Announcement

Collapse
No announcement yet.

F.C Esteghlal

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• در پي رايزني*هاي صورت گرفته

اعضاي هيئت مديره استقلال تا پايان هفته معرفي مي*شوند

سازمان تربيت بدني تا پايان هفته جاري، اعضاي جديد هيئت مديره باشگاه* استقلال تهران را معرفي مي*كند.

در چند روز گذشته خبرهاي متعددي در مورد اعضاي جديد هيئت مديره باشگاه استقلال مطرح شد كه حكايت از حضور پنج عضو جديد در هيئت مديره را دارد؛ اما سازمان تربيت*بدني هنوز به طور رسمي اين اخبار را تاييد نكرده است.

علي *فتح*الله*زاده، سرپرست موقت باشگاه استقلال هم نشست*هايي با مسئولان سازمان تربيت*بدني درباره معرفي اعضاي هيئت مديره داشته است. در پايان، سازمان تربيت بدني اعلام داشته به طور رسمي اعضاي جديد را تا 3 تا 4 روز آينده معرفي مي*كند.

باشگاه استقلال نزديك به چهار ماه است بدون هيئت مديره و مديرعامل مشغول به فعاليت است.

مسعود زريبافان، اميدوار رضايي، محمدحسين قريب، جواد ايرواني، عشرت شايق، حميدرضا آصفي و احمد رسولي*نژاد، اعضاي مستعفي اين هيئت مديره بودند.
    نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• ورمزيار :

براي باشگاه استقلال متاسف هستم

پيشكسوت استقلال گفت: براي باشگاه متاسفم كه بازيكنش بدون در نظر گرفتن لطف هواداران، چنين برخوردهاي زشتي انجام مي*دهند.

صادق ورمزيار در مورد شرايط فعلي استقلال صحبت*هاي تازه*اي را بيان كرده است كه در زير مي*خوانيد:

فارس: از باشگاه استقلال چقدر خبر داريد؟

فعلا خبر دقيقي ندارم. 2 تا 3 روز ديگر به باشگاه مي*روم تا از آخرين خبرها مطلع شوم.

فارس: در خبرها شنيديم براي مربيگري در استقلال پيشنهاداتي به شما شده است.

نه من، بلكه تمامي پيشكسوتاني كه براي اين تيم زحمت كشيده*اند، دوست دارند به نوعي خدمتگزار تيم باشند كه من هم مستثني نيستم. چند سال قبل هم تيم*هاي پايه*اي استقلال را تمرين مي*دادم.

فارس: در هر شرايطي حاضر به كمك هستيد؟

نه، 5 تا 6 سال از استقلال دور بودم چون جوي در تيم حاكم بود كه ظاهرا نيازي به من نداشتند. آنها مايل به همكاري نبودند. دوست دارم در حدي كار كنم كه من را بخواهند.

فارس: ظاهرا ناصر حجازي شما را براي كار پيشنهاد داده*اند؟

ايشان زحمات زيادي براي تيم كشيده*اند و كار كنار او افتخار است. ناصر خان را به عنوان يك آبي متعصب قبول داريم و خيلي از آدم*ها كه جواني خود را در اين باشگاه به هدر داده*اند. نبايد از اين سرمايه*ها به راحتي گذشت.

فارس: قبول داريد عدم روابط مناسب بين پيشكسوت*ها باعث بودجود آمدن مشكلاتي شده است؟

متاسفانه پيشكسوت*ها تا جاييكه منافع شخصي آنها به خطر نيفتد، با هم دوست هستند.

فارس: مثل اتفاقي كه براي خود شما رخ داد.

بله، متاسفانه پس از يك دوره كه با آقاي فتح الله زاده كار مي*كردم، بعد از آن زياد دوست نداشتند در باشگاه باشم.

فارس: به نظر شما، بهترين شخص براي مربيگري استقلال چه كسي است؟

آنقدر مديرعاملان استقلال عملكرد ضعيفي داشته*اند كه اين باشگاه در همين شرايط فعلي 4 تا پيشكسوت ندارد كه بشود از آنها به عنوان مربي نام برد. افراد زيادي هستند؛ اما واقعا براي انتخاب مربي به مشكل برمي*خوريم. مشكل ما مشخص نيست؛ بلكه سليقه* مديران است. هيچگاه در اين تيم پشتوانه سازي نشده است.

فارس: بهتر نيست صمد مرفاوي حفظ شود؟

معتقدم نبايد مربيانمان را طرد كنيم. حفظ او كار خوبي است؛ به شرطي كه صمد دوره*اي را پشت سر بگذارد و تجربه كسب كند. مرفاوي امسال اذيت شد. حالا خودش خواست يا در كارش دخالت كردند، فكر مي*كنم به دليل عدم تجربه لازم و مديريت غلط، به خودش آسيب رساند. استقلال هميشه پر حاشيه است و مربي مي*خواهد بداند با بازيكنان چطور برخورد كند.

