Announcement

Collapse
No announcement yet.

F.C Perspolis

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ديدار تيم*هاي پرسپوليس و پاس تهران از هفته بيست و دوم مسابقات فوتبال قهرماني باشگاه*هاي برتر ايران به تساوي انجاميد. در اين ديدار كه عصر امروز دوشنبه در حضور بيش از ‪ ۳۰‬هزار تماشاگر در ورزشگاه آزادي تهران برگزار شد ، دو تيم در پايان ‪ ۹۰‬دقيقه تلاش و در يك بازي پربرخورد به تساوي يك بر يك رسيدند. " اميد خورج " در دقيقه ‪ ۲۳‬دروازه تيم پرسپوليس را باز كرد و " شيث رضايي " با گل دقيقه ‪ ۸۴‬خود بازي را به تساوي كشاند.

تيم پاس تهران از دقيقه ‪ ۶۷‬در پي اخراج " بيژن كوشكي " ‪ ۱۰‬نفره به بازي ادامه داد.

اين ديدار را رحيم رحيمي مقدم به كمك حسن كامراني فر و عليرضا يزداني قضاوت كردند.

فرشيد افشار داور چهارم اين ديدار بود.
    نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• شماري از هواداران منتسب به تيم فوتبال پرسپوليس تهران در بازگشت از ورزشگاه آزادي به تعدادي از اتوبوس*هاي شركت واحد خسارت وارد كردند.

تيم پرسپوليس در هفته بيست و دوم مسابقات فوتبال قهرماني باشگاه*هاي برتر ايران عصر امروز دوشنبه مقابل تيم پاس به تساوي يك بر يك رسيد.

به گزارش خبرگزاري جمهوري اسلامي ، اين هواداران كه از نتيجه كسب شده توسط تيم محبوبشان ناراضي بودند ، در بازگشت به تهران و در بزرگراه كرج به تهران و جاده مخصوص به تعدادي از اتوبوس*هاي شركت واحد خسارت*هايي وارد نمودند.

تيم پرسپوليس در چهار هفته گذشته به دو شكست و دو تساوي دست يافته است و عملا شانس قهرماني در مسابقات فوتبال قهرماني باشگاه*هاي برتر ايران را از دست داده*است

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت : تيم پرسپوليس ، بازيكن بزرگي ندارد.

"مصطفي دنيزلي" عصر روز دوشنبه در پايان بازي تيم*هاي فوتبال پاس و پرسپوليس تهران كه به تساوي يك بر يك رسيد ، در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت : هر تيمي براي پيروزي در ميدان نياز به بازيكنان بزرگ دارد ، اما پرسپوليس فاقد چنين بازيكناني است.

دنيزلي با انتقاد از بازيكنان تيم پرسپوليس در ديدار با تيم پاس تهران گفت : بازيكنان ما نتوانستند در حمله و دفاع عملكرد خوبي داشته باشند. دروازه تيم پاس به راحتي باز مي*شود ، اما مهاجمان ما نتوانستند از فرصت*ها به خوبي استفاده كنند.

وي ، ديدار با تيم استقلال تهران و قهرماني در جام حذفي را دو هدف كوتاه مدت تيم پرسپوليس تهران اعلام كرد و گفت : تمام تلاش خود را براي اين موفقيت انجام خواهيم داد.

دنيزلي ، اخراج "عليرضا واحدي نيكبخت" را از تيم پرسپوليس تكذيب كرد و گفت : اين بازيكن به علت شركت نكردن در تمرينات تيم پرسپوليس در اين بازي حضور نداشت.

وي در پايان تصريح كرد : "حسين كعبي" بازيكن جوان ملي پوش كشورمان در ديدار مقابل تيم استقلال تهران ، نخستين بازي خود را براي تيم پرسپوليس انجام خواهد داد.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• به گفته دكتر فريد زرينه پزشك تيم فوتبال پرسپوليس ، حسين كعبي بازيكن اين تيم كه روز جمعه در ديدار با تيم استقلال دچار آسيب ديدگي شد، حدود سه هفته از ميادين ورزشي دور خواهد بود.

حسين كعبي كه اولين بازي خود را براي تيم پرسپوليس تهران ديروز جمعه انجام داد در دقايق پاياني دربي شصت و دوم طي برخورد با علي انصاريان مدافع تيم استقلال دچار مصدوميت شد و زمين را ترك كرد.

