Announcement

Collapse
No announcement yet.

Maddah-e Taryak Kesh

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Comment

عبدالرضا هلالی مداحی است که به علت شباهت کارش به ترانه خوانی برای خود هوادار جمع کرد. چندی پيش ويديوهايی از او در حال کشيدن ترياک يا قليان در کنار زنی که هلالی گفت همسرش است، پخش شد. اختلافات جناحی و ,اپوزيسيونل, داخلی و خارجی هم به آن اضافه شد و موضوع تبديل شد به يک ,اسکاندال,، بعد هم سر وصدايش خوابيد. آفتاب با او مصاحبه ای دارد، البته باز با مقاصد , جناحی,. البته هيچکدام از جناح ها نمی گويند عرصه هنر را زير فشار ايدئولوژی قرار داده ايم و مردم را سرکار گذاشته ايم و اين برای جمهوری اسلامی چندان هم بد نيست. ,افشاگری, ها تبديل شده به داستان ها و شايعه های نشريات تابلوئيد معمولی در بقيه جهان در زمينه ی روابط خصوصی پايدار و ناپايدار ستارگان پاپ و مشاهير هنری و شاهزاده ها که معمولا هم خيلی فروش دارد.

افتاب
      هلالی باز مي*گردد!
      مهسا امرآبادی: دو سال پيش بود که صدای يک نفس ,حسين حسين, مداحی گمنام توجه همه را به سبک خاص و تازه*ای از نوحه*سرايی جلب کرد. گرچه بسياری اين سبک خاص مداحی را به دليل شباهت*های آن با برخی ملودي*های لس*آنجلسی در شان مجالس عزاداری نمي*دانستند اما سبک مداحی عبدالرضا هلالی برای جوانانی که هر کدام به نوعی شيفته امام حسين *هستند، جذابيت بسياری داشت.

چند ماه بعد به سرعت سپری شد. حالا تقريبا همه بچه هياتي*ها او را مي*شناختند. کار هلالی چنان بالا گرفت که در ماه محرم در تمام فروشگاه*های لوازم صوتی و تصويري، صدا و تصوير او خود*نمايی مي*کرد.
      حتی آنهايی که چندان اهل گوش دادن به مداحی نبودند هم مبهوت سبک، نوع حرکات، صدا و تناليته نوحه*های هلالی مي*شدند...

اما اين شهرت برای هلالی چندان خوش يمن نبود. پخش عکس و فيلم کوتاهی که او را همراه زنی نشان مي*داد نقطه سياه بزرگی بر کارنامه مداح جوان نهاد و هلالی را يک شبه از اوج محبوبيت به زير کشيد. هرچند هلالی با انتشار بيانيه*ای آن زن را همسر شرعی خويش ناميد، اين جنجال بزرگ اما فروکش نکرد و دامنه شايعات و بازي*های رسانه*ای برخی سايت*های اينترنتی جنجالی به سرعت به ,وضعيت مالی, و ,روابط سياسی, اين مداح نيز کشيده شد! او نيز که به گفته خودش وضعيت روحی بدی را مي*گذراند ديگر بالای منبر نرفت و پاسخ ,دشمنان,*اش را به گفته خود ,به امام حسين(ع) واگذار کرد,.

اکنون به نظر مي*رسد پس از گذشت چند ماه از اين ماجرا هلالی بار ديگر خودش را پيدا کرده است. او در شب*های قدر دوباره مداحی را آغاز کرد. هلالی در گفتگو با خبرنگار آفتاب بسيار نامنظم سخن مي*گويد، طوری که گاهی فکر مي*کنی پشت تلفن در حال اشک ريختن است. با گلايه از برخی رسانه*ها مي*گويد: ,نمي*دانم چقدر بايد جواب پس بدهم و با چند نفر مبارزه کنم.,

