Announcement

Collapse
No announcement yet.

F.C Esteghlal

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Comment

• Comment

• مهدى اميرآبادى با اشاره به اولين بازى تيمش مقابل استقلال اهواز در هفته اول ليگ برتر گفت: تحت هر شرايطى بايد ۳ امتياز را بگيريم، چون پيروزى در بازى اول اهميت زيادى دارد.وى با بيان اين مطلب اظهار داشت: طرفداران استقلال از ما قهرمانى مى خواهند و نبايد به سادگى امتياز از دست بدهيم. در اولين بازى ميزبان هستيم و براى نشان دادن قدرت استقلال بايد گام اول را محكم برداريم.اميرآبادى در ادامه گفت: آبى پوشان جنوبى با مربيگرى فيروز كريمى، انگيزه زيادى براى امتياز گرفتن از استقلال دارند اما ما نيز چاره اى جز شكست دادن اين تيم نداريم.وى در خصوص شرايط استقلال گفت: خوشبختانه تمرينات منظمى را زيرنظر كادرفنى پشت سر گذاشتيم وبازيكنان انگيزه زيادى دارند. به نظر من استقلال نسبت به فصل گذشته قوى تر شده و تيم جوان ترى داريم. اگر مشكل خاصى ايجاد نشود، شانس زيادى براى قهرمانى خواهيم داشت. اميرآبادى با اشاره به وضعيت خودش اظهار داشت: در شرايط خوبى به سر مى برم و نهايت تلاشم را انجام مى دهم تا در تركيب ثابت بازى كنم. البته موفقيت استقلال از همه چيز مهم تر است و اگر نيمكت نشين هم باشم، اعتراضى نخواهم كرد.

Comment

• Comment

• هافبك تيم فوتبال استقلال گفت: به علت دورى يك ساله از فوتبال، شرايط انجام بازى كامل در اوايل فصل را ندارم. مجتبى جبارى افزود: مصدوميتم به طور كامل بر طرف شده اما به دليل دورى يكساله از ميادين فوتبال انجام بازى ۹۰ دقيقه اى برايم مشكل ساز است.وى گفت: در بازى دوستانه اى كه مقابل كوثر برگزار كرديم براى دقايقى وارد زمين شدم تا در شرايط بازى قرار بگيرم. شركت در بازى هاى دوستانه براى هماهنگى بازيكنان جديد با قديمى هاى تيم خيلى مفيد است و نتيجه اين بازى ها خيلى مهم نيست. جبارى خاطر نشان كرد: در نخستين بازى استقلال در ليگ برتر مقابل استقلال اهواز به طور كامل بازى نمى كنم اما از هفته هاى بعد مى توانم استقلال را به طور كامل همراهى كنم.

Comment

• مسئولان باشگاه استقلال به بازيكنانشان اعلام كرده اند در صورت پيروزى مقابل استقلال اهواز در بازى نخست ليگ برتر هفتم، به هر يك از آنان مبلغ ۵۰۰ هزار تومان به عنوان پاداش پرداخت خواهد شد. مبلغ ياد شده به بازيكنانى كه به صورت ثابت به ميدان بروند، تعلق خواهد گرفت. در اين بين نيمكت نشين ها نيز مبلغ ۲۵۰ هزار تومان دريافت خواهند كرد.

Comment

• سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت : اميدوارم فردي رييس فدراسيون فوتبال شود كه بتواند اين فوتبال را از گرداب خارج كند.

به گزارش سايت باشگاه استقلال ، ناصر حجازي افزود : به نفع ماست كه هر چه سريعتر رييس فدراسيون فوتبال را مشخص كنيم.

وي گفت: تلاش مي*كنيم كه تيم را براي بازي اول به هماهنگي لازم برسانيم.

وي در خصوص مصدوميت احتمالي بازيكنان در ديدارهاي تداركاتي گفت : اگر بازيكنان را در تركيب نگذاريم گله مي*كنند واگر آنها را بازي دهيم همه مي*گويند شايد مصدوم شوند!.

