Announcement

Collapse
No announcement yet.

F.C Esteghlal

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• از فردا در ورزشگاه آزادي

آغاز تمرين استقلال بعد از يك روز تعطيلي

تمرين تيم فوتبال استقلال تهران بعد از يك روز تعطيلي، از فردا در زمين شماره 2 ورزشگاه آزادي پيگيري مي*شود.

به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين اين تيم امروز تعطيل بود.

براساس اعلام يكي از مسئولان باشگاه، به دليل خستگي بازيكنان، ناشي از تمرينات بدنسازي در نيم فصل، مربيان تصميم گرفتند تمرين را تعطيل كنند.

آبي پوشان از فردا در زمين شماره 2 ورزشگاه آزادي تمرين خود را از سر مي*گيرند.

در تمرين ديروز، امير قلعه*نويي، رئيس سازمان فوتبال حاضر شد و به شدت از بازيكنان انتقاد كرده و آنها را به بي*غيرتي و بي*مسئوليتي متهم كرد
    نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• مرفاوي :

اميدوارم وضعيت مديريتي استقلال سريع*تر مشخص شود

سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: اميدوارم وضعيت مديريتي باشگاه تا قبل از آغاز ليگ قهرمانان آسيا مشخص شود.

حذف استقلال از جام حذفي حادثه تلخي براي هواداران اين تيم بود. صمد مرفاوي، سرمربي استقلال درباره مسائل اين تيم گفت*وگو كرد كه در زير مي*خوانيد؛ البته اين مصاحبه پيش از ديدار برابر مرصاد انجام شده است.

* چرا هواداران از عملكرد استقلال ناراحت هستند؟

هواداران حق دارند ناراحت باشند. آنها دوست دارند استقلال موفق عمل كند.

* مگر نايب قهرماني در نيم فصل اول ليگ برتر موفقيت نيست؟

هست؛ اما شايد قهرماني در فصل گذشته توقع هواداران را زياد كرده است. به هر حال، انتقاد حق طبيعي آنها است. هواداران بعد از يك شكست ناراحت مي*شوند و دوست دارند هميشه پيروز شوند.

* اما در دوران قلعه*نويي اين انتقادات صورت نمي*گرفت؟

در آن زمان هم انتقادهايي انجام مي*شد؛ اما اكنون در سطح وسيع*تري انجام مي*شود و رسانه*ها آن به صورت گسترده* پوشش مي*دهند.

* اما ظاهرا روش مديريتي و روش مربيگري آقاي قلعه*نويي بي*تاثير نبوده؟

مگر قلعه*نويي با بازيكنان دشمني داشت؟ به هر حال هر كس روش خاص خود را دارد.

* مسائل مديريتي باشگاه به كجا رسيد؟

همانطور كه دكتر اميدوار رضايي گفتند، بايد وضعيت هر چه زودتر مشخص شود. اميدوارم تا قبل از آغاز ليگ قهرمانان مشكلات حل شود چون در فوتبال يك مربي به تنهايي نمي*تواند در موفقيت تيم نقش داشته باشد. تمامي عوامل بايد براي موفقيت دست به دست هم بدهند و باشگاه را حمايت كنند.

* منظورتان از حمايت چيست؟

به عنوان نمونه مي*گويم؛ باشگاه سپاهان در مراسم قرعه*كشي ليگ قهرمان نماينده داشت؛ اما حتي يك نفر هم در اين مراسم نداشتيم. عوامل پشتيباني و بيرون از زمين فوتبال هم در موفقيت تيم نقش دارند. همه چيز در منطقه فني و زمين خلاصه نمي*شود. گاهي اوقات مسائل بيرون از زمين مهم*تر از مسائل فني هم هست.

* نظرتان درباره مذاكره هيئت مديره با غلامحسين پيرواني چيست؟

همه چيز در اين فوتبال ديده*ام؛ اما اين مدل را نديده*ام بودم كه يك نفر بيايد و بگويد من را براي سرمربيگري فلان تيم مي*خواهند.

