lol funny.. chon mellate khol o nafahmi dar in omoor daran
Announcement
Collapse
No announcement yet.
France Muslims Riot
Collapse
X
-
atish zadan 800 mashine dar yek shab bud, yek shab 900 ta atish zadan, parishab ham 600 ta. dolat ham hukumat nezami ra endakhte, benzare man hagheshune in balaha sareshun biad vali bekhahi az tarafe mosalmunha negah koni, in shive dorosti nist, intori hich vaght be chizi ke mikhahi nemiresi, taze yek chizi daste dolat midi ke began negah kon cheghadre khushunat be pa kardand va esme mosalmunha ra kharab mikoni,
Comment
-
In dastan az inja start zadeh misheh keh :
Avayeleh salhayeh 1960 ta akharayeh salhayeh 1980 France ehtiaj dasht keh moderntar besheh vaseh hamin az keshvarhayeh african (more 20 countries incluid north od africa!) raftan unja,hame chiz khoob bood ta kam kam digeh france ehtiaji beh inha nadasht,vali unha az javooni unja mundeh boodan,ezdevaj kardeh boodan,va digeh nemitunestan bargardan !
Kam kam bikari,racism,ekhtelafeh tabaghati,ziad shod beineh kharejihayeh unja va french ppl ! 46% crime dar France az beine haminha hast ! mafia beineshoon ghodrat dareh,hala chand sal hast keh islamic terrorist ham beineshoon umadeh.
Bachehaheyh inha bozorg shodan ! dars keh nemitunan bekhoonan chon kheili sakhteh dars khoondan unja,kar keh nist,beh pedar va madarashoon negah mikonan keh noon nadaran bekhoran, mibinan keh kheili az zanha ,madarha va khaharha unha varedeh fahsha mishan,marda varedeh dozdi va crime mishan ,pas cheh omid dashteh bashan inha ! ! ! ? ? ?
Moshkel injast ! keh digeh mesleh ghadim nist,hala az France start zadeh shod,badesh nobateh germany hast va keshvarhayeh Scandinavi ! alan europe dar sharayeteh badi hast keh digeh in chizha dideh misheh beh tore kamel,ghablan enghadar neshoon nemidad ( chizi keh mesleh canada va usa hast) ! Khoda midooneh cheh khahad shod !Last edited by Rasputin; 11-10-2005, 08:43 AM.
Comment
-
chizi keh jaleb hast ineh keh chegad amrica sensor mikoneh akheh roh mahvareh 3 rooz gablaz roh tv amricayi neshoon bedan dashtan rajebeh faranceh harf mizadan keh man tajob bordam roh usa tv nayzoshtan keh badesh akhar cnn shoro kard! maslan mikhan bebinan chee misheh .. hamintoriam bood ba pakiestan va zelzelyeh keh dashtan ...
Comment
-
your right but itsnot because of sensor ship it more about money alot of the audiance in america is rightwing concervetive and tv broadcast what people want to watch example now that FOX can blame these riots on muslims they are banking on it by bradcasting it all the time and very soon they will link it terrorisom and well you know the story.Originally posted by Nushabehchizi keh jaleb hast ineh keh chegad amrica sensor mikoneh akheh roh mahvareh 3 rooz gablaz roh tv amricayi neshoon bedan dashtan rajebeh faranceh harf mizadan keh man tajob bordam roh usa tv nayzoshtan keh badesh akhar cnn shoro kard! maslan mikhan bebinan chee misheh .. hamintoriam bood ba pakiestan va zelzelyeh keh dashtan ...
did you notice how when a fire craker goes off somwere in the middle east american media is all over it is because people care about that stuff its all about money.
Comment

Comment