فارس: در هر حال هواداران*، براي فصل جديد تيمي مي*خواهند كه مشكلات فصل قبل را نداشته باشد.

معتقدم هميشه هواداران صبوري به خرج مي*دهند. آنها هميشه در حال زجر كشيدن هستند و براي باشگاه متاسفم كه بازيكنشان بدون در نظر گرفتن اين همه هوادار، چنين برخوردهاي زشتي انجام مي*دهند. تمامي بازيكنان، از بزرگ*ترين آنها گرفته تا بقيه هر چه دارند از همين هواداران است. همين علي دايي را هواداران پرسپوليس بزرگ كردند. باشگاه نبايد آنقدر ضعيف باشد كه بازيكن به اسم تعصب، هر طور كه دلش خواست با آنها برخورد كند. يادم مي*آيد، قرار بود علي كريمي به استقلال بيايد؛ اما به خاطر يك حركت به او اجازه ندادند تا اطراف باشگاه بيايد.

فارس: به قول خودتان نسل امروز با گذشته فرق كرده است.

نسل را مديريت بوجود آورد. ما قديمي*ها اگر هرچه بوديم، آينده مديريت باشگاه بوديم. مديران ما ضعيف عمل مي*كنند كه بازيكن سالاري رواج پيدا مي*كند.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• برهاني: مذاكراتم با استقلال جدي شده است

خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال پاس سابق گفت: پيشنهادم از پرسپوليس جدي نيست؛ اما مذاكراتم با استقلال جدي است.

درباره اخبار حضورش در تيم*هاي مختلف، اظهار داشت: پيشنهادي جدي از يك تيم بلژيكي دارم كه تا 20 روز آينده سفري به آنجا خواهم داشت تا مذاكرات نهايي را انجام دهم. در داخل ايران هم يك بار از سوي پرسپوليس با مديربرنامه*هايم صحبت شده؛ اما پيشنهاد استقلال جدي*تر است.

وي درباره حضور احتمالي در استقلال و تمايلش براي انجام اين كار عنوان كرد: بي*تمايل نيستم كه به استقلال بروم. اين انتقال مي*تواند تجربه مناسبي باشد؛ البته فعلاً تصميم قطعي نگرفته*ام.

برهاني كه نتوانست نظر امير قلعه*نويي را براي حضور در اردوي تيم ملي جلب كند، اظهار داشت: در 5 تا 6 بازي آخر فصل، مثل ديدار برابر استقلال آماده بودم؛ اما چون پخش مستقيم نشد، بازي*هايم به چشم نيامد. آقاي قلعه*نويي از نفراتي كه دعوت شده، شناخت كافي داشته است.

من هم تلاش مي*كنم در دوره*هاي بعد خودم را به تيم ملي تحميل كنم.

مهاجم تيم پاس از واگذاري اين تيم به همدان به شدت اظهار گله*مندي كرد و گفت: از اين موضوع بسيار ناراحتم. پاس تيمي نبود كه به اين سادگي به يك تيم شهرستاني واگذار شود. فوتبال كه همه چيزش به هوادار نيست. پاس تنها باشگاهي بود كه به معناي واقعي باشگاهداري مي*كرد.

وي افزود: اين واگذاري اشتباه محض است. كدام تيم مثل پاس بازيكن به تيم ملي داده است؟ فكر نمي*كنم شهرستاني مثل همدان بتواند افتخارات پاس را تكرار كند. هنوز اميدوارم مسئولان دست از اين تصميم بردارند.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• برهاني: مذاكراتم با استقلال جدي شده است

مهاجم تيم فوتبال پاس سابق گفت: پيشنهادم از پرسپوليس جدي نيست؛ اما مذاكراتم با استقلال جدي است.

درباره اخبار حضورش در تيم*هاي مختلف، اظهار داشت: پيشنهادي جدي از يك تيم بلژيكي دارم كه تا 20 روز آينده سفري به آنجا خواهم داشت تا مذاكرات نهايي را انجام دهم. در داخل ايران هم يك بار از سوي پرسپوليس با مديربرنامه*هايم صحبت شده؛ اما پيشنهاد استقلال جدي*تر است.

وي درباره حضور احتمالي در استقلال و تمايلش براي انجام اين كار عنوان كرد: بي*تمايل نيستم كه به استقلال بروم. اين انتقال مي*تواند تجربه مناسبي باشد؛ البته فعلاً تصميم قطعي نگرفته*ام.

برهاني كه نتوانست نظر امير قلعه*نويي را براي حضور در اردوي تيم ملي جلب كند، اظهار داشت: در 5 تا 6 بازي آخر فصل، مثل ديدار برابر استقلال آماده بودم؛ اما چون پخش مستقيم نشد، بازي*هايم به چشم نيامد. آقاي قلعه*نويي از نفراتي كه دعوت شده، شناخت كافي داشته است.