* و حرف آخر؟

در تيم عوامل بيروني تلاش خود را انجام مي*دهند تا كادر فني راحت و بدون دغدغه باشد؛ اما كادر پشتيباني و عوامل بيروني استقلال ضعيف است.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• توتونچي: قلعه*نويي موجب ناراحتي بازيكنان مرصاد شد

مربي تيم فوتبال مرصاد شيراز گفت: اعتراض*هاي قلعه*نويي به بازيكنان استقلال باعث آزردگي خاطر بازيكنان ما شد.

مجيد توتونچي درباره حرف*هاي امير قلعه*نويي به بازيكنان استقلال، اظهار داشت: بازيكنان دهه 50 اين فوتبال و همبازي علي پروين بوده*ام. از دوستان قديمي خودم توقع نداشتم براي تنبيه بازيكنان خودشان، بازيكنان مرصاد را تحقير كنند.

وي ادامه داد: مرفاوي و قلعه*نويي از دوستانم هستند و مثل برادرانم مي*مانند. توقع نداشتم براي تنبيه بازيكنان، مرصادي*ها را تحقير كنند.

توتونچي خاطر نشان ساخت: حرف*هايي كه قلعه نويي در مورد كفش*هاي ما زد، توهين به ساير بازيكنان شهرستاني بود. مگر نه اينكه بيشتر بازيكنان تيم ملي را همين شهرستاني*ها تشكيل داده*اند؟ كاش به احترام سال*ها دوستي با من چنين حرفي را نمي*زد.

توتونچي در مورد بازي با پرسپوليس هم گفت: در بازي با پرسپوليس هم مثل بازي با استقلال از بازيكنان مي*خواهيم كه حمله كنند چون بهترني دفاع حمله است.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• براي بازي با استقلال لحظه شماري مي*كنم

مدافع تيم فوتبال ذوب آهن اصفهان گفت: همه بازيكنان با انگيزه تمرين مي*كنند و براي بازي اول در دور برگشت لحظه شماري مي*كنيم و براي جبران ناكامي*هاي گذشته متحد شده*ايم.

سپهر حيدري اظهار داشت: اردوي كيش از نظر بار فني و تمرينات منظم توانست از لحاظ روحي و جسمي سطح بازيكنان را ارتقا دهد، ولي هواي سرد آنجا ما را غافلگير كرد و با اين همه براي نيم فصل دوم آماده شده*ايم.

وي از عدم حضور خلعتبري به خاطر محروميت و طالبي به علت مصدوميت در بازي با استقلال خبر داد.

بازيكن تيم ذوب آهن افزود: باشگاه نسبت به سال*هاي گذشته كه با بحران مالي مواجه بود از هر لحاظ بازيكنان را ساپورت كرد و ساير مطالبات به زودي پرداخت مي*شود.

وي در خصوص حضور مسعود خادمي در تركيب ذوب آهن گفت: خادمي يك مدافع با تجربه است و من از اينكه چنين بازيكني به ذوب آهن پيوسته، خوشحال هستم.

حيدري از ميزباني فولادشهر در مسابقات آسيايي ابراز خشنودي كرد و خاطر نشان ساخت: بي*شك موفقيت 100 درصد سپاهان در اين تورنمت باعث افتخار ذوب آهن است و سياست باشگاه با ميزباني فولادشهر در مسابقات آسيايي مغايرت ندارد.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• منصوريان :

9 ماه است فقط حقوق بخور و نمير گرفته*ايم

بازيكن تيم فوتبال استقلال گفت: 9 ماه است حقوق بخور و نمير گرفته*ايم؛ اما اعتراضي نكرده*ايم چراكه اساس كارمان بر رقابت و دوستي* است.

