Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ali Parvin

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

حشمت مهاجرانی، مربی سالهای دور تیم ملی ایران، پس از بازگشت به ایران برنامه های زیادی برای راه اندازی تیمهای پایه و مدارس فوتبال تیم علی پروین (استیل آذین) دارد. گفته می شود مهاجرانی برای اجرای طرحش چندین میلیارد تومان از جیب خودش هزینه خواهد کرد.

Comment

آخرين* خبر: ميرزاپور رسماً* به* تيم* پروين* پيوست*
      در روزهاى* گذشته* نوشته* بوديم، ابراهيم* ميرزاپور مورد توجه* على* پروين* قرار گرفته* و به* احتمال* فراوان* فصل* آينده* يکى* از بازيکنان* استيل*آذين* خواهد بود (اين* مطلب* تيتر يک* روز چهارشنبه* 23 خرداد خبرورزشى* بود).
      در همين* ارتباط* ميرزاپور عصر ديروز در دفتر پروين* حاضر شد و پس* از گفتگو با وى* رسماً* موافقت* خود براى* پيوستن* به* استيل*آذين* را اعلام* کرد. ظاهراً* قرارداد داخلى* منعقد شده* و قرار است* طى* روزهاى* آينده* همه* چيز در هيأ*ت* فوتبال* رسمى* شو
      نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

نوازي، اکبرپور و سيدعباسى* در تيم* پروين* پيروزى* تيم* على*آقا بر شهردارى* شهر قدس!

يکشنبه* شب* على* پروين* به* همراه* تعدادى* از بازيکنان* مطرح* فوتبال* کشورمان* در زمين* شهداى* طرشت* در ديدار دوستانه*اى* به* مصاف* تيم* شهردارى* شهر قدس* رفتند که* در نهايت* با نتيجه* هفت* بر شش* بر مهمان* خود پيروز شدند.

على* پروين* به* همراه* داود فنايي، بهروز رهبرى*فرد، سيروس* دين*محمدي، محمد نوازي، ميثم* منيعي، محمد نيک*سيرت، آرش* فرزين، سياوش* اکبرپور، داود سيدعباسى* و محمد پروين* اعضاى* تيم* على*آقا بودند که* موفق* شدند هفت* گل* وارد دروازه* حريف* خود کنند و نکته* جالب* توجه* در اين* ميان* تعداد گلهاى* على* پروين* بود که* چهار گل* از جمع* اين* هفت* گل* را به* ثمر رساند و داود سيدعباسي، محمد نيک*سيرت* و ميثم* منيعى* گلزنان* بعدى* اين* ديدار بودند.

در حاشيه* اين* بازى* بد نيست* بدانيد که* على* پروين* از عملکرد داود فنايى* که* سنگربان* تيمش* بود به* شدت* ابراز ناراحتى* کرد و معتقد بود گلهاى* خورده* زياد تيمش* به* خاطر عملکرد ضعيف* وى* بوده* است، در ضمن* حضور سياوش* اکبرپور در خط* دفاع* هم* در نوع* خود جالب* توجه* بود که* نشان* مى*داد اين* بازيکن* مى*تواند يک* مدافع* خوب* هم*

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

با حضور در تمرين تيم ملي فوتبال

ميرزاپور: با تيم پروين دروازه*بان اول ايران مي*شوم

ابراهيم ميرزاپور گفت: فصل آينده با درخشش در تيم استيل آذين، بار ديگر به تركيب ثابت تيم* ماي فوتبال بر مي*گردم.

ابراهيم ميرزاپور سال*ها در تيم* ملي ايران بازي كرده و از جمله دروازه*بان*هاي شناخته شده محسوب مي*شود كه به دليل مصدوميت، ماه*ها است از ميادين به دور مانده است.

وي در آخرين جلسه تمرين ملي*پوشان ايران، در كمپ تيم*هاي ملي حاضر شد و براي لحظاتي تمرين كرد.

ميرزاپور درباره شرايط جسماني خود عنوان كرد: براي كسب سلامتي كامل، به 2 تا 3 ماه زمان نياز دارم. با شروع ليگ دسته اول، با شرايط آرماني در مسابقات حاضر خواهم شد.

