضاي پيشين و كنوني سازمان*هاي اطلاعاتي آمريكا معرفي مي*كند، گزارش مي*دهد كه جورج بوش، به صورت سري ، به سازمان اطلاعات مركزي آمريكا مجوز عمليات "سياه" را براي بي*ثباتي دولت ايران صادر كرده است.

عمليات "سياه" به آن دسته از عمليات مخفيانه و سري گفته مي*شود كه هيچگونه مسئوليتي در برابر آن پذيرفته نمي*شود و كشور عامل همواره منكر آن مي*شود.

برپايه اين گزارش، گفته مي*شود عمليات سازمان اطلاعات مركزي آمريكا در برابر ايران دربرگيرنده جنگ تبليغاتي هماهنگ، انتشار اطلاعات گمراه*كننده و كارشكني در ارز و همچنين مبادلات جهاني ايران است.

بروس ريدل، يك مقام بلندپايه سازمان جاسوسي سيا كه به امور ايران و كشورهاي خاورميانه اشتغال داشته و به تازگي بازنشسته شده، درباره اين گزارش مي*گويد: "من نمي*توانم وجود چنين برنامه*اي يا امضاي ان از سوي رييس*جمهوري را تاييد يا تكذيب كنم. اما چنين برنامه*اي با رويكرد آمريكا كه تلاش دارد راه*هاي براي فشار به رژيم ايران بياورد، سازگار است".

گردون جاندرو، سخنگوي امنيت ملي كاخ سفيد نيز چيني موضعي اختيار كرد: "كاخ سفيد درباره امور اطلاعاتي اظهارنظر نمي*كند".

يك سخنگوي سازمان سيا نيز به اي بي سي گفت: "ما درباره حرفي كه درباره عمليات سري باشد، اظهار نظر نمي*كنيم".

ريچارد كلارك، مشاور شبكه اي بي سي و مقام پيشين امور ضد تروريسم كاخ سفيد معتقد است: " شايد دولت آمريكا مي*خواهد از راه*هايي عمل كند كه آورد كه دستش رو نشود و در صورتي كه بخواهد دولت راه قانوني را طي كند به اجازه اطلاعاتي نياز است و بايد كنگره را در جريان بگذارد".

شبكه اي بي سي به نقل از مقام*هاي كنوني و پيشين سازمان سيا مي*افزايد صدور مجوز اجراي عمليات سري در برابر ايران از سوي بوش مترادف با اين است كه دولت آمريكا هم*اكنون قصد ندارد گزينه نظامي را در براي برخورد با ايران انتخاب كند.

به گفته بروس ريدل، ديك چني، معاون رياست*جمهوري آمريكا طرفدار حمله به ايران است اما به نظر مي*رسد دولت بوش به اين نتيجه رسيده است كه زيان*هاي يورش به ايران بيش از منفعت*هاي آن است.

به گفته اين مقام پيشين اطلاعاتي، چنين به نظر مي*رسد كه موثرترين ابزار ممكن كه سازمان سيا مي*تواند از آن بهره گيرد فشار اقتصادي به ايران است؛ به ويژه يافتن حساب*هاي سري ايران كه براي برنامه هسته*اي ايران استفاده مي*شود.

Comment

کشف جاسوس های امريکائی درايران
              رهبری عمليات درعراق
              برعهده واحد 9000 سپاه است

هيچکس فاش نمی کند که در مذاکرات سفرای امريکا و جمهوری اسلامی در بغداد، هر يک دقيقا چه گفتند و چه شنيدند. حسين شريعتمداری در کيهان نوشته اند که در بغداد به امريکا تفهيم اتهام شد! و از جانب سفير امريکا نيز بارها نقل شده که در اين مذاکرات از ايران خواسته شده تا به دخالت در عراق خاتمه بدهد. نه اين جزئيات را می گويد و نه آن يکی که شريعتمداری سخنگوی دروغگوی آنست. اگر مدعی شويم که طرف امريکائی درباره اين مذاکرات بجای آن ادعاهای مردم فريب شريعتمداری لااقل اگر مطلبی را فاش می کنند، آن را آلوده به آن عوام فريبی ها و دروغ های کيهان نمی کنند.

