Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ali Daei

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• سايت كنفدراسيون فوتبال آسيا روز سه*شنبه نوشت سال*ها دغدغه براي خداحافظي پر افتخار "علي دايي" ستاره همه تاريخ فوتبال ايران با شگفتي به پايان رسيد.

اين سايت مي*نويسد دايي پس از آنكه در نيمه دوم يك گل زد تا سايپا با پيروزي ‪ ۲‬بر صفر مقابل مس كرمان پيروز شود و اولين قهرماني ليگ را بدست آورد اعلام كرد كه ديگر هيچ*وقت به زمين بازي باز نخواهد گشت.

در حالي كه چهار تيم پرسپوليس، استقلال تهران ، استقلال اهواز و سايپا چشم به نتايج لحظات آخر داشتند و از اميدهاي قهرماني به حساب مي*آمدند بالاخره جام بر روي دستان بازيكنان سايپا بالا رفت.

دايي در اين بازي خود را نيمكت*نشين كرده بود اما دقيقه ‪ ۷۳‬به زمين آمد و ‪ ۵‬دقيقه بعد آخرين گل دوران فوتبالش را با قهرماني اولين تجربه مربيگري*اش گره زد.

او پس از آنكه سايپا با ‪ ۵۶‬امتياز تيم اول ليگ برتر باشگاه*هاي ايران شد گفت : "تيم سايپا لايق عنوان قهرماني بود. ما در مقطعي از بازي*هاي ليگ برتر صدرنشيني را از دست داديم و تيم*هايي مانند استقلال تهران و استقلال اهواز به ما نزديك شدند كه من مقصر اين شرايط بودم."
    " در اين مجموعه من به عنوان يك عضو كوچك*تر حضور داشتم. من قهرمان نشدم، اين سايپا بود كه قهرمان شد و اين علي دايي نبود كه قهرماني را به دست آورده، بلكه اين مجموعه*ي سايپا و تيم سايپاست كه قهرماني را به دست آورده است".

دايي با اعلام خداحافظي از فوتبال تاكيد كرد:" اين آخرين بازي علي دايي در فوتبال بود. مطمئن باشيد كه دايي دوباره در زمين فوتبال بازي نخواهد كرد. خدا را شكر كه در بازي آخر توانستم هم گل بزنم و هم تيمم را قهرمان كنم".

Comment

• سايت گل پس از اعلام بازنشستگي "علي دايي" از دنياي بازيگري نوشت: يكي از بهترين بازيكنان فوتبال ايران و آسيا پس از كسب افتخار ديگري در دوران درخشان بازي خود، رسما از فوتبال خداحافظي كرد.

"علي*دايي" كه ركوردار گلزنان جهان نيزهست اوايل فصل جاري پس از كناره گيري غيرمنتظره "ورنر لورانت"آلماني،به عنوان بازيكن و سرمربي تيم فوتبال سايپا مشغول به كار شد و پس از رساندن اين تيم به اولين عنوان قهرماني ليگ برتر ايران، از دنياي بازيكني اعلام بازنشستگي كرد.

او راه درازي را پيموده است. علي دايي كه حدود ‪ ۲۶‬سال قبل در يك تيم محلي در اردبيل فوتبال را آغاز كرد ، با وجود اينكه به دليل قامت بلندش براي ورزش واليبال مناسب*تر بود، به فوتبال علاقه بسياري داشت و با انرژي عجيبي فوتبال بازي مي*كرد.

وي به دليل اينكه خانواده*اش ارزش خاصي براي تحصيلات قائل بودند، وارد دانشگاه صنعتي شريف تهران شد اما فوتبال هيچگاه از ذهنش بيرون نرفت به طوريكه در طول دوران تحصيلش در دو باشگاه كوچك هم بازي مي*كرد تا بالاخره در رشته مهندسي فارغ التحصيل شد.

دايي در سال ‪ ۱۹۹۴‬به عضويت تيم پرسپوليس تهران درآمد و در دو فصل با بازي در ‪ ۳۸‬مسابقه، ‪ ۲۳‬گل به ثمر رساند سپس به قطر رفت و پس از يك سال به آلمان نقل مكان كرد تا اولين ايراني باشد كه در بوندسليگا بازي مي*كند.

درمدت چهارسال حضورش در آلمان، در تيم*هاي آرمنيا بيلفلد، بايرن مونيخ و هرتابرلين بازي كرد. وي دو فصل در هرتابرلين بازي كرد و در مسابقات جام باشگاه*هاي اروپا در سال ‪ ، ۲۰۰۰‬سه گل براي اين تيم در مقابل تيم*هاي چلسي و آث ميلان به ثمر رساند.

او بعد از آلمان به مدت يك فصل در هر يك از تيم*هاي الشباب امارات، پرسپوليس و صبا باتري تهران بازي كرد و سپس در فصل ‪ ۲۰۰۶ ۰۷‬به سايپا پيوست.

البته دوران بازيگري دايي خالي از جنجال هم نبوده است. وي در بيشتر اين مدت مورد تحسين هواداران فوتبال ايران بود. گواه اين مدعي زماني است كه دايي در سال ‪ ۱۹۹۸‬به دليل اختلاف با "محمد مايلي كهن" سرمربي تيم ملي از اين تيم كنار گذاشته شد. اين اتفاق آنچنان اعتراض هواداران او را بر انگيخت كه موجب شد وي پس از غيبت در دو مسابقه دوباره در تركيب بازيكنان تيم ملي جاي گيرد و به اين تيم براي صعود به جام جهاني فرانسه كمك كند.

اما چهار سال بعد پس از اينكه ايران نتوانست به جام جهاني ‪ ۲۰۰۲‬صعود كند، كاملا مشخص بود كه دايي ديگر بازيكني كه هميشه بود، نيست اما با وجود اين از بازنشستگي خودداري كرد و چهار سال ديگر در بيشتر مسابقات از جمله جام جهاني ‪ ، ۲۰۰۶‬به تيم ملي دعوت شد.

در اين چهار سال وي كه قبلا مورد تحسين مردم بود كم كم محبوبيت خود را از دست داد كه نتيجه آن صحنه*هاي زشتي بود كه هنگام بازي دايي در تيم باشگاهي*اش و همچنين تيم ملي فوتبال ايران در جايگاه تماشاگران به وجود مي*آمد.

دايي روز دوشنبه پس از قهرماني تيم سايپا در مسابقات ليگ برتر ايران ضمن تشكر از هم تيمي*ها، كادر مربيگري و مسوولان باشگاه به خبرنگاران گفت، هنوز در مورد آينده*اش در اين تيم مذاكره نكرده است اما اگر در فصل آينده به مربيگري سايپا باز گردد، اطمينان خواهد داد كه اين تيم نماينده خوبي براي فوتبال ايران در آسيا باشد.

وي باتمجيد ازتلاش ديگر تيم*ها در اين فصل از هرگونه اظهار نظر در مورد داوري*هاي مشكوك در مسابقات فصل جاري ليگ برتر خودداري كرد.

اصلا مهم نيست كه مردم در مورد چهار سال آخر بازي دايي كه در آن ‪ ۲۸‬گل در ‪ ۴۰‬مسابقه ملي زد چه فكر مي*كنند اما بايد براي وي به دليل توانايي بي بديلش براي گلزني در دوران درخشان بازيگري*اش ارزش و اعتبار قائل بود.

دايي ازسال ‪۱۹۹۳‬تا سال ‪ ، ۲۰۰۶‬بيش از ‪ ۱۰۰‬گل خيره*كننده در‪ ۱۴۹‬مسابقه ملي به ثمر رساند تا بهترين گلزن جهان معرفي شود.

وي در سه سال اخير در تيم*هاي مختلف ليگ برتر ايران، ‪ ۴۹‬گل مهم وارد دروازه حريفان كرد.

او در اين فصل هم ‪ ۱۰‬گل به ثمر رساند كه هفت گل كمتر از گل*هاي "عرفان اولروم" از ابومسلم و "مهدي رجب زاده" از ذوب آهن بوده است.

بهترين بازيكن شماره ‪ ۱۰‬فوتبال ايران، دهمين گل خود در اين فصل را در آخرين مسابقه خود همزمان با قهرماني تيمش به ثمر رساند.

Comment

• بخش عربي خبرگزاري فرانسه گزارش داد : "علي دايي" مهاجم سرشناس و بين*المللي ايران روز دوشنبه و پس از اين كه تيمش سايپا به عنوان قهرماني ليگ برتر ايران دست يافت ، از جهان فوتبال خداحافظي كرد.

