Announcement

Collapse
No announcement yet.

F.C Esteghlal

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• هاشمي*زاده: حضور در كادر فني استقلال حق مرفاوي بود

مهاجم تيم فوتبال استقلال گفت: صمد مرفاوي از متعصب*ترين افراد بين استقلالي*ها است و حضور دوباره در كادر فني حق او بود.

مرتضي هاشمي*زاده در خصوص حضور صمدمرفاوي به عنوان دستيار ناصرحجازي در كادر فني استقلال اظهار داشت: اين انتخاب را حق او مي*دانم و از شنيدن اين خبر خوشحال شدم.

اين بازيكن كه پس از پايان فصل بدليل نيمكت*نشيني*هاي مداوم عليه كادر فني تيم استقلال موضع گرفت، اضافه كرد:

هرگز به مرفاوي بي احترامي نكردم. به مرفاوي مديون هستم، چراكه سال قبل امير قلعه*نويي قصد داشت نامم را از فهرست خط بزند؛ اما ايشان مانع شد.

هاشمي*زاده با اشاره به اينكه قصد جدايي از استقلال را دارد، افزود: اميدوارم استقلال با ناصرحجازي به آنچه مي*خواهد برسد و مرفاوي نيز در كنار وي حقانيت خود را ثابت مي*كند.

وي كه پس از مصاحبه*هاي پايان فصل با انتقاد شديد پيروز قرباني مواجه شده بود، گفت: اين اتفاق نبايد رخ مي داد.

عادت ندارم كه مقابل دوستانم قرار بگيرم. به دليل اين حركت از قرباني عذرخواهي مي كنم.
    نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• پورحيدري: خودم را براي استقلال دار نمي*زنم

عضو هيئت مديره باشگاه استقلال گفت: بايد به فكر تامين منافع مالي باشم و خودم را براي استقلال دار نمي زنم.

عضويت منصور پورحيدري در هيئت مديره باشگاه استقلال و مسئوليت وي در تيم پاس همدان به مسئله اي بحث برانگيز تبديل شده است.

فارس: به نظر مي رسد دردسرهاي زيادي داريد.

مشكل در اين فصل براي همه هست. هر تيمي در اين شرايط بيشتر تلاش كند، فصلي آرام خواهد داشت. خوشبختانه در استقلال فتح*الله زاده حضور دارد و كارها را دنبال مي*كند؛ اما در پاس همدان خودم بايد وارد عمل شوم.

فارس: فكر نمي*كنيد فعاليت همزمان در دو باشگاه باعث افزايش دردسر ها شود؟

در هيئت مديره استقلال تصميمات كلان گرفته مي شود و نظرات خود را ارائه مي*دهيم. كارهاي اجرايي و پيگيري تصميمات اتخاذ شده بر عهده مدير عامل است. فكر نمي كنم ارائه نظر و اتخاذ تصميم، تداخلي در وظايف من در پاس همدان ايجاد كند.

فارس: برخي اعلام مي كنند، پورحيدري براي اين كه تمام فكرش را براي استقلال خرج كند، انتخاب شده است؟

مگر بقيه آقايان شغل دوم ندارند؟ فكر مي*كنيد فتح*الله زاده به دليل عضويت در هيئت مديره حقوق مي*گيرد؟ ايشان و سايرين منبع درآمد ديگري دارند. بنده نيز بايد براي اداره زندگي* جاي ديگري مشغول باشم. نمي*توانم به خاطر استقلال خود را دار بزنم يا از گرسنگي بميرم. در استقلال نظر مي*دهم؛ اما مسائل مربوط به پاس همدان براي من اهميت ويژه اي دارد، چراكه از اين باشگاه حقوق مي گيرم.

فارس: قبول كنيد، فعاليت همزمان در دو تيم فوتبال كمي بحث برانگيز است.

مشكلي پيش نمي*آيد. در استقلال فتح*الله زاده و معاونين وي كار مي كنند و پاسخگو هستند؛ اما من در همدان درگير كار هستم. روزي كه تشكيل جلسه داديم فتح*الله زاده مربي پيشنهادي خود را معرفي كرد و تمامي اعضا به حضور وي راي داديم. فكر نمي كنم اين مسئله ارتباطي به كار من در پاس همدان داشته باشد

فارس: گفته مي شود مظلومي را براي مربيگري مدنظر داشتيد.

براي انتخاب سرمربي تنها يك نفر را پيشنهاد نمي*دهند. در آن جلسه چندين گزينه مدنظر بودند كه نفر اول حجازي بود و تمامي اعضا پس از شنيدن برنامه هاي ايشان با انتخابش موافقت كرديم.

