على عليزاده مهاجم استقلال در مورد علت نيمكت نشينى اش در بازى مقابل استقلال اهواز گفت: واقعاً مى گويم كه برايم هيچ فرقى نمى كند روى نيمكت بنشينم يا بازى كنم، مهم موفقيت تيم است . وقتى تيم به پيروزى مى رسد همه بازيكنان خوشحال هستند چه آنها كه ثابت بازى مى كنند و چه آنها كه نيمكت نشين هستند . وى افزود: بايد اضافه كنم اگر نتيجه ۳ بر ۲ نمى شد وما نمى برديم حتماً حجازى از من استفاده مى كرد . به هر حال من هم قابليت هايى دارم كه سرمربى تيم به آن ها واقف است . عليزاده در پايان تصريح كرد: تا پايان ليگ فرصت زيادى باقى مانده است . من هم وقت دارم كه خودم را به تركيب اصلى تحميل كنم . مطمئن باشيد در بازى هاى بعد به ميدان خواهم رفت .
Announcement
Collapse
No announcement yet.
F.C Esteghlal
Collapse
X
-
هافبك تيم فوتبال استقلال تهران گفت: با توجه به عملكرد خوبم در تمرينات فكر مى كردم در بازى مقابل استقلال اهواز جزو نفرات ثابت تيم باشم. مهرداد پولادى اظهار داشت: در تيم استقلال با توجه به حضور ناصر حجازى آماده ترين بازيكنان فرصت بازى پيدا مى كنند. هر بازيكنى كه بتواند در تمرينات خود را نشان دهد مى تواند در تركيب اصلى تيم حضور يابد. وى ادامه داد: من طى تمرينات پيش فصل سعى كردم يكى از بهترين ها باشم و گمان مى كنم توانستم اعتماد مربيان را جلب كنم. با توجه به رضايت مربيان مى دانستم به احتمال زياد در بازى مقابل استقلال اهواز جزو نفرات ثابت خواهم بود. مهاجم تيم فوتبال استقلال در توجيه عملكرد نه چندان مناسب خود در نيمه نخست ديدار مقابل استقلال اهواز، گفت: چون براى اولين بار بود كه در تركيب استقلال به ميدان مى رفتم با ساير بازيكنان هماهنگ نبودم و نتوانستم عملكرد خوبى داشته باشم. با گذشت زمان ضمن آشنايى با جو ورزشگاه راحت تر بازى كردم و خواسته مربيان را به اجرا درآوردم.

Comment
-
مربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت حضور " فرهاد مجيدي " در اين تيم در خط حمله اين تيم مشكلي ايجاد نخواهد كرد.
" عبدالصمد مرفاوي " روز دوشنبه با بيان اين مطلب گفت پيوستن مجيدي به تيم استقلال سبب ايجاد تراكم در خط حمله اين تيم نخواهد شد، درست است كه وي يك مهاجم است اما فراموش نكنيم كه او قابليت بازي در پست*هاي ديگر به*ويژه در خط هافبكم را نيز دارد.
وي افزود حضور او نه تنها باعث ايجاد خلل در كار مهجمان نمي*شود بلكه باعث ايجاد انگيزه و رقابت بين ساير بازيكنان مي*شود و اين امر باعث پيشرفت تيم خواهد شد.
وي در مورد بازي اين هفته تيم استقلال با ملوان بندرانزلي درچارچوب ليگ برتر فوتبال باشگاه*هاي ايران اظهار داشت:مطمئنا در اين بازي بهتر از بازي اول ظاهر خواهيم شد در نظر داشته باشيد كه استقلال در اين فصل علاوه بر تغييرات زياد ، سيستم بازي خود را نيز عوض كرده است و براي رسيدن به شرايط ايده*آل خود نياز به گذشت زمان داريم .

Comment
-
هافبك تيم فوتبال استقلال تهران گفت به تمرينات ويژه*اي نياز دارم تا در هفته آينده بتوانيم در تركيب اصلي تيم فوتبال استقلال تهران قرار بگيرم .
" مجتبي جباري " روز دوشنبه با بيان اين مطلب اظهارداشت براي رسيدن به آمادگي كامل تلاش مي*كنم ولي به زمان نياز دارم .
جباري با اشاره به پيروزي تيم استقلال تهران مقابل استقلال اهواز در هفته اول ليگ برتر گفت پيروزي برابر استقلال اهواز شروع خوبي بود. از قبل هم گفته بودم استقلال ناهماهنگ است، به دليل آنكه فرصت انجام بازي تداركاتي نداشتيم. گل*هايي هم كه دريافت كرديم به همين دليل بود.
جباري در خصوص بازي*اش اظهار داشت: براي مسابقه آماده نبودم و قرار بود فقط ۱۵تا ۲۰دقيقه بازي كنم، اما به صلاحديد مربيان، در تركيب اصلي قرار گرفتم. شروع خوبي داشتم و بدون مشكل بازي كردم.