من هم تلاش مي*كنم در دوره*هاي بعد خودم را به تيم ملي تحميل كنم.

مهاجم تيم پاس از واگذاري اين تيم به همدان به شدت اظهار گله*مندي كرد و گفت: از اين موضوع بسيار ناراحتم. پاس تيمي نبود كه به اين سادگي به يك تيم شهرستاني واگذار شود. فوتبال كه همه چيزش به هوادار نيست. پاس تنها باشگاهي بود كه به معناي واقعي باشگاهداري مي*كرد.

وي افزود: اين واگذاري اشتباه محض است. كدام تيم مثل پاس بازيكن به تيم ملي داده است؟ فكر نمي*كنم شهرستاني مثل همدان بتواند افتخارات پاس را تكرار كند. هنوز اميدوارم مسئولان دست از اين تصميم بردارند.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• فتح الله*زاده :

براي ماندن در استقلال مردد هستم

سرپرست باشگاه استقلال گفت: باتوجه به مشكلاتي كه وجود دارد، براي ماندن مردد هستم و آبرويم در خطر است.

معرفي نشدن اعضاي هيئت مديره استقلال، اين باشگاه را در شرايط نابه*ساماني قرار داده و نوعي بلاتكليفي بر استقلال حكمفرما شده است.

فارس: ماجراي استعفاي شما از سرپرستي باشگاه چيست؟
            استعفا نداده*ام. نمي*دانم چرا برخي قصد دارند اذهان عمومي را دچار تشويش كنند. اگر استعفا كرده بودم، خودم بايد از اين موضوع خبردار مي*شدم.

فارس: اما خبرگزاري ما خبر استعفاي شما را اعلام نكرد و شخصي* هم كه اين خبر را در اختيار ما قرار داد، به رسم امانت اسمش را اعلام نمي*كنيم. هدف از انتشار خبر تشويش اذهان عمومي هم نبود؛ بلكه حمايت از باشگاه استقلال بود تا اين تيم هر چه زودتر سامان بگيرد.
            نه، منظورم خبرگزاري فارس نبود. چند روزي است كه اين اتفاقات رخ مي*دهد. كيومرث هاشمي مصاحبه مي*كند و مي*گويد مشكلي بين سازمان تربيت بدني و فتح*الله*زاده وجود ندارد؛ اما در روزنامه*شان اين خبر را منتشر نمي*كنند. اين شخص در روزنامه*هايي كه متعلق به او است، مدام حرف از عوض شدن بنده مي*زند؛ اما هيچگاه به دنبال اين مسائل نبودم.

فارس: ممكن است شفاف*تر حرف بزنيد؟
            نمي*خواهم اسمي از اين شخص برده شود. روز اولي كه به استقلال برگشتم، در جمع خبرنگاران گفتم مديرعامل بايد از سوي هيئت مديره انتخاب شود؛ در غير اينصورت مديرعامل ارزشي ندارد؛ اما اين آقايان مدام مي*گويد فتح الله*زاده براي خودش تبليغ مي*كند تا مديرعامل شود. حتي پا را از اين هم فراتر گذاشته و مي*گويند خودش را به برنامه*هاي تلويزيوني دعوت مي*كند. اين در حاليست كه حتي چند بار درخواست خبرگزاري فارس را هم براي مصاحبه نپذيرفتم تا نگويند براي خودش تبليغ مي*كند.

فارس: اما ظاهراً در مصاحبه*اي كه با يكي از خبرگزاري*ها انجام داديد، تهمت*هايي عليه ما مطرح كرديد؟
            خبرگزاري فارس از جمله رسانه*هايي است كه همواره به بنده لطف داشته* و ارزش قلم را حفظ كرده* است. از شما سپاسگزارم. اگر هم با خبرگزاري فارس صحبت نكردم، به اين دليل بود كه نمي*خواستم بگويند براي خودش تبليغ مي*كند. مصاحبه نمي*كنم، يك حرف مي*زنند و حرف مي*زنم، آن را جور ديگري جلوه مي*دهند. در شرايطي به باشگاه آمدم كه مي*شود گفت فداكاري كردم. اگر استقلال قهرمان مي*شد، حرفي از من به ميان نمي*آمد و حالا كه تيم باخته، مرا مقصر جلوه مي*دهند.

فارس: چه چيزهايي را استقلال باخته بود؟
            اين تيم در زمانيكه مديرعامل، هيئت مديره و سرمربي داشت، در جام حذفي به تيم دسته اولي مرصاد شيراز باخت و حذف شد. آيا آن زمان هم من در استقلال حضور داشتم؟ برخي دوست دارند همه تقصيرات را متوجه بنده كنند و ديواري كوتاه*تر از من پيدا نمي*كنند.