فارس: يعني مخالفتي با نظر سايرين نداشتيد؟

عضو هيئت مديره استقلال نشدم كه تنها يك صندلي را اشغال كنم. اين جا هستم تا نظرات فني خود را دراختيار سايرين قرار دهم. حتي مي*توانم به فتح*الله زاده نظر فني*ام را انتقال دهم، چراكه ايشان يك مدير ورزشي است.

فارس: ظاهرا به دليل عدم موافقت اعضا با انتخاب مظلومي ناراحت شديد؟

اين طور نيست، گزينه پيشنهادي نخست حجازي بود و پس از انتخاب وي ديگر گزينه ها مطرح نشدند كه من از عدم انتخاب كسي ناراحت شوم.

فارس: با اطرافيان فتح*الله زاده مشكلي داريد؟

هنوز كسي را به عنوان معاون به هيئت مديره معرفي نكرده اند. چگونه بايد مشكل داشته باشم.

فارس: گفته مي شود، اعلام كرديد اگر برخي باشند، كنار مي كشيد؟

بله قربان گو نيستم و بايد نظراتم را مطرح كنم. ممكن است با خيلي*ها اختلاف سليقه يا مشكل شخصي داشته باشم؛ اما آن را در تصميمات باشگاه دخالت نمي*دهم. هنوز كنار فتح*الله زاده كسي نيست كه حرفي بزنم. تنها مي*گويم عده*اي براي به حاشيه بردن تيم آماده شده اند.

فارس: پس آنها را به خوبي مي*شناسيد؟

در حال پيگيري اين موضوع هستم. هر كسي در اين باشگاه قدمي بردارد متوجه مي*شوم و مي*دانم اين حرف*ها از چه كانالي مطرح مي شود.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• رمضاني: نمي*توانم به درخواست حجازي پاسخ منفي بدهم

بازيكن تيم فوتبال استقلال اهواز گفت: هرگز نمي*توانم به درخواست حجازي پاسخ منفي بدهم؛ اما از وي خواسته*ام كه مرا به استقلال تهران نبرد.

سعيد رمضاني در خصوص شايعه حضورش در تيم استقلال تهران گفت: پيش از آنكه حضور حجازي در استقلال تهران قطعي شود، با ايشان صحبت كردم و گفتم از من نخواهيد كه به اين تيم بيايم. البته اگر وي چنين درخواستي را مطرح كند، نمي*توانم روي حرفش حرف بزنم.

وي ادامه داد: اميدوارم به درخواستم توجه كند. استقلال را دوست دارم؛ اما نمي*خواهم به واسطه حضور در اين تيم برايم حاشيه سازي شود.

رمضاني تاكيد كرد: در تيم*هاي بزرگ بازي هاي خوبي را انجام داده*ام، اما نمي*خواهم حجازي اذيت شود و حضور من به عنوان دامادش سوژه منتقدان شود. تصور مي*كنم در صورت حضورم در استقلال تهران، فكرش مشغول مسائل حاشيه*اي شود.

رمضاني درخصوص تيم آينده*اش اظهار داشت: به لطف بازي هاي خوبي كه فصل گذشته انجام داده*ام، چند پيشنهاد خوب دارم؛ اما ابتدا بايد تكليفم با استقلال اهواز مشخص شود. طلب زيادي از اين باشگاه دارم و حتي پول 2 فصل گذشته را دريافت نكرده*ام.

وي ادامه داد: در حال حاضر تنها با شخصي به نام محمد جواد شفيع*زاده از استقلال اهواز در ارتباط هستم. ايشان گاهي اوقات در دسترس نيست يا تلفن همراهش خاموش است. دوست دارم در تيم بمانم، اما بايد بدانم شرايطم چه خواهد شد. فكر نمي كنم جايي اينگونه باشگاهداري *كنند.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• در پي جدايي احتمالي طالب لو

استقلال براي جذب مكاني تلاش مي كند

مسئولان باشگاه استقلال تهران به دليل مشخص نبودن وضعيت طالب لو، به دنبال جذب دروازه بان فجرسپاسي شيراز هستند.

به نقل از پايگاه خبري باشگاه استقلال، در حالي كه وضعيت ادامه همكاري وحيد طالب لو و مهدي رحمتي با اين تيم همچنان نا مشخص است، مسئولان باشگاه درصدد جذب سوشا مكاني هستند.

اين در حالي است كه مكاني يك فصل ديگر با تيم فجر سپاسي قرار دارد؛ اما مسئولان اين تيم اعلام كرده اند درصورت دريافت پيشنهاد مناسب با جدايي وي موافقت خواهند كرد.

