هاشم بيك زاده ديروز با حضور در هيأت فوتبال استان تهران، قرارداد يك ساله خود را با باشگاه استقلال به ثبت رساند تا اولين بازيكنى باشد كه رسما در فصل نقل و انتقالات به جمع آبى پوشان مى پيوندد. هاشم بيك زاده قبل از اين با عقد قرارداد داخلى براى حضور در تيم پرسپوليس رسما اعلام آمادگى كرد و حتى با پيراهن شماره ۱۶ پرسپوليس كنار كاشانى عكس يادگارى انداخت اما شرايط نه چندان مساعد باشگاه پرسپوليس او را بر آن داشت تا با پشت كردن به آنچه با مديران اين باشگاه امضا كرده بود به عضويت باشگاه استقلال در آيد.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
F.C Esteghlal
Collapse
X
-
هافبك جديد تيم استقلال گفت: با توجه به اينكه وضعيت پرسپوليس نامشخص بود، استقلال را انتخاب كردم. هاشم بيك زاده در مورد عقد قرارداد با استقلال گفت: يك تصميم عاقلانه گرفتم و با توجه به شرايطى كه در تيم پرسپوليس حاكم بود ترجيح دادم تيم استقلال را انتخاب كنم. اين بازيكن كه چندى قبل با مسئولان باشگاه پرسپوليس قرارداد داخلى امضا كرده بود، در اين باره عنوان كرد: قراردادم نهايى نشده بود. از طرفى وقتى آقاى كاشانى از اين تيم جدا شد من هم تمايل چندانى براى ثبت اين قرارداد نداشتم چرا كه با او به توافق رسيده بودم. بيك زاده كه پيش از اين در مصاحبه اى عنوان كرده بود به پرسپوليس پشت نمى كند، تصريح كرد: تا آخرين لحظه با اين تيم بودم و اولين گزينه ام براى انتخاب تيم پرسپوليس بود اما قسمت نبود كه پيراهن اين تيم را به تن كنم. وى اذعان داشت: پرسپوليس سرمربى ندارد و مشخص نيست كه مربى آينده تيم مرا بخواهد. بيك زاده كه هفته گذشته تحت عمل جراحى قرار گرفته بود در باره آخرين وضعيت جسمانى خود گفت: هنوز از ناحيه آپانديس احساس درد دارم اما تا يك هفته ديگر مشكلم برطرف مى شود و مى توانم تمريناتم را آغاز كنم.

Comment
-
جشن قهرمانى استقلال پنجشنبه اين هفته در هتل المپيك و باحضور خانواده استقلالى ها برگزار خواهد شد. قرار بود اين جشن در تاريخ زودترى برگزار شود اما به دليل فوت پدر جبارى و همچنين سفر قلعه نويى به ازبكستان به تعويق افتاده بود. شايد در اين جشن حواله پژو پارس بازيكنان هم پرداخت شود.

