Announcement

Collapse
No announcement yet.

F.C Esteghlal

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• در جريان تمرين امروز استقلال اعلام شد

يونگ به هلند باز مي گردد

مربي هلندي تيم فوتبال استقلال پس از برگزاري بازي روز آينده اين تيم مقابل پاس تهران به كشور خود باز مي گردد.

در جريان تمرين امروز استقلال تهران اعلام شد كه تئودور يونگ پس از بازي روز آينده عازم هلند مي شود و بار ديگر براي مشخص كردن وضعيت خود به تهران باز مي گردد.

نفرات استقلال از ساعت 16 امروز آخرين تمرين خود براي رويارويي با پاس در هفته پاياني ليگ برتر را انجام دادند.

در اين تمرين مجتبي جباري نيز پا به پاي سايرين تمرين كرد و پزشك تيم (نوروزي) نيز از وضعيت وي را خوب اعلام كرد.

اين تمرين در غياب علي انصاريان، بهشاد ياورزاده و مرتضي هاشمي زاده زيرنظر صمد مرفاوي برگزار شد.

از نكات جالب توجه نيز حضور مترجم يونگ در تمرين آقاوسط و همچنين درخشش مهاجمان استقلال در زدن ضربات آخر بود.

اعضاي استقلال پس از تمرين راهي هتل المپيك شدند تا اردوي خود را آغاز كنند.

اين تيم ساعت 30/16 روز آينده در چارچوب هفته پاياني ليگ برتر در ورزشگاه آزادي به مصاف پاس مي رود
    .
    نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• هواداران استقلال ورزشگاه را راضي ترك كردند

در پايان مسابقه امروز، هواداران استقلال، اين تيم را تشويق كرده و از بازيكنان قدرداني كردند.

در پايان ديدار، هواداران با تشويق و شعار "استقلال اول بشي آخر بشي دوست داريم"، از زحمات بازيكنانشان تقدير كردند.

* وحيد طالب لو، دروازه بان استقلال پيراهنش را براي قدرداني تقديم به هواداران كرد.

* صمد مرفاوي هم به ابراز احساسات هوادارن پاسخ گفت و با آنها خداحافظي كرد.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• پس از تساوي برابر پاس تهران

نوازي: قلعه*نويي و مرفاوي استقلال را تضعيف كردند

هافبك تيم استقلال تهران پس از تساوي يك بر يك برابر پاس گفت: مرفاوي و قلعه*نويي عامل ناكامي تيم هستند.

لحظاتي پيش پاس و استقلال در هفته سي ام ليگ برتر ايران ديدار حساسي را برگزار كردند كه در پايان، هر دو تيم به تساوي يك بر يك رسيدند.

محمد نوازي در پايان مسابقه، به علت ناكامي آبي هاي تهراني براي رسيدن به موفقيت اشاره كرد و گفت: مرفاوي و قلعه نويي استقلال را به آن شرايط نامطلوب رساندند. عامل اصلي ناكامي اين دو نفر هستند.

وي ادامه داد: علت عدم قهرماني استقلال را بايد از مرفاوي و قلعه نويي بپرسيد چرا كه به شدت استقلال را تضعيف كردند.

در اين مسابقه آبگون براي پاس گلزني كرد. گل استقلال در دقيقه 90 به وسيله داسيلو به ثمر رسيد.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• پس از تساوي برابر پاس

منصوريان: كاپلو هم نمي*توانست مشكلات مرفاوي را تحمل كند

هافبك تيم فوتبال استقلال تهران درباره مشكلات سرمربي تيم گفت: كاپلو هم نمي*توانست مشكلات مرفاوي را تحمل كند.

عليرضا منصوريان پس از تساوي يك بر يك برابر پاس، به مشكلات كادر فني اشاره كرد و گفت: به غير از مرفاوي، فرد ديگري نمي*توانست بيش از 2 ماه در استقلال دوام آورد. سرمربي ما مشكلات زيادي را تجربه كرد.