وي افزود: بررسي*ها نشان داد كه كعبي از ناحيه دنده دچار ضرب ديدگي جزيي شده و شكستگي ديده نمي*شود. اين بازيكن ازناحيه ارنج دچار ضرب ديدگي شديد شده ودست وي بايد يك هفته در آتل باشد وبعد از يك هفته نيزنياز به دوهفته فيزيوتراپي دارد.

زرينه تاكيد كرد: تلاش خواهيم كرد تا مدت زمان فيزيوتراپي كعبي را به يك هفته و يا ‪۱۰‬روز كاهش دهيم و وي را به بازيهاي تيم پرسپوليس برسانيم.

Comment

• "مهرزاد معدنچي" مهاجم تيم پرسپوليس تهران بدشانسي را عامل توقف اين تيم مقابل استقلال تهران اعلام كرد.

وي افزود : متاسفانه مهاجمان پرسپوليس در بازي مقابل استقلال تهران نتوانستند از فرصت*ها به خوبي استفاده كنند.

مهاجم تيم پرسپوليس تهران در خصوص بازي اين تيم برابر استقلال تهران گفت : هر دو تيم بازي خوب و تماشاگرپسندي را به نمايش گذاشتند اما تيم پرسپوليس مستحق پيروزي در اين ميدان بود.

معدنچي با بيان اينكه از دست دادن موقعيت*هاي گلزني، مهم*ترين مشكل تيم پرسپوليس از ابتداي فصل جاري ليگ برتر است، اظهار داشت : بازيكنان تمرينات بسياري را براي بهره بردن از فرصت*ها انجام مي*دهند اما شرايط مسابقه با تمرين فرق مي*كند.

وي در خصوص از دست دادن ضربه پنالتي به سود تيم پرسپوليس افزود : پيش از بازي قرار بود كه كريم باقري ضربه پنالتي احتمالي تيم را به ثمر برساند.

مهاجم جوان تيم پرسپوليس ادامه داد : مطمئن بودم كه توانايي به ثمر رساندن ضربه پنالتي را به سود اين تيم دارم اما وحيد طالب لو با درخشش خود مانع فرو ريختن دروازه استقلال تهران شد.

Comment

• سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: در ديدار امروز تيم*هاي پرسپوليس و استقلال يك تيم با پا و تيم ديگر با دست بازي مي*كرد.

ديدار تيم*هاي استقلال و پرسپوليس تهران از هفته بيست و سوم مسابقات فوتبال قهرماني باشگاه*هاي برتر ايران عصر امروز جمعه به تساوي يك بر يك رسيد.

"مصطفي دنيزلي" پس از اتمام اين ديدار در جمع خبرنگاران افزود:تيم پرسپوليس با از دست دادن يك ضربه پنالتي و چهار موقعيت گل در نيمه نخست، نتوانست اين مسابقه را با پيروزي تمام كند.

وي در رابطه با دلايل افت فني بازيكنان پرسپوليس در نيمه دوم اظهار داشت: عدم اعتماد به نفس بازيكنان در نيمه دوم، سبب شد تا آنها نتوانند روند مثبت خود در نيمه نخست را ادامه دهند.

دنيزلي با اشاره به اينكه پيش از آغاز مسابقه قرار بود پنالتي*هاي پرسپوليس را "كريم باقري" بزند گفت: قرار بود چنانچه باقري از روحيه مطلوبي برخوردار نبود، پنالتي*ها را معدنچي بزند كه همينگونه نيز شد.

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس با بيان اينكه تماشاگران بازي خوبي را مشاهده كردند از نتيجه بدست آمده ابراز نارضايتي كرد.

وي درباره تعويض*هاي انجام شده پرسپوليس گفت: هيچ يك از تعويض*هابه خاطر مسائل فني نبود و تنها خستگي و مصدوميت بازيكنان سبب اين تغييرات شد.

وي شايعه اخراج چند بازيكن از تيم پرسپوليس را تكذيب كرد و افزود:
              تعداد زياد بازيكنان سبب حضور تناوبي آنها در تمرينات پرسپوليس شده است.

دنيزلي بدشانسي را دليل كسب نتايج ضعيف پرسپوليس در ‪ ۶‬ديدار گذشته اين تيم دانست و گفت: عدم كسب امتياز توسط پرسپوليس سبب عقب ماندن ما از كورس قهرماني شد.

