Announcement

Collapse
No announcement yet.

F.C Esteghlal

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Comment

• مربى استقلال در خصوص شكست اين تيم مقابل سايپا گفت: ما فقط ۲۰دقيقه فوتبال بازى كرديم و در بقيه دقايق در حد و اندازه هاى استقلال نبوديم.صادق ورمزيار با بيان اين مطلب اظهار داشت: در طول هفته، تمرينات بسيار خوبى را پشت سر گذاشتيم و پيش بينى باخت را نمى كرديم. متأسفانه بازيكنان ما به راحتى دست هاى خود را بالا آورده و تسليم شدند. واقعانمى دانم چراآنها ضعيف بازى كردند. به نظر من هر ۱۱ بازيكن، بايد تعويض مى شدند و نوع بازى آنها جاى تعجب داشت. وى تاكيد كرد: در ۳۰ دقيقه ابتدايى، بازى بى نقصى را انجام داديم و علاوه بر زدن گل، چند موقعيت مناسب را از دست داديم. با اين شرايط نمى توان گفت استقلال مشكل فنى دارد. البته بايد قبول كرد كه در اين بازى ضعيف كار كرديم.ورمزيار در مورد شعار تماشاگران استقلال عليه بازيكنان گفت: طرفداران از تيم محبوب خود فقط پيروزى مى خواهند و نمى توان از آنها ايراد گرفت. البته بهتر است تماشاگران استقلال كمى صبور باشند تا تيم به شرايط ايده آل برسد.دستيار حجازى در خصوص شايعه تغيير كادرفنى استقلال گفت: هنوز ۵ هفته از ليگ گذشته و تا پايان كار اتفاقات زيادى خواهد افتاد، درضمن معتقدم فتح الله زاده مدير باهوش و كاربلدى است و او كادرفنى را تغيير نمى دهد.

Comment

• Comment

• كميته انضباطي فدراسيون فوتبال ، باشگاه استقلال تهران را به علت فحاشي هوادارانش به پرداخت مبلغ ‪ ۵۰‬ميليون ريال جريمه نقدي محكوم كرد و هشدار داد در صورت تكرار، تنبيه شديدتري به جز جريمه نقدي در انتظار خواهد بود.

رئيس كميته انضباطي فدراسيون فوتبال گفت : در خصوص تفاوت شكل پيراهن "سعيد لطفي" بازيكن تيم استقلال تهران با ساير بازيكنان اين تيم در ديدار مقابل تيم سايپا ، تذكر كتبي به اين باشگاه داده شد و در صورت تكرار ، اين تخلف مشمول جريمه نقدي خواهد شد.

"عبدالرحمان شاه*حسيني" درباره رسيدگي به ساير تخلفات صورت گرفته در جلسه روز يكشنبه كميته انضباطي افزود : تيم فوتبال برق شيراز به علت دريافت كارت زرد بيش از حد ، به پرداخت يك ميليون ريال جريمه نقدي و تيم ذوب*آهن اصفهان نيز به علت تاخير در ورود به زمين مسابقه ، ‪ ۲‬ميليون ريال جريمه نقدي شد.

وي همچنين تصريح كرد كه تيم فوتبال مقاومت شهيد سپاسي شيراز نيز به علت سنگ پراني هواداران به پرداخت ‪ ۵‬ميليون ريال جريمه نقدي محكوم شد.

او با اشاره به تخلفات صورت گرفته در رقابتهاي فوتسال باشگاه*هاي برتر ايران گفت : "محمود خوراكچي" سرمربي تيم فوتسال تام ايران خودرو به دليل اعتراض و مداخله در امر داوري يك جلسه محروم شد و "عدالت خواه" سرمربي تيم شهيد منصوري نيز به علت اعتراض ، مداخله در امر داوري و ورود به زمين مسابقه بدون اجازه داور يك جلسه محروم و يك ميليون ريال جريمه نقدي شد.

رئيس كميته انضباطي ادامه داد : "تقوي" سرپرست تيم شهيد منصوري نيز به علت اعتراض و مداخله در امر داوري ، ‪ ۲‬جلسه محروم و به پرداخت يك ميليون ريال جريمه نقدي محكوم شد و "خبيري" سرپرست تيم فوتسال شن سا ساوه نيز به همين علت ‪ ۲‬جلسه محروم و به پرداخت يك ميليون ريال جريمه نقدي محكوم شد.

"شاه*حسيني" همچنين اظهار داشت : تيم فوتسال فلامينگو قزوين نيز به علت پرتاب اشياء از سوي تماشاگران به داخل زمين ، به پرداخت ‪ ۲‬ميليون ريال جريمه نقدي محكوم شد.

