Announcement

Collapse
No announcement yet.

F.C Esteghlal

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• فتح*اله زاده: دير يا زود به استقلال برمي*گردم

مدير عامل اسبق استقلال گفت: مديرعاملي من دير يا زود دارد؛ اما سوخت و سوز ندارد چراكه يك دومي و سومي آورده*ام، فقط قهرماني آسيا مانده كه به هوادارن بدهكارم.

بحث بازگشت علي فتح*اله زاده به باشگاه استقلال بازتاب*هاي مختلفي را در پي داشته است. او حرف*هاي تازه*اي از اين بازگشت احتمالي با خبرگزاري فارس زده است كه در زير مي*خوانيد:

فارس: بحث بازگشت شما به استقلال از چه قرار است؟
    با آقاي علي آبادي يك صحبت*هاي كلي انجام دادم؛ ولي هنوز به جمع*بندي غيابي نرسيده است. به هر حال سازمان تربيت بدني اول در حالي رايزني است كه هيئت مديره را مشخص كند.

فارس: اما ظاهرا براي مديرعالي يا سرپرست موقت باشگاه صحبت*هاي نهايي با شما شده است؟
    نه، به صورت جزيي فقط بحث اين است كه در مديريت جديد هم نقشي داشته باشم. طبق قانون مديرعامل را بايد هيئت مديره انتخاب كند.

فارس: كه احتمال انتخاب شما خيلي زياد است؟
    همه احتمالات وجود دارد. معتقدم فعلا نبايد سازمان تربيت بدني را تحت فشار قرار داد. به نظرم سازمان اين بار كار خوبي مي*كند كه در انتخابي نفرات جديد عجله نمي*كند. در 15 روز آينده نفرات جديد مشخص مي*شود. مي*گويم بايد اجازه دهيم علي آبادي بدون تحميل نظر، خودش مديرعامل را مشخص كند.

فارس: خبر بازگشت احتمالي شما به استقلال از سوي هواداران مورد استقبال قرار گرفت.
    به من لطف دارند و همين اظهار لطف آنها است كه من را در تصميم*گيري مردد مي*كند. توقع هوادار از من بالا است و همين كارم را سخت مي*كند. هرچه دارم از همين هواداران دارم و اگر آبرويي كسب *كردم، به خاطر استقلال است و حاضرم براي تيم، اين آبرو را معامله كنم؛ ولي دوست ندارم مدير تحميلي باشم. مي*خواهيم سازمان خودش به اين نتيجه رسيده باشد كه من مي*توانم به استقلال كمك كنم. اگر سازمان به اين نتيجه رسيده باشد، مثل يك سرباز در خدمت تيم هستم.

فارس: پس از اينكه از مديرعاملي كنار رفتيد، دوباره به عنوان يكي از اعضاي هيئت مديره بازگشتيد؛ اما طاقت نياورديد و باشگاه را ترك كرديد. اين بار كه قصد نداريد اين اتفاق تكرار شود.
    من هم مي*توانستم مثل دوستان بمانم؛ اما در آن صورت تعهدم به هوادار از بين مي*رفت. وقتي مي*ديدم يك تصميم به ضرر استقلال گرفته شده، يا بايد ايستادگي مي*كردم و راه مبارزه را در پيش مي*گرفتم يا خودم را كنار بكشم. همان روزي كه استقلال را به رفاه دادند، گفتم اين تصميم اشتباهي است چون مثل روز برايم روشن بود باشگاه به سراشيبي سقوط مي*رود و اين اتفاق هم افتاد.

فارس: اگر برگرديد كه قصد نداريد همه امور را دست فردي بسپاريد و خود را كنار بكشيد؟
    استقلال چه موفق بوده و چه ناموفق، خودم مسئوليت را پذيرفتم چون معتقدم مديرعاملي بالاترين مسئول اجرايي باشگاه است. به هر كس مسئوليت بدهم، اول و آخر خودم مسئول هستم. اين نكات را به عنوان كليد رمز به آقاي علي آبادي گفتم. مديرعامل بايد بسيار قدرتمند باشد و حتي در هيئت مديره تاثيرگذار باشد.

فارس: پس فقط به شرط اختيار كامل حاضر به بازگشت هستيد؟
    صد در صد؛ به من حق بدهيد. توقع ما از فتح*اله زاده بالا است. اگر اختياري نداشته باشم، خراب مي*شوم و هوادار نااميد و سرخورده مي*شود.