در گزارش اين خبرگزاري كه روز سه*شنبه منتشر شد ، آمده است:علي دايي پس ازكناره*گيري ناگهاني "ورنر لورانت"مربي آلماني تيم سايپا سكان هدايت اين تيم را در اختيار گرفت و همزمان به عنوان بازيكن و مربي به كمك اين تيم آمد.

به گزارش فرانس پرس ، دايي موفق شد در كسوت مربي و بازيكن ، نخستين جام قهرماني را براي تيم سايپا به ارمغان آورد.

اين خبرگزاري سپس به پيشينه "علي دايي" پرداخته و آورده است : علي دايي هنگامي كه در تيمهاي بزرگي مانند "آرمينيا بيلفلد" ، "هرتابرلين" و "بايرن مونيخ" آلمان بازي كرد ، خود را در صحنه جهاني به عنوان يك بازيكن سرشناس مطرح كرد.

بنا به گزارش بخش عربي خبرگزاري فرانسه ، او پس از اين دوران طلايي به امارات عربي متحده و سپس به ايران بازگشت و در طول اين مدت همواره بازيكن تاثيرگذار و ستاره نخست تيم ملي فوتبال ايران بود.

اين خبرگزاري افزوده است : "علي دايي" در طول دوران بازيگري*اش از سال ‪ ۱۹۹۳‬تا ‪ ۲۰۰۶‬ميلادي در تيم ملي فوتبال ايران ، ‪ ۱۰۹‬گل در ‪ ۱۴۹‬ديدار ملي به ثمر رساند و از نظر "فيفا" ركوردار و بهترين گلزن جهان محسوب مي*شود.

Comment

• علي دايي سه*شنبه (هشتم خرداد ماه) در برنامه*ي تلويزيوني شب شيشه*اي حضور يافت. ركورددار گلزني فوتبال جهان، قهرمان ليگ برتر، كاپيتان پيشين تيم ملي فوتبال و ... در اين برنامه از قهرماني سايپا، خداحافظي*اش از فوتبال، برخورد تند با مخالفانش و ... سخن گفت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در ابتداي اين برنامه دايي با تشكر از همه*ي افراد تيم سايپا، هاشمي و دارابي، مديرعامل و سرپرست باشگاه گفت: دوست و دشمن را بايد در روزهاي سخت شناخت، خدا ما را امتحان كرد و دستان*مان را شناساند.

وي در پاسخ به پرسش رشيدپور،* مجري برنامه مبني بر اين كه اگر سايپا قهرمان نمي*شد خداحافظي مي*كردي؟ گفت: دوست داشتم پس از جام جهاني خداحافظي كنم اما، مسايلي پيش آمد و اين اجازه را نداد. خدا را شكر مي*كنم اين فرصت را نصيبم كرد. ايستادم و امسال با قهرماني خداحافظي كردم.

دايي افزود: گفته بودم گذشت زمان خيلي چيزها را نشان مي*دهد و خودم تصميم گرفته بودم به دور از حاشيه خداحافظي كنم.

سرمربي تيم سايپا با اشاره به الزام داشتن كارت مربيگري در كشور ما اظهار كرد: دوست دارم در صورت داشتن فرصت كلاس*هاي مربيگري را در اروپا بگذرانم.

دايي درباره*ي اين مطلب كه همايون شاهرخي دليل اتفاقاتي كه در تيمش افتاده بود را منوط به نبستن تيم توسط خودش دانسته بود، گفت: قطعا هر مربي افرادي را به تيمش دعوت مي*كند كه به تاكتيك تيمي*اش بخورد اما، اواسط فصل نمي*توان كاري انجام داد و خوشبختانه من در سايپا با بچه*هاي جواني كه عاشق يادگيري بودند كار كردم و راحت*تر از همايون خان بودم.

وي در پاسخ به پرسش ديگري مبني بر اين كه تا چه اندازه مربي آلماني در قهرماني سايپا نقش داشته است، توضيح داد: از تمام زحمات لورانت تشكر مي*كنم و ايشان تمرينات خوبي با تيم داشت اما، تنها 5 هفته با ايشان كار كرديم، در صورتي كه تيم بايد آمادگي بدني را در يك فصل حفظ كند و من با تجربياتي كه كسب كردم و با كمك تيم فني توانستم بچه*ها را با تفكراتي كه داشتم هدايت كنم و سهم لورانت از قهرماني سايپا 10 درصد است.

سرمربي تيم سايپا معتقد است روند بازي*هاي سايپا در بازي*هاي آخر بهتر شد و با شناخت از تيم*هاي مقابل به خوبي هدف*هاي مخصوص خود را دنبال كرد.

دايي درباره*ي تاكيدي كه در به دور بودن از حاشيه داشته است، گفت: در 3 - 4 بازي آخر اصلا مصاحبه نداشتم، چرا كه در اين صورت براي فكر كردن به حريف و تيم مقابل آرامش بيشتري داشتم و هر وقت از حاشيه به دور بوديم بهتر نتيجه گرفتيم.

وي درباره*ي برخورد تندش با خبرنگارهايي كه بر خلاف نظر او صحبت*هايي را مطرح مي*كنند، تاكيد كرد: از مربي كه پس از 90 دقيقه استرس بازي را ترك مي*كند بايد سوالات فني بازي را پرسيد تا ببيننده هم چيزي ياد بگيرد اما، متاسفانه برخي خبرنگارها به دنبال مسايل حاشيه*اي هستند.

سرمربي تيم سايپا در پاسخ به اين سوال كه چرا در شب قهرماني سايپا در برنامه*ي ورزشي 90 حضور نداشتي توضيح داد: دوست ندارم به برنامه*ي 90 بروم چون متاسفانه با تيم ما در اين برنامه بد برخورد شد و به نحوي قصد داشتند تيمي كه علي دايي در آن حضور دارد را كوچك كنند.

دايي افزود: در بازي سايپا با ذوب*آهن 2 موقعيت گل ما در برنامه*ي 90 پخش نشد در صورتي كه موقعيت*هاي گل تيم*هاي ديگر بر روي دروازه*ي ما را پخش مي*كردند.

وي در پاسخ به اين كه آيا با فردوسي پور مشكل شخصي داريد؟ اظهار كرد: اصلا مشكل شخصي ندارم، پس از بازي ايران و مكزيك در جام جهاني فردوسي پور مصاحبه*ي 30 دقيقه*اي با من داشت و گفته بود كه حتما از تلويزيون پخش مي*شود اما، حتي يك ثانيه از آن هم پخش نشد و اين در حالي است كه در همان زمان هر فردي كه به نحوي از من خوشش نمي*آمد به عنوان كارشناس در تلويزيون حضور داشت و من را مي*كوبيد.

دايي درباره*ي اين كه آيا پولدارترين فوتباليست ايراني است؟ گفت: اصلا اينطور نيست و خدا رو شكر نمي*گويم ندارم اما، آنچه دارم متعلق به يك مجموعه است و من با خانواده*ام زندگي مي*كنم و هيچ موقع همه چيز را براي خودم نخواسته*ام و البته هنوز اجاره*نشين هستم نه اين كه نداشته باشم اما، با سرمايه*ام كار مي*كنم.

به گزارش ايسنا، وي درباره*ي كارهاي خيرخواهانه*اش اظهار كرد: كار به خصوصي انجام نداده*ام اما، يك مدرسه كه جز مدارس نمونه اردبيل است را در يكي از نقاط محروم ساخته*ام و معتقدم خدا به آدم داده است تا بتواند در راه خير خرج كند.

سرمربي تيم سايپا با بيان اين مطلب كه از بچگي با ائمه بزرگ شدم و پدرم عاشق اهل بيت بود گفت: مطمئن هستم در قهرمان شدن سايپا حضرت زهرا (س) نظري داشته*اند.

دايي درباره*ي جوك*ها و تقليد صداهايي كه از او شده است اظهار كرد: خيلي از آنها را شنيده*ام و متاسفانه يكي از آنهايي كه از من تقليد صدا كرده بود از گزارشگران سيما است و مطمئن باشيد از اين پس اين گونه كارها را پيگرد قانوني مي*كنم.

وي افزود: پدرم هميشه مي*گفت اگر آدم بزرگ باشد پشت سرش صحبت مي*كنند و متاسفانه برخي*ها نمي*توانند پيشرفت آدم*هاي موفق را ببينند.

