If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
How is this great news???????? We need him eventhough he didnt play that well we still need him for inspiration......... bad luck
Originally posted by EverGreen
Thanks to Sam Fakhimi and PFDC.
NUREMBERG, Iran Captain is likely to miss Iran's next World Cup match. Coach Branko Ivankovic stated that the 37 year old had sustained a back injury that might well keep Daei out of the lineup.
Daei, who has received his share of criticism, for the poor performance of Team Melli against Mexico did not comment on how the injury was sustained. An ineffective Daei remained on the pitch for the entire 90 minutes.
In other news, Mehdi Mahdavikia has been declared fit and Ivankovic expects Mahdavikia to start against Portugal.
Ali Karimi briefly trained individually. He ran laps and iced his ankle following the training session. No work on his status for Saturday's match, but Ivankovic expected Karimi to be available for Saturday.
Iran is waiting for FIFA approval for naming a replacement for injured defender Sattar Zareh. The replacement is expected to be Pas defender Hadi Shakoury.
There is no update on the status of midfielder Fereydoon Zandi. Zandi was ruled out of Sunday's game due to a high fever and leg injury.
Iran is expected to make changes to its formation with the loss of Daei. Ivankovic has yet to name a replacement for Daei.
Please leave comments, I want to know what your opinion is about this news.
هركجا هستم باشم
آسمان مال من است
پنجره فكر هوا عشق زمين مال من است
چه اهميت دارد گاه اگر مي رويند قارچهاي غربت!!!
زندگي دو نيمه است : نيمه اول در انتظار نيمه دوم ، نيمه دوم در حسرت نيمه اول .
اگه یه پروانه روی سرت نشست تعجب نکن چون ............ . من آدرس قشنگترین گله دنیا رو بهش دادم.
no narges jan. we don't need him at all. ishoon dige pash be goore. faghat ahmadinejad needs him. that's all.
age in avazi mibini hanooz too bazi hast be khatere masaele poshte pardast. ino taze emrooz be in natije residam. vagarna boodan ya naboodanesh hich tasiri vase team nadareh.
علي دايي ، مهاجم تيم ايران و بهترين گلزن ملي جهان اشتباه را عامل اصلي شکست 3 بر يک اين تيم مقابل مکزيک در گروه D جام جهاني قلمداد مي کند و معتقد است که او ضعيف کار نکرده و فرصت مناسبي نداشته که بخواهد آنرا از دست بدهد.
کاپيتان 37 ساله ايران که اين روزها با حملات شديد مطبوعات ايران روبروست در مصاحبه اي اختصاصي با سايت AFC، معتقد است مهاجمان نمي توانستند کار زيادي انجام دهند، چراکه آنها را به خوبي تغذيه نشدند و موقعيتي بدست نياوردند.
او که تاکنون 109 گل ملي در 148 مسابقه زده است، گفت: من همان کاري را کردم که سرمربي تيم از من خواسته بود، اما پاس چنداني دريافت نكردم و مو قعيتي پيش نيامد که من آنرا خراب کنم، بنابراين ما هيچ شانسي براي گلزني در چنين شرايطي نداشتيم.
دايي در پاسخ به انتقاد رسانه ها از نقش او در اين شکست گفت: چرا شما مي گوئيد که من فعال نبودم. هر بار که مکزيک صاحب يک ضربه آزاد يا کرنر مي شد، من به سرعت براي کمک به دفاع باز مي گشتم. هر بار که ما مي بازيم، من مقصر هستم.
دايي که در تيم صباباتري يک وزنه سنگين محسوب مي شود، معتقد است تيمي که اشتباهات کمتري داشته باشد، برنده خواهد بود.
وي افزود: در فوتبال يکي اشتباه مي کند و تيم مقابل برنده مي شود. ما اشتباه کرديم و آنها پيروز شدند. دايي که اولين حضورش در تيم ملي ايران در سال 1993 و مقابل عمان بوده است، اضافه كرد: دو تعويض مکزيکي ها نتيجه بازي را تغيير داد، چرا که آنها دو دو بازيكن تازه نفس را وارد زمين کردند.
کاپيتان تيم ملي ايران هم چنين از دروازه بان تيمش ابراهيم ميرزاپور دفاع کرده و گفت: او به تنهايي مقصر نيست، به ويژه براي گل دوم، مدافعان هم در آن لحظه در صحنه حضور داشتند.