عليرضا منصوريان درباره شايعه انتشار طومار عليه امير قلعه*نويي با خبرنگزاري فارس گفت*وگو كرد كه متن آن را در زير مي*خوانيد:

فارس: جريان طومار بازيكنان عليه قلعه*نويي چيست؟

كدام طومار؟ هر كس اين خبر را منتشر مي*كند، مي*خواهد تيم را به حاشيه بكشاند. مي*دانم دست*هايي در پشت پرده است كه هر روز عليه استقلال شايعه*سازي مي*كنند. يك روز مي*گويند سرمربي عوض مي*شود و روز ديگر حرف از تغيير مديرعامل مي*زنند. روز دير هم مي*گويند فلان بازيكن اخراج شده است. البته از مطبوعات شكايتي ندارم چراكه كارشان را انجام مي*دهند و به رسالتي كه دارند عمل مي*كنند؛ بلكه گله*ام از كساني است كه اين شايعات مسموم را به خبرنگاران مي*دهند و با انتقال اطلاعات غلط، اينگونه براي تيم حاشيه*سازي مي*كنند.

فارس: روز دوشنبه با استقلال تمرين نكردي و با قلعه*نويي جلسه داشتي. موضوع اين گفت*وگو چه بود؟

آقاي قلعه*نويي مي*گفت از بزرگ*ترهاي تيم، مثل من و محمود فكري انتظار دارد اجازه ندهيم تيم به حاشيه كشيده شود. خودتان دو دو تا چهارتا كنيد ببينيد واقعاً من و فكري اجازه مي*دهيم چنين حركتي انجام شود و عليه قلعه*نويي طومار امضا شود؛ يعني آبروي اين مرد زحمتكش استقلال اين قدر ارزان شده است كه بازيكنان بخواهند چنين كاري بكنند. در اين تيم همه چيز براساس دوستي و رفاقت است. 9 ماه است پول نگرفته*ايم و فقط يك حقوق بخور و نمير به ما داده*اند؛ اما اعتراضي نكرده*ايم. قبول دارم در دو سه مسابقه بد بازي كرديم؛ اما دليل نمي*شود چنين اخباري منتشر شود. اينها را مي*گويم تا هواداران بدانند و آگاه باشند. افرادي كه چنين اخباري را منتشر مي*كنند، با استقلال دشمني دارند و قصد نابودي آن را دارند.

* اما ظاهراً حرف*هاي تند قلعه*نويي به برخي بازيكنان برخورده است؟

بله؛ اگر هر كسي ديگري به غير از قلعه*نويي با ما اينطور حرف مي*زد؛ برايمان گران تمام مي*شد؛ اما او مرد سرد و گرم چشيده است و قصد تخريب ندارد. اميرخان قصد داشت به تيم شوك بدهد. او سال*ها، هم به عنوان بازيكن و هم به عنوان مربي براي تيم بازي كره است.

فارس: بگذريم؛ اما چرا دوشنبه تمرين نكردي؟ روز جمعه بازي مي*كني؟

حسين كاظمي با شوخي بي*موردي كه با من كرد، من را مصدوم كردم. هنوز نمي*دانم جمعه بازي كنيم يا خير.

فارس: در مورد مسائل مديريتي باشگاه حرفي نداري؟

درباره اين مشكلات صحبت نمي*كنم. من و محمود (فكري) تيم را جمع خواهيم كرد. مطمئن باشيد.

گفت و گو از علي وهابي

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• مرفاوي در گفت و گو با فارس:

حضور قلعه*نويي در تمرين استقلال عجيب نيست

سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: حضور قلعه*نويي در تمرين مسئله عجيبي نيست.

صمد مرفاوي، سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران در خصوص شرايط تيمش با خبرگزاري فارس گفت وگو كرد كه متن آن را در زير مي*خوانيد:

فارس: انتقاد*هاي زيادي از استقلال مي*شود. نظر شما چيست؟

انتقادها مال امروز نيست. از قبل هم انتقاد مي*كردند؛ البته برخي سازنده است و برخي هم مخرب. كاري به اين مسايل ندارم و تيم را تمرين مي*دهم.

فارس: و نظرتان درباره حضور قلعه*نويي در تمرين استقلال؟

آقاي قلعه*نويي در تيم مسئوليت دارند و چندين سال است با اين تيم كار مي*كنند و بازيكنان را به خوبي مي*شناسند. حضورش در تمرين خيلي عجيبي نيست.