از او درباره شايعاتی که در مورد وضعيت مالي*اش اين روزها بر سر زبان*ها است مي*پرسم. مي*گويد: ,والا من چند ميليون بدهکارم ، همه مي*توانند زندگي*ام را کندوکاو کنند و ببيند. من ضعيف*ترين خواننده! از نظر مالی هستم، خيلی از آقايون خواننده تا الان صاحب خانه شده*اند و از همه کس پول مي*گيرند. بايد از آنها پرسيد شما با حقوق 170 هزار تومان چطور توانسته*ايد خانه در بالای شهر و ماشين آخرين مدل داشته باشيد. حتما کسانی هستند که شما را ساپورت مي*کنند ولی من بعد از اين همه سال ،امسال توانسته*ام خانه*ای با قرض و وام در خيابان 13 آبان برای پدر و مادرم بخرم تا بتوانند در آن راحت زندگی کنند. آن وقت آقايان مي*گويند که هلالی ,پرادو,دارد ...,.

از او در مورد عکس*ها و فيلمی که سر منشا ماجرا بود مي*پرسم. مي*گويد: ,عکس زنم را که پيراهن رکابی پوشيده بود پخش کرده*اند. همه مي*گويند من بايد بيشتر دقت مي*کردم. قبول دارم که يک سری اشتباهات داشته*ام. شما هم اشتباه مي*کنيد اما اين درست است که پخش شود؟ اين کار حرام است...,.

هلالی چندان دل خوشی هم از مداحان ديگر ندارد: ,من به اندازه سنم مي*توانم بفهمم .هم صنفي*های من چشم ديدنم را ندارند، خانواده ما عرب است و قليون از رسوم ما به حساب مي*آيد مگر خود آقايان سيگار يا قليون نمي*کشند خيلی از اين*ها پای ... هستند و پاکت*های چند ميليون تومانی از مداحی مي*گيرند، کسی هست که برای فردی به نام .... مي**خواند... نه اين*ها تنها برای پول مداحی اهل بيت را مي*کنند.,

به نظر مي*رسد دردسر های هلالی تمامی ندارد: ,من را تکفير کرده*اند، يک شب در ميدان وليعصر کتکم زدند وسط خيابان يقه*ام را پاره کردند و من گريه سر دادم آن وقت گفتند که هلالی چون پرادو داشته و دختر بازی مي*کرده کتک خورده. آقای الله کرم هم در مجله موج نوشت که هلالی پرادو دارد، يکی نپرسيد اين پرادو کجاست اگر من ماشين داشتم آن قدر شجاع بودم که اعلام کنم.,

هلالی ماجرای بازگشت دوباره خود به دنيای مداحی را اينگونه شرح مي*دهد: ,هر کس ديگری بود نمي*توانست ديگر در خيابان راه برود، اين لطف امام حسين بود که به من شهامتی دوباره داد. البته حوزه*های علميه و علما به من زنگ زدند و گفتند که دوباره مداحی کن. در اين مداحی که برای اميرالمؤمنين(ع) بود، جوانان با حضورشان قيامتی برپا کردند. شب آخر 6 هزار نفر جمعيت آمده بود اما در همان شب به پليس زنگ زدند و گفتند که اين جرثومه فساد را بيرون بياندازيد گفتند که بمب*گذاری کرده*ايم...,

هلالی درمورد منبع تامين هزينه*های هياتش مي*گويد: ,هيچ ارگانی به ما پول نمي*دهد ، ما تمام خرج*ها از جمله شام و غيره را از جيب خودمان مي*دهيم,.

هلالی در ادامه ممنوع*المنبر شدن خود را تکذيب مي*کند و مي*گويد: ,به اختيار خودم چند وقتی منبر نرفتم ، وضعيت روانی بسيار بدی داشتم، دوستان نيز مي*گفتند تا چند وقت به منبر نروم,.