دايي که ظاهراً با مصدوميت کمر مواجه شده است، معتقد است: پرتغال آخرين شانس ما براي زنده ماندن و حضور در جمع 16 تيم پاياني است. ما مي توانيم پيروز شويم، من الآن آماده ام اما بايد تا روز مسابقه صبر کرد و شرايط را ديد. دايي همچنان معتقد است که مي تواند براي تيم ملي موثر باشد.
حسين رضازاده: دايى مثل سبلان سخت است، يک يا ابوالفضل (ع) براى بردن پرتغال کافى است، خبر ورزشی
ديروز وقتى با حاجحسين رضازاده تماس گرفتيم او پس از پشتسر گذاشتن يک تمرين پرفشار مشغول استراحت بود، قويترين مرد جهان در باره تيمملي، بازى با پرتغال و شکست ايران برابر مکزيک حرفهاى جالبى زد که در زير مىخوانيد:
شکست مقابل مکزيک پايان کار ما نيست. مقابل اين تيم سزاوار باخت نبوديم در نيمه اول تيمملى عملکرد قابل قبولى را به نمايش گذاشت و موقعيتهاى بهترى را نسبت به مکزيک داشتيم اما نتوانستيم از آنها به خوبى بهره لازم را ببريم. در نيمه دوم بر اثر اشتباه و بدشانسى دو گل دريافت کرديم تا شکست بخوريم.
رضازاده پيرامون اتفاقات اخير و انتقاد از على دايى به دفاع از همشهرىاش پرداخت و گفت: على براى اين فوتبال خيلى زحمت کشيده است. او به کرات شادى را براى ما به ارمغان آورده است و نبايد از او انتقاد کرد. دايى مرد روزهاى بزرگ بوده و مثل سبلان سخت و محکم است و مطمئن باشيد در بازيهاى آينده گلزنى خواهد کرد.
رضازاده در باره بازى ايران و پرتغال که شنبه در ورزشگاه فرانکفورت برگزار مىشود، گفت: از قول من بنويسيد يک يا ابوالفضل(ع) براى بردن پرتغال کافى است. بچهها اگر خودشان باشند اين تيم را مىبريم.
-=Petition=- Eteraz be edameye hozore ali daei dar team melli
علي دايي ظاهرا مهاجم تيم ملي فوتبال ايران است که چنديست با توجه به عدم شايستگي لازم از لحاظ فني و تکنيکي و همچنين عدم وجود تعصب ملي در نحوه بازي وي ؛ تبديل به مهره اي بي خاصيت گرديده . همگي ما به خاطر داريم که وي با از خود گذشتگي هايي که خداد عزيزي در بازي هاي مقدماتي سال ۹۸ فرانسه در حق وي نمود و با در اختيار قرار دادن توپ هاي مسلمي که به گل ختم مي شد صاحب نام و اعتبار گرديد . همچنين با نگاهي به بازي هاي وي و گل هايي که به ثمر رسانده به اين واقعيت پي ميبريم که او نقش تير دروازه حريفان را بازي نموده و عمده گلهايي که به ثمر رسيده ُ به جز آنهايي که ديگر بازيکنان خط حمله در اختيارش گذاشته اند ؛ صرفا با کمانه کردن توپ به علي دايي و ورود به دروازه حريفان تبديل به گل شده است .با توجه به واقعيات معروضه ؛ ضمن قدر داني از حضور چندين ساله علي دايي ؛ ما امضاء کنندگان نامه حاضر از مسئولين فدراسيون فوتبال ايران تقاضا داريم ضمن بازنشسته کردن علي دايي از تيم ملي از تحريک احساسات ۷۰ ميليون هموطن ايراني جلوگيري کنند . علي دايي بازيکني است که با پشتوانه تبليغاتي و حمايت حامياني که براي منافع خود او را به زور قدرت و نفوذ در صدر تيم ملي نگه داشته اند در صحنه هاي مهم جهاني و بين المللي حضور پبدا ميکند . حضور علي دايي جز تحريک احساسات منفي ايرانيان و تضيع حقوق بازيکنان شايسته و همچنين زير پا گذاشتن غرور ميليون ها ايراني و از بين بردن حيثيت ورزشي و فني تيم ملي فوتبال ايران در سطح جهاني ؛ ثمري نداشته و آينده خوبي را پيش بيني نميکنيم . لذا قاطعانه با امضاء اين اعتراض نامه از مسئولين مستقيم و غير مستقيم فوتبال ايران که بر اساس مصالح شخصي و گروهي و منافع مادي خود ؛ غرور حاميان تيم ملي را به بازي گرفته و آنها را از داشتن تيمي قوي و مقتدر محروم ميکنند ميخواهيم تا به اين شيطنت توهين آميز پايان دهند و با استفاده از موقعيت فعلي جام جهاني در فضايي آبرومندانه علي دايي با فوتبال تيم ملي خداحافظي نمايد . تصور ميکنيم علي دايي و همراهان پشت پرده اش به ميزان کافي اندوخته مالي براي سالهاي آينده خود و فرزندانشان ؛ با زير پا گذاشتن غرور و حيثيت ملي ايرانيان جمع نموده اند ! اينک حضور او را در تيم ملي تحمل نخواهيم کرد . ادامه حضور علي دايي برايمان غير قابل تحمل است و وجود وي را در تيم ملي توهيني به غرور ملي و ايراني خود ميدانيم .
