Announcement

Collapse
No announcement yet.

F.C Esteghlal

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• مدير مجموعه ورزشي آزادي گفت : شماري از تماشاگرنماها در خلال ديدار تيم*هاي استقلال تهران و استقلال اهواز خسارتي به اين مجموعه ورزشي وارد كرده*اند. به گزارش روابط عمومي مجموعه ورزشي آزادي ، حسن ضيا آذري با بيان اين مطلب افزود : بيشتر اين خسارت*ها به صندلي*هاي ورزشگاه وارد شده*است كه ميزان اين خسارت 1028 عدد صندلي مي باشد. ضياءآذري در ادامه اظهارداشت : متاسفانه در هر بازي اين چنين شاهد وارد شدن خسارتي به ورزشگاه آزادي هستيم .
    وي با اشاره به بارندگي شديد به هنگام ديدار فوق اظهارداشت : با آنكه بازي در شرايط نامطلوب جوي برگزار شد ولي زمين چمن اين مجموعه هم*اكنون براي انجام بازي*هاي ديگر آماده است.
    ديدار تيم*هاي استقلال تهران و اهواز در چارچوب مسابقات فوتبال قهرماني باشگاه*هاي برتر ايران عصر روز جمعه با نتيجه تساوي يك بر يك در ورزشگاه آزادي به تساوي رسيد.

Comment

• سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت استقلال تهران تعيين*كننده تيم قهرمان فصل جاري مسابقات فوتبال قهرماني باشگاه*هاي برتر ايران است.

" صمد مرفاوي "در گفت وگو با ايرنا با بيان اين مطلب گفت شرايط ديدارهاي باقي*مانده ليگ فوتبال باشگاه*هاي برتر ايران به*گونه*اي است كه تيم استقلال خود تعيين*كننده قهرماني*اش است و نتايج هيچ تيمي تعيين*كننده قهرماني ما نيست.

مرفاوي در ادامه داشت سه بازي پيش رو داريم كه در صورتي كه در آنها پيروز شويم بسان سال گذشته عنوان قهرماني را كسب خواهيم كرد.

سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران نبود " اميرحسين صادقي " را در ديدار هفته آينده اين تيم مقابل تيم پيكان تهران تنها مشكل اين تيم دانست و گفت با اين حال ما بازيكناني داريم كه مي*توانند جاي اين بازيكنان را پر كنند.

صادقي در ديدار تيم*هاي استقلال اهواز و تهران به علت گرفتن دو كارت زرد از زمين اخراج شد و ديدار بعدي تيم استقلال تهران را از دست داد.

سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران با اشاره به زمان باقي مانده تا ديدار با تيم پيكان تهران گفت زمان كافي در اختيار داريم و بازيكنان در اين مدت افزون بر انجام تمرينات خود تاكتيك*هاي مورد نظر كادر فني را براي اين ديدار به اجرا خواهند گذاشت.

وي درباره مصدومان اين تيم گفت تمامي بازيكنان تيم استقلال تهران در شرايط مطلوبي به*سر مي*برند و مصدوم آن*چناني نداريم .

Comment

• علي فتح الله زاده سرپرست جديد باشگاه استقلال تهران گفت: براى بعد از قهرمانى برنامه مدون و حساب شده داريم كه در زمان مناسب اعلام مى شود. اقتصادى شدن باشگاه و درآمدزايى از طرق مختلف در سرلوحه كار ما است. ضمن آنكه مى كوشم منش پهلوانى را دوباره در باشگاه زنده كنم.از طرف ديگر يكى از مهمترين بخش هاى برنامه كارى من، به تيم هاى پايه مربوطمى شود. در ۳ سالى كه در باشگاه استقلال روى تيم هاى پايه وقت گذاشتم، يك كارخانه بازيكن سازى بسيار غنى پايه گذارى شد. كارخانه اى كه هم اكنون ۳۰ نفر از آن در تيم هاى ليگ برتر، ۳۰ نفر از آن در ليگ دسته اول و يك نفر از آن در ليگ برتر انگلستان بازى مى كنند. من مى خواهم دوباره آن كارخانه را راه اندازى كنم تا استقلال از درآمدهاى ميلياردى آن بهره مند شود.