فارس: يعني مي*خواهند شما را از مديرعاملي استقلال دور كنند؟
            خود آقاي علي آبادي هم مي*داند براي ماندن تلاش نمي*كنم. باوجود تمام مشكلاتي كه وجود دارد، براي فعاليت در باشگاه مردد هستم. آبرويم در خطر است؛ اما برخي كه منافعشان در باشگاه قطع شده، مدام عليه من شايعه*سازي مي*كنند. آن هم در شرايطي كه هيچ حاشيه*اي در تيم و جود ندارد. نه من و نه بازيكنان تيم صحبت نمي*كنم و مشغول برنامه*ريزي براي آينده هستيم.

فارس: حضور خودتان را در استقلال چگونه ارزيابي مي*كنيد؟
            همين كه با آمدنم، هواداران به آينده اميدوار شدند و بازيكنان هم با وجود *طلبي كه دارند، به حرمت من سخن نمي*گويند، اين حضور مثبت است؛ البته نه مي*توانم بازيكن جذب كنم و نه مربي استخدام كنم. تا زمانيكه هيئت مديره تعيين نشده باشد، كاري از دستم ساخته نيست.

فارس: ظاهراً مشغول رايزني با بازيكنان مختلف هستيد؟
            با بازيكنان مذاكره مي*كنم؛ اما مي*گويند اگر مديرعامل شديد، به استقلال مي*آئيم. خودم هم نمي*خواهم در شرايط كنوني قراردادي امضا شود تا اگر شخص ديگري مديرعامل شد، بگويند فتح الله زاده تيم را ضعيف بسته است؛ همانطوريكه ما اكنون در خصوص مديران سابق اين حرف را مي*زنيم.

فارس: ظاهرا سرمربي فصل آينده ايراني است؟
            اگر مديرعامل شوم، يك سرمربي ايراني هدايت تيم را برعهده مي*گيرد. با 2 مربي ايراني هم مذاكره كرده*ام.

فارس: فيروز كريمي و ناصر حجازي اين دو گزينه هستند؟
            نمي*خواهم فعلاً اسمي بر زبان بياورم

فارس: چه زماني هيئت مديره معرفي خواهد شد؟
            - اميدوارم تا پايان هفته اين اتفاق بيفتد.
            گفت*وگو از وهابي

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• كيومرث هاشمي سرپرست فدراسيون فوتبال گفت : اعضاي هيات مديره باشگاه استقلال تهران تا پايان هفته جاري معرفي مي*شوند. با معرفي اعضاي هيات مديره باشگاه استقلال ، مديرعامل اين باشگاه نيز برگزيده خواهدشد.

وي بااشاره به درخواست*هاي ‪ AFC‬از باشگاه*هاي ايران گفت : جلسات متعددي با مديران باشگاهها در زمينه زيرساختهاو ساخت ورزشگاه اختصاصي تشكيل شده است.

وي افزود:خيلي از باشگاههاي كشوردر چند سال*اخير توجه خوبي*به زيرساختهاي باشگاهي شامل ورزشگاه و تيمهاي پايه داشته*اند كه از جمله آنها مي*توان به دو تيم سپاهان و ذوب آهن اصفهان اشاره كرد.

هاشمي گفت : سازمان تربيت بدني از محل اعتبارات عمراني خود در حد توان به سمت ايجاد زيرساختهاي باشگاهي حركت مي*كند.

وي از برگزاري مسابقات جام حذفي در موعد مشخص و با كيفيت خوب ابراز خرسندي كرد.

Comment

• فتح الله زاده :

علي*آبادي نمي*خواهد افراد سياسي وارد هيئت مديره استقلال شوند

سرپرست باشگاه استقلال گفت: رئيس سازمان تربيت بدني مصمم است افراد سياسي را وارد هيئت مديره نشود و مديران از فوتبالي در باشگاه مديريت كنند.

علي فتح الله زاده در خصوص دلايلي مردد بودنش براي فعاليت در اين باشگاه، در مجلس شوراي اسلامي اظهار داشت: به دليل آنكه زمان از دست مي*رود و خود را برابر هواداران مسئول مي*دانيم، چنين حرفي زدم. اكنون تمامي تيم*ها مشغول جذب بازيكن هستند و شرايط مديريتي باشگاه*ها هم مشخص است؛ اما نگران آن هستم كه نتوانيم بازيكن خوبي جذب كنيم و تيم ناآماده*اي را روانه ليگ برتر كنيم و با مشكل مواجه شويم. از اين منظر گفتم براي ادامه فعاليت در استقلال مرددم.

وي در خصوص زمان معرفي اعضاي هيئت مديريه باشگاه، اظهار داشت: اميدوارم وضعيت مديريت هر چه زودتر مشخص شود و حداكثر تا فردا اعضاي هيئت مديره معرفي شوند. نفراتي كه آقاي علي آبادي انتخاب مي*كنند، همدل خواهند بود.