دايي درباره*ي اين كه بالاخره آقاي گل جهان چه كسي است؟ گفت: فعلا يك ايروني آقاي گل جهان است.

وي درباره*ي گل خود به آث ميلان و 2 گلي كه به چلسي زده است، اظهار كرد: گلي كه به ميلان زدم بيش از 2 گلي كه به منچستر زدم به خودم چسبيد، چرا كه آن گل باعث شد در تيم خودمان بالا بياييم.

سرمربي تيم سايپا درباره*ي عصبانيت خود هنگام مدال گرفتن در فينال منچستر و بايرن مونيخ گفت: بيشتر ناراحتيم از تلخي باخت بود چرا كه در دقايق آخر 2 گل خورديم.

دايي در پاسخ به پرسش ديگري مبني بر ويژگي قهرمان قهرمانان توضيح داد: قهرمان قهرمانان بايد مردمي، پهلوان، الگوي خوبي براي جوانان باشد و افتخارات ملي زيادي داشته باشد.

وي تاكيد كرد: درصد زيادي از جمعيت* ما نوجوان و جوان است و آنها به الگوهاي مناسبي احتياج دارند و از همين رو وظيفه ورزشكاران سنگين است.

سرمربي تيم سايپا در پاسخ به پرسش ديگري مبني بر اين كه مردم دوست ندارند علي دايي قهرمان قهرمانان را اينقدر عصباني ببينند گفت: قطعا مردم حق دارند اما، متاسفانه در برخي از موارد استرس زياد و فشار رواني باعث مي*شود عكس*العمل*هايي نشان دهم كه شايسته*ي علي دايي نيست و همين الان عذرخواهي مي*كنم و از اين پس سعي مي*كنم آرام*تر و با حوصله*تر باشم.

وي با بيان اين مطلب كه اگر انتقادها درست نباشد در عمل جواب آنها را مي*دهم اظهار كرد: به خاطر كارهاي شخصي و تجاري كمتر وقت فيلم ديدن دارم.

دايي درباره*ي احساس خود در خصوص بخش*هايي از فيلم آژانس شيشه*اي گفت: همه افراد جامعه نسبت به بچه*هاي جبهه دين داريم و آسايش و امنيت*مان را مديون آنها هستم.

وي در پايان سخنان خود در شب شيشه*اي آرزو كرد تا موقعي كه هست بتواند به ايران و ايراني خدمت كند.

Comment

• علي دايي در اوج با فوتبال خداحافظي كرد

تلويزيون سما دوبي گفت: علي دايي در اوج با فوتبال خداحافظي كرد.

اين تلويزيون در كانال ورزشي خود با اشاره به قهرماني سايپا در فوتبال ايران، گفت: دو شكست متوالي استقلال رقيب جدي سايپا، زمينه قهرماني تيم دايي را فراهم كرد تا اين تيم با غلبه بر يكي از تيم*هاي متوسط ليگ، در خانه جشن بگيرد.

سما دوبي با اشاره به اعلام خداحافظي علي دايي با فوتبال، اظهار داشت: علي دايي در اوج و با كسب قهرماني در فوتبال ايران، با اين رشته خداحافظي كرد.

تلويزيون سما دوبي به گلزني* دايي در آخرين حضورش در ميادين نيز اشاره كرد و گفت: براي دايي كه در سال*هاي آخر فوتبالش افت محسوسي كرده بود، قهرماني با سايپا و در شرايطي كه او هم بازي* مي*كرد و هم مربي تيم بود، يك شروع و اوج جديد به شمار مي*رود.

سما دوبي، استقلال را ناكام*ترين تيم ليگ برشمرد و افزود: اين تيم در حاليكه مدعي قهرماني بود، در روزهاي پاياني متزلزل نشان داد و تسليم حوادث پايان فصل شد.
            نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• مربي و بازيكن تيم فوتبال سايپا گفت: بعد از مسابقات جام جهاني ‪۲۰۰۶‬ آلمان تصميم به خداحافظي از فوتبال را به عنوان بازيكن داشتم كه به دليل مسايلي كه پيش آمد، اين اجازه به من داده نشد. علي دايي افزود: شايد اين خواست خدا بود كه من امتحان ديگري شوم و بمانم تا برخي نتوانند سابقه ‪۱۳‬ساله مرا در تيم ملي خراب كنند. وي با بيان اينكه تصميم به خداحافظي بعد از ديدار با تيم مس كرمان را از قبل گرفته بود،افزود: مردم ما همه چيز را مي*فهمند و خدا را شكر مي*كنم كه*اين موفقيت نصيب من شد كه با قهرماني از فوتبال خداحافظي كنم.

وي درباره علت اعلام*نكردن اين خداحافظي از قبل گفت:دوست داشتم به دور از حاشيه با فوتبال خداحافظي كنم. اگر اين موضوع را پيش از پايان مسابقه اعلام مي*كردم، حرف و حديث*هايي پيش مي*آمد.

دارنده عنوان بيشترين گل زده ملي جهان گفت : تيم سايپا پس از يك سال فشارو تمرين خوب توانست نتايج زحمات خودش را بگيرد. چون بچه*هاي ما در اين فصل خيلي خوب كار كردند. ما تقريبا بيش از ‪ ۲۰‬هفته درصدرجدول بوديم و پس از يك افت، دوباره خودمان را به*صدر جدول بازگردانده*وقهرماني را كسب*كرديم.

وي نقش حاشيه*ها را در افت تيم سايپا در نيمه فصل موثر دانست و گفت: من خودم بشدت اسير حاشيه*ها شدم و در واقع پس ازبازي با پرسپوليس آن اتفاقاتي كه افتاد،نبايد روي مي*داد، به*هرحال خوشحالم كه چنين مسايلي بروز كرد.

وي ادامه داد: وقتي تيم برنده است،همه تبريك مي*گويند،ولي در وضعيتي كه شرايط سخت و حركت رو به افت است،دوست و دشمن را مي*توان خوب شناخت. به نظر من خدا دوستان ما را به ما شناساند.

وي گفت: لازم مي*دانم ازتمام بازيكنان،كادرفني و مسوولان سايپا كه طي اين مدت خيلي به من كمك كردند، تشكر كنم ، اگر كمك انان نبود قطعا ما امروز نمي*توانستيم اين موفقيت را كسب كنيم.

سرگروه اسبق تيم ملي فوتبال ايران گفت : من فوتبال را دوست دارم و اگر فرصتي پيش بيايد در كلاسهاي مربيگري در اروپا شركت مي*كنم تا كار مربيگري را ادامه بدهم.

وي در پاسخ به اين سوال كه با توجه به بازي در بوندسليگا آيا كارت مربيگري ب به وي تعلق مي*گرفت، يا نه؟،گفت:اين كارت به من تعلق مي*گرفت،ولي تاكنون چنين كارتي دريافت نكرده*ام ، در ايران تاكيد بر اين است كه مربيان اين كارت را داشته باشند.

دايي درباره تاثير انتخاب نشدن بازيكنان از سوي مربيان در ناكامي*هاي تيم*ها تصريح كرد: مربي وقتي تيمي را مي*بندد، كساني را مي*آورد كه بتواند با آنان راحت كار كند و تاكتيك هايش را به خوبي اجرا كنند ، اما وقتي كسي وسط فصل تيم را تحويل مي*گيرد،بازيكنان تعيين شده*اند و تقريبا نمي*شود كاري كرد.

وي گفت: خوشبختانه در تيم سايپا بازيكنان جوان و با تجربه بودند و با تجربه*هاي خوبي كه داشتند به من كمك زيادي كردند. ‪۶‬تاازبازيكنان تيم سايپا دانشجو هستند و دانشجويان ضريب هوشي بالايي دارند.

بازيكن سابق تيم سايپا درباره نقش لورانت دراين تيم گفت: من از زحمات ايشان*تشكر مي*كنم،وي برنامه*هاي بسيار خوبي براي آمادگي و بدنسازي تيم داشت ، ولي ما تنها پنج هفته با او كار كرديم و يك تيم بايد آمادگي بدني*اش را براي يك فصل حفظ كند نه براي پنج بازي.

وي ادامه داد: لورانت مربي بسيار خوبي بود و من خيلي چيزها از او ياد گرفتم و با استفاده از تجربياتم و همكاري و كمك منصور رشيدي ، فروزاني و نادر قرباني توانستم بازيكنان را با تفكرات خودم پيش ببرم و ليگ را ادامه دهيم.

