Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ali Daei

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• علي دايي فردا در تركيب تيم فوتبال ستارگان جهان به ميدان مي*رود

علي دايي" كاپيتان سابق تيم ملي فوتبال ايران، فردا/يكشنبه/ در تركيب تيم ستارگان فوتبال جهان مقابل تيم هنگ كنگ درمنطقه هنگ كنگ چين به ميدان مي*رود.

اين مسابقه دوستانه به مناسبت دهمين سالگرد الحاق هنگ كنگ به چين در ورزشگاه مركزي منطقه هنگ كنگ برگزار مي*شود.

گزارش سركنسولگري ايران در هنگ كنگ حاكي*است،" دايي " كه هم*اكنون هدايت تيم فوتبال سايپا تهران را برعهده دارد، شب گذشته وارد هنگ كنگ شد.

هنوز جزييات بيشتري درباره اين مسابقه وسايرستارگاني كه در اين مسابقه توپ خواهند زد ، منتشر نشده است.

به گزارش ايرنا، هنگ كنگ سال ‪ ۱۹۹۷‬ميلادي پس از ‪ ۱۵۰‬سال از تسلط انگليس خارج شد و به حاكميت چين بازگشت.

Comment

• براي حضور در جام ملت هاي آسيا

دايي: ايران تيم باتجربه اي است

سرمربي تيم فوتبال سايپا تاكيبد كرد در اين دوره از مسابقات جام ملت هاي 2007 آسيا تيم ملي ايران بازيكنان با تجربه اي را در اختيار دارد.

به نقل از سايت گل، علي دايي از جمله بازيكنان با تجربه است كه در اين دوره از مسابقات جام ملت هاي آسيا به دليل بازنشستگي در تركيب ايران حضور نخواهد داشت؛ اما معتقد است در اين تورنمنت بزرگ آسيايي، تيم ملي كشورش نتيجه خوبي را كسب خواهد كرد.

دايي در اين زمينه تصريح كرد: كار تيم ملي كار سخت است، اما ايران بازيكنان خوبي را در اختيار دارد.

وي ادامه داد: با توجه به حضور تيم هاي استراليا، كره جنوبي، ژاپن و عربستان، كار بازيكنان ما بسيار دشوار است و براي رسيدن به جام قهرماني بايد سخت تلاش كنند.

كاپيتان سابق تيم ملي ايران تاكيد كرد: تيم نسبت به جام جهاني تغيير چنداني نكرده و تنها چند بازيكن جديد به اردو دعوت شده اند و تجربه تيمي بسيار مطلوب است.

دايي اظهار داشت: حدود 10 تن از نفرات از بازيكنان سال گذشته هستند و تغيير چنداني در تركيب ثابت تيمي رخ نداده است، اما تجربه بالاي آنها مي تواند در جام ملت به كار *آيد.

دايي در فصل گذشته به عنوان بازيكن و مربي موفق شد با تيم سايپا عنوان قهرماني در ليگ برتر ايران را كسب كند.
      نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• علي دايي اسطوره*ي فوتبال ايران باور دارد تيم ملي براي قهرماني در رقابت*هاي جام ملت*ها به اندازه*ي كافي تجربه دارد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دايي كه به تازگي كفش*هايش را آويزان كرده مورد توجه رسانه*هاي آسيا و استرالياست.

مجله Four four two استراليا در گزارش ويژه*اي درباره*ي سرمربي كنوني سايپا نوشت:« دايي يكي از اعضاي تيمي بود كه ناباورانه نتوانست در مرحله گروهي جام جهاني 2006 بالاتر از آنگولا قرار بگيرد. اما، دايي كه مرد سال فوتبال آسيا شده، بيش از صد بار براي تيم ملي به ميدان رفته و ركورد 109 گل ملي را در دوران بي*نظير حرفه*اش دارد، او فكر مي*كند ايراني*ها از رقابت*هاي جام جهاني در تابستان گذشته درس*هاي زيادي آموخته*اند.