مكاني دروازه بان تيم اميد ايران در مسابقات مقدماتي المپيك پكن بود.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• جدايي استقلالي*ها در فضايي دوستانه و مسالمت*آميز

ساعدي: با بازارگرمي بازيكنان مقابله مي*كنيم

دبير هيئت مديره باشگاه استقلال تهران گفت: در فضايي دوستانه و مسالمت*آميز با برخي از بازيكنان قطع همكاري خواهيم كرد و با بازار گرمي مقابله مي*كنيم.

هاشم ساعدي در خصوص سياست*هاي اين باشگاه در فصل نقل و انتقالات گفت: جذب بازيكنان جديد بر اساس نظر و تصميم* سرمربي تيم صورت خواهد گرفت. باشگاه اعلام كرده بود هر بازيكني تمايل به جدايي دارد، مي*تواند در شرايطي كاملا دوستانه و مسالمت*آميز از استقلال برود و ما سپاسگذار و قدردان تلاش*هاي آنها خواهيم بود. هيچ اجباري در كار نيست.

وي ادامه داد: استقلال براي جلوگيري از بازار گرمي شماري از بازيكنان قصد دارد به طور كاملا شفاف عمل كند.

البته اين شفافيت به معناي آن است كه بعد از عقد قرارداد داخلي و هنگام ثبت قرارداد در هيئت فوتبال استان تهران، اطلاع*رساني دقيق انجام خواهيم داد.

ساعدي تاكيد كرد: با توجه به اينكه دستمزد بازيكنان به نوعي از بيت*المال و بودجه دولتي پرداخت مي*شود، با بازارگرمي مقابله مي كنيم تا بودجه بيت*المال حيف و ميل نشود.

ساعدي در خصوص شايعه جدايي چند بازيكن از اين باشگاه اظهار داشت: سياست اصلي ما بر حفظ حرمت و كرامت انسان*هاست. حتي لفظ كنار گذاشتن از نظر ما واژه غير اخلاقي است. علاقمنديم جدايي بازيكنان در شرايط كاملا دوستانه انجام شود.

وي ادامه داد: بعضي از بازيكنان ما ممكن است بازيكنان مفيدي براي تيم باشند؛ اما به دليل آنكه شرايط باشگاه را نمي*پذيرند و يا باشگاه با شرايط آنها كنار نمي*آيد، قصد جدايي دارند و مي*خواهند به تيم*هاي داخلي و خارجي ديگري بروند. بنابراين مانع جدايي آنها نمي*شويم.

ساعدي اظهار داشت: در گذشته بعضي از بازيكنان با استقلال به توافق رسيده و براي عقد قرارداد داخلي با باشگاه چك دريافت كردند؛ اما در نهايت پيش از امضا قرارداد رسمي در هيئت فوتبال استان تهران، با يك تلفن نظرشان را تغيير داده*اند. نمي*خواهيم اتفاقات گذشته تكرار شود

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• شب گذشته

روان خواه با استقلال قرار داد 2ساله امضا كرد

مهاجم تيم فوتبال فجر سپاسي شيراز، شب گذشته قراردادي داخلي به مدت 2 سال با باشگاه استقلال تهران منعقد كرد.

اميد روان خواه شب گذشته با حضور در دفتر باشگاه استقلال با مسئولان اين تيم به توافق رسيد و قراردادي دو ساله امضا كرد.

اين بازيكن كه سابقه بازي در تيم اميد ايران را دارد، امروز به شيراز بازگشت تا با دريافت برگه تسويه حساب، به زودي قرار داد خود را با استقلال به ثبت برساند.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• براي حضور در ليگ برتر هفتم

تمرين تيم فوتبال استقلال از 18 تير ماه آغاز مي*شود

تمرين تيم فوتبال استقلال تهران براي حضور در ليگ برتر هفتم، از روز 18 تير ماه آغاز مي*شود.

تمرين اين تيم از 18 تير ماه آغاز مي*شود.

مسئولان باشگاه در حال رايزني براي جذب بازيكنان مورد نظر خود هستند؛ اين در حاليست كه هنوز محل تمرين مشخص نيست.

استقلال فصل گذشته در ورزشگاه تختي تهران تمرين مي*كرد.

منابع خبري نزديك به استقلال خبر مي*دهند، در صورتيكه زمين چمن كمپ اين تيم تا روز 18 تير آماده شود، آبي*پوشان در اين مكان تمرين خود را آغاز مي*كنند؛ در غير اينصورت، امكان دارد اين تيم در ورزشگاه برق آلستوم يا زمين شهرداري منطقه 5 تمرين كند.

ناصر حجازي، سرمربي جديد استقلال همراه صمد مرفاوي، صادق ورمزيار و حسن ترابپور تمرينات آبي*پوشان را زير نظر خواهند گرفت.