بهر روی، هر چه زمان بيشتر جلو می رود، اخبار بيشتری درباره اين مذاکرات، نه از جانب جمهوری اسلامی، بلکه از جانب مطبوعات امريکائی فاش می شود. از جمله خبرگزاری "نووستی" مسکو از قول مقامات امريکائی می نويسد:

"برخی رويدادها سبب ايجاد تشنج بين دو کشور می شوند. از جمله جنجال اخير ايران پيرامون کشف شبکه های جاسوسی که گويا از سوی آمريکا و متفقين غربی وی سازمان دهی شده بودند. اتفاقا همزمان با اين ادعاها درايران،ً مجله "نيوزويک" نيز فاش ساخت که جاسوسان آمريکا "نهاد" رهبری کننده شبه نظاميان عراقی را در قلب سپاه پاسداران شناسائی کرده اند. نام اين نهاد "سازمان 9000 سپاه پاسداران ايران" است.

Comment

محسن رضايى گفت: ما در فارسى مي*گوييم وقتى كودكى در تاريكى راه مي*رود؛ آواز مي*خواند يا صداى بلند در مي*آورد، چون از تاريكى مي*ترسد؛ آمريكايي*ها از مذاكره با ايران مي*ترسند و به همين دليل است كه سر و صداى زيادى به راه مي*اندازند.

به گزارش خبرگزارى دانشجويان ايران (ايسنا) مايكل هرش، گزارشگر آمريكايى نوشت: وقتى شنيدم محسن رضايي، دبير مجمع تشخيص مصلحت ايران موافقت دارد با من ملاقات كند، شگفت زده شدم. نيت رضايى روشن بود؛ مهم نبود چه سوالى را بپرسم؛ او تقريبا طورى پاسخ را هدايت مي*كرد كه بحث به يافتن راهى براى خروج از بن*بست واشنگتن و تهران مي*گشت.

رضايى گفت كه بوش ,*جنگ سرد با ايران را آغاز كرده است و اگر اين امر كنترل نشود مي*تواند به جنگ گرم تبديل شود,.

رضايى عنوان كرد كه ايران به دنبال راهى مسالمت آميز براى پيگيرى برنامه*ى غني*سازى اورانيوم است.

اين خبرنگار آمريكايى مدعى شد: او (رضايى) صريح*تر از هر مقام عالي*رتبه*ى ايرانى كه من با او صحبت كردم پيشنهاد , تايم اوت, محمد البرادعى مديركل آژانس بين*المللى انرژى اتمى را اقدامى شجاعانه توصيف كرد.

رضايى با بيان اينكه اين نوع ايده*ها جالب است گفت: معناى آن اين است كه ايران در سطح (غني*سازى) كه به آن دست يافته، بدون پيشرفت بيشتر باقى بماند؛ به همين منوال شوراى امنيت نيز قطعنامه*ى ديگر عليه ايران صادر نكند. البته ايران اين راه حل را هنوز نپذيرفته است.

وى افزود: مساله*ى هسته*يى ايران بايد از طريق جديدى حل شود. من با البرادعى موافقم كه نمي*توان فن*آورى هسته*يى را بمباران كرد.

اين گزارش حاكى است، رضايى هم چنين عنوان كرد كه گفت*وگوهايى كه اخيرا در بغداد ميان رايان كروكر، سفير آمريكا در عراق و حسن كاظمى قمي، همتاى ايراني*اش آغاز شد از شدت تهديدى كه ايران احساس مي*كرد، كاست.

واشنگتن پست افزود، رضايى كه خشنود به نظر مي*رسيد معتقد بود اين گفت*وگوها به اذعان به تاخير افتاده*ى بوش به آن منجر شد كه بايد با اين رژيم معامله كند.

به گزارش ايسنا، اين گزارشگر آمريكايى افزود: وقتى از او پرسيدم در صورت حمله*ى آمريكا چه چيزى ممكن است رخ دهد؟ با افتخار گفت: ايران به زانو در نمي*آيد و بازنده، آمريكا خواهد بود.

در ادامه*ى اين مطلب با بيان اين كه ايران مشتاق است به درخواست*هاى البرادعى براى شفافيت بيشتر در خصوص تاريخ برنامه*اش پاسخ دهد آمده است: آنچه روشن نيست اين است كه آيا دولت بوش تايم اوت را كه خواست تعليق كامل فعاليت*هاى هسته*يى ايران است خواهد پذيرفت يا خير. به رغم اميدوارى رضايى مشخص نيست كه بوش از تغيير رژيم در ايران دست كشيده باشد.

