Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ali Karimi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Iranian football star Ali Karimi has been reinstated in the national squad after intervention from no less than President Mahmoud Ahmadinejad and the grandson of revolutionary leader Ayatollah Ruhollah Khomeini, media reported Sunday.

Karimi, a former Bayern Munich midfielder nicknamed the "Asian Maradona", had been dropped after launching a bitter attack on the Iranian football federation which he accused of having no planning.

But demands from football fan Ahmadinejad and Khomeini's most prominent living descendant, his grandson Hassan Khomeini, have prompted the federation to reverse its decision, the ISNA news agency reported.

The tumult comes ahead of Iran's World Cup qualifier against the United Arab Emirates in Tehran on Monday, a must win game for the Team Melli after a sluggish start to its campaign.

Karimi is unlikely to play as he is injured but national coach Ali Daei has said he will be welcomed back into the squad.

"The federation has definitely pardoned Ali Karimi. Whether he is part of the team depends on coaching decisions," ISNA quoted Iranian football federation official Mehdi Taj as saying.

Ahmadinejad gave the order on Friday after he visited the team's training camp.

Karimi, who currently plays for Al-Qatar had said: "The Iranian football federation is a federation without any appropriate plans and we are witnessing that Iranian football is moving backwards."

Comment

• على كريمى بازيكن اسبق بايرن مونيخ ديروز صبح به دفتر باشگاه پرسپوليس رفت و قراردادى داخلى با مديران اين تيم امضاء كرد. وى همچنين عصر ديروز با حضور در هيأت فوتبال استان تهران قرارداد خود را با پرسپوليس ثبت كرد تا به صورت قرضى يك سال را در تيم سرخپوش پايتخت سپرى كند.

Comment

• هافبك تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: فقط به دنبال يك هدف بزرگ ديگر هستم و پس از رسيدن به آن با پيراهن پرسپوليس از فوتبال خداحافظى مى كنم.على كريمى پس از حضور در تمرين ديروز پرسپوليس اظهار داشت: از حضور پرتعداد هواداران و استقبال آنها خوشحالم. تمرين بسيار خوبى را برگزار كرديم و اميدوارم روزهاى آينده نيز مثل امروز تمرينات پرنشاط و آرام باشد.وى افزود: مى خواهم همان طور كه با پيراهن پرسپوليس به فوتبال دنيا معرفى شدم با همين پيراهن از فوتبال خداحافظى كنم.

Comment

• على كريمى هافبك تيم پرسپوليس طى اظهار نظرى گفت: آماده ام تا پس از سال ها بار ديگر با پيراهن پرسپوليس در ليگ ايران بازى كنم. وى همچنين اظهار داشت: خوشبختانه در شرايط خوبى به سر مى برم و آماده ام تا پس از سال ها با پيراهن پرسپوليس به ميدان بروم. او ادامه داد: به دستور كادر فنى نبايد پس از تمرينات در خصوص بازى ها و شرايط تيم صحبت كنم، چراكه جريمه مى شوم. هافبك پرسپوليس ادامه داد: در فوتبال حرفه اى اين تصميم عجيب نيست و من هم به عنوان يك بازيكن حرفه اى بايد تابع آن باشم.

Comment

• على كريمى هافبك نامدار پرسپوليس با تكذيب مصاحبه هايى كه طى چند روز گذشته از وى در برخى رسانه ها منتشر شده است گفت: اگر سكوت كرده ام تنها به خاطر منافع و مصالح ملى است. على كريمى كه هفته گذشته با انتشار نامه اى از تيم ملى خداحافظى كرد ضمن اعلام اين مطلب گفت: فكر مى كنم همه مواردى كه لازم بود را در اين نامه تشريح كرده ام و فكر نمى كنم، نياز به توضيح بيشترى در اين زمينه باشد. وى همچنين خاطرنشان كرد: هيچكدام از صحبت هايى كه پس از انتشار اين نامه از جانب من در قالب گفت وگو در برخى رسانه هاى منتشرشده است واقعيت ندارد و همه آنها را تكذيب مى كنم. هافبك شماره ۸ تيم فوتبال پرسپوليس تهران در پايان گفت: اگر هم درحال حاضر سكوت كرده ام به اين دليل نيست كه حرفى براى گفتن يا جوابى براى حرف هاى سرمربى محترم تيم ملى نداشته باشم، فقط و فقط به خاطر مصالح تيم ملى چيزى نمى گويم اما مطمئنا در آينده همه چيز براى مردم مشخص خواهد شد.