فارس: جريان طومار بازيكنان عليه وي به كجا رسيد؟

هيچ طوماري در كار نبوده است. همه اين حرف*ها شايعه است. اگر قلعه نويي با بازيكنان صحبت كرده، گله دوستانه بوده است. در اين شرايط حساس نقش بزرگ*ترهاي تيم خيلي تعيين*كننده است.

فارس: باز هم شايعه بركناري شما به گوش مي*رسد؟

هشت ماه است مي*گوييد صمد بركنار مي*شود؛ اما دارم همچنان كار مي*كنم. از اول فصل مشكل مديريتي داشتيم و تغييرات زيادي ايجاد شد. آخرين آن هم 7 نفره شدن هيئت مديره بود.

فارس: ظاهرا مشكلات مالي به بازيكنان فشار آورده است؟

اين معضلات از سوي مديران به زودي حل خواهد شد. اين را هم بگويم، از نظر فني چيز زيادي از دست نداده*ايم؛ فقط از جام حذفي كنار رفته*ايم. نمي*خواهم استقلال را با تيم*هاي بزرگ دنيا مثل رئال مادريد مقايسه كنم؛ اما اين تيم*ها هم با مشكل مواجه مي*شوند و از جام حذفي كنار مي*روند.

فارس: بازي روز جمعه مقابل ذوب*آهن را چه طور مي*بينيد؟

مسابقه سختي پيش رو داريم. ذوب*آهن تيم قدرتمندي است؛ مخصوصا اينكه در خانه خودش بازي مي*كند. با اين حال مي*خواهيم نيم فصل دوم را مقتدرانه شروع كنيم و براي پيروزي به ميدان مي*رويم.

گفت و گو از علي وهابي

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• محرومان هفته هفدهم مشخص شدند

سياوش اكبرپور همچنان با 10 جلسه محروميت

سازمان ليگ فدراسيون فوتبال محرومان هفته هفدهم را اعلام كرد.

در اين فهرست نام سياوش اكبرپور همچنان به عنوان محروم انضباطي با همان 10 جلسه، اعلام شده است.

اين محروميت در شرايطي است كه مهاجم استقلال پنجشنبه هفته گذشته همراه امير قلعه نويي، با داريوش مصطفوي جلسه خصوصي داشتند تا محروميت اكبرپور كاهش يابد؛ اما ظاهرا هنوز تصميمي درباره كاهش اين محروميت گرفته نشده است.

اسامي محرومان هفته هفدهم به شرح زير است:

ابومسلم: مرتضي برگي* زر، محمد منصوري (اخراج از بازي گذشته) و مجيد نورمحمدي (محروم انضباطي)

استقلال: حسين كاظمي و سياوش اكبرپور (محروم انضباطي)

برق شيراز: مهدي كريميان

پرسپوليس: الونگ الونگ (اخراج از بازي گذشته)

ذوب آهن: محمد منصوري

سايپا: احمد مومن زاده و ارشاد يوسفي (محرومان انضباطي)

فجر سپاسي: غلامرضا رضايي

صبا باتري: سعيد بيگي (امير طيري، مربي اين تيم هم به دليل اخراج در بازي گذشته حق نشستن روي نيمكت را ندارد)

مس كرمان: فرزاد حسين*خاني و صابر ميرقرباني (اخراج در بازي گذشته)

ملوان انزلي: زمان صيادنورد (اخراج در بازي گذشته) و حسيني (محروم انضباطي)

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• مرفاوي :

هواداران پرسپوليس مي*خواهند جو استقلال را برهم بريزند

سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: هواداران پرسپوليس مي*خواهند جو تيم ما را متشنج كنند و ضعف خود را بپوشانند.

صمد مرفاوي درباره اتفاقات اخير باشگاه استقلال حرف*هاي تازه*اي زد كه در زير مي*خوانيد:

فارس: بعد از پشت سر گذاشتن بحران*هاي اخير، اكنون از شرايط راضي هستيد؟

كدام بحران را مي*گوييد؟ اين مسائل كه براي استقلال جديد نيست. 7، 8 ماه است ما را از اذيت مي*كند.

