Announcement
Collapse
No announcement yet.
F.C Esteghlal
Collapse
X
-
هافبك تيم استقلال تهران گفت: با حضور ناصر حجازى، استقلال فصل آينده با حواشى كمترى روبرو خواهد بود زيرا او به خوبى مى تواند مشكلات بازيكنان را حل كند.مهدى اميرآبادى با بيان اين مطلب افزود: در يك هفته اى كه از تمرينات تيم استقلال گذشته هنوز كار جدى خود را آغاز نكرديم و در اردوى تركيه كه يك هفته ديگر برگزار مى شود، تمرينات اصلى خود را شروع مى كنيم تا با آمادگى كامل در ليگ برتر فصل آينده حاضر شويم.وى در مورد كادر فنى جديد تيم استقلال تهران خاطرنشان كرد: ناصر حجازى با جو استقلال به خوبى آشنا است و به طور حتم مشكلات و مسائل حاشيه اى تيم نسبت بهفصل گذشته كمتر خواهد بود

Comment
-
مصطفي شهبازي دبير هيات فوتبال استان تهران گفت: سه بازيكن جديد روز سه*شنبه با تيم فوتبال استقلال تهران قرارداد امضا كردند.
آرش برهاني از تيم پاس سابق به مدت يك سال، حسين كوشكي از تيم مقاومت بسيج فارس به مدت دو سال و احمد خضيراوي به مدت سه سال با باشگاه استقلال تهران قرارداد منعقد كردند.
وي اظهار داشت : مهدي امير آبادي به مدت دو سال و عليرضا منصوريان و محمد نوازي نيز به مدت يك سال قرارداد خود را با باشگاه استقلال تهران تمديد كردند.
شهبازي خاطر نشان كرد : حبيب هوشيار بازيكن فصل گذشته تيم پگاه گيلان نيز با قراردادي دوساله به تيم سايپا تهران پيوست.
دبير هيات فوتبال استان تهران افزود : امير وزيري و ابراهيم شكوري هم دو سال ديگر قرارداد خود را با باشگاه سايپا تهران تمديد كردند.
Comment
-
در روزهاى اخير شايعاتى پيرامون اختلاف بين باشگاه و سازمان تربيت بدنى پيش آمده كه اين بحث هابى اساس و دور از واقعيت است.فتح الله زاده مدير عامل باشگاه استقلال تهران ضمن بيان اين مطلب گفت:متأسفانه برخى شايعاتى كه پيرامون سازمان تربيت بدنى و باشگاه استقلال وجود دارد، تلاش در جهت ايجاد حاشيه در باشگاه است و به هيچ عنوان صحت ندارد.وى ادامه داد:خوشبختانه در اين مدت رئيس سازمان تربيت بدنى وهيأت مديره باشگاه در جهت آرامش ورسيدن استقلال به جايگاه واقعى اش تلاشهاى بسيار ارزنده اى را انجام داده اند و مطمئن باشيد كه امسال استقلال در حد واندازه هاى خود ظاهر خواهد شد.

Comment
-
عليرضا منصوريان، كاپيتان استقلال تهران با ابراز خوشحالى از بابت تمديد قرارداد خود با اين تيم، به ابرار ورزشى گفت: كجا بروم از استقلال بهتر؟ اين تيم آن قدر بزرگ و محبوب است كه نمى توان به تيمى غير از آن فكر كرد. من سال ها است به اين تيم عادت كرده ام.وى افزود: در فصل آتى، رقابت هاىسخت و فشرده اى داريم و فراموش نكنيد كه در اين دور از رقابت هاى ليگ برتر ۴ بازى بيشتر نسبت به فصل قبل انجام خواهيم داد.منصوريان در پايان گفت: كارى به كار ديگر تيم ها ندارم و براى همه احترام قائل هستم با اين همه فكر نمى كنم لايق تر از استقلال تهران تيمى براى قهرمانى در ليگ برتر دوره هفتم وجود نداشته باشد.

Comment
-
مهاجم سابق تيم استقلال تهران گفت: پس از پايان قراردادم با استقلال، چون اين تيم مرا نخواست به امارات رفتم.سياوش اكبرپور گفت: وقتى قراردادم با استقلال تمام شد، هيچ كدام از مسئولان با من تماس نگرفتند تا براى تمديد قراردادم جلسه اى برگزار كنم، من هم به اين نتيجه رسيدم كه استقلال مرا نمى خواهد و بهتر است از اين تيم جدا شوم.وى ادامه داد: براى تمديدقراردادم با استقلال شرايط خاصى داشتم و مسايل مالى برايم اهميت زيادى داشت كه شايد استقلال توانايى پرداخت مبلغ مورد نظر مرا نداشت.اكبرپور افزود:مدت ۳ سالى كه در باشگاه استقلال بودم همه تلاشم را براى موفقيت اين تيم انجام دادم و تهمت هاى كم كارى را نمى پذيرم.اكبرپور در مورد موفقيت تيم الظفره گفت: اين تيم تازه به ليگ امارات صعود كرده و با جذب بازيكنان مطرح به قهرمانى در امارات چشم دوخته است.