Comment

• على كريمى كاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس طى اظهارنظرى گفت: براى هواداران تيم فولاد خوزستان كه به من بى احترامى كردند، متأسفم.وى اظهار داشت: بازى بسيار سختى را در اهواز تجربه كرديم. نبود بازيكنان بزرگ واقعاً حس شد اما در صورتى كه كمى بيشتر تلاش مى كرديم با همين نفرات به راحتى فولاد را شكست مى داديم. كريمى در خصوص مشكلات خط دفاعى پرسپوليس گفت: حيدرى، آتسو، باقرى ها و ساير مدافعان ما جزو بهترين ها هستند و تمام تلاش خود را انجام دادند اما پرسپوليس در سيستم دفاعى مشكل دارد كه قابل رفع است. وى با انتقاد از برخورد نامناسب هواداران فولاد گفت: خوزستانى ها را مانند ساير مردم دوست دارم اما براى هوادارانى كه به من بى احترامى كردند متأسفم. همواره ايرانى ها به ميهمان نوازى معروفند اما در اهواز با پرتاب بطرى از من پذيرايى كردند. وى افزود: تماشاگران بايد بدانند فوتبال ايران حرفه اى شده است و اين حركات در فوتبال اروپا هيچ معنايى ندارد و اگر كشورى چنين مسائلى داشته باشد با محروميت هاى سنگين مواجه مى شود. كريمى در مورد مسابقه فردا خاطرنشان كرد: برق شيراز از جمله تيم هايى است كه مى تواند در اين فصل حرفهاى زيادى براى گفتن داشته باشد اما شرايط ما به گونه اى است كه بايد تحت هر شرايط ۳ امتياز بازى را كسب كنيم تا به ناكامى هاى اخير خاتمه دهيم. وى تصريح كرد: در ديدارهاى اخير همواره يك بازيكن از تيم حريف سايه به سايه من حركت مى كرد و به اين شيوه قصد مهار مرا دارند. در بازى مقابل فولاد نيز اين مسأله مشهود بود اما سعى مى كنم همانند ديدارهاى اخير براى پرسپوليس تأثيرگذار باشم. هافبك پرسپوليس خاطر نشان كرد:برخلاف شايعات منتشر شده هيچ ديدارى با على پروين نداشتم و فقط به دليل مسائل شخصى در تمرين پرسپوليس شركت نكردم.