فارس: از بازي برابر ذوب آهن شروع كنيم. اين ديدار شما را راضي كرد؟

فعلا كه همه انتقاد مي*كنند؛ اما براي اين مسابقه برنامه داشتيم. البته آنها هم با برنامه بازي كردند. با اين شرايط، مساوي عادلانه بود. هميشه در اصفهان مشكل داشتيم. ذوب آهن هيچگاه حريف ساده*اي نبوده است؛ اما بازيكنان ما آنچه را كه خواستيم، انجام دادند. مسابقه طوري بود كه ذوب هم كار خاصي نكرد. اگر بازي آنها مقابل پرسپوليس را با ما مقايسه كنيد، متوجه مي*شويد ذوب آهن گرفتار برنامه*هاي ما شد.

فارس: اما مهاجمان استقلال روز خوبي را پشت سر نگذاشتند.

نوع فوتبال طوري بود كه كار به اينجا كشيده شد. البته در هنگام حمله مشكل داشتيم؛ ولي مهاجمان ما وظايف خود را به درستي انجام دانند و زحمت خود را كشيدند. زمانيكه سياوش (اكبرپور) هم به جمع ما اضافه شود، مشكلات كمتر مي*شود. البته اين دليل نمي*شود كيفيت فني مهاجمان ديگرمان را نفي كنم. يكي مثل مرتضي هاشمي زاده دو سه هفته است به عنوان بازيكن اصلي به ميدان مي*رود و نياز به فرصت دارد.

فارس: نظرتان در مورد حضور مربي خارجي چيست؟

حضور يك مربي خارجي چيز جديدي نيست. از اول فصل قرار بود به كادر فني اضافه شود تا كار بهتري انجام شود؛ اما تغييرات مديريتي و مشكلات باعث شد نتوانيم به موقع او را جذب كنيم؛ اما حالا شرايط مهيا شده است.

فارس: مربي خارجي معمولا مي*خواهد نفر اول باشد. با اين شرايط تكليف شما چه مي*شود؟

اين حرف*ها را مطبوعات منتشر مي*كنند. من هم در اين باره حرف قلعه نويي را تاييد مي*كنم. در استقلال نفر دوم نداريم. همه با هم همكاريم و تلاش مي*كنيم تا استقلال موفق شود. فقط مسئوليت فني تيم با من است و بايد پاسخگو باشم.

فارس: يونگ كه دستيار آري*هان بود؛ در استقلال چطور مي*خواهد فعاليت كند؟

مربي خارجي هم كه به كادر فني اضافه شود، وظايفي دارد. قبلا هم كارها در استقلال تقسيم مي*شد. هميشه تركيب نهايي را با مشورت انتخاب مي*كنيم. يونگ هم بيايد، همين روال را ادامه مي*دهيم.

فارس: گفته مي*شود با حضور يونگ، يكي دو نفر از كادر فني حذف مي*شوند؟

دراين مورد بعدا تصميم گيري مي*كنيم. به هر حال من هم نظرم را مي*دهم.

فارس: اما در اين چند روز بحث جدايي رضا حسن زاده مطرح شده.

چنين تصميمي نگرفته ايم. اين حرف*ها شايعه است.

فارس: مدتي است استقلال هر جا بازي مي*كند، شماري عليه شما شعار مي*دهند. داستان چيست؟

صادقانه مي*گويم كساني كه عليه من شعار مي دهند، طرفداران واقعي استقلال نيستند. هوادار واقعي، تيم را تشويق مي*كند. در همين ديدار برابر ذوب آهن، آنها مرا تشويق كردند و من هم جواب آنها را دادم.

فارس: فكر نمي*كنيد اين شعارها سازماندهي شده باشد؟

بله، شماري شيطنت مي*كنند. آنها طرفداران تيم ديگري هستند و مي*خواهند جو استقلال را متشنج كنند. هواداران ما فهيم و باشخصيت هستند. آنهايي كه شعار مي*دهند، طرفدار رقيب هستند.

