Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sport News

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• اعلام چگونگي نحوه صعود تيم هاي دسته اول به ليگ برتر از سوي فدراسيون فوتبال با اعتراضاتي از سوي تيم هاي ليگ يک رو به رو شد.

مهندس اسماعيل شاد، مدير عامل باشگاه پگاه گيلان در گفت*وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) - منطقه خزر در اين خصوص اظهار كرد: در مراسم قرعه کشي فصل جاري رقابتهاي دسته اول که تابستان گذشته در محل فدراسيون فوتبال انجام گرفت مقرر شد در صورت افزايش تيم*هاي ليگ برتر در فصل آينده، تيم*ها از طريق تصميم گيري در مجمع فدراسيون به ليگ برتر راه يابند.

وي افزود: پس از کنار رفتن صنعت نفت آبادان از رقابتهاي دسته اول و با استرداد حق اين تيم در صعود به ليگ برتر، اعلام کرديم که با توجه به حضور صنعت نفت در ليگ برتر فصل آينده و 18 تيمي شدن اين رقابتها هر چه زودتر در خصوص نحوه صعود تيم*هاي دسته اول تصميم گيري شود، در حالي که مسئولان فدراسيون در 25 هفته گذشته از انجام اين کار خودداري كردند و تازه 2 روز پيش اعلام کردند تيم*هاي برتر دسته اول بايد در پلي آف حاضر شوند.

مدير عامل پگاه تصريح کرد: وقتي صنعت نفت موفق به گرفتن حق واقعي و مسلم خود شد به طور طبيعي بايد راه آهن تهران را از ليگ برتر کنار مي گذاشتند، در صورتي که نه تنها اين کار انجام نگرفت بلکه مسئولان فدراسيون با علم به اين که راه آهن در قعر جدول جاي دارد مي خواهند با برگزاري رقابتهاي پلي آف بين تيم*هاي پانزدهم و شانزدهم ليگ برتر و تيم*هاي بازنده پلي آف دسته اول شانس ديگري را براي حضور اين تيم در فصل آينده ليگ برتر قائل شوند.

وي گفت: اين که تيم*هاي دسته اول بخواهند با ليگ برتري ها در پلي آف بازي کنند در هيچ جاي آيين نامه فدراسيون نيامده و اگر وجود دارد از مسئولان فدراسيون تقاضا داريم آن را به ما هم نشان بدهند و اعتقاد دارم که با اعمال اين قوانين بدترين تصميم ممکن در اين خصوص گرفته شده است.

شاد يادآور شد: در مجموع رقابت*هاي ليگ دسته اول بايد مثل ليگ برتر در يک گروه برگزار شود و در همين راستا تعداد تيم*هاي دسته اول نيز کاهش يابد که اين حرکت نياز به يک تصميم انقلابي در مجموعه فدراسيون دارد و در شرايط فعلي حتي تيم سوم گروه ما نيز مي تواند با توجه به شانس حضور دو تيم به همراه صنعت نفت از گروه ديگر مدعي حضور در پلي آف باشد و هنوز بر ما مشخص نيست که چرا فدراسيون از همان ابتداي رقابتها نحوه صعود تيم*ها را مشخص نکرد و چنانچه تيمهاي پگاه و تراکتور سازي در صدر جدول گروه هاي خود نبودند آيا باز هم اين تصميم گرفته مي شد؟

وي در پايان خاطر نشان کرد: در رقابتهاي پلي آف مسائل فني تاثير گذار نخواهد بود و استانهايي که از قدرت بيشتري برخوردارند مي توانند در پلي آف موفق ظاهر شوند و در اين خصوص لازم است مسئولان استان وارد شوند تا جرياناتي را که سال گذشته در اين خصوص شاهد بوديم را بار ديگر تجربه نکنيم.

محسن صفايي فراهاني در گفت*وگو با ايسنا اعلام كرد كه تصميم نحوه*ي صعود تيم ها به ليگ برتر در دوره گذشته فدراسيون گرفته شده است. *

Comment

• رقابت*هاي فوتسال بانوان در اردن قرعه كشي شد.

به گزارش ايسنا، تيم منتخب باشگاه*هاي فوتسال بانوان کشورمان که براي شرکت در تورنمنت اردن در اين کشور به سر مي برد در گروه دوم اين رقابت*ها با تيم*هايي از لبنان، فلسطين و دو تيم از اردن همگروه شد.

** دائي و شيث هنوز جريمه هايشان را نداده اند

كميته*ي انضباطي فدراسيون فوتبال اعلام کرد علي دايي و شيث رضائي که قبلا به ترتيب به مبالغ 20 و 5 ميليون ريال جريمه نقدي محکوم شده بودند تاکنون به پرداخت آن مبادرت نکرده اند.

اين كميته اعلام كرد؛ اگر دايي و رضايي تا ده روز آينده جريمه هاي فوق را پرداخت نکنند از حضور نامبردگان در مسابقات رسمي جلوگيري به عمل خواهد آمد.