اين مداح جنجالی مصرانه معتقد است عده*ای غرض*ورزانه با او مبارزه مي*کنند و از اين که جوانان به هيأتش مي*آيند ناراحت مي*شوند: ,در کرج يک چيزی توی استکان چايم ريخته بودند که تا 6 ماه نمي*توانستم مداحی کنم تو تمام اين مدت هيچ کس حالی از ما نپرسيد...,

Comment

افشاگری هلالی مداح :
        من فقط قليان كشيدم
        مداحان ديگر پای منقل اند
        و مداحی ميليونی می كنند

هلالی مداح كه انتشار فيلم كوتاه ترياك كشی او با قليان و در كنار زنی بی حجاب به موجی از افشاگری در باره شبكه مداحان در جمهوری اسلامی دوم (دوران رهبری علی خامنه ای) انجاميد، پس از يك دوران كوتاه، دوباره به صحنه مداحی بازگشته است. اين درحالی است كه كنگره مداحان به دبيركلی حاج منصور ارضی او را از اين حزب اخراج كرده است. شايد با اشاره به همين تصميم كنگره مداحان باشد كه هلالی در مصاحبه با "آفتاب" برخی افشاگری ها در باره ديگر مداحان می كند. او كه بالاخره در ماه رمضان به صحنه بازگشت، در مصاحبه با آفتاب می گويد:

«من به اندازه سنم می*توانم بفهمم .هم صنفی*های من چشم ديدنم را ندارند، خانواده ما عرب است و قليون از رسوم ما به حساب می*آيد. مگر خود آقايان سيگار يا قليون نمی*كشند خيلی از اين*ها پای ...(منقل ترياك) هستند و پاكت*های چند ميليون تومانی از مداحی می*گيرند، كسی هست كه برای فردی به نام .... می**خواند... اين*ها تنها برای پول مداحی اهل بيت را می*كنند. البته حوزه*های علميه و علما به من زنگ زدند و گفتند كه دوباره مداحی كن. در اين مداحی كه برای اميرالمؤمنين(ع) بود، جوانان با حضورشان قيامتی برپا كردند. شب آخر 6 هزار نفر جمعيت آمده بود اما در همان شب به پليس زنگ زدند و گفتند كه اين جرثومه فساد را بيرون بياندازيد گفتند كه بمب*گذاری كرده*ايم... من ممنوع المنبر نشده بودم بلكه به اختيار خودم چند وقتی منبر نرفتم ، وضعيت روانی بسيار بدی داشتم، دوستان نيز می*گفتند تا چند وقت به منبر نروم.عده*ای با من غرض* دارند و از اين كه جوانان به هيأت من می*آيند ناراحت اند. در كرج يك چيزی توی استكان چايم ريخته بودند كه تا 6 ماه نمی*توانستم مداحی كنم.

Comment

آفتاب غروب کرده و نکرده هزاران موتور سوار خود را به چهارراه قاسم آباد می رسانند. بعد از نماز مغرب وعشا ديگر جای سوزن انداختن نيست. جمعيت از پای منبر حسينيه شهدای صباغچی تا توی پارک شهدای جوان ادامه پيدا کرده است.

همه منتظر مشهورترين مداح ايران هستند تا آنها را به شور بياورد؛ عبدالرضا هلالی. همان کسی که پخش تصاوير خصوصی او روی سايتهای اينترنتی و سی دی، جنجالی فراگير به پا کرد.

اما هلالی در اين ميان، محبوبيتش را از دست نداده و از حجم فعاليت هايش نکاسته است. حضور صدها موتور پارک شده کنار خيابان نيز، گواه افزايش هواداران اوست.

سعيد کسری پور شلوار لی با تی شرت سياه آستين بلند به تن دارد، می گويد: "شنيده ام که صداوسيما حاج رضا را ممنوع التصوير کرده اما همه اينجا به عشق صدای او جمع شده ايم."

جوانانی که امنيت مراسم را در دست دارند می دانند که حضور هلالی آنقدر حساسيت برانگيز است که اگر مشکلی در اجرای مراسم به وجود آيد ممکن است به قيمت بر هم خوردن آن تمام شود. بنابراين سعی می*کنند با تذکر و تشر به جوانان اهميت مراسم يادآوری کنند.

