داور ديدار استقلال تهران - مس كرمان گفت: اگر بازيكنان استقلال ۱۰ موقعيت گل را از دست داده و پيروز نشده اند به من ارتباطى ندارد، چراكه قضاوت من تاثيرى در نتيجه نداشت.نويد مظفرى اظهار داشت: در بازى روز جمعه پيش از آنكه وحيد طالب لو بر روى مهاجم مس كرمان مرتكب خطا شود، سوت زده و بازى را به نفع استقلال قطع كرده بودم. بنابراين حركت طالب لو نمى توانست يك پنالتى به سود حريف باشد. وى ادامه داد: قبول دارم كه به دليل رفتارى كه طالب لو از خود نشان داد بايد به او يك اخطار مى دادم. حركت او مستحق دريافت كارت زرد بود. اين داور تصريح كرد: در مورد ضربه اميرحسين صادقى به صورت بازيكن مس نيز قبول دارم كه اشتباه كردم و اين مدافع را بايد مستقيما با كارت قرمز اخراج مى كردم اما هيچ حقى از ۲ تيم ضايع نكرده و تنها اشتباهم، اخطار دادن بود. وى ادامه داد: در نبرد استقلال و مس كرمان تاثيرى در نتيجه بازى نداشتم. اگر استقلال پيروز نشده است، به من ارتباط پيدا نمى كند. آنهايى كه به من معترض مى شوند، آيا مى توانند به بازيكن استقلال هم اعتراض كنند كه چرا۱۰ موقعيت تك به تك را از دست داده اند؟ نبايد همه اشتباهات را به گردن داور انداخت.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
F.C Esteghlal
Collapse
X
-
هافبك تيم فوتبال استقلال تهران اعتقاد دارد كه تيم سايپا، با حضور على دايى در رأس كادر فنى، خيلى خطرناك است.مهدى اميرآبادى گفت: استقلال و سايپا هر دو با انگيزه اى مضاعف براى پيروزى مقابل هم قرار مى گيرند و باتوجه به اتفاقاتى كه فصل گذشته در ديدار ۲ تيم رخ داد و ما قهرمانى را تقديم حريف كرديم، اكنون نوبت آن رسيده كه انتقام شكست فصل پيش رابگيريم.وى با اشاره به اينكه حضور على دايى به عنوان سرمربى تيم سايپا روحيه لازم را به حريف مى دهد، خاطر نشان كرد: آنها تيمى قدرتمند در اختيار دارند كه فقط روى بدشانسى تاكنون نتيجه نگرفته اند و ما براى شكست اين تيم بايد خيلى بهتر از ۴ ديدار قبلى خود ظاهر شويم

