F.C Esteghlal

Collapse
X

• Time
  • Show
Clear All
new posts
  • abadani69
    Senior Member
    • Aug 2005
    • 21339

مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران گفت: ما مى گوييم كه بحرينى ها ضد فوتبال بازى مى كنند اما نام مس كرمان را بايد به بحرين تغيير دهيم. «حميدشفيعى» اظهار داشت: ۲ هفته است كه در تمرينات استقلال شركت مى كنم. در اين مدت بيشتر به تمرين بدنسازى پرداخته ام و ۲ روز قبل از اين بازى، كار با توپ و تمرين جدى را آغاز كردم. زننده تك گل استقلال مقابل مس در خصوص گلزنى خود عنوان كرد: به اين فرصت ها احتياج دارم تا گلزنى كنم. منيعى هم مى دانست اين موقعيت را گل مى كنم و بلافاصله اين توپ را برايم ارسال كرد. اين مهاجم مانند ساير بازيكنان استقلال به وقت كشى بازيكنان مس اشاره كرد و اظهار داشت: بيش از حد، وقت بازى را تلف مى كردند. خود مهدى رحمتى مدام روى زمين مى افتاد. كمتر تيمى است كه با اين شيوه بازى كند. بهتر است نام تيم مس را به بحرين تغيير بدهند. وى خاطر نشان ساخت: استقلال در اين ديدار خوب بازى كرد و بايد بازى را با پيروزى پشت سر مى گذاشتيم. جمعه روز رحمتى بود. هر بازيكنى يك روز، روز او است و اين اتفاق جمعه براى او افتاد.

Comment

• abadani69
      Senior Member
      • Aug 2005
      • 21339

مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران گفت: هنوز تا پايان ليگ فرصت زيادى باقى مانده و با وجود فاصله گرفتن از صدر جدول، بخت نخست قهرمانى هستيم.
      «محسن بياتى نيا» اظهار داشت: مقابل مس بازى خوبى انجام داديم اما نحوه قضاوت داور در عملكرد ما تاثير گذاشت. اين ديدار ۱۰ دقيقه وقت اضافه داشت اما معلوم نشد چرا مظفرى ۳ دقيقه وقت تلف شده گرفت. وى ادامه داد: به زودى به خاطر مردود اعلام كردن گل صحيح از ما عذرخواهى مى كنند. مى گويند بايد بيشتر وقت اضافه مى گرفتيم اما اين عذرخواهى ها سودى براى ما ندارد. وى اضافه كرد: داور حتى بلد نبود تذكر بدهد. البته دست به كارت دادنش خوب بود. در صحنه اخراج صادقى فقط مى خواست تعداد بازيكنان ۲ تيم برابر شود. بياتى نيا در پايان خاطر نشان ساخت: تيم ما هنوز به آمادگى لازم نرسيده است و از اين نتايج دلسرد نمى شويم. مطئمن هستم كه استقلال قهرمان مى شود.

Comment

• abadani69
        Senior Member
        • Aug 2005
        • 21339

فرهاد مجيدى مهاجم استقلال كه بعد از پيوستنش به اين تيم هنوز به ميدان نرفته است در مورد آخرين وضعيت خود گفت: هنوز آن قدر آماده نيستم كه بتوانم بازى كنم. با اين حساب بايد بگويم به بازى باشيرين فراز هم نمى رسم. تا ۱۰ روز آينده به آمادگى دست خواهم يافت و در بازى هفته پنجم مقابل سايپا به ميدان خواهم رفت. وى افزود: مشكلITC من به زودى حل خواهد شد و جاى هيچ گونه نگرانى در اين زمينه وجود ندارد. دليل تأخير اماراتى ها در صدور ITC را نمى دانم اما مطمئن هستم كه مشكلى به وجود نخواهد آمد. مجيدى در پايان تصريح كرد: اعضاى تيم مقابل مس كرمان خوب بازى كردند و كاملاً هجومى ظاهر شدند اما متاسفانه نتوانستند از موقعيت هاى به دست آمده استفاده نمايند. ما مى توانستيم بيشتر از يك گل به مس بزنيم اما اين اتفاق نيفتاد.