Comment

• كلوديو رانيري از چلسي باشگاه پيشين*اش در ليگ قهرمانان اروپا دفاع نكرده است.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، ايتاليايي*ها از خبر روزنامه*ها درباره*ي حمايت رانيري از نماينده انگلستان خشمگين شده بودند. اما، سرمربي پارما به روزنامه*ي Data Sport گفت:« من براي ايتاليا هورا مي*كشم.»

چلسي با پيروزي برابر والنسيا ديگر تيم رانيري به مرحله نيمه نهايي رسيده است. ايتاليا در اين مرحله، ميلان را دارد و ايتاليايي*ها بويژه پس از شكست تحقير آميز رم دوست دارند كه نماينده كشورشان در اين رقابت*ها جام را به خانه بياورد.

رانيري كه در حال حاضر روي نيمكت پارما مي*نشيند در اين باره گفت:« فكر مي*كنم ميلان مي*تواند از سد منچستر يونايتد در نيمه نهايي بگذرد. آنها از همان ابتدا يكي از شانس*هاي قهرماني بوده*اند. براي همين مي*گويم؛ ميلان هر آنچه را كه براي شكست دادن منچستريونايتد نياز است را در اختيار دارد.»

منچستريونايتد در مرحله يك چهارم پاياني در الدترافورد هفت بر يك رم را به زانو درآورد. رانيري درباره اين شكست توضيح داد:*« به عنوان يك هوادار رم بسيار نااميد شدم. تنها چيزي مي*توانم بگويم كه براي شهر، تيم و اسپالتي تجربه خوبي بود. اكنون بايد آنچه اتفاق افتاد را فراموش كنند و به آينده بنگرند.»

انگستان در جمع چهار تيم پاياني معتبرترين رقابت*هاي باشگاهي سه نماينده دارد نكته*آي كه از نگاه رانيري هم پنهان نمانده است:« نكته شايان توجهي است كه سه تيم انگليسي در اين مرحله هستند. فوتبالشان سرشار از پول است اما، فكر مي*كنم باشگاه*هاي ايتاليايي مي*توانند به سطح خوبي برسند و من خوشبين هستم. چند باشگاهي خودشان را بالا كشيدند. ما به زمان بيشتري نياز داريم.»

Comment

• تيم ملي فوتسال ژاپن براي كسب آمادگي به منظور حضور در رقابت*هاي قهرماني آسيا دو ديدار دوستانه با تيم ملي ژاپن انجام خواهد داد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تيم ملي ژاپن كه اصلي*ترين حريف ايران در نهمين دوره*ي رقابت*هاي قهرماني آسيا به حساب مي*آيد، براي كسب آمادگي به منظور دفاع از عنوان قهرماني دو ديدار دوستانه با تيم ملي آرژانتين در اوزاكا انجام خواهد داد.

نخستين بازي دو تيم سوم مه در ورزشگاه تالار افتخارات جهاني كوبه برگزار خواهد شد. ژاپن دو روز بعد در ورزشگاه مركزي ژيمناسيوم اوزاكا (يكي از ورزشگاه*هاي ميزبان رقابت*هاي قهرماني آسيا) ميزبان تيم چهارم جهان خواهد بود.

تيم ژاپن در گروه A رقابت*هاي قهرماني آسيا در كنار تيم*هاي تاجيكستان، هنگ كنگ و فيليپين قرار دارد.

تيم ژاپن با كسب يك عنوان قهرماني پس از تيم ايران كه هفت قهرماني را در كارنامه* خود مي*بيند، پرافتخارترين تيم فوتسال قاره*ي كهن است.

Comment

• خاوير زانتي، كاپيتان اينتر باور دارد تكرار اين فصل رويايي براي باشگاه دشوار خواهد بود.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اينتر هجده امتياز با رم در بالاي جدول فاصله دارد و خودش را براي جشن قهرماني در سري A آماده مي*كند. آنها به لطف 25 پيروزي و 5 تساوي هشتاد امتياز تا اين مقطع فصل* اندوخته*اند.

زانتي به شبكه Italia uno sport گفت:« ما مي*خواهيم تا پايان فصل عملكرد خوبي داشته باشيم. بايد اين كار را بكنيم، ما امتيازهاي بيشتري مي*خواهيم و اين كار ساده*اي نخواهد بود. البته تكرار دستاورد امسال هم در آينده دشوار خواهد بود. هدف نخست*مان به دست آوردن هر چه زودتر اسكودتو است. اميدواريم كه اين اتفاق هر چه زودتر رخ بدهد، چرا كه زمان بيشتري براي استراحت كردن خواهيم داشت.»

شنبه اينتر در سن سيرو ميزبان پالرمو است و زانتي به خوبي مي*داند كه نماينده سيسيلي با توجه به نتايج نااميد كننده اخير حريف خطرناكي خواهد بود:« بايد بسيار هوشيار باشيم. پالرمو دوران خوبي را سپري نمي*كند. اما، در فوتبال چيزي تضمين شده نيست. بايد به شيوه خودمان بازي كنيم تا پيروز شويم.»

Comment

• "والتر زنگا" سرمربي ايتاليايي تيم العين امارات با ابراز رضايت از عملكرد شاگردانش در ديدار برابر سپاهان ايران گفت:« اين پيروزي سبب زنده شدن اميدهاي صعودمان به مرحله بعد شد.»