وي ميزان تاثير لورانت در موفقيت اين تيم را حدود ‪ ۱۰‬درصد عنوان كرد.

وي درپاسخ به*اين سوال كه آيادايي دردقايق ‪۶۰‬يا‪۷۰‬بايك حركت*روانشناسانه وارد زمين مي*شد،گفت:اصلا اين موضوع درست نيست ، من در بازي با ذوب آهن نيز حضور نداشتم و تيم نتيجه گرفت.در مسابقه بعد از ذوب آهن به دليل اينكه با بچه*ها تمرين كرده و كاملا آماده*بودم براي كمك به تيم وارد بازي شدم .

دايي گفت : ما بعد از بازي با پرسپوليس وارد حاشيه شديم و نتيجه*اش را هم ديديم، متاسفانه خيلي چيزها را از دست داديم من سعي كردم كمتر مصاحبه كنم و حتي در چند بازي اخير اصلا مصاحبه نكردم و اين موجب آرامش بيشتر من شد و توانستم بهتر فكر كنم.

من به بازيكنانم گفتم هر كس بخواهد آزاد است كه مصاحبه كند ، اما اين موضوع را هم خاطرنشان كردم كه هروقت ما از حاشيه دور بوديم توانستيم خوب كار كنيم و نتيجه خوبي بگيريم.

سرگروه*اسبق تيم*ملي فوتبال ايران درباره برخورد تندبابرخي*از خبرنگاران گفت:اين را اصلا قبول ندارم، خيلي از خبرنگاران دنبال مسايل حاشيه*اي هستند و ازمربي كه ‪۹۰‬دقيقه تحت فشار و زير استرس بوده سوالاتي حاشيه ساز مي*پرسند و به نظرمن با توجه به شرايط سوالات بايد در زمينه فني پرسيده شود.

وي ادامه*داد: متاسفانه برخي*ها براي افزايش تيراژ روزنامه*هايشان، اين كار را مي*كنند،حتي*اين اواخر در بازي با پاس به يكي از گزارشگران تلويزيون گفتم كه*تاوقتي از اين سووالات بپرسند جوابشان را نخواهم داد. من مايلم فني كار كنم و دنبال مسايل حاشيه*اي نيستم، زيرا از اين موضوع لطمه مي*بينم.

دايي درباره عدم حضور در بعضي از برنامه*هاي تلويزيوني گفت:دوست ندارم در برخي از اين برنامه*ها شركت كنم، چون امسال خيلي با تيم ما بد بودند.

وي افزود: البته كدورتي وجود ندارد و من آزادم به هربرنامه*اي كه مايلم بروم.

وي در پاسخ به اين سوال كه آيا شما پول دارترين فوتباليست ايران هستي؟ گفت: خيلي از بازيكنان فوتبال هستند كه خيلي بيشتر از من پول دارند،البته من نمي*گويم كه وضع خوبي ندارم ، به اندازه خودم حتي بيشتر دارم و اين به يك مجموعه و خانواده من تعلق دارد.

وي گفت: من اجاره نشينم ، البته وضع مالي خوبي دارم ، اما با سرمايه*ام كار مي*كنم.

سرگروه اسبق تيم ملي فوتبال ايران درباره حضور در كارهاي نيكوكارانه و ساخت مدرسه در اردبيل گفت : دلم مي*خواهد اين موضوع هميشه مخفي باشد. يك مدرسه در اردبيل ساخته*ام كه فكر مي*كنم از مدارس نمونه اردبيل است.

دايي گفت: پولي كه در اين راهها صرف نشود ، از دست مي*رود، تا جايي كه بتوانم كمك مي*كنم ، مردم ما مشكلات زيادي دارند و من يك نفر كاري بيش از اين نمي*توانم انجام دهم.

وي ادامه داد : ما آذري*ها ته دلمان به جايي وصل است و من هم به حضرت فاطمه خيلي علاقمندم ، اگر تيم موفق شد به دليل اين بود كه ايشان نظري به ما داشت.

وي گفت: من از بچگي با عشق به ائمه بزرگ شده*ام و در خانواده*اي بودم كه پدرم عاشق اهل بيت بود و ما روزهاي عاشورا خرج مي*داديم . سال دوم يا سوم دبيرستان پدرم به دلايل مالي نتوانست خرج بدهد و از خدا خواستم انقدر به من بدهد كه نه تنها روزهاي عاشورا بلكه ‪ ۲۱‬ماه رمضان نيز خرج بدهم و هر سال در گلوبندك اين برنامه اجرا مي*شود.

وي تاكيد كرد كه در واقع درسايه چنين چيزهايي است كه علي دايي درمقابل خيلي از مشكلات ايستاده است.

وي با ذكر خاطره*اي گفت: در مسابقات فوتبال جام ملتهاي آسيا در امارات كه*تيم ايران سوم شد.من در تمام بازيها قبل از ورود به زمين يازهرا مي*گفتم ،بعد ازسوم شدن تيم سربندهايي آوردند، كه اسامي مختلفي روي آنها بود،جالب اينكه سربندي به من داده شد كه نام حضرت زهرا روي آن نوشته شده*بود.

دايي*خاطرنشان ساخت:شنيده*ام كه برخي*ها برايم جوك درست مي*كنندو متاسفانه يكي*ازگزارشگران هم اين كار را كرده كه مطمئن باشيد اين موضوع را به مراجع قانوني مي*كشانم.

بازيكن اسبق تيم ملي فوتبال ايران گفت: خيلي*ها به من لطف دارند و مرا دوست دارند اما افرادي هم هستند كه نمي*توانند پيشرفت و موفقيت ديگران را ببينند.

وي ادامه داد: از كسي ناراحت نيستم و همه را حلال مي*كنم ، اگر تنها جوك و تقليد صدا باشد ووارد موضوعات ديگر و ساير مسائل نشوند،زياد مهم نيست.

وي درباره بازي در اروپا و گل*هايي كه در مسابقات باشگاههاي اروپا به ثمر رسانده*است، گفت: در ليگ قهرمانان اروپا ، من دو گل به تيم چلسي زدم ، اما گلي را كه در سن سيرو به ميلان زدم بيشتر دوست دارم . البته در اين بازي در دقايق آخر گل خورديم و بازي با تساوي پايان يافت.

وي افزود:به*هرحال مااز گروه خودمان صعود كرديم واين صعود جزو افتخارات هرتا بود كه درجام قهرماني باشگاههاي اروپا توانست به*مرحله بعد صعود كند.

وي راجع به ديدارنهايي جام باشگاههاي اروپا گفت: ما در اواخر اين بازي خودمان را براي قهرماني آماده كرده بوديم ولي در دقايق آخر با دريافت دو گل نايب قهرمان شديم. البته قشنگي فوتبال هم به همين است.

وي درباره ويژگيهاي قهرمان قهرمانان گفت: اين فرد بايد مردمي باشد، افتخارات ملي*اش زياد باشد ، پهلوان باشدو خيلي مسائل را رعايت كند، الگوي خوبي براي جامعه باشد و بويژه با توجه به اينكه جمعيت ما بيشتر نوجوان و جوان هستند بايد الگوي خوبي باشد.

وي تاكيد كرد كه ورزشكاران در زمينه الگوبودن وظيفه سنگيني دارند ، نه فقط ورزشكاران،هنرمندان و بسياري ازاقشار كه به عنوان الگو در جامعه مطرح هستند بايد به اين موضوع توجه كنند.

وي ادامه داد: مردم حق دارندكه مرا عصباني نبينند ، آنان انتظاراتي از ما دارند و در برخي صحنه*ها، علي دايي به دليل استرس ، فشار زياد رواني عكس العملي نشان مي*دهد، كه اصلا درست نيست و من تلاش خواهم كرد چنين اتفاقي تكرار نشود و از مردم به خاطر اين مساله معذرت خواهي مي*كنم.

وي گفت: من هميشه اشتباهاتم را قبول دارم و با غرض ورزي مخالفم ، اگر انتقاد خوبي شود، مي*تواند كمكي هم برايم باشد.

وي در پايان گفت: من اگر انتقاد درستي باشد مي*پذيرم و انتقادات غلط را سعي كرده*ام با عمل جواب بدهم ولي برخي از انتقادات درست نيست .

Comment

• خبرگزاري فرانسه باتوصيف "علي دايي"به عنوان بازيكني كه ركورد "په*له" و "پوشكاش" را شكست در گزارشي نوشت: اسطوره فوتبال ايران در دهه گذشته و دارنده ركورد بيشترين گل ملي بالاخره تصميم به بازنشستگي گرفت.

