Announcement
Collapse
No announcement yet.
F.C Esteghlal
Collapse
X
-
هافبك بازي ساز تيم فوتبال استقلال تهران گفت : مصدوميت من برطرف شده و از روز يكشنبه گذشته همراه تيم تمرين مي*كنم ومشكل خاصي براي بازي ندارم.
به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال ، مجتبي جباري در خصوص اينكه چگونه مشكل بدني بازيكنان بدون سرمربي ومربي بدنسازرفع خواهد شد، گفت: بازيكنان خودشان سعي مي*كنند،وضعيت شان بهتر شود.البته كار سختي است؟، اما غير ممكن نيست.
وي درمورد ديدار تيم استقلال با مقاومت سپاسي درهفته چهاردهم ليگ برتر، عنوان كرد:بازيكنان*براي كسب اين پيروزي خيلي زحمت كشيدند،بالاخص مدافعان.
جباري در خصوص ناصر حجازي گفت : هنوز نمي*دانم چرا آن روز به من اجازه تمرين ندادند.اگر دليل آن را بگويند،من هم پاسخگو خواهم بود.
وي در خصوص اينكه برخي نشريه*ها از حجازي نقل قول كرده*اند كه كم كاري مي*كند،گفت: درباره كم كاري خيلي جواب داده*ام.هرگز چنين بازيكني نبوده*ام.
به*من تهمت مي*زنند.
وي گفت: بيشتر از همه بازيكنان تمرين مي*كنم*و در روزهايي كه تيم تمرين ندارد،به طوراختصاصي تمرين مي*كنم.
هافبك استقلال درباره اينكه چرا استقلال بدون سرمربي خوب نتيجه مي*گيرد، عنوان كرد: در اين مورد ترجيح مي*دهم اظهار نظر نكنم.
جباري در مورد سرمربيگري فيروز كريمي در استقلال تهران گفت: او كارنامه مشخصي دارد؟اما چون حضورش دراستقلال مشخص نيست ، فعلا در مورد او صحبت نمي كنم.
وي با اشاره به حضور دو ماهه خود در هلند پيش از آغاز ليگ، اظهار داشت:
نمايندگان چند باشگاه*اروپايي منتظر دعوت من هستند تا بازي*هايم رااز نزديك ببينند. آنها فيلم بازي هايم را ديده اند؟ اما مي*خواهند بدانند به همان اندازه آماده هستم يا خير. من هم به دليل اينكه مدتي مصدوم بودم، آنها را دعوت نكردم تا به شرايط ايده*آل برسم.
جباري در خصوص اينكه آيا درنيم فصل از استقلال جدا خواهدشد،گفت:در شرايط كنوني نمي*توان زمان دقيقي براي جدايي از استقلال تعيين كرد. خيلي صحبت ها بايد انجام شود تا اين اتفاق رخ دهد.

Comment
-
سخنگوى باشگاه استقلال تهران گفت: رضايت مسئولان باشگاه استقلال اهواز را براى حضور كريمى گرفتيم و شرايط براى حضور وى در استقلال تهران فراهم است. هاشم ساعدى اظهاركرد: اين توافق بر اساس جلسات متعددى بوده است كه بين مديران ۲ باشگاه برگزار شده و ۲ طرف به شرايط هم احترام گذاشتند. وى تصريح كرد: فيروز كريمى از امروز رسما به عنوان سرمربى در تمرينات تيم حاضر مى شود و حجازى نيز به عنوان مدير فنى در كنار وى فعاليت كند. سخنگوى استقلال تهران در مورد صحبت هاى اخير مبنى بر ادامه فعاليت حجازى با تيم تا پايان نيم فصل تاكيد كرد: حجازى يكى از طرفداران حضور كريمى در استقلال بود و تمامى مذاكرات بر اساس خواست وى صورت گرفته و اين صحبت ها شايعاتى بيش نبوده است. ساعدى در پايان گفت: از مسئولان باشگاه استقلال اهواز كه نهايت همكارى را با ما انجام داده و به اين موضوع توجه ويژه اى داشتند، سپاسگزاريم و اميدواريم حضور كريمى در استقلال تهران سرفصلى براى آغاز روابط جديد ۲ باشگاه باشد.