Comment
-
"فرهاد مجيدي" عصر دوشنبه با حضور در هيات فوتبال استان تهران قرارداد خود را با باشگاه استقلال تهران منعقد كرد. مجيدي با قراردادي يكساله از تيم النصر امارات عربي متحده به تيم فوتبال استقلال تهران پيوست . مجيدي گفت : خوشحالم كه بعد از هشت سال، بار ديگر به خانه خود بازگشتم. مجيدي اظهار داشت : با بازگشت علي فتح الله زاده و ناصر حجازي به باشگاه استقلال تهران، شرايط حضورم در اين تيم مهياد شد به طوريكه پس از مذاكره با مسئولان و مربيان اين تيم، دوباره به تيم سابق خود برگشتم.
ملي*پوش اسبق فوتبال ايران در مورد احتمال نيمكت نشيني خود در تيم فوتبال استقلال تهران افزود : تمامي تلاش خود را براي حضور در تركيب ثابت اين تيم به كار مي*گيريم.
وي همچنين از احتمال حضور خود در تركيب تيم استقلال تهران به عنوان بازيكن خط مياني خبر داد.
مجيدي در مورد اختلاف خود با باشگاه النصر امارات گفت : كميته انضباطي فدراسيون بين*المللي فوتبال در اين مورد تصميم*گيري خواهد كرد.
مجيدي پس از انعقاد قرارداد خود با باشگاه استقلال تهران در تمرينات تيم فوتبال اين باشگاه شركت مي*كند.

Comment
-
اميرحسين صادقى گفت: با توجه به شرايط دشوارى كه استقلال در فصل گذشته پشت سر گذاشت، مديريت جديد باشگاه با درايت خود آرامش را بر تيم حكمفرما كرده است. مدافع تيم فوتبال استقلال تهران اظهار داشت: استقلال در فصل گذشته علاوه برمحروميت ازحضور در ليگ قهرمانان آسيا درآخرين هفته هاى ليگ قهرمانى را نيز از دست داد. همه اينها مى تواند براى هر تيمى يك ضربه بزرگ باشد كه به تيم ما درفصل گذشته وارد آمد.وى ادامه داد: با اين شرايط خيلى سخت بود كه تيم ما مشكلات را فراموش كند اما با تلاش و درايت مديريت باشگاه و حضور كادر فنى توانمند، بسيارى از مشكلات برطرف شده است. آنها شرايطى را فراهم آوردند كه بازيكنان به خودباورى رسيده اند و مى خواهند دوباره استقلال قهرمان ليگ شود.صادقى با اشاره به ديدار تيمش مقابل استقلال اهواز گفت: اين بازى يكى از دشوارترين ديدارهاى ما بود. در اين بازى به دليل ناهماهنگى بازيكنان در نيمه اول تا اندازه اى دچارمشكل شديم .علاوه براين مدافعان نيز با تك اشتباهات خود باعث شدند ۲گل دريافت كنيم اما درنيمه دوم بهتر بازى كرديم و در شروع مسابقات ليگ نتيجه اى قابل قبول و اميدواركننده كسب كرديم. وى ادامه داد: دراين بازى مدافعان استقلال ناهماهنگ نبودند. ما به دليل اشتباهات فردى خود به حريف اجازه گلزنى داديم. خود من دراين بازى خيلى راحت از مهاجم استقلال اهواز دريبل خوردم تا دروازه ما باز شود. قطعا در بازى هاى آينده اين ضعف ها برطرف مى شود و تيم هماهنگ ترعمل خواهد كرد. مدافع استقلال با اشاره به تغييرات اعمال شده درسيستم دفاعى اين تيم گفت: بعد از ۱۲ سال استقلال سيستم خود را تغيير داده است. من تنها در رده ملى تجربه بازى در چنين سيستمى را دارم و طبيعى است كه با بازيكنان كنارى ام هماهنگى نداشته باشم. حتما اين ناهماهنگى در بازى هاى آينده برطرف خواهد شد.

Comment
-
سرمربى تيم فوتبال استقلال گفت: اميدوارم هر كسى كه رئيس فدراسيون فوتبال مى شود فوتبال ما را از اين بلاتكليفى خارج كند.ناصر حجازى، افزود: حدود ۱۵ ماه فدراسيون فوتبال بدون رئيس اداره مى شود و با توجه به زحماتى كه هاشمى، سرپرست موقت براى فدراسيون متحمل شد اما در بلاتكليفى به سر مى بريم و اميدوارم رئيس جديد فوتبال ما را از اين گرداب نجات دهد.وى تصريح كرد: براى اينكه ليگى بهتر از ۶ دوره قبلى داشته باشيم نياز به برنامه ريزى دقيق و رفع اشكالات دوره هاى پيش داريم.