دايي كه بعد از كنار گذاشته شدن از تيم ملي فوتبال ايران ، با فوتبال ملي خداحافظي كرده بود، پس از قهرماني تيم سايپا در ليگ برتر، اعلام بازنشستگي كرد.

دايي پس از پيروزي ‪ ۲‬بر صفر سايپا مقابل مس كرمان كه در آن يك گل هم به ثمر رساند، اظهار داشت: اين آخرين بازي وي بود.

وي افزود: مطمئن باشيد كه علي دايي ديگر به فوتبال باز نخواهد گشت.

به خاطر اينكه توانستم يك گل درآخرين مسابقه خود زده وتيمم را به قهرماني برسانم خدا را شكر مي*كنم.

دايي ‪ ۳۸‬ساله ركورد ‪ ۱۰۹‬گل در ‪ ۱۴۸‬مسابقه ملي را در كارنامه دارد كه اگرچه اكثر آنها مقابل حريفان نه چندان قدرتمند بوده اما بيشتر از ركورد بزرگاني چون په*له و فرانتس پوشكاش است.

وي نيز همانند بسياري از ستارگان ايراني مدتي را با عضويت در تيم*هاي آرمينيا بيلفلد، بايرن مونيخ و هرتابرلين در بوندسليگاي آلمان بازي كرد.

دايي در جريان پيروزي به ياد ماندني ايران مقابل آمريكا در جام جهاني ‪ ۱۹۹۸‬فرانسه نيز بازي كرد و يك بار نيز به عنوان بهترين بازيكن سال آسيا انتخاب شد.

با وجود اين عملكرد اين بازيكن در جام جهاني ‪ ۲۰۰۶‬آلمان، به شدت مورد انتقاد قرار گرفت.

تيم ملي فوتبال ايران در دور نخست اين رقابت*ها حذف شد.

دايي پس از آن ديگر در مسابقات ملي بازي نكرد و به عنوان سرمربي و بازيكن سايپا نقش مهمي در موفقيت اين تيم ايفا نمود.

Comment

• Comment

• مربي و بازيكن تيم فوتبال سايپا گفت: بعد از مسابقات جام جهاني ‪۲۰۰۶‬ آلمان تصميم به خداحافظي از فوتبال را به عنوان بازيكن داشتم كه به دليل مسايلي كه پيش آمد، اين اجازه به من داده نشد. علي دايي افزود: شايد اين خواست خدا بود كه من امتحان ديگري شوم و بمانم تا برخي نتوانند سابقه ‪۱۳‬ساله مرا در تيم ملي خراب كنند. وي با بيان اينكه تصميم به خداحافظي بعد از ديدار با تيم مس كرمان را از قبل گرفته بود،افزود: مردم ما همه چيز را مي*فهمند و خدا را شكر مي*كنم كه*اين موفقيت نصيب من شد كه با قهرماني از فوتبال خداحافظي كنم.

وي درباره علت اعلام*نكردن اين خداحافظي از قبل گفت:دوست داشتم به دور از حاشيه با فوتبال خداحافظي كنم. اگر اين موضوع را پيش از پايان مسابقه اعلام مي*كردم، حرف و حديث*هايي پيش مي*آمد.

دارنده عنوان بيشترين گل زده ملي جهان گفت : تيم سايپا پس از يك سال فشارو تمرين خوب توانست نتايج زحمات خودش را بگيرد. چون بچه*هاي ما در اين فصل خيلي خوب كار كردند. ما تقريبا بيش از ‪ ۲۰‬هفته درصدرجدول بوديم و پس از يك افت، دوباره خودمان را به*صدر جدول بازگردانده*وقهرماني را كسب*كرديم.

وي نقش حاشيه*ها را در افت تيم سايپا در نيمه فصل موثر دانست و گفت: من خودم بشدت اسير حاشيه*ها شدم و در واقع پس ازبازي با پرسپوليس آن اتفاقاتي كه افتاد،نبايد روي مي*داد، به*هرحال خوشحالم كه چنين مسايلي بروز كرد.

وي ادامه داد: وقتي تيم برنده است،همه تبريك مي*گويند،ولي در وضعيتي كه شرايط سخت و حركت رو به افت است،دوست و دشمن را مي*توان خوب شناخت. به نظر من خدا دوستان ما را به ما شناساند.

وي گفت: لازم مي*دانم ازتمام بازيكنان،كادرفني و مسوولان سايپا كه طي اين مدت خيلي به من كمك كردند، تشكر كنم ، اگر كمك انان نبود قطعا ما امروز نمي*توانستيم اين موفقيت را كسب كنيم.

سرگروه اسبق تيم ملي فوتبال ايران گفت : من فوتبال را دوست دارم و اگر فرصتي پيش بيايد در كلاسهاي مربيگري در اروپا شركت مي*كنم تا كار مربيگري را ادامه بدهم.

وي در پاسخ به اين سوال كه با توجه به بازي در بوندسليگا آيا كارت مربيگري ب به وي تعلق مي*گرفت، يا نه؟،گفت:اين كارت به من تعلق مي*گرفت،ولي تاكنون چنين كارتي دريافت نكرده*ام ، در ايران تاكيد بر اين است كه مربيان اين كارت را داشته باشند.

دايي درباره تاثير انتخاب نشدن بازيكنان از سوي مربيان در ناكامي*هاي تيم*ها تصريح كرد: مربي وقتي تيمي را مي*بندد، كساني را مي*آورد كه بتواند با آنان راحت كار كند و تاكتيك هايش را به خوبي اجرا كنند ، اما وقتي كسي وسط فصل تيم را تحويل مي*گيرد،بازيكنان تعيين شده*اند و تقريبا نمي*شود كاري كرد.

وي گفت: خوشبختانه در تيم سايپا بازيكنان جوان و با تجربه بودند و با تجربه*هاي خوبي كه داشتند به من كمك زيادي كردند. ‪۶‬تاازبازيكنان تيم سايپا دانشجو هستند و دانشجويان ضريب هوشي بالايي دارند.

بازيكن سابق تيم سايپا درباره نقش لورانت دراين تيم گفت: من از زحمات ايشان*تشكر مي*كنم،وي برنامه*هاي بسيار خوبي براي آمادگي و بدنسازي تيم داشت ، ولي ما تنها پنج هفته با او كار كرديم و يك تيم بايد آمادگي بدني*اش را براي يك فصل حفظ كند نه براي پنج بازي.

وي ادامه داد: لورانت مربي بسيار خوبي بود و من خيلي چيزها از او ياد گرفتم و با استفاده از تجربياتم و همكاري و كمك منصور رشيدي ، فروزاني و نادر قرباني توانستم بازيكنان را با تفكرات خودم پيش ببرم و ليگ را ادامه دهيم.

وي ميزان تاثير لورانت در موفقيت اين تيم را حدود ‪ ۱۰‬درصد عنوان كرد.

وي درپاسخ به*اين سوال كه آيادايي دردقايق ‪۶۰‬يا‪۷۰‬بايك حركت*روانشناسانه وارد زمين مي*شد،گفت:اصلا اين موضوع درست نيست ، من در بازي با ذوب آهن نيز حضور نداشتم و تيم نتيجه گرفت.در مسابقه بعد از ذوب آهن به دليل اينكه با بچه*ها تمرين كرده و كاملا آماده*بودم براي كمك به تيم وارد بازي شدم .

دايي گفت : ما بعد از بازي با پرسپوليس وارد حاشيه شديم و نتيجه*اش را هم ديديم، متاسفانه خيلي چيزها را از دست داديم من سعي كردم كمتر مصاحبه كنم و حتي در چند بازي اخير اصلا مصاحبه نكردم و اين موجب آرامش بيشتر من شد و توانستم بهتر فكر كنم.

من به بازيكنانم گفتم هر كس بخواهد آزاد است كه مصاحبه كند ، اما اين موضوع را هم خاطرنشان كردم كه هروقت ما از حاشيه دور بوديم توانستيم خوب كار كنيم و نتيجه خوبي بگيريم.

سرگروه*اسبق تيم*ملي فوتبال ايران درباره برخورد تندبابرخي*از خبرنگاران گفت:اين را اصلا قبول ندارم، خيلي از خبرنگاران دنبال مسايل حاشيه*اي هستند و ازمربي كه ‪۹۰‬دقيقه تحت فشار و زير استرس بوده سوالاتي حاشيه ساز مي*پرسند و به نظرمن با توجه به شرايط سوالات بايد در زمينه فني پرسيده شود.