او كه يكشنبه، همراه تيم منتخب فيفا در جام «اتحاد سياسي هنگ كنگ» شركت كرده بود در رابطه با جام ملت*هاي 2007 آسيا به اتحاديه ورزشي*نويسان (PA Sport) گفت:« كار دشواري خواهد بود، اما، فكر مي*كنم تيم خوبي داريم. قهرماني سخت است چرا كه ژاپن، عربستان و كره براي رسيدن به آن مبارزه مي*كنند. كار ما سخت خواهد بود. تيم ملي تغيير نكرده، تنها چند بازيكن جوان به آن افزوده شده اما، آنها بسيار با تجربه هستند و اين به سودشان خواهد بود، چرا كه مي*دانند چه مي*كنند. نه يا ده بازيكن در تركيب اصلي همان بازيكنان سال گذشته هستند و تغييري نكرده*اند.»

دايي پس از رقابت*هاي آلمان از بازي*هاي ملي خداحافظي كرد. اما به بازي كردن در سايپا كه به تازگي قهرمان ليگ حرفه*اي ايران شده ادامه داد. او فصل موفقيت*آميزي را پشت سر گذاشت و به عنوان مربي - بازيكن توانست با پيروزي در آخرين روز سايپا را به قهرماني برساند. او ادامه داد:« براي من بسيار عالي بود كه در نخستين فصل به عنوان مربي قهرمان شوم. بسيار عالي بود چرا كه شروع كارم بود. براي اين تيم فكرها و برنامه*هاي بزرگي در سر دارم و مي*خواهم آنها را عملي كنم.»

كاميابي زود هنگام دايي، او را در موقعيت بهتري قرار داد، حتي اين روزها نامش براي هدايت پرسپوليس - كه زماني براي آن بازي مي*كرد - و تيم ملي هم شنيده مي*شود. اما علي دايي تنها به سايپا و رهبري اين تيم در رقابت*هاي فصل آينده ليگ قهرمانان آسيا مي*انديشد:« مي*خواهيم در اين رقابت*ها خوب بازي كنيم.» او كه به همراه بايرن مونيخ به ديدار پاياني ليگ قهرمانان اروپاي 1999 رسيده و خودش با پيراهن صباباتري در ليگ قهرمانان آسياي 2005 بازي كرده، ادامه داد:« هنوز ميان فوتبال باشگاهي در آسيا و اروپا شكاف بزرگي وجود دارد. اما، اين فاصله نزديك*تر شده و فكر مي*كنم امسال بهتر از سال گذشته است. اميدوارم اين روند در آسيا ادامه داشته باشد.»

با وجود كاميابي*ها و پيشنهادي چشمگير اخير، دايي به سايپا وفادار است:« با باشگاهي مذاكره نكرده*ام، به پرسپوليس هم فكر نمي*كنم. با سايپا قرارداد دارم، مي*خواهم در اين تيم بمانم. درباره*ي تيم ملي هم بايد بگويم در حال حاضر امكان رخ دادن چنين حالتي وجود ندارد اما، در آينده هر اتفاقي ممكن است صورت بگيرد. نكات بسياري آموخته*ام كه مي*تواند به من به عنوان مربي كمك كند. مي*توانم از تجربياتم براي پيشرفت فوتبال ايران استفاده كنم.»

Comment

• علی دایی به همراه پله، اسطوره فوتبال برزیل، در دیداری دوستانه با عنوان "نود دقیقه برای ماندلا" مقابل تیم منتخب آفریقا به میدان می رود. به گزارش سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا، این دیدار در تاریخ ۱۸ ژوئیه (۲۷ تیر) در ورزشگاه نیولندز کیپ تاون برگزار خواهد شد. بر پایه این گزارش، دایی و کیم جو سونگ تنها بازیکنان آسیایی هستند که در این بازی شرکت خواهند داشت. در تیم منتخب جهان که علی دایی در آن حضور دارد نام بازیکنانی نظیر کریستین کارمبئو، پاتریک امبوما، رود گولیت و پله به چشم می خورد.

Comment

• نام علي دايي در فهرست پنجاه و دو شخصيت ورزشي در تالار افتخارات «Asian Sports Awards» (جوايز ورزشي آسيا ) (ASA) به چشم مي*خورد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اين نام*ها در تالار افتخارات *ASA جاودانه خواهند شد. اين براي ايران افتخاري است كه نام دايي را در كنار شخصيت*هايي نظير ايمران خان پاكستاني* يا پروفسور هيرونوشين فوروهاشي ژاپن مي*بيند.

در يك نشست خبري شخصيت*هاي برتر ورزش آسيا معرفي شدند.

ASA با همكاري اتحاديه ورزشي نويسان آسيا (ASPU) اين فهرست را تهيه كرده*اند.