Comment
-
ديروز ۵ بازيكن باحضور در هيأت فوتبال تهران قرارداد خود را با تيم هاى مدنظرشان ثبت كردند.آرش برهانى با قراردادى يك ساله به استقلال پيوست. احمدخذيراوى نيز با قراردادى ۳ ساله به همين تيم ملحق شد، ضمن اين كه مهدى اميرآبادى نيز قراردادش را تا ۲ سال ديگر با استقلال تمديد كرد.ديروز همچنين امير وزيرى و ابراهيم شكورى قراردادشان را براى ۲ سال ديگر با سايپا تمديد كردند.

Comment
-
دروازه بان تيم استقلال گفت: بازى دوستانه مقابل قونيه اسپور نشان داد كه تيم ما توانايى بالايى دارد و مى توان به آينده اين تيم اميدوار بود.وحيد طالب لو با بيان اين مطلب اظهار داشت: براى ما انجام بازى دوستانه مقابل قونيه اسپور كه جزو تيم هاى دسته اولى ليگ تركيه است خيلى مهم بود. تيم تركيه اى نيز اهميت ويژه اى براى اين بازى قائل بود، از آن جهت كه نخستين بازى تداركاتى آنها پيش از حضور در ليگ تركيه به حساب مى آمد و قصد داشتند توانايى خود را بعد از اردوى اتريش بسنجند.وى ادامه داد: تركيه اى ها گمان مى كردند مى توانند با بيش از ۴ گل تيم استقلال را شكست دهند. آنها ما را دست كم گرفته بودند اما زمانى كه بازى آغاز شد فهميدند شرايط تا آن اندازه كه فكر مى كنند به سودشان نيست. بازيكنان استقلال با اينكه دوران بدنسازى را پشت سر مى گذارند و بدنهايشان سنگين بود فراتر از حد تصور ظاهر شدند و نتيجه مناسبى گرفتند. وى افزود: بازيكنان استقلال با غلبه بر قونيه اسپور نشان دادند توانايى بالايى دارند. اين تيم با تمرينات بيشتر، تقويت نقاط قوت و برطرف كردن نقاط ضعف قطعاً تيمى آماده در مسابقات ليگ برتر خواهد بود. طالب لو با مثبت ارزيابى كردن شرايط اردوى اين تيم در تركيه گفت: تيم در اين كشور آرامش دارد و بازيكنان هيچ كم و كاستى ندارند. شايد تنها مشكل استقلال و ديگر تيم هايى كه در كمپ طارق جبال تمرينمى كنند از نظر تغذيه باشد.وى با مطلوب ارزيابى كردن حضوركادر فنى جديد در تيم فوتبال استقلال اظهار داشت: با توجه به اينكه هنوز هم آقاى مرفاوى در تيم استقلال حضور دارند با نحوه تمرينات چندان نا آشنا نيستيم. قدرمسلم مربيان ما سعى مى كنند با همفكرى تيم را هدايت كنند كه همين مسأله در نهايت باعث رشد استقلال مى شود.

Comment
-
بازيكن فصل قبل استقلال گفت: مسئولان پرسپوليس هيچ پيشنهادى به من نداده و فقط از طريق واسطه ها برايم پيغام فرستاده اند.جبارى جهت مذاكره براى تمديد قرارداد خود با استقلال به ايران بازگشته و به احتمال فراوان روز پنجشنبه در اولين روز بازگشت فتح الله زاده از تركيه با وى ديدار وگفت وگو خواهد كرد.جبارى در اين ارتباط گفت: اولويت نخست من استقلال است و قصد دارم در اولين فرصت به ديدار فتح الله زاده رفته و شرايط تمديدقراردادم را با استقلال بررسى كنم. استقلال خانه من است و خود را مديون اين تيم و هوادارانش مى دانم.جبارى تاكيد كرد: پرسپوليس پيشنهادى به من نداده است و تنها از طريق واسطه ها با خبر شدم كه آنها براى به خدمت گرفتن من ابراز تمايل كرده اند اما همانطور كه بارها اعلام كرده ام اولويت اصلى من براى بازى در ايران استقلال است و اميدوارم شرايط به نحوى مهيا شود تا بتوانم به زودى قراردادم را با اين تيم تمديد كنم.

Comment
-
مسئولان باشگاه استقلال در نظر دارند پيش از آغاز فصل هفتم مسابقات فوتبال ليگ برتر در مراسمى ضمن معرفى بازيكنان و مربيان از زحمات آنها قدردانى كنند. همه ساله باشگاه استقلال اقدام به برگزارى مراسمى با نام جشن پيراهن مى كند. امسال نيز اين مراسم طى هفته آينده در يكى از هتل هاى تهران برگزار خواهد شد. در اين مراسم ضمن اعلام شماره بازيكنان، مربيان و نفرات جديد تيم به اهالى فوتبال و رسانه ها رسما معرفى مى شود. مسئولان باشگاه استقلال همچنين در نظر دارند از پيشكسوتان اين باشگاه، نمايندگان رسانه هاى گروهى براى شركت در اين مراسم دعوت به عمل آورند. جشن پيراهن تيم فوتبال استقلال طى هفته آينده در روز بيست و دوم يابيست و سوم مرداد ماه برگزار خواهد شد.

Comment

Comment