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران* (ايسنا)، زنگا پس از پيروزي سه بر دو تيمش برابر سپاهان ايران، گفت:«*اين نتيجه بسيار خوبي بود. ما با اين پيروزي توانستيم اميدهاي صعودمان را براي بازي*هاي آينده زنده نگاه داريم. ما در همه بازي*ها با انگيزه پيروزي به مصاف حريفان مي*رويم اما، در بازي*هاي گذشته شانس يار تيم*مان نبود. ما در بازي برابر الشباب و همچنين الاتحاد با انگيزه برابر به مصاف حريفان رفتيم اما، اين چنين شد. خوشبختانه در اين بازي نتيجه*اي خوبي را كسب كرديم كه اين پاسخ كار سخت بازيكنانم بود.»

زنگا كه پس از شكست العين در جام رياست جمهوري برابر الوصل در خطر اخراج قرار گرفته بود، باور دارد كه پيروزي برابر سپاهان سبب بهبود شرايط تيمش مي*شود: "اين پيروزي پس از دست دادن جام رياست جمهوري در هفته گذشته لازم بود. اين هديه*اي خوب براي تيم و هواداراني بود كه پس از نتايج اخير از تيم*شان نااميد شده بودند."

زنگا ادامه داد:« پس از شكست خانگي برابر الشباب و شكست برابر الوصل اين پيروزي باعث بالا رفتن روحيه تيم ما شد. ما مقابل سپاهان بسيار خوب بوديم و بازيكنانم هم سخت تلاش كردند اما، بعضي مواقع شما نمي*توانيد نتايج لازم را كسب كنيد. فوتبال اين است.»

او با اشاره به داربي ابوظبي برابر الوحده گفت:« بله، من از اين پيروزي خوشحالم اما، بازي بعدي براي ما بسيار مهم است.»

Comment

• روزنامه*هاي ورزشي ايتاليا از ميلان كه ناكامي رم را در اروپا با پيروزي برابر بايرن مونيخ جبران كرد، ستايش كردند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، چهارشنبه ميلان با پيروزي دو بر صفر در مونيخ به مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا راه پيدا كرد. شب پيش از آن رم، ديگر نماينده ايتاليا با نتيجه هفت بر يك برابر منچستريونايتد تحقير شده بود.

Tuttosport، روزنامه*اي كه در تورين منتشر مي*شود براي صفحه*ي نخست خود اين جمله انگليسي را براي عنوان اصلي انتخاب كرد:« Milan, only You» (فقط تو ميلان!)

Corriere dello sport هم نوشت:« «پادشاهان اروپا» اين روزنامه به به ركورد ميلان در اين رقابت*ها هم اشاره كرده است. از 2003 گروه كارلو آنچلوتي يك بار قهرمان و يك بار نايب قهرمان ليگ قهرمانان شده و دو بار هم به نيمه نهايي رسيده است.

عنوان La Gazzetta dello sport هم جالب بود:« پرواز كن ميلان، پرواز كن!»

اين روزنامه فوتبال انگلستان را كه واكنشي به خشونت پيش آمده در ورزشگاه المپيكو نشان داد، ستود و نوشت:« فوتبال انگليسي آموخته چگونه از لحظات تاريك، جواهر بسازد. خودش را پس از يك فاجعه بالا بكشد و به سمت آينده درخشان حركت كند. در حال حاضر تيمي در جهان به زيبايي منچستريونايتد بازي نمي*كند.»

البته ميلان در رويارويي با منچستريونايتد به ركورد سه پيروزي پياپي برابر سرخ مي*بالد و اميدوار است در مرحله نيمه نهايي تاريخ بار ديگر تكرار شود.

Comment

• پس از پيروزي پر گل پرسپوليس مقابل مس كرمان، هواداران اين تيم در انتظار تكرار نمايش خوب تيم محبوب خود مقابل فجر سپاسي در شيراز هستند. اما در بازي با فجر خبري از مثلث طلايي اين روزهاي پرسپوليس نيست. حسين كعبي، مهرزاد معدنچي و عليرضا نيكبخت واحدي غايبان بزرگ سرخ*پوشان پايتخت در اين ديدار بوده تا هواداران با نگراني به اين مسابقه چشم بدوزند.

در اين ميان اما، مصطفي دنيزلي با وجود دغدغه*هاي فراوان با اطمينان خاصي از رويارويي با فجر صحبت مي*كند. پرسپوليس ستاره*هاي تيمش را در اختيار ندارد اما، دنيزلي بازيكنان جايگزين را كمتر از مثلث طلايي تيمش نمي*داند.

او پيش از سفر تيمش به شيراز در فرودگاه مهرآباد با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، به گفت*وگو نشست، متن اين مصاحبه را در زير مي*خوانيد:

* پرسپوليس در 2 بازي اخير ليگ برتر خوب كار كرده است، آيا اين روند تا پايان ليگ ادامه خواهد داشت؟

- شك نكنيد كه تا آخر ليگ همين*طور ادامه خواهيم داد و اين نويد را مي*دهم كه روز به روز هم بهتر بازي كنيم.