وي ادامه*داد: متاسفانه برخي*ها براي افزايش تيراژ روزنامه*هايشان، اين كار را مي*كنند،حتي*اين اواخر در بازي با پاس به يكي از گزارشگران تلويزيون گفتم كه*تاوقتي از اين سووالات بپرسند جوابشان را نخواهم داد. من مايلم فني كار كنم و دنبال مسايل حاشيه*اي نيستم، زيرا از اين موضوع لطمه مي*بينم.

دايي درباره عدم حضور در بعضي از برنامه*هاي تلويزيوني گفت:دوست ندارم در برخي از اين برنامه*ها شركت كنم، چون امسال خيلي با تيم ما بد بودند.

وي افزود: البته كدورتي وجود ندارد و من آزادم به هربرنامه*اي كه مايلم بروم.

وي در پاسخ به اين سوال كه آيا شما پول دارترين فوتباليست ايران هستي؟ گفت: خيلي از بازيكنان فوتبال هستند كه خيلي بيشتر از من پول دارند،البته من نمي*گويم كه وضع خوبي ندارم ، به اندازه خودم حتي بيشتر دارم و اين به يك مجموعه و خانواده من تعلق دارد.

وي گفت: من اجاره نشينم ، البته وضع مالي خوبي دارم ، اما با سرمايه*ام كار مي*كنم.

سرگروه اسبق تيم ملي فوتبال ايران درباره حضور در كارهاي نيكوكارانه و ساخت مدرسه در اردبيل گفت : دلم مي*خواهد اين موضوع هميشه مخفي باشد. يك مدرسه در اردبيل ساخته*ام كه فكر مي*كنم از مدارس نمونه اردبيل است.

دايي گفت: پولي كه در اين راهها صرف نشود ، از دست مي*رود، تا جايي كه بتوانم كمك مي*كنم ، مردم ما مشكلات زيادي دارند و من يك نفر كاري بيش از اين نمي*توانم انجام دهم.

وي ادامه داد : ما آذري*ها ته دلمان به جايي وصل است و من هم به حضرت فاطمه خيلي علاقمندم ، اگر تيم موفق شد به دليل اين بود كه ايشان نظري به ما داشت.

وي گفت: من از بچگي با عشق به ائمه بزرگ شده*ام و در خانواده*اي بودم كه پدرم عاشق اهل بيت بود و ما روزهاي عاشورا خرج مي*داديم . سال دوم يا سوم دبيرستان پدرم به دلايل مالي نتوانست خرج بدهد و از خدا خواستم انقدر به من بدهد كه نه تنها روزهاي عاشورا بلكه ‪ ۲۱‬ماه رمضان نيز خرج بدهم و هر سال در گلوبندك اين برنامه اجرا مي*شود.

وي تاكيد كرد كه در واقع درسايه چنين چيزهايي است كه علي دايي درمقابل خيلي از مشكلات ايستاده است.

وي با ذكر خاطره*اي گفت: در مسابقات فوتبال جام ملتهاي آسيا در امارات كه*تيم ايران سوم شد.من در تمام بازيها قبل از ورود به زمين يازهرا مي*گفتم ،بعد ازسوم شدن تيم سربندهايي آوردند، كه اسامي مختلفي روي آنها بود،جالب اينكه سربندي به من داده شد كه نام حضرت زهرا روي آن نوشته شده*بود.

دايي*خاطرنشان ساخت:شنيده*ام كه برخي*ها برايم جوك درست مي*كنندو متاسفانه يكي*ازگزارشگران هم اين كار را كرده كه مطمئن باشيد اين موضوع را به مراجع قانوني مي*كشانم.

بازيكن اسبق تيم ملي فوتبال ايران گفت: خيلي*ها به من لطف دارند و مرا دوست دارند اما افرادي هم هستند كه نمي*توانند پيشرفت و موفقيت ديگران را ببينند.

وي ادامه داد: از كسي ناراحت نيستم و همه را حلال مي*كنم ، اگر تنها جوك و تقليد صدا باشد ووارد موضوعات ديگر و ساير مسائل نشوند،زياد مهم نيست.

وي درباره بازي در اروپا و گل*هايي كه در مسابقات باشگاههاي اروپا به ثمر رسانده*است، گفت: در ليگ قهرمانان اروپا ، من دو گل به تيم چلسي زدم ، اما گلي را كه در سن سيرو به ميلان زدم بيشتر دوست دارم . البته در اين بازي در دقايق آخر گل خورديم و بازي با تساوي پايان يافت.

وي افزود:به*هرحال مااز گروه خودمان صعود كرديم واين صعود جزو افتخارات هرتا بود كه درجام قهرماني باشگاههاي اروپا توانست به*مرحله بعد صعود كند.

وي راجع به ديدارنهايي جام باشگاههاي اروپا گفت: ما در اواخر اين بازي خودمان را براي قهرماني آماده كرده بوديم ولي در دقايق آخر با دريافت دو گل نايب قهرمان شديم. البته قشنگي فوتبال هم به همين است.

وي درباره ويژگيهاي قهرمان قهرمانان گفت: اين فرد بايد مردمي باشد، افتخارات ملي*اش زياد باشد ، پهلوان باشدو خيلي مسائل را رعايت كند، الگوي خوبي براي جامعه باشد و بويژه با توجه به اينكه جمعيت ما بيشتر نوجوان و جوان هستند بايد الگوي خوبي باشد.

وي تاكيد كرد كه ورزشكاران در زمينه الگوبودن وظيفه سنگيني دارند ، نه فقط ورزشكاران،هنرمندان و بسياري ازاقشار كه به عنوان الگو در جامعه مطرح هستند بايد به اين موضوع توجه كنند.

وي ادامه داد: مردم حق دارندكه مرا عصباني نبينند ، آنان انتظاراتي از ما دارند و در برخي صحنه*ها، علي دايي به دليل استرس ، فشار زياد رواني عكس العملي نشان مي*دهد، كه اصلا درست نيست و من تلاش خواهم كرد چنين اتفاقي تكرار نشود و از مردم به خاطر اين مساله معذرت خواهي مي*كنم.

وي گفت: من هميشه اشتباهاتم را قبول دارم و با غرض ورزي مخالفم ، اگر انتقاد خوبي شود، مي*تواند كمكي هم برايم باشد.

وي در پايان گفت: من اگر انتقاد درستي باشد مي*پذيرم و انتقادات غلط را سعي كرده*ام با عمل جواب بدهم ولي برخي از انتقادات درست نيست .

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• با وجود نداشتن برنامه در شرايط كنوني

دايي: شايد به مربيگري در تيم ملي فوتبال فكر كنم

سرمربي تيم فوتبال سايپا باوجود تمركز شديد روي تيمش؛ اما امكان فكر كردن بر مربيگري در تيم ملي ايران را نيز دارد.

به نقل از سايت fifa، علي* دايي، كاپيتان سابق تيم ملي فوتبال ايران مصاحبه*اي را با سايت فدراسيون بين*المللي فوتبال انجام داده كه در زير مي*خوانيد:

* آقاي دايي! كمتر بازيكناني در فوتبال جهان هستند كه بتوانند تا 38 سالگي در اوج بازي كنند؛ اما با پشت*كار، به خوبي اين را اثبات كرديد. دليل خداحافظي*اتان از فوتبال چه بود؟

در بهترين زمان، تصميم به خداحافظي گرفتم و در يكي از بهترين روزهاي زندگي*ام، فوتبال را كنار گداشتم. صادقانه بايد
                      اعتراف كنم پس از جام جهاني 2006، بايد از فوتبال خداحافظي مي*كردم؛ اما بنابر دلايلي، اين شرايط برايم به تعويق افتاد و پس از گذشت 10 ماه تصميم خود را عملي كردم.

* خاطرات و عناوين زيادي را در فوتبال كسب كرده*ايد؛ اما خاطره*انگيزترين افتخار شما چيست؟
                      بيست *و نهم نوامبر 1997 همچنان در ذهنم است؛ جاييكه براي صعود به جام جهاني 98 و پس از تساوي يك بر يك در ديدار رفت برابر استراليا، بايد در ملبورن مسابقه برگشت را برگزار مي*كرديم. در ملبورن با استراليا به تساوي 2 بر 2 رسيديم و صعود باورنكردني را تجربه كرديم و بعد از 20 سال تيم ملي ايران راهي جام جهاني شد.

