Announcement

Collapse
No announcement yet.

Rahman Rezaei

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Comment

Comment

Comment

مدافع سابق تيم ملي فوتبال امروز با بازيكنان تيم فوتبال استقلال تهران ديدار كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، بازيكنان استقلال طبق برنامه صبح امروز در مجموعه انقلاب تمرينات خود در نوبت صبح را برگزار كردند.
          در اين جلسه تمريني براي دقايقي آبي*پوشان پذيراي رحمان رضايي بودند.
          مدافع فصل گذشته تيم ليوورنو ايتاليا اين روزها در مجموعه انقلاب به صورت انفرادي تمرين مي*كند و هنوز وضعيت وي براي فصل جديد مشخص نيست.
          رقم پيشنهادي رضايي براي حضور در ليگ ايران بالاست، به همين دليل اين مدافع شانس كمي براي بازي در ليگ برتر دارد.
          از سوي ديگر اميرحسين صادقي كه به تازگي قرارداد خود با مس كرمان را ثبت كرده است، امروز براي دقايقي با همبازيان سابق خود به گفت و گو پرداخت و سپس محل تمرين* آبي*پوشان را ترك كرد.

Comment

رحمان رضايى مدافع ملى پوش ايران پس از پايان زمان نقل وانتقالات سرى A باشگاه هاى ايتاليا، هنوز با تيمى به توافق نرسيده است. او در مورد وضعيت خود گفت: در حال حاضر ۲ پيشنهاد تيم هاى سرى B و چند پيشنهاد غير رسمى از تيم هاى سرى A باشگاه هاى ايتاليا را دارم اما پيشنهاد تيم هاى سرى B جالب نيست و آنها را رد مى كنم چرا كه قصد ندارم در اين مسابقات حاضر شوم. در حال حاضر به صورت اختصاصى تمرينات خود را دنبال مى كنم. از نظر بدنى نيز شرايط ايده آلى دارم.مدتى است شايعه خداحافظى رضايى از فوتبال به گوش مى رسيد. مدافع سابق تيم ملى در اين مورد گفت: اين يك شايعه خنده دار است و به هيچ وجه صحت ندارد. كسانى كه اين اخبار سطحى را مى سازند قصد تخريب من را دارند. سن ملاك اصلى تمام شدن دوران فوتبال نيست. تا زمانى كه وضعيت بدنى ام اجازه دهد، به فوتبالم ادامه مى دهم چرا كه نمى خواهم فوتبال من را كنار بگذارد.رضايى در مورد ادامه فوتبال در ايران افزود: اگر از تيم هاى ايرانى پيشنهادى داشته باشم، با كمال ميل به ايران باز خواهم گشت. ليگ ايران در سطح ليگ دسته دوم اروپاست. به اين خاطر، دليلى نمى بينم در ليگ دسته ۲ اروپا بازى كنم. البته نداشتن پيشنهاد از تيم هاى ايتاليايى هم در اين تصميم دخيل است. او درپايان در مورد بازگشت به تيم ملى اظهار داشت: فكر نمى كنم به تيم ملى برگردم و فايده اى ندارد در مورد آن صحبت كنم. اگر بدانم مى توانم به تيم ملى كمك كنم به اين تيم بازمى گردم در غير اين صورت خود را به تيم ملى تحميل نمى كنم.

Comment

خوشحالم که به پرسپولیس پیوستم/ به دنبال موفقیت در هر 3 جام هستیم
              مدافع جدید تیم فوتبال پرسپولیس تهران با ابراز خوشحالی از عقد قرارداد رسمی با این تیم، ابراز امیدواری کرد سرخپوشان در فصل جاری عناوین قهرمانی مسابقات داخلی و آسیایی را از آن خود کنند.
              به گزارش خبرنگار مهر، رحمان رضایی پس از حضور در هیئت فوتبال و عقد قرارداد 6 ماهه با تیم فوتبال پرسپولیس در جمع خبرنگاران گفت: خیلی خوشحالم که توانستم به پرسپولیس بپیوندم و تا آخر فصل با تمام توان برای این تیم به میدان خواهم رفت.

وی در خصوص شرایط تیم پرسپولیس اظهار داشت: هدف تمام بازیکنان پرسپولیس این است که بتوانیم در لیگ برتر، جام حذفی و لیگ حرفه*ای فوتبال آسیا به موفقیت دست یابیم و قطعا همه نفرات برای رسیدن به این اهداف بزرگ تمام تلاش خود را به کار می بندند.

مدافع جدید تیم پرسپولیس اظهار داشت: درست است که شش ماه از حضورم در یک دیدار رسمی می گذرد اما مطمئن باشید از نظر بدنی و فنی کاملا آماده*ام و می توانم بهترین بازی*ها را در پرسپولیس انجام دهم. من انگیزه زیادی برای بازگشت به تیم ملی دارم و امیدوارم با درخشش در پرسپولیس به این هدف برسم.

رضایی در پایان گفت: شاید با نظر قطبی به پرسپولیس آمدم اما مشکلی برای همکاری با مربیان جدید این تیم ندارم. قطعا کادر فنی فعلی توانایی این را دارد که همانند فصل گذشته پرسپولیس را به قهرمانی لیگ برتر برساند.

Comment

رحمان رضايى مدافع فصل پيش تيم فوتبال پرسپوليس با بيان اينكه از ۲ تيم ايتاليايى پيشنهاد دارد، اولويت انتخاب تيم فصل آينده اش را بهترين پيشنهاد دريافتى عنوان كرد. وى با بيان اينكه در حال حاضر در ايتاليا ضمن استراحت، تمريناتش را به صورت اختصاصى پيگيرى مى كند، در مورد آخرين وضعيتش گفت: از ۲ تيم سرى B ايتاليا و چند تيم ايرانى پيشنهاد دارم اما اولويت اصلى ام باشگاهى است كه پيشنهاد بهترى به من بدهد. وى خاطرنشان كرد: صحبت هاى مقدماتى را با ۲ تيم از سرى B ايتاليا انجام داده ام كه شرايط خوبى دارند، البته تا زمانى كه با آنها به توافق نرسم، نامشان را اعلام نمى كنم.مدافع فصل پيش تيم فوتبال پرسپوليس در مورد آخرين وضعيت همكارى اش با اين تيم تاكيد كرد: قرار است هفته آينده به تهران بازگردم تا ضمن تسويه حساب با اين باشگاه، براى ادامه همكارى با مسئولان صحبت كنم و پس از آن مى توانم در مورد تداوم حضورم در اين تيم صحبت كنم.وى با ابراز تاسف از صعود نكردن تيم ملى ايران به جام جهانى اظهار داشت: متاسفانه تيم ملى در شرايطى كه فرصت حضور در جام جهانى را داشت، به آسانى آن را از دست داد. پس از اين حذف ناباورانه جاى هيچگونه بحث و صحبتى باقى نمانده است.رضايى در پايان گفت: ما در اين ۳ بازى آخر و در حالى كه ۲ مسابقه ما در خارج از خانه برگزار شد، ۵ امتياز گرفتيم كه البته مى توانستيم امتيازات بيشترى را كسب كنيم اما اگر در بازى هاى نخست اين مرحله به جاى يكى از مساوى ها قادر به شكست حريف خود مى شديم، امروز به آسانى به جام جهانى صعود مى كرديم. متاسفانه امتيازات حساسى را به راحتى از دست داديم و امروز حسرت آن را مى خوريم.

Comment

Working...
                X