Comment

• شايد سال آينده از فوتبال خداحافظى كنم

على كريمى :لباس مناسب نداريم آقايان مى روند دنبال مربى خارجى

على كريمى هافبك تيم پرسپوليس تهران با انتقاد شديد از عملكرد مديران اين باشگاه ، نسبت به اتفاقات روزهاى اخيرپرسپوليس واكنش نشان داد.وى گفت: تيم فوتبال پرسپوليس در فصل جارى نتايج بدى نگرفته اما در بسيارى از مواقع بدشانسى آورده است. على كريمى به ايپنا گفت: قهرمانى تيم در فصل گذشته توقع هواداران را بالا برده و همه از اين تيم قهرمانى مى خواهند در حالى كه به خاطر بدشانسى نتوانستيم نتيجه لازم را كسب كنيم. وى افزود: تيم فوتبال رئال مادريد با آن همه ستاره از تيم بارسلونا ۱۲ امتياز عقب است در حالى كه هزينه هاى اين تيم با پرسپوليس قابل قياس نيست. بدون شك فاكتور شانس در فوتبال اهميت زيادى دارد و نبايد تمام تقصيرها را گردن بازيكنان بگذاريم چراكه مسائل ديگرى هم در موفقيت يك تيم تاثير دارند. كريمى درادامه با انتقاد شديد از مديريت فعلى باشگاه پرسپوليس درخصوص احتمال جذب مربى خارجى گفت: اگر قرار باشد تيم با كادر فنى به جايى برسد با همين كادر هم مى تواند نتيجه بگيرد اما مديريت دنبال مربى خارجى هستند. مربى خارجى تا بخواهد تيم را بشناسد زمان زيادى هدر مى رود. بهتر است اگر قرار است مربى خارجى به تيم اضافه شود از ابتداى فصل بيايد تا تيم را خودش جمع كند و با تيم خود آشنا باشد. وى تصريح كرد: وقتى تيم خوب بازى نمى كند صحبت از مربى جديد مى شود اما نمى دانند وقتى يك مربى حاشيه امنيت ندارد نمى تواند روى كار خود تمركز داشته باشد و به همين خاطر نتيجه لازم را كسب نمى كند. وى همچنين درباره تغيير مديريت گفت: اين يك واقعيت غيرقابل انكار است كه تغيير مديريت جديد تأثيرى در روند تيم نداشته است. با ورود مديريت جديد تنها چيزى كه به وجود آمده اين است كه هر روز ورود مربى خارجى را تكذيب مى كنند و ما مى بينيم كه در رسانه هاى مختلف اين موضوع به بحث روز تبديل شده است. بدون شك مطبوعات دروغ نمى نويسند اما يك مدير بايد كارش را بلد باشد و اينكه در دوره هاى گذشته چه كارهايى انجام داده اهميت ندارد بايد ديد امروز او چه عملكردى دارد. الان چند تيم در كورس قهرمانى هستند و ما بايد خودمان را به سطحى برسانيم كه با اين تيمها مقابله كنيم اما هنوز نمى دانيم وقتى امروز در يك زمين تمرين مى كنيم فردا قرار است در كدام زمين تمرين داشته باشيم. با اين شرايط دنبال مربى خارجى هم هستند. اولين چيزى كه براى يك مربى خارجى اهميت دارد زمين تمرين و رختكن است. يادم مى آيد وقتى متسو به قطر رفته بود براى او ۷۰۰ هزار ريال قطر هزينه كردند تا اتاق دلخواهش را بسازند. ما كه از اين هزينه ها نمى كنيم و هر شب گوش به زنگ هستيم تا ببينيم فردا قرار است در كدام زمين تمرين داشته باشيم. وى درباره اينكه هواداران پرسپوليس رفتار خوبى در مقابل اين نتايج داشته اند. گفت: ما خيلى خوش شانسيم چراكه اگر موقعيت فصل قبل استقلال را داشتيم و در مكان پايين جدول مى بوديم الان چند بازيكن را اعدام مى كردند در حالى كه هواداران به خوبى با اين قضيه كنار آمده و تيم را حمايت مى كنند. مى گويند ما بازيكنان حرفه اى هستيم و وارد حاشيه نمى شويم اما وقتى شرايط نامناسب باشد بازيكن حرفه اى با بازيكن جوان تفاوتى نمى كند و وارد استرس و حاشيه مى شود. وى درباره امكانات تيم گفت: شرايط تيم پرسپوليس شده خوراك مطبوعات.ما در تمرينات لباس مناسب نداريم و آقايان مى روند دنبال مربى خارجى، اول اين مسائل ساده را حل كنند بعد بروند دنبال مربى خارجى. كريمى درباره حضور پرسپوليس در ليگ قهرمانان آسيا گفت: بايد خودمان را آماده حضور در اين رقابت ها كنيم. آنجا ليگ برتر نيست كه ساعت ۱۲ شب راه بيفتيم و برويم براى مسابقات، تمامى تيم ها نيز با آمادگى كامل در مسابقات حضور مى يابند. در گروه ما نيز تيم هاى قدرتمندى هستند. البته من از تيم قطرى شناخت كاملى ندارم اما مى دانم اين تيم فصل گذشته ۴ هفته مانده بود به پايان رقابت ها قهرمان شد. تمامى تيمها مدعى هستند و كار آسانى در اين رقابت ها نداريم. وى درباره كادر مديريت پرسپوليس گفت: وقتى با بازيكنان صحبت مى كنيم مى گويند تازه اين روزها روزهاى خوب پرسپوليس است و براى اين شرايط بايد از هدايتى تشكر كنيم. واقعاً اگر او نبود نمى دانم چه شرايطى در تيم حاكم بود. خيلى ها مى گويند او آمده تا معروف شود. همين آدم ها خودشان مى خواهند بدون پرداخت پول معروف شوند. با اين شرايط تازه براى هدايتى شمارش معكوس راه انداخته اند تا او را از پرسپوليس بيرون كنند.من از رئيس هيأت مديره انتظار دارم نظارت بيشترى روى تيم داشته باشد.من پولم را گرفته ام اما چند بازيكن هنوز مشكلشان حل نشده است. كريمى معتقد است نبايد اين تيم را در شرايط فعلى ترك كرد و در ادامه گفت: از تيم هاى خارجى پيشنهاد دارم اما درست نيست در اين شرايط تيم را رها كنم. وى درباره اينكه با اين شرايط مى توان به قهرمانى اميد داشت يا نه، گفت: فصل گذشته در حالى كه تيم ۴امتياز عقب بود و در ديدار پايانى نيز تا دقيقه۹۰مساوى بودند همه به قهرمانى اميد داشتند و همين موضوع باعث قهرمانى تيم شد. چرا الان كه ۱۱ هفته از رقابت ها باقى مانده نبايد اميدوار به قهرمانى باشيم. وى درباره دربى نيز گفت: تا ديدار دربى ۲ ديدار پيش رو داريم كه بايد در اين بازى ها پيروز شويم تا براى حضور در دربى روحيه داشته باشيم. كريمى در خصوص تيم ملى گفت: در تيم ملى بازيكنان جوانى حضور دارند. وقتى من هم به تيم ملى دعوت شدم جوان بودم و حالا بايد از اين بازيكنان حمايت كنيم تا بتوانند موفق شوند. تيم ملى ديدار حساسى را پيش رو دارد و بايد هواداران به ورزشگاه بروند و تيم ملى را تشويق كنند تا تيم ملى هم در آستانه سال جديد عيدى خوبى به مردم بدهد. كريمى همچنين در خصوص برنامه ۹۰گفت: آنها كه از انتقاد بدشان مى آيد با اين برنامه خوب نيستند اما اگر پيشرفتى در داورى داشته ايم به خاطر برنامه ۹۰ بوده. اين برنامه از من هم انتقاد كرده كه آن را پذيرفتم. داورانى هم كه اين برنامه را مى بينند بدون شك خود را اصلاح مى كنند. على كريمى اعتقاد دارد يك بازيكن بايد در اوج از فوتبال كناره گيرى كند در اين باره گفت : خداحافظى بايد در اوج صورت بگيرد. ممكن است اين اتفاق براى من سال آينده صورت بگيرد اما هنوز تصميم نهايى در اين مورد نگرفته ام.وى در پايان خطاب به هواداران پرسپوليس گفت: مى دانم كه هواداران از پرسپوليس نتيجه مى خواهند اما ما هم كم كارى نمى كنيم و تمام تلاشمان را براى نتيجه گرفتن به كار مى گيريم. برخى مى خواهند تيم را وارد حاشيه كنند اما ما تلاش مى كنيم با اين شرايط نه تنها در ليگ برتر بلكه در آسيا نيز موفق شويم.