وي افزود: مشكلات يك ساله مرفاوي به اندازه اي بود كه فابيو كاپلو در كل عمر ورزشي*اش نداشت.
          منصوريان عنوان كرد: بار ديگر اعتبار يك پيشكسوت در فوتبال ايران هزينه شد.

وي درباره زمان خداحافظي اش از فوتبال اظهار داشت: دوست داشتم با حضور استقلال در ليگ قهرمانان، فوتبال را كنار مي*گذاشتم كه چنين نشد. تصميم دارم عيد سال 87 براي هميشه از دنياي بازي خداحافظي كنم.

تيم استقلال تهران با اين تساوي پس از تيم هاي سايپا، استقلال اهواز و پرسپوليس عنوان چهارمي ششمين دوره ليگ برتر ايران را به دست آورد.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• پس از تساوي يك بر يك برابر پاس

مرفاوي: چهارمي استقلال از نظر من قهرماني است

سرمربي تيم استقلال گفت: باتوجه به مصيبت*هايي كه داشتيم، مقام چهارمي ما دست كمي از قهرماني ندارد.

صمد مرفاوي در پايان بازي مقابل پاس و از دست دادن قهرماني در ليگ برتر، در جمع خبرنگاران اظهار داشت: از اينكه نتوانستم استقلال را به مقام قهرماني برسانم، شرمنده هواداران هستم. اميدوارم اين تيم در سال*هاي آينده بتواند با موفقيت*هايي كه كسب مي*كند، بتواند هواداران را خوشحال كند.

وي ادامه داد: در اين فصل مشكل نداشتيم؛ مصيبت*هاي فراواني داشتيم كه با آنها مبارزه كرديم و ساختيم تا استقلال سربلند شود؛ اما انگار قسمت نبود قهرمان شويم. باتوجه به اين مصيبت*هايي كه باشگاه داشت، بايد از كوشش بازيكنان قدرداني كنم. مقام چهارمي هم براي من كمتر از قهرماني نيست. در هر مكان ديگري هم غير از چهارمي قرار مي*گرفتيم، بازهم برايم ارزش قهرماني داشت.

مرفاوي تأكيد كرد: در تيم ما كمبود يك تمام كننده احساس مي*شد. بازيكنان كم*فروشي نكردند و هر آنچه را در توان داشتند، عرضه كردند. نبود يك بازيكن تمام كننده و با تجربه اين مشكلات را براي ما به وجود آورد.

سرمربي استقلال افزود: پرسپوليس با جذب يك بازيكن با تجربه و مفيد به اسم كعبي، مشكلات خود را به حداقل رساند؛ اما در تيم ما يك جوان 18 ساله را آوردند كه تاكنون در اين شرايط حساس سرنوشت*ساز قرار نگرفته بود و اين اولين ميدانش بود.

مرفاوي باتوجه به مشكلات استقلال، گفت: روند مديريتي كه از اول فصل تا حالا ايجاد شده بود، ما را دچار حاشيه كرد. هيچكس را مقصر نمي*دانم و از هيچكس هم اسم نمي*برم. به قلعه*نويي اشاره كرديد؛ اما به نظرم روند مديريتي* ما و بي*ثباتي آن، ما را دچار مشكل كرد.

وي تأكيد كرد: فتح*الله*زاده هم نمي*خواست استقلال به حاشيه كشيده شود. او قصد كمك داشت؛ اما تيم*هاي استقلال و پرسپوليس هميشه دچار حاشيه مي*شوند. مقصر برنامه*ريزان ليگ هستند كه 25 روز بازي*هاي ما را تعطيل كردند و اين تعطيلي براي استقلال مفيد نبود و تيم به حاشيه كشيده شد.