Comment
-
سرمربى تيم فوتبال استقلال تهران معتقد است: اين تيم نسبت به ديدار فصل قبل مقابل سايپا كاملا تغيير كرده و هيچ فشار روحى اى بازيكنانش را تهديد نمى كند. تيم فوتبال استقلال در حالى به مصاف سايپا مى رود كه طى فصل گذشته هر۲بازى رفت و برگشت را به اين تيم واگذار كرد. قطعاً مهمترين كار مربيان استقلال اين است كه تيمشان را از شوك اين شكست ها خارج كنند. اما حجازى نظرى متفاوت با اين مسأله دارد. او در اين خصوص گفت: مگر استقلال با تيم فصل گذشته به ديدار سايپا مى رود؟! تيم ما در بيشتر پست ها تغييرات داشته است و بعضى از بازيكنان براى اولين بار است كه با پيراهن استقلال به مصاف سايپا مى روند با اين وجود فكر نمى كنم فشار روحى روى بازيكنان باشد، بايد سايپا را ببريم، بايد از آنها انتقام ۲ باخت فصل قبل را بگيريم. استقلال پس از غلبه بر شيرين فراز از نظر روحى و روانى به آرامش رسيده است، با اين شرايط آبى پوشان خود را مهياى ديدار مقابل سايپا كرده اند. حجازى با اشاره به اين نكته افزود: تمرينات خوبى داشته ايم و تيم آماده بازى است و شايد تنها مشكل ما مصدوميت ومحروميت چند نفر از بازيكنان اصلى باشد.اينكه استقلال چطور بر اين مشكل فائق مى آيد، پرسش بعدى است كه حجازى در پاسخ به آن گفت: مشكلى از اين بابت نداريم. بازيكنان جانشين به آمادگى مدنظر ما رسيده اند. همانطور كه در بازى هفته گذشته بازيكنان جانشين عملكرد خوبى داشتند قطعا اين هفته مقابل سايپا نيز ديگر نفرات ذخيره مى توانند از عهده اجرا وظايف خود برآيند. حجازى در پاسخ به اين سئوال كه آيا نسبت به تيم فوتبال سايپا شناخت داريد؟ گفت: شناخت آنچنانى از تيم سايپا ندارم. با توجه به فيلم بازى هاى اين تيم و اطلاعاتى كه همكارانم جمع آورى كرده اند به شناخت حداقلى نسبت به اين تيم دست يافته ام.وى با اشاره به آمادگى تيمش براى ديدار مقابل سايپا خاطرنشان ساخت: براى ما نام حريف چندان مهم نيست. فقط سعى مى كنيم براى رسيدن به هدفمان در بازى هاى آينده نتيجه بگيريم و با پيروزى زمين را ترك كنيم.شايعه حضور مربى يا آناليزور جديد در تيم فوتبال استقلال سوژه پرسش بعدى است كه حجازى درپاسخ به آن گفت: تا به امروز اين بحث به صورت جدى مطرح نشده است. فكر نمى كنم در كادر فنى نياز به تقويت داشته باشيم.سرمربى تيم فوتبال استقلال در ادامه با اشاره به تمايل اين تيم به جذب بازيكنى تدافعى گفت: از بين بيژن كوشكى و سهراب بختيارى زاده يكى را به زودى جذب خواهيم كرد. حجازى همچنين از آمادگى جبارى ياد كرد و افزود: جبارى از نظر آسيب ديدگى مشكلى ندارد و مى تواند حداقل ۴۵ دقيقه تيم را در بازى مقابل سايپا همراهى كند.

Comment
-
مربى استقلال تهران گفت: تيم ما تاكنون ۵ امتياز از دست داده و به همين خاطر نبايد مقابل سايپا امتياز از دست بدهيم.صادق ورمزيارافزود: تيم ما تاكنون روى بدشانسى امتياز از دست داده اما بايد مقابل سايپا ۳ امتياز بازى را بگيريم تا در جمع مدعيان قهرمانى بمانيم.وى ادامه داد: شرايط روحى تيم عالى است و از نظر بدنى بازيكنان خيلى آماده هستند.وى تصريح كرد: سايپا تيم خوبى است و نبايد ميزان قدرت آمادگى آنها را روى جايگاهى كه در جدول دارند، بسنجيم.ورمزيار گفت: بازى سختى مقابل سايپا داريم و بايد هواداران با حمايت خود تا دقيقه ،۹۰ در پيروزى مقابل اين تيم به ما كمك كنند.

Comment
-
در پي مصدوميت " محسن بياتي*نيا " مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران ، " آرش برهاني و حميد شفيعي " در خط حمله اين تيم در ديدار مقابل تيم سايپا قرار خواهند گرفت.
ناصر حجازي سرمربي تيم فوتبال استقلال قصد دارد زوج برهاني و شفيعي را در تركيب اين تيم قرار بدهد.
ديدار تيم*هاي استقلال و سايپا تهران از هفته پنجم مسابقات فوتبال قهرماني باشگاه*هاي برتر ايران جمعه*شب هفته جاري برگزار مي*شود.

