Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ali Daei

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• سرمربى تيم ملى فوتبال ايران با بيان اينكه تيم ملى با آمادگى كامل وارد عربستان خواهد شد و تمام بازيكنان مصمم هستند تا نخستين گام را در راه صعود به جام جهانى محكم بردارند، تاكيد كرد: صعود به جام جهانى را با پيروزى مقابل عربستان آغاز مى كنيم. على دايى با بيان اين مطلب افزود:اردوى كيش كمك كرد تا بازيكنان از نظربدنى با شرايط آب و هوايى عربستان هماهنگ شوند و با آمادگى مطلوب بدنى بازيكنان به كسب نتيجه دلخواه در ديدار روز شنبه دست خواهيم يافت.وى اضافه كرد: در اين اردو با تمرينات بدنسازى ملى پوشان را از نظر جسمانى در شرايط مطلوب با عربستان قرار داديم و در اوج آمادگى راهى رياض خواهيم شد.سرمربى تيم ملى فوتبال ايران در پاسخ به اين سؤال كه بازيكنان عربستان پس از پيروزى در ديدار دوستانه مقابل قطر اظهار داشتند كه اگر همين بازى را مقابل ايران انجام دهيم از اين تيم امتياز مى گيريم، گفت: فوتبال قطر قابل مقايسه با فوتبال ايران نيست و اگر عربستانى ها چنين اشتباهى رامرتكب شوند تاوان سنگينى را براى چنين اشتباهى مى پردازند. بازيكنان ايران از هر نظر برتر از قطريها هستند و مقايسه آنها با تيم ملى قطر يك اشتباه بزرگ است.دايى تصريح كرد: ظرف روزهاى گذشته نقاط ضعف تيم عربستان را مرور كرديم و بسيار اميدواريم با انگيزه بالايى كه در بين بازيكنان وجود دارد به نتيجه لازم در نخستين ديدار مسابقات مقدماتى جام جهانى دست يابيم. وى اضافه كرد: فيلم چند ديدار اخير عربستان را آناليزكرده ايم و راه شكست عربستان را مى دانيم. عربستان قطعا در ديدار روز شنبه بازى راحتى را پيش رو نخواهد داشت. سرمربى تيم ملى فوتبال ايران با بيان اينكه هيچ بازيكنى براى ديدار با عربستان از تيم ملى خط نمى خورد اظهار داشت: درحال حاضر ۲۲ بازيكن در اردوى كيش حضور دارند و ۵ بازيكن لژيونر شامل جوادنكونام، وحيد هاشميان، آندرانيك تيموريان، فريدون زندى و مسعود شجاعى در تهران به ما ملحق مى شوند تا با ۲۷ بازيكن راهى عربستان شويم تا پس از ديدار با عربستان تمام بازيكنان توفيق انجام حج عمره را پيدا كنند و استثنائاً در اين مسابقه هيچ بازيكنى از تيم ملى حذف نمى شود.

Comment

• سرمربي تيم ملي فوتبال ايران از اتمام آناليز بازيکنان و تيم ملي عربستان خبر داد.

"علي دايي"* افزود:* کادر فني تيم ملي فوتبال ايران ديدارهاي اخير تيم عربستان را تجزيه و تحليل و به خوبي نقاط ضعف و قوت اين تيم را شناسايي کرده است.
      وي با بيان اينکه کادر فني تيم ملي فوتبال ايران تاکتيک هاي لازم را براي پيروزي مقابل عربستان در نظر گرفته است،* اظهار داشت:* فيلم ديدارهاي تيم عربستان را بزودي با بازيکنان مرور خواهيم کرد تا گوشزدهاي لازم به آنان داده شود.
      دايي با بيان اينکه ملي پوشان فوتبال ايران در شرايط مطلوبي قرار دارند، افزود: *تمام مردم ايران دوست دارند تا تيم ملي کشورشان به جام جهاني صعود کند. محتاج دعاي خير مردم هستيم تا با انجام بازي هاي مورد قبول به جام جهاني راه يابيم.
      سرمربي تيم ملي فوتبال ايران افزود: هم اکنون 22 بازيکن در اردوي تيم ملي در کيش حضور دارند که به زودي پنج بازيکني که در باشگاه هاي اروپايي حضور دارند به اردوي ملحق مي شوند.
      به گزارش ايرنا، در اردوي آمادگي تيم ملي فوتبال کشورمان در کيش "سيد مهدي رحمتي"، "وحيدطالب لو" و "رحمان احمدي" به عنوان دروازه بانان تيم ملي حضور دارند.
      محمد نصرتي، حسين کعبي، مهرزاد معدنچي، محسن بنگر، هادي عقيلي، ابراهيم صادقي، سيد جلال حسيني، کيانوش رحمتي، مجتبي شيري، مجتبي جباري، غلامرضا رضايي، رسول خطيبي، ستار زارع ، مجيد غلام نژاد، احمد آل نعمه، محمد نوري، ميلاد ميداودي، احسان حاج صفي و جلال رافخايي بازيکناني هستند که در تمرينات آمادگي تيم ملي حضور دارند.
      علي دايي سرمربي تيم ملي فوتبال، اريش روته مولر آلماني، هومن افاضلي و بهزاد غلام پور به عنوان مربيان تيم ملي فوتبال در اردوي آمادگي اين تيم در کيش بر تمرينات تيم ملي نظارت دارند.
      اريش روته مولر مدرس آلماني فدراسيون بين المللي فوتبال در اردوي آمادگي تيم ملي فوتبال کشورمان در کيش به مجموعه کادر فني اين تيم اضافه شده است .
      تيم ملي فوتبال ايران درنخستين ديدار از مرحله انتخابي مسابقات جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي روز 16 شهريور ماه در ورزشگاه "ملک فهد" شهر رياض به مصاف تيم ملي فوتبال عربستان سعودي خواهد رفت.
      تيم کشورمان در گروه دوم مسابقات انتخابي جام جهاني با تيم هاي کره جنوبي، کره شمالي، عربستان و امارات هم گروه است.