فارس: اما پرسپوليس به اندازه كافي مشكل دارد. چه دليلي دارد در اين موقعيت، هواداران آنها دست به چنين كاري بزنند؟

اتفاقا چون مي*خواهند ضعف تيم خود را بپوشانند، اين كارها را مي*كنند و از سوي مسئولان تيم تحريك مي*شوند تا شيطنت كنند. تماشاگران استقلال بازيكنان تيم خود را هو نمي*كنند.

فارس: بحث ديگر، قضيه طوماري است كه باعث دودستگي بازيكنان شد؟

به شدت قضيه نوشتن طومار را تكذيب مي*كنم. در تيم ما دودستگي وجود ندارد. اين هم يك نوع شيطنت است.

فارس: اما در اين چند روز حسابي اين بحث بالا گرفته و حتي برخي* منصوريان را مقصر مي*دانند و مي*گويند قرار است اخراج شود؟

به هيچ عنوان، اينگونه نيست. بازيكنان ما با شخصيت هستند. ما كه هر روز دنبال اخراج اين و آن نيستيم. اگر هم منصوريان در تمرين شركت نمي*كند، تنها به دليل مصدوميتش است. فقط به مسائل فني فكر مي*كنم. به مصاحبه*هاي انجام

شده هم كاري ندارم و بدون توجه به اين حرف*ها، از آنها كمك مي*گيرم.

فارس: و بازي با مس كرمان؟

جواب: آنها تيم خوبي دارند و باانگيزه هستند. قطعا بازي سختي داريم
                  .

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• جباري در گفت و گو با فارس:

براي از بين رفتن ترسم بازي كردم

هافبك استقلال كه بعد از 8 ماه مصدوميت به ميدان آمد، گفت: به ميدان رفتم تا ترسم بريزد و براي بازي بعدي آماده شوم.

مجتبي جباري، هافبك طراح تيم فوتبال استقلال بعد از 8 ماه دوري از ميادين روز جمعه مقابل ذوب*آهن بازي كرد.

جباري گفت و گويي انجام داد كه در زير مي*خوانيد:

فارس: حضور در ميدان بعد از 8 ماه مصدوميت چه طور بود؟

خيلي خوب بود. از نظر بدني مشكلي ندارم. 15 دقيقه حضور داشتم كه خيلي سنگين بود و مدام حمله مي*كرديم. اين
                    بار بيشتر براي آن بود كه ترسم بريزد و براي مسابقه بعدي آماده شوم.

فارس: بازي مقابل ذوب*آهن چه طور بود؟

حريف دست و پا بسته*اي نيستند. تيم خوبي هستند؛ هر چند مقابل ما فقط به فكر دفاع كردن بودند. معتقدم استقلال بايد در ضدحمله*ها بهتر كار مي*كرد و بازيكنان در هنگام حمله بيشتر اضافه مي*شدند.

فارس: اما هواداران ناراضي*اند و حتي مرفاوي را در اصفهان هو كردند؟

به نظر من روند كلي تيم خوب است و استقلال هر روز بهتر مي*شود.

فارس: خيلي*ها مي*گويند مرفاوي قاطعيت قلعه*نويي را ندارد و نمي تواند تيم را به خوبي اداره كند. نظر تو در اين خصوص چيست؟

در مورد كادر فني نمي*توانم اظهار نظر كنم. يك بازيكن هستم.

فارس: بعضي بازيكنان معتقدند در تيم باندبازي وجود دارد. اين حرف را قبول داري؟

مدت*ها كنار تيم نبودم و سه هفته است به تمرين آمده*ام. اطلاعي ندارم؛ اما پيش از آن رابطه بازيكنان با هم خيلي خوب بود.

فارس: مشكلات مالي*ات با استقلال حل شد؟

بله، در اين خصوص ديگر مشكلي وجود ندارد.

فارس: تا كي با استقلال قرار داد داري؟

آخر فصل.

