Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ali Daei

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• badbakht in Daei.

bichare javooneha. vali hanooz ayandash vase teame badish maloom nist.
    bande khoda alan ke javoone o energy dare, nakhad bazi kone pas key bekhad bazi kone. badbakht haghesho khordan.
    born to be successful.

Comment

• Comment

• too 99 asisan player of the year shod
        hala ham bichare injoori bayad careeresh end beshe
        what a waste
        pERSPOLIS

Comment

• Originally posted by DariushM
          too 99 asisan player of the year shod
          hala ham bichare injoori bayad careeresh end beshe
          what a waste
          bahat moafegham !

Comment

• taghsire khodesh dariush jan.

baba vaghti bazikon senesh az 32 sal bishtar beshe dige bayad khodafezi kone. in bashar 37 saleshe taze mige man vase jame jahanie badi ja daram. khodesh careere khodesho kharab kard. age mesle bacheye adam miraft kenar alan in moshkelaro nadasht.

Daei dige daeie 5-6 sal pish nist. gand zad be careere khodesh tamoom shod raft.
            born to be successful.

Comment

• Originally posted by EverGreen
              taghsire khodesh dariush jan.

baba vaghti bazikon senesh az 32 sal bishtar beshe dige bayad khodafezi kone. in bashar 37 saleshe taze mige man vase jame jahanie badi ja daram. khodesh careere khodesho kharab kard. age mesle bacheye adam miraft kenar alan in moshkelaro nadasht.

Daei dige daeie 5-6 sal pish nist. gand zad be careere khodesh tamoom shod raft.

Nima jun ,hameyeh inaei keh migi ghaboul,vali agar beh Mexico 2 ta goal zadeh boud va dar koll, bazihayeh khubi mikard,baz kasi mi umad behesh bi ehterami koneh ?!

Comment

• اتفاقي كه در 13 سال گذشته بي سابقه بود، جمعه شب رخ داد و علي دايي پس از 13 سال به تيم ملي فوتبال دعوت نشد. اوكه از سال 1372 تا روز جمعه همواره يكي از نفرات ثابت دعوت شده به اردوي تيم ملي بود، سرانجام از سوي قلعه نوي كنار گذاشته شد تا از هم اكنون به فكر برگزاري بازي خداحافظي اش باشد. براي اولين بار علي دايي طعم پشت خط ماندن را چشيد تا به اين نكته پي ببرد كه دوران او به پايان رسيده است. دايي13 سال پيش براي اولين بار پيراهن تيم ملي را برتن كرد. او در مسابقات آسيايي هيروشيما چهره شد، زمانيكه دروازه بان عمان با يك حركت خطرناك، شكم او راهدف قرارداد. دايي اما درآن مسابقه با طحال پاره به بازي ادامه داد و بلافاصله پس از آن تحت عمل جراحي قرارگرفت. مسابقات مقدماتي جام جهاني 1994 محلي بود كه دايي توانست شايستگي هايش را به نمايش بگذارد. آن زمان كسي تصورنمي كرد او سالهاي سال خط حمله تيم ملي را در قبضه خويش قراردهد و به كسي اجازه خودنمايي ندهد.گلهاي حساسي كه او براي تيم ملي به ثمر مي رساند جايگاهش را مستحكم تر مي كرد. دايي گرچه از نظرتكنيكي حرفي براي گفتن نداشت، اما اين ضعف را با استفاده از ضربات سر فوق العاده و دوندگي بيش از اندازه جبران مي كرد، به طوري كه ضعفش در بازي روي زمين چندان به چشم نمي آمد.دايي از حضور درجام جهاني 1994 بازماند اما چهار سال بعد حضور دراين رقابتها را تجربه كرد. دايي جام جهاني 1998 را بدون گل زده به پايان برد و چهار سال انتظاركشيد تا بلكه در سال 2002 جبران كند اما باز هم سرنوشت سال 1994تكرار شد. دايي اما دست بردارنبود، درحالي كه بسياري از كارشناسان عقيده داشتند زمان خداحافظي اين بازيكن فرا رسيده، اما او بدون توجه به اين موارد، همچنان در زمين مسابقه حضور مي يافت. عملكرد نه چندان مطلوب او درمسابقات مقدماتي جام جهاني 2006 و پيش از آن درجام ملتهاي آسيا اعتراض همه را دربرداشت. نمايش فوق العاده ضعيف او در جام جهاني 2006 آلمان، اعتراضها را به اوج رساند. شدت اين اعتراض زماني افزايش يافت كه منتقدان به بازي هاي گذشته دايي اشاره مي كردند و معتقد بودند او بايد خيلي زودتر از اينها از دنياي بازيگري خداحافظي مي كرد. ولي همان لجاجتي كه از دايي سراغ داريم باعث شد او همچنان به حضور در ميدانهاي فوتبال اصرار بورزد وهمه راد شمن خودش فرض كند. او حتي پس از جام جهاني 2006 كه نمايش ضعيفي داشت حاضر نشد انتقادات را بپذيرد و همانند گذشته منتقدان را دشمن ناميد.
                دايي با 37 سال سن هيچگاه قبول نكرد كه زمان خداحافظي اش فرارسيده و بايد جاي خود را به جوانان بدهد. اونپذيرفت كه كارآيي گذشته راندارد و ديگرهيچ مدافعي از حضور او در زمين واهمه ندارد. پس از تغيير و تحولات دركادر مربيگري تيم ملي، علي دايي نيز همچون مربيان ومسئولان سابق فدراسيون فوتبال از اين مجموعه كنارگذاشته شد. امير قلعه نوي كه علاقه خاصي به كار با جوانان دارد قلم قرمز بر روي نام اين بازيكن كشيد تا دايي پس از 13 سال از تيم ملي دور بماند. قلعه نوي بالا بودن سن دايي و افت محسوس او و همچنين عدم كارآيي او درتيم مورد نظرش را از دلايل اين اقدام عنوان كرده است. دايي از اين پس بايد به فكر برگزاري مراسم خداحافظي اش باشد. او از نظر باشگاهي نيز وضعيت مناسبي ندارد و اكنون كه از تيم ملي كنارگذاشته شده، وضعيتش بدتر از گذشته خواهد شد. جمعه شب دوران علي دايي در فوتبال ايران به سرآمد. از اين پس بايد به تيم ملي بدون علي دايي عادت كنيم. موضوعي كه در 13 سال گذشته با آن غريبه بوده ايم. دايي چه آماده بود وچه ناآماده عضو ثابت تيم ملي به شمارمي رفت و ركورددار كمترين تعويضي در 13 سال گذشته بود. او با تمام افتخاراتي كه به دست آورده بايد از صحنه فوتبال خداحافظي كند. موضوعي كه براي بسياري از بازيكنان فوتبال جهان قابل هضم است، اما دايي آن رانپذيرفت وآنقدر روي مواضع اش پافشاري كرد كه مربيان جديد تيم ملي مجبور شدند او راكنار بگذارند. عصر دايي در فوتبال ايران به سرآمد و اين اتفاقي است كه كاپيتان تيم ملي ازآن گريزان بود.