* پرسپوليس فردا با فجر سپاسي بازي دارد، وضعيت پرسپوليس براي اين بازي چطور است؟

- تيم ما خوب است اما، تنها چيزي كه فكر ما را خراب كرده است زمين نامناسب ورزشگاه شيراز است كه مي*تواند تا حدودي به بازي لطمه بزند. علاوه بر مشكل زمين، 3 بازيكني كه در چند هفته اخير در خط حمله خوب كار كرده*آند را در اختيار نداريم.

* فكر نمي*كنيد نبودن اين سه بازيكن (معدنچي، نيكبخت، كعبي) در بازي فردا مقابل فجر به تيم پرسپوليس ضربه بزند؟

- البته. كمبود بازيكن را حس مي*كنيم، اما چاره*اي نداريم و مجبوريم كه ادامه بدهيم و اين را هم بدانيد كساني كه به جاي اين بازيكنان مي*خواهند بازي كنند به اندازه*ي همان 3 بازيكن اصلي مي*توانند براي تيم ما موفق باشند.

* شايعاتي وجود دارد مبني بر اين كه دنيزلي تعدادي از بازيكنان پرسپوليس را اخراج كرده است؛ آيا اين شايعات صحت دارد؟

- من قبلا هم اين موضوع را گفته بودم كه ما كم كم به آخر ليگ نزديك مي*شويم و جام حذفي را هم در پيش داريم. نفرات تيم ما براي حضور در ادامه*ي ليگ برتر و جام حذفي بالاي 25 نفر هستند، به همين خاطر و براي اين كه راحت بتوانيم كار خود را ادامه دهيم مجبوريم كه تعدادي از بازيكنان تيم را كم كنيم.

* پس كنار گذاشتن اين بازيكنان دليل فني ندارد؟

- نه اصلا به مسايل فني مربوط نيست، فقط به دليل زياد بودن تعداد بازيكنان*مان، فكر كرديم كه چند نفري را كنار بگذاريم.

* تمركز پرسپويس در اين چند هفته باقيمانده بيشتر بر روي ليگ برتر است يا جام حذفي؟

- قطعا هر 2 جام براي ما اهميت دارد. هم ليگ برتر كه در حال حاضر داخلش هستيم و هم جام حذفي كه پيش رو داريم، مطمئن باشيد كه به هر دو جام فكر مي*كنيم.

* آقاي دنيزلي آيا پيشنهاد باشگاه گالاتاسراي تركيه صحت دارد؟

- تمام روزنامه*ها و تلويزيون*هاي تركيه اين مطلب را عنوان كرده*اند اما، دنيزلي قانون خودش را دارد كه وقتي با يك تيمي در حال كار كردن است هيچ تيمي جرات اين را ندارد كه به او نزديك شود و پيشنهادش را ارايه كند. در قانون دنيزلي هر وقت قراردادش با تيمي به پايان برسد آن وقت است كه صحبت مي*كند. الان تنها چيزي كه فكر مي*كنم موفقيت پرسپوليس است و در كنار طرفداران پرسپوليس مي*خواهم به اين موفقيت برسم.

* از مديريت باشگاه راضي هستيد؟ مشكل خاصي نداريد؟

- من از آقاي انصاري فر بسيار راضي هستم، ايشان راه سختي را داشت اما، خيلي از سختي*ها را با وجود اين كه تحت فشار بود از سر راه ما برداشت. من واقعا دوستش دارم و براي پرسپوليس خيلي كار كرده است. هم چنين از سعيدلو، نژاد فلاح و مالكي كه قبلا بودند تشكر مي*كنم. همه*ي اين افراد براي تيم پرسپوليس كار كردند و من از همگي آنها راضي هستم.

* گويا هفته قبل ديداري هم با انصاري فرد داشتيد، اين ديدار مربوط به موضوع خاصي بود؟

- نه، يك جلسه*ي عادي است كه هر 10، 15 روز با هم تشكيل مي*دهيم و كمبودهايي كه تيم دارد را مورد بررسي قرار مي*دهيم و راجع به تيم با همديگر به صحبت و تبادل نظر مي*پردازيم.

* به عنوان آخرين سوال بازي فردا با فجر را چطور پيش بيني مي*كنيد؟

- نمي*دانم بازي با چه نتيجه*اي به پايان مي*رسد، ولي انشاا... كه مي*بريم.

Comment

• گل*هاي آندرانيك تيموريان سبب شد كه سرانجام احساس كند انگلستان خانه اوست.» اين باور دانيل تيلور نويسنده گاردين است.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران* (ايسنا)، در ادامه گزارش اين روزنامه آمده است:« در يك غروب دل*انگيز تابستاني در نورمبرگ بود كه آندرانيك تيموريان براي نخستين بار مورد توجه سام آلاردايس قرار گرفت. ايران در حال پذيرفتن شكست سه بر يك از مكزيك و حذف زود هنگام از مرحله*ي پاياني جام جهاني بود. اما براي يك مسيحي در تيم مسلمان شبي بود كه دربي براي زندگي تازه گشوده شد. بولتون او را با 255 هزار پوند از ابومسلم، باشگاه مشهدي كه از سوي نيروي نظامي در ايران تاسيس شده، جدا كرد. تيموريان براي خو گرفتن با شرايط به زمان نياز داشته است، زماني كه از يك بازيكن بيست و چهار ساله تهراني كه تنها نكات ابتدايي از زبان انگليسي را مي*داند، انتظار مي*رفت. اما اكنون او راهش را در تيم پيدا كرده و به همراه تيم امروز به خانه آرسنال مي*رود. بولتون هنوز اميد شكست دادن آرسنال و قرار گرفتن در جايگاه چهارم ليگ برتر را زنده نگاه داشته تا بتواند به ليگ قهرمانان فصل آينده راه يابد.

