در خلال برگزارى ديدار هفته هفتم استقلال تهران و صباباترى، جشن شصت و سومين سالگرد تأسيس اين باشگاه قديمى كشور در ورزشگاه آزادى برپاخواهد شد.دست اندركاران باشگاه استقلال تهران در نظر دارند در بين ۲ نيمه ديدار اين هفته در ورزشگاه آزادى جشنى را برپا كنند تا اين روز بزرگ را گرامى داشته باشند.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
F.C Esteghlal
Collapse
X
-
"محسن بياتي نيا" مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران گفت : به دليل پارگي رباط صليبي پايم ، حدود شش ماه از مسابقات فوتبال دور خواهم بود. رباط صليبي زانوي من پاره شده و بايد پايم را به تيغ جراحان بسپارم.
وي گفت: روز گذشته اخرين ازمايشها در مورد زانوي مصدوم من انجام شد و پس از تشكيل كميسيون پزشكي به اين نتيجه رسيديم كه رباط صليبي زانوي من پاره شده و بايد عمل كنم.
وي افزود: به هرحال فوتبال حرفه*اي همين است و براي هر بازيكني احتمال اسيب ديدگي وجود دارد.
بياتي نيااظهارداشت:دوره درمان من شش ماه است و از اسفند ماه مي*توانم براي استقلال بازي كنم.از اين اتفاق خيلي ناراحتم اما سعي مي*كنم باان كنار بيايم.اميدوارم هر چه زودتر ميان بازيكنان برگردم.
مهاجم استقلال گفت : براي گلزني و كسب افتخار به استقلال امده*ام ، اما مصدوميتم اين اجازه را به من نداد . شرايط به گونه*اي است كه تا چند ماه توانايي همراهي استقلال را ندارم اما اميدوارم پس از بازگشت بتوانم به اهدافي كه دارم دست يابم.
بياتي نيا با اشاره به اين گفته ناصر حجازي كه جواني او كار دستش داد و بلافاصله پس از مصدوميتش بايد زمين را ترك مي*كرد، گفت : شايد حق با حجازي باشد و اگر زودتر بيرون مي*امدم بهتر بود. اگر در زمين ماندم به خاطر علاقه به استقلال وگلزني بود نه چيز ديگر.

Comment
-
مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران گفت: به استقلال آمدم تا ثابت كنم كه مهاجم گلزني هستم.
به*گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، "فرهاد مجيدي"افزود:در آغازفصل، بخت با من يار نبود و اگر مشكل مجوزبازي نداشتم، از روز اول بازي مي*كردم.
وي اظهارداشت: اگر مانند پرسپوليس با تيم*هاي ته جدولي بازي مي*كرديم، ما نيز احتمالا در رده*هاي بالاي جدول بوديم.
وي*تصريح كرد: براي رسيدن به بالاي جدول هنوز دير نشده و هم*اكنون هر ۱۸ تيم ليگ برتر بخت قهرماني دارند.
مجيدي خاطرنشان كرد: استقلال تيم من است و به آن علاقه دارم.
"مجيدي در ديدار دوستانه برابر استقلال جنوب موفق شد براي آبي*پوشان گلزني كند.
اين دو تيم در ورزشگاه شماره دو شيرودي ديدار دوستانه*اي برگزار كردند كه در پايان، تيم استقلال تهران با نتيجه ۴بر يك تيم استقلال جنوب را شكست داد.
فرهاد مجيدي (دقيقه ،(۷حميد شفيعي (دقيقه ،(۴۵حسين قنبري (دقيقه(۶۰ و عليرضا منصوريان (دقيقه (۷۵گل*هاي استقلال تهران را به ثمر رساندند.
تنها گل استقلال جنوب به وسيله مصطفي بيات به ثمر رسيد."

Comment
-
مهاجم استقلال تهران كه در بازى با شيرين فراز دچار مصدوميت شديدى شد، صبح ديروز تحت عمل جراحى قرار گرفت.گفته مى شود بياتى نيا با پشت سر گذاشتن مراحل درمانى حداقل تا ۶ ماه از ميادين فوتبال دور خواهد بود.محسن بياتى نيا ساعت ۱۰ صبح ديروز در بيمارستان مبين تهران از ناحيه رباط صليبى خلفى (PCL) توسط ابراهيميان، مورد عمل جراحى قرار گرفت.پزشك استقلال در اين خصوص اظهار داشت: بياتى نيا از ۳ روز ديگر فيزيوتراپى روى زانوى مصدومش را آغاز خواهد كرد. ضمن آنكه بهبودى كامل بياتى نيا به ۶ ماه زمان احتياج خواهد داشت.

Comment
-
سرمربى تيم فوتبال استقلال جنوب گفت: استقلال تهران ۳ بازى آينده خود را واگذار مى كند. جواد زرينچه روز گذشته قبل از آغاز ديدار تداركاتى مقابل استقلال، به سمت ناصر حجازى نرفت. اين حركت سبب شد تا وى با اينسئوال كه چرا حاضر به رويارويى با حجازى نشد، روبرو شود. وى در اين باره اظهار داشت: حجازى مربى بزرگى است و زمانى هم مربى من بوده است اما دليلى نداشت تا به سمت او بروم و روبرو شوم. وى درباره شرايط فعلى آبى پوشان عنوان كرد: استقلال شادابى ندارد. آنها تيم خسته اى هستند و اين خستگى باعث مصدوميت آنها مى شود. تيم قديم استقلال به مراتب بهتر از اين تيم بود. حجازى راه سختى دارد. زرينچه تأكيد كرد: حجازى اگر مى خواهد با اين تيم نتيجه بگيرد، بايد روش كار خود را عوض كند. استقلال با اين رويه در ۳ بازى آينده هم شكست مى خورد، چون خيلى خسته به نظر مى رسد.

Comment
-
عبدالصمد مرفاوي مربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت : كادر فني اين تيم توجهي به حاشيه ها ندارد و كار خود را انجام مي*دهد. طي روزهاي اخير صحبتهاي زيادي در مورد تغيير كادر فني مطرح شده اما ما توجهي به اين شايعات نداريم و تمام تمركز خود را به تيم و بازيهاي ليگ معطوف مي*كنيم.
مربي تيم فوتبال استقلال اظهار داشت : سال گذشته هم استقلال در رده*هاي اول و دوم جدول بود اما هميشه انتقاد و حرفهاي حاشيه*اي مطرح بود و اين مسائل هميشه اطراف تيمهاي بزرگ وجود دارد.
وي تاكيد كرد : مهم اين است كه اجازه ندهيم تيم استقلال از روند خود و مسير اصلي خارج شود.
مرفاوي در خصوص ديدار آتي اين تيم با تيم صبا باتري گفت: صباباتري تيم خوبي است كه تا بحال نتايج قابل قبولي كسب كرده ، اما براي ما همه تيمها يكسان هستند.
هدف ما از مسابقه با تيم صبا باتري كسب ۳امتياز است و براي برد به زمين مي*رويم.
مربي تيم فوتبال استقلال اظهار داشت : استقلال توانايي شكست صباباتري را دارد و تمرينات منظمي را پشت سر گذاشته و با آمادگي كامل مقابل حريف خود قرار مي*گيرد.
ديدار تيم*هاي استقلال تهران و صباباتري روز جمعه در ورزشگاه آزادي برگزار مي*شود.

Comment

Comment