Comment

• ........................

Comment

• با گذشت‌ يک‌ ماه‌ از حذف‌ تيم‌ملي در رقابت‌هاي جام‌جهاني 2006 آلمان‌ و کسب‌ نتايج‌ نااميدکننده‌ در اين‌ مسابقات، نخستين‌ اردوي آماده‌سازي ملي پوشان‌ از روز گذشته‌ در کمپ‌ تيم‌هاي ملي زير نظر کادر فني جديد آغاز شد.

در زير گزيده‌اي از صحبتهاي امير قلعه‌نوعي سرمربي تيم‌ملي را ميخوانيد:

* قصد داريم‌ با تدوين‌ يک‌ برنامه‌ مناسب‌ تيم‌ملي را طوري آماده‌ نمائيم‌ که‌ روز 25 مردادماه‌ مقابل‌ سوريه‌ يک‌ فوتبال‌ قشنگ‌ ايراني و هدفمند را ارائه‌ داده‌ و کاري کنيم‌ که‌ هيچکس‌ اين‌ روز را فراموش‌ نکند.

* پيراهن‌ تيم‌ملي مقدس‌ بوده‌ و يکي از برنامه‌هاي اصلي من‌ اين‌ است‌ که‌ اين‌ قداست‌ را در ميان‌ بازيکنانم‌ حفظ‌ کنم، همانگونه‌ که‌ در استقلال‌ اين‌ کار را انجام‌ داديم.

* تمامي مليپوشان‌ بايد اين‌ موضوع‌ را درک‌ کنند که‌ متعلق‌ به‌ هفتاد ميليون‌ ايراني هستند و کوچکترين‌ رفتار و اخلاق‌ آنها توسط‌ اين‌ مردم‌ ارزيابي ميشود و به‌ همين‌ دليل‌ وظيفه‌ دشواري پيش‌ رو دارند.

* بهترين‌ بازي ايران‌ در جام‌جهاني نيمه‌ اول‌ ديدار برابر مکزيک‌ بود.

از همين‌ رو قصد داريم‌ اين‌ يک‌ نيمه‌ را به‌ نود دقيقه‌هاي بسياري در آينده‌ تبديل‌ کنيم‌ تا فوتبال‌ ايراني مملو از ظرافت‌ تکنيکي، خلاقيت‌ و تاکتيک‌ پذيري باشد.