مرفاوي ادامه داد: اگر در كورس قهرماني هستيم، دو علت دارد: 1- امانتداري كردم 2- آبروداري كردم. امانتداري از اين جهت كه خودم را متعلق به خانواده استقلال مي*دانستم و هر اتفاقي كه مي*افتاد را به بيرون منتقل نمي*كردم. وقتي جام قهرماني را كنار زمين مي*گذارند، يعني اينكه ما هم در كورس قهرماني هستيم و براي كسب اين مقام بخت داشتيم.
            وي عنوان كرد: آبروداري كردم چون استقلال خيلي چيزهايي را كه بايد داشته باشد، ندارد. استقلال مثل يك ويترين زيباست؛ اما درونش امكانات يك تيم حرفه*اي را ندارد و مشكلات بسياري گريبانگير آن است. اگر صحبت مي*كردم و امانتدار و آبرودار نبودم، در وسط*هاي جدول دست*وپا مي*زديم.

سرمربي استقلال در خصوص بازگشت ناصر حجازي به تيم گفت: اگر حجازي آمد، به او تبريك مي*گويم. هيچ تصميمي براي آينده ندارم. يك سال به خاطر استقلال زجر كشيدم و صدايم درنيامد. از اين به بعد هر تصميمي مديرعامل يا سرپرست بگيرد، صاحب اختيار است و نه من و نه هيچ*كس ديگر نمي*توانيم براي او تعيين تكليف كنيم. به عشق استقلال كار كرده*ام و هيچ منفعتي نداشتم. امروز كار من تمام شد و هرجا بروم يا خانه*نشين شوم، باز هم استقلالي هستم.

وي تأكيد كرد: قهرماني سايپا را به علي دايي، هم*بازي خوبم تبريك مي*گويم. اين تيم شايستگي قهرماني را داشت و برنامه*ريزي خوبي را براي رسيدن به اين مقام داشت.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• هافبك استقلال پس از تساوى يك بر يك مقابل پاس گفت: مرفاوى و قلعه نويى عامل ناكامى تيم هستند. محمد نوازى در پايان مسابقه به علت ناكامى آبى هاى تهرانى براى رسيدن به موفقيت اشاره كرد و گفت: مرفاوى و قلعه نويى استقلال را به آن شرايط نامطلوب رساندند. عامل اصلى ناكامى اين ۲ نفر هستند. وى ادامه داد: علت عدم قهرمانى استقلال را بايد از مرفاوى و قلعه نويى بپرسيد چرا كه به شدت استقلال را تضعيف كردند. نوازى در پايان تصريح كرد: تيمى كه هر هفته از بيرون ارنج شود بهتر از اين بازى نخواهد كرد!

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• بازگشت مهاجم 19 ساله به كامرون

قرارداد كوئيكه با استقلال به پايان رسيد

مهاجم كامروني تيم فوتبال استقلال، بعد از دريافت طلب 30 هزار دلاري*اش از ايران خواهد رفت.

ساموئل كوئيكه قراردادش با اين باشگاه به پايان رسيده و چهارشنبه به كشورش بازمي*گردد.

اين مهاجم با يك قرارداد دو ماهه به ارزش 60 هزار دلار، به جمع آبي*پوشان تهراني اضافه شد.

خشايار محسني، مدير برنامه*هاي كوئيكه گفت: حدود 30 هزار دلار از قرارداد اين بازيكن پرداخت نشده است كه مسئولان باشگاه قول داده*اند تا چهارشنبه با وي تسويه حساب كنند.

محسني در خصوص اينكه كوئيكه در فصل آينده در استقلال خواهد ماند يا نه اظهار داشت: فعلاً قرارداد كوئيكه به پايان رسيده و هيچ چيز مشخص نيست.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت تيم استقلال به " تئودور يونگ " مربي هلندي نيازي نداشت .

" صمد مرفاوي " روز سه*شنبه با بيان اين مطلب گفت زماني كه يونگ به جمع كادر فني تيم فوتبال استقلال تهران اضافه شد اين تيم در رده دوم جدول رده*بندي مسابقات فوتبال قهرماني باشگاه*هاي برتر ايران قرار داشت ولي اين امر تصميمي بود كه هيات مديره باشگاه اتخاذ كرده بود و بايد اجرا مي*شد.

