Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ali Daei

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ali Daei MikhaD MoraBi Team Melli BeShe..Bichare Shodim

بازى خداحافظى نمى خواهم

دايى: به مربيگرى تيم ملى فكر مى كنم

مهر - كاپيتان اسبق تيم ملى فوتبال ايران گفت: به هيچ وجه به تيم ملى فكر نمى كنم و تنها بازيهاى اين تيم را پيگيرى مى كنم و براى ملى پوشان آرزوى موفقيت دارم.
    [IMG]http://www****an-varzeshi.com/1385/850815/html/103857.jpg[/IMG]
    على دايى توضيح داد: به هيچ عنوان موافق نيستم براى من بازى خداحافظى از تيم ملى برگزار شود. همانطور كه بدون بازى خاصى به تيم ملى دعوت شدم، بدون بازى خداحافظى نيز از تيم ملى مى روم. معتقدم كه ذات فوتبال اين است كه يك روز مى آيى و يك روز هم بايد بروى. مطرح كردن اين مسائل تنها جنبه شعارى دارد.
    مهاجم تيم فوتبال سايپا ادامه داد: امروز افرادى كه براى ورزش مملكت زحمت كشيده اند به شكل بسيار بدى كنار گذاشته شده اند و با اين شرايط مى خواهند براى من و امثال من بازى خداحافظى برگزار كنند. آنهايى كه چنين مسائلى را مطرح مى كنند در واقع مى خواهند خودشان را مطرح كنند، نه تجليل ازعلى دايى!
    وى درخصوص شرايط تيم ملى فوتبال كشورمان گفت: به نظر من ساختار كنونى تيم ملى نسبت به زمان برانكو تغيير نكرده است. چند بازيكنى كه به تيم ملى اضافه شده اند نيز افرادى هستند كه پيش از اين به اردو دعوت شده و در نهايت خط مى خورند. تيم ملى همان تيم جام جهانى است و تنها من و يحيى گل محمدى جزو بازيكنان نيستيم.
    دايى در پاسخ به اين سؤال كه آيا مشكل تيم ملى على دايى يا يحيى گل محمدى بود، گفت: بودن يا نبودن افراد چندان مهم نيست. به هيچ وجه به چنين مسائلى نبايد فكر كرد. هدف همه تنها بايد كمك به تيم ملى باشد اما متأسفانه بايد بگويم كه بسيارى از افراد فقط شعار مى دهند و منتظر بروز اتفاقاتى هستند كه نفراتى كه قبل از آنها مشغول به كار بودند را بكوبند. اين افراد دنبال موفقيت تيم ملى نبوده بلكه در پى دامن زدن به حواشى هستند.
    من از مسؤولان خواهش مى كنم به دنبال طرح مسائل شخصى نباشند و از تيم ملى حمايت كنند. تيم ملى ملك شخصى فرد خاصى نيست. همانطور كه عنوان كردم يك روز من در تيم ملى بودم اما امروز در اين تيم نيستم و خدا را شكر مى كنم كه جايى در تيم ملى ندارم چون در زندگى خصوصى آرامش بيشترى دارم.
    [IMG]http://www****an-varzeshi.com/1385/850815/html/103818.jpg[/IMG]
    سرمربى - بازيكن تيم فوتبال سايپا در خصوص شرايط اين تيم گفت: تيم ما در فصل جارى براى قهرمانى بسته شده است. مسؤولان باشگاه از ابتدا با استخدام مربى نامدارى چون ورنر لورانت درصدد كسب اين مهم بودند. با شروع مسابقات تيم ما در نتيجه گيرى موفق عمل كرد و خوشبختانه توانستيم همين روند را با رفتن لورانت نيز ادامه دهيم. در حال حاضر بازيكنان با انگيزه اى بالا تمرين كرده و در مسابقات حضور مى يابند. با اين شرايط تداوم صدرنشينى دور از دسترس نيست.
    وى در پاسخ به اينكه آيا به مربيگرى در تيم ملى فكر مى كنيد، گفت: درحال حاضر اصلاً، اما در آينده ممكن است.
    Smile ! Its The The Second Best Thing You Can Do With Your Lips

Comment

• LOoooooooL
      Title esho ke didam khandam gereft

Comment

• khoda be dademoon berase
        va aakhar aghebatemoon ro khair kone az daste in ali daii
        pERSPOLIS