سرپرست استقلال در خصوص حضور افراد سياسي در هيئت مديره عنوان كرد: ايشان مصمم هستند كه اتقاقات قبلي رخ ندهد و افراد سياسي وارد هيئت مديره نشوند. اين آخرين نظر ايشان است و قصد دارند افرادي از جنس فوتبال وارد هيئت مديره شوند. اين تمايل رئيس سازمان تربيت بدني است و بايد ديد در آينده چه اتقاقاتي رخ مي*دهد.

وي ادامه داد: ادامه فعاليت بنده در استقلال بستگي به انتخاب نفرات هيئت مديره دارد. پس از آن، در اين خصوص تصميم گيري خواهد كرد.

فتح الله زاده در مورد جذب بازيكن گفت: در شرايط كنوني امكان جذب بازيكن را نداريم. سرمربي تيم بايد بازيكنان مورد نظرش را جذب كند. بدون انتخاب سرمربي نمي*توان با بازيكني قرارداد امضا كرد.

سرپرست استقلال در خصوص سرمربيگري ناصر حجازي در اين تيم عنوان كرد: مذاكره*اي با حجازي نكرده*ام و منتظر انتخاب هيئت مديره باشگاه هستم.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• معاون حقوقي وامور مجلس سازمان تربيت بدني از صلاحيت دادگاه حكميت ورزش /‪ /CAS‬براي رسيدگي به پرونده حذف تيم فوتبال استقلال از ليگ قهرمانان آسيا خبر داد .

"عبدالرضا ساور" روز چهارشنبه در گفت و گو باسايت خبري سازمان تربيت بدني در خصوص اعلام دادگاه عالي سوييس مبني بر صلاحيت دادگاه حكميت ورزش (‪ ( CAS‬جهت رسيدگي به پرونده حذف تيم استقلال از ليگ قهرمانان آسيا ، افزود : بعد از آنكه دادگاه حكميت ورزش (‪ ( CAS‬در تاريخ ‪ ۱۴‬ارديبهشت با تشكيل گروه حكميت كه شامل سه عضو آلماني ، سوييسي و انگليسي بود ، راي به عدم صلاحيت دادگاه حكميت ورزش در مورد رسيدگي به اعتراض باشگاه استقلال به كنفدراسيون فوتبال آسيا داد ، ابتدا پرونده با تقديم لايحه*اي به شوراي حكميت بين*المللي ورزش (‪ CAS ( I‬ارسال گرديد .

وي ادامه داد : با توجه به اينكه دادگاه حكميت ورزش تحت قوانين كشور سوييس اقدام به حكميت مي*نمايد ، از شوراي حكميت بين*المللي ورزش كه موسس ‪ CAS‬و منصوب*كننده رييس آن است ، درخواست ارسال پرونده به دادگاه عالي سوييس را كرديم و اين دادگاه طي ‪ ۲‬جلسه رسيدگي اضطراري به پرونده مذكور ، در نهايت در تاريخ ‪ ۲۳‬خرداد، با صدور راي ، دادگاه حكميت ورزش ‪ CAS‬را واجد صلاحيت جهت رسيدگي به پرونده اعتراض باشگاه استقلال اعلام كرد . با وجود اين ، هم اكنون وكلاي باشگاه استقلال به دنبال احقاق حقوق اين باشگاه هستند .

گفتني است كه دادگاه ‪ CAS‬به دنبال دادخواست مسوولان باشگاه استقلال در خصوص حذف از ليگ قهرمانان آسيا ، در راي بدوي حكم به بازگشت استقلال به اين مسابقات را داده بود .

Comment

• جباری در آيندهوون يا فاينورود هلند
                    مدير برنامه*هاي جباري گفت: اين بازيكن فصل آينده در يكي از دو تيم آيندهوون يا فاينورد هلند توپ خواهد زد.

مجتبي جباري اكنون در يك موسسه پزشكي- ورزشي كه از زير مجموعه*هاي فدراسيون فوتبال هلند است، مشغول تمرين و آماده*سازي خود است.

خشايار محسني، مدير برنامه*هاي جباري در خصوص تيم آينده اين بازيكن گفت: با 2 تيم آيندهوون و فاينورد مذاكراتي انجام داده*ايم. جباري فصل آينده در يكي از اين دو تيم توپ خواهد زد و احتمال حضورش در استقلال بسيار اندك است.

وي ادامه داد: *اكنون روزي 450 يورو براي جباري در هلند هزينه مي*شود و كليه مخارج آزمون*ها، اقامت و ... از طريق اين موسسه پرداخت مي*شود. جراحي كه در ايران روي رباط صليبي اين بازيكن انجام شده، بسيار خوب بوده است.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• معاون رييس جمهوري و رييس سازمان تربيت بدني گفت : اعضاي جديد هيات مديره باشگاه فرهنگي ، ورزشي استقلال تهران تا پايان هفته جاري معرفي مي*شوند.