من مستأجر استقلال هستم. استقلال براى پيشكسوتان است. ما مستأجر آنها هستيم و بايد در خدمت آنها باشيم. به زودى جلسه اى با پيشكسوتان مى گذارم و شرايطى فراهم مى كنم كه آنها در متن كار باشند و به ما كمك كنند.
        اصولاً بايد شرايطى فراهم شود كه حجازى و پورحيدرى و قلعه نويى دنبال من بيايند نه من دنبال آنها! آنها بايد بيايند و بگويند شما مستأجر هستيد و صاحب خانه ما هستيم. اين راهكارها را درنظر گرفته ايم كه مشكلات خانه برطرف شود، نگرش من اين است.

قرارداد ۱۵ بازيكن استقلال درحال پايان يافتن است و من نمى گذارم كه از اين بابت گزندى به استقلال برسد. با هماهنگى هيأت مديره جديد، در نقل و انتقالات به گونه اى عمل مى كنيم كه هم اين ۱۵ نفر قراردادشان را تمديد كنند و هم اينكه چند بازيكن خوب اضافه كنيم. به هرحال سياست هيأت مديره و باشگاه قطعاً سربلندى استقلال است و جذب بازيكن خوب كمك مى كند تا تيم موفق شود.

انتخاب هيأت مديره به سياست هاى آقاى على آبادى باز مى گردد.ايشان قطعاً اشراف دارند كه براى عضويت در هيأت مديره نفراتى را انتخاب كنند كه با مديرعامل باشگاه در تعامل باشند. اين تعامل كمك مى كند تا در فصل نقل و انتقالات قوى عمل كنيم و بتوانيم بهترين گزينه ها را جذب كنيم.درمورد جذب گلزن با كلاس و باهوشى مثل عنايتى هم بايدبگويم كه استقلال خانه عنايتى است.همانقدر كه استقلال به عنايتى احتياج دارد عنايتى هم نيازمند استقلال است، از بازگشت او استقبال مى كنيم.

براى حضور در انتخابات فدراسيون فوتبال برنامه اى داشتم كه در آن قيد شده تيم ملى مى تواند در جام جهانى از گروه خود صعود كند و به مراحل حذفى برسد. به اعتقاد من فوتبال ما آن قدر پيشرفت كرده كه ديگر نبايد به حضور در جام جهانى اكتفا كند.اين برنامه حاضر و آماده است و كار يك نفر هم نيست. كار يك گروه است همه هم خبره و اهل فن هستند.اگر من نباشم هم اين پروژه توسط آنها ادامه پيدا خواهد كرد. من در انتخابات فدراسيون فوتبال شركت نخواهم كرد اما اين پروژه ادامه پيدا مى كند. اين برنامه در خدمت رييس آينده فدراسيون فوتبال قرار مى گيرد.

از بازيكنان مى خواهم كه سطح توقع خود را از ليگ كشورهاى خليج فارس بالا ببرند و به اروپا فكر كنند. اروپايى ها ستاره هاى ما را مى خواهند وبازيكنان ما به اروپا ترانسفر مى شوندالبته پس از آنكه يك فصل ديگر در استقلال ماندند و قهرمانى آسيا را به ارمغان آوردند. بعد از آن، من قول مى دهم كه آنها را به اروپا ترانسفر كنم.

اولين صحبتى كه خود ناصر حجازى با من مطرح كرد اين بود كه با تمام توان و تا آخر خط از صمد حمايت كن!
        من فكر مى كنم كه اين صحبت حجازى كاملاً منطقى و درست باشد. ما در قبل و بعد از انقلاب قهرمانى تيم هاى پايه نداشتيم، غير از مواردى كه صمد مرفاوى براى ما كسب كرد. او يك مربى خوب است و حجازى هم تأكيد كرده كه بايد از او حمايت شود.در مورد حضور خود ناصرخان در باشگاه هم در آينده صحبت مى كنيم.

قهر و قهربازى نداريم. من خودم از خيلى از نفرات قبلى دلخورم اما الان موقع اين حرفها نيست. من بايد از تجارب نفرات قبلى استفاده كنم. حتماً با آقاى اوليايى و قريب جلسه مى گذارم و نظرات آنها را مى پرسم. تجارب آنها مال استقلال است.

Comment

• تمرينات امروز سه شنبه تيم فوتبال استقلال تهران با حضور كيومرث هاشمي سرپرست فدراسيون فوتبال و علي فتح*الله زاده سرپرست اين باشگاه برگزار شد.