Comment

• Bichare Shodim)....Bache Ha Doa Moa Konin ino Ye Khar Too Ardebil BokhorateShAlbate Bazam Ba Wheel Chair MiaD Vasate Zamin Head Mizane=)))))LoOoL
          Smile ! Its The The Second Best Thing You Can Do With Your Lips

Comment

• ok thats just bunch of BS ! Ali daee cant become the coach

Comment

• قدرتنمايي سايپا ادامه دارد

تيم فوتبال سايپا تهران با پيروزي چهار بر دو مقابل سپاهان اصفهان همچنان به صدرنشيني خود در ليگ برتر ادامه داد.

ساپيا عصر امروز در زمين خود با نتيجه چهار بر دو مقابل سپاهان به برتري دست يافت تا شاگردان علي دايي جاي خود در صدر جدول را مستحكم كنند. صادقي، برجلو، وزيري و شريفي نسب گلزنان تيم پيروز بودند و براي سپاهان نيز عمادرضا و جعرفي گلزني كردند.
              در ديگر ديدار، پيكان با نتيجه سه بر دو مقابل استقلال اهواز به پيروزي رسيد. بياتي نيا، پولادي و محمدرضا طهماسبي براي ميزبان و مي داوودي و فضلي نيز گل هاي تيم اهوازي را به ثمر رساندند.
              فجرسپاسي شيراز نيز در زمين خود برابر راه آهن تهران با تساوي دو بر دو متوقف شد. هاشم بيك زاده و بهمن طهماسبي گل هاي تيم پيرواني را به ثمر رساندند. هادي اصغري و داود حقي نيز گلزنان راه آهن لقب گرفتند.
              فولاد خوزستان نيز در حسرت پيروزي باقي ماند و در خانه برابر ملوان بندرانزلي به تساوي بدون گل رسيد. خليفه اصل در دقيقه 93 مي توانست از روي نقطه پنالتي فولاد را پس از مدت ها به پيروزي برساند اما ضربه وي به بيرون رفت.
              ذوب آهن اصفهان نيز در خانه با يك گل صباباتري تهران را مغلوب كرد. سپهر حيدري تك گل اين بازي را به ثمر رساند.
              ديدار پاس و برق شيراز نيز در پايان 90 دقيقه با تساوي 2 بر 2 خاتمه يافت. آقايي و غلامي گلزنان تيم پاس بودند و هر دو گل ميهمان نيز از سوي حميد ابراهيمي به ثمر رسيد.
              نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• دايي: ديگر به تيم ملي باز نمي*گردم

كاپيتان سابق تيم ملي فوتبال ايران گفت: به دليل برخوردارهاي صورت گرفته با من، تحت هيچ شرايطي به عنوان بازيكن به تيم*ملي باز نخواهم گشت.

علي دايي كه پس از ديدار سايپا و سپاهان با خبرنگاران گفت*وگو مي*كرد، اظهار داشت: در چند ماه گذشته مسائلي پيش آمد كه باعث شد ديگر به تيم ملي فكر نكنم؛ حتي اگر دعوت هم شوم، بازي نخواهم كرد.
                وي درباره برگزاري بازي خداحافظي عنوان كرد: بدون مراسم و تشريفات به تيم ملي آمدم و نيازي به بازي خداحافظي هم ندارم.
                دايي تصريح كرد: تمام تمركزم را روي موفقيت سايپا گذاشته*ام و قصد دارم همراه اين تيم به موفقيت دست يابم.
                سرمربي سايپا در خصوص ديدار برابر سپاهان خاطرنشان كرد: در نيمه اول تحت تاثير حريف بوديم؛ اما با شروع نيمه دوم بازي را در دست گرفتيم.
                دايي با ابراز رضايت از عملكرد بازيكنان اظهار داشت: در پياده كردن كارهاي تاكتيكي عملكرد موفقي داشتند. انگيزه*اي كه براي حفظ صدرنشيني داشتيم نيز به ما كمك كرد تا بازي رواني انجام دهيم.
                وي درباره تعويض خودش گفت: احساس كردم بهتر است از بيرون تيم را هدايت كنم؛ به همين دليل تصميم گرفتم از بازي خارج شوم.
                سايپا در چارچوب هفته نهم ليگ برتر با نيتجه 4 بر 2 سپاهان اصفهان را مغلوب كرد.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• سايت كنفدراسيون فوتبال آسيا روز يكشنبه نوشت علي دايي مربي تيم سايپا صدرنشين و بهترين گلزن ليگ فوتبال باشگاه*هاي برتر ايران يكبار ديگر ثابت مي*كند كه براي رسيدن به موفقيت روحيه فوق*العاده*اي دارد.