دروازبان سابق تيم ملي راجع به انتقالش به تيم استيل آذين گفت: علي پروين از جمله اشخاصي است كه در فوتبال ارادت خاصي به وي دارم. مطمئنم با درخشش در تيم وي مي*توانم بار ديگر پيراهن شماره يك تيم ملي را بر تن كنم.

ميرزاپور درباره علت حضورش در اردوي ملي*پوشان تاكيد كرد: مي*خواهم با تمرين كنار ساير نفرات، به لحاظ روحي تقويت شده و با انگيزه بيشتري تمرين كنم.

در جام جهاني 2006 و در دوره گذشتن جام ملت*ها، ميرزاپور دروازه*بان اصلي تيم ملي بود و موفق شد عنوان سومي جام ملت*ها را هم در چين به دست آورد.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

قرارداد 450 هزار دلاري يونك با استيل آذين

مربي هلندي تيم فوتبال استيل آذين با قراردادي 450 هزار دلاري به اين تيم پيوست.

تئودور يونگ، مربي تيم استيل آذين قراردادش را با اين تيم امضا كرد و نيمي از اين مبلغ را به صورت نقدي دريافت كرد.

ميزان قرارداد يونگ به صورت رسمي اعلام نشده است؛ اما منابع نزديك به اين مربي مي*گويند كه فصل گذشته براي فعالعيت چهار ماهه در استقلال 160 هزار دلار دريافت كرد. قرارداد اين مربي با استيل آذين هم در همين حدود است؛ يعني مبلغي در حدود 450 هزار دلار از استيل آذين براي يك سال دريافت خواهد كرد.

يونگ فصل گذشته در تيم استقلال مربيگري كرد و پيش از آن هم يك فصل دستيار آري *هان در پرسپوليس بود.

اين اولين همكاري يونگ با علي پروين است.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

علي پروين گفت: هم اكنون تمام تمركز خود را روى استيل آذين گذاشته ام تا اين تيم بدون كم وكاست و در آرامش كامل در بازيهاى ليگ دسته يك شركت كند.وى اظهار داشت: يونگ سرمربى هلندى تيم از دانش خوبى در فوتبال برخوردار است و به همين علت تصميم گرفتم تا سكان هدايت تيم خود را در اختيار او قرار دهم و قطعاً اگر اين مربى سال گذشته در تيم استقلال تواناييهاى خود را به نمايش مى گذاشت اكنون اينگونه در مورد او قضاوت نمى شد. مدير عامل تيم فوتبال استيل آذين درمورد حضور محمد پروين در تيمش افزود: محمد هم همچون ساير بازيكنان بايد براى رسيدن به تركيب اصلى تيم تلاش كند تا نظر سرمربى تيم را نسبت به خود جلب كند و بازى دادن يا ندادن او به سرمربى تيم مربوطمى شود.على پروين در ادامه در مورد تيم ملى كشورمان و حذف زود هنگام اين تيم از مسابقات جام ملت هاى آسيا خاطر نشان كرد: تيم ملى كشورمان اولين ضربه را از بى برنامگى ليگ برتر خورد.وى در مورد اميرقلعه نويى نيز گفت: هر فردى كه در تيم ملى به عنوان سرمربى قرار مى گيرد بايد دانش و علم به روز فوتبال داشته باشد و امير قلعه نويى نيز با كارنامه درخشانى كه در ليگ برتر داشت مى توانست مربى خوبى براى تيم ملى باشد اما اين مربى جوان از تجربه كافى در عرصه ملى برخوردار نبود و همين موضوع باعث شد كه با وجود تواناييهايش در تيم ملى ناموفق باشد.پروين در مورد حضور مربى خارجى در تيم ملى كشورمان افزود: بايد براى پيشرفت فوتبال كشورمان ديگر از فكر پول دادن به مربى خارجى هراس نداشته باشيم و با آوردن يك مربى بزرگ و با دانش، سطح فوتبال ملى را ارتقا دهيم زيرا اين قضيه به سرمايه زيادى احتياج دارد.على پروين در مورد جوانگرايى نيز خاطر نشان كرد: جوانگرايى در ورزش و آن هم در فوتبال قطعاً مى تواند به نفع كشورمان باشد و بايد تيمهاى پايه اى خود را در باشگاه ها و يا تيمهاى ملى تقويت كنيم تا تيم ملى را از بازيكنان خوب و با تجربه غنى نماييم.وى در پايان تصريح كرد: بايد از هم اكنون به فكر انتخاب يك رئيس فدراسيون خوب باشيم و سرمايه گذارى در تيم هاى پايه و ملى را شروع كنيم و در كنار آن يك برنامه ريزى خوب و مهم را براى حضور پر قدرت در مسابقات بين المللى داشته باشيم تا در آينده نيز به اين مشكلات برخورد نكنيم.