اين گزارشگر آمريكايى نوشت: در سفر ده روزه*ام به ايران در اواخر ژوئن كه بيشتر اوقاتم در تهران صرف شد، متقاعد شدم كه هر گونه اميد به اين كه ايران (از تعليق) دست برخواهد داشت كاملا تصور غلطى است؛ بله اين رژيم تحت فشار است، اما به افتادن در مخصمه*ى اقتصادى نزديك نيست. به رغم اقدام اخير در سهميه*ى بندى بنزين كه اعتراضاتى شديد به همراه داشت، مغازه*ها پر از كالاست و خيابان*ها مملو از خريداران فروشگاه*هاى گل و كالاهاى تشريفاتى است كه نشان مي*دهد مردم اين كشور كه اقتصاد غنى از نفت دارد هنوز درآمد كافى دارند. تحريم*هاى سازمان ملل و فشار بر بانك*هاى بين*المللى براى قطع تجارت با ايران دردهايى به همراه دارد اما به طور كلى اسباب دردسر هستند و اين تحريم*ها پر از خلل است؛ شركت*هاى اروپايى با همتايان ايراني*شان تجارت مي*كنند و ايراني*ها معاملاتشان را از دلار به يورو تغيير داده*اند.

اين گزارش حاكى است، تلاش 75 ميليون دلارى آمريكا براى آنچه "ارتقاى دموكراسى در ايران" خوانده شده هم كشش زيادى نداشته است.

به گزارش خبرگزارى دانشجويان ايران، در اين گزارش آمده است، اظهارات رضايى و لاريجانى نشان مي*دهد كه در طول 18 ماه باقى مانده از رياست جمهورى بوش ممكن است ايران به دولت او آخرين فرصت را براى رابطه*اى جديد بدهد، اين دولت دست كم دو بار در گذشته چنين گشايش*هايى را رقم زده است. اواخر سال 2001 ايران به ثبات دولت افغانستان پس از طالبان به رياست حامد كرزاى كمك كرد و در كنفرانس سال 2002 قول كمكى به ارزش 550 ميليون دلار را داد. (حدود همان مبلغى كه *آمريكا وعده*اش را داد) اما يك هفته بعد بوش ايران را عضو محور شرارت خواند، اين چيزى است كه ايراني*ها هنوز هم به تلخى از آن ياد مي*كنند.

سپس در بهار 2003 مقامات ايرانى به واسطه*ى سوييس پيشنهادى دو صفحه*يى درباره*ى مذاكرات جامع را به وزارت امور خارجه*ى آمريكا دارند كه اين هم ناديده گرفته شد. تيم بوش در اين خطر قرار دارد كه گشايش كنونى ايران را نيز كنار بزند؛ به نظر نمي*رسد اين دولت تشخيص داده باشد كه سركوبى ديپلماتيك اين كشور از داخل كارايى ندارد و به ندرت از مقامات عالى رتبه*ى آمريكايى مي*شنويم كه آمريكا و ايران منافع حساس مشابهى دارند.

كاندوليزا رايس در مصاحبه با شوراى سردبيرى وال استريت ژورنال در ماه ژوئن رابطه*ى ايران و آمريكا را در كل به تابستان خواند و اذعان كرد كه نمي*تواند ايران را درك كند.

وى گفت: فكر مي*كنيم ( اين كشور) مكانى مهم است و من سيستم سياسي*اش را به خوبى نمي*فهمم.

به گزارش ايسنا، هرش با بيان اين كه اين تصور "درگيرى اجتناب ناپذير منافع"ى بود كه رضايى كوشيد آن را رفع كند ادعا كرد: او اشاره كرد كه كشورش تنها كشورى است كه مي*تواند به امنيت در عراق كمك كند؛ ظهور دوباره*ى طالبان در افغانستان را كند كند و نيز در خصوص حضور حزب الله لبنان كمك كند. وى گفت: اگر آمريكا رويكردى متناوب با مواجهه با ايران را دنبال كند رفتار ايران به طور بنيادى تغيير مي*كند.

در ادامه اين گزارش با اشاره به برنامه*ى هسته*يى به نقل از سيد محمد حسين عادلي، سفير سابق ايران در لندن آمده است: ايران تمايل دارد اين فن*آورى را داشته باشد و اين براى بازدارندگى كافى است.

در ادامه اين مطلب درباره*ى آنچه "ديگر منافع تداخل كننده" خوانده شد آمده است: در مورد عراق منطقى به نظر مي*رسد

رضايى گفت: نورى المالكي، نخست وزير عراق از اهميتى استراتژيك براى ما برخوردار است. ما مي*خواهيم دولت او بر سر قدرت بماند.