فارس: به نظر شما اين استقلال مي*شود به روزهاي خوبش بازگرداند.
    چرا كه نه؛ مي*توانيم هر پنج سال، چهار قهرمان براي هوادار هديه كنيم. يعني سالي يك قهرماني بياوريم. البته اين در صورتي محقق مي*شود كه مديرعامل مقتدر باشد؛ وگرنه مي*توانند آنهايي كه دوست دارند كار كنند، بيايند و من هم نظاره*گر باشم. مثل تمام اين چهار سالي كه حرفي نزدم. حتي يك مصاحبه عليه تيم انجام ندادم چون معتقدم بود و نبود افراد مهم نيست؛ مهم باشگاه و موقعيت آن است.

فارس: مي*گويند بازگشت شما توأم با بازگشت ناصر حجازي و تغيير در كادر فني است.
    هيچ مديري تا قبل از پست گرفتن نمي*تواند برنامه*هايش را بگويد؛ اما فعلا استقلال خوب نتيجه مي*گيرد و بايد از صمد مرفاوي حمايت شود. در كنارش مي*توان از نظريات ناصر حجازي استفاده كرد. البته بايد از بقيه بزرگان استقلال هم كمك گرفت. حتي از امير قلعه نويي هم مي*خواهم كه به تيم كمك كند.

فارس: دوباره مي*خواهيد داستان سازمان فوتبال را تكرار كنيد.
    سازمان فوتبال را دست يك نفر نمي*سپارم. سازمان فوتبال بايد از سه پيشكسوت، نماينده هيئت مديره، نماينده مطبوعات و نماينده مديرعامل تشكيل شود.

فارس: اما در استقلال همه بزرگان يك جا نمي*توانند جمع شوند.
    قول مي*دهم اگر برگردم، همه را دور هم جمع كنم. برخي سوء تفاهمات بين اين عزيزان هست كه بايد حل شود. اگر مديرعامل شوم، وظيفه خود مي*دانم بزرگان را به هم نزديك كنم.

فارس: اينطور كه حرف مي*زنيد، ظاهرا كار تمام است.
    كار دست من نيست. اگر شرايط مساعد باشد، دوست دارم برگردم.

فارس: اما شنيده بوديم سعي داريد براي رياست فدراسيون نامزد شويد.
    رياست فدراسيون كه سهل است، اگر بگويند بيا رئيس كنفدراسيون آسيا را قبول كن، مطمئن باشيد استقلال را انتخاب مي*كنم. در فوتبال، اين استقلال است كه برايم مهم است و ترديد نكنيد تا اين تيم به من نياز دارد، به چيز ديگري فكر نميكم.

فارس: و حرف پاياني؟
    مديرعاملي من دير يا زود دارد؛ اما سوخت و سوز ندارد. من يك مقام دومي و سومي براي استقلال آورده*ام، فقط مانده قهرماني آسيا كه به هواداران تيم بدهكار هستم. اگر 10 سال هم شده، صبر مي*كنم تا اين مقام را براي آنها بياورم. استقلال را با قدرت مي*خواهم؛ نه با التماس و خواهش.

نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• منصوريان پس از مدت*ها در تركيب قرار گرفت

بازيكن خط مياني تيم فوتبال استقلال تهران در ديدار امروز مقابل راه آهن پس از مدت*ها در تركيب اصلي به ميدان رفت.

عليرضا منصوريان كه در ديدارهاي اخير استقلال همواره به عنوان بازيكن جانشين وارد ميدان مي*شد، در ديدار امروز مقابل راه آهن از ابتدا در تركيب اصلي قرار گرفت.

- بيژن شيري (مديرعامل راه آهن)، بهمني (بازرس ويژه رئيس سازمان تربيت بدني در استقلال) و هاشم غياثي (مديرعامل پاس) با حضور در جايگاه ويژه بازي را از نزديك نظاره مي*كنند.

- پيش از آغاز بازي اعضاي كادر فني استقلال، ميثم بائو و محسن يوسفي به سمت ميثاقيان رفته و دسته گل به وي اهدا كردند.

- تمامي اعضاي راه آهن (بازيكنان، مربيان، كادر پزشكي و تداركات) پيش از آغاز بازي حلقه اتحاد تشكيل دادند.

- خبرنگاران از بازي امروز استقبال نكردند.