جوانانی که شلوارخاکستری، پيراهن مشکی روی پيراهن انداخته و تسبيحهای سبز سبز به دست دارند از هواداران هلالی هستند. تيپ آنها شبيه عبدالرضا هلالی است که به "تيپ شمشيری" معروف شده است.

شورحسينی يا شعور حسينی

” مال همين حواليم، کی ميگه لا اباليم
          بچه هيئتيم و از غم و غصه خاليم
          ولم کن و خرده مگير، دل بی قرارم و اسير
          باشما خيلی فرق دارم، اينقده حالم رو نگير
          گاهی تو مجلس ميام و به سينه و سر می زنم
          کاری به من نداشته باش به سيم آخر می زنم
          چند ساله با ياد حسين، رفيقم وهم خونه ام
          خودت که بهتر می دونی، سرتا به پا ديوونه ام
          هرچی براش خرج می*کنم، بدون که اموال تو نيست
          اگه کبود ميشه تنم، جسم منه مال تو نيست (۲)“
          از مداحی های غلامرضا هلالی
          سکوت همه را جا گيرد. هلالی مثل هميشه آرام و بی سروصدا وارد می*شود و شروع می کند.

امسال خبری از کناره خوان نيست. کناره خوان هرسال کنار رضا هلالی می ايستاد و پشت سرهم کلمه"حسين حسين" را با ضرباهنگی خاص، ادا می کرد؛ مثل ترانه های هيپ هاپ با همان ريتم های "ايتس ايتس".

هلالی آرام می خواند. "لبام رو امشب دخيل لبای پيمونه کردم با ديوونه بازی امشب عالم رو ديوونه کردم". ريتم خواندنش از سالهای گذشته کندتر شده است، اما طنين صدايش مثل هميشه پرهيجان است.

بسياری از جوانان حاضر در حسينيه اشعاری که می خواند را بلد هستند و با او زمزمه می کنند.

محمدرضا عاليخانی می*گويد نزديک به دوسال است که شب های جمعه و به خصوص محرم در مراسمهايی که هلالی مداحی می*کند حضور دارد. او می گويد:"هلالی با ريتم خواندنش همه را به وجد می آورد. من اصلا به مداحی علاقه*ای نداشتم اما وقتی به دعوت يکی از دوستانم يکی از مداحی های او را گوش کردم عاشق صدايش شدم."

سهام صدرايی دليل محبوبيت هلالی را جوانی و مردمداری اين مداح می داند. او درباره انتشار فيلمی که هلالی را در کانون بحث و جنجال قرار داد، می گويد: "پخش آن سی دی يک برنامه ريزی حساب شده بود وقتی ديدند نمی توانند جلوی محبوبيتش را بگيرند سعی کردند تا او را خراب کنند."

حاج مهدی کاظمی، يکی از مداحانی است که با شيوه مداحی عبدالرضا هلالی مخالف است. به عقيده او نوع مداحی هلالی باعث ايجاد هيجانهای کاذب می*شود و اصل ماجرا به فراموشی سپرده می*شود.

او می گويد: "کسانی که هوادار هلالی هستند به خاطر امام حسين نمی*آيند. آنها دنبال صدای هلالی و خالی کردن هيجانهای خود هستند. همانهايی که به پارتی های شبانه می روند و از خود بيخود می شوند اينجا نيز از خودبيخود می*شوند. ما بايد عظمت کار امام حسين را به جوانان بياموزيم. ما شعار نمی*خواهيم، شعور می*خواهيم. شور نمی*خواهيم، شعور می*خواهيم."

علی دستخوش يکی از جوانان حسينيه شهدای صباغچی با اين عقيده که جوانان فقط برای خالی کردن هيجان پای مداحی های اينچنينی می*آيند مخالف است و می گويد: "اگر امثال رضا هلالی نبودند، اين هيئت ها از جوانان خالی می*شدند. اگر باور نداريد بياييد بهتان هيئت هايی نشان دهم که بيشتر از ۵۰ نفر جمعيت ندارند يک عده 'پير و از کار افتاده' به ديوار تکيه داده اند و هيئت خالی از جمعيت است."