برندگان نامي اين جوايز در شش دسته تقسيم*بندي شده*اند: ورزشكار مرد سال آسيا، ورزشكار زن سال آسيا، تيم سال آسيا (مردان)، تيم سال آسيا (زنان)، جايزه يك عمر دستاورد ورزشي و جايزه انسان دوستانه. اين جوايز در مراسم ويژه*اي در تاريخ دوم نوامبر - جمعه 11 آبان اهدا مي*شود.

جرج راس، نايب رييس ASPU باور دارد تالار افتخارات ورزش براي كساني است كه سبب سربلندي آسيا در جهان شده*اند. او در اين باره گفت:« در بيشتر موارد اين افراد دارندگان ركوردهاي المپيك و جهاني هستند.»

در فهرست امسال تنها نام بزرگاني كه در قيد حيات هستند نوشته شده است اما، سال آينده كساني كه در اين دنيا نيستند و حتي كساني كه براي پيشرفت ورزش در قاره تلاش فراواني داشته*اند هم فراموش نخواهند شد.

تا كنون صد نفر از 15 كشور نامزد شده*اند.

علاوه بر دايي نام هيده توشي ناكاتا و كيم جو سونگ دو ستاره ژاپني و كره*اي هم در زمينه فوتبال به چشم مي*خورد. در نظرسنجي صورت گرفته انجمن ورزشي نويسان ايران، علي دايي را از ايران معرفي كرده است.

در معرفي علي دايي در تالار افتخارات آمده است:« علي دايي عضو پيشين تيم ملي فوتبال ايران و بهترين گلزن تمام دوران در رقابت*هاي ملي است. دايي در بازي*هاي رسمي به اين ركورد رسيده است. او تنها در سال 1996 براي رقابت*هاي مهم ايران20 گل به ثمر رساند كه معروف*ترينشان چهار گلي بود كه در جام ملت*هاي 1996 به كره جنوبي زد. او را بهترين مهاجم تاريخ فوتبال آسيا و يكي از بهترين مهاجمان تاريخ فوتبال جهان مي*دانند.»

Comment

• "علي دايي" اسطوره فوتبال ايران، به عنوان يكي از اعضاي كميته فوتبال فدراسيون بين*المللي فوتبال (فيفا) انتخاب شده است. بر اساس گزارش سايت فدراسيون بين*المللي فوتبال /فيفا/ ، رياست اين كميته را كه متشكل از ‪ ۲۸‬عضو از كشورهاي سراسر دنياست، "فرانس بكن*باوئر" از آلمان بر عهده دارد. نايب رييس كميته فوتبال فيفا نيز "آنوما ژاك" از ساحل عاج است.

در همين راستا، "محسن صفايي فراهاني" نيز به عضويت كميته فني و توسعه فيفا در آمده است.

كميته فني و توسعه فوتبال هم به رياست "تماري رينالد" از تاهيتي، ‪ ۲۸‬عضو دارد.

نايب رييس اين كميته دكتر "آدامو آموس" از نيجريه است.

فدراسيون بين*المللي فوتبال ‪ ۲۵‬كميته دائمي و دو هيات قضايي به نام كميته انضباطي و كميته تجديد نظر دارد كه با تصميم*گيري در مورد چگونگي برگزاري مسابقات و به طول كل توسعه فوتبال، نقش مهمي بر عهده دارند.

تصميماتي كه توسط كميته*هاي فوتبال گرفته مي*شود سپس بايد به تصويب كميته اجرايي فيفا برسد.