- بيش از 30 هزار تماشاگر در ورزشگاه آزادي حضور دارند.

- ديدار تيم هاي سايپا و برق شيراز از طريق اسكوربرد براي تماشاگران پخش شد و هيجان آنها را به همراه داشت.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• برتري استقلال مقابل راه آهن در نيمه نخست

تيم فوتبال استقلال تهران در نيمه نخست ديدار مقابل راه آهن با يك گل به برتري دست يافت.

از ساعت 16 امروز دو تيم تهراني استقلال و راه آهن در ورزشگاه آزادي به مصاف هم رفتند و در پايان نيمه اول شاگردان صمد مرفاوي با يك گل برتري به رختكن رفتند.

در اين ديدار كه در حضور بيش از 30 هزار تماشاگر در حال برگزاري است، پيروز قرباني در دقيقه 35 تنها گل بازي در نيمه نخست را به سود استقلال به ثمر رساند.

محسن قهرماني قضاوت بازي را برعهده دارد.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• با پيروزي بر راه آهن

استقلال به صدر جدول نزديك شد

تيم فوتبال استقلال تهران با برتري دو بر يك مقابل راه آهن، با يك بازي كمتر، فاصله خود با سايپا در صدر جدول را به يك امتياز رساند.

در چارچوب هفته بيست و دوم ليگ برتر عصر امروز تيم*هاي تهراني استقلال و راه آهن به مصاف هم رفتند و در پايان استقلال به برتري دو بر يك دست يافت.

پيروز قرباني در دقيقه 35 و علي انصاريان در دقيقه 75 گل هاي استقلال را به ثمر رساندند و فرزاد مجيدي نيز در دقيقه 80 به اشتباه دروازه تيم خودي را گشود تا بازي با نتيجه دو بر يك به سود شاگردان مرفاوي خاتمه يابد.

استقلال با اين پيروزي جمع امتيازات خود را به عدد 45 رساند و با يك بازي كمتر پايين تر از سايپاي 46 امتيازي قرار گرفت.

محسن قهرماني قضاوت بازي را برعهده داشت و به منصوريان از استقلال و ورنكش و قاسميان از راه آهن اخطار داد.

اسامي بازيكنان استقلال:

وحيد طالب لو، محمود فكري، پيروز قرباني، اميرحسين صادقي، عليرضا منصوريان (66مهدي اميرآبادي)، محسن يوسفي، ميثم بائو (88 سعيد لطفي)، فرزاد مجيدي، علي عليزاده (78 اصغر طالب نسب) و سياوش اكبرپور

سرمربي: صمد مرفاوي

اسامي بازيكنان راه آهن:

پرويز برومند، احمد تقوي، احمد جمشيديان، محرم حبيبي، علي يحيي نژاد، مهدي تارتار، داود حقي (81 علي قاسميان)، عليرضا محمد، محمد ورنكش (64 حسن سروري)، امين تركاشوند و هادي اصغري.
          سرمربي: اكبر ميثاقيان

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• با اشاره با اظهارات ميثاقيان

مرفاوي: مربيان با شلوغ بازي امتياز نمي*گيرند

سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: مربيان نمي*توانند با شلوغ كردن و مدام به سمت داور رفتن امتياز بگيرند.

صمد مرفاوي پس از برتري مقابل راه آهن در جمع خبرنگاران اظهار داشت: تماشاگران شاهد بازي خوبي بودند. از قبل پيش بيني انجام ديدار سختي مقابل تيم ته جدولي راه آهن را كرده بودم.

وي ادامه داد: همواره تيم هاي فانوس به دست با انگيزه اي دوچندان بازي مي كنند؛ اما هدف ما كسب سه امتياز بود و با ارائه فوتبالي با برنامه به هدف خود رسيديم.

سرمربي استقلال در مورد اظهارات ميثاقيان در مورد حضور هميشگي بازيكنان راه آهن در زمين استقلال تصريح كرد: در واقع بايد گفت كه مربي حريف همواره در زمين ما بود. اين مسائل ديگر در فوتبال جايي ندارد.

وي تاكيد كرد: صدالبته كه راه آهن خوب بازي كرد و حملات زيادي روي دروازه ما ترتيب داد اما آنها بي برنامه بودند. به تيم بي برنامه هم امتياز نمي دهند.

مرفاوي در پاسخ به سوال يكي از خبرنگاران كه پرسيده بود"برنامه استقلال چه بود"، با عصبانيت گفت: شما مي خواهيد برد ما را زير سوال ببريد چراكه هيچ از فوتبال نمي دانيد.