مرفاوي در ادامه اظهارداشت اين مربي هلندي تفكراتي داشت كه من به آن احترام مي*گذاشتم ولي من نيز تفكراتي داشتم و آن را اجرا مي*كردم اين را هم بگويم كه يونگ نيز در تصميماتي كه كادر فني اتخاد مي*كرد ، نقش داشت.

سرمربي تيم فوتبال استقلال در ادامه به مشكلات اين تيم اشاره كرد و گفت من در فصل جاري خيلي چيزها را تحمل كردم ، من هم امانتداري كردم و هم آبروداري .

پس از قهرماني تيم فوتبال استقلال تهران در فصل گذشته ليگ برتر ، به بازيكنان اين تيم چه از نظر معنوي و چه مادي رسيدگي نشد .

معنوي از آن جهت كه تيم فوتبال استقلال تهران از دور مسابقات فوتبال قهرماني باشگاه*هاي آسيا كنار گذاشته شد و از نظر مادي نيز هيچ پولي به عنوان پاداش به بازيكنان اين تيم داده نشد.

مرفاوي با اشاره به شكست*هاي ديدارهاي آخرين اين تيم در رقابت*هاي فوتبال باشگاه*هاي برتر ايران گفت برنامه*ريزي غلط فدراسيون فوتبال و ناداوري برخي از داوران مانع از قهرماني تيم استقلال شد.

وي افزود برنامه*ريزي غلط سبب شد كه تيم استقلال طي ‪ ۲۵‬روز يك بازي انجام ندهد در حالي كه تيم پرسپوليس هر هفته بازي داشت افزون بر آن ناداوري برخي از داوران سبب شد كه به اين تيم لطمه وارد شود.

مرفاوي در پايان اظهارداشت با اين حال از نظر من تيم استقلال با توجه به مشكلاتي كه در اين فصل داشت ، قهرمان واقعي ليگ است.

Comment

• بازرس سازمان تربيت بدني در باشگاه فرهنگي ، ورزشي استقلال تهران گفت مسائل حاشيه*اي مانع از قهرماني تيم استقلال در مسابقات فوتبال قهرماني باشگاه*هاي برتر ايران شد.

" محمدرضا بهمني " در گفت وگو با ايرنا با بيان اين مطلب گفت بدون ترديد اين تيم اگر گرفتار حواشي نمي*شد ، مي*توانست عنوان قهرماني را به خود اختصاص دهد.

بهمني امكانات در نظر گرفته شده براي تيم استقلال تهران را مطلوب دانست و گفت تيم استقلال از نظر امكانات مشكلي در ليگ برتر نداشت ولي مسائل ديگر براي اين تيم مشكل*ساز شد.

بازرس سازمان تربيت بدني در خصوص تعيين اعضاي هيات مديره باشگاه استقلال تهران گفت اعضاي هيات مديره باشگاه به*زودي از سوي رييس سازمان تربيت بدني تعيين خواهند شد.

وي افزود به*نظر من اعضاي هيات مديره باشگاه بايد از توان لازم براي پشتيباني مالي باشگاه برخوردار باشند.

اين افزاد مي*توانند با گرايش*هاي مختلف از جمله سياسي ، اقتصادي و ...

باشند ولي حتما بايد با فوتبال آشنا باشند.

Comment

• سرگروه تيم فوتبال استقلال تهران گفت : درست است كه استقلال تيم بزرگي است اما اسم اين تيم كه نمي*تواند قهرماني در رقابت*هاي فوتبال باشگاه*هاي برتر ايران را به ارمغان بياورد.

"محمود فكري" روز سه*شنبه با اشاره به اينكه تيم فوتبال استقلال فشار زيادي را در طول اين فصل متحمل شد ، اظهارداشت : بايد قبول كنيم كه با دست خالي نمي*توان قهرمان ليگ برتر ايران شد.