Comment
-
معاون ورزشى باشگاه استقلال تهران از شكايت اين باشگاه از روابطبين الملل فدراسيون فوتبال خبر داد. اين باشگاه به استناد به قوانين فيفا، در بحث نقل و انتقال سياوش اكبرپور و ميثم بائو به اين ۲ تيم، خواستار پرداخت حق خود شد كه درخواست استقلال واكنش ميثم بائو و مدير برنامه هاى او را در برداشته است. چند روزى است كه اين بازيكن و مدير برنامه هاى او در مصاحبه هاى متفاوت اعتراض خود را به اين درخواست باشگاه استقلال ابراز داشته اند. كامران منزوى در اين ارتباط اظهار داشت: متاسفانه فوتبال ما فوتبال حق نشناسى شده است. روزى كه ميثم بائو را به استقلال آوردم، تعهد دادم كه اگر مصدوميت وى خوب نشد، من جواب مى دهم. حالا هم خيلى خوشحالم كه لژيونر شده و اميدوارم بهترين دستمزدها را بگيرد. وى عنوان كرد: داستان ما با باشگاه اماراتى ربطى به بائو ندارد. چند روز قبل نامه اى از فدراسيون به دست ما رسيد كه بايد در جلسه كميته انضباطى شركت كنيد. وقتى به آنجا مراجعه كرديم، متوجه شديم بائو بابت عدم تسويه حساب با استقلال، از باشگاه شكايت كرده است، ما هم از روابط بين الملل فدراسيون شكايت كرديم. منزوى دليل شكايت استقلال را عدم تحقق حقوق باشگاه اعلام كرد و افزود: در آئين نامه فيفا، در بحث نقل و انتقال بازيكنان زير ۲۳ سال آمده كه هنگام انتقال آنها به تيم ديگر، باشگاه خريدار بايد حق رشد به باشگاه اوليه بپردازد. قائم مقام استقلال درباره اينكه مدير برنامه هاى بائو مدعى شده كه اين بازيكن قرارداد حرفه اى با اين باشگاه امضا كرده است، اظهار داشت: فوتبال ما از ديد فيفا حرفه اى نيست. از سويى، بائو را به عنوان بازيكن اميد به استقلال آورديم. ثالثا، اين قضيه ارتباطى با اين بازيكن ندارد. روابط بين الملل فدراسيون به عنوان مسئول محقق كردن حقوق باشگاه بايد پاسخگوى ما باشد. منزوى افزود: به عنوان باشگاه دولتى از حق خود نمى توانيم بگذريم و تا آخر هم موضوع را رسيدگى مى كنيم. در جلسه كميته انضباطى مدير برنامه بائو هم مى تواند بيايد و اگر مستنداتى دارد، آنجا مطرح كند. هر چه باشد، مدير برنامه هم بايد برخى ضوابطى داشته باشد كه آن را بايد ارائه كند.

Comment
-
شايعه شده كه هنوز بين اعضاى هيأت مديره باشگاه استقلال تهران اختلافاتى در خصوص آمدن فيروز كريمى وجود دارد (!) و عده اى از آنها تمايلى به حضور كريمى در اين تيم ندارند.محمد نفريه، عضو هيأت مديره باشگاه استقلال با اشاره به اين موضوع اظهار داشت: اين مسائل به هيچ عنوان صحت ندارد و اعضاى هيأت مديره در خصوص آمدن فيروز كريمى به استقلال اختلافى با هم ندارند. بحث حضور كريمى چند هفته پيش در هيأت مديره مطرح شد و تمامى اعضا با آمدن اين مربى موافقند. نفريه در پايان گفت: در خصوص انتخاب سرمربى جديد، هيأت مديره باشگاه تمامى اختيارات را به آقاى فتح الله زاده داده و ايشان هم به عنوان مديرعامل، تصميم گيرنده اصلى است.
Comment
-
رئيس سازمان فوتبال باشگاه استقلال تهران در جلسه معارفه سرمربى جديد اين تيم، حمايت خود را از وى اعلام كرد. جلسه معارفه فيروز كريمى سه شنبه شب برگزار شد. در اين مراسم تمام اعضاى كادر مديريتى، كادر فنى و بازيكنان تيم حضور داشتند و در حاليكه عنوان مى شد ناصر حجازى نمى خواهد در اين جلسه شركت كند، ساعت ۲۰ و ۴۵ دقيقه خود را به اين مراسم رساند. طبق گفته هاى كامران منزوى فضاى اين مراسم بدون تنش بود و پس از صحبت هاى فتح الله زاده، فيروز كريمى، حاجيلو، نوبت به ناصر حجازى رسيد تا حرف هايش را مطرح كند. وى اظهار داشت: اگر مى خواستم در اين جلسه شركت نكنم، اكنون اينجا نبودم اما حالا كه هستم، تا پايان راه كنار تيم هستم و مى خواهم به استقلال كمك كنم. وى افزود: همه مرا مى شناسند. اهل باندبازى يا زيرآب زنى نيستم. نمى خواهم زير پاى كسى را خالى كنم. تا پايان راهم حامى فيروز كريمى هستم.

Comment
-
سايت رسمى كنفدراسيون فوتبال آسيا در گزارشى نوشت: فيروز كريمى مربى پرآوازه ليگ ايران، رسما به عنوان سرمربى جديد استقلال، قهرمان ۲ فصل قبل ليگ برتر باشگاه هاى اين كشور، كار خود را با اين تيم آغاز كرد. اين سايت در گزارش خود آورده است: نتايج ضعيف آبى پوشان پرطرفدار تهران در اين فصل از رقابت هاى ليگ برتر باشگاه هاى ايران، موجب شد كه بالاخره مديران اين باشگاه جايگزينى براى ناصر حجازى اسطوره فوتبال استقلال معرفى كنند. گزارش مى افزايد: كريمى كه يك بار در اويل دهه ۹۰ موفق شده تيم فوتبال پاس تهران را به مقام قهرمانى جام باشگاه هاى آسيا برساند از تيم همنام اهوازى استقلال به جمع آبى پوشان پايتخت پيوست اما اين جابه جايى خانوادگى حواشى بسيارى به همراه داشت كه البته نهايتا به سود تيم مشهور تهرانى به پايان رسيد.

Comment

Comment