او می افزايد: "انکار نمی*کنم که خيلی از اينها (جوانان) ممکن است حتی مذهبی هم نباشند اما خيلی ها به بهانه هلالی هم که شده به جای اينکه دنبال کارهای خلاف بروند اينجا می آيند و سينه می زنند."

مداحی لوس آنجلسی

” شاه وفا ابالفضل
          شاه وفا ابالفضل، ابالفضل
          چشم تو شهلا، نفست مسيحا
          بر بازوی تو حک شده 'يا زهرا'
          تو باصفايی، آخر وفايی
          عشق دمشق و يل کربلايی
          جانانی عباس، بی کرانی عباس
          کشتی حسين و بادبانی عباس

شاه وفا - مداحی هلالی
          در چند سال گذشته، استفاده از وزن و آهنگ ترانه های لوس آنجلسی برای مداحی و کاربرد اشعار کوتاه باعث شده تا سبک جديد در اجرای مداحی به وجود بيايد. سبکی که مداحان سنتی آن را سبک "مداحی لوس*آنجلسی" ناميده*اند.

امين سزاوار يکی از مداحان سنتی می*گويد: "متاسفانه اشعار دعبل خزايی و کليم کاشانی که وزن و قافيه ادبی آن رعايت شده جای خود را به مداحی های بی سروته و بی محتوا داده که معمولا از شعرهای خواننده های لوس آنجلسی الهام گرفته شده است. اين شعرها که بيشتر درباره خط و خال و ابروی معشوق است با ظاهر امام حسين و يارانش ترکيب شده و مداحی را از محتوا تهی کرده است."

استفاده از سبکهايی که اکنون به "نريمانی" و "هلالی" مشهور شده باعث شده تا دولت نيز با برگزاری چند همايش "خطر" رواج آنها را گوشزد کند اما هنوز محدوديتی در اين رابطه وجود ندارد.

برخی معتقدند که اين سبک نوگرا می*تواند جوانان را به هيئت های عزاداری بازگرداند بنابراين وسيله هدف را توجيه می کند.

اما جريان سنتی با اين عقيده مخالف است. مکارم شيرازی از مراجع تقيلد شيعه چندی پيش گفته بود: "واعظ هنرمند و مداح هنرمند کسی است که بتواند از کنار مصيبت رد شود و در همان حال مردم را تحت**تأثير قرار دهد. خواندن روضه*های سخت و سنگين برای گريه گرفتن از مردم هنر نيست، هنر آن است که بتوان در حواشی مصيبت، مردم را بگريانيد."

حسين، ای عشق دنيای ديوونه

هلالی آرام آرام ريتم کلامش را تندتر می کند. "مست تو هستم و احساسی ام، در گلشن سبز تو ياسی*ام" حضار دم می گيرند و با او همراهی می کنند.

صدای "حسين حسين" تند و تندتر می شود. چراغها خاموش می شود و پيراهن ها کم کم در می آيد. سينه زنی که آغاز می شود، جمعيت به شور می آيد.

حلقه های چند نفری ايجاد می شود و موج جمعيت در حسينيه به حرکت درمی*آيد. هرحلقه يک بيت را می خواند و حلقه ديگر با بيت بعدی جواب می دهد. صدای برخورد دست ها به سينه ها محکمتر و محکمتر می*شود. بوی عرق با بوی تن*ها و بوی گلاب درهم آميخته است.

هلالی مثل خواننده های کنسرت کم کم به سراغ معروفترين و مشهورترين مداحی هايش می رود و با خواندن آنها تمام می*کند "ديدن کربلای تو اگه يه روزی پا بده، به حق عشق يا حسين حاجتمو روا بده" و جمعيت با تکرار نام "حسين وای" و "ابولفضل" دم می گيرد و سينه می زند.