گرچه دايي در هفته نهم ليگ فوتبال باشگاه*هاي ايران نتوانست گلي بزند اما با دو تعويض كليدي كه انجام داد امير وزيري و كاظم برجلو را به زمين آورد تا سايپا با ‪ ۴‬گل سپاهان را شكست دهد و صدرنشيني خود را حفظ كند.

نكته ديگر بازي تصميم دايي براي تعويض خودش بود كه دقيقه ‪ ۸۶‬از زمين بيرون آمد و حميدرضا رجبي جوانتر را به ميانه زمين فرستاد تا با جنگندگي بيشتر از برتري بدست آمده دفاع كند.

دايي در اين*باره گفت " لازم ديدم در آن لحظات خودم را تعويض كنم چون مي*خواستم راحت*تر با بازيكنانم ارتباط داشته باشم و آنها را هدايت كنم".

دايي كه با ‪ ۶‬گل زده در صدر گلزنان ليگ فوتبال باشگاه*هاي ايران قرار دارد با اين پيروزي و از روي نيمكت شيريني موفقيت در جايگاهي ديگر را تجربه كرد و قدرت برتري جويي خود را يكبار ديگر نشان داد.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• على دايى، كاپيتان پيشين تيم ملى فوتبال ايران در ديدار ستارگان سابق جهان به ميدان رفت. دايى كه براى حضور در نمايشگاه Soccerex به امارات دعوت شده بود در كنار بازيكنانى همچون برايان رابسون، كريستين كارمبو، حسام حسن، عدنان التاليانى به ميدان رفت و پس از بازى نمايشى، پيراهن مربوط به اين مسابقات را امضا كرد و سپس اين پيراهن از سوى سپ بلاتر به رييس هيأت مديره بانك شرق امارات هديه داده شد.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• علی دايی نمي خواهد در مورد خداحافظی حرف بزند/ فعلا جواب نمی دهم!
                      علي دايي اين روزها بدجور سرش شلوغ است اما اين دليل نمي شود كه بتواند ازدست خبرنگاران فرار كند. او در مصاحبه با فاينال اسپورت نيوز خيلي رك و بدون پرده به سوالات ما جواب مي دهد....

فاینال اسپورت نیوز-علی دایی این روزها بدجور سرش شلوغ است اما این دلیل نمی شود كه بتواند ازدست خبرنگاران فرار كند. او در مصاحبه با فاینال اسپورت نیوز خیلی رك و بدون پرده به سوالات ما جواب می دهد....

آقای گل لیگ هم كه هستی؟!

من به آقای گلی فكر نمی*كنم. ما تیمی هستیم كه با هم گل می*زنیم و با هم گل می*خوریم و این رمز موفقیت ماست.

یعنی آقای گلی برایت جذابیت ندارد؟

چیز جذابی است اما بیشتر به موفقیت سایپا فكر می*كنم تا آقای گلی. حالا اگر شدم كه حتما خوشحالی می*كنم.

بعد از جام جهانی این همه به تو حمله شد ولی حالا خیلی*ها می*گویند دایی دوباره شایسته تیم*ملی است. از این بابت خوشحالی؟

من نمی*خواهم از گذشته حرف بزنم. جو ضد دایی را بعضی از رسانه*ها ساختند. دوست ندارم از جام جهانی حرف بزنم ولی آنجا من فقط مقصر نبودم. خیلی*های دیگر هم بودند اما اگر دوباره برگشتم به دلیل تفكر حرفه*ای*ام است اینكه خوب تمرین می*كنم و از خودم مراقبت می*كنم.

فكر نمی*كنی دایی می*تواند یك الگو برای جوان*ترها باشد؟

این بحثی است كه كارشناسان باید بگویند.

بازی با پاس گفتی حق ما برد بود. شاهرخی هم همین حرف را می*زد!