Comment

قائم مقام باشگاه استيل آذين گفت: چنانچه ناكامى ها ادامه داشته باشد و يك باخت ديگر بياوريم، كادر فنى را تغيير مى دهيم. على پروين در پايان بازى استيل آذين - سرخپوشان دلوار افزار عنوان كرد: مقابل حريف اصلاً هماهنگ نبوديم. نمى دانم چرا تيم در اولين مسابقه اين نتيجه بد را گرفت. وى ادامه داد: چنانچه روند بد استيل آذين ادامه داشته باشد و چنين شكستهايى تكرار شود، در آينده نزديك كادر فنى را تغيير خواهيم داد.

Comment

سرمربى هلندى تيم فوتبال دسته اولى استيل آذين گفت: در فضايى دوستانه به پروين گفتم از استيل آذين مى روم و با شرايطى كه به وجود آمده كنار خواهم آمد. تئودور يونگ خاطرنشان كرد: در دنياى حرفه اى اين مسائل طبيعى است كه پيش بيايد و امكان دارد يك مربى مثل من پس از يك ديدار با دست اندركاران تيم خود قطع همكارى كند.به هر صورت با حضور مدير برنامه هايم در جلسه اى مشترك با على پروين تصميم بر اين شد كه من ديگر با استيل آذين كار نكنم.وى اضافه كرد: درخصوص همكارى ام با حجازى و بازگشت دوباره ام به استقلال هنوز هيچ صحبتى با من نشده و تنها خبر آن را در نشريات ورزشى ديده ام. بايد شرايط را بسنجم و پس از آن تصميم بگيرم كه بودنم به استقلال كمك خواهد كرد يا نه.

Comment

Comment

نتايج نامطلوب و شكست هاى تيم پروين همچنان ادامه دارد تا استيل آذين با ميلياردها تومان پولى كه هزينه كرده در رده هاى انتهايى جدول قرار بگيرد. على پروين، قائم مقام باشگاه استيل آذين پس از شكست مقابل داماش گفت: نمى دانم چرا اينطور نتيجه مى گيريم. از تعجب دارم شاخ در مى آورم! آخر مگر مى شود بازيكنان ما اين همه موقعيت را به اين سادگى روانه اوت كنند؟براى گل زدن همه چيز مهيا بود غير از گل زن!من از هيچ يك از بازيكنانم راضى نيستم.وى افزود: ادامه اين وضع ممكن نيست. بايد جلسه اى بگذاريم و دليل اين مشكلات را پيدا كنيم. اجازه نمى دهم با آبروى من بازى شود. پروين مذاكره با فيروز كريمى را تكذيب كرد و گفت: هيچ مذاكره اى نداشته ايم اما اگر آقا فيروز مربى آزاد باشد، خواهان جذب او هستيم و با وى مذاكره خواهيم كرد.

Comment

بازيكن و مربي پيشين تيم ملي و پرسپوليس گفت: تيم استيل آذين نياز به زمان دارد و بايد به آن فرصت داد.

"علي پروين"روز سه*شنبه درگفت وگو باسايت رسمي باشگاه پرسپوليس افزود:
                        با گذشت زمان بازيكنان بيشتر با هم هماهنگ خواهند شد.

متن كامل مصاحبه به شرح ذير است:
                        س: به نظر مي*رسد اين همه تبليغ براي استيل آذين و خرج و مخارج زيادي كه*براي اين تيم صورت گرفت، نتيجه معكوس داشته و اين تيم تا به اينجاي كار نتوانسته در ليگ آزادگان عملكرد موفق و قابل قبولي را ارائه دهد؟ ج: بارها گفته*ام، بازهم مي*گويم كه اين تيم احتياج به زمان دارد. تمام تيم*هاي حاضر در ليگ از تيم*هاي سابقه*دار فوتبال به حساب مي*آيند.

همين تيم نيروي زميني بيشتر از ‪ ۳۵‬سال است كه در فوتبال ما حاضر بوده و خودم بارها مقابل اين تيم بازي كردم.