وي خاطرنشان كرد : چطور از تيمي كه ‪ ۲۰‬مدير و هيات مديره عوض كرده است مي*توان انتظار كسب عنوان قهرماني داشت.

او با بيان اينكه متاسفانه درد استقلال را كسي نمي*داند ، تصريح كرد : كارشناسان فوتبال ايران نيز در طول فصل مشكلات تيم فوتبال استقلال را نديدند.

وي به چند بازي اخير تيم استقلال و از دست دادن عنوان قهرماني اشاره كرد و افزود: متاسفانه نداشتن دقت كافي در نواختن ضربات آخر باعث شد كه تيم استقلال به آنچه كه استحقاق آن را داشت دست پيدا نكند و قهرمان نشود.

اظهارداشت : تمامي بازيكنان و كادر فني تيم فوتبال استقلال در طول فصل با وجود مشكلات فراواني كه باشگاه با آنها مواجه بود تلاش كردند تا بتوانند قهرماني را براي هواداران به ارمغان آورند اما متاسفانه نتوانستيم به آنچه كه مي*خواستيم دست پيدا كنيم.

وي با بيان اينكه ما تا آخرين روز تمام تلاش خود را براي رسيدن به قهرماني اين رقابت*ها به كار بستيم ، تصريح كرد : از تك تك هواداراني كه در طول فصل ما را ياري كردند و همواره حامي تيم استقلال بودند تشكر مي كنم و دست همه آنان را مي*بوسم.

Comment

• مربي هلندي تيم فوتبال استقلال تهران گفت:به*دليل آنكه باشگاه استقلال به هيچيك از وعده*هاي داده شده عمل نكرده است،درتيم فوتبال اين باشگاه نخواهد ماند.

تئودوريونگ در گفت وگو با ايرنا افزود: چرا بايد يك باشگاه وعده*هايي بدهد كه به آن عمل نخواهد كرد.

وي درباره گفته*هاي ديشب صمد مرفاوي سرمربي تيم فوتبال استقلال مبني بر مخالف بودن وي با حضور يونگ دراستقلال گفت: وي اگر مخالف بوده است، چرا از همان اول حرفي نزد واين مخالفت را اعلام نكرد.

وي گفت: تا انجايي كه من مي*دانم استقلال در جدول ‪ ۸‬امتياز از سايپا عقب بود و در شش بازي شش امتياز گرفته بود و اين نتايج قابل قبول نبود و من امدم به تيم كمك كردم و تيم به صدر جدول بازگشت.

وي افزود:مرفاوي تحت تاثير حرفهاي ديگران قرار گرفت و تشويق شد كه همه چيز را به نفع خودش تمام كند و اين شرايط استقلال را تغيير داد.

وي گفت: شرايط استقلال خوب پيش مي*رفت اما همان اقاياني كه مرفاوي را تحت تاثير قرار دادند ،حالا بايد جوابگو باشند.

اين مربي هلندي ادامه*داد:تفكرات من با مرفاوي فرق مي*كند، نظرات مرفاوي محترم*است،اما بايد قبول كنيم مكتب فوتبال هلند ازمكتب فوتبال ايران بالاتر است و من در ان مكتب رشد كرده*ام.

وي ادامه داد: سرمربي تيم ملي كشتي هلند يك ايراني است و همه هلند او را قبول دارند و از او كار ياد مي*گيرند،چون ايران در كشتي صاحب سبك است و من هم همين انتظار را در فوتبال از استقلالي*ها داشتم كه آنان در كنار من كار ياد بگيرند.

وي گفت: من با ‪ ۶۰‬سال سن دنبال چيزي نبودم و در فينال مهمترين رويداد فوتبال جهان بازي كرده و گل زده*ام و افتخاراتي كه بايد بدست مي*اوردم،بدست آورده*ام.به همين دليل در استقلال دنبال كار كردن بودم.

