Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sport News

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• بيژن ذوالفقارنسب گفت: به دليل مسايل خانوادگي و شخصي ترجيح مي*هم كه در فصل آينده در يك تيم تهراني به مربيگري ادامه دهم.

بيژن ذوالفقار نسب كه پس از سپري كردن يك فصل نسبتا موفق در شيراز و همراهي با برق شيراز از اين تيم جدا شد، در خصوص وضعيت فعلي خود به خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گفت: در حال حاضر مشغول استراحت بوده و خستگي دوران پراسترس مربيگري را از تن بيرون مي*كنم. تاكنون با چند پيشنهاد مواجه شدم كه هيچ يك از آنها وارد مرحله جدي و رسمي نشده و هنوز به صورت رسمي با هيچ تيمي صحبت نكرده*ام.

وي ادامه داد: به هر حال اين موضوع كاملا طبيعي است، چرا كه در اين فصل شرايط ويژه*اي داشته و به دليل مسايل خانوادگي و شخصي ترجيح مي*دهم كه در تهران به فعاليت خود ادامه دهم. برايم دشوار است كه در شهرستان*ها به كارم ادامه دهم و از اين رو انتخاب*هايم بسيار محدودتر خواهد شد.

ذوالفقار نسب درباره احتمال مربيگري*اش در ليگ دسته يك به ايسنا گفت: علاقه*اي به ادامه فعاليت در ليگ دسته يك ندارم. در فصل بعد يا در يك تيم تهراني ليگ برتر خواهم بود و يا به استراحت مي*پردازم.اگر امكان فعاليت در ليگ برتر برايم فراهم نشود در فصل آينده در تيمي نخواهم بود و به استراحت مي*پردازم.

Comment

• هافبك تيم ملي فوتبال ايران گفت: از حضور در رقابت*هاي جام ملت*هاي آسيا و رويارويي با حريفان آسيايي هيجان*زده*ام.

فريدون زندي كه براي نخستين بار در تورنمنتي آسيايي شركت مي*كند در گفت*وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) اظهار كرد: از قبل بسيار خوشحال بودم كه مي*توانم در جام ملت*هاي آسيا بازي كنم. هم اكنون نمي*دانم در مالزي چه اتفاقي مي*افتد. با اين حال از حضور در رقابت*هاي جام ملت*هاي آسيا و رويارويي با حريفان آسيايي هيجان زده هستم.

وي كه در اردوي مالزي بسر مي*برد، درباره*ي شرايط فعلي تيم ملي گفت: تمرينات سه هفته*ي اخير تيم ملي بسيار خوب برگزار شده است. خوشبختانه بازيكن مصدومي در تيم وجود ندارد و در چند روز باقي*مانده تا نخستين بازي بايد با تمام توان تمرينات خوب خود را ادامه دهيم، نخستين بازي برابر ازبكستان براي ما بسيار مهم است. اميدوارم كه بتوانيم با پيروزي در اين ديدار با روحيه*اي بالا رقابت*هاي خود را ادامه دهيم.

زندي در پاسخ به اين سوال كه در خط دفاع عملكرد بهتري داري يا در خط مياني؟ گفت: طبيعي است كه در خط مياني راحت*تر باشم. در بازي با غنا براي نخستين بار بود كه در پست دفاع بازي مي*كردم. اين مساله در عين حال كه چندان بد نبود اما، خيلي هم خوب نبود. به هر حال من بازيكن هستم و هر تصميمي كه كادر فني بگيرد را مي*پذيرم.

Comment

• تدي شرينگهام، قصد كناره*گيري از فوتبال را ندارد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مهاجم سال*هاي پيش تيم ملي انگلستان و منچستريونايتد، در سن چهل و يك سالگي قراردادي يك ساله با باشگاه دسته دومي كالچستر به امضا رساند.

قرارداد شرينگهام با وستهام يونايتد در پايان فصل گذشته ليگ برتر به پايان رسيده بود. اين بازيكن درباره*ي شرايط كنوني*اش گفت:« احساس مي*كنم، هنوز هم چيزي براي عرضه كردن داشته باشم. مي*خواهم بازي كنم و هنوز هم بلند پرواز و جاه طلب هستم.»

اين بازيكن با باشگاه*هايي از آمريكا و ديگر كشورها هم گفت*وگو كرده بود. باشگاه دسته سومي «بورنموث» يكي از اين باشگاه*ها بود.

شرينگهام در دوران طولاني بازيگري*اش 273 گل در 715 بازي براي هفت باشگاه به ثمر رساند.

بزرگ*ترين افتخار او به ليگ قهرمانان اروپا در سال 1999 بازمي*گردد. منچستريونايتد در آن سال به دو گل ديرهنگام او و اوله*گونار سولسشائر توانست بايرن مونيخ را شكست دهد و قهرمان بازي*ها شود.