"محمد علي*آبادي" روز يكشنبه در جمع خبرنگاران در طالقان گفت: براي خصوصي*سازي دو باشگاه استقلال و پرسپوليس برنامه*هايي داريم كه*به موقع اعلام خواهد شد ضمن اينكه نظارت و توجه بر اين دو باشگاه بيشتر خواهد شد.

وي با تاكيد براينكه از اين به بعد در جلسات هيات مديره اين باشگاه*ها حضور خواهد يافت،گفت:حداقل درماه دريكي از جلسات هيات مديره اين باشگاه*ها شركت خواهم كرد.

علي*آبادي گفت: از مديرعامل و هيات مديره اين دو باشگاه مي*خواهم كه برنامه*هاي خود راارائه كنند تا همچون سال گذشته منابع مالي از سوي سازمان تربيت بدني در اختيارشان قرار بگيرد.

رييس سازمان تربيت بدني در خصوص تيم ملي فوتبال ايران گفت : هيچ چيز براي اين تيم كم نگذاشته*ايم و همه*گونه امكانات در اختيار آنان قرار گرفته است.

وي با تاكيد بر حمايت سازمان تربيت بدني از اين تيم گفت : ما با علاقه اين كار را مي*كنيم زيرا آن را يك كار ملي مي*دانيم.

علي*آبادي بااشاره به درخواست ايران براي ميزباني مسابقات فوتبال جام ملت*هاي آسيا گفت : مشكلاتي در اين خصوص وجود دارد كه تلاش مي*كنيم آنها را رفع كنيم .

وي درباره بركناري بعضي ازروساي فدراسيون*هاگفت:اين تغييرات در چارچوب انتخابات بايد صورت بگيرد و شخصا دراين خصوص اقدام نخواهم كرد،مگراينكه دستگاه*هاي نظارتي و قضايي به اين نتيجه رسيده باشند.

علي*آبادي در ارزيابي خود از انتقال امتياز تيم فوتبال پاس به باشگاه الوند همدان گفت: اگر بپذيريم كه باشگاه*ها بايد خصوصي شوند، بايد قبول كنيم كه صاحبان آنها مي*توانند باشگاه خود را واگذار كنند.

رييس سازمان تربيت بدني در سفر به طالقان چند طرح ورزشي از جمله استخر سرپوشيده اين شهر را افتتاح كرد.

Comment

• "امير حسين صادقي" مدافع تيم فوتبال استقلال تهران گفت : در صورتي كه باشگاه استقلال بدهي سال گذشته*ام را پرداخت نكند، اين باشگاه را ترك خواهم كرد.

وي عصر شنبه در گفت وگو با خبرنگاران افزود : بخشي زيادي از مبلغ قرارداد سال گذشته*ام را دريافت نكرده*ام و هم*اكنون دربلاتكليفي بسر مي*برم.

مدافع تيم استقلال تهران اظهار داشت : متاسفانه پس از ماه*ها هنوز اعضاي هيات مديره باشگاه تعيين نشده*اند و بازيكنان در سردرگمي به*سر مي*برند.

وي با بيان اينكه شايع شده است كه اعضاي هيات مديره باشگاه استقلال تهران تااواسط هفته جاري مشخص خواهد شد، افزود : همگان منتظر انتخاب اين اعضا هستند تا در مورد آينده خود در باشگاه استقلال تصميم*گيري كنند.

صادقي در مورد وضع قراردادش با باشگاه استقلال تهران گفت : قراردادم با اين باشگاه مشروط است و به راحتي مي*توانم به تيم ديگري منتقل شوم .

وي خاطر نشان كرد كه هم*اكنون چند پيشنهاد از تيم*هاي داخلي و خارجي دريافت كرده است كه در هفته*هاي آينده در اين خصوص تصميم*گيري خواهد كرد.

مدافع ملي*پوش تيم استقلال تهران از نحوه عملكرد تمرينات تيم ملي ابراز رضايت كرد و افزود : از روز دوشنبه فشار تمرينات تيم ملي كاهش مي*يابد و بازيكنان آماده رويارويي با تيم غنا خواهند شد.

وي اظهار اميدواري كرد كه تيم ملي فوتبال ايران پس از پشت سر گذاشتن سه بازي دوستانه مقابل تيم*هاي غنا، جاماييكا و مالديو به هماهنگي لازم براي حضور در جام ملت*هاي آسيا دست يابد.