فارس: در اين تيم مي*ماني؟

از الان نمي*توان در اين مورد اظهار نظر كرد

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• براي ديار در هفته هفدهم ليگ برتر

غيبت سه بازيكن اصلي حريف استقلال

تيم فوتبال مس كرمان، حريف استقلال در هفته هفدهم ليگ برتر سه بازيكن اصلي خود را در اختيار ندارد.

اين تيم در هفته هفتم ليگ برتر سه بازيكن اصلي خود را در اختيار ندارد.

صابر ميرقرباني به دليل دريافت كارت قرمز در بازي با پاس و فرزاد حسين*خاني به دليل سه اخطاره شدن، محروم هستند و نمي*توانند تيمشان را همراهي كنند.

ابراهيم تقي*پور هم به دليل مصدوميت غايب است.

سرمربي مس كرمان اظهار اميدواري كرد تقي*پور تا روز پنجشنبه بهبود پيدا كند. اين مدافع از يكشنبه به تهران آمده و به مداواي زانوي مصدومش پرداخته است.

مس كرمان پنجشنبه ظهر به تهران مي*آيد و در هتل امير اسكان مي*يابد

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• با اشاره به حضور يونگ

مرفاوي: من هنوز سرمربي استقلال هستم

سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: صحبتي در مورد حضور يونگ ندارم و هنوز هم سرمربي تيم من هستم.

صمد مرفاوي پس از تساوي برابر تيم مس كرمان در جمع خبرنگاران افزود: هنوز يونگ را نديده و با وي صحبت نكرده ام. در مورد اظهارنظر وي مبني بر سرمربي شدن نيز صحبتي ندارم چرا كه همچنان سرمربي استقلال من هستم.
                        وي در مورد ديدار مقابل مس كرمان اظهار داشت: بازيكنان استقلال در نيمه اول عملكرد بسيار ضعيفي ارائه دادند؛ اما در نيمه دوم اوضاع بهتر شد و دستورات مرا در زمين به خوبي اجرا كردند. متاسفانه امروز بخت با ما يار نبود و توپ هايمان به گل تبديل نشد.
                        سرمربي استقلال در مورد تيم حريف عنوان كرد: به كادر فني مس تبريك مي گويم. آنها تيم خوبي دارند و بازي خوبي انجام دادند.
                        وي در مورد تغييرات در كادر فني تصريح كرد: پيشتر نيز قرار بود يك مربي خارجي به كادر فني اضافه شود. به هر حال مخالف نيستيم؛ اما حرف من اين است كه ما بيشتر به تقويت در تركيب تيم نياز داريم. بايد بازيكنان جديدي جذب شوند.
                        مرفاوي با اشاره به مذاكره با برهاني خاطرنشان ساخت: با حضور اين مهاجم در استقلال موافق بودم؛ اما مشخص نشد مذاكرات به كجا انجاميد. خبر جديدي در اين مورد ندارم. اميدوارم با حل مشكلات به زودي تيم تقويت شود. ما بايد مشكلات باشگاه را نيز درك كنيم.
                        وي در مورد شعار تماشاگران استقلال عليه خود در انتهاي بازي تاكيد كرد: آنها هميشه اعتراض دارند. اگر مي برديم هم شعار مي دانند. مسئله مهمي نيست.
                        تيم استقلال در چارچوب هفته هفدهم ليگ برتر عصر امروز در تهران با تساوي بدون گل مقابل مس كرمان متوقف شد.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• تيم استقلال تهران عصر جمعه در هفته هفدهم رقابت*هاي فوتبال قهرماني باشگاه*هاي برتر ايران مقابل مس كرمان متوقف شد.

در اين ديدار كه به قضاوت "مسعود مرادي" و در ورزشگاه آزادي تهران برگزار شد دو تيم به نتيجه تساوي بدون گل رضايت دادند.

Comment

• سرمربي تيم استقلال تهران گفت: بضاعت تيم استقلال در شرايط فعلي بيشتر از آنچه كه مقابل تيم فوتبال مس ارائه كريم نيست.