علي فتح الله زاده عصر ديروز طي حكمي به سرپرستي باشگاه استقلال انتخاب شد.

در اين تمرين كه از ساعت ‪ ۱۶‬آغاز شد ، ورزشكاران ابتدا شروع به دويدن كرده وسپس كارهاي سرعتي انجام دادند و آنگاه به بازي دستگرمي پرداختند.

هنگام تمرين*اين تيم حدود ‪۵۰۰‬تماشاگر نيز درحاشيه*زمين شماره*سه ورزشگاه تختي تهران حضور داشتند.

تمرين تيم*فوتبال*استقلال طي روزهاي اخيرهمواره با تنش و درگيري هواداران مواجه بود.

Comment

• مجتبي جباري بازيكن تيم فوتبال استقلال تهران امروز شنبه با حضور در باشگاه استقلال تهران با مسوولان اين باشگاه گفت وگو كرد.

جباري بعد از حضور در اين باشگاه با يكي از مسوولان باشگاه درباره تيم آينده خود و همچنين حق و حقوق معوقه به گفت وگو پرداخت.

قرارداد مجتبي جباري با باشگاه استقلال اخر فصل جاري پايان مي*يابد و وي با اشاره به انچه كه رفتار نامناسب مسوولان قبلي عنوان كرده بود، تهديد به عدم تمديد قرارداد خود كرده بود.

جباري هم اكنون از ناحيه زانو دچار اسيب ديدگي است و تا پايان امسال نمي*تواند تيم استقلال را همراهي كند.

Comment

• مجتبي جباري بازيكن آسيب ديده تيم فوتبال استقلال تهران هفته آينده به هلند مي*رود.

وي در گفت وگو با ايرنا با بيان اين مطلب افزود:هفته آينده يك كلينيك پزشكي در هلند برپا مي*شود و من براي نشان دادن پايم به متخصصان شركت*كننده در اين كلينيك به اين كشور سفر خواهم كرد.

وي گفت: به مدير برنامه*هايم گفته ام درحاشيه اين سفر صحبت*هايي نيز با تيم*هاي اروپايي انجام دهد واگر شرايط خوبي فراهم شود، احتمال بازي كردنم در اروپا در فصل آينده وجود دارد.

اين بازيكن تيم استقلال درباره گفت و گوي خود با مسوولان باشگاه استقلال تهران گفت:ديروز نشستي به درخواست مسوولان باشگاه*استقلال با آنان برگزار شد .آنان خواستار تمديد قرارداد من بودند، ولي من جوابي ندادم.

وي ادامه داد : بايد شرايط را بررسي كنم و سپس در اين*باره نظر بدهم.

جباري گفت:ديروز اولين جلسه تمرينات خودرا برگزاركردم وبصورت انفرادي به تمرين پرداختم.

وي گفت : فعلا معلوم نيست كه چه زماني بتوانم پا به توپ شوم ، ولي به سه بازي اينده استقلال نمي*رسم و اگر در استقلال ماندگار شدم، فصل اينده با اين تيم بازي خواهم كرد.

Comment

• وكيل حقوقي سابق باشگاه فرهنگي ورزشي استقلال تهران گفت : دادگاه عالي سوييس ‪۱۶‬روزديگربه شكايت*استقلال ازدادگاه حكميت ورزش(‪CAS)‬رسيدگي مي*كند.

به*دنبال حذف تيم فوتبال استقلال ازليگ قهرمانان آسيا به دليل ارسال دير هنگام اسامي بازيكنان،دادگاه*حكميت ورزش*اوايل سال جاري ابتدا راي به*بازگشت تيم فوتبال استقلال به*اين رقابتها را داد، اما اين دادگاه سپس اعلام كرد كه قوانين مسابقاتي*مانند ليگ قهرمانان آسيا دراين دادگاه بررسي نمي*شود.بنابر اين تقاضاي اين تيم براي ورود مجدد به اين مسابقات خارج از وظايف ماست.

وكيل حقوقي سابق باشگاه فرهنگي ورزشي استقلال به*دنبال عقب نشيني دادگاه حكميت ورزش از راي اوليه خود از اين دادگاه*به شوراي بين*المللي حكميت ورزش (‪ (ICAS‬شكايت كرد.