وي در پايان در خصوص حوادث مربوط به ديدار دو تيم فوتبال ابومسلم خراسان و صنعت نفت آبادان خاطرنشان كرد : به علت ناقص بودن گزارش نماينده فدراسيون فوتبال ، درخواست شد تا گزارش تكميلي ظرف ‪ ۲۴‬ساعت ارسال شود تا بعد از تكميل پرونده نسبت به صدور راي نهايي اقدام شود.

Comment

• Comment

• حميد شفيعى با اشاره به شكست استقلال مقابل سايپا گفت: در طول هفته خيلى خوب تمرين كرده بوديم اما بازى با سايپا راضى كننده نبود و متاسفانه نتيجه را واگذار كرديم. وى با بيان اين مطلب اظهار داشت: در نيمه اول بازى خوبى را به نمايش گذاشتيم و برترى كاملى نسبت به حريف داشتيم اما در نيمه دوم از لحاظ بدنى كم آورديم و اين موضوع در نهايت با شكست استقلال همراه شد. مشكل ناهماهنگى تيم نسبت به بازى هاى قبلى كمتر شده بود اما همان طور كه گفتم از لحاظ بدنى كم آورديم و سايپا از اين موضوع نهايت استفاده را برد. شفيعى تاكيد كرد: هر ۲ تيم موقعيت هاى خوبى داشتند و تساوى نتيجه عادلانه اى بود. يك نيمه ما خوب بازى كرديم و يك نيمه سايپا و با اين شرايط نتيجه بايد مساوى مى شد. البته هنوز ۵ هفته از مسابقات گذشته و به اندازه كافى زمان داريم تا جبران كنيم.مهاجم استقلال در مورد شعار تماشاگران اين تيم عليه بازيكنان گفت: آنها حق اعتراض دارند چون فقط از تيمشان پيروزى مى خواهند اما بهتر است كمى صبور باشند. من به آينده استقلال خوشبينم و از اين شرايط به طور حتم فاصله خواهيم گرفت.شفيعى در خصوص عملكردش در اين بازى گفت: پس از مدت ها، ۹۰ دقيقه بازى كردم و از عملكرد خودم چندان راضى نيستم. به من و آرش هم زياد توپ نمى رسيد. البته برهانى چند بار در موقعيت گل قرار گرفت و شايد ايراد از من بود كه در فرصت گلزنى قرار نگرفتم.

Comment

• بيژن كوشكى مدافعى كه به تازگى آبى پوش شده است طى اظهار نظرى گفت: خيلى خوشحال هستم كه به تيم پرطرفدارى مثل استقلال پيوسته ام. خيلى خوب مى دانم كه پيراهن پرطرفدارترين تيم ايران را پوشيده ام و هميشه بايد آماده باشم.وى افزود: در هفته هاى گذشته تمريناتم را قطع نكرده ام و به همين دليل از لحاظ بدنى كاملاً آماده هستم. با اين حال بايد بگويم هنوز در تيم جا نيفتاده ام كه طبيعى است.كوشكى در پايان تصريح كرد: به پشت گرمى حجازى استقلالى شدم و مى دانم كه او مى تواند در رسيدن من به تيم ملى يك عامل كليدى باشد.

Comment

• Comment

• Comment

• Comment

• مربى تيم فوتبال استقلال تهران گفت: عدم نتيجه گيرى براى تيم هاى بزرگ فوتبال يك امر طبيعى است اما بدون شك در بازى هاى بعدى بهتر ظاهر مى شويم.صمد مرفاوى اظهاركرد: به دليل مشكلات خاص باشگاه ها، بعضى تيم ها اول فصل را خوب آغاز مى كنند و تيم هاى ديگر شروع خوبى ندارند.وى افزود: از دست دادن نفرات زياد وعدم هماهنگى در بخشى از قسمت هاى تيم، در هفته هاى آغازين نتايج دلخواه خود را نگرفته ايم اما هنوز در هفته پنجم ليگ هستيم و حاشيه امنيت براى هيچ تيمى وجود ندارد. مرفاوى در خصوص زمان هماهنگ شدن بازيكنان استقلال تصريح كرد: چون بازيكنان تازه وارد با تفكرات جديد به تيم استقلال آمده اند۵، هفته براى هماهنگى آنها كم است و شايد اين زمان تا پايان فصل هم به طول نينجامد. وى در پايان بااشاره به جريانات حاشيه ساز در اطراف استقلال گفت: زيربناى موفقيت دورى از حاشيه هاست، اصلا به مسايل حاشيه اى فكر نمى كنيم و تمام تمركز خود را براى قهرمانى حفظ كرده ايم.

Comment

• Comment

• Comment

• Comment

• Comment

Working...
                                X