Announcement

Collapse
No announcement yet.

F.C Esteghlal

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• اميدرضا روانخواه، هافبك مصدوم تيم استقلال تهران پس از شكست اين تيم مقابل مس كرمان اظهار داشت:بچه ها در اين ديدار نهايت تلاش خود را به كار گرفتند اما بى دقتى مهاجمان باعث شد نتوانيم از اين ميدان امتياز كسب كنيم. هافبك استقلال در خصوص وضع مصدوميت خود گفت: در حال حاضر مشغول انجام تمرينات فيزيوتراپى هستم ومشكل خاصى ندارم. اميدوارم هر چه زودتر مصدوميتم بر طرف شود و به تمرينات تيم باز گردم. براى بازى كردن دوباره در تيم لحظه شمارى مى كنم. اميدوارم بازگشت خوبى به ميادين داشته باشم تا هواداران را دلگرم كنم و براى استقلال نيز مثمرثمر باشم. از همين جا از زحمات دكتر نوروزى تشكر مى كنم چرا كه وى در اين مدت هيچگاه مرا تنها نگذاشت و همواره در كنار من بود. روانخواه در مورد آينده استقلال ادامه داد: بازيكنان هنوز به هماهنگى لازم نرسيده اند و زمان لازم است تا آنها به آمادگى مطلوب دست پيدا كنند و به هماهنگى برسند. بازيكنان خوبى در استقلال بازى مى كنند و در صورتى كه مشكلات تيم در خط حمله حل شود بدون شك به يكى از بهترين تيم هاى تاريخ استقلال تبديل خواهيم شد.
    بازيكنان در بازى هاى آينده كار سختى دارند چرا كه بايد نتايج نه چندان خوب گذشته را جبران كنند و شادى را به هواداران برگردانند. البته هواداران نقش به سزايى در موفقيت تيم خواهند داشت چرا كه بايد به ورزشگاه بيايند و با حمايت همه جانبه از تيمشان، استقلال را در رسيدن به هدف خود يارى كنند.

Comment

• سياوش اكبرپور با اشاره به تعطيلى رقابت هاى ليگ برتر گفت: اين تعطيلى به نفع استقلال شد تا كادرفنى نقاط ضعف را برطرف كند و از لحاظ بدنى هم به شرايط ايده آل برسيم.مهاجم استقلال با بيان اين مطلب افزود: تيم ما از لحاظ بدنى عقب است در ضمن فكر مى كنم كه اين تعطيلى فرصت مناسبى است تا نتايج ۴ هفته اول را فراموش كنيم و با روحيه اى بالا به مصاف برق شيراز برويم. به نظر من بازيكنان بايد بزرگ فكر كنند چراكه ما اهداف بزرگى در سر داريم. اكبرپور تأكيد كرد: اين درست كه نتايج استقلال در حد انتظار نبوده اما تا پايان ليگ هنوز ۳۰ هفته باقى مانده و مطمئن باشيد كه روزهاى خوب استقلال هم از راه مى رسد. در حال حاضر اصلاً نمى توان در مورد شخصيت فنى تيم ها حرف زد و بهتر است كه چند هفته ديگر صبر كنيم.
      مهاجم استقلال در پايان گفت: اوضاع مالى استقلال خيلى بدتر از پرسپوليس است اما بازيكنان استقلال بيشتر به مسائل فنى فكر كنند. ما اين فصل بايد در آسيا و در ليگ ايران قهرمانى را به دست آوريم و پرداختن به حاشيه ها چندان درست نيست.

Comment

• مسولان باشگاه استقلال تهران هرگونه مذاکره براي به خدمت گرفتن علي کريمي را تکذيب مي کنند.

مدير روابط عمومي باشگاه استقلال گفت: علي کريمي يکي از بهتري بازيکنان فوتبال ايران است و در صورت حضور در ليگ برتر مي تواند براي هر تيمي تاثيرگذاري مثبتي داشته باشد. با اين حال باشگاه استقلال تهران هيچ برنامه اي براي جذب اين بازيکن ارزشمند ندارد.
        نوري فر هچنين ادامه داد: کريمي با باشگاه قطري قرارداد دارد و پرداخت پول رضايتنامه آنها براي تيم هاي ايراني تقريبا غير ممکن است و به همين دليل ما هيچ برنامه اي براي مذاکره و اضافه کردن کريمي به ليست بازيکنانمان نداريم.