شرينگهام در سال 1999 جام قهرماني باشگاه*هاي جهان را هم به دست آورد. قهرماني در ليگ برتر با منچستريونايتد در سال*هاي 2000 و 2001 ديگر افتخارات شرينگهام به شمار مي*آيند.

Comment

• کره جنوبي در آخرين بازي تدارکاتي اش براي جام ملت هاي آسيا، با نتيجه 2 بر يک ازبکستان - يكي از حريفان تيم ملي ايران در گروه سوم را در سئول شکست داد.

به گزارش ايسنا، هر دو گل کره را در اين ديدار چو جائه جين در 20 دقيقه آغازين بازي به ثمر رساند، تا خيال اش از حضور در ترکيب ثابت تيم ملي کره در اولين بازي اين تيم مقابل عربستان در گروه D که چهارشنبه برگزار مي شود راحت باشد.

ازبکستان در نيمه دوم کمي توانست بر بازي مسلط شود تا اين که سرور ژپاروف از روي نقطه پنالتي يکي از دو گل خورده تيم اش را جبران کرد.

کره اي ها که در بازي قبلي شان عراق را 3 بر صفر برده بودند در دقيقه 5 اين بازي با پاس بيرون پاي زيباي چوي سونگ گوک به چو جائه جين و شوت تماشايي اين بازيکن از پشت محوطه جريمه به گل اول خود رسيدند.

چو که دوشنبه 26 ساله مي شود 14 دقيقه بعد نيز گل دوم تيم اش را به ثمر رساند که دهمين گل او در عرصه ملي به حساب مي آيد.

در دقيقه 34 هم کيم يونگ وو فرصت مناسبي براي گلزني پيدا کرد، ولي ايگناتي نسترف موفق شد ضربه سر او را مهار کند. در دقيقه 41 نيز نستروف با عکس العمل اش مانع از گلزني يئوم شد.

ازبکستان نيمه دوم را متفاوت آغاز کرد. سون دائه هو در مقابل حرکت زيباي الکساندر گنريخ چاره اي جز خطاي پنالتي نداشت تا کاپيتان ژپاروف اختلاف را به حداقل برساند.

ازبکستان اولين بازي اش در جام ملت هاي آسيا 2007 را در بوکيت جليل کوالالامپور مقابل ايران برگزار مي کند.

پيم فربيک ، مربي کره پس از اين بازي گفت :" ما نيمه اول خوب بازي کرديم. گل هاي خوبي زديم و خيلي منسجم بوديم. من خيلي راضي بودم. اما در نيمه دوم کمي کنترل بازي را از دست داديم."

وي در پاسخ به سوالي در مورد ترکيب نهايي کره مقابل عربستان گفت :" هنوز زود است که بخواهم راجع به بازيکنان ثابت تيم براي بازي چهارشنبه مقابل عربستان صحبت کنم. من 23 بازيکن عالي دارم. اما يازده بازيکن در زمين خواهند بود که عربستان را شکست دهند. عربستان تيمي قوي با بازيکناني توانا دارد و من در حال حاضر تنها به آن بازي فکر مي کنم."

Comment

• در طول دو سال گذشته اين نگراني در فوتبال مالزي وجود داشته که "اکمل ريزال رخلي" مهاجم تيم ملي اين کشور شايد اجبارا زودتر از موعد مقرر به دوران حرفه اي خود پايان دهد.

به گزارش ايسنا، اکمل که يکي از بهترين بازيکناني است که در دوران اخير از جنوب شرق آسيا ظهور کرده اند، پس از بروز مصدوميت هاي مداوم و حاشيه نشين شدن به مدت طولاني به طور کامل کفشهاي خود را آويزان کرد.

يک مصدوميت زانو در اواخر سال 2004 او را به مدت 8 ماه از ميادين فوتبال به دور نگه داشت و سبب شد که جام قهرماني کشورهاي آسه آن و همچنين بخش اعظم ليگ مالزي را از دست بدهد و درست هنگامي که به نظر مي رسيد از آن مصدوميت رهايي يافته و به بازي برگشته بود، در دومين بازي خود براي تيم "کداه" مصدوم شد و براي اين آسيب ديدگي تحت عمل جراحي ليگامان پا قرار گرفت که بار ديگر و به مدت 7 ماه از از بازي دور بود.

اين بازيکن 25 ساله که هم اکنون در اردوي تيم ملي مالزي براي حضور در جام ملتهاي آسيا تمرين مي کند، مي گويد:"نااميدي تمام وجودم را گرفته بود و از نظر فيزيکي و رواني در بدترين وضعيت قرار داشتم و من واقعا به فکر کنارگذاشتن فوتبال به طور کامل بودم. اما با حمايت همسر و والدينم بار ديگر اعتماد به نفس در وجودم زنده شد. هنوز هم افرادي هستند که مي خواهند بازي مرا ببينند و اين يک محرک بسيار خوب است."

