Announcement

Collapse
No announcement yet.

F.C Esteghlal

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• اميرآبادي: به خاطر قلعه*نويي تيم ملي را از دست دادم

هافبك تيم فوتبال استقلال گفت: براي قلعه*نويي به استقلال آمدم؛ اما به خاطر او تيم ملي را از دست دادم.

مهري اميرآبادي درباره وضعيت اين فصل استقلال حرف*هاي جالبي را مطرح كرده است. در زير متن اين گفت و گو را در زير مي*خوانيد:

فارس: فصل را چطور پشت سر گذاشتيد؟
    سخت*ترين فصل فوتبالي*ام بود. اين فصل براي تمامي بازيكنان استقلال سال سختي بود و زجر زيادي كشيديم. پول*ها را به موقع ندادند.

فارس: استقلال هر سال مشكل مالي دارد. اين پديده جديدي نيست.
    بله، اما هر سال بالاخره اين پول را به ما مي*دادند.

فارس: پس چرا از اين تيم توقع قهرماني مي*رفت؟
    براي اينكه با همين شرايط هم خيلي زحمت مي*كشيديم. ما به خاطر اينكه زحماتمان به نتيجه برسد، مي*خواستيم قهرمان شويم.

فارس: سطح توقعات از تيمي مثل استقلال را پائين نمي*آورديد؟
    مردم كه نمي*دانند مشكلات ما چه بوده و چه هست. اگر مي*دانستند، مثل روز آخر ما را تشويق مي*كردند. ما واقعا با انبوهي از مشكلات در كورس بوديم.

فارس: و در پايان هم پرسپوليس بالاي سر استقلال قرار گرفت.
    خيلي بد شد. يك فصل ما بالاي سر آنها بوديم؛ اما يك سؤالي دارم. مثلا پارسال كه قهرمان شديم، چه حركت مثبتي براي ما انجام دادند؟ آن پاداش 10 ميليون توماني كجاست؟

فارس: پس بدشان نمي*آمد قهرمان نشويد؟
    نه، باز با اين شرايط مي*خواستيم قهرمان شويم تا حداقل جواب محكمي به خيلي*ها بدهيم.

فارس: منظورت از آدم*هاي همين مجموعه است يا از بيروني*ها؟
    نه، منظورم مربوط به آدم*هايي بود كه مربوط به استقلال مي*شدند. خودشان مي*دانند چه كساني را مي*گويم.

فارس: چرا به خود بازيكنان تيم نمي*گويي؟ همان*هايي كه تمام تلاش خود براي ضربه زدن به استقلال را بكار گرفتند.
    بله، اين هم يكي ديگر از مشكلات ما بود. بازيكنان با هم همدل نبودند. اكنون قراردادم با استقلال تمام شده و خيلي از طرفداران در خيابان از من مي*پرسند كه مي*ماني يا مي*روي؛ اما مي*گويم براي چه بمانم.

فارس: چرا نمايي؟
    3 سال در استقلال بودم و فقط ضربه خوردم؛ مني كه اول به خاطر استقلال و بعد قلعه*نويي با استقلال قرارداد سفيد امضا كردم، حال به چه رسيده ام؟ 8 سال در سايپا بازي كردم و چه خوب و بد، در تيم ملي دعوت مي*شدم؛ اما حال چي؟

فارس: فكر مي*كني چرا تيم ملي را از دست دادي؟
    به خاطر قلعه نويي تيم ملي را از دست دادم. زماني همين آقا گفت، برانكو بايد شماها را به تيم ملي دعوت كند؛ اما حالا خودش زير حرفش زده است. چرا بايد بازيكني كه 7 و 8 تا بازي در تركيب نبوده، به تيم ملي دعوت شد؟

فارس: تو از عملكرد خودت در استقلال راضي بودي؟
    به خصوص در دو سال اخير، عملكرد خوبي داشتم. همين كه مردم اين حرف را به من مي*زنند، برايم كفايت مي*كند. من براي دلم فوتبال بازي مي*كنم. اگر 500 ميليون تومان داشتم، فوتبال را براي هميشه كنار مي*گذاشتم.

