Announcement
Collapse
No announcement yet.
F.C Esteghlal
Collapse
X
-
در جلسه شنبه شب فتح الله زاده با كادرفنى و چند تن از مسئولان استقلال، در خصوص تقويت كادرفنى اين تيم بحث و تبادل نظر صورت گرفت كه مرتضى محصص يكى از نفراتى بود كه نامش براى همكارى با استقلال مجدداً مطرح شد.مرتضى محصص در اين ارتباط اظهار داشت:از موارد مطرح شده در جلسه كادرفنى و مديرعامل استقلال كاملاً بى خبرم.محصص در خصوص صحبت قبلى اش با مسئولان استقلال و شرايط جديدش براى همكارى با اين تيم خاطرنشان ساخت: قبلاً نيز صحبتى كه با مسئولان استقلال داشتم، روى اين نكته تاكيد كردم كه اگر قرار به همكارى من باشد، فقط به عنوان يكى از اعضاى كادرفنى در استقلال حضور خواهم يافت.

Comment
-
آرش برهانى مهاجم استقلال در پاسخ به اين سؤال كه چرا خط حمله اين تيم آن طور كه بايد و شايد در گلزنى موفق نيست، گفت: همه مشكلات هم متوجه خط حمله نيست. وقتى توپ نمى رسد چه كار مى توانم بكنم؟من بايد ۵موقعيت داشته باشم تا بتوانم ۲ تا از آنها را تبديل به گل كنم.وى افزود: قبول دارم كه بايد در زدن ضربات بيشتر دقت كنم اما از طرف ديگر مدافعان هم نبايد انتظار داشته باشند مهاجمان به عقب برگردند و در كارهاى دفاعى شركت كنند. مهاجم استقلال ادامه داد برايم فرقى نمى كند در خط حمله كنار بياتى نيا بازى كنم يا شفيعى و يا عليزاده. با هر ۳ آنها هماهنگ هستم. ما بايد بتوانيم نقايص خطوط مختلفمان را برطرف كنيم تا نتيجه لازم را كسب كنيم. برهانى در پايان تصريح كرد: ما تيم بزرگى هستيم اما بزرگ بازى نمى كنيم. كارايى لازم را نداريم و من نمى دانم دليلش چيست.

Comment
-
پسر سرمربى تيم فوتبال استقلال تهران ، آناليزوراين تيم شد. استقلال جهت تقويت كادر فنى خود ۲ آناليزور به خدمت گرفت. ساكت الهامى، كه فصل گذشته نيز به عنوان آناليزور و مربى به صمد مرفاوى كمك مى كرد، از اين هفته در كنار استقلال خواهد بود. به غير از وى، آتيلا حجازى نيز به عنوان يك آناليزور جديد جذب استقلال شده است. وى در گذشته به عنوان بازيكن براى استقلال بازى مى كرد و پس از بازگشت پدرش به عنوان سرمربى، به عنوان آناليزور در باشگاه فعاليت خواهد كرد.

Comment
-
"حسن روشن" بازيكن پيشين تيم فوتبال*استقلال تهران و تيم ملي ايران و مسوول فعلي آكادمي فوتبال اين باشگاه گفت: امروز همه وظيفه دارند كه از ناصر حجازي حمايت كنند. فاصله دروازه*بانان استقلال باعث افت طالب لو شده است.
روشن مي*گويد: اصلا حاضر به قبول مسووليت سرمربيگري تيم استقلال نيستم، اما اگر كادر فني استقلال از من كمك بخواهد، با تمام وجود به آنها كمك خواهم كرد.

Comment
-
تيم فوتبال استقلال تهران دو آناليزور جديد براي تقويت كادر فني به خدمت گرفت.
به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، "ساكت الهامي"، مربي كه فصل گذشته نيز به عنوان آناليزور ومربي به صمد مرفاوي كمك مي*كرد،ازاين هفته در كنار استقلال خواهد بود.
"آتيلا حجازي" نيز به عنوان يك آناليزور جديد جذب استقلال شده ، وي در گذشته به عنوان بازيكن براي استقلال بازي مي*كرد و پس از بازگشت حجازي به عنوان سرمربي، به عنوان آناليزور در باشگاه فعاليت خواهد كرد.
Comment
-
مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران گفت: همچنان شانس زيادى براى قهرمانى در ليگ برتر داريم. آرش برهانى درباره علت ناكامى استقلال تا هفته پنجم ليگ برتر عنوان كرد: متاسفانه پس از ديدار با استقلال اهواز، مقابل سايپا مسابقه ما گره خورد و در شرايط سختى بازى را برگزار كرديم. وى ادامه داد: فكر مى كنم به دليل خستگى، بازيكنان در نيمه دوم دوندگى كمترى داشتند و بازيكنان سايپا تا آخرين دقيقه دويدند و در پايان، به برترى رسيدند. مهاجم استقلال تاكيد كرد: تا پايان فصل، زمان طولانى باقيمانده و براى كسب قهرمانى بايد تيم ها ۳۰ مسابقه انجام دهند. وى افزود: در ادامه مسابقات، استقلال با كسب ۷۰ امتياز مى تواند قهرمان ليگ برتر شود. برهانى به گلزنى خود مقابل سايپا اشاره كرد و گفت: با برخورد توپ به پاى سيدجلال حسينى، آن را گرفتم و گل را به ثمر رساندم؛ اگرچه موفقيت استقلال بيش از گلزنى ام اهميت دارد. مهاجم سابق پاس درباره انتقاد هواداران پس از شكست مقابل سايپا، اظهار داشت: آنها حق دارند كه به اين نتايج اعتراض كنند چرا كه تنها پيروزى و كسب امتياز مى تواند آنها را خوشحال كند.

Comment
-
مربى دروازه بان هاى تيم ملى فوتبال گفت: طالب لو درون دوارزه استقلال استرس دارد و بايد از اين شرايط بيرون آيد. كريم بوستانى در خصوص عملكرد وحيد طالب لو درون دوازه استقلال اظهار داشت: شرايط او را مى دانم. او هنوز هم يكى از بهترين دروازه بان هاى ليگ است؛ فقط بايد استرس و بى روحيه بودن را از خود دور كند. از طرفى وحيد مصدوم است و بايد قبل از هر كارى خود را درمان كند. وى افزود: طالب لو برخلاف فصل قبل كه كاملا آماده و سرحال بود و ستاره استقلال مى شد، اين فصل هنوز به شرايط عالى نرسيده است. بوستانى عنوان كرد: در جام ملت ها كه بازى به او نرسيد و بعد از اين مسابقات هم بدون استراحت به اردوى استقلال در تركيه رفت. از ناحيه كتف هم كه مصدوم است و در بازى اول ليگ هم اين مسأله شدت يافت. اين مربى گفت: در صحبتى كه با طالب لو داشتم، به او گفتم همانطور كه درمكزيك به ما گفت، مصدوم است و نمى تواند بازى كند اكنون هم به حجازى همين را بگويد و بعد از بهبود كامل در تمرينات شركت كند. بوستانى اظهار داشت: دروازه بانى كه نتواند تمرينات اختصاصى را به خوبى انجام دهد، وقتى درون دروازه مى ايستد، دو دل است. وحيد مى تواند دوباره به حد بالايى برسد و فقط بايد به خودش برسد و از اين شرايط بيرون آيد.

Comment

Comment