بالاخره هر مربی دیدگاه خودش را دارد مهم این است كه نتیجه پایانی چه می*شود اما به نظر من حق به حق*دار رسید و ما برنده شدیم.

خیلی*ها می*گفتند صدرنشینی سایپا موقتی است اما...

انشاالله ما آخر فصل قهرمان می*شویم تا همه بفهمند. موقتی صدرنشین نبودیم. كه چقدر فراز و نشیب دارند خیلی از تیم*ها كه اسم و رسم دارند را نتایج*شان را می*بینید.

منظورت استقلال و پرسپولیس هستند؟

كاری به اسم تیم*ها ندارم ما بدون فراز و نشیب بودیم بیشتر بازی*ها را بردیم و صدرنشینی ما جرقه نبوده چون اگر یك جرقه بود تا حالا كم می*آوردیم.

فكر می*كنی شانس*های قهرمانی كدام تیم*ها هستند

همه تیم*ها مدعی هستند شما مس كرمان را ببینید تیمی بدون ادعا و گمنام است كه عالی كار كرده یا همین پیكان كه عالی بوده این از خوبی*های لیگ امسال است. اصلا دلیل نمی*شود كه چون فلان تیم سه امتیاز با ما اختلاف دارد مدعی قهرمانی شناخته شود.

در جام حذفی هم كه با تیم شهرتان بازی دارید؟

ما برای صعود باید ذوب*آهن اردبیل را ببریم. نباید مغرور باشیم. خیلی دوست دارم تیم شهرم به لیگ برتر برسد. دوست نداشتم كه با تیم شهرم بازی كنم اما قرعه است و باید به آن احترام گذاشت.

هفته بعد هم با استقلال بازی دارید؟

من فعلا به ذوب*آهن اردبیل فكر می*كنم. بازی با استقلال سخت است برنده این بازی قهرمان نیم فصل می*شود اما هر موقع زمانش رسید از آن بازی حرف می*زنم.

خیلی*ها فكر می*كردند تو با قبول سرمربیگری سایپا اشتباه كرده*ای و نمی*توانی این تیم را جمع كنی؟

من به این تیم اعتقاد داشتم و درباره این تصمیم فكر كرده بودم و می*دانستم می*توانم مثبت باشم. این تیم همه چیزش عالی است و شانس بالایی برای قهرمانی داریم.

به نظرت سایپا چند درصد شانس قهرمانی دارد؟

نمی توانم بگویم چند درصد ولی باید راه سختی طی كنیم و زحمت زیادی بكشیم كه قهرمان شویم.

دایی تا چه زمانی برای بازی انگیزه دارد؟

تا زمانی كه بازی كنم انگیزه دارم.

تا كی دقیقا؟

در این مقطع به سوالت جواب نمی*دهم.

یعنی فعلا می*خواهی بازی كنی؟

جواب نمی*دهم!

بازی*های جام ملت*ها هم كه قرعه*كشی شد.

برای تیم ملی آرزوی موفقیت می*كنم.

منظورم درباره گروه ایران بود.

چرا باید به این سوال جواب بدهم. مگر هر اتفاقی در این فوتبال می*افتد من باید جواب دهم.

شما كاپیتان تیم ملی بودید و نظر شما حتما جالب است.

انشاالله كه همه چیز خوب است.

انگار نمی*خواهی درباره تیم*ملی حتی یك كلمه هم حرف بزنی؟

دقیقا این جوری راحت*ترم.

Comment

• تيم فوتبال سايپا به امارات رفت

تيم فوتبال سايپا تهران، قهرمان نيم فصل اول ليگ برتر عازم كشور امارات شد.

تيم سايپا براي برپايي اردوي در تعطيلات نيم فصل راهي امارات شد.

علي دايي، سرمربي تيم پس از نيم فصل اول چهار روز را به شاگردانش استراحت داد و مقدمات سفر به امارات را فراهم كرد. قهرمان نيم فصل اول تا روز دوشنبه در شارجه امارات حضور خواهد داشت.

برنامه سايپا در امارات فقط تمرين است. به دليل حضور كوتاه مدت آنها در امارات، از بازي دوستانه باتيم*هاي عربي خبري نيست.

اين تيم در مدت حضورش در امارات رحمان احمدي، سيدجلال حسيني و ابراهيم صادقي را كه همراه تيم ملي در همين كشور به سر مي*برند را در اختيار ندارد.