فارس: چه قانع؟
    براي اينكه آدمي نيستم كه براي فوتبال، التماس كسي را كنم. از اول نان بازوي خودم را خوردم و دنبال فتنه نبودم تا بازيكن ديگري را خراب كنم.

فارس: بگذريم، حضور يونگ در استقلال چه فايده*اي داشت؟
    او فقط يك تماشاگر بود. نمي*دانم مشكل او چه بود؛ اما اگر به اسم كمك مربي آمده بود، چرا هيچ كمكي به تيم نكرد؟

فارس: چون مرفاوي نخواست.
    از اين بابت چون مطمئن نيستم، حرفي نمي*زنم. فقط در آخر فصل دلم براي هواداران سوخت. اين حق طبيعي آنها بود كه از دست ما ناراحت شوند.

فارس: حاضري با اين شرايط در استقلال بماني؟
    اوضاع اينطوري باشد، نه. برايم شرايط مالي خيلي مهم است. معلوم نيست چه تصميمي بگيرم.
    نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• امروز صورت گرفت

ديدار منصوريان با سرپرست باشگاه استقلال

بازيكن تيم فوتبال استقلال، امروز به ديدار سرپرست باشگاه رفت.

عليرضا منصوريان، بازيكن خط مياني استقلال امروز به ديدار علي *فتح*الله*زاده رفت كه از موضوع گفت و گوي طرفين، خبري منتشر نشده است.

پيش از اين، برخي منابع مدعي بودند سرپرست استقلال خواهان خداحافظي منصوريان از دنياي بازيگري است.

فتح*الله*زاده اين روزها با بيشتر بازيكنان اين تيم به خصوص آنهايي كه قراردادشان با باشگاه به پايان رسيده، مذاكره و رايزني مي*كند.

او در تلاش است به وعده خود عمل كرده و اجازه ندهد بازيكني از استقلال جدا شود

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• روشن: استقلال نيازي به فيروز كريمي ندارد

پيشكسوت تيم فوتبال استقلال گفت: باشگاه به اندازي كافي پيشكسوت دارد تا نيازي به فيروز كريمي نداشته باشد.

حسن روشن درباره پيشنهاد سرمربيگري استقلال از سوي فتح الله زاده، اظهار داشت: خودم هم اين موضوع را شنيدم. موقعيت خراب است و هر كسي كه اين پيشنهاد را بشنود، بدون شرايط، مي*خواهد اين پست را قبول كند؛ اما شرايط خودم را دارم. بدون برنامه نمي*شود كار كرد. وقتي هم آقاي فتح الله زاده به من گفت حاضري همكاري كني، گفتم در صورت شرايط مطلوب، همكاري مي*كنم.

وي افزود: من حتي براي هدايت تيم*هاي پايه 27 مورد شرايط كلي دارم كه همگي آنها به نفع باشگاه و آينده تيم است.
        مهاجم اسبق تيم استقلال در مورد مذاكره باشگاه با فيروز كريمي گفت: اگر فيروز كريمي به استقلال ملحق شود، اصلا با باشگاه همكاري نمي*كنم. او را خيلي دوست دارم و براي عملكرد فني او هم ارزش* زيادي قائلم؛ اما به نظرم باشگاه آن قدر پيشكسوت دارد كه از فيروز كريمي استفاده نشود.

روشن اضافه كرد: اگر فيروز كريمي تحت هر عنواني غير از ميهمان، پا به باشگاه بگذارد، حاضر به همكاري نيستم. سرمربي استقلال بايد گزيده يك كميته*اي باشد كه آن كميته را پيشكسوتان استقلال تشكيل داده باشند.

اين پيشكسوت تصريح كرد: به خاطر اينكه تيم را دوست دارم، از روي حمايت حرف مي*زنم؛ نه حسادت يا غرض ورزي. 3 سالي كه امير قلعه*نويي در استقلال بود، از او حمايت كردم.

