Announcement

Collapse
No announcement yet.

F.C Esteghlal

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• فرهاد مجيدى مهاجم استقلال كه پس از مدت ها حضور در ليگ كشور امارات به ايران بازگشته است در مورد آخرين وضعيت خود گفت: من نياز زيادى به تمرينات فشرده بدنسازى ندارم چون بدنم نسبتاً آماده است. با توجه به اين كه در كشورى گرمسير بوده ام و تمريناتم را هم مرتب دنبال كرده ام آماده هستم. وى افزود: در شرايط فعلى به بازى با شيرين فراز (هفته چهارم) مى رسم و اگر كادر فنى صلاح بداند مى توانم در تركيب تيم قرار بگيرم. به هر حال خوشحال مى شوم به استقلال كمك كنم. مجيدى در پايان تصريح كرد: اين كه استقلال مهاجم زياد دارد موضوع نگران كننده اى نيست. بهترين ها در تركيب قرار خواهند گرفت ضمن اينكه حتماً پيش بينى هايى صورت گرفته كه اين تعداد مهاجم جذب شده است.

Comment

• Comment

• اكثر رسانه هاى كشورهاى حوزه خليج فارس از حضور فرهاد مجيدى درفوتبال ايران و باشگاه قبلى خودش يعنى استقلال پس از ۸ سال خبر دادند. اين رسانه ها با اشاره به خلاقيت مجيدى در مدت حضور اين بازيكن در باشگاه هاى الوصل و حضور كم اما مثمرثمر اين بازيكن در تيم هاى العين و الاهلى از ثبت قرارداد يك ساله اين بازيكن با استقلال تهران خبر دادند.

Comment

• Comment

• معاون باشگاه استقلال در خصوص چگونگى حضور ۲ مهاجم جديد اين تيم در ليگ توضيحات لازم را ارائه داد.بهرام اميرى، معاون استقلال اظهار داشت: فرهاد مجيدى اخيرا قراردادش را با استقلال در هيأت فوتبال ثبت كرده است. طبق مقررات، اين بازيكن بعد از ۱۴ روز از زمان ثبت قراردادش مى تواند براى استقلال بازى كند البته تمام اين مسائل منوط به صدور ITC فرهاد مجيدى از فدراسيون امارات است. درخواست صدور ITC از فدراسيون فوتبال امارات شده و اميدواريم هرچه زودتر فدراسيون فوتبال امارات اين كار را انجام دهد. در مورد مجيدى گفتنى است اگر ITC او در روزهاى آينده برسد، وى از هفته چهارم مقابل شيرين فراز مى تواند تيمش را همراهى كند.وى در رابطه با پيشنهاد رسيده از سوى الظفره براى شفيعى خاطرنشان ساخت: شايد مسئولان الظفره با شفيعى صحبتى را انجام داده باشند اما تا اين لحظه با مسئولان باشگاه صحبتى از جانب باشگاه الظفره صورت نگرفته است،بنابراين تا زمانى كه درخواست باشگاه الظفره به صورت رسمى به باشگاه ما ارسال نشود، نمى توانيم در رابطه با وضعيت شفيعى اظهارنظر نماييم.

Comment

• على عليزاده مهاجم استقلال در واكنش به پيوستن فرهاد مجيدى به اين تيم گفت: آمدن مجيدى انگيزه هاى مرا بيشتر كرده است و من تلاشم را براى ثابت بازى كردن بيشتر خواهم كرد.وى با اعلام اين موضوع كه نگران نيمكت نشينى دايمى اش در استقلال نيست ادامه داد: حجازى مرا در تيم حفظ كرده چون به من احتياج دارد. اگر قبولم نداشت كه همان اول فصل عذرم را مى خواست. به هر حال بايد در نظر داشت كه من علاوه بر توانايى هاى عادى مى توانم از هنر پرتاب هاى دستم هم به نفع تيم استفاده كنم.عليزاده در پايان تصريح كرد:مقابل ملوان قطعاً كار ساده اى در پيش نخواهيم داشت. ملوانى ها از لحاظ قدرت بدنى در سطح بالايى قرار دارند و مقابل هوادارانشان هم قطعاً هجومى ظاهر خواهند شد.