Comment
-
مديرعامل باشگاه استقلال، اعلام حمايت مسعود زريبافان از هيأت مديره و مديرعامل اين باشگاه را مايه دلگرمى خود و ديگر مديران استقلال عنوان كرد. على فتح الله زاده ضمن بيان اين مطلب افزود: نشست هيأت مديره باشگاه استقلال با زريبافان، نماينده تام الاختيار محمد على آبادى در مجمع باشگاه استقلال، خارج از تصور ما بود. اين جلسه در فضايى گرم و صميمى برگزار شد. وى ادامه داد: آقاى زريبافان استقبال خوبى از ما به عمل آوردند و رسما حمايت قاطع خود را از برنامه هاى هيأت مديره و مديرعامل باشگاه اعلام داشتند. ايشان بر وفاق و همدلى ما تأكيد كردند و اين امر را گره گشا مشكلات باشگاه خواندند. بدون شك اين اعلام حمايت و پشتيبانى زريبافان براى من و ديگر اعضاى هيأت مديره باشگاه استقلال مايه دلگرمى است و ما را اميدوار مى كند تا با قدرت بيشتر در جهت پيشرفت باشگاه گام برداريم.
مديرعامل باشگاه استقلال در ادامه از برگزارى نشست مديران اين باشگاه با مسعود زريبافان در آينده اى نزديك خبر داد و گفت: قرار است به زودى جلسه اى تشكيل شود تا در خصوص چگونگى راهبردى كردن برنامه هاى باشگاه بحث و تصميم گيرى كنيم. من برنامه بودجه باشگاه براى فصل آينده را نيز تهيه كرده ام كه در نشست آتى خدمت مديران باشگاه ارائه خواهم كرد.
فتح الله زاده در ادامه خاطر نشان كرد: در نشست شب گذشته در حضور اعضاى هيأت مديره باشگاه در خصوص برنامه هاى آماده سازى تيم براى فصل آينده نكاتى را بيان كردم كه از آن جمله مى توان به فعاليت تيم در فصل نقل و انتقالات، آماده سازى تيم پيش از آغاز مسابقات ليگ برتر و... ياد كرد. خوشبختانه اين برنامه با تأييد اعضاى هيأت مديره روبه رو شد كه مى تواند ما را به اجرايى شدن آن دلگرم كند. وى همچنين بر لزوم تقويت هرچه بيشتر تيم فوتبال استقلال براى حضور در عرصه مسابقات ليگ قهرمانان آسيا و رقابت هاى داخلى تأكيد كرد و از آغاز به كار ساخت كمپ ورزشى استقلال در تاريخ ۱۴ تيرماه خبرداد. وى در اين خصوص گفت: در اين تاريخ با حضور على آبادى، رئيس جمهور و رئيس سازمان تربيت بدنى، مسعود زريبافان و اعضاى هيأت مديره باشگاه مراسم كلنگ زنى كمپ ورزشى استقلال برگزار مى شود. پس از آن كار ساخت كمپ ورزشى استقلال به صورت ضربتى آغاز مى شود تا ظرف ۶ ماه در اين محل زمين چمن، سالن چند منظوره، سكو و رختكن و ساختمان احداث شود. تلاش ما بر اين است تا باشگاه استقلال پس از ۶۰ سال صاحب امكاناتى ويژه شود و گام نخست را در جهت حرفه اى شدن برداريم. وى در خصوص شايعاتى كه طى روزهاى اخير در خصوص جدايى اش از باشگاه استقلال مطرح شده بود و اينكه با حمايت زريبافان خط بطلانى برآن كشيده شده است، گفت: در زمانى كه اين شايعات مطرح مى شد، بارها اعضاى هيأت مديره باشگاه در گفت وگوهاى مختلف اين مسائل را تكذيب مى كردند اما بازهم شاهد اين پراكنده گويى ها و جنجال سازى ها بوديم. مديرعامل باشگاه استقلال افزود: حاشيه سازان در اين مدت دست بردار نبودند اما من به حاشيه نرفتم و تيم را به دندان كشيدم تا عنوان قهرمانى جام حذفى را از آن خود كند، چرا كه مى دانستم موفقيت استقلال پاسخى محكم براى افرادى است كه نمى خواستند اين باشگاه آرام باشد. فتح الله زاده خاطرنشان كرد: شخص مديرعامل باشگاه را اعضاى هيأت مديره منصوب يا بركنار مى كنند. طى هفته هاى اخير هم تمامى اعضاى هيأت مديره باشگاه دائم اعمال تغييرات در راس مديريت باشگاه را تكذيب مى كردند اما با اين حال شايعه سازى ها تمامى نداشت. آنها كه بايد مرا بركنار مى كردند هميشه از من حمايت مى كنند اما بعضى ها با كم لطفى فقط شايعه مى ساختند. وى در خصوص فعاليت باشگاه استقلال در فصل نقل و انتقالات ليگ برتر گفت: طى هفته جارى قرارداد ۳ تا ۴ بازيكن مدنظر قلعه نويى را به ثبت مى رسانيم. برنامه ما بر اين است كه يك تيم قوى را براى فصل آينده مهيا سازيم و در همين راستا بهترين هاى ليگ برتر و ليگ دسته اول را براى تقويت نقاط ضعف تيم استقلال به خدمت در خواهيم آورد. مديرعامل باشگاه استقلال در ادامه افزود: برنامه ويژه اى براى تجليل از عليرضا منصوريان مدنظر داريم. در آينده اى نزديك تيمى مطرح به تهران مى آيد تا ضمن برگزارى بازى دوستانه با تيم استقلال، مراسم تجليل از منصوريان را نيز در اثناى همين ديدار برگزار كنيم. وى درباره عدم سفر تيم فوتبال استقلال به كانادا و آمريكا گفت: ما اگر به اين سفر نرويم مشكلى نخواهيم داشت، چرا كه زمان عقد قرارداد با شركتى كه قرار بود با هماهنگى آن در آمريكا حضور يابيم، مقرر شد كار تهيه بليت سفر و رواديد با اين شركت باشد. در اين شرايط كه با سفر تيم استقلال به آمريكا مخالفت شده است گمان نمى كنم با مشكلى مواجه شويم.