تيموريان يا «آندو» كه هم تيمي*هايش او را با اين نام مي*شناسند، در پيروزي سه بر يك برابر ويگان اتلتيك دو گل به ثمر رساند. اين گل*ها محبوبيت*اش را در ايران نشان داد. گل*هاي پيروزي بخش تيموريان هر ساعت در شبكه*هاي خبري اين كشور نشان داده مي*شوند.

او در اين باره گفت:« اين كه به عنوان تنها ايراني در انگلستان بازي مي*كنم به خودم مي*بالم. اميدوارم براي فوتبال انگليسي و بويژه براي بولتون تبليغ خوبي باشم. عكس من در تمام روزنامه*هاي ايران بوده و گل*هايم بارها تكرار شده است. تعداد كمي در ايران بولتون را مي*شناسند اما، اميدوارم بار ديگر كه به خانه مي*روم كساني در تهران پيراهن*هاي بولتون را بپوشند.»

آلاردايس اين بازيكن دونده و مسلط سمت راست خط مياني را بسيار با استعداد و آماده*ترين حرفه*اي در ورزشگاه ريبوك مي*داند.

مربيان بدن*ساز براي او چهار آزمايش را در روز نخست در باشگاه در نظر گرفتند و مجبور شدند پس از آزمايش ابتدايي بگويند كه كمي از سرعتش كم كند. تيموريان از كسي كه تمرين را قطع كرد، يك مالك مغازه پيتزا فروشي از برنلي توضيح خواست:« اين سرعتي است كه هميشه با آن حركت مي*كند.»

تيموريان مي*گويد:« فرهنگ در انگلستان براي من تفاوت زيادي ندارد چرا كه آنچه در ايران مي*كردم اين جا انجام مي*دهم. تنها مشكل، زبان است و براي پنج يا شش ماه نخست براستي سخت بود. حالا شرايط بهتر شده. مهم*ترين نكته براي من درك مربي و پس از آن آموختن ساير نكات است. بعضي وقت*ها اين جا مردم خيلي تند حرف مي*زنند و لهجه*اشان قوي است، زياد چيزي نمي*فهمم اما، بخشي از آنچه كه سام آلاردايس مي*گويد را مي*فهمم و بسيار خوب با هم كنار مي*آئيم.»

دوستان ايراني كه در بخش شمال غربي زندگي مي*كنند به او كمك مي*كنند. با توجه به روابط تيره كشور اصلي و كشور دومش، هماهنگ شدن با شرايط آسان نيست.

تيموريان كه خانواده*اش از تبار ارمني*ها است آشكارا در گفت*وگويش به اين نكته اشاره كرده:« اين جا آمدم تا فوتبال بازي كنم و نمي*خواهم درباره*ي مسايل سياسي حرف بزنم. اين موضوع متفاوتي است. من سياستمدار نيستم. تنها مي*توانم بگوييم ايراني*ها انسان*هاي خوبي هستند. بايد با آنها ارتباط داشته باشي، بيشتر حرف بزني تا متوجه شوي آنها چه جور آدم*هايي هستند.»

او اميدوار است كه ساير باشگاه مسير بولتون را در پيش بگيرند از ليگ برتر ايران وارداتي داشته باشند:« فكر مي*كنم بازيكنان ديگري هستند كه مي*توانند اين جا بيايند اما، شايد آنها بايد خودشان را در تورنمنت*هاي بزرگ نظير جام جهاني نشان بدهند. بي*ترديد از بودن در بولتون راضي هستم. مانند يك خانواده است و من براستي از بازيكنان، مربيان و سرمربي براي شيوه*اي كه به من كمك كرده*اند قدرداني مي*كنم. آنها از تمام توانشان استفاده كردند تا من احساس راحتي كنم، از آنها قدرداني مي*كنم. پس از جام جهاني پيشنهادات بسياري از تيم*هاي عربي و آلماني داشتم، اما خواستم تا در انگلستان بازي كنم، چرا كه شيوه بازي اين جا را جاي ديگري در جهان نمي*بينيد. تمام بازي*هاي باشگاه*هاي برجسته - منچستريونايتد، چلسي و ليورپول - در ايران پخش مي*شود و من شيفته*ي بازي*اشان هستم. شبكه*هاي تلويزيوني ايران تا آن اندازه باريك بين نيستند كه رقابت*هاي دسته پايين*تر را نشان دهند اما، ليگ برتر اينجا هميشه پخش مي*شود و من شرايط خودم را در فوتبال انگلستان بهتر از هر جاي ديگري مي*بينم. مي*خواهم سطح بازي*ام را بالاتر ببرم و مي*دانم كه انگلستان بهترين جا براي انجام دادن اين كار است.»