اين گزارش حاكى است، واضح است كه در افغانستان، لبنان و ,حماسستان, جديد در غزه كه در همه*ى اين اماكن ايران نفوذ بسيارى دارد ايرانى كه به ايفاى نقش بزرگ*ترى در امنيت منطقه*يى ترغيب شود مي*تواند همكارى بيشترى كند.

براساس اين گزارش، ايراني*ها تشخيص مي*دهند كه تغيير بزرگ در سياست ممكن است در زمان بوش رخ ندهد.

رضايى گفت كه دولت بوش بين دو راهى مواجهه و تعامل گير افتاده است.

وى اظهار كرد: ما در فارسى مي*گوييم وقتى كودكى در تاريكى راه مي*رود، آواز مي*خواند؛ يا صداى بلند در مي*آورد؛ چون از تاريكى مي*ترسد؛ آمريكايي*ها از مذاكره با ايران مي*ترسند و به همين دليل است كه سر و صداى زيادى به راه مي*اندازند.

Comment

فرمانده سپاه اعلام کرد:
                  آمادگی يگان های رزمی سپاه
                  برای مقابله با تهديدهای خارجی

رحيم صفوی فرمانده کل سپاه پاسداران در مراسم توديع و معارفه فرماندهان دانشگاه امام حسين سپاه پاسداران حضور يافته و طی سخنانی گفت:

با شناخت از تغيير و تحولات پيرامونی و با درك موقعيت دشمنان انقلاب اسلامی، متناسب با تهديدات فرامنطقه*ای، تغيير و تحول در ساختار و سازمان*های يگان*های رزمی نيروهای پنجگانه را آغاز و متناسب با انواع تهديدات متصور، خود را برای مقابله با آنها آماده كرده ايم. اين تغيير در آموزش*ها و تجهيزات نيروهای پنجگانه سپاه محقق شده است.

دراين مراسم سردار سرتيپ پاسدار كرمی*نيا كه سوابق خدمت در جهاد و عضو هيأت علمی دانشگاه بقيه*الله است بعنوان فرمانده جديد دانشگاه امام حسين و سردار سليمانی بعنوان معاون بازرسی ستاد مشترك سپاه معرفی شد.

Comment

50 سرتيپ سپاه برای رفتن به مجلس آينده استعفا دادند
                    مجلس هشتم
                    مجلس شورای سرداران!

پنجاه سردار سپاه پاسداران برای انتخابات و رفتن به مجلس آينده از سمت های خود استعفا داده و مراتب را به وزارت کشور اطلاع دادند. بيشتر سردارانی که استعفا داده اند سرتيپ سپاه و حتی دارای درجه ای بالا از آن هستند. گفته می شود که پذيرش يا رد استعفای آنها در حيطه اختيارات علی خامنه*ای، بعنوان فرماندهی كل قواست و تائيد وی به معنای تائيد شورای نگهبان نيز هست. يعنی حداقل 50 نماينده جديد مجلس آينده فرماندهان سپاه خواهند بود و به هر ترفندی از صندوق ها در خواهند آمد، زيرا تائيد رهبر و شورای نگهبان را يکجا خواهند داشت.
                    اين درحالی است که از فراکسيون نظامی مجلس هفتم نيز قطعا شمار زيادی تائيد صلاحيت شده و در مجلس آينده نيز حضور خواهند داشت.

Comment

یازده سپاهی در اطراف زاهدان کشته شدند

سپاه پاسداران ایران از کشته شدن یازده تن از نفرات خود در درگیری با افرادی در جنوب شرق کشور خبر داد که از آنان با عنوان اشرار و قاچاقچیان مسلح نام برده است.
                      این افراد که نفرات قرارگاه شهید میرحسینی تیپ مستقل‪ ۱۱۰‬سلمان فارسی نیروی زمینی سپاه پاسداران بوده اند طی عملیاتی که هلیکوپترهای نیروی زمینی ارتش و نیروی انتظامی نیز در آن شرکت داشتند، روز گذشته در منطقه کورین واقع در کوهستان شورو در اطراف شهر زاهدان با افراد مسلح درگیر شدند و طی آن، یازده تن از آنان کشته و نه تن دیگر از آنان زخمی شدند.

آن گونه که مسئولان انتظامی اعلام کرده اند، از افراد مسلحی که با نفرات سپاه درگیر شدند نیز چهار کشته و هفت زخمی بر جای مانده است.

این درگیری بخشی از عملیاتی است که نیروهای مسلح ایران علیه گروههای مسلح در استان سیستان و بلوچستان آغاز کرده اند.