چراغها يکی يکی روشن می شود. جوانی که چشمهايش را به سختی باز می*کند، پيراهنش را می پوشد و زير لب اين شعر را از مداحی های هلالی زمزمه می کند.

می دونم که آخرش به رسوايی کار می*کشه
          سرم رو گيسوی دلبر بالای دار می*کشه

Comment

حکومت

مداحان

منصور ارضی:

حاج منصور ارضی دبیرکل مداحان جمهوری اسلامی که از مقربان بیت رهبری است، سخنرانی زیر را در مراسم عزاداری هفتم محرم امسال گفته است:

پاي هيأت*ها وايستن جوونا! مخصوصا آقايوني كه درس خونيد، حالا مي*ريد دانشگاه، شيطون خرتون نكنه، دانشجو كسي يه كه بايد توي خونة* امام حسين وايسته، دانششو از امام حسين بگيره و گرنه دو زار قبول نيست! اينه، اينجوريه. ببينيد راديو و تلويزيون چقدر ... همش تحت فرمان كس ديگست! درسته از نظر ظاهر زير فرمان اين رئيسشون، زير فرمان رهبريه، ولي نيروهاي كس ديگست، همون كه ديروز داشت صحبت مي*كرد تو نمازجمعه؛ بياييد حرفاتونو يكي كنيد، جنگه، فلانه! و ايستاده جلو دولت با نيرو با تمام حرفاش! تو خطبه*ها شروع كرد گفتن و اين،* بدبخت مردم! كه نماز مي*خونن! نمازشون چي مي*شه؟ يه بار حالا يه راي آورده! در همه انتخاباتا من اول بودم! حق منو خوردند! صبر كن، در مياد كه اين چه جوريه! حالا من روز عاشورا خواهم گفت. چنون خواهم گفت!* بدتر از اون روز دعاي عرفه، كه در اينجا چي گفتند. اين دنبال اينن حرف بزنن، يه كاري كنن،*آقا مريضه! اين حرف از كجا در اومده؟! اسرائيل؟ آمريكا گفته؟ به هزار تا قسم ابالفضل نه! صبر كن. خوب همه ما،* من چهار روز سرما مي*خورم، قند دارم، اوره دارم، چربي دارم، همه چي* دارم، ميام مرتب هم مي*خونم. خرخرم مي*كنه صدام،* آقاي اين ... ما، چي شد؟! سرطان حنجره داريم؟! نه بابا، يه چيزي قورت دادم، اينطوري شدم،*چي بگم ديگه: يعني شوت؟؟؟ بعد حرف از همين جوجه؟؟؟ درمياد كه،*حاجي! مثلا اين طوري شد! حرف اينطوري درمياد. امشب هم كه من انشاءالله برم پيش آقا بخونم، گفتم، هيأت خودمو ول كردم برد اونجا كه بدوني آقا زنده*ست! سر حال! يه موي بيني*شم به همه عالم مي*ارزد،*سرحاله (صلوات حضار)، به كوري چشم تمام دشمناش، به خصوص اين مردك چنون سر حال برنامه بوده اون روز ... من خدمتشون رسيدم! و امشب هم اگه زنده بمونم مي*رم اونجا مي*خونم برمي*گردم ...
            ديشب آقاي احمدي نژاد اومده بود مي*گفت: حاجي! به خدا قسم ما پيروزيم. به همين امام حسين قسم پيروزيم. همين روزا نابود ميشه اسيرائيل. همين روزا آمريكا نابود مي*شه. اصلاً* ... خبر داره! ديشب اومده بود مسجد ارك، بچه*ها رو، پيشتش سينه زد، راحت، دلش گرفته بود. مي*گفت: ما هم سينه*زن بوديم. حالا اومديم به اينجا رسيديم! چه جوري داري مي*گن! به امام حسين گروني مال داخلي*هاست. نه مال دولت! تمام دوش بازا؟؟؟ دور اين يارو جمع شدند. تمام ثروتمنداي بي*درد دور اين جمع شدند! يهو درآوردند! كيا هزار هزار ميليارد گرفتن از بانك*ها؟! در اومده! اگه به من اجازه مي*دادن. من گفتم ، سندشم دارم! بچه*هاي ... مشخص*اند! اون وقت داره چه كار مي*كنه! چرا! كيا اومدند علي اصغرو کشتند،* اينا واقعا نماز نمي*خوندند؟! به خدا چرا،*حب رياست به اينجا رسوند! ...
            اين حب رياسته!* اينطوريه! كور مي*كنه! مگه[...] تو قم نشد؟! همين يه گوشه مفلوك افتاده! داد مي*زد: من رهبرم! من رهبرم! اين شد! شروع كرد اول به فدك حضرت زهرا رو منكر شد، بعد چيزاي ديگه. بعد چيزاي ديگه، بعد هم گفت: من خودم ولايت فقيه رو درآوردم! خوب بزار تو جيبت! رفت يه گوشه**اي افتاد بدبخت بيچاره، الان هيشكي اصلا يادش نمي*كنه، قائم مقام رهبري!! كجا افتاده؟! اينطوريه بچه*ها! بدونيد، ماهام تو كار خدا مي*مونيم!