اکمل با کمک شاهيرا سوفيا ريس که سه سال است با او زندگي مي کند، در کوالالامپور به تلاشي براي بازيافتن سلامت که خود از آن به "بازپروري جدي سه ماهه" تعبير مي کند، پرداخت. اما در حالي که او بيرون زمين در حال پيشرفت بود خبر رسيد تيم محبوبش در صدد فسخ قراردادش برآمده است. اما با توجه به اعتباري که اکمل در فوتبال مالزي داشت و با در نظر گرفتن پيشنهاد چند ماه قبل تيم قدرتمند سلانگور، وي در نهايت در آغاز فصل 2006-2007 سوپر ليگ مالزي قراردادي يکساله با اين مهاجم منعقد کرد.

اين مهاجم ريزاندام مي افزايد:"امضاي قرارداد با يک بازيکن مصدوم براي يک باشگاه خيلي مشکل است و من بايد بگويم که سلانگور براي به خدمت گرفتن من ريسک بزرگي کرد. به همين دليل بايد از مربي تيم دولاه صالح به خاطر اعتماد به من تشکر کنم. او به عنوان يک بازيکن سابق مي دانست چه کار بايد بکند و فهميد که من چگونه مي توانم بار ديگر به آمادگي کامل برسم. حالا من به اوج بازگشته ام و هرگز نمي خواهم بار ديگر در سراشيبي سقوط قرار بگيرم زيرا مي دانم که چقدر جبران آنچه از دست داده ام دشوار است."

اکمل که در سال 1982 در شهر شمالي جيترا به دنيا آمده در تمام سطوح در دوران نوجواني و جواني مهاجم برجسته اي بوده است که سبب شد به تيم استراسبورگ فرانسه منتقل شده و دو سال را آنجا بگذراند. پس از بازگشت به مالزي، او نه تنها به خاطر قدرت گلزني بلکه به دليل انرژي فوق العاده و سختکوشي در رده باشگاهي و ملي نظرها را به خود جلب کرده است. به هر حال او تشنه موفقيت است و براي اثبات توانايي هاي خود در بالاترين سطح انگيزه زيادي دارد.

او که تنها افتخاراتش کسب عنوان قهرماني دسته دوم با تيم کداه در سال 2002 و قهرماني سوپرليگ در سال 2006 است و دو فرزند دارد، دوران کاري خود را پر از موفقيت نمي داند و اظهار مي دارد:"اما ما بايد همه از يک جا شروع کنيم و پس از کسب مدال نقره بازي هاي جنوب شرق آسيا در سال 2001 و برنز سال 2003 اين بازي ها، جام ملتهاي آسيا بهترين فرصت را در اختيار ما قرار مي دهد که نشان دهيم فوتبال مالزي چه قدر پيشرفت داشته است."

در حالي که مالزي در گروه C با تيم هاي قدرتمند ايران، ازبکستان و چين همگروه شده اکمل درباره اين که تيمش توانايي گذر از مرحله گروهي را دارد، مطمئن است: "همه ما اميدهاي زيادي براي جام ملتهاي آسيا داريم زيرا پس از مدتهاي طولاني براي نخستين بار است که در اين رقابتها حضور مي يابيم. در اين پيکارها فرصت وجود دارد و ما مي توانيم بازي خوبي انجام دهيم و ما مي خواهيم ثابت کنيم فقط براي پرکردن شماره ها اينجا نيامده ايم، ما بايد نشان دهيم مالزي هنوز بازيکناني دارد که توان رقابت در سطح بين المللي را دارد."

وي تاکيد مي کند:"من به عنوان مهاجم درپي زدن گل هستم اما، هدفم به عنوان بخشي از تيم رسيدن به دور بعدي جام ملتهاي آسياست. از اين نظر که بايد در خدمت تيم باشم و تمام توانم را در اختيار تيم قرار دهم داشتن آمادگي رواني اهميت زيادي دارد. آماده سازي رواني فوق العاده مهم است زيرا ما بايد در برابر فوتبالدوستان مالزيايي بازي کنيم که واقعا راضي کردنشان فوق العاده سخت است. اما من اميدوارم با جو مثتبي که در تيم وجود دارد بتوانيم بازي هاي خوبي از خود به نمايش گذاشته و تماشاگران را براي آمدن به استاديوم و تشويق خودمان متقاعد کنيم."

Comment

• مهد فضلي ساري، بازيكن خط مياني مالزي باور دارد، ايران و ازبكستان به لطف لژيونرهايشان براي صعود از گروه c شانس بيشتري دارند.

به گزارش خبرنگار اعزامي ايسنا به مالزي، فضلي ساري گفت: بازيكناني كه حرفه*اشان را در اروپا دنبال مي*كنند برگ برنده تيم*هايشان خواهند بود.

او معتقد است كه ايران، ازبكستان و چين از اين نظر در گروه c نسبت به ميزبان رقابت*ها برتري دارند:« كيفيت و تجربه دو موضوعي است كه نداشتن*شان را در تيم ملي احساس مي*كنيم. بازيكنان ما نمي*توانند اين ويژگي*ها را در ليگ داخلي بدست آورند.»