استان سیستان و بلوچستان و بويژه نواحی مرزی آن با پاکستان پیوسته صحنه درگیری میان نیروهای نظامی و انتظامی با گروههای مسلح قاچاق موادمخدر و همچنین گروهی با عنوان جندالله می شود که با اهداف سیاسی در این منطقه فعالیت مسلحانه دارد.

این درگیریها اغلب تلفاتی بر جای می گذارد اما کشته شدن یازده نظامی در یک درگیری، رخدادی کم سابقه است.

Comment

اسامي 20 شهيد و مجروح سپاه در درگيري با اشرار اعلام شد

اسامي كاركنان سپاه پاسداران كه در درگيري با اشرار زخمي يا شهيد شدند، اعلام شد.

به نقل از پايگاه اطلاع رساني روابط عمومي سپاه، طي عمليات پاكسازي مناطق آلوده از دست اشرار و عوامل دست نشانده استكبار جهاني در ارتفاعات پيرسواران بلوچستان تعداد 11 نفر شهيد و 9 نفر زخمي شدند.

اسامي شهداء:

پاسدار مهدي كيخا
                        پاسدار مصطفي ميري
                        پاسدار محمدرضا احمدي
                        پاسدار اسماعيل يزدان پور
                        بسيجي محمد امين ريگي
                        بسيجي علي اردوني
                        پاسدار وظيفه محمدرضا عطارزاده
                        پاسدار وظيفه عماد كهوري قشمي
                        پاسدار وظيفه قاسم پور اكبري بافقي
                        پاسدار وظيفه ابوالفضل اميدنيا
                        پاسدار وظيفه كامبيز صادقي

مجروحين:

پاسدار وظيفه حامد تقي زاده
                        پاسدار وظيفه داود رضايي
                        بسيجي مهدي نوري
                        بسيجي رمضان عيسي زهي
                        بسيجي محمد صيادي
                        پاسدار نادر شهركي
                        بسيجي حسين سرگلزايي
                        پاسدار وظيفه عليرضا غفوريان
                        پاسدار وظيفه كاظم محمديان
                        نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

فرمانده سپاه زنجان رسما مجالس 8 سال گذشته را لانه جاسوسي ناميد.سرهنگ سيدمهدي موسوي گفت: "در 8 سال گذشته خانه ملت، لانه جاسوسي دشمن بود ولي در حال حاضر در دولت اصول گرا و حزب الهي حفظ وحدت از ضروريات به شمار رفته و بر روي آن برنامه ريزي مي*شود."

حجت الاسلام محمدي مسئول نمايندگي ولي فقيه در نيروي مقاومت بسيج كشور نيز در تائيد اظهارات فرمانده سپاه زنجان افزود: "مراقب باشيم افرادي همچون نمايندگان مجلس ششم به صحنه نيايند؛ چرا كه آنان به شيوه نظامي به صحنه نيامده بلكه با شيوه سياسي مي آيند."

خانه ملت يا لانه جاسوسي

سرهنگ سيدمهدي موسوي، فرمانده سپاه منطقه زنجان در مراسم توديع و معارفه فرمانده يکي از حوزه هاي زنجان به پاسداران توصيه کرد "شرايط سال 86 ايجاب مي كند كه همه مسئولين و گروه ها، وحدت خود را حفظ كنند و تنها در سايه وحدت و يكدلي ملي است كه به اهداف بلند انقلاب اسلامي دست پيدا خواهيم كرد."

وي افزود:"در 8 سال گذشته خانه ملت، لانه جاسوسي دشمن بود ولي در حال حاضر در دولت اصول گرا و حزب الهي حفظ وحدت از ضروريات به شمار رفته و بر روي آن برنامه ريزي مي*شود."

مهدي موسوي با اشاره به اينکه "دشمن در صدد ايجاد جنگ رواني و مرعوب كردن ملت ايران و تضعيف روحيه خود باوري مردم با ايجاد شايعه* مي*باشد" خواستار تداوم حاکميت يکدست در ايران شد و گفت: "اگر اختلاف و دو دستگي در كشور به وجود آيد، قطعاً به آرمان*هاي مقام معظم رهبري نخواهيم رسيد."

به گزارش ايسنا اين فرمانده نظامي با اعلام اينكه دشمن در صدد برهم زدن وحدت و يكپارچگي است افزود: "ماتابع ولايت و نيز موظف به پاسداري از دستاوردهاي انقلاب اسلامي هستيم و هر كجا تهديدي براي انقلاب اسلامي باشد، بسيج به عنوان اولين نيرو براي برطرف كردن تهديد اقدام و جان خود را فدا مي كند."

