هافبك فصل گذشته تيم فوتبال پرسپوليس گفت: از سايپا پيشنهاد دارم اما در اين باره با دايى حرفى نزده ام. حسين كعبى اظهار داشت: چند روزى سعى كردم در اهواز استراحت كنم. وى ادامه داد: بعد از بازى مقابل كويت، ۵ پيشنهاد خوب داشتم كه از ايران و يك پيشنهاد اروپايى خيلى خوب است كه مدير برنامه هايم آن را پيگيرى مى كند. كعبى درباره نشست خود با دايى گفت: نمى دانم اين خبر چطور پخش شده است. از سايپا پيشنهاد دارم اما در اين باره با دايى حرفى نزده ام. وى افزود: به هيچ عنوان تكليفم مشخص نيست اما باتوجه به اينكه روزهاى پايانى استراحت خود را سپرى مى كنم، سعى مى كنم در هفته آينده تصميم نهايى را بگيرم.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Hosein Kaabi
Collapse
X
-
هافبك فصل گذشته تيم پرسپوليس تهران به دليل عدم پرداخت مطالباتش از اين باشگاه به كميته انضباطى فدراسيون فوتبال شكايت كرد. كعبى كه در اين فصل به دليل برخى مشكلات با افشين قطبى به عضويت تيم سايپا در آمد، پس از عدم پرداخت باقى مانده مطالباتش با حضور در كميته انضباطى فدراسيون فوتبال رسما از باشگاه پرسپوليس شكايت كرد .كعبى در حالى از باشگاه پرسپوليس شكايت كرد كه طى چند روز اخير بار ها اعلام كرده بود كه در صورت عدم پرداخت مطالباتش از اين باشگاه شكايت خواهد كرد. پيش از اين على عليزاده هم از باشگاه پرسپوليس شكايت كرده بود

Comment
-
هافبك تيم فوتبال سايپا گفت: با ارائه يك فوتبال برتر و با برنامه مقابل تيم راه آهن قدرت سايپاى واقعى را نشان داديم. حسين كعبى همچنين اظهار داشت : پس از عقب افتادن در نيمه نخست با صحبت هاى مربيان توانستيم با ارائه يك بازى منظم و سرتاسر هجومى با برهم ريختن خط دفاعى تيم راه آهن به شايستگى پيروز شويم. وى در خصوص حضورش در نيمه دوم تصريح كرد: با صلاحديد كادر فنى در نيمه دوم به عنوان بازيكن تعويضى وارد زمين شدم و فكر مى كنم كه حضورم براى سايپا مثمر ثمر بود. هافبك سايپا گفت: اصلا از نشستن روى نيمكت ناراحت نيستم زيرا معتقدم اين سيستم مربى بود تا در نيمه دوم با خسته شدن بازيكنان حريف بتواند از سرعت من براى رسيدن به نتيجه لازم سود ببرد. كعبى روند تيم سايپا را رو به رشد تلقى كرد و افزود: مطمئن باشيد كه تيم ما با نيروى جوانى و انگيزه اى كه در اختيار دارد مى تواند با دانش بارسكى روز به روز بهتر از اين ها ظاهر شود. وى خاطرنشان كرد: همانطور كه بار ها گفته ام بدون ترديد سايپا در هفته هشتم در جمع ۳ تيم بالاى جدول حضور خواهد داشت چرا كه پتانسيل اين كار را دارد. كعبى در خصوص طلب خود از باشگاه پرسپوليس خاطرنشان كرد:هم اكنون از باشگاه پرسپوليس به كميته انضباطى شكايت كرده ام تا هر چه سريعتر به حقم برسم. وى تصريح كرد: البته تاكنون هم به خاطر هواداران دست به اين كار نزده بودم اما وقتى ديدم برخى ها در باشگاه قصد سوء استفاده دارند شكايت كردم و مطمئن باشيد تا ريال آخر پولم را از باشگاه پرسپوليس مى گيرم و به هيچ وجه كوتاه نخواهم آمد.