Comment

• كاپيتان پيشين تيم ملى فوتبال كشورمان با بيان اينكه حقايق فوتبال پس از جام ملت هاى آسيا روشن شده است گفت: اميدوارم سرمربى آينده تيم ملى به فكر شعار دادن نباشد و به تيم ملى خدمت كند. على دايى كه قبل از تمرين عصر ديروز تيم به خداحافظى اش از فوتبال اشاره كرده و افزود: براى من دشوار نيست كه از فوتبال خداحافظى كرده ام. در حال حاضر نيز با تيم تمرين مى كنم و از بودن كنار بازيكنان لذت مى برم. هيچ وقت حسرت گذشته ها را نمى خورم و معتقدم بايد با واقعيات كنار آمد. دايى ادامه داد: پس از پايان مسابقات ليگ شرايطى به وجود آمد كه تصميم گرفتم از فوتبال خداحافظى كنم و از اين تصميم پيشميان نيستم. وى تاكيد كرد: به تيم ملى فكر نمى كنم و بهتر است مردم در خصوص شرايط تيم ملى اظهار نظر كنند. اگر تحليلى هم داشته باشم براى خودم است. سرمربى تيم فوتبال سايپا خاطرنشان ساخت: اينكه از تيم ملى كناره گيرى كردم و فوتبال را كنار گذاشتم، خواست خدا بوده و پس از آن با عشق و علاقه در سايپا حضور يافتم و به كار خود ادامه دادم. خدا را شكر مى كنم كه پس از خداحافظى ام از فوتبال حالا بسيارى از حقايق روشن شده است. كاپيتان پيشين تيم ملى فوتبال كشورمان با اشاره به اينكه آرزوى شكست تيم ملى در جام ملتهاى آسيا را نداشته است گفت: همه ما آرزو مى كرديم تيم ملى در اين دوره از مسابقات نتايجى خوبى كسب كند. اينكه گفته مى شود اگر دايى بود تيم نتيجه مى گرفت اظهار نظر منطقى نيست و اين ناكامى به حضور يا غيبت من ربطى ندارد. على دايى در ادامه به جذب بازيكنان جديد تيم فوتبال سايپا اشاره كرد و افزود: در فصل نقل و انتقالات بازيكنان خوبى جذب كرديم اما متأسفانه در روزهاى آخر چند تن از بازيكنانى كه با آنها به توافق رسيده بوديم و روى آنها حساب باز كرده بوديم از امضاى قرار داد خوددارى كردند.
                دايى ادامه داد: قبول دارم كه تيم سايپا در خط حمله ضعف هايى دارد كه در صدد رفع آن هستيم و اميدوارم در آينده بتوانيم اين مشكل را حل كنيم.
                سرمربى تيم فوتبال سايپا با ابراز اميدوارى از آينده اين تيم گفت: سايپا پتانسيل قهرمانى را دارد و مطمئن باشيد اگر نداشت سرمربيگرى اين تيم را قبول نمى كردم. در حال حاضربا يك بازى نمى توان در مورد نتيجه گيرى تيم ها اظهار نظر كرد اما آنچه مسلم است من به بازيكنان تيمم ايمان دارم و معتقدم اگر تيمم به هماهنگى لازم برسد علاوه بر ارائه بازى زيبا نتايجى بهترى نيز كسب خواهد كرد. وى افزود: در سال جارى كارما به مراتب سخت تر از فصل گذشته است. امسال بايد بيشترسعى كنيم تا روند رو به رشدى كه از فصل گذشته آغاز شده بود را ادامه دهيم. سرمربى تيم فوتبال سايپا اذعان داشت: با اينكه در فصل نقل و انتقالات چند مهره مد نظرمان را جذب نكرديم اما افسوس نمى خورم. ما جايگزينان خوبى براى نفرات جدا شده داريم كه اگر بهتر از آنها نباشند بدتر نيستند. وى در مورد جدايى چند بازيكن اين تيم گفت: با اين بازيكنان از نظرمالى به توافق كامل رسيده بوديم اما در آخرين لحظه با تيم هاى ديگر به توافق رسيدند. من به عنوان سرمربى در مسايل مالى دخالت ندارم اما اعتقاد دارم كه اختلاف رقم بازيكنان نبايد زياد باشد. على دايى با اشاره به اينكه مايل است با بازيكنان بزرگ و ستاره ها كار كند خاطر نشان كرد: دوست دارم با بازيكنان بزرگ كار كنم اما اين پول را نداريم كه چنين بازيكنانى را به خدمت بگيريم و متأسفانه تيم هاى ديگر اين بازيكنان را با رقم هاى بالا به خدمت مى گيرند. كاپيتان پيشين تيم ملى فوتبال كشورمان با انتقاد از برخى رسانه ها مبنى برآنكه چرا خطيبى پيراهن شماره ۱۰ دايى را پوشيده است، گفت: پيراهن شماره ۱۰ تيم ملى براى من نبود بلكه من امانت دار اين پيراهن بودم. علاقه خاصى به رسول خطيبى دارم و معتقدم او در جام ملتهاى آسيا تلاشش را كرد تا در خدمت تيم ملى باشد اما متأسفانه برخى رسانه ها او را مقصر ناكامى تيم ملى معرفى كردند. به نظر من در بازى با كره جنوبى، بودند بازيكنانى كه پنالتى را خراب كردند اما تمام اين شكست به رسول خطيبى نسبت داده شد. شايد دليلش اين بود كه او با رسانه ها ارتباط نداشت و همين موضوع باعث شد مورد انتقاد قرار بگيرد. على دايى با ابراز اميدوارى از اينكه رئيس آينده فدراسيون فوتبال مديرى قوى و كاربلد باشد خاطر نشان كرد: اميدوارم كسى رئيس فدراسيون فوتبال شود كه قدرت لازم را داشته باشد و بدون جبهه گيرى براى فوتبال موثر باشد. دايى ادامه داد: حتى اگر رئيس آينده فدراسيون فوتبال سياسى هم باشد ايرادى ندارد بلكه مهم اين است كه براى فوتبال مثمر ثمر باشد. كاپيتان پيشين تيم ملى فوتبال كشورمان با تاكيد بر اينكه در هيچ انتخاباتى شركت نخواهد كرد گفت: در حال حاضر تنها به مربيگرى سايپا فكر مى كنم و اصلا به فكر مربيگرى تيم ملى نيستم. ضمن اينكه قصد شركت در هيچگونه انتخاباتى سياسى را هم ندارم در انتخابات فدراسيون فوتبال هم از هيچ كانديدايى حمايت نخواهم كرد.
                بهترين گلزن تاريخ فوتبال جهان با اشاره به برنامه ريزى براى موفقيت تيم ملى گفت: اگر قرارباشد دوباره براى تيم ملى برنامه ريزى كنيم بايد فكر ديگرى كرد و نبايد برنامه ريزى براى تيم ملى با ۱۲۰ صفحه كتاب باشد . اميدوارم كسى كه سرمربى تيم ملى مى شود از فوتبال باشد و دنبال شعار دادن نباشد. فوتبال نياز به برنامه ريزى دقيق دارد و نبايد به فكر برنامه هاى زودگذر بود. دايى در مورد استفاده از خرد جمعى در فوتبال گفت: من نمى دانم كجاى دنيا خرد جمعى هست كه ما عنوانش كرديم . كسانى كه اين بحث را مطرح كردند خودشان هم بايد پاسخگوى اين ناكامى باشند .