وي گفت: "نامگذاري سال جاري به نام اتحاد ملي و انسجام اسلامي به آن معني نيست كه اتحاد و انسجام نداريم بلكه به معناي حفظ وحدت كنوني است."

بسيج با حزب الهي ها ائتلاف کند

حجت الاسلام محمدي مسئول نمايندگي ولي فقيه در بسيج نيز خواستار ائتلاف بسيج و حزب الهي ها در انتخابات مجلس هشتم شد.

وي که براي تغيير مسئول نمايندگي ولي فقيه در سپاه منطقه زنجان به اين شهر سفر کرده بود، طي سخناني گفت: "مجلس يكي از اركان مهم در كشور است و اگر افراد نااهل وارد مجلس شوند نظام ناامن خواهد شد."

وي مجلس ششم را مخالف قران و اسلام و ولي فقيه معرفي کرد و افزود: "در مجلس ششم لوايحي پيشنهاد شد كه خلاف قرآن، اسلام و قانون اساسي بود و با عبرت از آن وقايع نبايد اجازه دهيم كه كشور به دست نامحرمان بيفتد."

نماينده ولي فقيه در بسيج به فرماندهان سپاهي و اعضاي بسيج هشدار داد "مراقب باشيد افرادي همچون نمايندگان مجلس ششم به صحنه نيايند." وي با تائيد دخالت نظاميان در شکل گيري دولت فعلي تفاوت اصلاح طلبان را در غير نظامي بودن آنان معرفي کرد و در خصوص علت نگراني خود گفت: "چرا كه آنان به شيوه نظامي به صحنه نيامده بلكه با شيوه سياسي مي آيند."

وي افزود: "دوم خردادي*ها در انتخابات مجلس آينده با سه برنامه ائتلاف حداكثري، مطالبات حداقلي و معرفي چهره*هاي محبوب نسبي در جامعه به صحنه خواهند آمد" افزود "خطر چهره*هاي معتدل و ملايم دوم خردادي بيش از چهره*هاي افراطي است؛ چرا كه همين معتدل*ها زماني كه به قرآن و عترت اهانت مي شد، سياهي لشگر بودند."

به گزارش ايسنا حجت الاسلام محمدي آزادي بيان را وسيله توهين به مقدسات و ولايت فقيه برشمرد و گفت: "در گذشته به نام آزادي بيان به همه مقدسات از جمله ولايت فقيه توهين كردند و چهره*هاي معتدل و محبوب كه در آن زمان حضور داشتند هرگز اعتراضي نكردند."

وي در ادامه با اشاره به اينكه در مقابل ائتلاف حداكثري دوم خردادي ها، بسيجيان و حزب الهي*ها نيز بايد ائتلاف کرده و هم دل باشند، و خطاب به ناظران شوراي نگهبان افزود: "همه چهره*هايي كه قصد ورود به صحنه انتخابات مجلس هشتم را دارند، بايد شناسايي شده و خط آنها مشخص شود كه آيا با ولايت فقيه هستند و يا خير."

نماينده ولي فقيه در بسيج منتقدان دولت را وابسته به خارج معرفي کرد و افزود: "مگر مي شود سرنوشت كشور را به دست افرادي سپرد كه خط و مشي سياسي آنها معلوم نبوده و دلبستگي آنها به بيرون، بيشتر از داخل است."

اظهارات انتخاباتي فرمانده سپاه زنجان و نماينده ولي فقيه در بسيج درحالي بيان مي شود که بنيانگزار جمهوري اسلامي در وصيت خود نيروهاي نظامي را از ورود به سياست بر حذر داشته است.

با وجود انتشار اخبار و گزارشهاي فراوان در چند انتخابات اخير در خصوص دخالت نظاميان در انتخابات، فرماندهان ارشد بسيج و سپاه چنين دخالتي را انکار کردند.

اين در حالي است که گزارشها از آغاز تبليغات خانه به خانه از سوي اين نيروي نظامي در اين استان و برخي از ديگر استانها حکايت دارد.

Comment

'سپاه در فهرست سازمان های تروریستی آمریکا'

یکی از اهداف دولت آمریکا از قرار دادن احتمالی سپاه پاسداران در فهرست سازمان های تروریستی فشار بر متحدان اروپایی خود است
                            منابع خبری در آمريکا از تصميم دولت اين کشور برای قرار دادن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست سازمان های تروريستی وزارت امورخارجه ايالات متحده خبر می دهند.
                            روزنامه های واشنگتن پست و نيويورک تايمز به نقل از مقام های عالی رتبه دولت که از آنان نام نبرده اند نوشته اند اين اقدام بر اساس بخشنامه اجرايی صورت می گیرد که جورج بوش، رییس جمهوری، دو هفته پس از حملات يازدهم سپتامبر ۲۰۰۱ صادر کرد.