Comment

• آلبرتو جيلاردينو، براي ديدار مرحله*ي نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا برابر منچستر يونايتد لحظه*شماري مي*كند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران* (ايسنا)، جيلاردينو به سبب محروميت نتوانست در يك چهارم نهايي برابر بايرن مونيخ در آليانس آره*نا بازي كند. او در اين باره گفت:« از عملكرد تيم و اين كه به نيمه نهايي رسيديم، بسيار خوشحالم. مطمئن بودم هم تيمي*هايم بسيار خوب بازي مي*كنند. آنها حتي شنبه به من قول داده بودند كه صعود مي*كنند. با منچستريونايتد بازي مي*كنيم. اين موضوع انگيزه بيشتري به من و تيم مي*دهد تا در دو بازي بي*نظير به ميدان برويم و به ديدار پاياني برسيم.»

اين سومين بار پياپي است كه ميلان به نيمه نهايي ليگ قهرمانان راه پيدا مي*كند؛اما، اين بار حريف دلهره*آوري انتظارشان را مي*كشد. منچستريونايتد در مرحله*ي يك چهارم پاياني هفت بر يك رم را به زانو درآورد.

مهاجم تيم ملي ايتاليا ادامه داد:« منچستر يونايتد تيم نيرومندي است؛اما، ما نبايد بترسيم. البته اكنون تنها به بازي سري A برابر مسينا فكر مي*كنم.»

Comment

• جمعه، فيفا به طور رسمي برزيل را به عنوان تنها پيشنهاد دهنده براي ميزباني رقابت*هاي جام جهاني 2014 معرفي كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، برزيل براي ميزباني رقابت*ها رقيبي نخواهد داشت. چهارشنبه فدراسيون فوتبال كلمبيا (FCF) در نامه*اي به فيفا از تلاش براي به دست آوردن ميزباني دست كشيد. با توجه به شيوه*ي چرخشي فيفا ميزباني جام*جهاني در 2014 به آمريكاي جنوبي مي*رسد.

با وجود بي*رقيب بودن برزيل در اين منطقه، فيفا به سران فوتبال اين كشور هشدار داده كه در صورت برآورده نكردن نيازهاي اساسي، ميزباني را از دست مي*دهد و اين افتخار به قاره ديگري مي*رسد.

برزيل تا پايان ژوئيه فرصت دارد تا پيشنهادش را كامل كند. پس از آن در سپتامبر بازرسان مركز فرماندهي فوتبال جهان شرايط و امكانات سرزمين فوتبال را بررسي مي*كنند و نتيجه گزارش*اشان در نشست نوامبر كميته*ي اجرايي تجزيه و تحليل مي*شود.

Comment

• بازيكن مياني تيم فوتبال سايپا پس از شكست تيمش مقابل استقلال اهواز بدشانسي را دليل اصلي شكست تيمش در اين ديدار دانست.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، جواد آشتياني درباره*ي اين مسابقه اظهار كرد: ما خيلي زود با دريافت گل از حريف غافل*گير شده و نظم تيمي خود را از دست داديم. هر چند پس از گذشت دقايقي بار ديگر به انسجام تيمي گذشته خود بازگشتيم؛ اما، از برتري مطلق خود كه تا پايان بازي ادامه داشت استفاده نكرده و در نهايت بازي را به حريف واگذار كرديم. فكر نمي*كنم كه شكست نتيجه*ي عادلانه*اي براي اين مسابقه بود، چرا كه سايپا به خصوص در نيمه دوم بازي رو به جلو و هجومي را به نمايش گذاشت.

وي ادامه داد: اگر در زدن ضربات آخر بيشتر دقت مي*كرديم، مي*توانستيم حريف را شكست دهيم. فكر مي*كنم كه ما بدشانس بوديم كه موقعيت*هايمان هيچ يك به گل تبديل نشد و 3 امتياز حساسي را از دست داديم. با توجه به حساسيت بسيار زياد بازي*ها در اين هفته*ها هر اندازه كه به دقايق پاياني بازي نزديك مي*شديم، بازيكنان ما با استرس و اضطراب بيشتري بازي را ادامه داده و به دليل اين فشارهاي رواني كاذب بدون تمركز كافي به توپ ضربه مي*زدند. بازي احساسي و بدون منطق بزرگ*ترين ضعف براي تيمي است كه به دنبال تغيير نتيجه يك بازي است.

آشتياني تاكيد كرد: *البته بايد به نوع بازي حريف نيز نگاهي دقيق داشته باشيم. استقلال اهواز پس از زدن گل پيروزي در نيمه اول بلافاصله به لاك دفاعي فرو رفته و فوتبالي تدافعي را در دستور كار خود قرار داد. آنها براي حفظ گل پيروزي خود ده نفره دفاع كرده و تنها با يك مهاجم نوك به بازي ادامه دادند. در اين شرايط كه تمامي بازيكنان حريف در نيمه زمين خود به دفع توپ مشغول بودند، نمي*توانستيم كار چنداني انجام دهيم. هر چند كه با وجود نوع بازي حريف، بازي هجومي خود را به خوبي ادامه داده و بارها و بارها صاحب موقعيت شديم.

