Announcement

Collapse
No announcement yet.

F.C Esteghlal

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Comment

• Comment

• فرهاد مجيدى مهاجم استقلال كه بعد از پيوستنش به اين تيم هنوز به ميدان نرفته است در مورد آخرين وضعيت خود گفت: هنوز آن قدر آماده نيستم كه بتوانم بازى كنم. با اين حساب بايد بگويم به بازى باشيرين فراز هم نمى رسم. تا ۱۰ روز آينده به آمادگى دست خواهم يافت و در بازى هفته پنجم مقابل سايپا به ميدان خواهم رفت. وى افزود: مشكلITC من به زودى حل خواهد شد و جاى هيچ گونه نگرانى در اين زمينه وجود ندارد. دليل تأخير اماراتى ها در صدور ITC را نمى دانم اما مطمئن هستم كه مشكلى به وجود نخواهد آمد. مجيدى در پايان تصريح كرد: اعضاى تيم مقابل مس كرمان خوب بازى كردند و كاملاً هجومى ظاهر شدند اما متاسفانه نتوانستند از موقعيت هاى به دست آمده استفاده نمايند. ما مى توانستيم بيشتر از يك گل به مس بزنيم اما اين اتفاق نيفتاد.

Comment

• مربى دروازه بانان تيم فوتبال استقلال تهران گفت: مس كرمان يك امتياز بازى مقابل ما را مديون رحمتى است.حسين ترابپور افزود: مهدى رحمتى مقابل استقلال بازى بسيار خوبى را به نمايش گذاشت و اگر او درون دروازه مس نبود شايد چند گل به ثمر مى رسانديم. وى افزود: از عملكرد طالب لو در چند هفته گذشته رضايت دارم و او از هفته هاى آينده بهتر هم خواهد شد.طالب لو در صحنه گل مس كرمان مقصر نبود زيرا تيم ما در حمله بود و روى ضد حمله با مهاجم حريف تك به تك شد. ترابپور خاطرنشان كرد: هنگامى كه تيمى گل مى خورد تمام بازيكنان مقصر هستند و تنها دروازه بان را نبايد مقصر دانست در ضمن تيم ما به دليل ناهماهنگى بازيكنان در خط دفاع و هافبك گل مى خورد.

Comment

• Comment

• Comment

• مربى تيم فوتبال استقلال تهران پس از تساوى تيمش مقابل مس كرمان با ابراز رضايت از عملكرد بازيكنانش گفت: نتيجه مساوى در خانه قابل قبول نيست اما بازيكنان ما كم كارى نكردند ومستحق پيروزى بوديم. عبدالصمدمرفاوى، افزود: تيم ما به نسبت بهتر از مس كرمان كار كرد و در صورتيكه در زدن ضربات آخر با بدشانسى روبرو نمى شديم با اختلاف چند گل به پيروزى مى رسيديم. حتى داور بازى گل صحيح ما را مردود اعلام كرد تا خيلى راحت ۲ امتياز حساس را از دست بدهيم. همين امتيازات در پايان فصل سرنوشت ساز مى شود.وى درمورد خط دفاع استقلال خاطر نشان كرد: هنوز انسجام لازم را به دست نياورده ايم كه اين امر با توجه به هفته هاى ابتدايى ليگ برتر طبيعى است. به طور حتم در ديدارهاى آتى وضعيت مطلوبى به دست مى آوريم زيرا مدافعان خوبى در اختيار داريم.

Comment

• Comment

• Comment

• Comment

• Comment

• استقلال براى امضا قرارداد با حامى مالى فصل جارى تيم فوتبال اين باشگاه رقمى بالغ بر يك ميليارد و دويست ميليون تومان دريافت كرده است.باشگاه استقلال پيش از آغاز فصل جارى مسابقات ليگ برتر براى تقويت توان مالى تيم فوتبال خود با يكى از موسسات زير مجموعه شهردارى تهران به توافق رسيد. اين موسسه مالى و اعتبارى براى امضاى قرارداد و حمايت مالى از تيم فوتبال استقلال متعهد شده كه براى يك فصل رقمى در حدود يك ميليارد و دويست ميليون تومان به آبى پوشان پرداخت كند كه احتمال دارد به اين رقم تا يكصد ميليون تومان ديگر اضافه شود.مسئولان باشگاه استقلال درحالى موفق به امضا قرارداد با اين حامى مالى شده اند كه رقم دريافتى از اين مؤسسه به عنوان اسپانسر اصلى تا به امروز در اين باشگاه بى سابقه بوده است. باشگاه استقلال كه هنوز بخشى از مطالبات خود را از اسپانسرهاى گذشته دريافت نكرده است با حمايت مالى اين موسسه در نظر دارد ضمن رفع مشكلات مالى با كمك شهردارى تهران اقداماتى در زمينه فرهنگى نيز انجام دهد.