روشن درباره همكاري اش با ناصر حجازي اظهار داشت: با ناصر رفاقت دارم؛ اما باز با او هم اختلاف سليقه دارم. قبل از انتخاب كادر فني، بايد همه يك جلسه بگذاريم و نقطه نظرات را بگويم. بايد با ناصر صحبت كنم كه مدير فني چيست و سرمربي چه وظايفي دارد.

روشن در مورد صمد مرفاوي و پاسخ به اينكه آيا بهتر نيست مرفاوي به كارش ادامه دهد، گفت: در اين موقعيت اصلا خوب نيست صمد كار كند. با دخالت هايي كه در كار او شد و زبان خود را بست تا هم خودش لطمه بخورد و هم تيم، بهتر است يك سال استراحت كند. جاي صمد بودم، يك سال براي خودم برنامه استراحت مي*گذاشتم.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• سرمربي فصل آينده استقلال يك ايراني خواهد بود

سرپرست باشگاه استقلال گفت: سرمربي فصل آينده اين تيم يك مربي ايراني خواهد بود.

به نقل از پايگاه خبري سازمان، سرپرست استقلال با اعلام اينكه 14 بازيكن قراردادشان با تيم به پايان رسيده، گفت: بايد هرچه سريع*تر تركيب تيم را براي فصل بعد ببنديم.

علي فتح*الله*زاده همه چيز را منوط به انتخاب هيئت مديره جديد استقلال از سوي علي آبادي دانست و عنوان كرد: ابتدا بايد هيئت مديره تشكيل شود تا با انتخاب مديرعامل، رئوس برنامه ها مورد تصويب قرار گرفته و مديرعامل با قدرت كار خود را آغاز كند. حكم من تا تشكيل هيئت مديره است و اين احتمال هست كه هيئت مديره جديد مرا انتخاب نكند.

وي با پيش بيني اينكه در چند روز آينده اعضاي جديد هيئت مديره از سوي رئيس سازمان تربيت بدني معرفي خواهند شد، افزود: شايد اين روزها اين سؤال مطرح باشد كه سرمربي آينده چه كسي خواهد بود. در مقام پاسخ بايد بگويم اگر مسووليت كار را داشته باشم، يك مربي شناخته شده ايراني را در درجه اول از خود خانواده استقلال انتخاب خواهم كرد.

اگر هم از بين خانواده بزرگ استقلال با كسي به توافق نرسيم، يك مربي داخلي را در رأس فني تيم قرار مي دهيم و در عين حال يك تمرين دهنده خوب خارجي را استخدام خواهيم كرد. بايد تأكيد كنم محدود فكر نمي كنم و اگر به اين نتيجه برسم كه استقلال به يك سرمربي خارجي قوي نياز دارد، حتماً اين كار را خواهم كرد؛ حتي اگر اين فرد اوتمار هيتسفلد باشد.

فتح*الله*زاده با اشاره به سه بازي آخر استقلال در ليگ برتر، گفت: اگرچه ليگ اين حسن را داشت كه به داوران جوان ميدان داد؛ اما بايد بپذيريم در نيم فصل دوم اشتباهات داوري بيشتر از استانداردها بود. سه پنالتي در سه بازي آخر براي ما گرفته نشد و يك پنالتي نيز به ضرر تيم گرفته شد. تعمدي را در اين قضاوت ها نمي بينم؛ اما همين اشتباهات باعث شد تا استقلال نتواند از بازي*هاي خود نتيجه لازم را بگيرد.

سرپرست باشگاه استقلال ابراز اميدواري كرد با همدلي و اتحاد خانواده بزرگ استقلال، اين تيم در فصل بعد پاسخگوي انتظارات هواداران پرشور و هميشه همراه خود باشد.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• -Maziar Zareh on Esteghlal's wanted list

After confirmation of blue midfielder, Hossein Kazemi's departure to UAE's Al Emirate, Esteghlal is on the hunt to replace him with Malavan and Olympic team star, Maziar Zareh.