سرمربي استقلال در آستانه ديدار حساس دربي خاطرنشان ساخت: بي شك بازي مقابل پرسپوليس براي ما بسيار حساس است چرا كه با كسب پيروزي مي توانيم صدرنشين شويم. البته براي صحبت كردن در مورد آن بازي زود است و قصد ندارم نتيجه آن را پيش بيني كنم.

تيم استقلال در چارچوب هفته بيست و دوم ليگ برتر عصر امروز با نتيجه دو بر يك مقابل راه*آهن پيروز شد.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• صادقي: پاداش قهرماني ما را بالا كشيده اند

مدافع تيم فوتبال استقلال تهران گفت: هنوز پاداش قهرماني در ليگ برتر را نگرفته و شنيده*ايم كه آن را برخي بالا كشيده اند.

اميرحسين صادقي در خاتمه ديدار مقابل راه آهن در جمع خبرنگاران افزود: در اوايل سال 85 در ليگ برتر قهرمان شديم؛ اما اكنون كه در روزهاي پاياني قرار داريم، هنوز پاداش قهرماني را دريافت نكرده ايم.

وي ادامه داد: مدت زيادي تحت پوشش وزارت رفاه بوديم؛ اما يك بار هم وزير را نديديم. شنيده ايم كه حق ما را به كس ديگر داده اند و بايد مشخص شود چرا ما را از حق خود محروم كرده اند. شايد با جعل مهر پول را از حساب باشگاه برداشت كرده اند.

مدافع استقلال در مورد بازي امروز مقابل راه آهن نيز اظهار داشت: بازي بسيار سختي را پشت سر گذاشتيم و هرگز فكر نمي كرديم مقابل راه آهن به اين شكل با مشكل مواجه شويم. به هر حال هدف ما كسب سه امتياز بود و به آن رسيديم.

تيم استقلال در چارچوب هفته بيست و دوم ليگ برتر عصر امروز مقابل راه آهن با نتيجه 2 بر يك به برتري دست يافت.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• مشكل قرارداد كوئيكه، مهاجم كامرونى استقلال حل شد.پس از اينكه سازمان ليگ برتر براى ثبت قرارداد كوئيكه به جهت مسائل قانونى اشكالاتى را وارد ساخت مسؤولان استقلال دست به كار شدند تا مشكل بازيكن خود را حل و فصل نمايند.مشكل قرارداد كوئيكه با مساعدت هاشمى و صحبتى كه وى با نبى انجام داد، به طور كامل حل شد و اين بازيكن پس از ثبت قراردادش در فدراسيون و هيأت فوتبال قادر است از دربى حساس پايتخت استقلال را همراهى كند.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• تيم استقلال تهران عصر جمعه با پيروزي مقابل راه آهن تهران،دريك قدمي صدرجدول رده*بندي رقابت*هاي فوتبال قهرماني باشگاه*هاي برتر ايران قرار گرفت. در اين ديدار كه از هفته بيست و دوم اين مسابقه*ها و در ورزشگاه آزادي تهران برگزار شد، تيم استقلال تهران با نتيجه دو بر يك از سد تيم قعرنشين راه آهن تهران گذشت و به صدر جدول رده بندي نزديك*تر شد. گل*هاي تيم استقلال تهران را در اين ديدار "پيروز قرباني" در دقيقه ‪۳۴‬ و "علي انصاريان" در دقيقه ‪ ۷۶‬به ثمر رساندند.

"فرزاد مجيدي" هافبك تيم استقلال تهران در دقيقه ‪ ۸۱‬بازي به اشتباه دروازه تيم خودي را باز كرد.

در ديگر ديدار مهم عصرامروز، تيم سايپا تهران در آغاز هفته بيست و سوم اين رقابت*ها، با نتيجه تساوي يك بر يك برابر برق شيراز متوقف شد و نوار تساوي*هاي خود را در ليگ برتر ادامه داد.

تيم سايپا در هفته*هاي گذشته مقابل تيم*هاي ابومسلم خراسان، راه آهن تهران، ملوان بندر انزلي و پرسپولس تهران به نتيجه تساوي دست يافته بود.

"ستار زارع " در دقيقه ‪ ۲۵‬براي برق شيراز و "ابراهيم شكوري" در دقيقه ‪ ۴۷‬براي تيم سايپا تهران در اين ديدار گلزني كردند.