بر اين اساس، سپاه پاسداران به خاطر دخالت در نا آرامی های عراق و افغانستان و ارتباط با آنچه که مقام های آمريکايی گروه های تروريستی در خاورميانه می نامند، در فهرست سازمان هایی قرار می گيرد که وزارتخارجه ایالات متحده آنها را به ارتباط با تروریسم متهم می کند..

تعدادی از نمايندگان مجلس نمايندگان و سنای آمريکا نيز طرح مشابهی را به کنگره ارائه کرده اند.

جمهوری اسلامی همواره اتهام های آمريکا در مورد ارتباط با تروریسم را رد کرده است و در تازه ترين مورد، محمود احمدی نژاد رئيس جمهور ايران در سخنانی در کابل، پايتخت افغانستان، اين اتهامات را زير سؤال برد.

قرار گرفتن سپاه پاسداران در فهرست سازمان های تروریستی به دولت آمريکا امکان می دهد منابع مالی اين نهاد را مسدود و شخصيت های حقيقی و حقوقی طرف معامله با آن را مجازات کند.

آمريکا از سال ۱۹۸۴ ايران را در فهرست کشورهای حامی تروريسم قرار داده ولی اين نخستين بار است که يک سازمان نظامی رسمی این کشور در فهرست سازمان های تروريستی وزارت امور خارجه آمريکا قرار می گيرد.

در فهرست وزارت خارجه ایالات متحده از چهل و سه سازمان و گروه به عنوان تشکیلات تروریستی نام برده شده است که شبکه القاعده و سازمان مجاهدين خلق نیز در میان آنها قرار دارند.

نيويورک تايمز در گزارشی که در اين باره منتشر کرده، به نقل از منابع ناشناس از کاندوليزا رايس، وزير امورخارجه آمريکا، به عنوان حامی اصلی اين اقدام نام برده است.

به نوشته اين روزنامه خانم رايس برای آرام کردن جناح طرفدار اقدام شديدتر عليه ايران در هيات حاکمه آمريکا و تشويق متحدان اروپايی واشنگتن به اتخاذ اقدامات ديپلماتيک موثرتر علیه برنامه اتمی ايران خواستار ناميدن سپاه پاسداران به عنوان يک سازمان تروريستی است.

به گفته کارشناسان قرار گرفتن سپاه پاسداران در فهرست سازمان های تروريستی بيانگر شدت گرفتن اختلافات ايران و آمريکا بر سر اوضاع عراق و برنامه اتمی جمهوری اسلامی است

Comment

Iranian Unit to Be Labeled 'Terrorist'

The United States has decided to designate Iran's Revolutionary Guard Corps, the country's 125,000-strong elite military branch, as a "specially designated global terrorist," according to U.S. officials, a move that allows Washington to target the group's business operations and finances.

The Bush administration has chosen to move against the Revolutionary Guard Corps because of what U.S. officials have described as its growing involvement in Iraq and Afghanistan as well as its support for extremists throughout the Middle East, the sources said. The decision follows congressional pressure on the administration to toughen its stance against Tehran, as well as U.S. frustration with the ineffectiveness of U.N. resolutions against Iran's nuclear program, officials said.
                              The designation of the Revolutionary Guard will be made under Executive Order 13224, which President Bush signed two weeks after the Sept. 11, 2001, attacks to obstruct terrorist funding. It authorizes the United States to identify individuals, businesses, charities and extremist groups engaged in terrorist activities. The Revolutionary Guard would be the first national military branch included on the list, U.S. officials said -- a highly unusual move because it is part of a government, rather than a typical non-state terrorist organization.

The order allows the United States to block the assets of terrorists and to disrupt operations by foreign businesses that "provide support, services or assistance to, or otherwise associate with, terrorists."

The move reflects escalating tensions between Washington and Tehran over issues including Iraq and Iran's nuclear ambitions. Iran has been on the State Department's list of state sponsors of terrorism since 1984, but in May the two countries began their first formal one-on-one dialogue in 28 years with a meeting of diplomats in Baghdad.

The main goal of the new designation is to clamp down on the Revolutionary Guard's vast business network, as well as on foreign companies conducting business linked to the military unit and its personnel. The administration plans to list many of the Revolutionary Guard's financial operations.