Maziar Zareh has one more year in his contract with Malavan and Malavan manager, Mahmood Ahmadzadeh, has assured that he is not willing to let Maziar Zareh leave Malavan. Esteghlal is also reported to be hunt for Adel KolahKaj, Omid Ravankhah and Pejman Montazeri, whom are all out of contract.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• نيمكت*نشينان از نجابت مرفاوي سوء استفاده مي*كنند

مدافع تيم فوتبال استقلال گفت: بازيكناني كه هر روز مصاحبه مي*كنند، از نجابت مرفاوي سوء*استفاده مي*كنند.

پيروز قرباني درباره اظهار نظرهاي اخير بازيكنان نيمكت*نشين استقلال اظهار داشت: كسانيكه در اين چند روز عليه استقلال و كادر فني حرف زده*اند، چند سال است در همين سطح هستند و با شخصيت صمد مرفاوي بازي مي*كنند. خيلي از اين بازيكنان 4-5 سال در استقلال بودند؛ ولي از لحاظ فني هميشه در يك سطح بوده*اند.

وي افزود: اگر بازيكني كه سال قبل جزء بهترين*ها بوده و اين فصل نيمكت*نشين شده بود، چنين حرف*هايي را مي*زد، كمي قانع كننده بود؛ اما بازيكناني عليه مرفاوي و بابازاده حرف مي*زنند كه تعداد بازي*هاي مثمرثمرشان به عدد 2 هم نمي*رسد. اين بازيكنان سال*هاست ذخيره هستند.

قرباني با اشاره به اينكه گذر زمان ويژگي*هاي اين بازكينان را مشخص مي*كند، اضافه كرد: آنها كه اعتراض كرده*اند، سال بعد چه در استقلال و چه در تيم*هاي ديگر، بايد بازي كنند و ماهيت آنها حتماً مشخص مي*شود. همان بازيكني كه مي*گويد صمد از بابازاده خط مي*گرفته، چرا در بازي با سپاهان خود را به مريضي زد و به اصفهان نيامد؟

قرباني كه گفته مي*شود فصل آينده كاپيتان اول استقلال خواهد شد، مصاحبه بازيكنان نيمكت*نشين تيم عليه مرفاوي و بابازاده را ناجوانمردانه توصيف كرد و افزود: بيشتر بازيكناني كه عليه بابازاده حرف زده*اند، نان و نمك او را خورده*اند. اين درست نيست حالا كه فصل تمام شده و استقلال به قهرماني نرسيده، با شخصيت او بازي كنند. شايد عملكرد من و بقيه بازيكنان در سه چهار بازي آخر باعث شد اين بازيكنان احساس كنند مي*توانند عليه تيم صحبت كنند.

اين بازيكن تصريح كرد: نمي*توانم نسبت به اتفاقاتي كه در تيم رخ مي دهد، بي*تفاوت باشم. در بازي با سايپا خيلي*ها حركت من را با بي*تعصبي يكي كردند؛ در حاليكه از تعصب زياد واكنش نشان دادم. طاقت ندارم ببينم به بازيكني كه پيراهن استقلال را پوشيده، توهين كنند.

پيروز قرباني گفت: در استقلال همه دوست داشتند تيم نتيجه بگيرد؛ اما متاسفانه در 4- 5 بازي آخر كم آورديم
              .

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• انتظار براي اعلام تركيب جديد هيئت مديره

40 درصد قرارداد بازيكنان استقلال پرداخت نشده است

يك بازيكن استقلال گفت: بازيكنان 40 درصد از مبلغ قرارداد فصل گذشته خود را از باشگاه طلب دارند.

يكي از بازيكنان اين تيم كه نمي*خواست نامي از او ذكر شود، اظهار داشت: بي*صبرانه منتظر مشخص شدن وضعيت مديريتي باشگاه هستيم تا بتوانيم طلب خود را دريافت كنيم.

وي ادامه داد: علي* فتح*الله*زاده به عنوان سرپرست مشغول فعاليت است؛ اما او هم منتظر تعيين هيئت مديره از سوي سازمان تربيت بدني است.