Comment

• Comment

• Comment

• سرمربى تيم فوتبال سايپا گفت: مقابل استقلال تيم برتر مسابقه بوديم و بايد ۵ گل به حريف مى زديم. على دايى پس از پيروزى مقابل استقلال تهران درجمع خبرنگاران اظهار داشت: بازيكنان من بسيار باانگيزه بودند و فوتبال خوبى را ارائه كردند. سايپا تيم برتر ميدان بود. وى ادامه داد: به گل سومى كه زديم و داور آن را مردود اعلام كرد، معترض هستم. تيم داورى قضاوت خوبى نداشت و به ضرر ما سوت زد گرچه برديم اما حق سايپا ضايع شد. دايى تأكيد كرد: به غير از ۱۵ دقيقه ابتدايى مسابقه، در ساير دقايق تيم برتر ميدان بوديم و مى توانستيم با اختلاف ۵ گل استقلال را شكست دهيم. وى افزود: درباره عملكرد حريف حرف نمى زنم و فقط به تيم خود فكر مى كنم. سايپا روز به روز بهتر خواهد شد. مى خواهيم نماينده خوبى براى ايران در ليگ قهرمانان آسيا باشيم. دايى ادامه داد: از حجازى رسماً عذرخواهى مى كنم چراكه ايشان پيشكسوت من هستند اما بايد اين بازى را مى برديم كه برديم.

Comment

• سرمربي*تيم فوتبال سايپا تهران تاكيد كرد: شكست تيم فوتبال *استقلال *تهران مقابل سايپا چيزي از ارزش*هاي "ناصر حجازي" سرمربي اين تيم كم نمي*كند. "علي دايي" روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگاران، با اشاره به اين*كه من مديون حجازي هستم، گفت:در اين بازي قرعه پيروزي به نام ما ثبت شد. وي بيان داشت: حجازي مي*تواند استقلال را سامان دهد و به آنجايي كه مي- خواهد برساند. وي افزود : در فوتبال يك تيم برنده و يك تيم بازنده وجود دارد و اين مساله غيرقابل قبولي نيست.