فضلي ساري كه 24 سال سن دارد ادامه داد: « متاسفانه هر سه حريف ما در گروه c در حد و اندازه*هاي بالاتري هستند.»

Comment

• حسين کعبي، بازيکن جوان و تيزپاي تيم ملي ايران، اعلام کرد که هيچ مقامي کمتر از قهرماني در جام ملت هاي آسيا 2007 نمي تواند او را راضي کند.

به گزارش ايسنا، سايت ويژه*ي جام ملت*هاي 2007 آسيا نوشت: او در سن نوجواني در تمام بازي هاي ايران در جام ملت هاي آسيا 2004 آماده بود و توانست با اين تيم تا مرحله نيمه نهايي مسابقات پيش برود که در اين مرحله در ضربات پنالتي مغلوب چين، ميزبان رقابت*ها شد.

اما تنها قهرماني در اين دوره است که مي تواند باعث شود کعبي خاطرات تلخ دوره گذشته را فراموش کند.

اين بازيکن 21 ساله که به تازگي با لستر سيتي قرارداد بسته مي گويد:" من مي خواهم نمايش خوبي در اين تورنمنت داشته باشم و با تيم خوبي که ما داريم هيچ چيز جز قهرماني ما را راضي نمي کند. من هنوز از پروازي که از انگليس داشته ام خسته هستم، ولي عقد قرارداد با لستر هيجان زده ام مي کند. من انگيزه خيلي زيادي دارم."

با وجود تاخير هواپيماي حامل کعبي به کوالالامپور و عادت نداشتن به آب و هواي اين شهر ، باز هم کعبي معتقد است ايران براي اولين بازي برابر ازبکستان در روز 11 جولاي – 20 تير آماده است:" زمان کمي مي برد تا به شرايط آب و هوا و رطوبت اينجا عادت کنيم. در کل شرايط تيم خوب است و به نظرم مهم ترين چيز اين است که زودتر به شرايط نا مساعد اين جا خو بگيريم."

Comment

• سفير ايران در مالزي بر هر گونه حمايت از تيم ملي فوتبال در جام ملت*هاي آسيا تاكيد كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، جمعه، بازيكنان و كادر فني تيم ملي فوتبال ميهمان سفارت ايران در كوالالامپور بودند. دراين مراسم سفير ايران در مالزي با اعلام حمايت از تيم ملي براي ملي*پوشان ايران آرزوي موفقيت كرد و اعلام كرد كه از هر گونه كمكي براي حمايت از تيم ملي دريغ نخواهد كرد.

اعضاي تيم ملي فوتبال ايران كه در هتل پرنس كوالالامپور به سر مي*برند، صبح امروز به آناليز بازي ازبكستان، نخستين حريف* خود در چهاردهمين دوره*ي جام ملت*هاي آسيا پرداختند.

امروز كادر فني در طبقه*ي سوم هتل پرنس جلسه*اي را با حضور بازيكنان برگزار و به آناليز نكات فني تيم ازبكستان پرداختند.

ملي*پوشان ساعت 6 بعد از ظهر به وقت محلي (13:30 به وقت تهران) تمرينات خود را در زمين MPPJ شهر كوالالامپور پيگيري خواهند كرد.

چين، مالزي و ازبكستان سه حريف ايران در گروه سوم جام ملت*ها از روز جمعه در هتل پرنس مستقر شده*اند.

Comment

• باشگاه استقلال تهران با «نادعلي» بازيكن تيم نساجي مازندران دو ساله به توافق رسيده است.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مسوولان باشگاه استقلال تهران پس از آن كه با محسن بياتي*نيا قرارداد داخلي دو ساله امضا كردند، با «نادعلي» بازيكن تيم نساجي مازندران نيز به توافق رسيده*اند.

استقلال تهران قراردادي دو ساله با بازيكن تيم نساجي بسته است و به زودي در هيات تهران ثبت خواهد كرد.

داريوش يزداني و مهرداد پولادي نيز دو بازيكني هستند كه مذاكراتي را با استقلال داشته*اند و به احتمال فراوان پس از توافق نهايي قرارداد خود را در هيات فوتبال ثبت خواهند كرد.

همچنين از استقلال خبر مي*رسد كه محمود فكري كاپيتان فصل گذشته*ي استقلال نيز در آستانه*ي جدايي از اين تيم قرار دارد.

Comment

• در حالي كه كمتر از چهار روز ديگر بازي*هاي ايران در گروه C جام ملت*هاي آسيا شروع مي*شود، هنوز در هتل محل اقامت تيم ملي خبري از هواداران نيست.

به گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) به مالزي، در حالي كه سران برگزاري رقابت*ها در هتل*هاي ايران و چين تدابير ويژه*اي را در نظر گرفته بودند تا اين لحظه از تجمع و تكاپوي هواداران براي گرفتن عكس يا امضاي يادگاري از ستارگاني مانند علي كريمي يا ژنگ ژي به چشم نمي*آيد.

