ofcourse qermezete
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Perspolis 1 - 1 Esteghlal
Collapse
X
-
hehehehe..... go red!!!!هركجا هستم باشم
آسمان مال من است
پنجره فكر هوا عشق زمين مال من است
چه اهميت دارد گاه اگر مي رويند قارچهاي غربت!!!
زندگي دو نيمه است : نيمه اول در انتظار نيمه دوم ، نيمه دوم در حسرت نيمه اول .
اگه یه پروانه روی سرت نشست تعجب نکن چون ............ . من آدرس قشنگترین گله دنیا رو بهش دادم.
Comment
-
mibinam ke hamchenan esteghlaliha bishtaraaanTasavor kon jahaniro ke toosh zendan yek afsanast
Tamame jangaye donya shodan mashmoole atash bast
Kasi aghaye alam nist barabar ba hamand mardom
Dige sahme har ensane tane har dooneye gandom
Bedone marzo mahdoode vatan yani hame donya
Tasavor kon to mitoni beshi taabire in roya
Comment
-
پس از برگزاري نشست مشترك، محمدحسين قريب، مديرعامل و امير قلعهنوعي، سرمربي اعلام كردند كه فصل آينده در باشگاه استقلال تهران حضور خواهند داشت.
به گزارش خبرگزاري فارس، در پي انصراف تيم فوتبال استقلال تهران از ادامه حضور در جام حذفي، مشكلاتي براي اين تيم بوجود آمده است كه مهمترين آن استعفاي امير قلعهنوعي و در پي آن به وجودآمدن شايعاتي در خصوص تغييرات در اركان مديريتي باشگاه استقلال است.
به همين دليل قريب ظهر امروز نشستي با نظري جويباري، امير قلعهنوعي و كامران منزوي داشت تا با بررسي اين مسائل، در خصوص آينده تيم فوتبال و جلسه هيئت مديره در هفته جاري به گفت و گو بنشينند.
در پايان اين نشست، قريب و قلعهنوعي اعلام كردند كه براي فصل آينده در اين باشگاه حضور خواهند داشت و از سمت خود استعفا نخواهند كرد. البته وضعيت معاونين باشگاه براي ادامه حضور در استقلال هنوز نامشخص است.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: برخلاف روزهاي آغازين فعاليتم در ايران، به خوبي شخصيت پروين را شناخته ام، او اسطوره فراموش نشدني پرسپوليس است.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت فوتبال مديا، آري هان درباره نحوه حضور در اين تيم ايراني گفت: زماني كه پيشنهاد پرسپوليس را پذيرفتم كمتر مربي در جهان حاضر بود كه در اين تيم مشغول به كار شود؛ اما تماسهاي مكرر مدير عامل و ارتباط خوب من با دوستان ايراني مرا به سوي پرسپوليس سوق داد.
وي در خصوص پيشرفت فوتبال ايران تصريح كرد: ايران مثل تمامي كشورها پيشرفت هايي در زمينه فوتبال داشته؛ اما اين پيشرفت ها بسيار آرام بوده است بازيكنان ايراني به اروپا رسيدهاند و مي توانند آموختههايشان را در اختيار جوانان قرار دهند البته براي موفقيت بايد امكانات مطلوب براي رسيدن به مراحل حرفهاي براي نوجوانان فراهم شود؛ چرا كه ايراني ها استعداد هاي خوبي در زمينه فوتبال دارند.
وي درباره برنامه هاي بلندمدت خود در جمع سرخ پوشان تهراني اظهار داشت: شايد كمي رويايي باشد؛ اما دوست دارم در طول يك سال 3 جام قهرماني را در عرصه هاي جام حذفي، ليگ برتر و ليگ قهرمانان آسيا به دست آورم.
سرمربي هلندي به شناخت خود از علي پروين اشاره كرد و گفت: مي دانم كه پروين اسطوره فراموش نشدني پرسپوليس است البته در روزهاي ابتدايي ورودم به ايران او را نمي شناختم؛ اما در حال حاضر خيلي خوب از وي شناخت پيدا كرده ام.
هان افزود: قول مي دهم در آينده با وي ملاقات كرده و همه حرفها را با او در ميان بگذارم.
در پي اعلام استعفاي امير قلعهنوعي از سمت سرمربيگري تيم فوتبال استقلال تهران، پنج تيم ليگ برتري در پي جلب نظر وي براي عقد قرارداد برآمدهاند.
به گزارش خبرگزاري فارس، پس از كنارهگيري تيم استقلال از جام حذفي، امير قلعهنوعي از سمت سرمربيگري اين تيم استعفا كرد. با اعلام اين خبر، چندين تيم ليگ برتري رسماً با مربي تيم فوتبال استقلال وارد مذاكره شدهاند. امير قلعهنوعي هنوز پاسخ روشني به درخواست آنها نداده است.
وي به زودي در اين باره تصميم نهايي را خواهد گرفت. البته تكليف سرمربي تيم فوتبال استقلال هفته جاري مشخص خواهد شد.
به گزارش خبرگاري فارس، پس از اينكه امير قلعهنوعي رسماً اعلام به كنارهگيري از تيم استقلال تهران كرد، در هفته جاري اعضاي هيئت مديره اين باشگاه در نشستي در خصوص تمديد قرارداد با اين مربي يا استخدام يك مربي جديد به مذاكره مينشيند. البته اين نشست كه قرار بود روز دوشنبه برگزار شود، به دلايل نامشخصي لغو شده است. پس از آن مربي استقلال براي فصل آينده مشخص خواهد شد.
نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران

صادق هدايت؛ بوف کور
Comment
-
manam hamchenan tarafdare esteghlalamTasavor kon jahaniro ke toosh zendan yek afsanast
Comment
-
tarafdarane esteghlal va perspoliz
Tasavor kon jahaniro ke toosh zendan yek afsanast
Comment
-
esteghlaal mage jor'ate baazi kardan baa maa ro daare.
injoorishoon mikardim
esteghlaal dare mizane baalaa haa vote bedin.

in ke aslan tooopo gozaashto dar raaft. az daste in esteghlaali haaye tarsoo

haalaa hame fahmidan cheraa esteghlaal bazi nemikone haa
Comment

Comment