Comment
-
امير قلعه نويى سرمربى استقلال در مورد وضعيت اين تيم و تمرينات كه چند روزى است آغاز شده گفت: كمى دير شروع كرديم اما در تلاش هستيم تا استقلال را تا شروع ليگ برتر به شرايط ايده آل برسانيم. به نظر من رقابت در۳ جام به هيچ عنوان ساده نيست و استقلال امسال كار بسيار سختى را در پيش دارد. وى در مورد وضعيت استقلال در فصل نقل وانتقالات و بازيكنانى كه جذب اين تيم شده اند تصريح كرد: قرارداد ميلاد نورى، بيك زاده و خسرو حيدرى با استقلال ثبت شده و باشگاه با چند بازيكن ديگر هم به توافق رسيده است. از روند جذب بازيكن در استقلال راضى ام و هدفمان اين است كه ۲۲ بازيكن هم سطح داشته باشيم. قلعه نويى در مورد حاشيه هايى كه بعد از انتقال هاشم بيك زاده به استقلال به وجود آمد ادامه داد: همان طور كه مى دانيد قرارداد داخلى هيچ اعتبارى ندارد و ما هم هيچ كار غيرقانونى انجام نداديم، در ضمن فدراسيون بايد فكرى به حال قراردادهاى داخلى بكند. اگر يادتان باشد عباس آقايى هم۲سال پيش با ما قرارداد داخلى امضا كرد و حتى پول هم گرفت اما در نهايت راهى پاس شد. قلعه نويى در مورد تعداد زياد دستيار و مشاورانش در استقلال گفت: در تمامى كشورها ديده مى شود كه سرمربى، مشاوران زيادى دارد كه به او در داخل يا خارج از زمين كمك مى كنند و اين موضوع چندان حساس نيست.

Comment
-
مسئول نقل و انتقالات باشگاه استقلال گفت: در اين فصل بمب خبرى در مورد جذب بازيكن نداريم. مهرداد بهنام همچنين اظهار داشت: مجتبى جبارى در صورتى كه با يك تيم خارجى قرارداد امضا نكند فصل آينده در استقلال خواهد ماند. با وى مذاكراتى انجام شده است و در ايران فقط در استقلال بازى خواهد كرد. وى در خصوص جذب ابراهيم تقى پور اظهار داشت: به احتمال ۵۰ درصد با اين بازيكن قرارداد امضا مى كنيم. مسئول نقل و انتقالات استقلال در مورد حميد شفيعى و محسن بياتى نيا گفت: باشگاه نظرى روى اين ۲ بازيكن ندارد. بهنام در مورد اينكه هر سال مسئولان استقلال از بمب خبرى صحبت مى كنند عنوان كرد: در اين فصل بمب خبرى در خصوص جذب بازيكن نداريم. بمب ما قهرمانى در ليگ قهرمانان آسيا خواهد بود.