Comment

• سرمربي تيم ملي فوتبال ايران معقتد است که هيچ احدي به اندازه او به تيم ملي فوتبال کشور علاقمند نيست و آن را دوست ندارد. علي دايي که در محل فدراسيون فوتبال با خبرنگاران گفت وگو مي کرد، دليل گفته هاي خود را اين چنين بازگو کرد: "من هم اکنون آبرويم را براي تيم ملي فوتبال گذاشته ام و اين مساله نشان مي دهد که به چه ميزان اين تيم را دوست دارم."
        وي در پاسخ به اين سووال که "چرا اينقدر نسبت به خبرنگاران بدبين هستيد؟" اظهار داشت: اين موضوع اصلا صحت ندارد من نسبت به خبرنگاران بدبين نيستم.
        دايي تاکيد کرد: ما براي بازتاب کارهايمان به حمايت جامعه رسانه اي نياز داريم و از آنها بابت نقدهاي منقطي تشکر مي کنم.
        سرمربي تيم ملي فوتبال ايران در خصوص برپايي اردوي تيم ملي در کيش پيش از اعزام به عربستان افزود: اردوي کيش بسيار مطلوب بود و بازيکنان تيم را باانگيزه کرد.
        به گفته وي، تيم آنقدر شاداب تمرين کرد که "روته مولر" شگفت زده و متعجب شد و اعلام کرد که شما در بازي با عربستان امتياز مي گيريد.
        دايي در پاسخ به اين سووال که "چرا کنفرانس خبري به تاخير افتاد؟" گفت:* شب گذشته پرواز کيش به تهران با هشت ساعت تاخير انجام شد و اين تاخير تيم ملي را اذيت مي کند.
        وي در خصوص حضور "روته مولر" در کنار تيم ملي در کيش نيز اظهار داشت: مولر به عنوان مشاور من به اردو آمد.
        وي اضافه کرد: مولر هم اکنون نمي تواند با فدراسيون فوتبال ايران قرارداد امضا کند زيرا هم اکنون با فدراسيون آلمان قرارداد دارد.
        دايي تاکيد کرد: بسيار خوشحال هستم که بهترين دستيار و همکار را به زودي در کنار خود و در تيم ملي خواهم داشت.
        سرمربي تيم ملي فوتبال کشورمان در پاسخ به سووال خبرنگاري در خصوص هماهنگ نبودن "وحيد هاشميان" با ديگر بازيکنان در تيم ملي بيان داشت: هاشميان يک بازيکن حرفه اي است و در يکي از بهترين ليگ هاي دنيا توپ مي زند مشکلي براي هماهنگي وي با بازيکنان نداريم.
        سرمربي تيم ملي فوتبال ايران در خصوص دعوت نشدن از "مهدي مهدوي کيا" به تيم ملي گفت: مهدوي کيا مهره سوخته نيست و بالعکس بسيار بازيکن خوبي است اما هم اکنون به درد ترکيب تيم ملي ايران نمي خورد.
        وي افزود: در هر زمان که فکر کنم مهدوي کيا مي تواند به تيم ملي کمک کند، او را دعوت خواهم کرد اما هم اکنون اين اتفاق رخ نخواهد داد.
        دايي در پاسخ به سووال خبرنگاري براي دو اخطاره بودن "حسين کعبي" نيز افزود: کعبي يکي از بهترين بازيکنان تيم ملي است اما ما نگراني براي عدم حضور وي در ترکيب نداريم زيرا "مجيد غلام نژاد" جايگزين وي است و قطعا بهتر از حسين بازي مي کند.
        سرمربي تيم ملي فوتبال ايران با تاکيد بر اين که "تيم ملي بي تجربه نيست" خاطرنشان کرد: بازيکنان تيم ملي ترکيبي از باتجربه ها و جوانان هستند و واژه بي تجربه درست نيست.
        وي با اشاره به اين که پنج لژيونرهم اکنون در ترکيب تيم ملي قرار دارند گفت:* تيم ملي را بايد به سمت جوانگرايي برد.
        دايي در خصوص مسايل رواني به وجود آمده از سوي عرب ها نيز گفت: ما با کارهاي حاشيه اي تيم ملي عربستان کار نداريم تيم ملي در اين بازي تنها فوتبال خودش را بازي مي کند.
        وي در پاسخ به سووال خبرنگاري در خصوص "ساعت خواب بازيکنان در کيش" اظهار داشت:* تيم ملي در تمامي ادوار اردوهاي کسل کننده اي برگزار مي کرد اما از زماني که من سرمربي تيم ملي شدم نوع برگزاري اردوها تغيير کرد.
        سرمربي تيم ملي با تاکيد بر اين که هيچ کس حق دخالت در کارهاي تيم ملي را ندارد گفت: تنها تصميم گيرنده در تيم ملي "علي دايي" است.
        وي گفت: انتخاب 38 بازيکن براي اردو تيم ملي کار اشتباهي بود و اين خواسته من نبود زيرا من مخالف اين مساله بودم و اين امر بدون هماهنگي من صورت گرفته بود.
        دايي ضمن تشکر از فدراسيون فوتبال و حمايت آنها از تيم ملي فوتبال ايران اظهار داشت: با توجه به اين که مشکلات مالي فدراسيون بسيار زياد است اما آنها از تيم ملي به خوبي دفاع مي کنند.
        به گفت وي، مقرر شده که مبلغي پيش از بازي با عربستان به کادرفني تيم ملي اختصاص داده شود و بازيکنان نيز پاداش بگيرند.
        سرمربي تيم ملي فوتبال ايران در پاسخ به اين سووال که "چرا خبرنگاران را به هتل بازيکنان راه نمي دهيد؟" گفت: دوست ندارم خبرنگاران به مسايل خصوصي بازيکنان وارد شوند.
        وي در عين حال تاکيد کرد که ترکيب تيم ملي فوتبال ايران تا دقايق آخر بازي با عربستان مشخص نخواهد شد.