كمپ استقلال در بزرگراه تهران كرج و در حوالي پارك ارم واقع شده است. كلنگ ساخت اين مجموعه در زمان مديريت سابق فتح*اله زاده بر باشگاه به زمين زده شد.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• روانخواه: پيشنهادهاي مالي بهتر از استقلال داشتم

بازيكن جديد تيم فوتبال استقلال تهران گفت: پيشنهادهاي مالي بهتر داشتم؛ اما به دليل علاقمندي به اين باشگاه بزرگ آبي*پوش شدم.

اميدرضا روانخواه اظهار داشت: به شيراز بازگشتم تا برگه تسويه حساب مالياتي را دريافت كنم. قراردادم با فجر سپاسي به پايان رسيد و اكنون بازيكن آزاد محسوب مي*شوم.

وي ادامه داد: پيشنهادهاي مالي بهتر از استقلال نيز داشتم، اما به دليل علاقه به اين تيم، آبي*پوش شدم.

روانخواه درخصوص اينكه چه آرزوهايي در فوتبال دارد، تصريح كرد: رسيدن به تيم ملي و حضور در ليگ*هاي معتبر جهان از آرزوهايم است. هر بازيكني دوست دارد به اين اهداف برسد.

اين بازيكن در خصوص ناصر حجازي عنوان كرد: افتخار كار كردن با اين مربي را نداشته*ام؛ اما مي دانم فوتبال هجومي را دوست دارد و تيم*هاي كه تحت هدايت او بوده*اند، زيبا و تماشاگر پسند بازي كرده*اند.

بازيكن تيم اميد ايران در مورد وضعيت مصدوميت خود گفت: زماني كه درتيم اميد بودم از ناحيه مچ دچار آسيب*ديدگي شدم. البته مصدوميتم جزئي بود و برطرف شد و در شرايط كنوني بسيار آماده هستم.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• بهمني هيچ سمتي در باشگاه استقلال ندارد

يك منبع آگاه در سازمان تربيت بدني گفت: بهمني نزديك به دو ماه است به دليل گزارش نهادهاي نظارتي، سمتي در استقلال ندارد.

اين منبع آگاه كه نخواست نامش فاش شود، عنوان كرد: اين فرد نزديك به 2 ماه است سمت رسمي در اين باشگاه تهراني ندارد.

وي ادامه داد: باتوجه به گزارش*هاي واصله از سوي نهادهاي نظارتي در مورد محمدرضا بهمني، وي ديگر صلاحيت فعاليت در باشگاه استقلال را ندارد؛ به همين دليل، نقشي در اين باشگاه نخواهد داشت.

محمدرضا بهمني مدتي به عنوان بازرس مجمع باشگاه استقلال تهران فعاليت داشت. با حضور هيئت مديره و مديرعامل جديد اين باشگاه، وي ديگر سمتي در اين مجموعه ندارد.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• وحيد طالب لو دروازه بان تيم ملى كشورمان در مورد آخرين وضعيت خودگفت: با پشت سر گذاشتن تمرينات فشرده در اوج آمادگى قرار دارم . انتخاب بازيكنانى كه به عنوان ثابت به ميدان مى روند در محدوده كار كادر فنى است. آنها هستند كه تشخيص مى دهند كدام يك از دروازه بان هاى حاضر در اردو به ميدان بروند.وى افزود: هدف نهايى همه ما اين است كه بتوانيم تيم ملى را به مقام قهرمانى در مسابقات جام ملت ها برسانيم. در اين راه فرقى نمى كند كه روى نيمكت باشيم يا داخل زمين.طالب لو در پايان با اشاره به وضعيتش در استقلال تصريح كرد: در جلسه اى با فتح الله زاده به توافق مقدماتى رسيديم. من هنوز يك سال ديگر با اين تيم قرارداد دارم اما اين مسأله منوط به توافق مالى طرفين است. پس از پايان مسابقات جام ملتها تصميم قطعى را خواهم گرفت.

Comment

• Comment

• پيروز قربانى و مهدى امير آبادى ۲ بازيكن استقلال كه قراردادشان با اين تيم به اتمام رسيده بود، پس از توافق با مسؤولان اين باشگاه، موافقت خود رابراى تمديد قرارداد با استقلال اعلام كردند. در ادامه مذاكرات مسؤولان باشگاه استقلال براى تمديد قرارداد برخى ازبازيكنان اين تيم، گفت وگوهاى لازم با مهدى اميرآبادى و پيروز قربانى انجام شد كه اين ۲ بازيكن موافقت خود را براى تمديد قرارداد با استقلال براى فصل آينده اعلام كردند.آنها موافقت كردند طى روزهاى آينده قرارداد جديدى را با باشگاه به امضا برسانند و آن را در هيأت فوتبال استان تهران ثبت كنند.

Comment

• Comment

• Comment

• Comment

Working...
                                X