لطفا لينک اعتراض را براي تمام دوستانتان در ليست ياهو و ايميلهايتان ارسال کنيد . همچنين صاحبان سايت و وبلاگ نيز در صورت تمايل از اين حرکت با درج لينک اعتراض حمايت نمايند .
شنبه ايران در ديدار دوم گروه D برابر پرتغال به ميدان ميرود.
اين بازي براي برانكو ايوانكوويچ و مردانش سرنوشت ساز است، چرا كه در بازي نخست نتوانستند از مكزيك امتياز بگيرند. پس شكست سه بر يك ايران برابر مكزيك، آسيب ديدگي علي دايي موضوع اصلي روزنامههاي ايران بود.
كاپيتان تيم ملي در گفتوگوي اختصاصي با سايت ويژهي جام جهاني درباره زندگي و برنامههاي آيندهاش حرفهاي جديدي زده است:
* آيا به سبب جايگاهتان در فوتبال ايران، فشار زيادي به شما وارد ميشود؟
- فكر ميكنم بعضي از روزنامه نگاران ايراني اين چند روز فشار وارد ميكنند، آنها در 10 سال گذشته با من مشكل داشتهاند. آنها دربارهي من در روزنامههاي ايراني حرفهاي بدي مينويسند؛ اما، من شرايط خوبي دارم. مردم ايران ميخواهند هر زماني كه بازي ميكنم گل بزنم؛ اما، هنگامي كه توپ به من نميرسد، چگونه گل بزنم. من به ارسال و پاس نياز دارم مانند هر مهاجم ديگري.
* شما در ايران مرد بسيار مشهوري هستيد، هنگاميكه در تهران قدم ميزنيد و همه به شما توجه ميكنند، شرايط چگونه است؟
- براي بازيكنان فوتبال در سراسر جهان اين شرايط طبيعي است؛ اما، احساس خوبي دارم بعضي وقتها براي من قدم زدن در خيابان و يا رفتن به رستوان دشوار است؛ اما، هميشه ميخواهم با هواداران صادق باشم. اگر آنها پيش من ميآيند ميخواهم كه با آنها مهربان باشم.
* داشتن ركوردگلهاي ملي براي شما چه معنايي دارد؟
- حقيقتا به اين موضوع فكر نميكنم، چرا كه اين مهم متعلق به فوتبال ايران است نه من. تمام بازيكنان ملي به من كمك كردند تا به اين جايگاه برسم؛ اما، نكته مهمتر اين است كه ما نتيجههاي بهتري به دست آوريم و اين چيزي است كه من به آن فكر ميكنم. شايد شكستن اين ركورد براي هركسي دشوار باشد و زمان زيادي طول ميكشد كه اين اتفاق بيفتد.
* به چه مهاجماني در اين جام جهاني علاقه داريد؟
مهاجمان بسياري هستند. من براستي رونالدو را دوست دارم، چرا كه او در محوطهي جريمه بسيار سرعتي، باهوش و خطرناك است. پائولتا و لوكا توني هم مهاجمان بزرگي هستند.
* شما بايد خاطرات بسيار خوبي از بازي كردن در جام جهاني 98 فرانسه داشته باشيد، اين طور نيست؟
البته. بازيمان برابرآمريكا را به ياد ميآورم، اين بازي براي ما بسيار اهميت داشت، پيروزي 2 بر يك براي ما بسيار ارزشمند بود. چرا كه تمام مردم ايران خوشحال شدند. هر زماني كه بازي كنيم فشار وجود دارد؛ اما، در اين بازي فشار بيشتري بود. باور دارم در اين جام جهاني كارمان دشوارتر است، براي اينكه تمام كشورها اكنون نيرومندتر و به معيارهايشان نزديكتر هستند. اكنون تفاوت بسيار ميان تيم ما و آنها وجود ندارد.