داماش هم همان تيم برق است كه با خريد امتياز اين تيم، اسمش عوض شده ولي ما تنها چند ماه است كه دور هم جمع شده*ايم. بنابر اين طبيعي است كه احتياج به زمان داريم تا بتوانيم بيشتر هماهنگ شويم.

س: اما استيل آذين اولين تيمي*بود كه*تمرينات خود را آغاز كرد، برگزاري اردوهاي مختلف داخلي، خارجي و جذب بازيكنان سرشناس براي رفع اين نقصان و هماهنگي بيشتر كافي نبود؟
                        ج: نبايديك طرفه به قاضي رفت، حضور بازيكنان سرشناس وبرگزاري اردوهاي مختلف همانطور كه براي تيم ضروري بود، همان قدر هم توقعات را از تيم ما بالا برد.

اگر اين اردوها را نمي*رفتيم و چنين نفراتي را جذب نمي*كرديم، هيچوقت اين چنين، مورد انتقاد قرار نمي*گرفتيم.

شك نكنيد علي پروين مي*داند چه فاكتورهايي به صلاح تيمش است. ما احتياج به زمان داريم و به مرور با هماهنگي بيشتر به همان تيمي تبديل مي*شويم كه همه توقع دارند.

س: اما بازيكنان استيل آذين همگي تجربه سالها حضور در ليگ را دارند و نبايد تحت تاثير قرار بگيرند؟
                        ج: چه فرقي مي*كند، قبول دارم كه بازيكنان با تجربه كمتر تحت تاثير احساسات قرار مي*گيرند، اما توقعات مردم و رسانه*ها از تيم ما فوق*العاده زياد است.

اين*فشار، هر تيم ليگ برتري را هم از پا در مي*آورد. در اين رابطه فشار رواني شديدي روي تيم و اكثريت بازيكنان وجود دارد تا جائيكه خيلي*ها تصور مي*كنند بازيكنان ما بايد در همان دقايق نخست مسابقه حريف خود را گلباران كنند.

به نظر من بچه*ها بايد در شرايطي عادي و بدون هيچ استرسي درميدان ظاهر شوند و ذهنيتي خاص نسبت به خواسته*هاي هواداران نداشته باشند.

س: شما قبل از آغاز رقابتهاي ليگ در مصاحبه*هاي خود گفتيد كه تيم*هاي اول دو گروه بايد مستقيما به ليگ برتر صعود كرده و بازيهاي پلي*آف (حذفي) ملاك درستي براي صعود تيم*ها محسوب نمي*شود.

آيا امروز هم با توجه به نتايج ضعيفي كه استيل آذين كسب كرده باز هم اصرار به صعود تيمهاي اول دو گروه داريد؟
                        ج: ‪ ۱۰۰‬درصد، هنوز هم مي*گويم كه تيم*هاي اول بايد مستقيما به ليگ برتر صعود كنند.

شك نكنيد ما از اين وضعيت خارج مي*شويم وبه*عنوان تيم اول صعود مي*كنيم.

ما اگر چند باخت ديگر هم بدهيم باز هم صعود مي*كنيم، چون تمام تيمها دچار افت مي*شوند. در فوتبال اين فراز و نشيب*ها طبيعي است، ما هم اين روزها را كم نديده*ايم.

البته بدشانس هم بوده*ايد، پس از مصدوميت "علي انصاريان" و"كوئيكه" در بازي اول، در بازي با داماش هم "محمد محمدي" دچار آسيب ديدگي شد.

س: خيلي*ها معتقدند كه تهديدهاي علي پروين كه اتفاقا در فوتبال ما نيز مد شده تا حد زيادي ديگر آن جذابيت لازم را براي بازيكنان ندارد.

ج: كدام تهديدها!
                        س: تهديد به اخراج پنج بازيكن در اين مقطع از مسابقات كمي دور از ذهن به نظر مي*رسد.

ج: من هيچكس را تهديد به اخراج نكردم، اين كذب محض است. من در رختكن به بچه*ها گفتم اگر پنج بازيكن اميد را بياورم بهتر از شما كه*اين همه ادعا مي*كنيد بازي مي*كنند.