Comment

• abadani69
          Senior Member
          • Aug 2005
          • 21339

مربى دروازه بانان تيم فوتبال استقلال تهران گفت: مس كرمان يك امتياز بازى مقابل ما را مديون رحمتى است.حسين ترابپور افزود: مهدى رحمتى مقابل استقلال بازى بسيار خوبى را به نمايش گذاشت و اگر او درون دروازه مس نبود شايد چند گل به ثمر مى رسانديم. وى افزود: از عملكرد طالب لو در چند هفته گذشته رضايت دارم و او از هفته هاى آينده بهتر هم خواهد شد.طالب لو در صحنه گل مس كرمان مقصر نبود زيرا تيم ما در حمله بود و روى ضد حمله با مهاجم حريف تك به تك شد. ترابپور خاطرنشان كرد: هنگامى كه تيمى گل مى خورد تمام بازيكنان مقصر هستند و تنها دروازه بان را نبايد مقصر دانست در ضمن تيم ما به دليل ناهماهنگى بازيكنان در خط دفاع و هافبك گل مى خورد.

Comment

• abadani69
            Senior Member
            • Aug 2005
            • 21339

سخنگوى باشگاه استقلال تهران با اشاره به تساوى اين تيم مقابل مس كرمان گفت: استقلال يك تساوى و باختى را كه بايد در مسابقات ليگ امسال حاصل مى كرد در هفته دوم و سوم كسب كرد و بر اين اساس از اين پس تنها پيروزى هاى خود را رقم خواهد زد. «هاشم ساعدى»اظهاركرد: ديدار استقلال و مس كرمان بيش از آنكه از لحاظ فنى مورد توجه باشد، بايد به دليل حضور گسترده هواداران استقلال و حمايت قاطع آنان از اين تيم، مورد تقدير قرار گيرد. هواداران پرشور استقلال ثابت كرده اند كه در فصل جارى تنها به دنبال كسب امتياز توسط تيم خود هستند و در هر شرايطى نيز از اين تيم حمايت مى كنند. وى افزود: استقلال بازى خوبى مقابل مس كرمان انجام داد و عملكرد بسيار خوبى داشت. واقعا بازى ايده آل و تماشاگرپسندى ارائه شد. با اطمينان به هواداران استقلال قول مى دهيم كه در بازى هاى آينده علاوه بر انجام بازى هاى زيبا ، نتايج خوبى حاصل شود. سخنگوى باشگاه استقلال تهران اظهاركرد: استقلال بايد در فصل جارى يك برد و يك باخت مى داشت كه اين نتايج را در ۲ هفته گذشته تجربه كرد. از اين پس تنها به فكر كسب ۳ امتياز هستيم و بايد در مصاف با حريفان با هوشيارى كامل تنها به دنبال امتياز كامل بازى ها باشيم ، در واقع از اين به بعد تساوى و باخت براى استقلال بى معنى است.

Comment

• abadani69
              Senior Member
              • Aug 2005
              • 21339

«صادق ورمزيار» مربى استقلال در مورد ديدار تيمش مقابل مس كرمان گفت: در اين بازى استقلال فوتبال زيبايى را به نمايش گذاشت و از لحاظ فنى سطح بالا نشان داد. ما در حالى روى دروازه حريف فشار مى آورديم كه مسى ها با تمام نفراتشان دفاع مى كردند. در همين حال هم بيش از ۵ موقعيت گلزنى داشتيم كه فقط از يكى از آنها استفاده كرديم. وى افزود: تيم ما در طراحى حملات و نزديك شدن به دروازه حريف خوب عمل مى كند اما متاسفانه در زدن ضربات آخر مشكل داريم.همين مسأله چند امتياز را از ما گرفتهاست.ورمزيار ادامه داد: بيشتر بازيكنان ما جديد هستند و براى رسيدن به هماهنگى لازم نيازمند زمان مى باشند. من احساس مى كنم نفرات تيم از لحاظ روحى، روانى مشكل دارند و دچار استرس مى شوند.مربى استقلال در پايان خاطر نشان كرد: تحول ايجاد شده در استقلال در كمتر تيمى ديده مى شوند. بعد از اين اقدام جسورانه حالا استقلال نيازمند زمان است و قطعاً روز به روز بهتر مى شود.
              در حال حاضر ما بايد بتوانيم به بازيكنانمان ياد بدهيم در زدن ضربات آخر دقت بيشترى به خرج دهند.