Comment

• على كريمى براى حضور در تيم ملى فوتبال ابراز تمايل كرد. بازيكن تيم پرسپوليس پس از تمرين ديروز اين تيم گفت: اگر مربيان تيم ملى من را دعوت كنند با كمال ميل حضور در تيم ملى را مى پذيرم. وى همچنين اظهار داشت: نفراتى كه در حال حاضر در تيم ملى حضور دارند جزو بهترين هاى ايران هستند. او افزود: مشكل تيم ملى من نيستم اما حالا كه صلاح مى دانند من باشم با كمال ميل و با تمام قوا در خدمت كشورم خواهم بود چون هميشه عاشق ايران و سرباز تيم ملى بوده ام. كريمى يادآور شد: فعلاً مصدوم هستم و اميدوارم هرچه سريعتر با آمادگى كامل به تيم ملى در راه رسيدن به جام جهانى خدمت كنم. اين بازيكن خاطرنشان كرد: در صورتى كه بخواهيم تيم ملى موفق باشد نياز به برنامه ريزى حرفه اى داريم تا بتوانيم به جام جهانى صعود كنيم.

Comment

• Comment

• Comment

• hello!, here it is
                        Last edited by Rasputin; 03-27-2009, 06:04 PM. Reason: Adds Is Forbidden .