Comment

• خسرو دانشجو رييس هيات مديره باشگاه استقلال گفت: ناصر حجازي به عنوان سرمربي تيم فوتبال اين باشگاه پيشنهاد شدوبايد برنامه*هاي خود را به هيات مديره ارايه كند. در صورت تصويب برنامه*هاي حجازي از سوي هيات مديره، وي سرمربي تيم فوتبال استقلال مي*شود.

وي گفت: ناصر حجازي از سوي مديرعامل باشگاه استقلال پيشنهاد شد.

وي افزود: قرار است درجلسه*اي با حضور ناصر حجازي، برنامه*هاي وي بررسي شود.

وي در خصوص گزينه*هاي ديگر مورد نظر براي سرمربيگري اظهار داشت : چند گزينه ديگر مطرح است،اما قرار شده كه فعلا صحبت*هاي حجازي را بشنويم و پس از ان در خصوص گزينه*هاي ديگر تصميم*گيري كنيم .

اين جلسه حدود سه ساعت به طول كشيد.

Comment

• علي فتح الله*زاده مديرعامل باشگاه فرهنگي ورزشي استقلال تهران در پايان جلسه*امروزسه شنبه هيات مديره اين باشگاه گفت: باشگاه استقلال فعلا ‪ ۱۵‬ميليارد ريال بدهي دارد و اول بايد با كمك سازمان تربيت بدني اين بدهي*ها را پرداخت كنيم. اين ميزان بدهي ، شامل بدهي به بازيكنان و ساير هزينه*ها و بدهي*هاي باشگاه است.

وي درباره گزينه سرمربيگري تيم فوتبال استقلال گفت : فعلا هيچ گزينه*اي جزناصرحجازي براي ما مطرح نيست ووي بايد درجلسه بعدي*هيات مديره برنامه*هاي خود را ارايه كند.

وي ادامه داد: هيات مديره تلاش خواهد كرد تا در كمترين زمان ممكن تصميم گيري كند.

وي درباره ساير انتخاب*هاي تيم فوتبال استقلال گفت : اول بايد سرمربي مشخص شود و بعد راجع به دستيارانش ، كادر فني و بازيكنان صحبت كنيم.

وي تاكيد كرد كه طي چند روز آينده همه سوالات راجع به استقلال پاسخ داده مي*شود.

Comment

• براساس احكام صادره، علي فتح الله زاده خويي، منصور پورحيدري ، خسرو دانشجو، محمد سعيد نفريه و حميد رضا عليان براي دو سال به سمت هيات مديره باشگاه استقلال منصوب شدند.

بازيكن*اسبق تيم*ملي و تيم استقلال تهران در خصوص اعضاي هيات مديره جديد باشگاه استقلال گفت:به*سازمان تربيت بدني به*دليل اين*انتخاب*ها تبريك مي*گويم.

"حسن روشن"افزود:از اين*كه هيچ فرد قديمي دراين گروه نيست،بايد خوشحال باشيم.

وي اظهار داشت : برداشتن اين قدم بزرگ براي باشگاه استقلال كار هركسي نبود زيرا اين مساله سبب دوري تيم از حواشي مي*شود.

وي با بيان اينكه با اين تركيب ‪ ۱۰۰‬درصد موافقم، بيان*داشت: اين افراد جديد، سعي مي*كنند خوب و موفق عمل كنند.

روشن خاطرنشان كرد: كار اعضاي جديد بسيار سخت است زيرا هم وقت از دست رفته و هم شرايط تيم بسيار بحراني است.

بازيكن*اسبق تيم ملي در پاسخ به اين سووال كه اولويت كاري اعضاي هيات مديره چه بايد باشد؟ گفت: در درجه اول بايد مديرعامل باشگاه معرفي شود.

به گفته وي،اگر اعضاي هيات مديره به اين نتيجه برسند، در كار كمي جلو خواهند افتاد.

وي بيان داشت: حال براي باشگاه استقلال وقت اين نيست كه اختلاف نظرها بيان شود بهتر است سرمربي نيز به زودي انتخاب شود.

"مجيد نامجو مطلق" بازيكن سابق تيم ملي نيز در اين خصوص معتقد است كه انتخاب اعضاي ورزشي و سياسي كاري بسيار درست براي باشگاه استقلال است.

وي اظهارداشت : من تنها از دو تن از اعضاي جديد شناخت كامل دارم كه انتخاب آنها بسيار به*جا بود.

وي تاكيد كرد: هيات مديره*اي موفق است كه تركيبي از سياسي و ورزشي را در خود جاي دهد.

نامجو مطلق تصريح كرد: گروه ورزشي امورفني را راهنمايي و رهبري مي*كند و امور سياسي به آوردن سرمايه تمركز دارد.

بازيكن اسبق تيم ملي ايران ادامه داد:انتخاب*اين نفرات نشان ازآن دارد كه سازمان تربيت بدني به موفقيت اين باشگاه و پرسپوليس فكر مي*كند.