* من‌ يک‌ مربي نظم‌گرا هستم‌ و در درجه‌ اول‌ هم‌ اين‌ عنصر در تيم‌ملي و تمرينات‌ برايم‌ اهميت‌ دارد. از همين‌ رو هر بازيکني که‌ در تمرينات‌ تيم‌ملي آماده‌ باشد در ترکيب‌ اصلي قرار ميگيرد و نام‌ بازيکنان‌ مهم‌ نيست.

* پرسپوليسيها از مدتها قبل‌ سفر به‌ اتريش‌ را در برنامه‌هاي خود قرار داده‌ بودند و در اين‌ زمينه‌ صحبت‌هايي نيز با آقاي انصاريفرد انجام‌ دادم‌ و نتوانستم‌ مانع‌ آنها شوم. از همين‌ رو نميخواهم‌ جلوي پرسپوليسيها قرار بگيرم‌ و به‌ مليپوشان‌ اين‌ تيم‌ تا روز شنبه‌ فرصت‌ دادم‌ در اردو حاضر شوند چرا که‌ در غير اين‌ صورت‌ متهم‌ به‌ استقلالي بودن‌ ميشدم.

* درخصوص‌ علي دايي بارها گفته‌ام‌ که‌ بايد قداست‌ او به‌ عنوان‌ يکي از اسطوره‌هاي فوتبال‌ ايران‌ حفظ‌ شود و به‌ همين‌ دليل‌ اعتقاد دارم‌ ميبايست‌ در يک‌ بازي بزرگ‌ مقابل‌ آرژانتين، برزيل، آلمان‌ و... او از فوتبال‌ ملي خداحافظي نمايد تا جايگاهش‌ حفظ‌ شود.

Comment

• علي دايي کاپيتان سابق تيم ملي آنقدر از حملات رسانه اي يک ماه اخير خسته و کلافه است که به هيچ عنوان دعوت ما را براي يک مصاحبه بي پرده و طولاني نمي پذيرد.

علي دايي مي گويد: براي اين کشور زحمت زيادي کشيدم. البته بازيکن تيم ملي بودم و وظيفه ام بود اما انصاف نبود ، اين گونه با من برخورد کنند.

او ادامه مي دهد: فعلا هيچ حرفي درباره کسي نمي زنم ، چون در حال جمع آوري اطلاعات و مدارکي هستم و بزودي همه چيز را مي گويم.

بايد مردم بدانند که در ورزش کشور چه مي گذرد. مردم بايد بدانند چه کسي راست و چه کسي دروغ مي گويد.

دايي از شرايط زمانه بشدت گله دارد: منتظرند تا اتفاقي بيفتد و بعد آن را به من نسبت بدهند. مي گويند چون دايي را به تيم ملي دعوت نکردند ، زير پاي سهراب و بقيه نشسته تا اردوي تيم ملي را رها کنند.

اينها بار گناهان خودشان را سنگين تر مي کنند. به مقدساتم قسم مي خورم ، اصلا اطلاع نداشتم سهراب مي خواهد خداحافظي کند.

اين تهمت ها خيلي سنگين است. من چه کاره ام که بگويم فلاني بازي بکند يا نکند. پيراهن تيم ملي ارزشش بالاتر از آن است که فردي به خاطر توصيه من ، آن را نديده بگيرد.

اصلا چه نفعي براي من دارد که چند بازيکن اردوي تيم ملي را رها کنند؟ اينها چطور مي خواهند پيش خدا جواب پس بدهند؟

دايي که پس از 13 سال حضور در تيم ملي در ترکيب جديد تيم حضور ندارد ، هيچ تلاشي براي فعاليت باشگاهي هم ندارد: در حال حاضر يک سري کارهاي شخصي دارم که خيلي مهم است.

بايد اين کارها را سامان بدهم و بعد به کارهاي ديگرم بپردازم. به همين دليل نه با تيمي تمرين مي کنم و نه به طور جدي با تيمي مذاکره کرده ام. فعلا کارهاي خيلي مهمي پيش رو دارم.

Comment

• معاون باشگاه راه‌آهن از مذاكره‌ي اين باشگاه با علي دايي خبر داد.

مجتبي خورشيدي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: امروز براي جذب علي دايي با وي مذاكره داشتيم و با توجه به پيشنهادي كه ارايه شد, مقرر شد تا چهل و هشت ساعت آينده هر دو طرف در اين باره تصميم‌گيري كنند.

وي افزود: اين مذاكره با نظر مستقيم كادر فني تيم انجام گرفت. دايي بازيكن بزرگي است و زحمات زيادي براي فوتبال ايران كشيده؛ او مي‌تواند مشكلات ما را در خط حمله حل كند.

معاون باشگاه راه‌آهن درباره‌ي رقم پيشنهادي به دايي گفت: اين رقم معقولانه است. ضمن آن كه بخشي از هزينه‌ي جذب دايي را توسط حاميان مالي جبران خواهيم كرد. در ابتداي مذاكرات‌مان پيشنهاد قراردادي دو ساله به او داديم؛ اما, قرار شد در صورت توافق قراردادي يك ساله منعقد شود.