Comment
-
حسين كعبى هافبك ملى پوش سايپا طى اظهار نظرى گفت: سرمربى تيم سايپا به علت آنكه همراه تيم ملى به عربستان سفر كردم، من را خانه نشين كرد. وى در مورد خبر اخراجش از تيم سايپا گفت: پس از بازگشتم از عربستان، سرمربى تيم به من اعلام كرد چون ۲ اخطاره بودى، نبايد همراه تيم ملى به عربستان مى رفتى و به همين خاطر فعلا در تمرينات تيم شركت نكن. وى ادامه داد: باشگاه سايپا نه نامه اى به فدراسيون فوتبال زده بود و نه حتى از مسئولان تيم ملى خواسته بود كه من تيم ملى را در سفر به عربستان همراهى نكنم. من هم بنا به نظر مربيان تيم ملى وظيفه ام بود در اين سفر شركت كنم. ضمن اينكه تاخيرم در بازگشت به ايران به دليل نبود بليت بود. در مجموع در هيچكدام از اين ۲ اتفاق گناهكار نبودم و بى تقصير خانه نشين شده ام. هافبك ملى پوش سايپا با بيان اينكه فعلا تمرينات اختصاصى را انجام مى دهد تا از نظر بدنى دچار افت نشود، در مورد ديدار هفته جارى سايپا مقابل كروفچى ازبكستان اظهار داشت: آنها تيم بسيار قدرتمندى هستند و مطمئناً مقابل آنها كار سختى پيش رو داريم كه اميدوارم با تلاش بازيكنان، سايپا بتواند در اين ديدار نتيجه خوبى كسب كند. وى در پاسخ به اين سوال كه آيا غيبتش در اين ديدار تاثير منفى در عملكرد سايپا نخواهد داشت، اضافه كرد: از اين موضوع ناراحتم اما من در اين سالها بازى هاى زيادى را از دست دادم كه اين بازى هم مانند همان بازى ها است. من كه هنوز متوجه دليل تصميم سرمربى تيم نشده ام اما مطمئنم بازيكنان جوان تيم مى توانند با تلاش مضاعف جاى خالى ام را پر كنند. هافبك پيشين پرسپوليس در مورد بازى ايران با كره شمالى افزود: ما هميشه مقابل كره شمالى به مشكل مى خوريم زيرا سرعت بازيكنان اين تيم وحشتناك است اما بايد در اين ديدار ۳ امتياز كامل را كسب كرده تا شرايطمان را براى صعود به جام جهانى هموار كنيم. البته چون ۲ تيم كره اى برخلاف تيم هاى عربى فوتبال بازى مى كند، مقابل آنها راحت تر مى توانيم با اجراى برنامه هاى تاكتيك خود به موفقيت دست يابيم. وى در مورد شكست پرسپوليس مقابل مس كرمان هم خاطر نشان كرد: متاسفانه پرسپوليس در اين ديدار نتيجه خوبى را كسب نكرد اما شرايط اين تيم سخت نشده زيرا با نفراتى كه در اختيار دارد، مى تواند نتايج بسيار خوبى را در رقابت هاى آينده ليگ برتر و ليگ حرفه اى فوتبال آسيا كسب كند. كعبى در پايان در مورد طلبش از باشگاه پرسپوليس گفت: هنوز اين مبلغ را دريافت نكرده ام و منتظر اسپانسر آينده اين تيم هستم تا از بودجه اى كه به اين باشگاه تزريق مى شود، رقم بدهى من نيز پرداخت شود.

Comment
-
حسين كعبى به دليل ارتكاب تخلفات انضباطى در مسابقه سايپا مقابل ملوان بندرانزلى براى شنبه ۲۰ مهرماه به كميته انضباطى احضار شد. حسين كعبى، بازيكن تيم سايپا به دليل انجام برخى تخلفات انضباطى به دستور رئيس كميته انضباطى شنبه ۲۰ مهرماه ساعت ۱۷ به اين كميته احضار شد تا به تخلفات وى رسيدگى شود.

Comment

Comment