تيم ملوان بندر انزلي نيز در زمين خود با نتيجه ‪ ۲‬بر يك از سد مس كرمان گذشت و از انتهاي جدول رده بندي فرار كرد.

گل*هاي اين ديدار را "امير خدا مرادي" دردقايق ‪ ۴۶‬و ‪ ۴۷‬براي تيم ملوان بندرانزلي و "ابراهيم تقي پور " در دقيقه ‪ ۹۰+۳‬براي مس كرمان به ثمر رساندند.

در تنها ديدار هفته بيست و دوم اين مسابقه*ها، تيم*هاي پرسپوليس و پاس تهران عصر دوشنبه هفته آينده در ورزشگاه آزادي به مصاف هم مي*روند.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• اعضاي كادر فني و شماري از بازيكنان تيم فوتبال استقلال تهران در نامه*اي به "محمد علي*آبادي "معاون رييس جمهوري و رييس سازمان تربيت بدني خواستار تعيين اعضاي هيات مديره اين باشگاه در پايان فصل جاري مسابقات فوتبال قهرماني باشگاه*هاي برتر ايران شدند.

كادر فني و بازيكنان تيم استقلال در نامه ارسالي ، با اشاره به روند خوبي كه فوتبال استقلال تهران در ليگ برتر دارد و حفظ آرامش در اين تيم خواستار انتخاب اعضاي هيات مديره اين باشگاه پس از پايان ليگ شده*اند.

در پي كنار گذاشتن تيم فوتبال استقلال تهران از رقابت*هاي فوتبال قهرماني باشگاه*هاي آسيا در پي دير ارسال كردن اسامي اين تيم ، اعضاي هيات مديره و مديرعامل باشگاه استقلال تهران از سمت خود كناره*گيري كردند.

پيش از اين عنوان شده*بود رييس سازمان تربيت بدني تا پايان سال جاري نسبت به انتخاب اعضاي هيات مديره باشگاه استقلال اقدام خواهدكرد.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• دبير موقت فدراسيون فوتبال ايران؛

بازگشت استقلال به جام باشگاه*هاي آسيا در پرده ابهام است

مهدي محمدنبي گفت: به دليل تعطيلي فدراسيون فوتبال ايران تائيد بازگشت استقلال به جام باشگاه*هاي آسيا هنوز در پرده ابهام است.

در پي اظهار نظر وكيل باشگاه استقلال مبني بر موافقت دادگاه بين المللي ورزشي لوزان سوئيس براي بازگشت اين تيم به مسابقات قهرماني باشگاه*هاي آسيا، تا اين لحظه اين خبر مورد تاييد مسئولان فدراسيون فوتبال ايران قرار نگرفته و اظهار نظر رسمي نيز بيان نشده است.

در اين زمينه مهدي محمدنبي دبير موقت فدراسيون فوتبال در پي اعلام اين خبر از سوي وكيل باشگاه استقلال، دليل اين امر را تعطيلي فدراسيون فوتبال و عدم رويت نمابر اين دادگاه از سوي مسئولان فدراسيون فوتبال ايران عنوان كرد كه اين دلايل جايي براي اظهار نظر رسمي مسئولان ذيربط باقي نمي گذارد.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• وكيل باشگاه استقلال:

باشگاه استقلال به جام باشگاه*هاي آسيا باز مي*گردد

وكيل باشگاه استقلال گفت: دادگاه بين*المللي داوري ورزشي لوزان سوئيس نامه دوم استقلال را در اعتراض به حذف از اين جام بررسي كرده و خواستار بازگشت اين تيم به مسابقات قهرماني باشگاه هاي آسيا شده است.

عليپور وكيل باشگاه استقلال سه*شنبه *شب در يكي از بخش*هاي خبري سيما اظهار داشت: استقلال دادخواستي در خصوص رسيدگي به محروميت اين تيم از مسابقات قهرماني باشگاه هاي آسيا ارائه كرده بود كه دادگاه داوري ورزش در لوزان سوئيس با اين درخواست موافقت كرده است.

وي افزود: دادگاه مذكور نامه بخشش و بازگشت استقلال به اين مسابقات را به كنفدراسيون آسيا فرستاده است و اگر اين كنفدراسيون با راي مخالف باشد، بيست روز فرصت دارد كه اعتراض خود را به دادگاه فيفا ارسال كند.