Comment
-
عضو هيأت مديره استقلال گفت: مديريت هاى متغير و پراشتباه در استقلال تيم باعث افزايش بدهكارى اين باشگاه شده است. منصور پورحيدرى درباره اينكه گفته مى شود استقلال بدهى ۸ تا ۱۲ميليارد تومانى دارد، اظهار داشت: خبرى از اين بدهى ندارم. وقتى در يك سال، مردم شاهد تغييرات در همه سطوح هستند طبيعى است چنين رقمى را به عنوان بدهى داشته باشيم. وى افزود: در جريان جزئيات اين بدهى نيستم و فرصتى هم ندارم تا از آن مطلع شوم. به هر حال، مديريت هاى متغير و پراشتباه باعث اين رقم بدهكارى شده است. هر كارى حساب و كتاب دارد. برنامه ريزى غلط باعث مى شود كه چنين اتفاقاتى رخ دهد. اين عضو هيأت مديره استقلال در پاسخ به اينكه چرا در جلسات هيأت مديره شركت نمى كند، اظهار داشت: شركت نمى كنم چون اين باشگاه سازمان و تشكيلات درستى ندارد. اين باشگاه داراى ساختمان است اما جلسات آن در مكان هاى ديگر تشكيل مى شود كه اين موضوع را قبول ندارم. ورزشى هستيم و جلسات هم بايد در ساختمان باشگاه برگزار شود. امروز زنگ مى زنند كه بگويند فردا جلسه است بدون اينكه مشغله هاى هر فردى را در نظر بگيرند.
Comment
-
قتل به خاطر اهانت به تيم استقلال
شامگاه روز 28 خرداد سال*جاري مأموران كلانتري شهر ري از وقوع يك فقره نزاع ميان 6 جوان با خبر شدند.
مأموران با حضور در محل دريافتند 5 جوان طرفدار تيم استقلال بر سر علاقه به تيم استقلال با يك جوان 19 ساله به نام امير درگير شده و پس از مجروح كردن وي از صحنه گريخته*اند.
بازپرس جنايي دادسراي شهر ري در خصوص اين پرونده گفت: تحقيقات آغاز شد اما در روز 3 تير ماه اين جوان در بيمارستان هفتم تير فوت كرد و به اين ترتيب 5 جوان حاضر در نزاع و درگيري به عنوان متهمان به قتل شناخته شدند.
وي ادامه داد: تحقيقات براي دستگيري اين افراد آغاز شد تا اينكه شامگاه شب گذشته مأموران موفق شدند اين 5 نفر را دستگير كرده و مورد بازجويي قرار دهند.
بازپرس جنايي گفت: يكي از اين جوانان به نام عليرضا 18 ساله مدعي شد مقتول به تيم مورد علاقه*اش فحش داده و اين فرد نيز بواسطه علاقه زياد خود به اين تيم با وي درگير شده و با كوبيدن سر مقتول به جدول خيابان وي را به قتل رسانده است.
Comment
-
مجتبى جبارى هافبك تيم فوتبال استقلال تهران پس از كش و قوس فراوان در مورد انتخاب تيم آينده اش سرانجام با مسئولان تيم استقلال به توافق رسيد. جبارى ديروز به همراه على نظرى جويبارى در هيأت فوتبال استان تهران حضور يافت و قرارداد خود را به مدت يك سال ديگر با استقلال تمديد كرد. مجتبى جبارى هافبك استقلال تهران پس از تمديد قراردادش با اين تيم در اين رابطه اظهار داشت: قرارداد جديدم با استقلال يكساله است و طورى تنظيم شده كه هر وقت پيشنهاد خارجى داشته باشم مى توانم از اين تيم جدا شوم و هيچ مانعى براى ترانسفر شدنم وجود ندارد. طى همين هفته سفرى به فرانسه خواهم داشت تا با چند تيم مذاكره كنم اما فعلاً بازيكن استقلال هستم. جبارى در مورد دير كردن تمديد قراردادش با استقلال گفت: من مشكلى با استقلالى ها نداشتم و ندارم اما دليل اينكه قراردادم را دير تمديد كردم اين بود كه منتظر پاسخ تيم هاى خارجى بودم و هنگامى كه از حضور در اين تيم ها منصرف شدم فوراً با استقلال تمديد كردم. هافبك استقلال درباره تيم استقلال ادامه داد: استقلال بازيكنان خوبى را جذب كرده است. ما امسال بايد در چند جبهه بجنگيم و به همين خاطر به خدمت گرفتن چنين بازيكنانى لازم بود. مى خواهيم ناكامى فصل گذشته را فراموش كنيم و امسال با تيمى متفاوت در ميادين حاضر شويم. جبارى در بخش آخر صحبت هايش در مورد آمادگى جسمانى اش اضافه كرد: در اين مدت به هيچ وجه از تمرين اختصاصى غافل نشده ام. تمرينات بدنسازى را زيرنظر يك مربى خوب دنبال كردم و از نظر بدنى كمبودى ندارم و آماده حضور در ليگ برتر هستم.
Comment
-
سياوش اكبرپور مهاجم تيم استقلال تهران در رابطه با مصدوميت خود اظهار كرد: از ناحيه مچ پا دچار مصدوميت شده ام كه اين مصدوميت يك روز مانده به پايان اردوى تركيه به وجود آمد . روز شنبه در جريان تمرينات احساس درد كردم و به همين دليل تمرينات را ترك كردم اما از امروز در تمرينات حاضر شدم ، ضمن آن كه بين ۲ تمرين صبح و بعد از ظهر به فيزيوتراپى مى پردازم.وى درباره يارگيرى استقلال گفت : تصور مى كنم استقلال يارگيرى خوبى كرده است. هر كدام از آن ها در سطح قابل قبولى هستند و مى توانند براى استقلال موثر باشند. با اين حال نبايد فراموش كرد كه دوران فوتبال اسم ها تمام شده است و ديگر نمى توان با جذب بازيكنان معروف موفق شد. در فوتبالى كه يك بازيكن ۱۶ ساله به راحتى يك بازيكن ۳۰ ساله را پشت سر مى گذارد ديگر نمى توان به يك نام تكيه كرد و بايد در مجموع تيم موفق شود كه خوشبختانه استقلال اين وضعيت را پيدا كرده است. اكبرپور در مورد تراكم مهاجمان تيم استقلال در اين فصل اضافه كرد: ما بايد نزديك به ۵۰ بازى برگزار كنيم و بى ترديد براى چنين بازى هايى بايد در هر پست ۲ ، ۳ بازيكن آماده باشند. در هر صورت من نگران نيستم چرا كه موفقيت هر بازيكن به عملكرد خود او بستگى دارد و من تمام تلاشم را براى موفقيت در استقلال انجام مى دهم.

Comment

Comment