* پس از جام جهاني 2006 آلمان چه برنامهاي داريد؟ در سن 37 سالگي آيا به بازنشستگي از فوتبال ملي فكر ميكنيد؟
- اگر فوتبال ايران به من نياز داشته باشد براي تيم ملي بازي خواهم كرد. اما، پس از جام جهاني تصميم نهايام را خواهم گرفت. اكنون ميخواهم بازي كنم؛ اما، پس از آن ميخواهم مربي شوم. اگر امكانش باشد در آينده مدرك مربيگريام را خواهم گرفت؛ اما، عاشق ايران هستم و ميخواهم به فوتبال كشورم خدمتكنم. براي همين آرزو دارم تا آنجا مربي شوم.
* آيا در ايران به دوران حرفهايتان به عنوان يك بازيكن پايان ميدهيد؟
- اكنون فكر ميكنم كه شايد در اروپا خداحافظيكنم. اما شايد به آمريكا بروم. پيشنهادهايي از آنجا دارم. اما پس از جام جهاني بايد ببنيم كه چه اتفاقي رخ ميدهد. ايرانيهاي بسياري در آمريكا زندگي ميكنند.
رويترز درخصوص دو تيم ذكر كرد: گونسالوس به احتمال زياد با همان شكل 1-5-4 كه در دو بازي قبل بازي را آغاز كرده بود تيمش را به ميدان مي فرستد ولي با توجه به اهميت گلزني در اين بازي كه شانس صعود به مرحله بعد را به آنگولا مي دهد، شايد گونسالوس براي بالا بردن توان هجومي تيمش مانتورراس را به خط حمله اضافه كند.
احتمال دارد علي دايي هم كه به دليل مصدوميت در بازي مقابل پرتغال نيمكت نشين بود و بعد از باخت 3 بر يك برابر مكزيك به خاطر عملكردش زير شديدترين انتقادها قرار دارد، در مقابل آنگولا هم بازي نكند.
محرومان:
آندر، ماكانگا كه در برابر مكزيك از زمين اخراج شد از حضور در اين بازي محروم است و به جاي او روي ماركز مي تواند بازي كند.
جواد نكونام هم بعد از آن كه در مقابل پرتغال براي دومين بار در اين جام كارت زرد گرفت، از بازي كردن محروم است
علی دايی مهاجم تيم ملی فوتبال ايران برنامههای زيادی در سر دارد. او با وجود ۳۷ سال سن هنوز هم به پايان راه نمیانديشد.
علی دايی در گفتوگو تفصيلی و متفاوت با با اسپورت بيلد از ناگفتههايی گفت که درآينده بدنبال تحقق آنها است:
* آقای دايی شما با ۳۷ سال سن يکی از سه بازيکن قديمی جام جهانی به شمار میرويد، آيا اين جام جهانی پايان باشکوهی برای فعاليتهای ورزشی شما است؟
- برای چه پايان. طبيعی است که پايان فعاليتهای ورزشی من رفته رفته نزديک میشود؛ اما، تا زمانی که احساس کنم آمادگی دارم و میتوانم به پايان راه نمیانديشم. شايد حتی در جام جهانی بعد يعنی ۴ سال آينده نيز بازی کنم.
* در ۴۱ سالگی؟
- سولدو در بوندسليگا با وجود ۴۰ سال سن هنوز هم بازی میکند و خوب و هم بازی میکند.
* آيا شما هنوز هم رخدادهای بوندسليگا را پيگيری میکنيد؟
- طبيعتا. هر چه باشد من ۷ سال پيش به عنوان نخستين ايرانی با يک تيم آلمانی قرارداد بستم و از اين موضوع به خودم افتخار میکنم.
* و اکنون در تيم ملی ايران، مهدویکيا، هاشميان، زندی و کريمی چهار بازيکن بوندسليگايی هستند؟
- آن روزها من همانند يک پل راه بازيکنان ايران را به فوتبال اروپا گشودم، اين يک گام بسيار بلند بود.
* و گامی درست؟
- به هر حال چه در بيله فلد، بايرن يا هرتا فرقی نمیکند در هر سه باشگاه من مطالب بسيار بسيار زيادی فرا گرفتم.
* آيا هنوز هم با باشگاههای پيشين خود تماس داريد؟
- بله. با ديترهوينس مدير فنی هرتا ارتباط دارم. ضمن آنکه از شهر بارلين هم خوشم میآيد حتی يک خانه هم در آنجا دارم.