Comment

• وى درخصوص خداحافظى اش از تيم ملى گفت: اين آخرين بازى ملى من بود و خيلى دوست داشتم كه با پيروزى آن را پشت سر مى گذاشتيم اما به هر حال قسمت اين چنين بود. مطمئنم جوان هايى كه اكنون هستند و جوان هايى كه بعدا به تيم ملى مى آيند مى توانند نتايج خوبى براى فوتبال ما كسب كنند. شماره ۸ تيم ملى درخصوص مشخص شدن تيم فصل آينده اش اظهار كرد: تا همين لحظه با هيچ باشگاهى براى عقد قرارداد مذاكره نكرده ام. حتى از طرف باشگاه پرسپوليس هم بعد از بازى با بنيادكار تا اين لحظه با من تماس گرفته نشده كه حتى بخواهند حال من را بپرسند، چون به هر حال من ۷ ، ۸ ماه بازيكن اين تيم بودم. الان هم به اين جهت كه اكثر تيم ها تمرينات آماده سازى خود را آغاز كرده اند بايد تكليفم هرچه زودتر مشخص شود. به همين دليل تا روز شنبه منتظر تماس باشگاه هستم و بر خلاف ميل باطنى ام اگر اين اتفاق نيفتد به پيشنهاداتى كه برسد فكر مى كنم اما مطمئنم هواداران به من حق مى دهند. وى در ادامه افزود: من كارى به كادر فنى و انتخاب آن ندارم و به مديريت باشگاه هم حق مى دهم كه هر طور صلاح مى داند تصميم بگيرد. تنها دلخورى من اين بود كه چرا هيچ تماسى با ما گرفته نشد، به هر حال من خودم را مديون پرسپوليس مى دانم و تا آخرين لحظه هم به اين تيم فكر مى كنم، چون از پرسپوليس به فوتبال راه پيدا كردم. در اين مدت هم سعى داشتم بازيكن مثمر ثمرى باشم و اگر كوتاهى صورت گرفته همين جا از تمامى هواداران پرسپوليس عذرخواهى مى كنم. وى درخصوص انتقاداتى كه در طول فصل از مديريت باشگاه داشت، گفت: كاپيتانى فقط بستن بازوبند نيست. كاپيتان بايد به مشكلات آگاه و رابط بين مديريت و بازيكنان باشد. من در اين مدت تلاش كردم اين وظيفه را به نحو احسن انجام دهم. حتى اگر همه چيز به نام من تمام مى شد ، چون اگر كاپيتان يك تيم سكوت كند و حرف نزند حرف و حديث هاى زيادى به وجود مى آيد، بعضى وقت ها و در حالى كه خودم هيچ طلبى از باشگاه نداشتم به خاطر بچه ها پيشقدم مى شدم تا در مورد من خوب فكر كنند. وى با اشاره به باشگاه بايرن مونيخ گفت: زمانى كه مربى بايرن را بركنار كردند و يك مربى موقت جاى او آمد، باشگاه در اين فاصله با مربى فصل آينده اش به توافق رسيده بود و او فرصت لازم براى شناخت بازيكن مورد نظر را داشت و باشگاه هم البته به نظر او احترام مى گذاشت و يا حداقل با او مشورت مى كرد. پرسپوليس هم به نظر من بهتر بود اين چنين رفتار مى كرد. ما الان مربى خارجى آورده ايم در حالى كه نه تمرين داريم و نه مسابقه اى در پيش است كه او بازيكنانش را بشناسد. كريمى درخصوص مبلغ پيشنهادى اش به پرسپوليس گفت: من سال گذشته كمترين دستمزد را داشتم و جزو ارزان ترين بازيكنان تيم بودم كه مبلغ قراردادم هم ثبت شده و موجود است كه البته هيچ منتى نيست، چون خودم اين گونه خواستم، براى اين كه آمده بودم دينم را ادا كنم. الان هم بايد توافق طرفين به دست آيد. هرچند من خيلى خوشبين نيستم. وى اظهار كرد: تا جايى كه شنيده ام مديريت باشگاه علاقه اى براى تمديد قرارداد من ندارد چرا كه همان طور كه گفتم هيچ تماسى با ما نداشتند، من هم تا روز شنبه منتظر مى مانم. كريمى در پاسخ به اين سوال كه شايد انتقاداتش از مديرعامل باشگاه باعث بى تفاوتى او نسبت به اين مساله شده گفت: يك مدير موفق مديرى است كه انتقاد پذير باشد. انتقادات من هم بى مورد نبوده كه اگر چنين باشد من فوتبال را نمى فهمم. اختلاف نظر و انتقاد هميشه در هر خانواده اى است اما شايد آن ها از حرف هاى من خوششان نمى آمد. در حال حاضر تنها كارى كه مى توانم بكنم آرزوى موفقيت براى پرسپوليس در فصل آينده و جبران ناكامى هاى فصل گذشته است. وى در پايان گفت: باز هم از هواداران فوتبال به خاطر عدم راهيابى جام جهانى عذرخواهى و براى پرسپوليس هم آرزوى موفقيت مى كنم.

Comment

Working...
                          X