مدافع سايپا تصريح كرد: شرايط هفته به هفته براي ما دشوارتر مي*شود. اگر در بازي*هاي آينده خود نتايج بهتري به دست نياورده و اين شكست*ها را جبران نكنيم، ديگر شانسي براي قهرماني در اين فصل نداريم. زمان به سرعت براي ما مي*گذرد و بايد با پيروزي در ديدار آينده خود به اقتدار گذشته بازگرديم. فكر مي*كنم كه با يك پيروزي بار ديگر به حالت اوليه بازگشته و بتوانيم صدر جدول را دوباره به دست آوريم. هفته*هاي پاياني ليگ براي تمامي تيم*ها حساس و دشوار است، از اين رو هنوز هم در كسب عنوان قهرماني ليگ شانس داريم.

Comment

• يك سايت اينترنتي عربي نوشت: با شكست سايپا و پيروزي*هاي استقلال اهواز و استقلال تهران در هفته بيست و پنجم ليگ برتر فوتبال ايران، رقابت در صدر جدول اين رقابتها ديدني تر شده است.

سايت عرب زبان الكره (توپ) يكشنبه در اين نوشته افزود : در روزي كه تيم سايپا با وجود علي دايي سرگروه و بازيكن مطرح سالهاي اخير ايران مغلوب استقلال اهواز شد ويك گام در كورس رقابت صدرنشينان به*عقب برگشت، تيم*استقلال تهران به روند پيروزيهاي خود ادامه داد وخود رابعنوان مدعي اول كسب عنوان قهرماني ليگ، معرفي كرد.

به*نوشته سايت الكره ، با نزديك شدن استقلال اهواز به*صدر جدول در هفته*هاي باقي مانده ليگ رقابت دو تيم استقلال تهران و استقلال اهواز ديدني تر خواهد بود،بويژه*اينكه بازي مستقيم دو تيم درهفته بيست وهفتم شايدسرنوشت قهرماني فصل را تاحدودي مشخص كند.

اين سايت همچنين بازي جمعه گذشته استقلال مقابل برق شيراز را به همراه عكس*هاي زيبا تحليل كرده واز آن به*عنوان جهش خوب استقلال در زيبابازي كردن نام برده است.

سايت الكره دات كام پربيننده*ترين سايت ورزشي در كشورهاي عربي است.

Comment

• علي كفاشيان دبيركل كميته ملي المپيك گفت: در مورد بركناري "وينگو بگوويچ " سرمربي تيم فوتبال اميد كشورمان حرف خاصي نزده و اظهار نظري نكرده*ام. متاسفانه حرف*هاي من را خوب براي اين مربي كروات ترجمه نكرده*اند و ايشان برداشت اشتباهي كرده است.

وي گفت : من تنها حرفي كه در اين رابطه زده*ام در مورد تمديد قرارداد وي بود كه گفتم بايد ديد شرايط به چه شكلي خواهد شد وكار وي مورد ارزيابي قرار گيرد.

كفاشيان گفت: متاسفانه برخي*ها غوغاسالاري مي*كنند و تلاش مي*كنند جو را ملتهب كنند و اين كار درست نيست و ما در اين شرايط بايد آرامش ايجادكنيم.

دبيركل كميته ملي المپيك گفت : آقاي " بگوويچ " نيز نبايد احساساتي برخورد كند و تا براي ايشان مسجل نشده كه*اين صحبت*ها درست است،موضع بگيرد.

وي كه براي شركت در انتخابات شوراي المپيك آسيا عازم كويت بود، اظهار داشت:رسانه*ها بايد با دقت موضوع را بررسي كرده و تلاش نمايند واقعيت*ها را بيان نمايند.

برخي رسانه*هاي ورزشي امروز به نقل از بگوويچ در پاسخ به گفته*هاي علي كفاشيان كه عنوان كرده*اند بازي با اردن اخرين فرصت بگوويچ است، گفته بود:
                              كفاشيان رييس من نيست كه اخراجم كند.

Comment

• اعضاي شوراي المپيك آسيا روز سه*شنبه در مجمع عمومي اين شورا به رياست "شيخ احمد الفهد الصباح" در مورد ميزبان بازي*هاي آسيايي ‪ ۲۰۱۴‬تصميم*گيري خواهند كرد.

به گزارش خبرگزاري فرانسه از كويت، بر همين اساس كشورهاي هند و كره جنوبي دو نامزد نهايي ميزباني بازي*هاي آسيايي ‪ ۲۰۱۴‬هستند.

ميزبان بازي*هاي آسيايي به طور معمول از برگزاري اين بازي*هاي چند رشته*اي كه دومين رقابت ورزشي پس از المپيك است و در قاره*اي متشكل از دو سوم جمعيت جهان برگزار مي*شود، سود كلاني به*دست خواهد آورد.

تحليلگران اقتصادي پيش بيني مي*كنند كه برگزاري بازي*هاي آسيايي، ده*ها هزار فرصت شغلي ايجاد كرده و حق پخش رقابت*ها، تبليغات و گردشگري مربوط به آن ميليون*ها دلار درآمد براي كشور ميزبان به همراه داشته باشد.