يونگ افزود:درجلسه*اي كه با قلعه*نويي و مرفاوي داشتيم - مرفاوي از حضور من در استقلال استقبال كرد.ولي نمي*دانم چرا حالا گفته مخالف بوده است.

وي تاكيد كرد كه مرفاوي نظر خودش را گفته ولي تصميم باشگاه اين بود و من هم آمدم، امااي كاش از همان اول مرفاوي حرفش را مي*زد.

وي افزود: تا زماني كه تيم به صدر جدول رسيد تعامل خوبي داشتيم ، ولي نمي*دانم بعد از صدرنشيني استقلال چرا همه چيز عوض شد.

وي درباره نيمكت نشيني فكري گفت : من با فكري هيچ دشمني نداشتم و مي خواستيم دفاع چهار نفره بگذاريم، چون فوتبال با دفاع ليبرو منسوخ شده*است.

در يكي از جلسات كادر فني،يكي از مربيان استقلال از من تشكر كرد ، چون گفت كه ما جرات نيمكت*نشين كردن فكري را نداشتيم.

وي ادامه داد:من از باشگاه ‪ ۸۳‬هزار يورو طلب دارم و عصر امروز با فتح الله زاده جلسه دارم و وي قول داده،موضوع مرا برطرف كند.

اين مربي با اشاره به اينكه تمام وعده و وعيدهاي باشگاه از نظر مالي و فني انجام نشد،گفت : اگر استقلال قهرمان مي*شد من جام را به خانه نمي*بردم، اين جام مال باشگاه بود.اما خودخواهي اقايان نگذاشت استقلال قهرمان شود.

وي در پايان گفت: ببينيد من كجاها بازي كرده*ام واين اقايان كجاها بازي كرده*اند. من اهل جنجال نيستم و ديگر نمي*خواهم كار كنم.

Comment

• مرفاوي قرباني بازي سياسي 3 نفر در استقلال شد

سرپرست اسبق استقلال گفت: مرفاوي قرباني بازي*هاي سياسي 3 نفر شد كه وي را وسط معركه انداختند.

اصغر حاجيلو در خصوص ديدارش با علي فتح*الله*زاده، عنوان كرد: در روزهاي گذشته هم با ايشان ديدار مي*كردم. در جريان مسائل باشگاه و برنامه*ريزي*ها بودم و به اتفاق آقاي منزوي در خصوص شرايط تيم در فصل آينده با آقاي فتح الله زاده صحبت كرديم.