Comment

• عليرضا نيك بخت واحدي پس از تساوي تيمش مقابل استقلال گفت: نتيجه اين ديدار بايد به سود تيم پرسپوليس رقم مي*خورد ما موقعيت*هاي زيادي داشتيم ولي نتوانستيم از آنها استفاده كنيم .

زننده تك گل تيم پرسپوليس در اين ديدار گفت از اينكه توانستم با گل خود هواداران تيم پرسپوليس را شاد كنم ، خرسندم .

Comment

• " حسين بادامكي " بازيكن ملي*پوش تيم فوتبال پرسپوليس تهران از شركت در تمرينات اين تيم منع شد. وي كه صبح امروز سه*شنبه براي شركت در تمرينات تيم فوتبال پرسپوليس در ورزشگاه شركت واحد حضور يافته بود، با ممانعت دنيزلي از حضور در تمرينات مواجه شد.

بادامكي درتمرين روزيكشنبه گذشته*پرسپوليس به علت آنچه كه خستگي عنوان كرده بود، حضور نيافته بود.

وي كه بعد ازممانعت از شركت در تمرين بسيار عصباني شده*بود، راهي دفتر باشگاه پرسپوليس شد تا به گفته خود تكليفش را روشن كند.

پرسپوليس براي جذب بادامكي مبلغي بالغ بر دو ميليارد ريال در اين فصل هزينه كرده است.

محمد رضا ماماني نيز كه هفته گذشته از شركت در تمرينات تيم پرسپوليس منع شده بود،امروز بر سرتمرينات اين تيم حاضر شد كه وي نيز اجازه تمرين نگرفت.

فراز فاطمي و صلاح حسن كه قبلا از تمرينات تيم فوتبال پرسپوليس اخراج شده بودند به تمرينات اين تيم بازگشتند.

طبق برخي شنيده*ها بادامكي از نيمكت نشيني در تيم فوتبال پرسپوليس راضي نيست.

تمرينات تيم فوتبال پرسپوليس صبح امروز از ساعت ‪ ۱۱/۳۰‬آغاز شده*است و هم*اكنون جريان دارد.

تيم فوتبال پرسپوليس در هفته بيست و چهارم ليگ برتر باشگاههاي ايران، روز جمعه آينده با مس كرمان ديدار خواهد كرد.

Comment

• مصطفي دنيزلي سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: اين تيم خاطره خوشي از بازي با تيم مس كرمان ندارد. نتايج بد تيم پرسپوليس در دور رفت ليگ برتر بعد از شكست مقابل مس كرمان رقم خورد و به همين علت ما خاطره خوشي از ديدار با اين تيم نداريم.

وي گفت: البته تيم پرسپوليس طي هفته*هاي اخير بازي*هاي خوبي انجام داده است و اكنون در شرايط خوبي قرار دارد.

وي درباره بازي مقابل تيم مس كرمان ادامه داد : من مطمئن هستم كه در اين بازي موقعيت*هاي گل زيادي نصيب ما مي*شود اما نمي*دانم كه گل مي*شود يا نه؟.

وي در خصوص تغييرات اخير در تيم مس كرمان گفت: من به تغيير سرمربي تيم مس كاري ندارم و كار خودم را انجام مي*دهم.

دنيزلي درباره علت وجود مشكل گلزني در تيم پرسپوليس گفت: درباره رفع اين مشكل كاري از دست من برنمي*آيد و هر كاري لازم بوده من انجام داده*ام.

اين مربي ترك تبار تيم پرسپوليس ادامه داد: يك مربي تنها مي*تواند بين دو دروازه برنامه*ريزي كند، ولي نمي*تواند وظيفه گل زدن را به عهده بگيرد.

وي گفت: مهم در موقعيت گل قرار گرفتن تيم است كه بازيكنان تيم پرسپوليس اين كار را خيلي خوب انجام مي*دهند.اما اينكه توپ*ها گل نمي*شوند ديگر دست ما نيست.

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس افزود: البته مسلما اگر توپ*هاي جلوي دروازه تيم پرسپوليس گل مي*شد، ديگر الان من مقابل شما نبودم و اين سوالات را مطرح نمي*كرديد.