Comment

• تیم های استقلال تهران و ملوان انزلی در ورزشگاه تختی انزلی به مصاف هم رفتند كه در پایان ، تیم ملوان موفق شد میهمان خود را با نتیجه 2 بر 1 شكست دهد. هادی تامینی در دقیقه 71 و علی طهماسبی در دومین دقیقه وقت های اضافه برای ملوان گلزنی كردند و پیروز قربانی دردقیقه 73 تك گل استقلال را به ثمر رساند.
                در دومين هفته از هفتمين دوره رقابت*هاي فوتبال قهرماني باشگاه*هاي برتر ايران (جام خليج فارس) عصر پنجشنبه يك ديدار در ورزشگاه درخشان رباط كريم برگزار شد كه طي آن تيم صبا باتري برابر تيم پيكان تهران متوقف شد.

دراين ديدار كه به قضاوت " علي خسروي " انجام شد، دو تيم به تساوي يك بر يك رضايت دادند.

ابوالفضل حاجي زاده در دقيقه ‪ ۳۰‬براي تيم صبا باتري گل زني كرد و فرهاد خانگلي در دقيقه ‪ ۷۵‬گل تساوي تيم پيكان را وارد دروازه حريف كرد.

ديدار تيمهاي ملوان انزلي و استقلال تهران در ورزشگاه تختي بندرانزلي نيز بانتيجه ‪ ۲‬بر‪ ۱‬به نفع تيم ملوان انزلي پايان يافت.

Comment

• "ناصر حجازي" سرمربي با تجربه تيم استقلال تهران بعد از شكست دو بر يك تيمش در ديدار روز پنجشنبه با ملوان انزلي، گفت: ما مغلوب تماشاچيان انزلي شديم. هواداران ملوان امروز سنگ تمام گذاشتند و تيم ملوان نيز دستمزدش را گرفت.

سرمربي تيم استقلال تهران همچنين از عملكرد بازيكنانش ابراز نارضايتي كرد.

در بازي امروز ملوان و استقلال تهران كه در ورزشگاه تختي انزلي برگزار شد، ‪ ۲۰‬هزار هوادار ملوان يكپارچه تيم مورد علاقه خود را تشويق كردند.

در ابتداي اين بازي مدير عامل باشگاه ملوان به پاس، بازگشت مجدد ناصر حجازي به ليگ برتر و زحماتي كه اين مربي ارزشمند طي ساليان سال براي فوتبال كشور كشيده است، هديه*اي به رسم يادبود به وي تقديم كرد.

Comment

• Comment

• ناصر حجازى سرمربى استقلال در خصوص مصاحبه روز گذشته صادقورمزيار عليه قلعه نويى گفت: من وارد اين مسائل نمى شوم و كارى به حرف هاى ديگران ندارم. هركس آزاد است عقايد خود را بيان كند و در روزنامه ها مصاحبه داشته باشد، من هم نبايد درباره هر مصاحبه اى جوابى بدهم.سرمربى استقلال افزود: ورمزيار خودش مصاحبه كرده و خودش هم بايد پاسخگو باشد. من به آرامش تيم فكر مى كنم و مى خواهم در آستانه بازى با مس كرمان شرايط روحى و روانى بازيكنان را مساعد نگه دارم تا برنده مسابقه باشم. هيچ علاقه اى به مسائل حاشيه اى ندارم و از جنجال دورى مى كنم.

Comment

• Comment

• Comment

• Comment

• عبدالرحمان شاه حسيني رييس كميته انضباطي فدراسيون فوتبال گفت : "امير حسين صادقي و وحيد طالب لو" بازيكن و دروازه*بان تيم فوتبال استقلال تهران از سوي اين كميته به محروميت و جريمه نقدي محكوم شدند. اين دو بازيكن به علت رفتار ناشايست در ديدار تيم فوتبال استقلال تهران با مس كرمان به*ترتيب سه و يك جلسه محروم شدند.

وي گفت: صادقي همچنين مبلغ ‪ ۲۰‬ميليون ريال و طالب لو مبلغ ‪ ۱۰‬ميليون ريال نيز جريمه شدند.

باشگاه استقلال تهران نيز به علت فحاشي تماشاگران به داور ديدار تذكر كتبي دريافت كرد كه در صورت تكرار تنبيه شديدتري در مورد اين تيم اتخاذ خواهد شد.

اين باشگاه چهار روز مهلت دارد كه نسبت به اين راي اعتراض كند.

ديدار تيم*هاي فوتبال استقلال تهران و مس كرمان در هفته سوم مسابقات فوتبال قهرماني باشگاه*هاي برتر ايران با نتيجه مساوي يك بر يك به پايان رسيد.

Comment

• Comment

Working...
                                X