Comment

• abadani69
                Senior Member
                • Aug 2005
                • 21339

مربى تيم فوتبال استقلال تهران پس از تساوى تيمش مقابل مس كرمان با ابراز رضايت از عملكرد بازيكنانش گفت: نتيجه مساوى در خانه قابل قبول نيست اما بازيكنان ما كم كارى نكردند ومستحق پيروزى بوديم. عبدالصمدمرفاوى، افزود: تيم ما به نسبت بهتر از مس كرمان كار كرد و در صورتيكه در زدن ضربات آخر با بدشانسى روبرو نمى شديم با اختلاف چند گل به پيروزى مى رسيديم. حتى داور بازى گل صحيح ما را مردود اعلام كرد تا خيلى راحت ۲ امتياز حساس را از دست بدهيم. همين امتيازات در پايان فصل سرنوشت ساز مى شود.وى درمورد خط دفاع استقلال خاطر نشان كرد: هنوز انسجام لازم را به دست نياورده ايم كه اين امر با توجه به هفته هاى ابتدايى ليگ برتر طبيعى است. به طور حتم در ديدارهاى آتى وضعيت مطلوبى به دست مى آوريم زيرا مدافعان خوبى در اختيار داريم.

Comment

• abadani69
                  Senior Member
                  • Aug 2005
                  • 21339

مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران با اشاره به عدم گلزنى خط حمله اين تيم گفت: خط حمله استقلال و مهاجمانش طلسم شده اند كه ما با بدشانسى مواجه مى شويم. «محسن بياتى نيا» افزود : در ديدار استقلال _ ملوان حتى مقابل مس كرمان با بدشانسى مواجه شديم در حالى كه خط حمله استقلال مشكلى از نظر فنى و تاكتيكى ندارد و به نظر من دليل عدم گلزنى ما بدشانسى است و توپ هايمان گل نمى شود.وى افزود : آمار گلزنى من و برهانى مشخص است و حجازى از كارنامه ما خبر داشت كه ما را به استقلال آورد. البته براى همه مهاجمان هم اتفاق مى افتد كه در چند بازى موفق به گلزنى نشوند امااميدوارم من و برهانى بتوانيم در هفته هاى آينده جبران ناكامى ۲ هفته اخير را كرده و در گلزنى موفق باشيم.

Comment

• abadani69
                    Senior Member
                    • Aug 2005
                    • 21339

مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران گفت: به خواست سرمربى تيم در خط دفاعى به ميدان خواهم رفت. «على عليزاده» اظهار داشت: مقابل مس كرمان بازى خوبى انجام داديم اما نتوانستيم از موقعيت هاى گلزنى خود استفاده كنيم. با اين حال بايد خدا را شكر كنيم كه بازنده نشديم و يك امتياز از اين ديدار گرفتيم. وى ادامه داد: استقلال هنوز هماهنگ نيست و با توجه به تغييرات گسترده اى كه در تركيب تيم داشتيم، اين ناهماهنگى طبيعى است. در اين فصل فقط ۳۰ درصد از تركيب ليگ گذشته را داريم. ضمن اينكه بازى هاى تداركاتى كمى هم انجام داده ايم اما تيم در روزهاى آينده ضمن ارائه بازى زيبا نتيجه هم خواهد گرفت. مهاجم استقلال كه در ديدار مقابل مس كرمان، اولين بازى خود را در ليگ هفتم انجام داد، تصريح كرد: منتظر يك موقعيت هستم تا خود را نشان بدهم. در اين فصل نيازى به پرتاب اوت نيست و بازيكنان خوب زيادى جذب شده اند. البته من نيز مى توانم براى تيم گره گشا باشم. فصل قبل هم گلزنى كردم و هم گل هاى زيادى ساختم.عليزاده افزود: البته قرار است در آينده به عنوان مدافع به ميدان بروم. حجازى در اردوى تركيه اين خبر را به من اعلام كرد و در تمرينات اين هفته نيز در خط دفاعى از من استفاده شد. وى ادامه داد: در خدمت استقلال هستم و هر جا كه سرمربى دستور بدهد بازى كرده و اعتراضى نخواهم كرد. عليزاده تاكيد كرد: سال ها پيش به عنوان مدافع بازى مى كردم اما ۹ سال است كه در خط حمله بازى مى كنم. با اين حال هيچ اعتراضى به تصميم سرمربى ندارم و تابع نظر او هستم.