Comment

• مدافع تيم فوتبال استقلال تهران پس از اعلام محروميت ۳ جلسه اى خود گفت: كميته انضباطى در مورد محروميت من عادلانه راى نداده است و من به اين حكم اعتراض دارم. اميرحسين صادقى افزود: در صحنه اى كه باعث اخراج من شد مدافع تيم مس هم مقصر بود، زيرا او مدام روى من خطا مى كرد، من هم پس از اينكه داور تصميم گرفت اخراجم كند به وى گفتم پس حق مدافع مس هم اخراج است اما داور فقط مرا اخراج كرد و همين موضوع باعث عصبانيتم شد. وى گفت: باشگاه استقلال هم به حكم صادر شده در مورد من معترض بوده و قرار است باشگاه طى نامه اى به كميته انضباطى از آنها بخواهد اتفاقات رخ داده در ديدار استقلال و مس را يكبار ديگر بررسى كنند، زيرا ۳ جلسه محروميت براى من واقعا عادلانه نيست. صادقى خاطر نشان كرد: در صورت باقى ماندن ۳ جلسه محروميت من حجازى در مورد انتخاب مدافعان واقعا دچار مشكل مى شود. استقلال با حضور من هم كمبود مدافع داشت چه برسد به حالا كه من هم محروم شده ام و اين موضوع قطعا براى حجازى دردسر ساز مى شود. اميدوارم با تقاضاى فرجام خواهى باشگاه استقلال محروميتم كاهش يابد. وى در مورد اخراج هاى پى در پى از بازى تصريح كرد: فوتبال من خشن است و اين خشونت هم براى يك مدافع طبيعى است. مقابل مس هم به دليل نتيجه بدى كه استقلال گرفته بود وضعيت روحى خوبى نداشتم و اين موضوع باعث اخراجم از زمين شد.

Comment

• فرهاد مجيدى از هفته چهارم مى تواند استقلال را همراهى كند و منعى براى بازى او وجود ندارد. طبق قانون هر بازيكنى كه پس از آغاز ليگ با تيمى قرارداد امضا كند، بايد به مدت ۲هفته از ثبت قراردادش بگذارد. به اين ترتيب، مجيدى مى تواند در هفته چهارم ليگ برتر در مسابقه با شيرين فراز كرمانشاه، براى استقلال بازى كند. حضور مجيدى در تركيب به نظر ناصر حجازى بستگى دارد اما او از نظر قانونى منعى براى بازى نخواهد داشت.ITC اين بازيكن نيز تا امروز به دست استقلالى ها مى رسد.

Comment

• مربى تيم فوتبال استقلال تهران گفت: مهاجمان ما به دليل دقت زياد، فرصت هاى گلزنى را از دست مى دهند. صادق ورمزيار اظهار داشت: استقلال مقابل مس كرمان بازى خوبى انجام داد و از عملكرد نفرات راضى هستيم. مقابل تيمى كه ۱۰ نفر دفاع مى كرد، موفق شديم چند موقعيت تك به تك گلزنى ايجاد كنيم. اين مسائل نشان مى دهد، تيم ما در انجام تاكتيك هايش موفق بوده است. مربى استقلال تصريح كرد: مشكل اصلى تيم ما فشار روحى و روانى است كه به بازيكنان وارد مى شود. آنها استرس زيادى در ميدان دارند. اگر قرار بود عدالت در مسابقه با مس كرمان رعايت شود، بايد ۴ بر يك اين تيم را شكست مى داديم. ورمزيار در خصوص گل نزنى مهاجمان اين تيم اظهار داشت: مهاجمان به دليل استرس فراوان و دقت زياد، موقعيت هاى گلزنى را از دست مى دهند. اگر با آرامش بيشترى بازى كنند، مى توانند گلهاى فراوانى به ثمر برسانند.

Comment

Working...
                                X