* هر بازيكني در فوتبال، باوجود موفقيت*هاي بزرگ، فراز و نشيب*هاي زيادي دارد. آيا چيزي وجود داشته كه شما را نسبت به آن متاسف كند؟
                      در جام ملت*هاي 1994 هيروشيما به شدت مصدوم شدم و در نتيجه، از تركيب كنار رفته و تحت عمل جراحي قرار گرفتم. بعد از 7 سال، براي صعود به جام جهاني 2002 و در آخر مسابقه تنها به يك پيروزي مقابل بحرين نياز داشتيم؛ اما در يك ديدار باورنكردني و غيرقابل توضيح، شكست خورديم. اين شكست، يكي از تلخ*ترين خاطرات من است.

* نسبت به بيشتر بازيكنان، ديرتر فوتبال حرفه*اي را آغاز كردي؛ اما به خوبي گوي سبقت را از آنها گرفت. چگونه اين را مديريت كرديد؟
                      در وهله اول خدا مرا كمك كرد و در ثاني، همواره براي رسيدن به اهدافم سخت تلاش كرده*ام.

* در 2 دهه دايي در زمينه ملي و باشگاهي عملكرد موفقي داشته است. عامل اصلي اين موفقيت در چه زمينه*اي بوده است؟
                      براي رسيدن به موفقيت، از بسياري از مسايل لذت*بخش و حاشيه*اي دوري كردم و روي تمرين و بازي تمركز كردم. عاشق فوتبال هستم و برنامه*هاي شخصي و روزانه* خوبي داشتم.

* به عنوان بازيكن- مربي، سايپا را با گلزني*هايتان قهرمان ليگ برتر كرديد. فكر مي*كني زمان خداحافظي فرارسيده بود؟
                      قهرماني با سايپا آخرين هدف من نبود چرا كه در فوتبال اهداف بيشتر و بزرگ*تري دارم كه بايد به آنها دست يابم. قهرماني در اولين تجربه مربيگري دستاورد بزرگي بود؛ اما اين موفقيت هدف نهايي من نيست.

* بزرگترين بازيكن قابل احترام شما چه بازيكني است. آيا بازيكني مورد علاقه شما است؟
                      به تمامي رقباي خود احترام مي*گذارم و در سال*هاي اخير از بازيكنان و مربيان بسياري، درس*آموخته*ام. در فوتبال دنيا جيوواني البر* برزيلي بازيكن مورد علاقه*ام است و عاشق بازي وي هستم. زماني كه با البر در بايرن مونيخ بازي مي*كردم، از نحوه عملكرد وي لذت مي*بردم.

* در فوتبال ايران كدام مهاجم را جانشين خوبي براي خودت مي*داني؟
                      در فوتبال همواره پديده*ها و بازيكنان جواني معرفي مي*شوند و شماري مانند خودم بازنشسته مي*شوند. سال*ها در تيم ملي ايران بازي مي*كردم؛ اما هرگز خودم را نسبت به فرد ديگري ترجيح ندادم و خود را برتر از ديگران ندانستم. در فوتبال ايران پديده*هاي و بازيكنان جوان خوبي حضور دارند؛ اما نبايد از كمك خداوند غافل شوند.

* برنامه*هايتان براي آينده چيست؟ آيا دوست داري روزي سرمربي ايران شوي؟
                      اكنون تصميم دارم همچنان به عنوان سرمربي در سايپا فعاليت كنم. ترجيح مي*دهم در شرايط فعلي روي اين مسئله تمركز كنم. اكنون روي مربيگري در تيم ملي ايران تمركز نمي*كنم؛ اما شايد در آينده در اين زمينه فكر كنم.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• سرپرست فدراسيون فوتبال گفت : " علي دايي " مي*تواند در بخش*هاي مختلف فوتبال ايران اثرگذار باشد.

"كيومرث هاشمي"روز سه*شنبه در بازديد از خبرگزاري جمهوري اسلامي افزود: دايي افتخار فوتبال ايران به شمار مي*رود. فوتبال ايران در اقصي نقاط جهان با نام دايي شناخته شده است.

اين بازيكن آقاي گل فوتبال ملي جهان به شمار مي*رود و يكي از سرمايه- هاي ورزشي كشوراست، نگاه سازمان تربيت بدني و فدراسيون فوتبال حفظ جايگاه اينگونه بازيكنان است و وظيفه خود مي*دانيم با برگزاري مراسمي*ازاين بازيكن تقدير به عمل آوريم.

وي گفت: دايي با هوش و ذكاوتي كه دارد در آينده مي*تواند در بخش*هاي مختلف فوتبال ايران اثر گذار باشد.

هاشمي باابراز تاسف ازانحلال برخي*ازباشگاه*ها وتيم*هاي ورزشي اظهارداشت:
                        براي رفع اين معضل نسبت به تدوين آيين نامه*اي براي مديريت در باشگاه*ها اقدام كرده*ايم وبااجرايي شدن اين آيين نامه هدايت باشگاه*ها هدفمند مي*شود.

براي تدوين اين آيين نامه ‪۹‬ماه فعاليت صورت گرفته است و از ديدگاه*هاي كارشناسان مختلف بهره گرفته شده*است اين آيين نامه به*زودي در شوراي ورزش سازمان تربيت بدني كه رياست آن را رييس جمهوري برعهده دارد ، مورد بررسي قرار مي*گيرد و با تصويب آن اجرايي خواهد شد.

در اين آيين نامه موادي همچون چگونگي سرمايه*گذاري باشگاه*ها در بخش*هاي همگاني و قهرماني مقوله ورزش ، چگونگي واگذاري باشگاه*ها ، انحلال تيم*ها و ... ديده شده است.

وي درباره چگونگي انتقال امتياز تيم فوتبال پاس تهران به*استان همدان اظهارداشت به*نظر مي*رسد سياستي در باشگاه*هاي نظامي اعمال مي*شود كه در بعد ورزش حرفه*اي از حوزه فعاليت*هاي آنها كاسته شود و در بخش همگاني به ويژه در ميان پرسنل آن نهاد افزوده شود.

بحث ورزش قهرماني*درنيروهاي مسلح به*سمت نيروي مقاومت بسيج كه برخواسته از مردم است، سوق پيدا مي*كند.

وي تصريح كرد به نظر من انتقال امتياز تيم فوتبال پاس تهران به استان همدان در همين راستا صورت گرفته است اين انتقال فوايد و مضراتي دارد كه از جمله آنها مي*توان به موارد زير اشاره كرد.

اين انتقال سبب مي*شود كه فوتبال دراستان همدان درميان نسل جوان گسترش پيداكندافزون برآن اين نگراني را ايجاد مي*كند كه باشگاهي همچون پاس تهران كه قدمتي ‪ ۴۴‬ساله دارد ديگر نامي از آن در ورزش كشور باقي نماند.

سرپرست فدراسيون فوتبال در ادامه به معرفي اعضاي هيات مديره باشگاه استقلال تهران اشاره كرد وگفت اعضاي اين هيات در هفته آينده معرفي مي*شوند.

اعضاي اين هيات از افراد ورزشي ، اقتصادي و اجتماعي تشكيل شده*اند كه هنوز در خصوص آنان به اجماع نرسيده*ايم.

رييس مركز ورزش قهرماني سازمان تربيت بدني به*استعفاي" محمدحسن انصاري فرد " از مديرعاملي باشگاه پرسپوليس تهران اشاره كرد و گفت: قبول و يا رد استعفاي انصاري*فرد از اين پست به اعضاي هيات مديره اين باشگاه بستگي دارد ولي معاون رييس جمهوري و رييس سازمان تربيت بدني خواستارآن است كه انصاري فرد در هيات مديره اين باشگاه حضور داشته باشد.

سرپرست فدراسيون فوتبال در خصوص چگونگي تدوين اساسنامه اين فدراسيون گفت : در طول ماه*هاي گذشته در جلسات مختلف تلاش كرده*ايم كه اساسنامه*اي را تدوين كنيم كه مورد تاييد فدراسيون بين*المللي فوتبال/ فيفا/ قرار بگيرد.

فيفا اكنون خواستار اصلاحات كوچكي در خصوص تدوين اين اساسنامه شده است كه بزودي صورت خواهد گرفت.

