در حالى كه پيوستن مجتبى جبارى به پرسپوليس به دليل توقع مالى بالاى او در حال منتفى شدن است و احتمال بازگشت او به استقلال مى رفت، ناصر حجازى سرمربى آبى پوشان آب پاكى را روى دست همه ريخت و با اعلام اينكه جبارى را نمى خواهد، احتمال پيوستن او به استقلال را به صفر رساند.حجازى ديروز از بازيكنان تيم خواست كه به جبارى اطلاع بدهند كه ديگر در استقلال جايى ندارد و مى تواند به هر تيمى كه مايل است، بپيوندد.به اين ترتيبجبارى بايد قيد پيوستن به استقلال را بزند!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
F.C Esteghlal
Collapse
X
-
مجتبى جبارى ديروز مذاكرات مقدماتى را با تيم استيل آذين انجام داد. او در خصوص تيم آينده اش گفت: به احتمال زياد امروز با تيم جديدم قرارداد مى بندم. جبارى اظهار داشت: ديروز مذاكراتى با يكى دو تيم انجام دادم وبه احتمال زياد امروز با تيم جديدم قرارداد امضاء مى كنم. وى در مورد احتمال حضورش در استقلال تهران نيز گفت: صحبتهاى بسيارى در اين مورد انجام شده و سرمربى استقلال حرفهايى را زد كه به نظر من ناشى از اعمال نظر مسئولان باشگاه بوده است. براى حجازى به عنوان پيشكسوت بزرگ باشگاه استقلال احترام قائل هستم و اطمينان دارم كه اگر وى صحبتهاى من را نيز مى شنيد اين گونه اظهار نظر نمى كرد. اما همان طور كه قبلا گفته ام تنها شرط من براى ادامه مذاكرات با استقلال عذر خواهى فتح الله زاده است. جبارى در مورد خبر مذاكره با سايپا اظهار داشت: با سايپا مذاكره نكرده ام و تيم آينده من امروز مشخص مى شود.

Comment
-
مجتبى جبارى در يك قدمى پرسپوليسى شدن دوباره به تيم سابقش استقلال پيوست تا به نوعى مشخص شود كه آنچه تا امروز رخ داده است،سوءتفاهماتى بوده كه هم در نهايت براى همه ختم به خير شد و جبارى دوباره در تيم محبوبش باقى ماند.على فتح الله زاده مديرعامل استقلال ديروز درباره تمام حرف و حديث هايى كه درباره مجتبى جبارى به گوش مى رسيد گفت: باور كنيد كه من دلم براى جبارى سوخت، او با من تماس گرفت واز سوء تفاهماتى كه تا آن روز رخ داده بود برايم حرف زد و من هم تحت تأثير حرفهاى او قرار گرفتم، چرا كه اعتقاد دارم جبارى بازيكن جوان و آينده دارى است و به خاطر يك اشتباه نبايد فوتبالش نابود شود. او حالا بازيكن سرحال و قبراقى است كه دوباره به تيم سابق خود پيوسته است.فتح الله زاده درباره شرايط تيمى استقلال گفت: بازيكنان بسيار خوبى داريم و طى اين مدت هم تمرينات منظمى را پشت سر گذاشته ايم، هدف ما قهرمانى در ليگ هفتم است، اما اگر اين اتفاق هم نيفتاد چيزى از ارزش كادر فنى و بازيكنان استقلال كم نخواهد شد.مديرعامل تيم فوتبال استقلال گفت: رئال مادريد با آن همه فوق ستاره بعد از۴ سال قهرمان شده اما ما با بازيكنان بسيار جوان و آينده دارى را داريم كه مى توانند امسال استقلال را به يك تيم غيرقابل مهار تبديل كنند.فتح الله زاده گفت: تمام تلاش ما اين است كه بازيكنان خود را حفظ كنيم، اما اگر بازيكنى بخواهد از استقلال برود، مابايد پيش از رفتن او جايگزينش را مشخص كنيم.فتح الله زاده گفت: در حال حاضر كمبود بازيكن نداشته و نداريم و براى حضور قدرتمند در ليگ،خودمان را آماده مى كنيم.

Comment
-
مديرعامل باشگاه فرهنگي ، ورزشي استقلال تهران گفت سقف قرارداد بازيكنان تيم فوتبال استقلال ۱۵۰ميليون تومان است كه براي سه بازيكن استثنا قائل شديم و در حدود ۲۰۰ميليون پرداخت مي*كنيم.
" علي فتح*الله*زاده" روز دوشنبه با بيان اين مطلب گفت طبق مصوبه هيات مديره، سقف قراردادها ۱۵۰ميليون تومان است البته استثناهايي نيز دارد و مي*توانيم حداكثر تا سقف ۲۰۰ميليون تومان پرداخت كنيم و ما براي دو بازيكن اين مبلغ را در نظر گرفته*ايم.
وي افزود : البته جباري هزينه*اي ۴۰ميليون توماني براي درمان نيز دارد و با اين وضع قراردادش حدود ۲۰۰ميليون تومان شد.
فتح الله زاده درباره حميد شفيعي گفت: تلاش مي*كنيم اين بازيكن را به خدمت بگيريم . رضايت نامه اين بازيكن از طرف باشگاه سپاهان براي باشگاه سايپا صادر شده است، اما اين بازيكن تمايلي به حضور در سايپا ندارد.
فتح*الله زاده درباره انتقال آرش برهاني به تيم*هاي اروپايي گفت: اين بازيكن را آزاد گذاشتم، چراكه قرار ما اين بود كه هر گاه خواست به يك تيم خارجي برود مانع او نشوم؟ اما برهاني دوست دارد كارش را با استقلال ادامه بدهد.