Comment

• على فتح الله ازده مديرعامل استقلال در مورد نتايج اين فصل اين تيم گفت: نتايج استقلال به هيچ عنوان رضايت بخش نيست. نه تنها ما بلكه شخص سرمربى، مربيان و بازيكنان تيم استقلال نيز از نتايج حاصله راضى نيستند. البته بايد به اين نكته توجه داشت كه فوتبال رشته ورزشى است كه براى موفقيت درآن بايد زمان صرف شود و نبايد با چند و حتى يك نيم فصل در خصوص عملكرد يك تيم نظر قطعى داد. استقلال در فصل جارى براى نتيجه گرفتن نياز به فرصت و زمان دارد. مديرعامل باشگاه استقلال با اشاره به بازى استقلال مقابل صباباترى افزود: متأسفانه در اين بازى ۲ پنالتى صددرصد تيم ما را نگرفتند . در يك صحنه مدافع تيم فوتبال صباباترى با دست توپ را مقابل پايش انداخت اما داور از كنار اين صحنه به سادگى گذشت. حدفاصل ۱۰ دقيقه اى كه بازى از تلويزيون پخش نمى شد نيز خطاى واضح مدافع صباباترى روى عليرضا عباسفرد را ناديده گرفت. اگر ثابت شود كه اين حركت مدافع صباباترى خطا نبوده حتما از فوتبال مى روم. بازيكن صباباترى براى ضربه زدن با سر به توپ عباسفرد را هل داده و داور اين را پنالتى نگرفته است، اين خطا پنالتى نيست؟! ز مانى كه در يك بازى ۲ پنالتى تيم ما را نمى گيرند، چه كارى از دست من و سرمربى تيم برمى آيد. مديرعامل باشگاه استقلال تاكيد كرد: از هواداران استقلال عذرخواهى مى كنم و به آنها به عنوان مديرعاملى كه بيشترين افتخار را براى تيم استقلال آورده است، اطمينان مى دهم كه تيم استقلال در جدول رده بندى خود را بالا مى كشد و امسال نيز يكى از جامهاى ليگ برتر و حذفى را كسب خواهد كرد. در اين ميان نيز به فرصت طلبانى كه دنبال برهم زدن تيم استقلال هستند فرصت نمى دهم با اقدامات ناجوانمردانه خود آرامش تيم را برهم بزنند. وى ياد آور شد: زمانى كه تيم استقلال توانست ابومسلم را شكست دهد، برخى ها كه هويتشان براى ما روشن است مدعى شدند اميرقلعه نويى به فتح الله زاده تحميل شده بود. در آن موقع چون تيم پيروز شده بود شايسته نديدم پاسخ آنها را بدهم اما امروز كه تيم نتايج خوبى نگرفته است به همه مى گويم كه هيچ كسى قلعه نويى را به من تحميل نكرده است. من با اراده و تشخيص خودم قلعه نويى را به استقلال آوردم چرا كه به او ايمان و اعتقاد دارم. من قلعه نويى را يك مربى بزرگ مى دانم كه مى تواند تيم استقلال را به موفقيت برساند كما اينكه در جام حذفى نيز تيم را به قهرمانى رساند. فتح الله زاده در ادامه از حمايت خود از امير قلعه نويى گفت و افزود: هم من و هم هيأت مديره باشگاه استقلال از امير قلعه نويى حمايت خواهيم كرد. حمايت ما براى امروز و ديروز نيست و صرف نظر از نتايج تيم از قلعه نويى پشتيبانى خواهيم كرد. مطمئن باشيد قلعه نويى تا پايان فصل سرمربى استقلال خواهد بود، چرا كه كاربلد است و مى تواند تيم را موفق كند.