تيم*هاي گروه سه در هتل پرنس كوالالامپور اقامت دارند.

Comment

• *دروازه بان تيم ملي فوتبال استراليا گفت: كره جنوبي، ايران ، ژاپن، *استراليا و عربستان از مدعيان قدرتمند فتح جام اند.

به گزارش ايسنا، سايت ويژه*ي جام ملت*هاي 2007 آسيا نوشت: بايد به ليست كارهاي مارك شوارتزر ، *دروازه بان تيم ملي استراليا ،* اين واقعيت را بيفزاييم كه كتابي به نوشته او به چاپ رسيده است. كتاب "Megs and the Vootball kids" به نوشته اين دروازه بان ماه گذشته به چاپ رسيد.

رمان او يكي از پنج كتابي است كه قرار است مشتركا با نيل مونتانيانا والاس ، نويسنده استراليايي ، به چاپ برسد تا به اين ترتيب بچه ها به مطالعه و خواندن كتاب تشويق شوند.

شوارتزر كه با تيم ميدلزبورو در فينال جام يوفاي سال 2006 شركت كرده است مي گويد:" اين كتاب بر پايه فوتبال نوشته شده است، ولي تجربيات مردم زيادي مثل من، همسرم، نيل و همسرش نيز برآن تاثير گذاشته است. ما اين كار را مي كنيم تا بچه ها ، *مخصوصا پسرهاي بين 9 تا 14 سال ، را به خواندن و مطالعه تشويق كنيم."

اين دروازه بان 34 ساله ، پيش از صفر "كانگوروها" به سنگاپور براي آمادگي هر چه بيشتر در جام ملت هاي آسيا 2007 ،* به مدت دو هفته در شهرهاي مختلف استراليا به معرفي كتاب اش پرداخت.

استراليايي ها يكشنبه (فردا) در اولين بازي شان در جام ملت هاي آسيا 2007 در ورزشگاه راجامانگالا به مصاف عمان خواهند رفت. با وجود اين كه به نظر نمي رسد استراليا كار چندان سختي برابر عمان داشته باشد اما، شوارتزر تيم اش را چندان هم آماده نمي داند:" فشار خيلي زيادي روي ماست، به همان اندازه هم انتظارات از ما بالاست. شرايط در حال سخت شدن است. تيم هاي خوب زيادي در مسابقات حضور دارند و ما براي اولين بار است كه در اين تورنمنت حاضر مي شويم. ساير تيم ها،* فضاي حاكم بر مسابقات و مردم را اصلا نمي شناسيم و البته انتظار خيلي زيادي هم از ما مي رود. ما به تازگي با كره جنوبي و چين بازي كرده ايم. در جام جهاني هم مقابل ژاپن قرار گرفته ايم اما، ساير تيم هاي آسيايي را نمي شناسيم. ما چيز كمي از ديگر تيم ها در آسيا مي دانيم. هرچه به بازي ها نزديك تر شويم اطلاعات بيشتري كسب مي كنيم. من مطمئن هستم كه اين تيم ها از نظر فني بسيار بسيار خوب هستند و با شرايط آب و هوايي نيز كاملا سازگارند، چرا كه سال هاست در اين جا بازي مي كنند. اين مسئله باعث مي شود از نظر جسمي با مشكل مواجه شويم. اما من باور دارم كه ما آنقدر خوب هستيم كه از پس آن ها برآئيم."

البته بايد توجه داشت كه به رغم اولين حضور استراليا در جام ملت هاي آسيا ،*اين تيم اصلا تيم كم تجربه اي نيست. آن ها حضوري درخشان در جام جهاني گذشته داشته اند و شوارتزر هم بيش از 300 بازي در ليگ برتر انگليس براي ميدلزبورو انجام داده است.

او كه 13 سال سابقه بازي در اروپا دارد ،* در تيم هايي چون كايزرسلاترن و برادفورد هم بازي كرده است. وي در سال 1994 از تيم ماركوني استاليونس استراليا به دينامو درسدن آلمان پيوسته بود و از آن زمان حضور در اروپا را آغاز كرد.

وي در فصل 1998-1997 به ميدلزبورو پيوست و اكنون در آستانه دهمين فصل حضورش در اين تيم قرار دارد.

شوارتزر معتقد است استراليا نبايد تجربه تلخ سال گذشته را فراموش كند. سال گذشته استراليا در مرحله مقدماتي جام ملت هاي آسيا با حساب 2 بر صفر از كويت شكست خورد.

وي در اين باره مي گويد:" ما آن ها را دست كم گرفته بوديم و از همه مهم تر شرايط آب و هوايي در آن جا بسيار بد بود. دماي هوا 45 درجه سانتيگراد بود و رطوبت بسيار بالايي داشت. ما تنها 3 روز قبل از بازي آن جا بوديم ونتوانستيم به شرايط عادت كنيم. در چنين شرايطي بازي با با بازيكناني كه به آن عادت داشتند غير ممكن بود."