سرمربي تيم پرسپوليس درباره اخراج حسين بادامكي از اين تيم گفت:
                    مشكل بادامكي سرتمرين آمدن يا نيامدن نبود.براي من نظم در درجه اول است و اينجا اعلام مي*كنم كه مشكل شخصي با وي ندارم.

وي افزود: بادامكي بايد از نيمكت نشيني و بازي نكردن ناراحت شده بود، اما حق ندارد عصباني شود و اعتراض كند.

وي درباره نتيجه تيم پرسپوليس در پايان ليگ در جدول رده*بندي گفت: در مورد اينكه تيم در جدول چندم مي*شود شايد بدترين مقام سومي باشد ولي در هر صورت ما تلاش خودمان را مي*كنيم تا حداقل اين مقام را كسب كنيم.

وي درباره پيش بيني خود از قهرمان ليگ برتر ايران گفت: من به تيم*هاي سايپا و استقلال فكر نمي*كنم و تنها به تيم خود مي*انديشم.

تيم*هاي مس كرمان و پرسپوليس تهران در هفته بيست و چهارم رقابتهاي ليگ برتر فوتبال باشگاه*هاي ايران روز جمعه هفته جاري در ورزشگاه*آزادي تهران به مصاف هم مي*روند.

Comment

• محسن اسكندري سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس تهران ادعاي يكي از بازيكنان اين تيم مبني بر دريافت پول توسط كادر فني اين تيم از بازيكنان را تكذيب كرد. اين ادعا به " مصطفي دنيزلي " سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس نيز منتقل شده است و وي در نشستي با بازيكنان از آنان خواست كه اگر اين پيشنهاد را دريافت كرده*اند، اعلام كنند تا با عامل آن برخورد شود.

وي گفت: در اين نشست هيچ*يك از بازيكنان اين ادعا را تاييد نكردند.

وي افزود: مسلما وقتي هر بازيكني از تيمي اخراج مي*شود دلايلي بايد مطرح كند كه رضاييان هم اين حرفها را مطرح كرده است.

اسكندي اظهارداشت : مسوولان باشگاه پرسپوليس در مورد آينده رضاييان تصميم مي*گيرند و آنها هستند كه در اين خصوص بايد نظر بدهند.

وي افزود: سرمربي تيم پرسپوليس بعد از بازي با مس كرمان براي ديدار با خانواده خود به تركيه مي*رود و ‪ ۴۸‬ساعت بعد باز مي*گردد.

" داريوش رضاييان " مهاجم اخراجي تيم فوتبال پرسپوليس تهران اخيرا ادعا كرده بود كه يكي از اعضاي كادر فني تيم فوتبال پرسپوليس از من و برخي از بازيكنان در قبال قرار گرفتن در تركيب اصلي اين تيم درخواست پرداخت مبلغي كرده است.

Comment

• تيم پرسپوليس تهران عصر جمعه در هفته بيست و چهارم رقابت*هاي فوتبال قهرماني باشگاه*هاي برتر ايران برابر تيم مس كرمان به يك پيروزي پرگل دست يافت. در اين ديدار كه در حضور بيش از ‪ ۲۵‬هزار تماشاگر ورزشگاه آزادي تهران برگزار شد، تيم پرسپوليس با نتيجه چهار بر يك حريف خود را شكست داد و به رده پنجم جدول رده بندي صعود كرد.

گل*هاي تيم پرسپوليس تهران را "عليرضا واحدي نيكبخت" در دقيقه ‪، ۲۷‬ "حسين كعبي" در دقيقه ‪ " ، ۵۷‬پژمان نوري" در دقيقه ‪ ۶۸‬و "زياد شعبو" در دقيقه ‪ ۷۴‬به ثمر رساندند.

"صابر ميرقرباني" در دقيقه ‪ ۸۱‬بازي تنها گل تيم مس كرمان را وارد دروازه "مهدي واعظي" دروازبان تيم پرسپوليس تهران كرد.

Comment

• عليرضا نيكبخت واحدي مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس تهران در خصوص بازگشتش به تيم سابق خود استقلال گفت : به تيم استقلال باز نمي*گردم . من نمي*دانم مسوولان تيم استقلال بر چه اساسي خبر بازگشت من را به اين تيم اعلام كرده*اند. وي افزود: آنچه مشخص است من پس از پايان فصل جاري ليگ فوتبال باشگاه*هاي برتر ايران ، يك سال ديگر با تيم پرسپوليس قرارداد دارم و مسوولان اين تيم هستند كه درباره آينده حرفه*اي من تصميم مي*گيرند.