Comment

• سر مربي تيم ملي فوتبال ايران پس از تساوي مقابل عربستان در نشست مطبوعاتي در رياض گفت: نتيجه مساوي براي تيم ملي ايران درزمين حريف يک امتياز قابل قبول و بسيار باارزش است. "علي دايي" پس از انجام ديداري حساس مقابل تيم عربستان سعودي با دشوار خواندن اين بازي افزود:* تيم ملي کشورمان در نيمه دوم اين مسابقه سخت و نفس گير توانست توانايي هاي خود را به بازيکنان تيم حريف ديکته کند .
          وي تصريح کرد: با انجام سه تعويض تاکتيکي بازيکنان ما فرصت هاي زيادي را از دست دادند و حتي مي توانستند با اندکي دقت پيروز اين ميدان باشند .
          در ادامه اين نشست مطبوعاتي"پيرنا" دستيار "ناصر الجوهر" ضمن تقدير از نحوه بازي بازيکنان تيم ملي فوتبال عربستان، داور استراليايي اين مسابقه را مسوول شکست تيم ملي عربستان دانست.
          وي با عدم رضايت از نتيجه اين بازي افزود: تيم ملي ايران از يک شکست حتمي گريخت و توانست با دست پر اين ديدار حساس را پشت سر بگذارد .
          دستيار برزيلي "ناصرالجوهر" در پاسخ به سووالي پيرامون عدم حضور " ياسر قحطاني " مهاجم گلزن تيم ملي فوتبال عربستان در ترکيب اصلي اين تيم گفت : قحطاني پس ازگذراندن يک دوره آسيب ديدگي جدي به صحنه فوتبال عربستان برگشه است، لذا نمي توانستيم در ترکيب اصلي از وي استفاده کنيم .
          ديدار حساس دو تيم ملي فوتبال ايران و عربستان درآغاز مرحله مقدماتي جام جهاني 2010 افريقاي جنوبي در ورزشگاه "ملک فهد" عربستان با نتيجه مساوي يک بر يک به پايان رسيد .
          گلهاي اين مسابقه را " سعد الحارثي " از عربستان در دقيقه 29 نيمه اول و "جواد نکونام" هافبک تيم ملي ايران در دقيقه 83 اين بازي به ثمر رساندند .
          تيم ملي فوتبال ايران دراين دوره ازمسابقات با عربستان سعودي ،کره شمالي ، کره جنوبي و امارات عربي متحده همگروه است.