Comment

• امروز در ورزشگاه تختي

پيروزي پرگل استقلال در ديدار تداركاتي

تيم فوتبال استقلال تهران با نتيجه پرگل 5 بر صفر حريف دسته اولي خود را شكست داد.

استقلال تهران امروز در يك ديدار تداركاتي موفق شد با نتيجه پرگل 5 بر صفر تيم استقلال جنوب را شكست دهد.

اين ديدار در زمين شماره 3 ورزشگاه تختي برگزار شد. كوئيكه مهاجم كامروني استقلال موفق شد هت تريك كند و سه گل تيمش را بزند. عليزاده و محسن يوسفي 2 گل ديگر اين تيم را زدند.

استقلال در نيمه اول بيشتر با بازيكنان ذخيره خود به ميدان رفت.

تركيب استقلال در اين ديدار به اين ترتيب بود:

طالب لو، لطفي، قرباني، فكري، احمدي، گيلائوري، منصوريان، طالب نسب، امير آبادي، كويكه و عليزاده.

در نيمه دوم اكبرپور، يوسفي، مجيدي و كاظمي به عنوان بازيكن ذخيره به ميدان آمدند.

استقلال روز يكشنبه آينده يك ديدار تداركاتي ديگري انجام خواهد داد. گفته ميشود كه در اين بازي راه آهن حريف آبي پوشان است.
                  نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• امروز اتفاق افتاد

زرينچه و يك هنرپيشه ميهمان فتح*اله زاده

يك پيشكسوت و يك هنرپيشه به ديدار سرپرست جديد باشگاه استقلال رفتند.

جواد زرينچه، از پيشكسوتان باشگاه استقلال امروز به ديدار فتح*اله زاده رفت.

ظاهرا زرينچه براي خوشامدگويي به ديدار سرپرست جديد باشگاه رفت؛ اما گفته مي*شود كه در اين ديدار، در خصوص شرايط همكاري زرينچه با باشگاه هم صحبت*هايي شده است.

دومين ميهمان فتح*اله زاده هنرپيشه سينما و تلويزيون بود.

پوريا پورسرخ كه در سريال*ها و فيلم*هاي سينماي مثل وفا و روز سوم بازي كرده است، امروز به ديدار فتح*اله زاده رفت و بازگشت او را به باشگاه تبريك گفت.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• جباري: اين هفته به هلند مي روم

بازيكن مصدوم تيم استقلال گفت: بعيد مي دانم تا 5 هفته آينده پا به توپ شوم و در چند روز آينده راهي هلند خواهم شد.

در حالي كه بعضي منابع خبري مدعي اند كه مجتبي جباري در ديدار استقلال برابر سايپا در تركيب اصلي تيمش قرار خواهد گرفت، اين بازيكن گفت: هنوز هيچ چيز مشخص نيست. نمي توانم تاريخ دقيقي براي بازگشتم به ميدان بگويم. بعيد مي*دانم كه باشگاه هم بدون هماهنگي با دكتر نوروزي، پزشك تيم چنين خبري را اعلام كند.

وي افزود: تازه نرم دويدن را شروع كرده ام و هنوز زير نظر پزشك تمرينات اختصاصي انجام مي دهم. بنابراين حداقل 5 تا 6 هفته زمان لازم است كه تمرينات بدنسازي سنگين را انجام بدهم و به آمادگي برسم.

جباري در خصوص سفرش به هلند اظهار داشت: دليل اصلي سفرم به اين كشور آن است كه زودتر بهبود يابم. بعد از رسيدن ويزايم اين هفته به هلند مي روم.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• ابراهيمي: قرار دادم را با استقلال تمديد نمي كنم

بازيكن تيم استقلال گفت: به دليل مسائلي كه در طول فصل برايم پيش آمد، حاضر به تمديد قرارداد با اين تيم نيستم.

مرتضي ابراهيمي در خصوص شايعه حضورش در فهرست فروش اين تيم گفت: معمولا در تيم*هايي مثل استقلال، هميشه در پايان فصل مسائلي مثل فهرست فروش و اخراجيها مطرح مي شود؛ اما تا پايان اين فصل با باشگاه قرارداد دارم. براي چندمين مرتبه مي گويم كه به هيچ وجه حاضر به تمديد اين قرارداد نيستم. آن هم به خاطر مسائلي كه در طول فصل برايم پيش آمد و كمتر توانستم در اين تيم بازي كنم.