وكيل باشگاه استقلال با اشاره به درخواست اين دادگاه از كنفدراسيون فوتبال آسيا براي فراهم كردن مقدمات بازگشت اين تيم به جام قهرمانان آسيا، خاطر نشان كرد: دادگاه بين*المللي داوري ورزشي لوزان سوئيس نامه دوم استقلال را در اعتراض به حذف از اين جام بررسي كرده و خواستار بازگشت اين تيم به مسابقات قهرماني باشگاه هاي آسيا شده است.

عليپور دليل عدم پذيرش نامه اول استقلال را نبود مستندات لازم عنوان كرد كه در پي اين امر دادخواست دوم با مدارك ارسال شد.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• وكيل باشگاه استقلال، سه*شنبه*شب مدعي شد كه دادخواست اين باشگاه براي رسيدگي به محروميتش از مسابقات قهرماني باشگاههاي آسيا مورد پذيرش دادگاه ورزش در سوييس قرار گرفته و امكان باگشت استقلال به اين مسابقات فراهم شده است.

عليپور گفت دادگاه داوري ورزش در لوزان سوئيس با درخواست تيم فوتبال استقلال براي بازگشت به مسابقات قهرماني باشگاههاي آسيا، موافقت كرده است.

وي در گفتگو با بخش خبري شبكه پنجم سيما افزود:اين دادگاه ورزشي، نامه بخشش استقلال و بازگشت اين تيم به جام باشگاههاي آسيا را به كنفدراسيون آسيا فرستاده است و اگر اين كنفدراسيون با راي مذكور مخالف باشد، بيست روز فرصت دارد كه اعتراض خود را به دادگاه فيفا بفرستد.

وكيل باشگاه استقلال گفت: دادگاه بين*المللي داوري ورزش در لوزان سوئيس از كنفدراسيون فوتبال آسيا خواسته است كه مقدمات بازگشت اين تيم را به جام قهرمانان آسيا فراهم كند.

بنابر اعلام وكيل باشگاه استقلال، اين دادگاه نامه دوم استقلال را در اعتراض به حذف از جام قهرمانان آسيا مورد رسيدگي قرار داده و خواستار بازگشت اين تيم به اين دور از بازيها شده است.

وي گفت ( دادخواست )نامه اول باشگاه استقلال به دليل فقدان مستندات لازم، مورد پذيرش قرار نگرفت به همين دليل دادخواست دوم ارائه شد.

گفتني است كه اين خبر هنوز به تاييد مسئولان فدراسيون فوتبال ايران نرسيده است و " مهدي محمدنبي" دبير موقت فدراسيون فوتبال نيز در پي اعلام اين خبر از سوي وكيل باشگاه استقلال، گفت كه به علت تعطيلي فدراسيون فوتبال، هنوز نمابر اين دادگاه به رويت مسئولان فدراسيون فوتبال ايران نرسيده است و نمي*توانيم در اين زمينه اظهار نظر رسمي كنيم.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• دبير موقت فدراسيون فوتبال گفت: وضعيت باشگاه استقلال تهران در جام باشگاه*هاي آسيا روز شنبه چهارم فروردين ماه مشخص خواهد شد.

"مهدي محمدنبي" روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ايرنا، افزود:
                            روابط بين*الملل فدراسيون در حال پيگيري مسائل باشگاه استقلال است كه نتيجه آن تا چهارم فروردين مشخص خواهد شد.

وي اظهار داشت: كنفدراسيون فوتبال آسيا ملزم به اجراي آراي دادگاه داوري ورزش است.

محمدنبي اظهار داشت: من هم مانند شما راي دادگاه داوري ورزش درباره تاييد دادخواست باشگاه استقلال براي بازگشت به مسابقات فوتبال ليگ قهرمانان آسيا را شنيده*ام. اميدوارم با پيگيري*هاي انجام شده و راي صادره، تيم استقلال به مسابقات ليگ قهرمانان آسيا بازگردد.

وي ادامه داد: بايد اين راي از سوي دادگاه داوري ورزش بصورت رسمي به فدراسيون فوتبال ايران ابلاغ شود تا بتوانيم هرچه زودتر براي اجراي آن اقدام كنيم.

محمدنبي تاكيد كرد: راي دادگاه داوري ورزش براي فدراسيون بين*المللي فوتبال و كنفدراسيون فوتبال آسيا لازم*الاجرا است و بعيد مي*دانم مخالفتي با تصميمات اين دادگاه در ‪ AFC‬وجود داشته باشد.