مگر مي*شود در اين مقطع ‪ ۵ - ۶‬بازيكن را اخراج كرد! اگر مي*توانستم پس از گذشت چند بازي، بازيكن جانشين جذب كنم، حتما اين كار را مي*كردم اما در حال حاضر اين مسئله امكان ناپذير نيست.

س: قضيه*جريمه*هاي ميليوني كه از قرارداد بازيكنان كسر كرديد درست است؟ ج: بله. اين كار را كردم. در همان رختكن به آنها گفتم كه نفري ‪ ۵‬تا ‪ ۱۰‬ميليون از قراردادشان را كسر مي*كنم.

در رختكن را باز كردم تا هركس نمي*تواند با اين شرايط كناربيايد برود.

من با كسي شوخي ندارم و به بازيكنان امروز هم باج نمي*دهم.

س: آيا اخراج تئودو يونگ با توجه به مبلغ بالايي كه دريافت كرده بود، در همان بازي اول منطقي بود؟
                        ج: در اين مورد دوست ندارم صحبت كنم، سوال بعدي!
                        س: اما طي روزهاي اخير اسامي زيادي را به عنوان سرمربي آينده استيل آذين مي*شنويم از اكبر ميثاقيان گرفته تا حميد درخشان!
                        ج: هيچ*كدام از اين حرفها درست نيست، من هنوز با هيچ كس در اين خصوص صحبت نكرده*ام.

هر وقت نياز باشد تصميم مي*گيرم كه چه كسي را بعنوان سرمربي انتخاب كنم.

س: پس كماكان "آرش فرزين" به عنوان مربي*وظيفه هدايت استيل آذين را بر عهده خواهد داشت؟
                        ج: فعلا به بهروز رهبري فرد گفته*ايم روي نيمكت بنشيند. ضمن اينكه يان هم همچنان در كادر فني استيل آذين حضور دارد.

س: براي رويارويي با شيرين فراز به كرمانشاه سفر مي*كنيد؟
                        ج: زياد اهل سفر نيستم، اما شايد براي اين بازي به كرمانشاه بروم.

س: حضور علي پروين در بازي اميدهاي استيل آذين مقابل پرسپوليس كمي عجيب بود!
                        ج: مطمئن بودم كه بچه*ها در اين بازي پيروز مي*شوند، "مجيد نائيني" تيم خوبي ساخته و در كنار "مجيد پروين" زوج خوبي را تشكيل داده*اند.

بازي خوبي كه اميدهاي*استيل آذين مقابل پرسپوليس كردند سبب شد تا چهار بازيكن اين تيم را به تيم اصلي ببرم.

س: چند سوال در مورد ليگ برتر، بازي سپاهان - برق شيراز را ديديد؟ ج: بله، بهرحال سپاهان بخاطر حضور در رقابتهاي ليگ قهرمانان آسيا در اوج قرار دارد.

برق شيراز نيز چندين هفته خوب نتيجه گرفت و طبيعي بود كه افت مي*كند.

شايد برق بد موقعي به مصاف سپاهان رفت.

س: بازي پرسپوليس مقابل صنعت نفت را چگونه مي*بينيد؟
                        ج: بازي سختي است. اگر چه پرسپوليس در هفته اول موفق به شكست صنعت نفت آبادان شد، اما پس از گذشت ‪ ۱۴‬هفته از ليگ برتر نمي*توان شرايط امروز تيم صنعت نفت آبادان را با آن ديدار مقايسه كرد.

البته پرسپوليس اگر در آبادان پيروز شود، نسبت به قهرماني در اين جام اميدوار خواهد شد.

س: پرسپوليس همچنان در ليگ برتر نيز صدرنشين است.

ج: از اين موضوع خوشحالم حيف بود مدير توانايي چون حبيب كاشاني از پرسپوليس كناره*گيري كند.

بلافاصله پس از شنيدن اين خبر با كاشاني تماس گرفتم و گفتم*كه*اگر مسائل و مشكلات مالي سبب شده تا چنين تصميمي بگيرد، حاضرم به او كمك كنم، اما كاشاني مسائل ديگري را عنوان كرد.