Comment
-
سرمربى تيم فوتبال استقلال تهران گفت: نمى توانم بازيكنان تيم را به دليل انجام اشتباه تنبيه بدنى كنم و فقط ايرادها را به آنها گوشزد مى كنم.ناصر حجازى پس از شكست مقابل سايپا اظهار داشت: بازيكنان ما مغرورانه وارد زمين مى شوند. مقابل سايپا بسيار بد بازى كرديم، در حالى كه هر بازيكن سايپا ۲ برابر بازيكن ما مى دويد. سايپا درواقع يك تيم ۲۲ نفره بود.وى افزود: نبايد فقط از خط دفاع استقلال انتقاد كرد. هافبك هاى ما هم پر انتقاد ظاهر شدند و اين مسأله باعث شد روى خط دفاع فشار مضاعفى وارد شود.حجازى ادامه داد: مهاجم سايپا گل دوم تيمش را پس از خطا روى طالب لو به ثمر رساند. ساق پاى طالب لو خونريزى كرد و اين گل كاملاً مردود بود. البته من داور نيستم كه درباره مسائل ديگر داورى اظهار نظر كنم.سرمربى استقلال افزود: طالب لو در شرايط مناسب روحى قرار ندارد. روز چهارشنبه نيز از ناحيه مچ پا آسيب ديد. در ديدارهاى آينده اگر دروازه بان هاى ديگر بهترتمرين كنند، از آنها استفاده خواهم كرد.حجازى در مورد شعار تماشاگران عليه كادر فنى گفت: آنها بايد صبور باشند. ما فوتبال خودمان را بازى مى كنيم. اگر نتيجه مى خواهند، بايد صبر و تحمل بيشترى داشته باشند.وى افزود: در خط دفاع با كمبود مدافع روبه رو بوديم، اميرحسين صادقى يكى از مدافعان اصلى ما محروم است و در اين ديدار اگر يك مدافع مصدوم مى شد بايد يك هافبك را در خط دفاع به كار مى گرفتم.حجازى در مورد آرش برهانى تصريح كرد: از خود اين بازيكن بپرسيد كه چرا گل نمى زند. فقط با بازيكنان صحبت مى كنم و ايرادها را به آنها گوشزد مى كنم. نمى توانم تركه بردارم و آنها را تنبيه كنم.

Comment
-
مسئولان باشگاه استقلال تهران پس از ديدار با سايپا كه شكست ۲ بر يك آبى پوشان را در پى داشت اميرحسين صادقى، مدافع محروم خود را به مبلغ ۲۰ ميليون تومان، جريمه كردند. مسئولان استقلال معتقدند حركت زشت و زننده صادقى در بازى مقابل مس كرمان باعث محروميت ۳ جلسه اى اينبازيكن و آسيب پذير شدن تيم در هفته پنجم شد. حال آنكه خط دفاع استقلال دچار ضعف مفرطى است و اشتباهات فاحشى انجام مى دهد و غيبت صادقى در اين شرايط اصلاً به نفع تيم نبوده و وى مستحق جريمه بوده است.

Comment
-
دروازه بان تيم فوتبال استقلال گفت: اشتباهات داورى در همه ديدارها وجود دارد اما نمى دانم چرا اين اشتباهات هميشه به ضرر استقلال است. وحيدطالب لو پس از شكست ۲ بريك تيمش مقابل سايپا گفت: راجع به داورى بحثى ندارم اما نمى دانم چرا اشتباهات داورى هميشه به ضرر استقلال است؟! وى ادامه داد: در زمان به ثمر رسيدن گل دوم تيم فوتبال سايپا، آدريانو آلوزمهاجم اين تيم روى ساق پاى من مرتكب خطا شد و هنوز آثار آن روى پاى من پيداست اما اينكه چرا داور خطاى بازيكن سايپا را نگرفت من نمى دانم!دروازه بان استقلال تاكيد كرد: استقلال شكست خورد. شكست استقلال براى ما به اندازه كافى ناراحت كننده است اما چرا بايد با اشتباه داور هواداران استقلال با ناراحتى ورزشگاه را ترك كنند؟! طالب لو در خصوص بازى تيمش مقابلسايپا گفت: هر ۲ تيم بازى خوبى را به نمايش گذاشتند اما سايپا در نيمه دوم بهتر از تيم ما بازى كرد و توانست نتيجه را ازآن خود كند.
Comment

Comment