Comment

• Originally posted by RedWine
                          معاون باشگاه راه‌آهن از مذاكره‌ي اين باشگاه با علي دايي خبر داد.

مجتبي خورشيدي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: امروز براي جذب علي دايي با وي مذاكره داشتيم و با توجه به پيشنهادي كه ارايه شد, مقرر شد تا چهل و هشت ساعت آينده هر دو طرف در اين باره تصميم‌گيري كنند.

وي افزود: اين مذاكره با نظر مستقيم كادر فني تيم انجام گرفت. دايي بازيكن بزرگي است و زحمات زيادي براي فوتبال ايران كشيده؛ او مي‌تواند مشكلات ما را در خط حمله حل كند.

معاون باشگاه راه‌آهن درباره‌ي رقم پيشنهادي به دايي گفت: اين رقم معقولانه است. ضمن آن كه بخشي از هزينه‌ي جذب دايي را توسط حاميان مالي جبران خواهيم كرد. در ابتداي مذاكرات‌مان پيشنهاد قراردادي دو ساله به او داديم؛ اما, قرار شد در صورت توافق قراردادي يك ساله منعقد شود.

loooooooooooooooooool
                          نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• lool....Ali Daei should have retired years, and I mean YEARS ago.
                            When I fail it's because I haven't set my heart on it. To move forward in life we must have a goal. When you set goals you have somewhere to go, a purpose. Time is so valuable, don't waste it and do good with it. Be open to everyone and everything.

Progress and develop beyond all boundaries

Comment

• daii
                              this son of a bitch doesnt deserve to have his own thread
                              pERSPOLIS

Comment

• كاپيتان سابق تيم ملي فوتبال كشورمان از گفت‌وگو با رسانه‌هاي گروهي در مورد فوتبال و مسائل مطرح شده در خصوص خود خبر داد.

علي دايي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) _ منطقه خراسان، با امتناع از اظهارنظر در خصوص تيم ملي فوتبال گفت: در خصوص تيم ملي صحبت نمي‌كنم، فقط آرزوي موفقيت براي تيم ملي دارم و به موقع با رسانه‌ها در خصوص تمامي مسايل موجود صحبت خواهم كرد.

وي در خصوص پيوستن خود به باشگاه سايپا تهران نيز گفت: از انتخاب سايپا براي ليگ برتر سال آينده كاملا راضي هستم؛ اميدوارم روزهاي خوبي را با اين تيم سپري كنم. سايپا از تيم‌هاي خوب ايران است و با توجه به شناختي كه از مجموعه‌ي مديريتي اين باشگاه و مربي اين تيم داشتم، طي مذاكراتي با مسوولان اين باشگاه، ترجيح دادم فصل آينده‌ي ليگ برتر را در تيم سايپا سپري كنم.

وي همچنين در خصوص پيشنهادهاي ارايه شده براي حضورش در تيم‌هاي فوتبال خارجي تصريح كرد: از تيم گالكسي آمريكا دعوت‌نامه دريافت كردم؛ ولي, شخصا با هيچ باشگاه آمريكايي مذكره‌اي براي حضور در اين كشور انجام ندادم و از آنجا كه مايل به ادامه‌ي‌ فوتبال خود در ايران بودم، ترجيح دادم در ايران بمانم و سايپا را به عنوان تيم فصل آتي خود انتخاب كردم. هميشه از شرايط بازي در ايران راضي بودم و اميدوارم روزهاي خوبي را با سايپا سپري كنم.

دايي همچنين با رد شايعات مربوط به مذاكره مسوولان باشگاه ابومسلم براي پيوستن به اين باشگاه خراساني تصريح كرد: در خصوص پيوستن به ابومسلم هيچ صحبتي از سوي مسوولان اين تيم با من صورت نگرفت و مسايل مطرح شده در اين زمينه كذب است.

مهاجم سابق تيم ملي فوتبال كشورمان كه ديدار تيم هاي فوتسال علم و ادب خراسان و گيلان را از نزديك تماشا مي‌كرد درباره‌ي اين بازي گفت: به نظر من تيم علم و ادب عملكرد بسيار بهتري از تيم گيلان داشت، از تماشاي بازي اين تيم لذت بردم، تيم علم و ادب مستحق پيروزي با گل‌هاي بيشتري هم بود؛ ولي، به هر حال كسب اولين پيروزي اين تيم در ليگ برتر فوتسال را به مسوولان و بازيكنان اين تيم تبريك مي‌گويم. اميدوارم اين پيروزي‌ها در هفته‌هاي آينده نيز تداوم داشته باشد.

Comment

Working...
                                X