قرارداد 15 بازيكن استقلال به پايان رسيده است.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• هفته آينده صورت مي*گيرد

وعده فتح*الله**زاده به يونگ براي تسويه حساب

مربي سابق تيم فوتبال استقلال هفته آينده براي دريافت طلبش به ايران باز مي*گردد و فتح*الله*زاده به او وعده تسويه حساب داد.

تئودور يونگ مبلغ 83 هزار دلار از باشگاه استقلال تهران طلبكار است.

خشايار محسني، مدير برنامه*هاي يونگ در اين خصوص به خبرنگار خبرگزاري فارس گفت: اين مربي براي تعطيلات به جامائيكا سفر كرده است.

وي ادامه داد: علي فتح*الله*زاده، سرپرست باشگاه به يونگ قول داده هفته آينده طلب او را پرداخت كند. يونگ هم به حرف وي اعتماد دارد و هفته آينده براي دريافت طلبش به ايران باز مي*گردد.

اين مربي فصل آينده در تيم دسته اولي كه علي پروين آن را خريداري كرده است، مربيگري خواهد كرد.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• براساس پيشنهاد سرپرست باشگاه

روشن نامزد معاون ورزشي و مدير تيم*هاي پايه* استقلال

سرپرست باشگاه استقلال تهران به حسن روشن پيشنهاد معاونت ورزشي و مديريت تيم*هاي پايه را داده است.

در شرايطي كه علي فتح*الله*زاده در انتظار انتخاب اعضاي هيئت مديره است تا هر چه زودتر حكم مديرعاملي او صادر شود، وي با شماري از پيشكسوتان در حال مذاكره است تا چارت فوتبال باشگاه را تكميل كند.

علي فتح*الله*زاده در نظر دارد حسن روشن را به عنوان معاون ورزشي و مدير تيم*هاي پايه معرفي كند.

حسن روشن اظهار داشت: اگر اين معاونت در چارت محكمي باشد و فرصت مناسب در اختيارم گذاشته شود، آن را قبول مي*كنم؛ اما اگر قرار باشد با هر تغييري اين چارت هم دستخوش تغييرات شود، كار نمي*كنم. بايد منتظر شد تا حكم مديرعاملي فتح الله زاده زده شود.

وي درباره اينكه گفته مي*شود پيشكسوتان قصد ائتلاف با بازرس ويژه سازمان تربيت بدني را دارند، گفت: فعلا دوست و دشمن استقلال رودرروي هم قرار گرفته*اند. من هم شنيده*ام كه اين آقاي بهمني شلوغ كاري كرده و گفته پيشكسوتان با من هستند؛ در حاليكه اصلا او را نمي*شناسيم.

وي ادامه داد: پيشكسوتان فقط موافق با صلاح باشگاه هستند. به نظرم كسي مناسب تر از فتح الله زاده براي اين پست نيست چون سرد و گرم چشيده است.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• به دليل فحاشي به تماشاگران

اكبرپور يك جلسه محروم شد

مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران به دليل فحاشي به تماشاگران در ديدار مقابل سايپا به يك جلسه محروميت از همراهي تيم خود محكوم شد.

به نقل از پايگاه خبري فدراسيون فوتبال، كميته انضباطي در خصوص تخلف سياوش اكبرپور دائر بر فحاشي به تماشاچيان در جريان بازي تيم هاي استقلال تهران و سايپا در تاريخ 30/2/86 راي خود را اعلام كرد.

طبق اين راي نظر به ملاحظه و بازبيني فيلم مسابقه كه دلالت بر وقوع تخلف ياد شده دارد، با عنايت به 3 مورد سوابق تخلفاتي متعدد نامبرده و با توجه به محكوميت ده جلسه اي وي كه بر اساس رأي شوراي عالي استيناف قرار تعليق 6 جلسه محروميت براي ايشان صادر شده بود ضمن لغو تعليق از 6 جلسه محروميت نامبرده و اجراي آن، در خصوص تخلف جديد نامبرده نيز وي به يك جلسه محروميت از انجام مسابقات رسمي محكوم مي گردد.