وي ادامه داد: اگر آقاي علي آبادي از باشگاه حمايت نكند، اوضاع اين تيم نسبت به سال گذشته بدتر هم خواهد شد. بايد سرمايه اوليه را در اختيار آقاي فتح الله زاده قرار بدهند و باشگاه بودجه كافي براي شروع كار در اختيار داشته باشد.
                              وي خاطر نشان ساخت: به عنوان برادر كوچك*تر آقاي علي آبادي، از ايشان كه به ورزش عشق مي*ورزند، مي*خواهم هرچه زودتر هيئت مديره را انتخاب كنند و هر شخصيتي را كه صلاح مي*دانند، انتخاب كنند و با اختصاص بودجه كافي، زمينه فعاليت آقاي فتح الله زاده را فراهم كنند تا مبادا از كار در باشگاه پشيمان شوند.
                              حاجيلو عنوان كرد: پول حرف اول را در ورزش مي*زند. اگر استقلال بخواهد بازيكن خوب جذب كند، به پول نياز دارد. اگر بخواهيم با يك بازيكن برخورد انضباطي كنيد، بايد پول داشته باشيد چون وقتي به بازيكني پول نمي*دهيد، نمي*توانيد او را تنبيه كنيد؛ اما وقتي پول نباشد، بايد ناز بازيكن را كشيد. حمايت از آقاي فتح الله زاده در اين شرايط واجب است.
                              او ادامه داد: بايد در استقلال خانه تكاني انجام شود. اگر خواهان بزرگي اين باشگاه هستيم، نبايد فقط بازيكناني با اسم بزرگ بياوريم؛ بلكه بازيكن بايد از نظر اخلاقي سرآمد همه بازيكنان باشد. در زمان ما حتي اگر مي*باختيم، هواداران راضي بودند؛ اما در شرايط كنوني استقلال خوب بازي نمي*كرد و اين اواخر خوب هم نتيجه نمي*گرفت. پيش از اين هواداران از بازي استقلال لذت مي*بردند.
                              سرپرست اسبق استقلال در خصوص اينكه چه كسي مقصر اصلي ناكامي تيم است، اظهار داشت: آقاي مرفاوي مي*گويد آدم صريح الهجه*اي هستم. اگر اينطور است، چرا جواب آقاي فردوسي*پور را ندادند. چرا واقعيت را نگفتند؟ مگر در استقلال بايد رفيق بازي باشد؟ او چرا با آقاي قلعه نويي رودربايستي دارد؟ چرا خجالت كشيده به ايشان بگويد به چه دليل يونگ را آورده*ايد؟ چرا نبايد به فكر هوادار كه شب تا صبح اشك ريخته باشد.
                              حاجيلو ادامه داد: چرا فوتبال استقلال با 65 سال قدمت را به مسخره گرفته*ايد؟ حالا كه اين تيم محل فرصت*ها است، چرا به آقا مدد جباري، مسئول تداركات استقلال فرصت نمي*دهيد تا در اين تيم مربيگري كند؟ شايد او هم هم مي*توانست استقلال را قهرمان كند. انگار اين تيم بزرگ نردبان ترقي مربيان شده است؟
                              وي عنوان كرد: وقتي يك خواننده موسيقي 22 ساله در استقلال آناليزور مي*شود، كسي كه خواننده ترانه پسران آبي است و هيچ كدام از آقايان هم در اين خصوص سؤالي نمي*پرسد، مشخص است كه استقلال به اين روز مي*رسد.
                              حاجيلو اظهار داشت: امير قلعه*نويي را دوست دارم و اميدوارم او بزرگ*تر از امروز هم بشود؛ اما نمي*دانم چرا بازيكنان و مربيان همه از او مي*ترسند؟ بازيكنان هراس دارند كه از تيم ملي خط بخورند. شماري از ليدرها را هم خريده*اند و هر كس روي سكوهاي بخواهد اعتراض كند، با چوب و چماق، او را كتك مي*زنند. وقتي يك كاسه نمد فروش و كسي كه لوازم ماشين مي*فروشد، روي نيمكت مي*نشيند، اوضاع به اين شكل مي*شود. جالب است كه همين آدم*ها مرفاوي را هم مي*كوبند و مي*گويند ما تو را اينجا گذاشته*ايم.
                              سرپرست اسبق استقلال گفت: نمي*دانم مرفاوي آبروي چه كسي را نگه داشته است؟ آبروي استقلال يا آبروي شخص خود را؟ آبروي استقلال كه حفظ نشده است. تيمي كه 12 امتياز بيشتر از پرسپوليس داشت، حالا پائين تر از پرسپوليس است.
                              وي ادامه داد: آقاي قلعه*نويي مي*گويند آقاي حاج*رضايي استاد و معلم من است و همين استاد در برنامه 90 مي*گويد استقلال پتانسيل* قهرماني نداشت. آقاي قلعه نويي مي*گويد استقلال را براي قهرماني بسته*ام و اين تيم 22 هفته در صدر بوده است. مگر ليگ چند هفته است كه 22 هفته سايپا و 22 هفته استقلال صدرنشين باشند.