وي گفت: فوتبال همين است هم محروميت دارد هم مصدوميت.من بايد تركيب دلخواهم را به دست بياورم ودراين راه از بيشتربازيكنان تيم استفاده*مي*كنم.

حجازي در خصوص جباري گفت : او تقريبا آماده است و ما هر وقت بخواهيم براي ما بازي مي*كند.

Comment

• Comment

• Comment

• Comment

• Comment

• مربى تيم فوتبال استقلال گفت: خط دفاع تيم ما روى گل اول دچار اشتباه شد. صادق ورمزيار در خصوص ديدار مقابل همتاى اهوازى خود اظهار داشت: در نيمه اول، آن تفكراتى كه داشتيم را پياده نكرديم؛ اما در نيمه دوم با تغييراتى كه ايجاد كرديم، به آنچه مى خواستيم رسيديم. وى درباره اينكه حجازى بيان كرده كه سيستم استقلال ايراد داشت، عنوان كرد: منظور ايشان اين بود كه نفرات ما آماده نبودند و در سيستمى كه مدنظر بود، جانيفتادند؛ در غير اين صورت در نيمه دوم تغيير سيستم نداديم و فقط مهره را تعويض كرديم. ورمزيار در خصوص عملكرد مجتبى جبارى اظهار داشت: روانخواه، بازيكنى كه جايگزين او شد، عملكرد خوبى داشت امانمى توانيم بگوييم كه مجتبى خوب نيست او متخصص اين پست است. خودمان فكرهاى ديگرى در مورد اينبازيكن داشتيم و انتظار ديگرى از او مى رفت.وى اضافه كرد: جبارى بايد آماده تر از اين شود. مطمئن باشيد اگر به شرايط مطلوب برسد، كسى نمى تواند مثل او باشد. كادر فنى هم بايد به او كمك كند تا همان جبارى سابق شود. ورمزيار درباره دفاع خطى و مشكلات بازيكنان خط دفاع اظهار داشت: به نظرم بازيكنان ما با اين روش ، مشكلى ندارند فقط چون تيم هنوز به هماهنگى لازم نرسيده، در نيمه اول همه فشار روى خط دفاع بود. نيمه دوم با تغييراتى كه داديم، استقلال اهواز نتوانست حمله آنچنانى روى دروازه ما داشته باشد. مربى تيم استقلال درباره گل اولى كه استقلال اهواز به ثمر رساند، عنوان كرد: هميشه روى حوادث است كه گلى به ثمر مى رسد. ما هم منكر زيبايى گل استقلال اهواز نمى شويم؛ اما تا اشتباهى رخ ندهد، گلى هم به ثمر نمى رسد. خط دفاع ما هم روى اين گل كوتاهى كرد.