با توجه به اتمام مسابقات، رأي صادره بلافاصله پس از شروع مسابقات فصل آتي اجرا خواهد شد.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• سخنگوي سازمان تربيت بدني روز چهارشنبه گفت هنوز در مورد تركيب جديد هيات مديره باشگاه استقلال تهران تصميم*گيري نشده و اعضاي آن معرفي نشده*اند.

به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال تهران ، "محمد آخوندي " گفت تاكنون اعضاي جديد هيات مديره باشگاه استقلال تهران از سوي رييس سازمان تربيت بدني تعيين نشده*اند تا براي آنها حكم زده شود.

آخوندي افزود هرگاه تصميم*گيري نهايي در اين خصوص صورت گرفت از طريق سازمان تربيت بدني اعضاي اين هيات معرفي خواهند شد.

وي افزود تا اعلام نهايي اعضاي اين هيات ، علي فتح*الله زاده به عنوان سرپرست در اين باشگاه فعاليت خواهدكرد.

Comment

• فكري: استقلال به حال خود رها شده است

كاپيتان تيم استقلال گفت: نمي*دانم چرا در حساس*ترين شرايط، باشگاه به حال خود رها شده و اعضاي هيئت مديره انتخاب نمي*شوند.

محمود فكري از شرايط نابه*سامان باشگاه ناراحت است.

او در اين خصوص گفت: بازيكنان در حال استراحت هستند و ظاهرا خبري هم در باشگاه نيست. همه منتظر اعلام اسامي اعضاي هيئت مديره باشگاه هستند و در واقع، اين مهم*ترين مشكل كنوني استقلال است.

وي ادامه داد: بعد از مشخص شدن هيئت مديره، مديرعامل حكم خواهد گرفت و او سرمربي تيم را انتخاب مي*كند و سپس، برنامه*هاي ديگرش را اجرا خواهد كرد. نمي*دانم چرا معطل مي*كنند و منتظرند چه اتفاقي رخ بدهد تا اعضاي هيئت مديره تعيين و اعلام شود؟

فكري افزود: متاسفانه طرفداران هم اين روزها را فراموش مي*كنند؛ روزهايي كه تيم خوب بسته نمي*شود و مديرعامل نداريم و همه چيز به حال خود رها شده است. آنها فقط روزهاي مسابقه را مي*بييند. اكنون تيم بايد بسته شود.

كاپيتان استقلال در خصوص شايعات منتشره مبني بر كنار گذاشتن او از استقلال و خداحافظي اجباري، اظهار داشت: در اين روزهاي بي*خبري كه فوتبال تعطيل است، شايد انتشار چنين شايعاتي جالب باشد. به همين دليل، اينگونه اخبار را منتشر مي*كنند؛ ولي متاسفانه به مسائل مهم پرداخته نمي*شود؛ در حاليكه با نوشتن چنين مطالبي صفحات زيادي از روزنامه ها را مي*توان پر كرد. مسائلي مثل خداحافظي فكري يا جدايي و ماندن او در استقلال، چندان مهم نيست؛ مهم مسائل مديريتي و كلي باشگاه است.

وي ادامه داد: از دوستان خبرنگار مي*خواهيم چوب لاي چرخ باشگاه نگذارند و به كمك اين تيم بيايند. چرا مطبوعات نمي*پرسند چه زماني هيئت مديره مشخص مي*شود؟

اين بازيكن گفت: جو باشگاه خراب است. بهتر است آن را خراب*تر نكنيم و تيشه به ريشه استقلال نزنيم. هر چه پرسپوليس و استقلال ضربه بخورند، به ضرر فوتبال و مطبوعات است. بهتر است كمك كنند تا استقلال و پرسپوليس به جايگاه واقعي خود برسند يا حداقل به صورت دست و پا شكسته به كارشان ادامه دهند.

فكري در خصوص مشكلات مالي بازيكنان اظهار داشت: حدود يك سوم طلب بازيكنان از فصل قبل باقي مانده است؛ اما تا زمانيكه مدير عامل مشخص نشود، نمي*توانيم از باشگاه طلبمان را دريافت كنيم. مگر از كارمند باشگاه مي*توانيم درخواست دريافت پول كنيم؟

محمود فكري در مورد اينكه قصد خداحافظي از فوتبال را دارد يا خير، عنوان كرد: بارها گفته*ام كه مي*خواهم بازي كنم؛ اما برخي انگار چشمان خود را بسته*اند و گوش هايشان را گرفته*اند و باز هم درباره خداحافظي من مطلب مي*نويسند.