وي افزود: اميدوارم استقلال قهرمان شود تا با خاطره*اي خوش اين تيم را ترك كنم. استقلال تيم بزرگي است كه خيلي ها آرزوي حضور در آن را دارند. افتخار مي كنم كه 2 سال براي اين باشگاه بازي كردم؛ اما در اين فصل سال خوبي را به لحاظ حضور در ميدان پشت سر نگذاشتم. مسائلي است كه در پايان فصل آنها را بازگو خواهم كرد؛ ولي در شرايط كنوني كه تيم در كورس قهرماني است ترجيح مي دهم حرفي نزنم.

ابراهيمي ادامه داد: از چند تيم پيشنهاد دارم؛ اما با توجه به اينكه بازيكن استقلال هستم، هنوز به صورت رسمي با هيچ باشگاهي مذاكره نكرده ام و اهل بازار گرمي هم نيستم.

اين بازيكن در خصوص غيبتش در ديدار تداركاتي برابر استقلال جنوب در چهارشنبه گذشته گفت: چون پنجشنبه و جمعه تعطيل بوديم، يك روز زودتر از مربيان مرخصي گرفتم تا جهت انجام كارهاي شخصي*ام به شمال بروم و هيچ مشكلي در اين مورد وجود نداشت.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• طالب نسب: حاشيه هاي ما بيشتر از پرسپوليس بود

بازيكن تيم فوتبال استقلال تهران گفت: حاشيه*هاي تيم ما بيشتر از پرسپوليس بود؛ اما با اين وجود مستحق قهرماني هستيم.

اصغر طالب نسب در خصوص اخراج يك روزه خود از اين تيم اظهار داشت: مشكل خاصي نبود. در يكي از تمرينات سوء تفاهمي ايجاد شد كه سريع حل شد. قبل از مسابقه با پيكان بخشيده شدم، هر چند آن ديدار لغو شد.

اين بازيكن در خصوص مدت قراردادش با استقلال بيان كرد: تا آخر فصل قرارداد دارم. بعد از آن بايد ديد شرايط باشگاه به چه شكل خواهد بود. امسال در باشگاه مشكلات زيادي داشتيم و بازيكنان در استقلال سختي*هاي زيادي را متحمل شدند. اميدوارم با كسب عنوان قهرماني در ليگ برتر، مشكلات برطرف شود.

وي ادامه داد: مشكلات فقط مربوط به مسايل مالي نبود. در اطراف تيم حاشيه زياد داشتيم. استقلال و پرسپوليس دو تيم مطرح هستند؛ اما در اين فصل حاشيه هاي استقلال بيشتر از پرسپوليس بود.پرسپوليس اكنون دچار تنش شده كه اين مسئله به اين تيم لطمه زده است؛ اما با وجود تمام مشكلات، مستحق قهرماني بوديم و اكنون هم صدرنشين ليگ برتريم.

طالب نسب در مورد كم فروغ بودن خودش در استقلال اظهار داشت: زماني كه در سپاهان بازي مي*كردم، هيچ كدام از اين مشكلات وجود نداشت. هر چند اكنون با حضور فتح اله زاده، اوضاع بهتر شده و حاشيه ها تا حد زيادي از بين رفته است. در اين تيم به عنوان هافبك دفاعي بازي مي*كنم و تمام تلاشم را انجام مي*دهم تا حرفهاي سرمربي را در زمين اجرا كنم.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• به دليل انصراف آبي پوشان

ديدار تداركاتي استقلال برابر راه آهن لغو شد

ديدار تداركاتي تيم*هاي فوتبال استقلال تهران و راه آهن به دليل انصراف آبي پوشان برگزار نمي شود.

در حالي كه كادر فني تيم استقلال پيشنهاد بازي تداركاتي مقابل راه آهن را داده بودند، به دليل جلوگيري از آسيب ديدگي احتمالي بازيكنانشان، از برگزاري اين ديدار انصراف دادند.