"صمد مرفاوي" پس از ديدار عصر جمعه تيمش مقابل مس كرمان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در نيمه اول بسيار بد بازي كرديم و بازيكنان انتظارات ما را برآورده نكردند اما نيمه دوم به مراتب بازي بهتري انجام داديم.

وي درباره پيوستن "يونگ" به كادر فني استقلال گفت: در اين مورد توضيحي ندارم، اما آنچه مشخص است، من سرمربي تيم استقلال هستم و در ساير موارد بهتر است از كساني كه با وي مذاكره كرده*اند، سوال شود.

او در مورد نظر قلعه*نويي مبني بر فعاليت "مرفاوي" به عنوان سرمربي و حضور يونگ به عنوان مربي نيز گفت: از ابتداي فصل قرار بود يك مربي خارجي به كادر فني اضافه شود اما با تغييراتي كه در مديريت باشگاه به وجود آمد، انتظارات برآورده نشد اكنون شرايط بهتر شده است و مي*توانيم يك مربي خارجي به كادر فني اضافه كنيم.

وي در مورد اظهارات "يونگ" كه اعلام كرده است تصميمات اجرايي را در تيم خواهد گرفت، اظهارداشت: نظر خود را در اين زمينه اعلام كرده*ام و بايد ديد مسوولان باشگاه چه تصميمي مي*گيرند.

"مرفاوي" با اشاره به وضعيت تيم استقلال گفت: بضاعت استقلال همين اندازه است كه امروز شاهد بوديد و براي تقويت تيم، بايد بازيكنان جديدي را اضافه كنيم اما تاكنون نتيجه*اي در اين زمينه حاصل نشده است.

وي در مورد احتمال حضور "آرش برهاني" در تيم استقلال گفت: اين پيشنهاد مطرح شده و نظر ما نيز مثبت است اما از نتيجه كار اطلاعي ندارم.

مرفاوي با اشاره به فرصت كوتاه باقي*مانده براي اعلام اسامي اين تيم به منظور شركت در ليگ قهرمانان آسيا گفت: نمي*توانم بي*دليل وعده بدهم.

وي گفت: استقلال بايد براي ليگ قهرمانان آسيا تقويت شود، درخواست*هايم را به باشگاه اطلاع داده*ام و اميدوارم مسوولان باشگاه نيز به فكر باشند، البته ما مشكلات باشگاه را نيز درك مي*كنيم.

"مرفاوي" در مورد اعتراض تماشاگران در پايان اين ديدار گفت: اگر بازي را هم مي*برديم اين اعتراض*ها وجود داشت.

Comment

• تيم فوتبال استقلال تهران به دليل عدم ارايه ليست بازيكنان خود براى مسابقات ليگ قهرمانان آسيا در مهلت مقرر از سوى كنفدراسيون فوتبال آسيا از اين مسابقات كنار گذاشته شد.سايت رسمى كنفدراسيون آسيا ديروز با انتشار اين خبر اعلام كرد: براساس مقررات برگزارى مسابقات ليگ قهرمانان آسيا، تمام تيم هاى حاضر در اين رقابت هاى بايد تا تاريخ ۲۲ بهمن (۱۱ فوريه) اسامى كامل بازيكنان خود را به كميته برگزارى مسابقات ارايه مى دادند.بر اساس ماده ۳۰ آيين نامه اجرايى اين مسابقات، تيم هايى كه در مهلت مقرر ليست ۳۰ نفره خود را اعلام نكرده اند از رقابت ها حذف مى شوند. بر اساس اين گزارش ليست ارسالى استقلال بعد از مهلت اعلام شده از سوى كنفدراسيون فوتبال آسيا ارايه گشته و به همين دليل تمامى مسابقات استقلال در اين دوره از رقابت ها با حساب ۳ بر صفر به سود حريفان رقم خواهد خورد.كميته برگزارى رقابت هاى ليگ قهرمانان آسيا اعلام كرد: تغييرى در گروه بندى رقابت ها انجام نخواهد شد و مسابقات در گروه دوم با ۳ تيم پاختاكور ازبكستان، الهلال عربستان و الكويت كويت برگزار خواهد شد.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

Working...
                                X