"Anyone doing business with these people will have to reevaluate their actions immediately," said a U.S. official familiar with the plan who spoke on the condition of anonymity because the decision has not been announced. "It increases the risks of people who have until now ignored the growing list of sanctions against the Iranians. It makes clear to everyone who the IRGC and their related businesses really are. It removes the excuses for doing business with these people."

For weeks, the Bush administration has been debating whether to target the Revolutionary Guard Corps in full, or only its Quds Force wing, which U.S. officials have linked to the growing flow of explosives, roadside bombs, rockets and other arms to Shiite militias in Iraq and the Taliban in Afghanistan. The Quds Force also lends support to Shiite allies such as Lebanon's Hezbollah and to Sunni movements such as Hamas and the Palestinian Islamic Jihad.

Although administration discussions continue, the initial decision is to target the entire Guard Corps, U.S. officials said. The administration has not yet decided when to announce the new measure, but officials said they would prefer to do so before the meeting of the U.N. General Assembly next month, when the United States intends to increase international pressure against Iran.

Formed in 1979 and originally tasked with protecting the world's only modern theocracy, the Revolutionary Guard took the lead in battling Iraq during the bloody Iran-Iraq war waged from 1980 to 1988. The Guard, also known as the Pasdaran, has since become a powerful political and economic force in Iran. Iranian President Mahmoud Ahmadinejad rose through the ranks of the Revolutionary Guard and came to power with support from its network of veterans. Its leaders are linked to many mainstream businesses in Iran.

"They are heavily involved in everything from pharmaceuticals to telecommunications and pipelines -- even the new Imam Khomeini Airport and a great deal of smuggling," said Ray Takeyh of the Council on Foreign Relations. "Many of the front companies engaged in procuring nuclear technology are owned and run by the Revolutionary Guards. They're developing along the lines of the Chinese military, which is involved in many business enterprises. It's a huge business conglomeration."

The Revolutionary Guard Corps -- with its own navy, air force, ground forces and special forces units -- is a rival to Iran's conventional troops. Its naval forces abducted 15 British sailors and marines this spring, sparking an international crisis, and its special forces armed Lebanon's Hezbollah with missiles used against Israel in the 2006 war. The corps also plays a key role in Iran's military industries, including the attempted acquisition of nuclear weapons and surface-to-surface missiles, according to Anthony H. Cordesman of the Center for Strategic and International Studies.

Comment

The United States took punitive action against Iran after the November 1979 takeover of the U.S. Embassy in Tehran, including the breaking of diplomatic ties and the freezing of Iranian assets in the United States. More recently, dozens of international banks and financial institutions reduced or eliminated their business with Iran after a quiet campaign by the Treasury Department and State Department aimed at limiting Tehran's access to the international financial system. Over the past year, two U.N. resolutions have targeted the assets and movements of 28 people -- including some Revolutionary Guard members -- linked to Iran's nuclear program.

The key obstacle to stronger international pressure against Tehran has been China, Iran's largest trading partner. After the Iranian government refused to comply with two U.N. Security Council resolutions dealing with its nuclear program, Beijing balked at a U.S. proposal for a resolution that would have sanctioned the Revolutionary Guard, U.S. officials said.
                                China's actions reverse a cycle during which Russia was the most reluctant among the veto-wielding members of the Security Council. "China used to hide behind Russia, but Russia is now hiding behind China," said a U.S. official familiar with negotiations.

The administration's move comes amid growing support in Congress for the Iran Counter-Proliferation Act, which was introduced in the Senate by Gordon Smith (R-Ore.) and in the House by Tom Lantos (D-Calif.). The bill already has the support of 323 House members.

The administration's move could hurt diplomatic efforts, some analysts said. "It would greatly complicate our efforts to solve the nuclear issue," said Joseph Cirincione, a nuclear proliferation expert at the Center for American Progress. "It would tie an end to Iran's nuclear program to an end to its support of allies in Hezbollah and Hamas. The only way you could get a nuclear deal is as part of a grand bargain, which at this point is completely out of reach."

Such sanctions can work only alongside diplomatic efforts, Cirincione added.
                                "Sanctions can serve as a prod, but they have very rarely forced a country to capitulate or collapse," he said. "All of us want to back Iran into a corner, but we want to give them a way out, too. [The designation] will convince many in Iran's elite that there's no point in talking with us and that the only thing that will satisfy us is regime change."

Comment

Working...
                                X