وكيل باشگاه استقلال تهران شب گذشته اعلام كرده بود: دادگاه بين*المللي ورزش درباره شكايت باشگاه استقلال از كنفدراسيون فوتبال آسيا راي به سود اين باشگاه داده است.

كنفدراسيون فوتبال آسيا ‪ ۲۰‬روز فرصت دارد تا در اين*باره اظهارنظر كند.

عليپور افزوده بود: دادگاه بين*المللي ورزش از كنفدراسيون فوتبال آسيا خواسته است زمينه حضور تيم فوتبال استقلال را در رقابت*هاي فوتبال جام باشگاه*هاي آسيا فراهم نمايد.

كنفدراسيون فوتبال آسيا دير ارسال شدن فهرست نام بازيكنان استقلال تهران، را علت حذف اين باشگاه از شركت در مسابقات قهرماني باشگاه*هاي آسيا اعلام كرده است.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• سرپرست فدراسيون فوتبال گفت منتظر پاسخ كنفدراسيون فوتبال آسيا در باره حضور تيم استقلال تهران در رقابت*هاي فوتبال قهرماني باشگاه*هاي قاره كهن هستيم .

" كيومرث هاشمي " روز جمعه در گفت وگو با خبرنگار ايرنا با بيان اين مطلب گفت ما گفت وگوهاي خود را با كنفدراسيون فوتبال آسيا آغاز كرده*ايم و منتظر پاسخ آنان هستيم .

وي افزود اگر تا عصر امروز كنفدراسيون فوتبال آسيا پاسخ ما را ندهد، اين كنفدراسيون تا روز دوشنبه فرصت خواهد شد در اين خصوص ابراز نظر كند.

هاشمي ابراز اميدواري كرد تيم فوتبال استقلال تهران بتواند در رقابت هاي ليگ قهرمانان باشگاه*هاي آسيا شركت كند.

وي در ادامه اظهارداشت در صورت تحقق اين امر سازمان ليگ فوتبال ايران بايد تغييراتي در برگزاري ليگ ايجاد كند ..

از همين رو از مسوولان كنفدراسيون فوتبال آسيا خواسته*ايم تا هر چه زودتر وضع اين تيم را مشخص كند تا ما بتوانيم براي برگزاري ادامه رقابت*هاي ليگ برنامه*ريزي كنيم .

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• دبيركل ديوان داوري ورزش گفت از نظر اين ديوان حضور تيم فوتبال استقلال تهران در رقابت*هاي فوتبال قهرماني باشگاه*هاي آسيا بلامانع است.

" ماتئو ريب " روز جمعه با بيان اين مطلب گفت ديوان داوري ورزش در خصوص شكايت تيم فوتبال استقلال تهران براي شركت در رقابت*هاي فوق ، راي به نفع تيم استقلال داد و اكنون منتظريم كه كنفدارسيون فوتبال آسيا در اين باره ابراز نظركند.

كنفدراسيون فوتبال آسيا در پي ارسال دير هنگام اسامي تيم فوتبال استقلال تهران به اين كنفدراسيون ، اين تيم را از شركت در مسابقات فوتبال قهرماني باشگاه*هاي آسيا كنار گذاشت.

پس از آن مسوولان باشگاه استقلال در اين خصوص به ديوان داوري ورزش شكايت كردند.

ريب افزود با آنكه ديوان داوري ورزش مقامي بالاتر از كنفدراسيون فوتبال آسياست ، ما انتظار داريم كه اين كنفدراسيون با راي اوليه اين ديوان موافقت كند ولي هيچ تضميني در اين خصوص وجود ندارد.

دبيركل ديوان داوري ورزش تصريح كرد ما به خوبي از اين امر آگاه هستيم كه ديدار سوم تيم استقلال در چارچوب رقابت*هاي فوتبال قهرماني باشگاه*هاي آسيا هفده روز ديگر برگزار خواهدشد از همين رو انتظار داريم كنفدراسيون فوتبال آسيا در اين*باره زودتر راي خود را اعلام كند.

ريب در پايان گفت بزودي ديوان داوري ورزش جلسه نهايي خود را برگزار خواهد كرد كه اميدوارم تيم استقلال بتواند در ليگ باشگاه*هاي آسيا شركت كند.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

Working...
                                X