وي در خصوص بازي هفته ششم ساپيا در مقابل استقلال اهواز اظهار داشت:
                        شرايط تيم ما با سال گذشته فرق كرده است.

به گفته وي، سايپا پارسال هر دو بازي را به آنها واگذار كرد ولي امسال سعي مي*كند پيروز از ميدان مسابقه خارج شود.

دايي در خصوص شرايط روحي تيم سايپا خاطرنشان كرد: شرايط روحي تيم خوب است وقرارنيست اگر تيمي يك سال پيش باخته، ان باخت امسال نيز در روحيه*اش تاثير منفي بگذارد.

سرمربي تيم فوتبال سايپا تهران ادامه داد : بازي سال گذشته و باخت به استقلال اهواز به تاريخ پيوسته و سال جاري شرايط بسيار متفاوت است.

وي گفت: هيجان پيروزي بر تيم استقلال تهران نيز در ميان بازيكنان از بين رفته و هم*اكنون به فكر بازي با استقلال اهواز هستيم.

وي درخصوص غيبت "ابراهيم صادقي" در بازي پيش*روي اين تيم افزود: صادقي از بهترين بازيكنان ماست كه ساير بازيكنان از وي حرف شنوي دارند.

دايي ادامه داد: سعي مي*كنيم با بازيكنان ديگري جاي وي را در اين بازي پر كنيم.

سرمربي تيم فوتبال سايپا باانتقاد از برخي برنامه*هاي ورزشي گفت: وقتي ساپيا پيروز مي*شود كسي سراغي از ما نمي*گيرد ، بردها ضعيف پوشش داده مي*شود و باخت*ها غير قابل هضم.

وي تاكيد كرد: اگر ما در مقابل استقلال تهران بازي را واگذار مي*كرديم برخي*ها مي*گفتند، "دايي فوتبال نمي*فهمد".

وي در بخش ديگري از سخنانش به تغييرات ‪۴۰‬درصدي تيم سايپا در فصل جاري اشاره*كردوگفت: با اين تغييرات تيم براي رسيدن به*اهداف خود فرصت مي*خواهد.

دايي همچنين در خصوص "مشكلات به وجود آمده براي تيم پرسپوليس و سقوط به دسته اول آنها"گفت: چنين چيزي اتفاق نمي*افتد اين تيم به دسته اول سقوط نمي*كند و صاحب منصبان اين پول را پرداخت مي*كنند.

سرمربي تيم فوتبال سايپا ادامه داد: ولي متاسفانه اين مساله*از مديريت غلط مديران گذشته نشات گرفته است.

وي درمورد نتايح اخير اين*تيم نيز اظهارداشت: پرسپوليس خوب*نتيجه گرفته اما نبايد عجله كرد، گذشت زمان همه چيز را نشان مي*دهد.

دايي تاكيد كرد : اصلا قول قهرماني نمي*دهم اما تيم سايپا را شايسته قهرماني مي*كنم.

وي*در خصوص "انتخابات رياست فدراسيون فوتبال" نيز گفت: يك حق راي دارم و آن را نيز به فرد دلخواه خود مي*دهم.

وي تاكيد كرد: رييس فدراسيون فوتبال نبايد وابسته باشد بلكه بايدكار- بلد، صاحب قدرت و دانش مديريت كلان را نيز داشته باشد تا بتواند امكانات و سرمايه براي ما بياورد.

Comment

• پس از ديدار على دايى با رئيس سازمان تربيت بدنى ، برخى منابع نزديك به سازمان در گفت و گو با رسانه هاى معتمدشان اعلام كرده اند كه دايى راى خود به يكى از نامزدها را پس گرفته است. در واكنش به اين اظهارات على دايى تاكيد كرد: راى من مخفى است ، مطمئن باشيد هيچ كس نمى تواند من را تحت فشار قرار دهد. من هيچ جا از گزينه مد نظرم حرفى نزده ام اما به ذكر همين يك نكته اكتفا مى كنم كه شخصيتى كاملا ورزشى هستم و دوست ندارم وارد بازى هاى سياسى شوم.

