Announcement

Collapse
No announcement yet.

Masoud Shojaei

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Masoud Shojaei
    Scores his first goal in Spanish league

Masoud Shojaei Soleimani (born 9 June 1984 in Shiraz) is an Iranian football midfielder who currently plays for CA Osasuna in La Liga and the Iran national football team. He started his career with Abadani club Sanat Naft FC. He scored his first goal for Osasuna on February 22. Watch:

Comment

Osasuna vs Atletico Madrid Great goal from iranian player Masoud Shoajei!

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=-SMgw_nLKjE[/ame]

Comment

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=fvQ4m9uqtjM[/ame]

Comment

Comment

all his pics :=) .

somosrojillos.com is your first and best source for all of the information you’re looking for. From general topics to more of what you would expect to find here, somosrojillos.com has it all. We hope you find what you are searching for!

Comment

تیم فوتبال اوساسونا با درخشش بازیکنان ایرانی خود موفق شد 3 امتیاز شیرین دیگر را به دست آورد.

به گزارش وب سایت خبری هاشمیان، در ادامه رقابت های هفته سی ام لالیگا امشب اوساسونا در خانه خود میزبان اتلتیک بیلبائو بود که این بازی در پایان به برتری 2 بر یک تیم میزبان انجامید.

مسعود شجاعی در دقیقه 19 برای تیمش گل زد و در دقیقه 81 پاس گل دوم را به سرجیو داد تا اوساسونا 2 بر یک به برتری برسد. تنهاگگل حریف را اوسیو در دقیقه 23 به ثمر رساند و البته این بازیکن در دقیقه 52 از بازی اخراج شد. شجاعی نیز در این بازی کارت زرد دریافت کرد.
              جواد نکونام دیگر ستاره ایرانی اوساسونا در دقیقه 63 جای خود را به پونال داد ولی شجاعی 90 دقیقه بازی کرد.

Comment

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=ajtplPzlDsI[/ame]

Comment

با درخششى كه مسعود شجاعى در اوساسونا دارد خيلى هم عجيب نيست كه پيشنهاد دايى از باشگاه هاى بزرگ به او ارائه شود اما شجاعى از وجود اين پيشنهاد اظهار بى اطلاعى مى كند: اگر پيشنهاد جديدى وجود داشته باشد، رسم بر اين نيست كه با خود بازيكن صحبت كنند و اين موضوع را به مدير برنامه هاى من مى گويند.
                  مدير برنامه هاى من هم اين پيشنهادات را به من نمى گويد تا تمركز من به هم نخورد و همه اين مسائل را پس از پايان فصل بررسى خواهيم كرد. شجاعى درباره بازى هاى خود در اوساسونا نيز توضيح مى دهصد: اين موضوع كه همه مى گويند بهتر از قبل بازى مى كنم به علت گلزنى من در مسابقات اخير است، ولى خودم هنوز قبول ندارم كه بهتر از قبل بازى مى كنم. گلزنى در فوتبال بسيار مهم است و به علت اينكه در چند بازى اخير گل زده ام در ميان مردم و مطبوعات به عنوان بهترين بازيكن مطرح شده ام.
                  تلاش مى كنم در بازى هاى آينده هم گلزنى كنم تا محبوب تر شوم.
                  بازيكن تيم ملى كشورمان درباره وضع تيم ملى هم مى گويد: تيم ملى ايران براى صعود به جام جهانى شانس دارد و اين كه گفته مى شود، ايران به جام جهانى نخواهد رفت صحيح نيست و من اين موضوع را قبول ندارم. مسعود شجاعى با بيان اين كه فوتبال قابل پيش بينى نيست ادامه مى دهد: من و نكونام كه هم در اوساسونا بازى مى كنيم و هم عضو تيم ملى كشورمان هستيم بر اين موضوع تأكيد داريم، اگرچه تيم ملى كار دشوارى دارد اما به جام جهانى صعود خواهد كرد.
                  مهم ترين بازى تيم ملى ايران مقابل كره شمالى است و در صورتى كه اين تيم را ببريم مى توانيم براى صعود اميد زيادى داشته باشيم. شجاعى درباره بازى با كره شمالى توضيح مى دهد: كره شمالى تيمى است كه فقط براى دفاع كردن و گل نخوردن مى آيد ولى كره جنوبى براى فوتبال بازى كردن مى آيد كه بازى مقابل اين تيم براى ما راحت تر است. كره شمالى فقط ضد حمله مى كند و با ضربات ايستگاهى قصد باز كردن دروازه تيم ملى را دارد، ولى مى توان اين تيم را برد.

Comment

Comment

Comment

Working...
                      X