وي گفت:اين تيم پنج نفره بازدهي بسياري در كنار يكديگر خواهند داشت و مي*توانند تيم استقلال را به شرايط ايده*آل برسانند.

نامجو مطلق در خصوص انتخاب مديرعامل باشگاه گفت: مديرعامل نقش تعيين كننده*اي در موفقيت تيم دارد و فردي بايد انتخاب شود كه بتواند بستر مناسب را براي موفقيت تيم فراهم كند.

همچنين ايرنا به*سراغ "شاهرخ بياني" يكي ديگر از بازيكنان اسبق تيم ملي و استقلال رفت،وي گفت:من فقط از پورحيدري و فتح زاده شناخت دارم، اميدوارم افراد ديگر مثمر ثمر براي باشگاه باشند، وقت بگذارند و در جلسات نيز شركت كنند.

وي افزود: هيئت مديره نبايد به دنبال شهرت در باشگاه استقلال باشد.

وي تصريح كرد: پيشكسوتان خوبي در استقلال داريم كه عمر و جواني خود را وقف اين تيم كرده*اند بايد از آنان استفاده كرد.

بياني خاطرنشان كرد: باشگاه استقلال بايد تيم*هاي پايه قوي داشته باشد تا پشتوانه تيم بزرگسالان اين باشگاه شوند.

به گفته وي، در همه جاي دنيا امكانات را براي تيم*هاي پايه فراهم مي كنند ولي درفوتبال ايران اين اتفاق نيفتاده است.

بازيكن اسبق تيم ملي با اشاره به بازي خود در باشگاه استقلال گفت : در آن زمان سرمربي تيم بزرگسالان بر تيم*هاي پايه هم نظارت داشت و گاهي آنها براي تشويق با ما بازي مي*كردند.

بياني*تاكيدكرد: به جاي اينكه ‪۳۰۰‬ميليون تومان براي يك فصل به بازيكن دهيم، ‪ ۵۰‬ميليون تومان را خرج تيم*هاي پايه كنيم تا در آينده*اي نزديك به نتيجه دلخواه برسيم.

وي معتقد است كه بايد از پيشكسوتان استقلال دراولين فرصت براي تيم*هاي پايه استفاده كنيم و آنها را هر چندوقت يكباربراي آموزش به خارج بفرستيم.

"اصغر حاجيلو" بازيكن سال*هاي دور استقلال نيز گفت : هيات مديره اول بايد منابع بودجه را مشخص كند تا مسوولان و مديرعامل باشگاه بتواند نسبت به تامين آن اقدام كند.

وي افزود:بودجه*باشگاه مشكل اصلي استقلال است و قبل از هركاري بايد اين معضل حل شود.

وي تاكيد كرد:اعضاي هيات مديره بايد از پيشكسوتان استقلال استفاده كنند و آنان را با تشكيل مجمعي مورد توجه قرار دهند.

حاجيلو درباره شرايط و ويژگي*هاي مديرعامل باشگاه استقلال گفت: بايد از افرادي كه آشنا به مسايل ورزش و باشگاه باشد، استفاده شود.

وي شايعه*حضورش به عنوان سرپرست تيم فوتبال استقلال را تكذيب*كردو اظهار داشت: دراين مورد صحبتي با من نشده است.

اين بازيكن سابق گفت: مربي فصل آينده استقلال بايد ايراني و با تجربه باشد و با توجه به اينكه بيش از ‪ ۱۰‬بازيكن تيم استقلال از اين تيم خواهند رفت، لذا حضور يك مربي پيشكسوت ضروري به نظر مي*رسد.

Comment

• اميري: هيچ بازيكني را آزاد اعلام نكرده ايم

مسول نقل و انتقالات تيم فوتبال استقلال گفت: باشگاه نام هيچ بازيكني را به عنوان بازيكن آزاد اعلام نكرده است.

بهرام اميريدر خصوص آزاد اعلام شدن 7 بازيكن استقلال اظهار داشت: هنوز در حال مذاكره با بازيكنان خود هستيم و فهرست مازاد را اعلام نكرده*ايم.

وي ادامه داد: فهرست اعلام شده جعلي است و كساني اين كارها را مي*كند كه قصد به حاشيه بردن استقلال را دارند.

معاون پشتيباني باشگاه در مورد تهديد امير حسين صادقي به عقد قرارداد با سايپا در صورت عدم برآورده شدن انتظارات تاكيد كرد: در تيم ناصر حجازي كسي نمي*تواند از اين گونه حرفها بزند و ايشان اجازه نمي*دهند كه بازيكني چنين حرف هايي را مطرح كند. صادقي مي*تواند به سايپا برود. البته خود وي چنين حرفي را تكذيب كرده است.

وي افزود: امروز با صادقي مذاكره و تكليف او را مشخص مي*كنيم.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

Working...
                                X