سايپا بايد جمعه هفته آينده در چارچوب جام حذفي مقابل تيم سپاهان اصفهان قرار گيرد.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• محصص: سايپا فرمانده بزرگي به نام دايي دارد

كارشناس فوتبال در خصوص دلايل موفقيت تيم سايبا در نيم فصل اول ليگ برتر گفت: يكي از مهمترين دلايل رابطه خوبي است كه بين سرمربي و بازيكنان تيم برقرار است.

مرتضي محصص افزود: او فاصله سني زيادي با بازيكنان سايپا ندارد و از نظر فكري هم به آنها نزديك است.

وي ادامه داد: اينگونه روابط در فوتبال بسيار مهم است و بازيكنان احساس مي*كنند اهداف مشتركي با دايي دارند البته من تمرينات تيم سايپا را نديده*ام؛ اما او شيوه 2-4-4 را براي بازي سايپا انتخاب كرده كه انعطاف زيادي دارد، در هنگام دفاع اين سيستم به 1-4-5 تبديل مي*شود و در هنگام حمله به روش تهاجمي 3-4-3 تغيير مي*كند.

محصص اظهار داشت: سايپا از نظر تاكنيكي و آمادگي جسماني در شرايط خوبي قرار دارد و از نظر مسائل مالي هم باشگاه هيچ گونه مشكلي ندارد و دغدغه*هايي كه بازيكنان پرسپوليس و استقلال با آن مواجه هستند در اين تيم ديده نمي*شود و تمرينات سايپا بدون حاشيه و منظم برگزار مي*شود.

اين كارشناس در بخش ديگري از حرفهايش گفت: سايپا يك فرمانده بزرگ مثل علي دايي دارد و فرهنگ بازيكنان ما به گونه*اي است كه بايد يك بزرگتر در تيم وجود داشته باشد تا برايش احترام قائل شوند.

محصص اظهار داشت: سايپا بدون ترديد يكي از شانس*هاي مسلم قهرماني در اين فصل است. استقلال هم با وجود آنكه در مكان دوم جدول قرار دارد؛ اما نوسانات زيادي در اين فصل داشته است. اين تيم با وجود آنكه خوب بازي نمي*كند؛ اما خوب امتياز گرفته است.

استقلال در مقابل پاس هم با ارائه يك بازي متوسط توانست پيروزي شود. البته نبايد فراموش كنيم از استقلال بازيكنان بزرگي مثل جباري، عنايتي و نيكبخت جدا شده*اند و بزگترين مشكل استقلال قهرماني اين تيم در فصل قبل است كه باعث شده توقعات از آنها بالا برود.

محصص گفت: بايد به دايي به خاطر عملكرد قابل قبولش در تيم سايپا تبريك گفت، سايپا از نظر تاكتيكي داراي برنامه مشخصي است. هر چند اين تيم ضعف*هايي هم دارد. سايپا در حمله بسيار خوب كار مي*كند؛ اما هنوز در دفاع و روي ضربات ايستگاهي مستقيم نقايصي دارد. با اين حال اتحاد بين بازيكنان باعث شده همه به فرمان دايي باشند و هيچ كس بي*انضباطي نكند و به فكر عرض اندام انفرادي نباشد.

وي در پايان تاكيد كرد: سايپا و استقلال شانس*هاي مسلم قهرماني در ليگ برتر هستند البته به دنبال اين دو تيم پرسپوليس هم هر لحظه مي*تواند به جمع مدعيان اضافه شود.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• علي دايي سرمربي تيم فوتبال سايپاي تهران پس از شكست تيمش از تيم سپاهان اصفهان در جام حذفي گفت: در اين ديدار تيم ما به*رغم آنكه نسبت به حريف يك بازيكن كم داشت اما تيم برتر ميدان بود و مستحق باخت نبود. بازيكنان تيم ما پرقدرت بازي كردند و موقيعت*هاي زيادي را برروي دروازه تيم سپاهان بوجود آوردند. تيم سپاهان، تيم هميشگي*اش نبود و مقابل تيم ما حرفي براي گفتن نداشت اما اخراج مومن زاده موجب شد تا قدرت تيم ما تحليل رود و نتيجه بازي را واگذار كنيم.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• سايپاي دايي با شكست مقابل سپاهان از جام حذفي كنار رفت تا دستان كاپيتان در نخستين تجربه*ي مربي گري اش از رسيدن به جام قهرماني دور بماند، با اين حال فصل براي كاپيتان هنوز تمام نشده، همچون دوران بازي كه دايي 37 ساله با انگيزه و پرتلاش به آن تداوم مي*بخشد،* او نمي*خواهد كه تجربه*ي تلخ جام حذفي بار ديگر همچون كابوسي برايش تكرار شود، پس عزم خود را براي كسب عنوان قهرماني ليگ ششم جزم كرده است.