فتح الله زاده در خصوص اشتباهات داورى كه در هفته هاى گذشته غالبا به ضرر ۲ تيم استقلال و پرسپوليس بوده است، گفت: زمانى مى شنيديم كه عنوان مى شد، داوران از ۲ تيم استقلال و پرسپوليس حساب مى برند. به عقيده من آن ترس به همان اندازه خلاف است كه داورى بخواهد شجاعت خود را با ناديده گرفتن خطاها به ضرر ۲ تيم استقلال و پرسپوليس به رخ بكشد. شجاعت، جسارت و شهامت داور زمانى است كه از حق دفاع كند. انسان شجاع انسانى است كه حق را ناديده نگيرد. من به عنوان مديرعامل باشگاه استقلال مى خواهم به خودم بقبولانم كه داور سهوا اشتباه كرده است اما باور كنيد قابل باور نيست كه در جريان يك مسابقه داور ۲ بار سهوى اشتباه كند. فتح الله زاده در ادامه خاطرنشان كرد: متاسفانه اين روزها كه تيم نتايج خوبى نگرفته است، برخى افراد كه تا همين هفته قبل گم بودند جسارت پيدا كرده اند و از همه چيز ايراد مى گيرند، حتى ازمدرك تحصيلى من. در پاسخ به آنها فقط همين قدر مى گويم اگر هم پولى براى دريافت مدرك داده باشيم در راه علم و دانش هزينه كرده ايم . مديرعامل باشگاه استقلال در خصوص جذب مهاجم خارجى براى تيم فوتبال اين باشگاه گفت: در حال حاضر اقدامى جدى براى جذب مهاجم نداريم. خوشبختانه اكبرپور در بازى با صباباترى گل زد و طلسم گلزنى مهاجمان استقلال را شكست. اكبرپور ما يك گل زده، مگر توره چند گل زده است؟ او هم كه يك مهاجم خارجى است بيش از يك گل نزده است. بايد به اكبرپور و ديگر مهاجمان استقلال فرصت داد. آنها گلزنى را به زودى آغاز مى كنند. با اين حال درصدد جذب يك مهاجم تمام كننده هستيم. به همين خاطر مرفاوى به زودى عازم برزيل مى شود تا يك مهاجم توانمند را براى استقلال به تهران بياورد. وى در خصوص نشست خود با كادر فنى تيم فوتبال استقلال گفت: روز گذشته جلسه اى ۴ ساعته با اعضاى كادر فنى داشتيم و فيلم بازى مقابل صباباترى را باهم تماشا كرديم. قرار شد نكاتى كه از اين بازى استنباط كرديم در روند آماده سازى تيم براى بازيهاى آتى لحاظ شود.
          مديرعامل باشگاه استقلال در خصوص برخورد سياوش اكبرپور با بازيكن صباباترى كه خطر محروميت وى از سوى كميته انضباطى را افزايش داده است، گفت: اكبرپور به عمد بازيكن صباباترى را نزد كه اگر چنين حركتى كرده بود كمك داور اول مسابقه كه نزديك به صحنه بود با او برخورد مى كرد. او پايش پيچ خورد و بدون اختيار روى پاى بازيكن صبا افتاد كه نمى تواند خطاى عمدى باشد.

Comment

• Comment

• مدير عامل باشگاه استقلال تهران اعتقاد دارد که ناکامي هاي تيمش مقطعي است و امير قلعه نوعي تا پايان ليگ فرصت دارد تا استقلال را به جايگاه واقعي اش برساند.

علي فتح الله زاده گفت: خيلي ها منتظر هستند تا با يک باخت استقلال، با شايعه ها و اخبار کذب جو تيم ما را به هم بريزند،خبر اولتيماتوم به قلعه نويي در حالي است که مثل کوه پشت او هستم و تا آخرين روز ليگ برتر از او حمايت خواهم کرد.
              وي همچنين با اشاره به باختهاي استقلال اظهار داشت: هر کسي که با فوتبال آشنايي کمي داشته باشد، مي داند که رتبه هفدهمي استقلال اتفاق و البته مقطعي است، پس از رسانه ها انتظار دارم با سه باخت تيم ما را زير سووال نبرند و به کادر فني و بازيکنانمان اين فرصت را بدهند تا با گرفتن امتيازات لازم استقلال را به جايگاه واقعي اش برسانند.
              فتح الله زاده همچنين ادامه داد: در فصل نقل و انتقالات بازيکنان خوبي را به تيم اضافه کرديم که با هماهنگ شدن آنها تيم مي تواند مقابل حريفان نتيجه هاي بهتري بگيرد، البته براي اينکه تيم کامل شد به يک مهاجم خارجي نياز داريم که در روزهاي اخير اقدامات لازم در اين مورد صورت صورت گرفته است.
              تيم فوتبال استقلال تهران در پايان هفته ششم ليگ برتر با چهار امتياز در رتبه هفدهم جدول رده بندي قرار دارد که اين بدترين شروع آبي پوشان تهران در تاريخ ليگ برتر فوتبال محسوب مي شود.

Comment

• "سياووش اکبرپور" مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران به دليل انجام حرکات ناشايست تا اطلاع ثانوي از همراهي اين تيم و شرکت در مسابقات محروم شد.

به گزارش فدراسيون فوتبال، در بازي بين دو تيم استقلال تهران و صبا باتري که جمعه گذشته در قم برگزار شد، مهاجم استقلال حرکات ناشايستي از خود نشان داد که بنا بر تصميم کميته انضباطي تا اطلاع ثانوي محروم شده است.

***"صمد مرفاوي" و "صادق ورمزيار" مربيان تيم استقلال تهران و صباباتري قم به منظور رسيدگي به تخلفات خود به کميته انضباطي فراخوانده شدند.
                مربيان اين دو تيم بايد براي اداي توضيحات نسبت به تخلفات انجام شده در مسابقه فوتبال بين تيم هاي فوتبال استقلال تهران و صباباتري قم روز شنبه /30 شهريورماه/ ساعت 30/14 در کميته انضباطي حضور يابند.
                حضور مديرعامل باشگاه صباباتري نيز جهت اداي توضيحات در خصوص تخلفات تماشاگران تيم مربوطه در اين جلسه الزامي است.