Comment

• على دايى گفت : به نظر من بازيكنان سايپا براى بازى با كروفچى در ورزشگاه آزادى خوب توجيه و آماده نشده بودند و به همين دليل نتوانستند از شرايط ميزبانى براى پيروزى بر حريف استفاده كنند. وى همچنين افزود: بازيكنان سايپا در بازى رفت در تهران و به خصوص در ۲۰ دقيقه نخست اين ديدار نتوانستند بازى خوبى ارائه كنند اما در نيمه دوم بازى كاملاً دست سايپا بود و اگر نماينده ايران از موقعيت هاى خود به خوبى استفاده مى كرد حالا با خيالى آسوده در بازى برگشت به ميدان مى رفت. سرمربى سابق سايپا افزود: هرچند تيم سايپا با توجه به نتيجه بازى رفت در بازى فردا كار بسيار دشوارى را در تاشكند پيش رو دارد اما كروفچى تيمى نيست كه شكست ناپذير باشد و سايپا اين توانايى را دارد كه در ازبكستان مقابل اين تيم به پيروزى برسد. وى در پاسخ به اين سؤال كه آيا بازيكنان سايپا تحت تأثير نام ريوالدو در تيم حريف بودند ،گفت : ريوالدو يك زمانى بازيكن بزرگى بوده و اكنون نيز مورد احترام است اما من معتقدم بازيكنان سايپا قبل از بازى براى اينگونه مسائل و برخورد با آن به خوبى آماده نشده بودند. وى درباره شايعه حضورش در تاشكند براى تماشاى بازى كروفچى - سايپا گفت : چرا بايد به تاشكند بروم و اصلاً چه نيازى به طرح اين موضوع است؟، اصلاً از ابتدا هم چنين بحثى نبوده و نيازى هم نيست كه من به ازبكستان بروم.سرمربى تيم ملى درباره بازى تداركاتى تيم ملى قبل از بازى با كره شمالى گفت: قرار بود با تيم ملى چين بازى كنيم اما به دليل تداخل فوتبال اين كشور با ليگ داخلى، متأسفانه برگزارى اين ديدار ميسر نشد و بعيد است كه بتوانيم بازى تداركاتى قبل از بازى با كره شمالى داشته باشيم. وى گفت: البته قبل از بازى با امارات يك بازى با كويت برگزار مى كنيم كه اين بازى قطعى شده و يقينا براى ما بسيار حائز اهميت خواهد بود چرا كه سبك و سياق بازى كويت به امارات شباهت زيادى دارد. دايى درباره اردوى تيم ملى براى بازى با كره شمالى كه ۲۱ مهر ماه در ورزشگاه آزادى برگزار مى شود گفت : بستگى به برنامه بازيهاى ليگ دارد اما فكر مى كنم بتوانيم يك هفته قبل از آن بازى اردوى متمركز خود را تشكيل دهيم.

Comment

• على دايى سرمربى تيم ملى كشورمان طى اظهارنظرى گفت: هميشه و در آستانه بازيهاى حساسى كه تيم ملى دارد عده اى پيدا مى شوند تا به عناوين مختلف زمينه ناكامى تيم ملى را فراهم كنند اما بايد بگويم كه آنها سخت در اشتباهند و تيم ملى با اين حرفها آرامش خود را از دست نمى دهد. وى افزود: من با اينگونه مسائل غريبه نيستم و مى دانم كه بعضى ها دنبال چه اهدافى هستند اما بايد عرض كنم كه من و مجموعه تيم ملى دست به دست هم داده ايم تا جهت خوشحالى مردم و سربلندى تيم ملى به دور از جنجال و هياهو كار خودمان را به بهترين نحو ممكن انجام دهيم. دايى بدون اشاره به نام فرد خاصى گفت : من وقتى يكسرى حرفها و مسائل را مى شنوم خنده ام مى گيرد و براى اين افراد افسوس مى خورم با اين وجود معتقدم كه گذشت زمان همه واقعيتها را روشن مى كند و شما مطمئن باشيد كه دست خيلى از افراد در گذر زمان براى مردم رو خواهد شد.عده اى دوست ندارند تيم ملى نتيجه بگيرد .