گفت و گوي علي دايي با خبرنگار ايسنا را در زير مي*خوانيد:

* در نخستين ديدار خود در نيم فصل دوم ليگ برتر ميهمان فجرسپاسي شيراز هستيد. ارزيابي*تان از اين بازي چيست؟

بازي بسياري دشوار را در شيراز پيش رو داريم، با توجه به شرايطي كه در صدر جدول حاكم است و با اختلاف امتيازي كه نسبت به تيم دوم جدول استقلال داريم چاره*اي به جز پيروزي در اين ديدار نداريم. اگر كوتاهي كرده و امتيازي را در اين بازي از دست دهيم فاصله*ها كمتر خواهد شد و در آن صورت براي حفظ صدر جدول دشوارتر از گذشته مي*شود. همچون ديدارهاي گذشته محكوم به پيروزي در اين ديدار و كسب سه امتياز بازي هستيم و براي رسيدن به هدف خود با تمام توان تلاش خواهيم كرد.هدف ما مشخص است و براي رسيدن به آن كوتاهي و غفلت نمي*كنيم.

* در* آستانه*ي اين ديدار حساس شرايط بازيكنان و وضعيت تيم چطور است؟

از تعطيلات نيم فصل به بهترين شكل ممكن استفاده كرديم، اردوي چند روزه* در امارات از جهات مختلف براي بازيكنان سودمند بود، اين اردو علاوه بر آن كه موجب تقويت و افزايش روحيه و انگيزه بازيكنان شد از نظر جسماني و فني نيز فوايد بسياري براي ما داشت. در اين اردو تمرينات تاكتيكي و گروهي بسيار خوبي را انجام داديم كه اميدواريم نتيجه*ي اين تمرينات منظم و آرام را همزمان با شروع نيم فصل دوم ليگ بگيريم. ما در اين فرصت و تعطيلات ارزشمند تيم را به طور كامل بازسازي كرده و خستگي را از ساق*هاي بازيكنان دور كرديم. اميدواريم كه با اين برنامه*ها و راهكارها شروع خوبي در نيم فصل دوم داشته و مسير قهرماني سايپا را هموارتر سازيم.

* آيا مي*توانيد فجر سپاسي را در شيراز شكست داده و صدرنشيني خود در ليگ را تدوام بخشيد؟

اين هدف مشترك تمامي اعضاي تيم است. مي*دانيم كه كار دشواري است اما، به توانايي*ها و قابليت*هاي بازيكنان خود اعتماد داشته و مطمئن هستم كه آنها قادر به شكست هر تيمي در ليگ برتر هستند. با انگيزه و روحيه*ي بالايي كه بازيكنان ما دارند كسب 3 امتياز اين بازي دور از دسترس نيست و روز جمعه بار ديگر قدرت و اقتدار صدرنشين ليگ را به نمايش خواهيم گذاشت. براي رويارويي با فجر سپاسي از هر لحاظ آماده بوده و از روز جمعه خيز اصلي را براي كسب عنوان قهرماني برمي*داريم.

* از فجرسپاسي تا چه اندازه شناخت داريد؟

فجر تيم بسيار جوان و با انگيزه*اي است كه بسيار روان و هماهنگ بازي مي*كند. بازيكنان جوان اين تيم قطعا روز جمعه با انگيزه*هاي دو چنداني مقابل سايپا صف*آرايي خواهند كرد. به همين دليل بايد همچون بازيكنان حريف يا دوندگي*هاي بي*امان و فراوان خود نبض بازي را در اختيار بگيريم. ما مقابل تمام حريفان خود با شناخت قبلي صف آرايي مي*كنيم و فجر نيز از اين قاعده مستثني نيست. نقاط ضعف اين تيم را به خوبي مي*شناسم و قصد داريم تا از اين طريق به حريف ضربه بزنيم.

