Announcement

Collapse
No announcement yet.

F.C Esteghlal

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• فصل رویایی تمام شد.

استقلال قهرمان شد.

استقلال حق*اش قهرمانی بود و نه کم*تر.

با 70 تا گل زده.

قصل رویایی تمام شد.

استقلال قهرمان شد.

آرش برهانی با 21 گل زده آقای گل لیگ شد.

لیگ هشتم زیر سیطره*ی بی*چون و چرای استقلال بود و خط آتش ویران*گر استقلال. آرش برهای یکی از مهم*ترین ارکان این قهرمانی بود. مهاجمی باهوش و تکنیکی که بارها و بارها شادی را به اردوی پسران آبی آسیا آورد.

پسرانی که با 70 گل زده و داشتن بهترین خط حمله*ی لیگ، قهرمانی برازنده*اش بود.

قهرمانی آبی پوشان ایران را به میلیون*ها استقلالی تبریک می*گویم.

Comment

• Comment

• Comment

• ariensport.com is your first and best source for all of the information you’re looking for. From general topics to more of what you would expect to find here, ariensport.com has it all. We hope you find what you are searching for!

Comment

• مربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: در شرايط کنوني سه امتياز ديدارها براي استقلال بيشتر از بازي تماشايي اهميت دارد. روته مولر که به دليل لغو پرواز کيگالي به فرانکفورت نتوانست در ديدار استقلال برابر فولاد کادر فني آبي پوشان را همراهي کند، گفت: در آفريقا وقتي قرار باشد کارت پيش نرود، نمي*رود و هر تلاشي بي*نتيجه خواهد بود. روز پنجشنبه خيلي تلاش کردم با يک پروازي خودم را به تهران و به ورزشگاه آزادي برسانم .حتي از سفارت آلمان در رواندا کمک خواستم اما همه تلاش*هاي ما بي*نتيجه بود.
            وي افزود: آنطور که راينر کرافت مربي بدنساز تيم مي*گفت استقلال نيمه دوم عملکرد قابل توجهي داشت و در مجموع فکر مي*کنم نتيجه خوبي بدست آورديم. به هر حال سه امتياز مهم بود که استقلال* آن را گرفته است. هنوز فيلم بازي را کامل نديده*ام اما، فکر مي*کنم همين که حريف را شکست داديم در گام*هاي اول خوب است. نتيجه خيلي مهم است و ما بايد برنده باشيم. بعد از اينکه شما پيروز شديد ديگر کسي نمي*گويد چطور برنده شديد. نوع بازي خيلي زود فراموش مي*شود و اين نتيجه است که مي*ماند.
            عضو کميته فني استقلال ادامه داد: در بازي مقابل مقاومت شيراز هم غايب بودم اما، آنطور که شنيدم شرايط بازي مقابل مقاومت سپاسي به دليل گرماي هوا مشکل بوده است. در مجموع هفت امتياز از سه بازي کارنامه قابل قبولي است. در فوتبال اگر شما تمام بازي*هاي خانگي را ببريد و در تمام بازي*هاي خارج از خانه تساوي بگيريد معمول اين است که قهرمان شويد اما اين براي استقلال کافي نيست.
            وي که با سايت باشگاه استقلال گفت وگو مي کرد، در پايان گفت: ما به بردهاي بيشتري نياز داريم و اينطور که در تمرينات سه روز گذشته حضور داشتم و با مرفاوي و ديگر اعضاي کادرفني صحبت کردم شرايط خوب است، اميدوارم در بازي آينده هم برنده از زمين خارج شويم.

Comment

Working...
            X