آن شكست درس بزرگي به گراهام آرنولد، *سرمربي "كانگورو ها" داد. او براي اينكه تيم اش به شرايط آب و هوايي تايلند عادت كند چند هفته اردو در سنگاپور برگزار كرد و طي آن با نتيجه 3 بر صفر ميزبان را شكست داد.

اما باز هم شوارتزر معتقد است كه استراليا كار راحتي ندارد :" تيم هاي خوب زيادي در اين تورنمنت شركت مي كنند. كره جنوبي ، ايران ، ژاپن ،*استراليا و عربستان از مدعيان قدرتمند فتح جام اند. ايران ، ژاپن و عربستان تا به حال سه بار قهرمان شده اند و تجربه بسيار زيادي دارند. شايد ما شانس اول باشيم ولي اين اولين تجربه ماست. تيم هاي ديگر هم تجربه زيادي دارند و رقباي* شان را مي شناسند. به نظر من ما پتانسيل بالايي داريم و مي توانيم خوب كار كنيم، ولي كار بسيار بسيار سختي داريم. "

Comment

• چلسي به "رويستون درنته"، بازيكن تيم ملي زير بيست و يك ساله*هاي هلند پيشنهاد داده است.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، چلسي براي درنته هفت ميليون يورو كنار گذاشته است. سران باشگاه لندني مي*خواهند درنته را از فاينورد بخرند و او را براي يك سال به باشگاه هلندي ديگري قرض بدهند و تابستان 2008 بار ديگر او را به استمفوردبريج بازگردانند.

پيتر بوس، مدير فني فاينورد ادعا كرد كه باشگاه*هاي اروپايي بسياري به دنبال اين بازيكن بيست ساله هستند. او يكي از بهترين بازيكنان در رقابت*هاي قهرماني زير بيست و يك ساله*هاي اروپا بود.

نماينده*ي درنته هفته گذشته براي مذاكره با چلسي در لندن بود.

Comment

• دونگا سرمربي برزيل گفت كه ديگر خودش را با بحث زيبا بازي كردن تيم ملي درگير نمي*كند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، روزنامه*هاي برزيلي از بازي ملال*آور تيم ملي كشورشان در رقابت*هاي كوپا آمريكا گلايه كردند. دونگا كه تيمش را به مرحله*ي يك چهارم پاياني اين رقابت*ها رسانده به خبرنگاران در ونزوئلا گفت:« فكر مي*كنم هواداران برزيل مي*خواهند كه ما پيروز شويم. اگر بار ديگر بحث زيبا بازي كردن را به ميان بكشيم ممكن است بيست و چهار سال ديگر با قهرماني در جام جهاني فاصله بگيريم و اين چيزي است كه سايرين مي*خواهند. اروپايي*ها بايد با جام جشن بگيرند و ما زجر بكشيم.»

برزيل در دوران طلايي دهه*ي هفتاد سه بار قهرمان جام جهاني شد. در آن تيم اسطوره*هايي مانند پله بازي مي*كردند. اما براي به دست آوردن چهارمين قهرماني آنها تا 1994 انتظار كشيدند. در جام جهاني 94 آمريكا دونگا، كاپيتان برزيل جام قهرماني را بالاي سر برد.

پله شيوه*ي بازي برزيلي*ها را "بازي زيبا" خواند و خواست تا تمام جهان از اين الگو پيروي كنند. در حالي كه در جام ملت*ها برزيل بدون اين كه به بازي زيبا اهميت بدهد پيروز مي*شود.

دونگا در اين باره توضيح داد:« ما مي*خواهيم برزيل بازي جذابي را به نمايش بگذارد اما، حريفاني برابر ما مي*ايستند كه اجازه نمي*دهند برزيل بازي كند. رسانه*ها فكر مي*كنند بازي زيبا تنها دريبل زدن است اما، براي يك مدافع بازي زيبا، داشتن درك درست و زود رسيدن به توپ است. براي يك دروازه*بان مهار كردن توپ و براي مدافع پوششي ارسال خوب توپ بازي زيبا است.»

برزيل پس از شكست دادن شيلي و اكوادور و شكست دو بر صفر برابر مكزيك به مرحله*ي يك چهارم پاياني كوپا آمريكا رسيد. هر چهار گل برزيلي*ها را در اين رقابت*ها روبينيو به ثمر رساند.

دونگا گفت:« از كاري كه انجام داده*ايم راضي هستم. ساختن تيم در چنين مدت كوتاهي ساده نيست. اگر مي*بريم و اين همه مشكل به چشم مي*آيد تصور كنيد وقتي ببازيم چه مي*شود!»

Comment

• شبكه*ي سوم مالزي ايران را شانس نخست صعود از گروه سوم جام ملت*هاي 2007 آسيا ناميد.

به گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) به مالزي، صبح امروز (شنبه) شبكه*ي سوم مالزي در گزارشي ويژه، گروه سوم رقابت*هاي جام ملت*هاي آسيا را مورد تحليل قرار داد و ايران را شانس نخست صعود از اين گروه معرفي كرد.

گزارشگر برنامه اعلام كرد، ايران يكي از مدعيان جدي قهرماني جام ملت*هاي 2007 آسياست. ايران با بازيكنان بزرگي نظير علي كريمي، مهدي مهدوي*كيا و آندرانيك تيموريان شانس اصلي كسب قهرماني است. در جام ملت*ها هر كسي به دنبال بازي*هاي زيباست مي*تواند آماده*ي تماشاي بازي*هاي ايران باشد.

در ادامه*ي اين گزارش گزارشگر برنامه با بيان اين كه ستاره*هايي مثل كريمي در زمين مي*توانند هر بيننده*اي را به ذوق بياورند، گفت: فوتبال ايران هم مارادونا دارد هم موشك. هيچ كس نمي*تواند آنها را پيش بيني كند. اما ما پيش بيني مي*كنيم كه ايران يكي از شانس*هاي اصلي قهرماني است.

گوينده برنامه در پايان گفت:« منتظر ايران باشيد.»

Comment

• امير قلعه*نويي گفت: فوتبال در آسيا به حدي به هم نزديك شده است كه تيمي نمي*تواند خود را از پيش برنده بداند.

به گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) به مالزي، سرمربي تيم ملي فوتبال ايران امروز در نشست خبري در هتل پرنس كوالالامپور با بيان اين مطلب افزود: نتايجي كه در اين چند روز در جام ملت*ها به دست آمده نشان مي*دهد كه بازي تيم*ها در آسيا به هم نزديك شده است و اينگونه تيمي نمي*تواند از پيش خود را برنده بداند.

وي ادامه داد: شرايط براي تيم*هاي بزرگ بسيار سخت است، به همين دليل ما براي تمام حريفان احترام قائل هستيم چرا كه احساس مي*كنيم بازي*هاي دشواري را پيش رو داريم، بايد بازي به بازي فكر كنيم و هم اكنون تمركز ما بر روي ازبكستان است.

پس از صحبت*هاي امير قلعه*نويي، خبرنگاران داخلي و خارجي پرسش*هاي خود را مطرح كردند.

خبرنگار ازبكستاني از قلعه*نويي پرسيد: با توجه به توقف ژاپن و استراليا آيا هراسي از رويارويي با ازبكستان نداريد؟ كه قلعه*نويي گفت: به هر حال اين نتايج براي ما زنگ خطر محسوب مي*شود و هم اكنون مي*دانيم كه نبايد هيچ تيمي را دست كم بگيريم تا بتوانيم با آمادگي كامل چه به لحاظ جسماني و چه تاكتيكي به مصاف حريفان برويم.

قلعه*نويي درباره*ي شرايط آب و هوايي مالزي گفت: زماني كه برنامه*ي تيم ملي را تدوين مي*كرديم بر روي مسايل جوي مطالعات زيادي انجام داديم و اين گونه برنامه*هاي خود را بر روي تمرينات جسماني متمركز كرديم. هر چند كه بعضي از دوستان گفتند كه ما فرافكني مي*كنيم اما، مي*دانستيم كه بازي كردن در رطوبت 75 درجه كار بسيار مشكلي است. قبلا هم گفته بودم كه تيمي موفق مي*شود كه با شانزده بازيكن اصلي وارد مسابقات شود.

خبرنگاري پرسيد آيا به تركيب اصلي رسيده*ايد؟ كه سرمربي تيم ملي پاسخ داد: ده روز پيش به تركيب نهايي خود رسيديم و خوشحالم كه ابهامات در بعضي از پست*ها به دليل آماده بودن بازيكنان بوده است. علاوه بر تركيب اصلي پنج نفري كه مي*توانند در شرايط متفاوت به ما كمك كنند را نيز انتخاب كرديم.

خبرنگار ازبكستاني گفت: آيا پس از پيروزي*هاي پر گل ايران در دو ديدار دوستانه برابر جامائيكا و غنا به پيروزي پرگل برابر ازبكستان مي*انديشد قلعه*نويي گفت: هر بازي شرايط خاص خود را دارد. از بازي*هاي تداركاتي بايد درس بگيريم. مكزيك بهترين بازي تداركاتي ما بود و پس از آن بود كه تاكتيك تيمي خود را عوض كرديم. در ديدار برابر مكزيك نقاط ضعف و قوت خود را شناختيم. اين بازي بسيار بهتر از ديداري بود كه ما مقابل جامائيكا با هشت گل پيروز شديم. ازبكستان تيمي قدرتي است و ما تنها به پيروزي و كسب سه امتياز برابر اين تيم فكر مي*كنيم. هشت گل برابر جاماييكا به آرشيو ذهني ما رفته است و ديگر به آن فكر نمي*كنيم.