* آيا شما آن را اجاره دادهايد؟
- خير، من آنجا زندگی میکنم. زمانیکه در برلين هستم در آنجا اقامت میکنم. شايد دو تا سه بار در سال به آنجا میروم. گهگاه هم برای کارهای تجاری به آنجا میروم.
* کارهای تجاری؟
- بله، من در کنار فوتبال با برادرم در تهران يک توليدی ورزشی را هم اداره میکنيم. امتياز طراحی و توليد لباسهای تيمهای ملی در اختيار ماست. پوما تنها وظيفه تدارک لباسهای تيم ملی ايران را برای جام جهانی برعهده دارد.
* فوتبال يا تجارت، شما از کدام راه درآمد بيشتری بدست میآوريد؟
- فرق چندانی ندارد، تجارت هم به خوبی پيش میرود.
* پس شما راه خود را برای زمانی که ديگر بازی نخواهيد کرد، انتخاب کردهايد؟
- بله من برنامههای بسياری در سر دارم.
* به عنوان مثال؟
- من تحصيل کرده مهندسی هستم و میخواهم پس از جام جهانی رسالهی دکترایام را دررشته ورزش بنويسم.
* به چه منظور اين کار را میکنيد؟
- هيچ. فقط برای خودم و برای تاييد دانستههای خودم.
* آيا برنامههای ديگری هم وجود دارد؟
- من دوست دارم سرمربی شوم. میخواهم در آلمان برای اين کار آموزش ببينم. چرا که آلمان در سرتاسر جهان يکی از بهترين مکانها برای اين منظور است.
* آيا میتوانيد تصور کنيد که روزی به عنوان سرمربی يکی از تيمهای حاضر در بوندسليگا مشغول به کار باشيد؟
- چرا که نه. با اين حال من فرصتهای زيادی را پيش رو دارم.
* از جمله نشستن روی نيمکت تيم ملی ايران؟
- (با تاييد سر)، بايد صبر کرد.
* آيا شما در کشور خودتان يک نماد فرهنگی همانند آنچه که فرانتس بکن باوئر در آلمان هست به شمار میرويد؟ بسياری از ورزشکاران گذشته ازمحبوبيتشان استفاده میکنند تا در سياست به جايی برسند؟
- من هرگز چنين کاری نخواهم کرد. به سياست علاقهای ندارم؛ دوست دارم به عنوان يک بازيکن فوتبال سفير سرزمين خود باشم.
* اکنون دربارهی ايران درکشور آلمان عقايد متفاوتی وجود دارد، آيا چنين چيزی برای شما پذيرفتنی است؟
- در جامعه شما عقايد بسيار غلطی درمورد سرزمين من وجود دارد. ما در تهران در کوهها زندگی نمیکنيم، بلکه سرزمين من فرهنگ و سنتی بزرگ را در گذشتهاش دارد. هر کسی يک بار در ايران بوده است مطمئنم که در اين باره تصورات ديگری دارد.
* چرا؟
- چرا که ما مهمان نواز هستيم. فوتبال در اين خصوص نمونهی خوبی است، بازيکنان ما در بوندسليگا هيچ مشکلی ندارند و در آنجا بسيار راحت هستند. من در آلمان دوستان بسيار خوبی دارم.
* آيا فکر میکنيد که در آينده هم بازيکنان بيشتری از ايران راهی اروپا شوند؟
- در اين مورد مطمئن هستم. رضايی در ايتاليا بازی میکند، خطيبی در آستانهی پيوستن به تنريف اسپانيا قرار دارد. استعدادهای زيادی داريم که در سر رويايی حضور در بوندسليگای آلمان را میپرورانند.
* نظر شما درباره عملکرد کلينزمن؛ سرمربی تيم ملی آلمان چيست؟
- او ايدئولوژی خاص خودش را دارد و به درستی میداند که جايگاهش کجاست. از اينکه کلينزمن راه خود را میپيمايد بسيار خوشم میآيد.
* آيا شما تصور چنين آلمانی را داريد؟
- کلينزمن تغييرات زيادی داشته است و تيمش را بسيار جوان کرده است، مشکلات آغازين در اين ميان از بين رفتهاند.
* يک فوتباليست يا يک تاجر موفق؛ علی دايی، زندگی شخصیاش را چگونه میبيند.
- من از دو سال پيش با مونا همسرم ازدواج کردم.
* فرزند؟
- بعدا، حتما. اکنون چيزهای ديگری در سر دارم
Comment