Comment

• على دايى سرمربى تيم ملى كشورمان بعد از بازى مقابل كره شمالى گفت: از امروز به فكر بازى با امارات هستيم. وى پس از پيروزى ۲ بر يك تيم ملى فوتبال ايران مقابل كره شمالى در پاسخ به سؤال خبرنگارى كه از او درباره ايرادات خط دفاعى پرسيد، گفت: دوست دارم در ابتدا از مديريت ورزشگاه آزادى تشكر كنم كه براى اولين بار چنين امكاناتى را براى خبرنگاران در ورزشگاه ها ايجاد كرده، سپس دوست دارم از تماشاگران ايرانى تشكر كنم كه ۹۰ دقيقه تيم را تشويق كردند. تيم ما با حمايت آنها بود كه توانست در بازى امروز موفق شود. وى افزود: تيم ملى در نيمه اول عملكرد بسيار بهترى در مقايسه با كره شمالى داشت و در اين نيمه موقعيت هاى فراوانى داشتيم كه در بسيارى از آنها نتوانستيم از اين فرصت ها استفاده كنيم. پس از آنكه گل اول را زديم بازيكنان ما ناخودآگاه عقب كشيدند. وى افزود: در نيمه دوم پس از آنكه گل زديم فشار حريف طبيعى بود كه مهدى رحمتى با واكنش هاى بسيار خوب اين موقعيت ها را از آنان گرفت. با سؤال شما موافق نيستم كه در ما در عمق خط دفاعى ايراد داشتيم. ما در خط دفاعى تنها يكى، دو مورد اشتباه داشتيم و در بقيه دقايق بازيكنان در خط دفاع عملكرد خوبى داشتند گلى هم كه از حريف دريافت كرديم روى ضربه سر عالى بازيكن كره بود. نبايد از ياد برد كه كره شمالى امارات را در زمين خودش شكست داده و با كره جنوبى در زمين بى طرف مساوى كرده است. كره شمالى تيم بزرگى است و من به آنها احترام مى گذارم، اين بازى سخت ترين ديدارى بود كه من با پيراهن تيم ملى داشتم. دايى در پاسخ به اين سؤال كه عملكرد مهدى مهدوى كيا را چطور ديديد؟ گفت: مهدى مانند بازيكنان ديگر عملكرد خوبى داشت همه بازيكنان زحمت كشيدند و مهدى هم نقش خيلى خوبى ايفا كرد. وى در پاسخ به اين سؤال كه چرا از غلام نژاد در اين بازى استفاده نكرديد؟ گفت: كعبى بازيكن باتجربه اى است و ما به بازيكنان باتجربه نياز داريم نمى دانم چگونه اين دوگانگى نظرات را باور كنم وقتى غلام نژاد را بازى دادم خيلى ها به اين مسأله اعتراض كردند اما حالا كه از او استفاده نكردم به اين مسأله انتقاد مى كنيد. غلام نژاد در بازى با عربستان يكى از بهترين هاى ما بود اما براى اين بازى كعبى آماده تر از او بود و عملكرد بسيار خوبى داشت. خبرنگارى پرسيد، سرنوشت اين گروه را چطور پيش بينى مى كنيد كه دايى گفت: زمانى كه قرعه كشى اين گروه انجام شد گفتم كه در گروه سختى قرار داريم و بايد حواسمان به تمام تيم ها باشد. خبرنگار ديگرى با انتقاد از خط حمله تيم ملى نظر سرمربى تيم ملى را در اين باره جويا شد كه دايى گفت: خط حمله عملكرد بسيار خوبى داشت و با توجه به داشته هايمان از بازى رضايى و خطيبى رضايت دارم. دايى در پاسخ به اين سؤال كه آيا مى توانيد همين نتيجه را در كره شمالى تكرار كنيد، گفت: بايد بازى به بازى فكر كنيم بازى بعدى ما با امارات است از همين امروز به فكر بازى ۲۹ آبان مقابل امارات هستيم. وى درباره احتمال دعوت از بازيكنان جديد براى بازى با امارات گفت: ما ليگ برتر را به خوبى زير نظر داريم و قطعاً بازيكنانى كه خوب باشند را به تيم ملى اضافه مى كنيم. خبرنگار ديگرى با انتقاد مجدد از خط حمله تيم ملى از دايى درباره نارضايتى تماشاگران از عملكرد رسول خطيبى پرسيد كه دايى هم در پاسخ گفت: اگر اين خط حمله كمى خوش شانس بود هر ۲ بازيكن خط حمله ما مى توانستند گلزنى كنند. در فوتبال مدرن اين طور نيست كه فقط مهاجمان گلزنى كنند گلى كه خورديم، تمام تيم خورد و گلى كه زديم توسط همه بازيكنان به ثمر رسيد. به نظرم بايد شما از بازيكنان تشكر كنيد و به آنها خسته نباشيد بگوييد. متأسفم براى طرح چنين سؤالاتى. خطيبى خيلى خوب تلاش كرد امافقط گل نزد. خبرنگارى عملكرد دايى در خط حمله تيم ملى را با نمايش خطيبى مقايسه كرد كه سرمربى تيم ملى در پاسخ گفت: خصوصيت من با خطيبى تفاوت بسيارى دارد، خطيبى بازيكنى سرعتى و تكنيكى است و من خصوصيات خودم را داشتم بايد به بازيكنان فرصت بيشترى داد.

Comment

• به گزارش شبکه ایران، سرمربی تیم ملی پس از این توهین*ها و سکوت دست اندرکاران به شدت واکنش نشان داد و در برنامه تلویزیونی 90 به دست اندرکاران فدراسیون فوتبال به شکل نامحسوس حمله کرد: "آقایانی که دائم به فکر نتیجه*گیری تیم ملی هستند چرا امروز سکوت کردند و اجازه می*دهند هر کسی که دلش می*خواهد حرف بزند."

علی دایی در ادامه توضیح داد: "من از وزارت امور خارجه و مسئولان سازمان تربیت بدنی مصرانه می*خواهم پیگیر این موضوع باشن."

همین جمله علی دایی کافی بود که صبح امروز محمد علی آبادی رییس سازمان تربیت بدنی یک گروه چند نفره را مامور کند تا پیگیر توهین روزنامه البیان و برخورد ناشایست پلیس امارات با سرمربی تیم ملی کشورمان شوند.

شنیده می*شود گروه مذکور قرار است از طریق وزارت امور خارجه شکایت رسمی خود را به مسئولان اماراتی اراده دهند تا آنها در خصوص این رفتارهای ناشایست پاسخگو باشند.