Comment
-
على شفيعى زاده، صاحب امتياز تيم استقلال اهواز معتقد است كميته انضباطى بايد مانند تيم هاى ديگر جريمه فيروز كريمى را كاهش داد يا به نحو ديگرى وى را با محروميت مواجه سازد تا اين تيم ضربه هاى بزرگى را از بابت عدم در اختيار داشتم سرمربى در بازى هاى ديگر، متحمل نشود.وى با تاييد مطلب فوق اظهار داشت: شخصا به احكام صادر شده از طرف شاه حسينى اعتقاد دارم چون مطمئنم احكام انضباطى براى تمام تيم ها به صورت قاطع صادر شده اما بايد اين نكته نيز در نظر گرفته شود كه يك مربى نيز ممكن است بر اثر فشارهاى بيرونى، گاهى اوقات حرف هايى را بر زبان جارى سازد. وى در ادامه افزود: حتما نسبت به اين حكم اعتراض خواهيم كرد تا حكم صادره در خصوص كريمى به جريمه نقدى يا احكام ديگر تغيير و تخفيف يابد. مطمئنا اگر مسئولان كميته انضباطى به اين موضوع كه كريمى تحت فشارصحبت هايى را بيان كرده، مطمئنا در احكام خود تجديدنظر خواهند كرد. كميته انضباطى در دفعات گذشته خصوصا در قبال تيم هايى نظير استقلال و پرسپوليس در احكامش تخفيف قائل شده، بنابراين مى تواند چنين مسأله اى براى ما نيز وجود داشته باشد.شفيعى زاده در پايان خاطرنشان ساخت: كريمى، يكى از بهترين مربيان ليگ برتر ايران است. اين مربى به هر طريق صحبت هاى فنى اش را به بازيكنان منتقل مى كند، چنانچه ايشان نتوانند از كنار زمين حرفهايش را به بازيكنان منتقل كنند، اين كار را از طريق بلندگو، بى سيم و يا تلفن همراه به بازيكنان منتقل خواهند ساخت، چه بسا كه پيش از اين نيز چنين كارهايى را از طريق ايشان صورت گرفته بود.

Comment
-
عليرضا منصوريان هافبك محبوب آبى پوشان پايتخت طى اظهار نظرى در مورد مصدوميتش گفت: طبق دستور پزشك تيم فعلاً سبك تمرين مى كنم. به طور قطع به بازى هفته دوم مقابل ملوان نمى رسم اما تمام تلاشم بر اين است كه در ديدار هفته سوم مقابل مس كرمان از بند مصدوميت رهايى يابم. منصوريان همچنين در مورد جذب فرهاد مجيدى گفت: خط حمله هر تيم مهمترين و تأثيرگذارترين بخش تيم است و در داشتن مهاجم خوب و گلزن همواره شما را يك گام به پيروزى نزديكتر مى كند. قطعاً در فصل جديد، تعداد زياد مهاجمان تيم استقلال مشكل ساز نيست، چون مديران و كادر فنى در جذب بازيكنان آگاهانه و با وسواس عمل كرده اند و براى تمام مهاجمين اين فصل تيم، برنامه ريزى شده است.

Comment
-
مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران كه در ديدار اول اين تيم در ليگ هفتم نيمكت نشين بود، اين مسأله را كاملاً عادى اعلام كرد و گفت: هر زمان كه كادر فنى نياز بداند در تركيب خواهم بود.على عليزاده افزود: در حال حاضر فقط تمرين مى كنم تا در شرايط كامل بدنى قرار گيرم و هيچ مشكلى از نظر آمادگى بدنى براى حضور در تركيب استقلال نداشته باشم و هر زمانى هم كه كادر فنى صلاح بداند براى اين تيم به ميدان مى روم.وى ادامه داد: امسال ديگر استقلال مشكل مهاجم ندارد و ديگر نيازى هم به اوت هاى دستى من نيست و تلاش خواهم كرد تا براى تيم خود اگر در تركيب بودم تأثير گذار باشم.مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران خاطر نشان كرد: سال گذشته مشكلات زيادى در تيم بود كه در حين تمرينات انگيزه ما را كاهش داد اما اكنون با روحيه اى كاملاً آماده و مشتاق تمرين مى كنيم و ناصر حجازى با جديت و تبحرى خاص در حال هماهنگ كردن بازيكنان است.

Comment

Comment