Comment
-
"عليرضا منصوريان" هافبك باتجربه تيم فوتبال استقلال تهران به علت مصدوميت، نخستين ديدار اين تيم را فصل آينده ليگ برتر فوتبال باشگاه*هاي ايران از دست داد.
پزشك تيم فوتبال استقلال تهران روز دوشنبه گفت : منصوريان به علت آسيب ديدگي پاي چپ خود حداقل دو هفته بايد به فيزيوتراپي بپردازد.
دكتر "نوروزي" افزود : منصوريان به طور حتم ديدار حساس تيم استقلال تهران مقابل استقلال اهواز را از دست خواهد داد.
وي خاطر نشان كرد : اما پزشكان تيم استقلال تهران در صدد هستند تا هافبك باتجربه اين تيم بتواند از هفته دوم در جمع بازيكنان استقلال تهران قرار گيرد.
وي در مورد ساير مصدومان تيم فوتبال استقلال تهران گفت : امير حسين صادقي دچار آسيب ديدگي جزيي است كه با چند جلسه فيزيوتراپي مصدوميت اين بازيكن بر طرف مي*شود.
نوروزي در مورد وضع جسماني مجتبي جباري اظهار داشت : خوشبختانه در تست پزشكي كه از اين بازيكن به عمل آمد، هيچ*گونه مشكلي درخصوص مصدوميت اين بازيكن مشاهده نشد.
وي ادامه داد : همانطور كه پزشكان هلندي تاييد كرده بودند اين بازيكن در سلامتي كامل بسر مي*برد و آماده همراهي تيم استقلال تهران در فصل جديد ليگ برتر باشگاه*هاي ايران است.
هفتمين دوره رقابت*هاي فوتبال باشگاه*هاي برتر ايران ۲۶مردادماه امسال همزمان با ولادت امام حسين (ع) آغاز خواهد شد كه*تيم استقلال تهران در ديداري حساس به مصاف استقلال اهواز مي*رود.

Comment
-
با انجام ديداري بين تيم*هاي فوتبال باشگاه هنرمندان ايران و استقلال تهران، ورزشگاه 20 هزار نفري بم افتتاح و به بهره*برداري مي*رسد.
به گزارش روابط عمومي باشگاه هنرمندان ايران ، اين مسابقه*ي دوستانه در چارچوب برنامه*هاي هفته*ي فرهنگي بم روز سه*شنبه 20 مرداد ماه ساعت 18 انجام مي*شود.
بر اساس اين گزارش در نشستي كه روز يكشنبه 14 مرداد ماه ما بين حسين ياريار مديرعامل باشگاه هنرمندان، فتح الله زاده مديرعامل باشگاه استقلال تهران و مرتضي آتش زمزم مشاور فرهنگي وزير مسكن در محل وزارت مسكن به انجام رسيد، جزييات برگزاري ديدار افتتاحيه استاديوم بم بررسي و مورد موافقت نهايي قرار گرفت.
اين گزارش مي*افزايد، ديدار دوستانه ديگري روز يكشنبه 21 مرداد ماه بين باشگاه هنرمندان ايران ومنتخب بم برگزار مي*شود كه در تيم ميزبان نفراتي همچون علي دايي، خداداد عزيزي و ... به ميدان مي*روند.

Comment
-
نشست هيأت مديره باشگاه استقلال تهران، يكشنبه شب برگزار شد و اعضا در خصوص مسائل و مشكلات روز باشگاه به بحث و تبادل نظر پرداختند.دراين جلسه فتح الله زاده گزارشى كامل از فعاليت هاى تيم فوتبال استقلال در فصل نقل و انتقالات و اردوى تركيه ارائه كرد. توجه ويژه مديران باشگاه استقلال در نشست يكشنبه شب ، معطوف به چگونگى كسب درآمد و حل مشكلات مالى پيش از آغازمسابقات ليگ برتر بود. يكى ديگر از مسائلى كه مورد توجه آنها قرار گرفت، فراهم آوردن شرايطى براى اجراى پروژه ساخت مجموعهورزشى استقلال بود.

Comment
-
سخنگوى باشگاه استقلال تهران گفت: تا زمانى كه قراردادى به طور رسمى ثبت نشود، هيچنقل و انتقالى قطعى نيست و اميدواريم شفيعى به استقلال بيايد.هاشم ساعدى اظهار داشت: حميد شفيعى بازيكن ارزشمندى است كه كادر فنى ما به او احتياج دارد. باشگاه استقلال با مجوز مسئولان سپاهان با اين بازيكن مذاكره كرده و به توافق كامل رسيد.تنها مشكل، صدور رضايتنامه از طرف باشگاه سپاهان براى اين انتقال بود.سخنگوى استقلال افزود: ۲۰ روز پيش قرار بود بخشى از مبلغ درخواستى سپاهان را به صورت نقدى و بخشى رابا چك مدت دار پرداخت كنيم. اين مسأله عرف است. البته چندى قبل اعلام كرديم حاضريم كل مبلغ درخواستى را نقدى پرداخت كنيم اما مدير عامل سپاهان در مشهد بود و قرار شد پس از بازگشت در اين خصوص تصميم گيرى شود.ساعدى تاكيد كرد: انتقالى رضايت بخش است كه باشگاه مبدا، بازيكن و باشگاه مقصد راضى باشند و اگر شفيعى مخالف پيوستن به سايپا است اين انتقال از نظر قانونى و اخلاقى خلاف است.وى ادامه داد: براى باشگاه سپاهان و شفيعى آرزوى توفيق مى كنم اما هنوز ۴۸ ساعت ديگر تا پايان مهلت نقل و انتقالات باقى مانده است و اميدواريم شفيعى با استقلال قرار داد امضا كنند.

Comment

Comment