وی در ادامه با حمله به برخی رسانه ها وشخصیت ها که خواهان اصلاح نوع مداحی ها شده بودند مدعی شد... مي*بينيد [از نظر] راديو و تلويزيون، الآن يكي از فسادها و ناهنجاري*ها و فحشا و منكرات، شده هيأت*ها و خواننده*هاي هيأت*ها، كه مي*بينيد ديگه، شروع مي*كنه هر آخوندي رو مي*يارن، مجري نامرد هم نشسته، مي*گه [...] اونم پشت تلويزيون مي*گه حالا بذار يه چيزي بگيم ديگه. بله، شما درست مي*گين،! اين طوريه،* بله، اون طوريه، نبايد اين طوري بشه، بايد اون جوري بشه؟!!! تف به روي هر چه خره!!! اين همه رو؟! دو نفر خوننده،* يه كاري كرده، يه چيزي خونده و تموم شده رفته،*اينا مي*بينن همه هيأت*ها قبضة خوننده*هاست، عوض اين كه بيان تشويق كنن، بگن، خدا خيرتون بده، اين همه جوون رو نذاشتين برن عرق خوري، زنا بكنن، آورديشون توي هيأت حسين، بعدم نماز مي*خونه، با نماز شروع مي*شه، به نماز ختم مي*شه، اين طوريه، مي*بينن شبكة دو بدتر از همه*ست. نامرديه! مي*گي، چي مي*گن؟ تمام فساد شده اين!

Comment

دريافت هاي كلان مداحان

مداحي و مرثيه سرايي در كشور ما يك هنر مذهبي تلقي مي شود و مي توان گفت فعاليت مداحان به خودي خود ارزشمند است، چرا كه به واسطه آن دلها به اشكال مختلف متوجه اهل بيت مي شوند. اما اين عرصه تأثيرگذار دچار آسيب هايي شده كه طي چند سال اخير همزمان با ايام فاطميه و ماه محرم و صفر اين مشكلات طرح و پيش از آنكه نتيجه اي شايسته حاصل شود، به فراموشي سپرده مي شوند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري انتخاب از اردبيل، نگاه مادي به امر مداحي اهل بيت عصمت و طهارت اين هنر معنوي را چند سالي است كه از اعتبار ساقط نموده ، امري كه با فرارسيدن ايام فاطميه و محرم و صفر خود را بيشتر نمايانده و اين مقوله در چند سال اخير چنان ريشه دوانيده است كه ميان مداحان زنجاني و اردبيلي رقابت ايجاد نموده است.