وي ادامه داد: خيلي از باشگاه*ها به فكر مسائل خودشان نيستند. در حال برنامه ريزي براي تضعيف رقبا هستند و دوست دارند به اين ترتيب، 4 رقيب كمتر داشته باشند تا در راه رسيدن به هدفشان مشكلات كمتري داشته باشند. آنها استقلال و پرسپوليس را درگير مسائل حاشيه*اي مي*كنند تا خودشان به برنامه*هايشان برسند.

وي افزود: هيچ كس به فكر اين دو باشگاه نيست و ما بازيكنان، بايد جوابگوي مردم باشيم.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• قائم مقام سابق باشگاه فرهنگي ، ورزشي استقلال تهران گفت : تاخير در معرفي هيات مديره اين باشگاه باعث از بين رفتن زمان لازم براي ترميم كاستي*هاي تيم فوتبال اين باشگاه شده است.

"هاشم ساعدي" عصر شنبه افزود : با اينكه سازمان تربيت بدني با دقت و حساسيت خاصي درحال انتخاب بهترين گزينه*ها براي حضور در هيات مديره باشگاه استقلال است اما تاخير در اين موضوع فرصت كافي را براي ترميم مشكلات تيم فوتبال اين باشگاه از بين مي*برد.

وي با بيان اينكه فصل نقل و انتقالات بازيكنان ليگ برتر فوتبال باشگاه*هاي ايران نزديك است، اظهار داشت : اما هنوز باشگاه استقلال تهران سرمربي ندارد و استراتژي باشگاه درخصوص مربي آينده مشخص نيست .

ساعدي ادامه داد : با توجه به اينكه سرمربي با نظر مديرعامل انتخاب و با تاييد هيات مديره باشگاه، فعاليت خود را آغاز خواهد كرد، بايد هرچه زودتر مديران باشگاه منصوب شوند.

قائم مقام پيشين باشگاه استقلال تهران افزود : در حال حاضر سرپرست باشگاه نمي*داند هيات مديره آينده باشگاه چه گرايش*هايي خواهند داشت تا بر آن اساس سرمربي جذب تيم را انتخاب كند.

وي اظهار داشت : تا زماني كه مربي تيم مشخص نشود، نمي*توان اقدام به جذب بازيكن جديد كرد.

اين بدان معناست كه باشگاه استقلال درشرايط فعلي كه درآستانه فصل نقل وانتقالات است ، نمي*تواند كاستي*هاي خود را برطرف كند و اين مسئله در آينده براي اين تيم مشكل ساز خواهد شد.

Comment

• كاپيتان تيم فوتبال استقلال تهران از شرايط موجود اين باشگاه اظهار نارضايتي كرد.

"محمود فكري" عصر شنبه در اين*باره گفت :تمامي هواداران باشگاه استقلال در انتظار اعلام اسامي اعضاي هيئت مديره باشگاه هستند.

وي خاطر نشان كرد : متاسفانه هواداران فقط روزهاي مسابقه را مشاهده مي كنند اما قبل از فصل كه زمان نقل و انتقال بازيكنان است ، نمي*بينند.

فكري شايعه خداحافظي اجباري خود از فوتبال را تكذيب كرد و گفت :
                              خداحافظي فكري يا جدايي و ماندن او در استقلال چندان مهم نيست بلكه در اين شرايط مسائل مديريتي و كلان باشگاه مهم است كه مطبوعات بايد به آن بپردازند.

وي خواستار حمايت رسانه*ها در اين برهه حساس شد و اظهار داشت : با حمايت رسانه*ها تيم*هاي استقلال و پرسپوليس تهران مي*توانند به جايگاه واقعي خود در فوتبال برسند.