روز گذشته صمد مرفاوي در تماسي با حميد رمضاني سرپرست راه آهن، انصراف خود از اين بازي را اعلام داشت.
                            قرار بود فردا اين دو تيم در ورزشگاه اكباتان مقابل هم قرار گيرند.
                            با لغو اين ديدار، تيم راه آهن فردا ساعت 30/12 مقابل يك تيم دسته اولي قرار مي*گيرد.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• زرينچه: فتح*الله*زاده كار سختي پيش*رو دارد

يك پيشكسوت استقلال گفت: قرارداد بازيكنان در گذشته 15 ميليوني بود و اما اكنون حداقل دستمزد، 140 ميليون است و فتح اله*زاده كار سختي پيش*رو دارد.

جواد زرينچه درخصوص حضور فتح*اله*زاده در اين باشگاه، عنوان كرد: مدير خوب و توانايي است؛ اما كار سختي پيش*رو دارد. زمانيكه مدير باشگاه استقلال بود، قرارداد بازيكنان حداكثر 10 يا 15 ميليون تومان بود؛ اما امروز كمترين بازيكن 140 ميليون دستمزد مي*گيرد. مشكلات مالي فراواني پيش*روي او خواهد بود.

وي افزود: اميدوارم با تلاش پيشكسوتان و دوستان فتح*اله*زاده، تفكراتي كه او براي پيشرفت دارد، عملي شود و استقلال رويايي ساخته شود.

زرينچه درخصوص طرح اشتغال*زايي فتح*اله*زاده براي حداقل 30 پيشكسوت اظهار داشت: طرح بسيار خوبي است چون پيشكسوتان كه نمي*توانند سرمربي تيم شوند؛ اما باشگاه آنقدر پتانسيل و ظرفيت* دارد كه از پيشكسوتان در عرصه*هاي مختلف استفاده كند.

وي ادامه داد: *فتح*اله*زاده كار سختي را شروع كرده و در جلسه*اي كه با ايشان داشتم، به من گفت چه مشكلاتي وجود دارد كه ابتدا آنها بايد برطرف شود. البته مهم*ترين مسئله در شرايط كنوني پيروزي استقلال در سه بازي آينده* است. همه بايد كمك كنيم تا تيم دوباره در ليگ برتر قهرمان شود. سپس تفكرات درآمدزايي فتح*اله*زاده عملي شود

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• يونگ در پايان فصل از استقلال جدا مي*شود

مدير برنامه*هاي يونگ گفت: او مربي كوچكي نيست و به طور قطع، در پايان فصل از استقلال جدا خواهد شد.

برخي كارشناسان معتقدند تئودور يونگ در استقلال مهره مفيدي نيست و فقط براي پول گرفتن آمده است. آنها معتقدند اگر اين مربي مطرح بود، در تيم*هاي صاحب* نام كار مي*كرد.

خشايار محسني، مدير برنامه*هاي يونگ اظهار داشت: يونگ هم بازيكن بزرگي بوده و هم مربي صاحب نامي است. در زمان بازيگري در تيم*هايي توپ زده كه در ليگ برتر هلند حضور داشته*اند.

وي ادامه داد: يونگ سه بار با فاينورد قهرمان هلند شده است. او دو بار در جام حذفي اين كشور به مقام قهرماني رسيد و با فاينورد هم 2 بار در باشگاه*هاي اروپا حضور داشته و يك بار مقام قهرماني بين قاره*اي را كسب كرده است.

وي افزود: يونگ در تيم*هاي دن*بوش زوله، كامبو، آلكمار و ويلهلم مربيگري كرده است. او با تيم ملي چين به نايب قهرماني آسيا رسيده است. او سرمربي تيمي بود كه لئوبين* هاكر مدير فني آن بود.

محسني متذكر شد: او موفق شد ترينيداد را به جام جهاني ببرد. او در پرسپوليس و تيم ملي كامرون هم مربيگري كرده است؛ بنابر گمنام نيست.

او ادامه داد: افرادي كه مدعي*اند يونگ مربي مطرحي نيست، بايد بدانند هيچگاه دستيار صمد مرفاوي نبوده و فقط براي تقويت كادر فني به اين مجموعه اضافه شد. يونگ تمام تلاشش را خواهد كرد تا استقلال قهرمان ليگ برتر شود تا با خاطره*اي خوش، اين تيم را ترك كند. او به هيچ وجه در استقلال نخواهد ماند.

محسني عنوان كرد: يونگ براي پيشكسوتان و مربيان ايراني بسيار ارزش قايل است و هيچگاه هم نمي*خواهد به آنها بي*احترامي كند

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

Working...
                                X