Comment

• كتك كاري علي دايي در ميرداماد

سرمربي تيم ملي دو شب پيش در پاساژي در ميرداماد - كه دايي هم به مانند چند فوتباليست ديگر درآنجا مغازه دارد - درگيري شديدي را با يكي از حاضران در پاساژ انجام داد.

به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري انتخاب، دايي كه بشدت عصباني به نظر مي رسيد، با طرف مقابل زد و خورد كرد و با الفاظ زشتي كه استفاده مي كرد، توجه ديگران را به اين درگيري جلب كرد كه با وساطت چند مغازه دار طرفين درگيري از هم جدا شدند.

به نظر مي رسد، دايي اين روز ها اصلاً روحيه خوبي ندارد و اين موضوع قطعاً اتفاق خوشايندي براي تيم ملي نيست.

Comment

• دايي:من پاسخگوي 70 ميليون ايراني هستم

سرمربي تيم ملي ايران گفت: اگر قلعه نويي و پيرواني پاسخگوي هواداران هستند من بايد جواب 70 ميليون ايراني را بدهم.

به گزارش فارس، علي دايي پس از انتخاب غلامحسين پيرواني به عنوان سرمربي تيم اميد گفت: با توجه به جلساتي كه در كميته تيم هاي ملي برگزار شد و برنامه هايي كه مربي خوب ايراني به كميته تيم هاي ملي داده بودند محصص و معيني به اين نتيجه رسيدند كه غلامحسين پيرواني به عنوان سرمربي تيم اميد انتخاب شود.

وي افزود: تعامل خوبي با پيرواني داريم. اين مربي با تجربه فرد شناخته شده اي است كه مي تواند به تيم بزرگسالان ايران كمك كند. ما نيز از تجربه او استفاده خواهيم كرد. وي در زمينه استعداد يابي از چهره هاي مطرح ايران است.

سرمربي تيم ملي در باره اعتراض برخي از مسئولان باشگاه ها به تعطيلي مسابقات ليگ برتر به دليل برنامه هاي تيم ملي تاكيد كرد: در اين زمينه حرف خاصي ندارم. نظرات همه براي من محترم است. در تمام دنيا مسابقات ليگ تعطيلي نيم فصل دارد و ما نيز از اين شرايط استفاده كرده ايم و براي تيم ملي با وجود آنكه روزهاي فيفا براي ما پر شده بود بازي هاي تداركاتي انجام داديم.

وي با اشاره به تعطيلي 13 روزه ليگ تاكيد كرد: بازيكنان با توجه به حضورشان در بازي ليگ نياز به استراحت دارند. تصور مي كنم اين موقعيت بسيار ايده آلي بود تا بازيكنان از فشار بازي هاي ليگ خارج شوند و به خوبي دوره استراحت خود را پشت سر بگذارند.

وي خاطر نشان كرد: اردوي اسپانيا براي بازيكنان مثمر ثمر بود. از اين جهت براي كادر فني داراي قابليت بود كه توانستيم شناخت بيشتري از توانايي هاي بازيكنان به دست آوريم. همه ما اين موضوع را قبول داريم كه تنها در روزهاي فيفا بازيكنان شاغل در ليگ هاي اروپايي مي تواند به اردوي تيم ملي اضافه شوند. اگر بخواهيم تنها در روز فيفا بازي تداركاتي را انجام دهيم توانايي اين موضوع را نداريم كه از مهره هاي شاخص در ليگ برتر شناخت لازم را پيدا كنيم. به همين سبب با برگزاري هاي اردوي هاي تداركاتي نظير اردوي اسپانيا اين فرصت را در اختيار بازيكنان منتخب و شايسته ليگ قرار مي دهيم تا فرصت مناسبي پيدا كنند تا كادر فني با توانايي هاي آنها آشنا شوند.

سرمربي تيم ملي افزود: تورنمنت چهار جانبه عمان و سفر به اسپانيا در بهترين شرايط زماني برگزار شد. به اين دليل كه در تمام ليگ هاي معتبر دنيا تعطيلاتي به نام تعطيلات نيم فصل شاهد هستيم. مثلا براي بازي با سنگاپور براي هماهنگي بيشتر نياز داريم كه نفرات را در اختيار داشته باشيم. در اين زمينه تيم ملي بهترين هماهنگي كه با سازمان ليگ داشته است در شرايط مطلوب تطيعلي نيم فصل را اعلام كرديم.

دايي در خصوص احتمال برپايي اردوهاي تداركاتي در كشورهاي اروپايي نظير فرانسه و آلمان اعلام كرد: ما پيشنهادهاي را براي آمادگي هر چه بيشتر تيم ملي در مسابقات مقدماتي جام جهاني به فدراسيون فوتبال ارائه كرديم. اگر اين پيشنهاد عملي شود مطمئنا تاثير بسزايي در آينده فني تيم ملي خواهد داشت.

وي در خصوص دستيار آلماني خود توضيح داد: خوشبختانه روته مولر به ايران سفر كرده است و هم اكنون در تهران بسر مي برد.وي از عصر عاشورا فعاليت رسمي خود را با تيم ملي آغاز مي كند.