خبرنگاري درباره*ي انتظارات بالاي مردم و رسانه*ها از تيم ملي از قلعه*نويي پرسيد كه وي در پاسخ گفت: بهتر است كه شما ببينيد ما در چه شرايطي تيم را تحويل گرفتيم. كادر فني زماني تيم ملي را تحويل گرفت كه رييس فدراسيون استعفا داده بود. تيم ملي از جام جهاني برگشته بود. سه ماه نيز تعطيل بود. در آن شرايط بايد در عرض چهار روز دو بازي انجام مي*داديم كه يكي شرق آسيا بود و ديگري غرب آسيا. از همين جا از مسوولان كنفدراسيون فوتبال آسيا گله دارم كه چرا اين گونه برنامه*ريزي كردند. ما با اين مشكلات تيم را تحويل گرفتيم. در تاريخ شصت - هفتاد ساله فوتبال ايران تيم ملي ايران مشكلات اين چنيني نداشت و خوشحالم كه كادر فني در عرض يازده ماه به نحوي كار كرده كه مي*گويند بهترين تيم تاريخ است. ما ميرزاپور، گل محمدي، بختياري*زاده و دايي را از دست داديم. نصرتي نيز هم اكنون آمادگي گذشته را ندارد. اگر اين تيم را با تيم سال گذشته مقايسه كنيم تيم فعلي از نظر مهره*اي ضرر كرده است. اما اين هنر كادر فني است كه توانسته در عرض يازده ماه تيمي بسازد كه همه بگويند بهترين تيم تاريخ است.

وي افزود: دوستان مي*گويند ايران بايد قهرمان شود. برانكو شش سال مربي تيم ملي بود. اما اين مسايل مطرح نشد. اما هم اكنون جاي تعجب است كه مي*گويند بايد اين تيم قهرمان شود. بهتر است كه كمي انصاف داشته باشيم.

خبرنگاري درباره*ي تفاوت خودش با برانكو پرسيد و به قلعه*نويي لقب ماجراجو و شجاع داد. سرمربي تيم ملي در اين باره گفت: برانكو دوست نزديك من است و معتقدم كه زحمات زيادي براي فوتبال ايران كشيده. هر مربي شيوه*ي خاص خود را دارد و هر مربي آنچه كه در ذهنش را دارد پياده مي*كند. زماني كه در استقلال بودم طالب*لو را در اوج جواني و در آن شرايط در دروازه*ي استقلال قرار دادم. مي*بينيد كه فوتبال ايران پتانسيل بالايي دارد. هم اكنون ما در حال پشتوانه*سازي هستيم.

به گزارش ايسنا، وي افزود: مربي نبايد از چيزي بترسد. ولي اين مساله بايد با تفكر و مطالعه باشد. گروه ما در اين مدت يازده ماه 140 سفر داخلي انجام داده تا مسابقات ليگ را زير نظر بگيرد و شصت بازيكن را پيدا كرده*ايم كه در آينده اميدهاي فوتبال ايران خواهند بود.

سرمربي تيم ملي در پاسخ به اين سوال كه آيا مي*توانيد در جام ملت*ها اعصاب*تان را كنترل كنيد؟ گفت: فوتبال شرايط خاص خود را دارد. مربي قطر با آن همه تجربه در بازي ديروز اخراج شد. پانزده سال پيش در جام ملت*هاي آسيا مهاجراني به من گفت كه بيست و پنج سال است كه در فوتبال است اما، هنوز چيزهايي وجود دارد كه براي وي تازگي دارد. هميشه در فوتبال چيزهاي جديدي وجود دارد، اميدوارم بتوانم در جام ملت*ها خود را كنترل كنم.

قلعه*نويي درباره*ي سيستم تيم ملي در ديدار فردا برابر ازبكستان گفت: اجازه بدهيد راجع به سيستم بازي صحبت نكنم. اما هر تيمي را كه تحويل بگيرم آن تيم هجومي و با برنامه فوتبال بازي مي*كند و بايد شعاع حركت مدافعان و مهاجمان مشخص باشد. مطمئن باشيد فوتبال ايران در جام ملت*ها تهاجمي خواهد بود. اما اين را مي*توانم بگويم كه در ديدار برابر ازبكستان با چهار دفاع بازي خواهيم كرد.

قلعه*نويي در پايان با تشكر از رسانه*ها و بازيكنان كه در اين سه هفته سخت تلاش كرده*اند گفت: ما مسووليت*هاي بزرگ را به بازيكنان بزرگ داديم. به عنوان نمونه مهدوي*كيا خارج از زمين نيز وظايفي داشت كه به خوبي آن وظايف را انجام داد. هم اكنون تيم ما بسيار منظم و با انضباط است و حتي در اين يك هفته تيم يك بار هم از هتل خارج نشده است.

Comment

Working...
                                X