كاپيتان تيم استقلال تهران در مورد مشكلات مالي بازيكنان اين تيم افزود:
                              يك سوم طلب بازيكنان از فصل قبل باقي مانده است اما تا زماني*كه مدير عامل مشخص نشود، نمي*توانيم از باشگاه طلبمان را دريافت كنيم.

فكري در مورد خداحافظي خود از فوتبال گفت : همچنان قصد بازي در تيم استقلال تهران را دارم.

وي با بيان اينكه برخي باشگاه*ها درصدد تضعيف رقبا هستند، اظهار داشت:
                              آنها با به حاشيه كشيدن دو تيم استقلال و پرسپوليس تهران قصد دارند تا به اهداف خود برسند.

Comment

• حضور در يك تيم بزرگ برايم مهم*تر از پول است

بازيكن تيم استقلال تهران گفت: سه*شنبه به هلند مي*روم؛ اما در فوتبال اروپا بيشتر به فكر پيشرفت هستم و به دنبال پول نمي*روم.

مجتبي جباري، بازيكن تيم استقلال تهران كه به دليل مصدوميت نتوانست در فصل گذشته به تيمش كمك كند، جام ملت*هاي آسيا 2007 را هم مثل جام جهاني آلمان 2006 از دست داد.

با او گفت و گويي انجام داديم كه در زير مي*خوانيد:

فارس: چه زماني به هلند سفر مي*كنيد؟
                                سه شنبه مي*روم؛ اما زمان بازگشتم مشخص نيست.

فارس: براي مذاكره با باشگاه*هاي اروپايي مي*رويد؟
                                بله.

فارس: پس حضورتان در استقلال منتفي است؟
                                خير، فعلاً اين باشگاه مديرعامل ندارد كه بخواهم با او مذاكره كنم.

فارس: مگر فتح الله زاده نيست؟
                                او كه هنوز مديرعامل نشده است.

فارس: به هر حال سرپرست باشگاه است.
                                با ايشان مذاكره*اي نكرده*ام.

فارس: فصل بعد به كدام تيم مي*رويد؟
                                هنوز هيچ چيز مشخص نيست. قطعا تيمي را انتخاب خواهم كرد كه به پيشرفتم كمك كند.

فارس: در يكي دو سال گذشته نسبت به رفتار مديران استقلال معترض بوديد؛ با اين حال، در اين باشگاه مي*مانيد؟
                                مشخص نيست. اگر قرار بر ماندن باشد، آنها بايد گذشته را جبران كنند.

فارس: در اروپا به دنبال پول هستيد يا بازي در يك تيم خوب؟
                                در اولين حضورم در فوتبال اروپا، حضور در يك تيم بزرگ برايم مهم تر از پول است. در اين باره خيلي به پول فكر نمي*كنم.

فارس: در باشگاه*هاي هلند توپ خواهيد زد؟
                                شايد به يك كشور ديگر بروم. دوست دارم با حضور در اروپا، با فوتبال اين قاره آشنا شوم.

فارس: كدام ليگ اروپايي را مي*پسنديد؟
                                ليگ اسپانيا؛ اما مي*دانم در سال اول، بخت بازي در اين ليگ برايم كم است.

فارس: جام ملت*هاي آسيا را هم از دست داديد.
                                تا آن زمان از نظر بدني آماده مي*شوم؛ اما با توجه به اعلام اسامي در روز يكشنبه، بعيد است برسم.

فارس: فكر مي*كنيد تيم ملي در اين ديدارها موفق شود؟
                                به عنوان يك ايراني آرزويم همين است؛ البته بايد بازي*هاي دوستانه و تداركاتي مثل مسابقه با مكزيك براي تيم ملي تدارك ديد تا بازيكنان با هم هماهنگ شوند. البته بايد ديد حريفان در چه سطحي از آمادگي قرار دارند.

فارس: اما مقابل مكزيك باخت سنگيني را متحمل شديم؟
                                بله، نتيجه خوب نبود؛ اما اگر از بازيكنان بپرسيد، متوجه مي*شويد تجربيات زيادي در اين ديدار آموخته*اند

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

Working...
                                X