وي در پاسخ به سوالي در خصوص سمت روته مولر در تيم ملي گفت: همه ما يك گروه فني هستيم كه براي موفقيت تيم ملي تلاش مي كنيم و در نهايت من پاسخ گويي عملكرد اين گروه فني هستم.

براي ما پست و سمت اصلا مهم نيست اما براي شما كه اينقدر اصرار داريد بدانيد روته مولر در تيم ملي چه كار است بايد به صراحت عرض كنم او يك مدرس بين المللي فيفا و تئوريسين مطلوبي است. مطمئنا ما او را براي ماساژ دادن به تيم ملي نياورده ايم.

سرمربي تيم ملي در خصوص بازي با سنگاپور كه نخستين بازي ايران در رقابت هاي انتخابي جام ملت هاي آسيا است، گفت: اگر سنگاپور را دست كم بگيريم بدون ترديد موفق نخواهيم شد. سنگاپور، چين و تايلند براي تيم ملي فوتبال و كادر فني نقش بسزايي تعيين كننده اي دارد. به اين دليل كه ما بعد از اين سه بازي بايد برابر كره جنوبي در تهران به ميدان برويم. از اين جهت تصور مي كنم اين سه بازي حكم بازي هاي تداركاتي را براي ما دارد و من و همكارانم مي توانيم به تركيب ايدآل براي بازي با كره جنوبي دست پيدا كنيم.

وي در خصوص برخي انتقادات وارده از نوع برنامه ريزي بازي هاي ليگ برتر و تعطيلي پي در پي خطاب به كساني كه بهانه بدنسازي را مطرح مي كنند، گفت: همه كارشناسان بر اين مسئله تاكيد دارند كه هيچ تيمي در فاصله 10 روز يا دو هفته قادر به انجام كارهاي بدنسازي نيست. من نمي دانم دوستاني كه موضوع بدنسازي را مطرح مي كنند با چه استدلالي چنين حركتي را انجام مي دهند. در صورتي كه از لحاظ علمي اين مسئله غير قابل انجام است. هدف اصلي ما در وهله كنوني موفقيت تيم ملي است. اگر در اين بين وقفه اي در برگزاري رقابت هاي ليگ برتر صورت مي گيرد علي دايي مقصر نيست. چينش بازي هاي تيم ملي ايران به گونه اي است كه بايد همه چيز در خدمت تيم ملي باشد.

وي با تشكر از مربيان شاغل در ليگ برتر گفت: اين موضوع را درك مي كنم كه امير قلعه نويي، افشين پيرواني و ساير مربيان ليگ برتري بايد پاسخ گوي هواداران خود باشد اما اين مسئله را از ياد نبريم كه علي دايي بايد پاسخگويي 70 ميليون ايراني باشد. خوشبختانه در شرايط فعلي تعامل بسيار خوبي به مربيان ليگ و كادر فني تيم ملي وجود دارد. شما اگر به كارنامه بازيكنان حاضر در رقابت هاي ليگ برتر نگاه بيندازيد در مي يابيد انگيزه بازيكنان براي دعوت شدن به اردوي تيم ملي دو چندان شده و شاهد تلاش بي شائبه بازيكنان براي راه يابي به اردوي تيم ملي هستيم.

علي دايي درباره بازي كره جنوبي به خبرنگاران گفت: همه ما اين مسئله را قبول داريم. كه اگر تيم ملي در بازي با كره جنوبي بتواند سه امتياز بازي را به دست آورد 70 درصد راه صعود به جام جهاني را پيموده است. از اين رو اميدوارم شرايط و بستر كار به گونه اي فراهم شود تا تيم ملي كشورمان بتواند در بازي مقابل كره جنوبي در ورزشگاه آزادي از امتيازات كامل برخوردار شود تا دوباره به عنوان قدرت قاره كهن به رقابت هاي جام جهاني راه پيدا كند.

Comment

• وكيل علي دايي؛ مايلي كهن منتظر عواقب تمرد قضايي خود باشد

وكيل علي دايي گفت؛ ما پيگير مصاحبه هاي محمد مايلي كهن از طريق مراجع قضايي هستيم. عسگري پيش بين افزود؛ ما موارد تخطي و تخلف آقاي مايلي كهن از راي دادگاه را به دادستان اعلام كرديم و موضوع از طريق دادستان تهران در حال پيگيري است. وي ادامه داد؛ به طور يقين تخطي گري مايلي كهن از حكم دادگاه عواقبي را براي او در پي خواهد داشت و او بايد منتظر عواقب اين رفتار خود باشد. به هر حال او نقض قانون كرده و ديگر اين دست قاضي است كه چه حكمي براي او صادر كند و تمرد قضايي خود يك عمل مجرمانه محسوب مي شود. محمد مايلي كهن روز گذشته و پس از شكست تيمش برابر سپاهان در اصفهان نسبت به اردوهاي اخير تيم ملي اعتراض كرد و به شدت عليه سرمربي آن جبهه گرفت. اين در حالي بود كه وي با حكم دادگاه حق هيچ گونه اظهارنظر عليه علي دايي را ندارد.