دريافت هاي چند ميليوني مداحان براي حضور در مجالس عزداري در اردبيل و زنجان موجبات شگفتگي مردم را فراهم ساخته است و شنيده ها حاكي از آنست برخي از مداحان مشهور براي اجراي برنامه در لنكران آذربايجان در طي دهه محرم مبلغ 30 ميليون تومان دريافت داشته و به گفته يكي از مديران هيئت در اردبيل اجراهاي داخلي اين مداحان براي يك برنامه 1 ساعته به يك ميليون تومان بالغ مي گردد .

همچنين يكي از مديران هيئت هاي مذهبي در تبريز مبلغ اجراي برنامه 2 ساعتي مداحان زنجاني در تبريز را حدود 5 سكه بهار آزادي دانست واز بالارفتن اين تعداد خبر داد.

Comment

مداحان معروف تهران
                حاج منصور ارضی پول می خورد
                حداديان مداح باندازه يک گاو غذا

می گويند يك اروپايی به ايران آمده بود و جريان عزا داری و سينه زنی، زنجير زنی و قمه زنی مردم را می بيند. می پرسد چه خبری است چرا مردم با خودشان اين كار را می كنند؟

می گويند: امام حسين شهيد شده است.

می گويد: كی شهيد شده؟

می گويند: 1400 سال پيش.

می گويد: چرا خبرها اينقدر دير بدست شما ايرانی ها ميرسد؟

1- مسجدی در محله خيابان دامپزشكی و سرسبيل جهت مداحی شب های محرم پيش منصور ارضی ميروند، برای سه تا چهار شب( شب نهم، دهم، شام غريبان ) آن هم از ساعت 11 شب تا يك بعد از نيمه شب ، 7 ميليون تومان طلب می كند.

می پرسند كه چرا اينقدر زياد؟ در جواب می گويد چون من به ايتام كمك می كنم اين مبلغ را می گيرم.

2- حداديان از مداحان مقرب دستگاه رهبری است. باندازه گاو می تواند بخورد. با چشم خودم ديدم كه چند ظرف پر آش و شُله زرد را خورد كه همه تعجب كردند . او امسال روز عاشورا برنامه مداحی در مسجد امام خمينی برای خامنه ای و مسئولين مملكتی اجرا كرد.

3- در منطقه شهرستان مباركه اصفهان مراسم قمه زنی مثل سال های پيش در شب عاشورا در يك محوطه بسته اجرا شد. بعد از مراسم قمه زنی آنها را حمام بردند و روز عاشو جلوی دسته سينه زنی با لباسهای سفيد( كفن پوشان) به حركت در آمدند.

حدود 5 سال پيش خبرنگاری از ايتاليا برای تهيه گزارش به مباركه آمده بود. او را به مراسم قمه زنی بردند. بعد از بستن درهای محل قمه زنی وقتی قمه زنان قمه های خود را بيرون آورند، خبرنگار وحشت زده دوربين خود را جمع کرده و با التماس از اطرافيان خواست درها را برايش باز کنند. هنگام فرار مردم می بينند عكاس ايتاليايی با دوربين در حال فرار است . می پرسند چرا فرار می کنی؟

می گويد: شمشيرهايشان در آوردند که من را بکشند.

- صاف دل- معاون وزارت بازرگانی.

- پارسا نيا- معاون وزارت بازرگانی.

- جوانفكر- مشاور رياست جمهوری.

- خوش فكر- ....

در دولت احمدی نژاد از اين القاب زياد می توان پيدا كرد، مانند لقب " سيد". به احتمال زياد تعدادی از اين القاب درسالهای اخير درست شده اند. ظاهرا در سالهای گذشته يک کارهائی کرده بودند و اسمشان يک جاهائی بود و حالا به کمک دولت شناسنامه های جديد با اسامی جديد گرفته اند و چه اسامی بهتر از اسامی بالا که خودش معنا دارد، اما روی افرادی که اين نامه ها را برای خود انتخاب کرده اند بی معناست.

Comment

Working...
                X