Comment

Comment

Comment

قائم مقام باشگاه استيل آذين پس از برتري يك بر صفر تيمش برابر سرخپوشان دلوار افزار گفت: فوتبال ملي ما نياز به سروساماني دارد كه اميدوارم با حضور "كلمنته" اين مسير هموار شود.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، علي پروين پس از پيروزي يك بر صفر تيمش برابر سرخ*پوشان دلوارافزا در جمع خبرنگاران گفت: تيم ما به مراتب نسبت به هفته*هاي پيش هماهنگ*تر شده است و قبلا هم گفته بودم كه ما نياز به زمان داريم تا به هماهنگي بهتري برسيم. فكر مي*كنم بازيكنان نسبت به هفته*ي پيش بهتر بازي كردند، البته شرايط زمين را در نظر بگيريد كه بسيار گل بود و بازيكنان نمي توانستند به خوبي دستورات را در زمين پياده كنند.

وي افزود: بازيكنان به من گفته*اند كه ما ليگ برتري هستيم و خيلي به فوتبال دسته يك عادت نداريم و به نظر فوتبال در اين ليگ سخت*تر از ليگ برتر است اما، زمان نياز است تا بهتر شويم.

وي درمورد نبودن پسرش در تركيب ابتدايي تيم استيل آذين گفت: محمد چند روز پيش سرما خورده بود و تحت مداواي دكتر قرار داشت و فكر مي*كنم دليل نبود او در تركيب اوليه*ي تيم همين باشد البته من در اين*گونه مسايل دخالت نمي*كنم و اگر او آماده هم باشد و در تركيب اوليه حضور نداشته باشد به مربي تيم اعتراضي ندارم.

وي افزود: امروز بازيكنان ما موقعيت*هاي زيادي را از دست دادند كه مي*توانست تبديل به گل شود. در تيم ما بهشاد ياورزاده و علي انصاريان بسيار عالي كار كردند.

پروين درمورد وضعيت ليگ آزادگان خاطرنشان كرد: تمام بازي*هاي ليگ سخت است و ما كاري به نتايج ديگر تيم*ها نداريم و فقط به تيم خودمان فكر مي*كنيم. من به فدراسيون فوتبال پيشنهادي داده*ام كه دو تيمي كه در گروه الف و ب قهرمان مي*شوند به طور مستقيم به ليگ برتر صعود كنند و تيم*هاي دوم نيز با هم بازي كرده تا برنده*شان نيز به ليگ برتر صعود كند. ولي متاسفانه هنوز هيچ تصميمي در اين خصوص گرفته نشده و بايد منتظر باشيم تا ببينيم "كفاشيان" چه نظري دارد. ولي مطمئن باشيد ما در ده بازي آينده اگر سه تا از آنها را هم ببازيم، مطمئنا به ليگ برتر صعود خواهيم كرد.

وي درمورد وضعيت تيم پرسپوليس و بازي اخير اين تيم برابر ابومسلم تصريح كرد: پرسپوليس تيم فوق*العاده آماده*اي شده و در بازي با ابومسلم شاهكار كرد، چرا كه توانست بازي سه بر صفر باخته را به تساوي بكشاند به هر حال اشتباهات فردي ممكن است در هر بازي رخ دهد اما، مهم اين بود كه آنها به لحاظ روحي رواني آمادگي خود را بدست آوردند و معتقدم اگر پنج دقيقه ديگر بازي ادامه داشت آنها مي*توانستند ابومسلم را شكست دهند.

وي ادامه داد: افشين قطبي مربي حرفه*اي است و اكنون تيم را توانسته در صدر جدول حفظ كند و مربيان اين تيم بايد اختلافات موجود را كنار گذاشته تا اين تيم قهرمان شود و دل هوادران را بدست آورد ما خودمان مدعي هستيم كه تيم دوم پرسپوليس هستيم و پرسپوليس را خيلي دوست داريم.

پروين افزود: فكر مي*كنم پرسپوليس شانس اول قهرماني ليگ امسال باشد، ولي درخصوص استقلال بايد بگويم كه اين تيم شانسي براي قهرماني ندارد.

پروين درمورد حضور كلمنته به عنوان سرمربي تيم ملي گفت: فوتبال ملي ما نياز به يك سروسامان داشت كه فكر مي*كنم "كلمنته" بتواند نقشي به سزايي در اين بي*سروساماني ايفا كند. ما هم هر كمكي از دست*مان برآيد براي فوتبال ملي انجام مي*دهيم و به "كفاشيان" گفته*ام من پست نمي*خواهم اما، هر كاري از دستم برآيد حاضرم انجام دهم.

Comment

Working...
                              X