* غيبت سه بازيكن كليدي شما در اين ديدار به تيم ضربه و لطمه نخواهد زد؟

داريوش يزداني، مهدوي*كيا و غلام*نژاد از بازيكنان توانمند و آماده ما هستند كه متاسفانه در اين ديدار آنها را در اختيار نداريم. با اين وجود سايپا يك تيم هماهنگ و منسجم است كه با غيبت چند بازيكن متضرر نخواهد شد. ما بر روي نيمكت نيز بازيكنان ارزشمند و توانايي را در اختيار داريم كه مي*توانند به خوبي جاي اين غايبان را پر كنند. تيمي كه مدعي قهرماني است نبايد با اين بهانه*هاي كوچك امتيازها را از دست داده و يا متكي به چند بازيكن باشد.

* كنار رفتن از جام حذفي چه تاثيري در روند تيمي شما در ليگ خواهد گذاشت؟

مقابل سپاهان مستحق شكست نبوديم اما، اتفاقات در فوتبال هميشه وجود داشته كه در آن روز خاص گريبانگير سايپا شد. به هر حال اين شكست را به فراموشي سپرده و اكنون به هدف بزرگ ديگري فكر مي*كنيم. جام حذفي با تمام فراز و نشيب*هايش براي سايپا به اتمام رسيده و آنچه پيش رو داريم و براي آن تلاش خواهيم كرد ليگ برتر است.

* اظهارنظري از شما بازتاب مختلفي در رسانه*ها داشت. گفته بوديد از تيم ملي خداحافظي نخواهيد كرد؟

من از تيم ملي خط خوردم چگونه مي*توانم بگويم كه از تيم ملي خداحافظي نمي*كنم! مگر من عضو اين تيم هستم كه قصد خداحافظي نداشته باشم. گفته بودم كه نيازي به بازي خداحافظي ندارم و علاقه*اي براي برپايي چنين بازي ندارم. در حال حاضر تمام فكر و ذهنم موفقيت و پيروزي سايپاست و به اين گونه مسايل حاشيه*اي اهميتي نمي*دهم.

Comment

• سرمربي و بازيكن تيم فوتبال سايپا تهران گفت: ديگر به نباختن در ليگ برتر عادت كرده*ايم.

علي دايي در گفت*وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: سايپا در ديدار برابر فولاد خوزستان در شرايطي كه با دو گل از حريف عقب بود و يك بازيكن نيز كم*تر داشت، توانست بازي را در نيمه*ي دوم به تساوي بكشاند، اين كار از هر تيمي برنمي*آيد و خوشبختانه مشخص شد كه سايپا با توجه به وحدت و همدلي ميان بازيكنان، يك تيم واقعي شده است و ما به مرور به نباختن در ليگ برتر عادت مي*كنيم.

وي افزود: سايپا روند خوبي در ليگ برتر داشته است و طبيعي بود كه تساوي در ديدار مقابل فولاد خوزستان تا اندازه*اي به نظر كساني كه منتظر متوقف شدن سايپا بودند، مهم باشد؛ اما، خوشبختانه هيچ مشكلي وجود ندارد و ما همچنان فاصله*ي امتيازاتمان را با حريفان حفظ مي*كنيم، من اطمينان دارم كه با شرايط فعلي، مديريت قوي و روابط دوستانه ميان كادر فني و بازيكنان آماده*ي كسب عنوان قهرماني ليگ برتر هستيم.

علي دايي كه در اين فصل به عنوان سرمربي سايپا توانسته است در نيمه*ي دوم كه مشهور به نيمه*ي مربيان است، نتايج خوبي كسب كند، در اين باره نيز خاطرنشان كرد: به هيچ وجه خود را تنها عامل موفقيت تيم نمي*دانم، كادر فني سايپا مجموعه*اي از مربيان خوب كشور است كه به من كمك مي*كند.

كاپيتان سابق تيم ملي در مورد ديدار تداركاتي ايران و بلاروس نيز گفت: در مورد اين بازي بايد كادر فني تيم ملي نظر دهند و من نيز براي موفقيت تيم ايران در تمامي رقابت*ها دعا مي*كنم.

Comment

Working...
                                X