برگزاري اين مسابقات همچنين شهر ميزبان را با توجه به سرازير شدن مقادير بسياري سرمايه*گذاري خارجي، بر روي نقشه ثبت خواهد كرد.

دهلي نو، پايخت هند كه پيشنهاد خود را با شعار "پيشنهاد كشوري يك ميليارد نفري" ارايه داده است، با توجه به برگزاري بازي*هاي ‪ ۲۰۰۲‬در بوسان، شانس بيشتري نسبت به شهر بندري ايچئون كره جنوبي دارد.

از سوي ديگر، هند كه پس از ميزباني بازي*هاي ‪ ، ۱۹۸۲‬كمتر مورد توجه قرار گرفته است، در رقابت براي ميزباني بازي*هاي ‪ ۲۰۰۶‬كه به دوحه رسيد، فقط دو راي آورد.

هند در سال ‪ ۱۹۵۱‬نيز ميزباني نخست دوره بازي*هاي آسيايي را بر عهده داشت.

مسوولان هندي كه فكر مي*كنند شانس زيادي براي ميزباني بازي*هاي كشورهاي مشترك المنافع در سال ‪ ۲۰۱۰‬دارند، اعلام كرده*اند، تمامي ساخت و سازهاي لازم براي بازي*هاي آسيايي تا قبل از سال ‪ ۲۰۱۶‬تكميل شده است.

مهمتر از آن، اين كشور از حمايت همسايه قدرتمند خود يعني چين برخوردار است به طوريكه "لي ژائوشين" وزير امور خارجه چين وعده داده است، در سفر خود به دهلي ، از پيشنهاد اين كشور حمايت كند.

"سورش كالمادي" رييس كميته ملي المپيك هند هفته گذشته گفته بود:
                                اكنون زمان آن است كه بازي*هاي آسيايي به هند باز گردد. ميزباني بازي*هاي كشورهاي مشترك المنافع در سال ‪ ۲۰۱۰‬به ما قدرت و تجربه لازم براي برگزاري بازي*هاي آسيايي را مي*دهد.

با وجود اين "شين يون سوك"، رييس كميته پيشنهاد ميزباني اينچئون با ابراز نارضايتي از بررسي پيشنهاد دهلي نو، اعلام كرده است كه نامزدي يك شهر براي سومين بار عادلانه نيست. من مشكلي با ميزباني يك شهر ديگر هند مانند مدرس يا بمبئي ندارم.

وي همچنين با ابراز نارضايتي از پيشنهاد دهلي نو براي ارايه بليت هواپيما و اقامت در هتل به صورت رايگان براي ورزشكاران و مسوولان در سال ‪ ۲۰۱۴‬گفت: چنين اقداماتي به نفع بازي*هاي آسيايي نيست.

شهر اينچئون كه سومين شهر بزرگ كره جنوبي است در تلاش براي نشان دادن اعتبارات مالي خود مدعي شده است كه بودجه آن*ها تا سال ‪ ۲۰۱۴‬تا مبلغ ‪۱۸/۲‬ ميليارد دلار افزايش خواهد يافت و اين شهر به يكي از كلان شهرهاي مدرن تبديل خواهد شد.

اينچئون در نظر دارد ‪ ۳۷‬مكان براي برگزاري بازي*ها بسازد كه از اين تعداد يازده مكان وجود دارد، چهار مكان در حال ساخت است و ‪ ۲۲‬مكان ديگر در آينده ساخته خواهند شد.

كره جنوبي با توجه به ميزباني بازي*هاي المپيك سئول در سال ‪،۱۹۸۸‬ بازي*هاي آسيايي ‪ ۱۹۸۶‬سئول و ‪ ۲۰۰۲‬بوسان، تجربه خوبي براي ميزباني رقابت*هاي بزرگ ورزشي دارد.

پيشنهاد كره جنوبي براي برگزاري بازي*هاي آسيايي ، سومين تلاش اين كشور براي كسب ميزباني رقابت*هاي بزرگ ورزشي در آينده است.

پيونگ چانگ يكي از سه شهر نامزد ميزباني بازي*هاي المپيك زمستاني ‪۲۰۱۴‬ است در حاليكه دائگو ماه گذشته با غلبه بر بريسبان و هليفاكس كانادا به عنوان ميزبان مسابقات دو و ميداني قهرماني جهان در سال ‪ ۲۰۱۱‬انتخاب شد.

برگزاري بازي*هاي آسيايي كار دشواري است و استاندارد ميزباني اين رقابت*ها با توجه به برگزاري بهترين دوره تاريخ بازي*ها در دوحه در ماه دسامبر گذشته، بالاتر هم رفته است.

به اعتقاد بسياري، بازي*هاي آسيايي بزرگتر از بازي*هاي المپيك است و در بازي*هاي ‪ ۲۰۱۰‬گوآنگژو ‪ ۴۵‬كشور در ‪ ۳۹‬رشته ورزشي به رقابت خواهند پرداخت.

اين در حاليست كه انتظار مي*رود تا سال ‪ ۲۰۱۴‬تغييراتي در تعداد رشته*هاي ورزشي اين بازي*ها انجام شود.

Comment

Working...
                                X