Comment

• سرگروه اسبق تيم ملي و سرمربي تيم فوتبال سايپا تهران گفت : در ديدار اوايل هفته جاري با محمد علي آبادي رييس سازمان تربيت بدني، صحبتي درباره تيم ملي فوتبال و مربيگري اين تيم نشد. علي دايي روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگاران در محل باشگاه سايپا افزود: در آن ديدار راجع به موارد كلي ورزش كشور و المپيك آينده بحث شد و در خصوص تيم ملي فوتبال و پيشنهاد سرمربيگري آن به من از سوي علي آبادي بحثي نشد.

ديدار اوايل هفته جاري علي دايي با رييس سازمان تربيت بدني كه بعد از نامزد شدن محمد علي آبادي براي رياست فدراسيون فوتبال صورت گرفت، موجب شد كه رسانه*ها گمانه*زني*هاي مختلفي درباره اهداف اين ملاقات از جمله پيشنهاد سرمربيگري تيم ملي از سوي علي آبادي به علي دايي مطرح كنند.

دايي گفت: من مستقل هستم و با هيچ گروه و حزبي رابطه ندارم.البته شايد از ديگران نظر بگيرم اما حرف اول و آخر را خودم مي*زنم.

وي با بيان اينكه قرار ملاقات*اش با علي آبادي به قبل باز مي*گردد، گفت:
                            من زماني كه قراراين نشست را مي*گذاشتم ، نمي*دانستم كه وي قصد دارد نامزد رياست فدراسيون فوتبال شود.

وي تاكيد كرد: به هر كسي كه احساس كنم مي*تواند به فوتبال كمك كند ،راي مي*دهم.

وي گفت: اگر قرار باشد من سرمربي تيم ملي فوتبال ايران شوم احتياجي به اين گونه روابط نيست و هر زمان وقت آن رسيده باشد و صلاحيت داشته باشم اين اتفاق خواهد افتاد.

وي تاكيد كرد كه فعلا فقط به سايپا فكر مي*كند و به هيچ چيز ديگري فكر نمي*كند. آرزوي هر ايراني است كه مربي تيم ملي شود خيلي*ها مي*خواهند به هر نحوي به من مسووليت داده نشود . هر موقعي كه مردم ايران بخواهد و صلاحيت داشته باشم اين اتفاق مي*افتد و من دست به دامن كسي نمي*شوم.

وي با بيان اينكه تنها يك راي دارد ، افزود : يك راي در مقابل ‪ ۷۴‬راي زياد نيست.

Comment

• "علي دايي" سرگروه اسبق تيم ملي فوتبال ايران گفت : در دوران حضور خود در تيم بايرن مونيخ آلمان، به خاطر تيم ملي ‪ ۳۰‬ميليارد ريال ضرر كردم.

وي عصر روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگاران با بيان اينكه هميشه عاشق تيم ملي فوتبال ايران بوده است، افزود : به هيچ وجه براي اين ضرر مالي ناراحت نيستم زيرا "علي دايي" تنها بازيكن فوتبال ايران است كه به فوتبال وابسته نيست.

دايي شايعه اختلاف خود با رييس سابق فدراسيون فوتبال و قرارداد شركت خود با اين فدراسيون را تكذيب كرد و گفت : احترام خاصي به دادكان قائل هستم و معتقدم اگر سه مرد در فوتبال ايران باشد، يكي رييس سابق فدراسيون فوتبال است.

وي با بيان اينكه شركتش با فدراسيون سابق هيچ قراردادي نداشت، افزود:
                              با شركت ايرانول قراردادي منعقد كرده بودم كه كل ملبغ دريافتي اين شركت از فدراسيون فوتبال نيز يك ميليارد و ‪ ۸۰۰‬ميليون تومان بود.

دايي خاطر نشان كرد : حال چگونه شركت ايرانول سه ميليارد تومان به شركتم پرداخت كرده، جاي سوال است ؟
                              ملي پوش اسبق فوتبال ايران، خريد دوساله ايرانول از شركتش را كمتر از يك دهم اين مبلغ اعلام كرد و گفت : مجبورم از روزنامه*اي كه اين اخبار كذب را منتشر كرده است، شكايت كنم.

وي در مورد عصبانيت خود پس از بازي دو تيم سايپا و استقلال اهواز گفت:
                              متاسفانه هميشه سخنان سرمربي استقلال اهواز براي هواداران و خبرنگاران جذاب است بطوريكه كريمي پس از اين بازي بيش از نيم ساعت با خبرنگاران به گفت وگو پرداخت.