هاشمي در مورد عضويت كميته ملي المپيك در مجمع عمومي فدراسيون فوتبال گفت: به اين امر اعتقا دارم كه كميته ملي المپيك بايد نماينده*اي در اين مجمع داشته باشد چرا كه اين كميته جز خانواده فوتبال به*شمار مي*رود ولي فدراسيون بين*المللي فوتبال با اشاره به اساسنامه*هاي ديگر فدراسيون*هاي فوتبال كشورها عنوان كرده است كه اين كميته نمي*تواند در مجمع فدراسيون فوتبال نماينده*اي داشته باشد.

وي با اشاره به حمايت سازمان تربيت بدني از نامزدي كه در انتخابات فدراسيون فوتبال دو سوم آرا را كسب كند ، اظهارداشت شمار اعضاي اين مجمع به حدي است كه سازمان تربيت بدني نمي*تواند در بحث انتخابات از نامزدي حمايت كند ولي اين سازمان هر فردي كه بتواند در انتخابات آينده فدراسيون فوتبال دو سوم آرا را كسب كند ، حمايت خواهد كرد.

سرپرست فدراسيون فوتبال نامزدي اعضاي كميته انتقالي فدراسيون فوتبال در انتخابات آتي اين فدراسيون را رد كرد و گفت براي اينكه شائبه*اي پيش نيايد از همان زمان كه كميته انتقالي تشكيل شد مقرر گرديد كه هيچ يك از اعضاي اين كميته خود را نامزد تصدي اين پست نكنند .

هاشمي به شركت تيم ملي فوتبال ايران در جام ملت*هاي آسيا اشاره كرد و از "امير قلعه*نويي" سرمربي تيم ملي فوتبال ايران به نيكي ياد نمود و گفت هدف*اعضاي فدراسيون فوتبال و كادر فني اين تيم كسب نتايج مطلوب و شاد كردن دل مردم ايران است.

به*نظر من قلعه*نويي ، ايثار كرده است چرا كه در برهه*اي از زمان هدايت تيم ملي فوتبال ايران را برعهده گرفت كه اين تيم در شرايط مناسبي قرار نداشت.

وي از باشگاه خود كه عنوان قهرماني رقابت*هاي فوتبال باشگاه*هاي برتر ايران را كسب كرده بود ، كناره*گيري كرد و هدايت تيم ملي را برعهده گرفت.

پس از عبور از دور اول ، اكنون شرايط تيم ملي فوتبال ايران بهتر از گذشته شده*است ولي كسب نتايج مطلوب در رقابت*هاي فوتبال جام ملت*هاي آسيا سخت است.

چرا كه تيم*هاي قدرتمندي همچون استراليا ، ژاپن ، كره جنوبي و ... در اين مسابقات شركت مي*كنند.

ولي بااين وجود تازمان اعزام اين تيم به رقابت*هاي فوق فدراسيون فوتبال در حد توان خود تمامي شرايط كادر فني را مهيا خواهد كرد.

سرپرست فدراسيون فوتبال در خصوص نقش دلال*ها درانتقال بازيكنان و مربيان فوتبال اظهارداشت اين بحث*ها در زمان نقل و انتقال بازيكنان فوتبال بر سر زبان*ها مي*افتد و به نظر من اگر باشگاه*ها خصوصي شوند ديگر چنين بحث*هايي وجود نخواهد داشت چرا كه مديران باشگاه*ها زماني كه قرار است از پول خود براي در اختيار گرفتن بازيكني خرج كنند ، اجازه نخواهند داد كه دلال*ها درآمدي در اين خصوص كسب كنند.

Comment

• "علي دايي" سرمربي تيم فوتبال سايپا تهران ، از تمديد قراردادش با اين باشگاه خبر داد.

وي كه روز جمعه براي ادعاي نذر خود، به پابوسي حرم مطهر حضرت ثامن الائمه(ع) مشرف شده*بود، به خبرگزاري جمهوري اسلامي در فرودگاه شهيد هاشمي*نژاد مشهد، افزود: آن*دسته از بازيكناني كه وجودشان براي تيم سايپا مثمر ثمر باشد در فصل بعدي خواهند ماند.

دايي علت سفرش به مشهد را، اداي نذر بواسطه قهرماني باشگاه سايپا و نيز ديدار با اعضا و هواداران باشگاه فوتسال علم و ادب خراسان ذكر كرد.

Comment

• /در حاشيه ديدار شهرداري بندرعباس و راه*آهن/

علي دايي در رختكن حبس شد

به دليل جو نامساعد جو ورزشگاه بندرعباس، دايي همراه تمامي بازيكنان و كادر فني راه*آهن، در رختكن حبس شدند.

در مسابقه شهرداري بندرعباس و راه آهن، شماري از هواداران با پرتاب سنگ، جريان بازي را مختل كرده و داور تشخيص داد اين ديدار ناتمام بماند.

* علي دايي، كاپيتان سابق تيم ملي از جمله حاضران در ورزشگاه بود كه به دليل جو نامساعد و پرتاب سنگ*هاي متعدد، به سوي اشخاص داخل زمين، براي امنيت جاني براي مدتي در رختكن حبس شد.

* بازيكنان راه آهن همراه تمامي اعضاي كادر فني، براي آنكه خطري سلامتي آنها را تهديد نكند، در رختكن مانده و نتوانستند ورزشگاه را به راحتي ترك كنند.

* هواداران متعصب بندرعباسي علاوه بر بازيكنان راه آهن، با پرتاب سنگين، بازيكنان خودي را نيز مورد حمله قرار داده و به همين دليل، آنها را تهديد كردند.

* صادق صديقي، نماينده فدراسيون همراه داور چهارم، به دليل پرتاب سنگ آسيب ديده و راهي بيمارستان شدند
                            .

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• كاپيتان سابق تيم ملي فوتبال ايران گفت: در شرايط فعلي به مربيگري در تيم ملي فوتبال ايران نمي*انديشم .

" علي دايي " روز شنبه در گفت وگو با خبرنگاران در بندرعباس اظهارداشت اگر روزي شرايط فراهم شود شايد من هم دوست داشته باشم در تيم ملي فوتبال ايران مربيگري كنم اما در شرايط فعلي درباره اين موضوع فكر نمي*كنم .

كاپيتان سابق تيم ملي فوتبال ايران گفت: هر چند تاكنون به علت مشغله زياد در كلاس ‪ A‬فدراسيون فوتبال براي دريافت كارت سرمربيگري شركت نكرده*ام اما در تمام دنيا اعطاي كارت مربيگري به ملي*پوشان امري معمول است وي درباره حضورش در تيم سايپا افزود:در فصل بعد در هر شرايطي روي نيمكت تيم سايپا خواهم بود.

وي اظهار داشت: ‪ ۸۰‬درصد بازيكنان تيم را نگه خواهم داشت و فقط شش نفر از مجموع ‪ ۲۵‬بازيكن تغيير مي*كنند كه اسامي نفرات جديد در زمان مناسب اعلام مي*شود.

كاپيتان سابق تيم ملي فوتبال ايران گفت:قطعا كسب عنوان قهرماني ايران با تيم سايپا نقطه نهايي فعاليت من نيست و به مراتب بالاتري به عنوان هدف عالي خود فكر مي*كنم.

وي كه براي تماشاي بازي تيم شهرداري بندرعباس با راه*آهن تهران به بندر عباس سفر كرده گفت:با شناختي كه*از توان مديريتي مسئولين باشگاه شهرداري بندرعباس دارم معتقدم اين تيم مي*تواند يكي از مهمترين قطبهاي فوتبال كشور باشد.

وي افزود: وقتي تيمي در كمتر از يكسال از تشكيل خود چنين نتايج خوبي كسب مي*كند و تامرحله پلي*آف بالا مي*آيد حتماآينده درخشاني خواهد داشت.

دايي ادامه داد:با حمايتهايي كه توسط مديران ارشد هرمزگان از اين تيم مي*شود در واقع ‪ ۵۰‬درصد از مسير پيموده شده است.

Comment

• اينو بگم كه شهرك دريا كنارو در زمان شاه ساخته شده و دريا كنار در بابلسر واقع است. مطمئاً باشيد هر كس كه تصور مي كند مايه داره اينجا ويلا داره و با خبر شدم كه ويلاي حميراي خواننده هنوز در دريا كنار به نام خودشه. در ضمن اين شهرك در طول سا ل تنها چهار ماه خالي از سكنه نيست. و ما به زور تونستيم براي يه ربع داخل شهرك بشيم. در ضمن قيمت اين ويلا پنج ميليارد تومن هست.

Attached Files

Comment

Working...
                                X