Comment

• ادامه قهر دايي و مايلي*كهن

مراسم ختم مادر وحيد هاشميان بدون حضور علي كفاشيان و مهدي تاج برگزار شد.

به گزارش ايسنا، مراسم ختم مادر هاشميان عضو تيم ملي فوتبال ايران با حضور جمع كثيري از دست اندركاران و مديران ورزشي و ورزشكاران در شهرك غرب برگزار شد. در اين مراسم چهره*هاي معروفي همچون علي دايي، علي پروين وامير قلعه*نويي نيز حضور داشتند.

از سوي فدراسيون فوتبال هم گرچه علي كفاشيان (به علت سفر به اهواز) و مهدي تاج نايب رييس اين فدراسيون حضور نداشتند اما، مهدي محمدنبي و عزيز محمدي از فدراسيون فوتبال در اين مراسم حضور داشتند.

در حاشيه*ي اين مراسم برخي از حاضرين از محمد مايلي*كهن خواستند تا با علي دايي آشتي كند كه او گفت: من به دايي توهين نكرده*ام كه از او معذرت خواهي كنم. علي دايي هم از آشتي با محمد مايلي*كهن سرباز زد.

Comment

• Comment

• علي دايي بركنار شد

سرمربي تيم ملي فوتبال كشورمان پس از شكست شب گذشته برابر عربستان از سمت خود بركنار شد.

به گزارش سرويس ورزشي برنا، تيم ملي فوتبال كشورمان شب گذشته در ورزشگاه آزادي 2-1 مغلوب عربستان شد و براي صعود به جام جهاني 2010 در شرايط دشواري قرار گرفت.

پس از اين باخت خانگي جلسه اي اضطراري برگزار و تصميم گرفته شد كه با توجه با كسب اين نتيجه ضعيف و دور از انتظار علي دايي از سمت سرمربيگري تيم ملي بركنار شود.

نخستين شكست تاريخ ايران برابر عربستان در خاك كشورمان در حالي رقم خورد كه در پايان اين بازي تماشاگران به شدت از عملكرد ضعيف دايي و شاگردانش انتقاد كردند و خواستار كناره*گيري وي از سمت سرمربيگري تيم ملي شدند.

گفتني است تيم كشورمان هم اكنون با كسب 6 امتياز پايين تر از كره شمالي،كره جنوبي و عربستان در رتبه چهارم گروه دوم ايستاده است.

Comment

• با اعلام سه گزینه جایگزینی؛
                                علی دایی رسماً برکنار شد
                                در این نشست کفاشیان خواستار استعفاء علی دایی می‏شود که پس از عدم استعفاء سرمربی تیم ملی و مقاومتش برابر این خواست رئیس فدراسیون فوتبال، امروز او را از سمتش خود برکنار نموده و سرپرستي تيم بطور موقت به مولر سپرده شد.

در حالی برخی سایت‏های بین‏المللی امروز از پشت پرده اتفاقات به وقوع پیوسته پس از شکست ناباورانه ایران برابر عربستان پرده برداشته و از ابقاء موقت سرمربی تیم ملی خبر داده بودند، این خبر به فاصله چند ساعت با انتشار خبر برکناری علی دایی رد شد.

به گزارش خبرنگار ورزشی تابناک، تصمیم عزل علی دایی بعد از آن گرفته شد که مسئولان فدراسیون فوتبال ایران در جلسه‏ای اضطراری دور هم نشستند تا درباره شرایط بحرانی تیم ملی و سرمربی اش تصمیم بگیرند.

بر اساس گزارش یک منبع آگاه، در این نشست کفاشیان خواستار استعفاء علی دایی می‏شود که پس از عدم استعفاء سرمربی تیم ملی و مقاومتش برابر این خواست رئیس فدراسیون فوتبال، امروز او را از سمتش خود برکنار نمود.

این در حالی است که بر اساس شنیده‏ها، تنی چند از مسئولین ارشد، از جمله یکی از نزدیکان رئیس‏جمهور در تلاش برای حفظ وی در این کرسی بودند که این حمایت‏ها با تایید خبر برکناری وی توسط کفاشیان و اطلاعیه هیات رئیسه فدراسیون فوتبال بی‏نتیجه ماند.

تیم ملی فوتبال ایران روز گذشته برابر رئیس‏جمهور و صدهزار تماشاگر مشتاق که در ایام تعطیل صرفاً برای حمایت از تیم ملی به ورزشگاه آزادی آماده بودند، در برابر ناباوری عموم با نتیجه دو بر یک مغلوب تیم عربستان شد تا در حال حاضر با شش امتیاز در پله چهارم گروه دو آسیا قرار گیرد و در وضعیت نگران‏کننده‏ای برای صعود به جام‏جهانی بسر برد.

طبق آخرين خبر دريافتي سرپرستي تيم ملي موقتا به مولر سپرده شده است و بناست تا چند روز آينده از بين گزينه هاي مطرح "داخلي" يكي بعنوان سرمربي تعيين شود.

Comment

Working...
                                X