سرمربي تيم سايپا تهران در مورد درگيري لطفي خود با مربي تيم استقلال اهواز گفت:اميد شريفي نسب خطايي را بر روي بازيكن تيم استقلال اهواز انجام داد اما دستيار سرمربي اين تيم قصد حاشيه*سازي را داشت.

دايي مدعي شد كه دستياران سرمربي تيم استقلال اهواز درهر بازي ماموريت دارند تا بازي را به حاشيه و جنجال بكشانند.

وي با بيان اينكه برخي افراد قصد دارند تمركزش را برهم بزنند، افزود:
                              از سال گذشته درس*هاي بزرگي گرفتم ودر حال حاضر فقط به فوتبال و تيم سايپا تهران فكر مي*كنم.

دايي در مورد بازي آتي تيم سايپا در ليگ برتر فوتبال ايران گفت : تيم ملوان نتايج خوبي را در هفته*هاي گذشته بدست آورده است اما بازيكنان تيم سايپا مصمم به پيروزي دراين بازي هستند.

سرمربي تيم سايپا افزود : متاسفانه كيانوش رحمتي، هادي شكوري و محسن ارزاني به دليل مصدوميت اين بازي را از دست مي*دهند علاوه بر اينكه جواد آشتياني نيز به علت محروميت در اين ديدار غايب خواهد بود.

وي در مورد حضور حميد زوهاني در تركيب تيم سايپا تهران گفت:اين بازيكن چند بازي در ليگ پايين تر انجام داد و هم اكنون مشكلي براي حضور در اين تيم را ندارد.

دايي در مورد ديدار خود با رييس سازمان تربيت بدني گفت: بر خلاف شايعات هيچ صحبتي در اين ديدار در مورد تيم ملي فوتبال و مربيگري ام در اين تيم نشد.

وي افزود: در آن ديدار راجع به موارد كلي ورزش كشور و المپيك آينده بحث شد و در خصوص تيم ملي فوتبال و پيشنهاد سرمربيگري آن به من از سوي علي آبادي بحثي نشد.

ديدار اوايل هفته جاري علي دايي با رييس سازمان تربيت بدني كه بعد از نامزد شدن محمد علي آبادي براي رياست فدراسيون فوتبال صورت گرفت، موجب شد كه رسانه*ها گمانه*زني*هاي مختلفي درباره اهداف اين ملاقات از جمله پيشنهاد سرمربيگري تيم ملي از سوي علي آبادي به علي دايي مطرح كنند.

دايي گفت: من مستقل هستم و با هيچ گروه و حزبي رابطه ندارم.البته شايد از ديگران نظر بگيرم اما حرف اول و آخر را خودم مي*زنم.

وي با بيان اينكه قرار ملاقات*اش با علي آبادي به قبل باز مي*گردد، گفت:
                              من زماني كه قراراين نشست را مي*گذاشتم ، نمي*دانستم كه وي قصد دارد نامزد رياست فدراسيون فوتبال شود.

وي تاكيد كرد: به هر كسي كه احساس كنم مي*تواند به فوتبال كمك كند ،راي مي*دهم.

وي گفت: اگر قرار باشد من سرمربي تيم ملي فوتبال ايران شوم احتياجي به اين گونه روابط نيست و هر زمان وقت آن رسيده باشد و صلاحيت داشته باشم اين اتفاق خواهد افتاد.

وي تاكيد كرد كه فعلا فقط به سايپا فكر مي*كند و به هيچ چيز ديگري فكر نمي*كند. آرزوي هر ايراني است كه مربي تيم ملي شود خيلي*ها مي*خواهند به هر نحوي به من مسووليت داده نشود . هر موقعي كه مردم ايران بخواهد و صلاحيت داشته باشم اين اتفاق مي*افتد و من دست به دامن كسي نمي*شوم.

وي با بيان اينكه تنها يك راي دارد ، افزود : يك راي در مقابل ‪ ۷۴‬راي زياد نيست.

ديدار تيم*هاي سايپا و ملوان بندر انزلي در هفته هفتم رقابت*هاي فوتبال قهرماني باشگاه*هاي برتر ايران جمعه*شب در ورزشگاه تختي انزلي برگزار خواهد مي*شود.

Comment

• Comment

Working...
                                X