نيكبخت واحدي تصريح كرد: آينده را نمي*شود پيش بيني كرد كه چه اتفاقي خواهد افتاد.

مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس تهران با رد خبري كه عنوان شده بود وي در فصل آينده فقط به پول فكر مي*كند ، اظهارداشت : من دراين مورد با هيچ رسانه*اي صحبت نكرده*ام و متاسفم براي آنهايي كه هر روز از قول من مصاحبه*اي چاپ مي*كنند.

وي ادامه داد : من نمي*دانم آنها با درست كردن اين شايعات دنبال چه چيزي هستند.

بازرس ويژه سازمان تربيت بدني و سرپرست باشگاه استقلال تهران روز گذشته اعلام كرده بود "عليرضا واحدي نيكبخت "در فصل آينده ليگ برتر باشگاه*هاي ايران پيراهن تيم استقلال تهران را برتن خواهد كرد.

"محمدرضا بهمني" عنوان كرده بود : واحدي نيكبخت پس از اتمام قراردادش با پرسپوليس در پايان فصل جاري ليگ برتر، بار ديگر به تيم استقلال تهران باز خواهد گشت.

Comment

• كميته انضباطي فدراسيون فوتبال " مهرزاد معدنچي " بازيكن تيم فوتبال پرسپوليس تهران را يك جلسه از همراهي اين تيم محروم كرد.

اين كميته روز دوشنبه اعلام كرد "حسب بازبيني مجدد مسابقه فوتبال بين تيم*هاي پرسپوليس تهران و مس كرمان ، معدنچي ، اقدام به زدن بازيكن تيم مقابل نموده است، لذا با اثبات تخلفات انتسابي و با توجه به سوابق قبلي مشاراليه كميته انضباطي وي را به مدت يك جلسه محروميت از همراهي تيم و شركت در مسابقات رسمي محكوم مي*نمايد".

Comment

• مصطفي دنيزلي سرمربي تركيه*اي تيم فوتبال پرسپوليس تهران نداشتن سه بازيكن اصلي خود را در ديدار مقابل تيم فجر شهيد سپاسي بدشانسي وي پس از دو بازي خوب اعلام كرد.

وي افزود: ديدارهاي باقي مانده رقابت*هاي قهرماني فوتبال باشگاههاي برتر ايران ، از حساسيت و اهميت ويژه*اي برخوردار است و در اختيار نداشتن سه بازيكن كليدي براي هر تيم مشكل و سخت است.

"عليرضا نيكبخت واحدي" ، "مهرزاد معدنچي" و "حسين كعبي" سه غايب بزرگ تيم فوتبال پرسپوليس تهران در ديدار روز يكشنبه ‪ ۲۶‬فروردين مقابل حريف شيرازي خواهدبود.

وي گفت: با توجه به شرايط پيش آمده تمام سعي و تلاش خود را براي ادامه روند صعودي اين تيم در هفته*هاي پاياني ليگ برتر به كار خواهم بست.

بازيكنان تيم فوتبال پرسپوليس تهران صبح امروز پس از انجام تمرينات سبك خود براي آمادگي بيشتر يك ديدار دوستانه را با تيم اميد اين باشگاه برگزار خواهند كرد.

كعبي و اولادي با موافقت سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس از روز گذشته در تمرينات تيم فوتبال اميد حضور پيدا كردند.

تيم*فوتبال*پرسپوليس تهران در پايان هفته بيست و چهارم با كسب ‪ ۳۷‬امتياز در مكان پنجم جدول قرار دارد.

Comment

• شكايت آري هان و رافائل بازيكن نيجريه*اي سابق تيم فوتبال پرسپوليس تهران در روزهاي آتي به طور حتم براي باشگاه پرسپوليس دردسرآفرين خواهد شد.

به همين خاطر قرار است در هفته آينده جلسه*اي بين محمدحسن انصاري فرد و مدير برنامه*هاي اين دو تشكيل شود تا قضيه حل و فصل گردد. در غير اين صورت باشگاه پرسپوليس با جريمه "فيفا" روبرو خواهد شد.

Comment

Working...
                                X