Comment

• abadani69
                      Senior Member
                      • Aug 2005
                      • 21339

كاپيتان جوان تيم فوتبال استقلال تهران در مورد بازى خشن اين تيم گفت: ما مجبور هستيم كه فوتبال محكمى بازى كنيم زيرا فوتبال، پينگ پنگ نيست. «پيروز قربانى» افزود: كسانى كه از بازى خشن استقلال انتقاد مى كنند، چيزى از فوتبال نمى فهمند، قرار نيست در زمين بازى يكديگر را ناز كنيم و با ملايمت با هم برخورد كنيم. وى ادامه داد: فوتبال كلأ بازى خشنى است و استقلال هم خشن و محكم بازى مى كند و اين چيزى نيست كه مورد انتقاد قرار بگيرد.البته هر اتفاقى كه در تيم ما مى افتد بيشتر از ساير تيم ها به چشم مى آيد و رسانه ها به دنبال حاشيه سازى براى ما هستند.قربانى با اشاره به محروميت اميرحسين صادقى گفت: به نظر من ۳ جلسه محروميت براى صادقى زياد است و اگر اين ۳ جلسه كم نشود، استقلال با مشكلات زيادى مواجه خواهد شد به طوريكه نبودن صادقى به خط دفاعى استقلال ضربه مى زند و اميدوارم با فرجام خواهى باشگاه استقلال اين محروميت كاهش يابد.

Comment

• abadani69
                        Senior Member
                        • Aug 2005
                        • 21339

سخنگوى باشگاه استقلال گفت: راى كميته انضباطى براى ما محترم است اما اطمينان داريم كه كه اين كميته به ما اجازه مى دهد كه از شوراى استيناف فدراسيون فوتبال تجديد نظرخواهى كنيم. «هاشم ساعدى » در خصوص اعمال محروميت براى ۲ بازيكن استقلال از سوى كميته انضباطى فدراسيون فوتبال اظهار داشت:البته بايد پذيرفت كه آراى اين كميته به رشد و تعالى ورزش كمك مى كند. شايد در ظاهر تنبيه يا جريمه بازيكنان براى تيم ها و هوادارانشان ناراحت كننده باشد اما بار مثبت آن بيش از ناراحتى زودگذرى است كه آنها را متاثر كرده است. صادقى و طالب لو بازيكنان با ارزش و موثرى براى تيم ها هستند كه قطعاَ غيبت آنها حتى براى يك بازى جبران ناپذير است. وى ادامه داد: اينكه چرا ۲ بازيكن بزرگ استقلال كه جز ملى پوشان تيم ما به شمار مى آيند در زمين مسابقه اين چنين از خود واكنش نشان مى دهند بايد بررسى شود و حرف هاى آنها را شنيد. سخنگوى استقلال اذعان داشت: هر اقدامى كه بازيكنان در زمين مسابقه انجام مى دهند با تبعات مثبت و منفى درروى سكوها و در بين هواداران همراه مى شود ،بايد به بازيكنان كه حضورشان در تيم استقلال مغتنم است آموخت كه رفتارشان در جهت حفظ آرامش ورزشگاه و جلوگيرى از بروز ناهنجارى ها باشد.

Comment

• abadani69
                          Senior Member
                          • Aug 2005
                          • 21339

استقلال براى امضا قرارداد با حامى مالى فصل جارى تيم فوتبال اين باشگاه رقمى بالغ بر يك ميليارد و دويست ميليون تومان دريافت كرده است.باشگاه استقلال پيش از آغاز فصل جارى مسابقات ليگ برتر براى تقويت توان مالى تيم فوتبال خود با يكى از موسسات زير مجموعه شهردارى تهران به توافق رسيد. اين موسسه مالى و اعتبارى براى امضاى قرارداد و حمايت مالى از تيم فوتبال استقلال متعهد شده كه براى يك فصل رقمى در حدود يك ميليارد و دويست ميليون تومان به آبى پوشان پرداخت كند كه احتمال دارد به اين رقم تا يكصد ميليون تومان ديگر اضافه شود.مسئولان باشگاه استقلال درحالى موفق به امضا قرارداد با اين حامى مالى شده اند كه رقم دريافتى از اين مؤسسه به عنوان اسپانسر اصلى تا به امروز در اين باشگاه بى سابقه بوده است. باشگاه استقلال كه هنوز بخشى از مطالبات خود را از اسپانسرهاى گذشته دريافت نكرده است با حمايت مالى اين موسسه در نظر دارد ضمن رفع مشكلات مالى با كمك شهردارى تهران اقداماتى در زمينه فرهنگى نيز انجام دهد.