Comment

• هافبك استقلال تهران گفت: با اينكه در نيمه دوم بازى مقابل استقلال اهواز به ميدان رفتم اما هنوز به مرز آمادگى صد درصد براى همراهى تيم نرسيده ام. اميد رضا روانخواه با بيان اين مطلب اظهار داشت: من در جريان تمرينات پيش فصل دچار مصدوميت شدم و تا روز يكشنبه هفته گذشته در تمرينات شركت نداشتم. با اين وجود تا روز بازى برابر استقلال اهواز خود را آماده بازى كردم و يك نيمه به ميدان رفتم.وى ادامه داد : هنوز به مرز آمادگى كامل نرسيده ام و گمان مى كنم مربيان نيز به همين خاطر از وجود من در بازى با استقلال اهواز فقط در يك نيمه استفاده كردند. قطعا با تمرين بيشتر توانايى ۹۰ دقيقه بازى براى استقلال را پيدا خواهم كرد. هافبك تيم استقلال در توجيه بازى نه چندان قابل قبول اين تيم در نيمه نخست ديدار مقابل استقلال اهواز گفت : مربيان استقلال پس از آنكه سال ها اين تيم با سيستم ۳ دفاع بازى كرده تصميم به تغيير سيستم گرفته اند. با توجه به مشكلاتى كه براىبرگزارى بازى هاى تداركاتى داشتيم فرصت نيافتيم تا خود را با اين روش جديد هماهنگ كنيم به همين خاطر بازيكنان قدرى ناهماهنگ نشان دادند. وى افزود: بازيكنان شناخت زيادى از پست هاى جديد و بازيكنان كنارى هم نداشتند و طبيعى بود كه آشفته باشند. دربين ۲ نيمه ، مربيان توصيه هاى به بازيكنان داشتند و آنها را با شرح وظايفشان آشنا كردند كه باعث شد در نيمه دوم بهتر بازى كرده و نتيجه را از آن خود كنيم. روانخواه با اشاره به اينكه در ديدار مقابل استقلال اهواز در پست هافبك نفوذى بازى كرده است، گفت : پس از آنكه مربيان تصميم به تعويض جبارى گرفتند، من را به جاى وى به زمين فرستادند، با اينكه بدنم در شرايط مسابقه قرار نداشت فكر مى كنم آنچه از من خواسته شده بود را در زمين پياده كردم. هافبك تيم فوتبال استقلال در پاسخ به اين پرسش كه چرا در بازى مقابل استقلال اهواز در چند مورد تك روى داشته است، گفت : من اين كار را تنها به اين خاطر انجام دادم كه تيم فرصت استفاده از ضرباتايستگاهى را پيدا كند. در ۲ صحنه نيز به اين موقعيت رسيديم كه حاصل آن يك گل و يك موقعيت خطرناك روى دروازه استقلال اهواز بود. قطعاً تمام اين كارها در خدمت تيم بوده است.

Comment

• سعيد لطفى مدافع استقلال چند سالى ا ست كه در اين تيم حضور دارد و با وجود اين كه چندان به او بازى نمى رسد، همچنان آبى پوش مانده است . لطفى در مورد ديدار اول استقلال در ليگ برتر هفتم گفت: خيلى مهم بود كه بتوانيم در اولين گام برنده ظاهر شويم . با توجه به اينكه پرسپوليس حريفش را شكست داده بود اگر ما نمى توانستيم استقلال اهواز را ببريم از لحاظ روانى برايمان بد مى شد . وى افزود: من از ابتدا در تركيب ثابت تيم قرار داشتم اما خودم بازى نكردم چرا كه سرما خوردگى خفيفى داشتم و دكتر نوروزى به من توصيه كرده بود از بازى چشم پوشى كنم . لطفى در پايان تصريح كردكه امسال استقلال متفاوتى در مسابقات حضور پيدا خواهد كرد. ما نفرات بسيار خوبى جذب كرده ايم وشانس اول قهرمانى محسوب مى شويم . مطمئناً با گذشت زمان وهماهنگ تر شدن بازيكنان، هواداران شاهد نمايش فوتبال زيباترى از سوى استقلال خواهند بود.

Comment

• محسن بياتى نيا مهاجم استقلال با مثبت ارزيابى كردن حضور فرهاد مجيدى در اين تيم گفت: فرهاد بازيكن بزرگى است وقطعاً مى تواند به تيم كمك كند . او جزيى از خانواده استقلال است وحالا در حقيقت به خانه خودش بازگشته است . وى افزود: دريك تيم هر بازيكنى جايگاه خودش را دارد .من نگران آمدن مجيدى نيستم چون او جاى مرا تنگ نمى كند. من كار خودم را مى كنم او هم كار خودش را و در نهايت اين سرمربى تيم است كه تصميم مى گيرد چه تركيبى از بازيكنان را مورد استفاده قرار دهد . بياتى نيا درپايان تصريح كرد: مقابل ملوان كار سختى پيش رو داريم . اين اولين بازى خارج از خانه ما در فصل جديد است . بايد بتوانيم نتيجه لازم را كسب كنيم تا از قافله تيم هاى بالاى جدول عقب نيفتيم .

Comment

Working...
                                X