                              وي افزود: قلعه نويي مي*گويد 20 سال است در استقلال هستم. 42 سال سن دارند، يعني از 22 سالگي در استقلال بوده*اند. در آن صورت من 60 ساله كه در اين تيم هستم.
                              حاجيلو اظهار داشت: از زمانيكه قلعه نويي آمده، ليدرها با عشق در بوق*هايشان نمي*دمند. اينها طرفدار استقلال نيستند. اين افراد مشتري هستند. كساني كه با سرمربي تماس مي*گيرند و از او تركيب اصلي را مي*پرسند و مي*گويند آيا فلان بازيكن در تركيب است يا خير، چون به ما پول داده كه برايش شعار درست كنيم. طرفدار واقعي كساني هستند كه شب تا صبح گريه مي*كنند؛ نه آنهايي كه از باشگاه حقوق مي*خواهند.
                              حاجيلو در خصوص بازگشت حجازي به استقلال گفت: خيلي*ها از حضور او ناراحت مي شوند؛ اما ايشان يك مربي هستند و سال*ها كار كرده*اند و اگر در استقلال هم نباشند، در تيم ديگري مربيگري مي*كنند. او مربي است؛ نه دلال. بنابراين دغدغه هم ندارد.
                              حاجيلو عنوان كرد: به همه آنهايي كه استقلال را به عشق استقلال يا به خاطر پول دوست دارند، بايد بگويم در تاريخچه 65 ساله فوتبال اين تيم، خيانت آدم*ها ثبت مي*شود. هر فردي هم هر چقدر نفوذ داشته باشد، اگر خيانت كند، فداكار معرفي نمي*شود و تاريخ نقاب را از چهره آدم*ها بر مي*دارد.
                              وي ادامه داد: آقايان مي*گويند دست هواداران را مي**بوسيم. طرفدار ما به دست بوسي نياز ندارد. بهتر است فوتبالتان را بازي كنيد. آن موقع طرفدار چشم شما را هم مي*بوسد. اگر بازنده شويد، مي*داند با تمام وجود بازي كرده ايد و ناراحت نمي*شود. آنهايي كه به دنبال حاشيه سازي و ضربه زدن به فتح الله زاده هستند، بايد بدانند به استقلال ضربه مي*زنند. اين آقايان بهتر است جلسات شبانه براي ضربه زدن به استقلال برپا نكنند.
                              حاجيلو در خصوص شايعه سرپرستي خود اظهار داشت: هر كاري از دستم بربيايد، انجام خواهم داد. همين كه مردم جواب سلام من را مي*دهند، برايم افتخار است؛ اما برخي به استقلال به چشم يك مغازه نگاه مي*كنند.
                              وي افزود: آقاي قلعه نويي مي*گويد براي پيشكسوتان احترام قائلم؛ اگر چنين است، چرا يك خواننده 22 ساله آناليزور تيم شده است؟ آيا علي جباري كمتر از اين جوان است؟ آيا ديگر پيشكسوتان كمتر از آن كاسه نمد فروش هستند؟
                              وي تاكيد كرد: مرفاوي قرباني بازي*هاي سياسي سه نفر در استقلال شد. آنها مرفاوي را وسط معركه انداختند. قلعه*نويي اگر مرفاوي را قبول داشت، چرا يونگ را آورد؟ يك سال حرف نزدم؛ اما آقاي قلعه نويي استقلال را از ليگ قهرمانان دور كرد و بعد هم تقصيرها را به گردن نجف نژاد انداخت؛ مديري كه از همه جا بي خبر بود.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• پاشازاده به ديدار سرپرست باشگاه استقلال رفت

مدافع تيم فوتبال آدميرا واكر اتريش به ديدار سرپرست باشگاه استقلال تهران رفت.

مهدي پاشازاده، مدافع سابق تيم استقلال امروز به ديدار علي فتح*الله*زاده رفت.

پاشازاده اكنون عضو تيم آدميراواكر* اتريش است. اين تيم در سري B دسته دوم اتريش حضور دارد.
                                پاشازاده ظاهرا قصد دارد به استقلال بازگردد.

جلسه امروز در خيابان لارستان، دفتر شخصي فتح*الله زاده برگزار شد.

پاشازاده روز دوشنبه در ورزشگاه آزادي، بازي دو تيم استقلال تهران و پيكان را از نزديك تماشا كرد.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

Working...
                                X