Comment

• abadani69
                            Senior Member
                            • Aug 2005
                            • 21339

مدافع تيم فوتبال استقلال تهران پس از اعلام محروميت ۳ جلسه اى خود گفت: كميته انضباطى در مورد محروميت من عادلانه راى نداده است و من به اين حكم اعتراض دارم. اميرحسين صادقى افزود: در صحنه اى كه باعث اخراج من شد مدافع تيم مس هم مقصر بود، زيرا او مدام روى من خطا مى كرد، من هم پس از اينكه داور تصميم گرفت اخراجم كند به وى گفتم پس حق مدافع مس هم اخراج است اما داور فقط مرا اخراج كرد و همين موضوع باعث عصبانيتم شد. وى گفت: باشگاه استقلال هم به حكم صادر شده در مورد من معترض بوده و قرار است باشگاه طى نامه اى به كميته انضباطى از آنها بخواهد اتفاقات رخ داده در ديدار استقلال و مس را يكبار ديگر بررسى كنند، زيرا ۳ جلسه محروميت براى من واقعا عادلانه نيست. صادقى خاطر نشان كرد: در صورت باقى ماندن ۳ جلسه محروميت من حجازى در مورد انتخاب مدافعان واقعا دچار مشكل مى شود. استقلال با حضور من هم كمبود مدافع داشت چه برسد به حالا كه من هم محروم شده ام و اين موضوع قطعا براى حجازى دردسر ساز مى شود. اميدوارم با تقاضاى فرجام خواهى باشگاه استقلال محروميتم كاهش يابد. وى در مورد اخراج هاى پى در پى از بازى تصريح كرد: فوتبال من خشن است و اين خشونت هم براى يك مدافع طبيعى است. مقابل مس هم به دليل نتيجه بدى كه استقلال گرفته بود وضعيت روحى خوبى نداشتم و اين موضوع باعث اخراجم از زمين شد.

Comment

• abadani69
                              Senior Member
                              • Aug 2005
                              • 21339

فرهاد مجيدى از هفته چهارم مى تواند استقلال را همراهى كند و منعى براى بازى او وجود ندارد. طبق قانون هر بازيكنى كه پس از آغاز ليگ با تيمى قرارداد امضا كند، بايد به مدت ۲هفته از ثبت قراردادش بگذارد. به اين ترتيب، مجيدى مى تواند در هفته چهارم ليگ برتر در مسابقه با شيرين فراز كرمانشاه، براى استقلال بازى كند. حضور مجيدى در تركيب به نظر ناصر حجازى بستگى دارد اما او از نظر قانونى منعى براى بازى نخواهد داشت.ITC اين بازيكن نيز تا امروز به دست استقلالى ها مى رسد.

Comment

• abadani69
                                Senior Member
                                • Aug 2005
                                • 21339

مربى تيم فوتبال استقلال تهران گفت: مهاجمان ما به دليل دقت زياد، فرصت هاى گلزنى را از دست مى دهند. صادق ورمزيار اظهار داشت: استقلال مقابل مس كرمان بازى خوبى انجام داد و از عملكرد نفرات راضى هستيم. مقابل تيمى كه ۱۰ نفر دفاع مى كرد، موفق شديم چند موقعيت تك به تك گلزنى ايجاد كنيم. اين مسائل نشان مى دهد، تيم ما در انجام تاكتيك هايش موفق بوده است. مربى استقلال تصريح كرد: مشكل اصلى تيم ما فشار روحى و روانى است كه به بازيكنان وارد مى شود. آنها استرس زيادى در ميدان دارند. اگر قرار بود عدالت در مسابقه با مس كرمان رعايت شود، بايد ۴ بر يك اين تيم را شكست مى داديم. ورمزيار در خصوص گل نزنى مهاجمان اين تيم اظهار داشت: مهاجمان به دليل استرس فراوان و دقت زياد، موقعيت هاى گلزنى را از دست مى دهند. اگر با آرامش بيشترى بازى كنند، مى توانند گلهاى فراوانى به ثمر برسانند.

Comment

Working...