**مدير عامل باشگاه و سرپرست تيم پاس همدان به کميته انضباطي احضار شدند.
                طبق گزارش داور مسابقه فوتبال بين تيم هاي پاس همدان و پيام خراسان از هفته ششم که 22 شهريورماه در همدان برگزار شد حاکي از بروز تخلفاتي از سوي تماشاگران مرتبط با تيم پاس همدان نسبت به داور مسابقه است.
                مديرعامل باشگاه و سرپرست تيم پاس همدان جهت اداي توضيحات پيرامون تخلفات معوقه در روز يکشنبه 31 شهريورماه ساعت 15 در کميته انضباطي حضور يابند.

** زمان مسابقه دو تيم استقلال تهران و استقلال اهواز که قرار بود راس ساعت 20:30 پنجشنبه هفته جاري، برگزار شود، تغيير کرد.
                با اين حساب ديدار دو تيم، ساعت 21:30 در استاديوم آزادي برگزار مي شود.

Comment

• علي فتح الله زاده با نظر هيات مديره باشگاه فرهنگي ورزشي استقلال تهران، از راس کادر مديريتي اين باشگاه برکنار شد. اعضاي هيات مديره باشگاه استقلال تهران با توجه به ناکامي هاي اين تيم در طول ليگ هفتم، علي فتح الله زاده را برکنار کردند. مديرعامل جديد اوايل هفته آينده انتخاب و فعاليت خود را شروع خواهد کرد. همچنين منصور پورحيدري نيز به دليل غيبت هاي زياد از ترکيب هيات مديره خارج شد.
                  بر اساس اين خبر، "واعظي آشتياني" به احتمال فراوان به جاي پورحيدري به عنوان عضو جديد هيات مديره معرفي و با نظر اعضاي هيات مديره به عنوان مدير عامل جديد باشگاه استقلال فعاليت خود را شروع خواهد کرد.
                  واعظي آشتياني اوايل هفته جاري از سمت معاونت وزير صنايع کناره گيري کرده بود.

Comment

• Comment

• منصور پورحيدرى يكى از اعضاى هيات مديره استقلال بود كه با آمدن نفرات جديد از سمت خود بركنار شد. او حضور واعظى آشتيانى به عنوان مديرعامل جديد باشگاه را امرى از پيش برنامه ريزى شده عنوان كرد. وى در اين باره اظهار داشت: در اين مورد شك نكنيد كه آمدن نفرات جديد از قبل برنامه ريزى شده بود، البته من شخصاً از آقاى انصارى به خاطر حضورش در تيم و كمك هاى مالى كه قرار است انجام دهد ، تشكر مى كنم.پورحيدرى در ادامه گفت: من مدت ها بود كه از باشگاه دور بودم اما وقتى به هيات مديره دعوت شدم مى دانستم كارى از دستم بر نمى آيد چون مشكل اصلى و عمده باشگاه بحث مالى بود. به هر حال بازيكنان چك داشتند و درست نبود ما توپ را به زمين ديگران بيندازيم. وى افزود: به نظرم آمدن انصارى در اين شرايط بهترين تصميم بود و حالا با بودن ايشان كار براى مديرعامل و ساير اعضاى باشگاه راحت تر مى شود.پورحيدرى در پاسخ به ادعاى آشتيانى كه مدعى بود از مدير عاملى اش خبر نداشت گفت: از ماه ها قبل بحث آمدن ايشان به باشگاه و مدير عاملى شان مطرح بود اما اين كه مدعى شده اند خبر نداشتند به خودشان مربوط است. به هر حال در گذشته حداقل ها وجود نداشت و الان با بودن انصارى اين مساله برطرف شده است. وى در پايان گفت: از صميم قلب براى استقلال آرزوى موفقيت مى كنم و معتقدم بايد به حركت و كار افرادى همچون انصارى ارج بگذاريم. استقلال تيم بسيار خوبى دارد كه با برطرف شدن مشكلات مالى اش نتايج خوبى را هم خواهد گرفت.

Comment

• امير رضا واعظى آشتيانى مديرعامل استقلال گفت: جابه جايى مديران هميشه مخرب نيست و گاهى مى تواند اثر مثبتى در باشگاه داشته باشد.وى با اشاره به كناره گيرى فتح الله زاده از باشگاه استقلال و اخبار چند روزه گذشته اين باشگاه ، گفت : اصولاً من با تغيير و تحولات زياد موافق نيستم اما تغييرات در يك مجموعه و يك باشگاه بايد با تحول همراه باشد.وى ادامه داد: اعتقاد دارم مدير اگر نتوانست انتظارات را برآورده كند، هيأت مديره نبايد پاى او بايستد و بايد آن مدير را كنار بگذارد.واعظى آشتيانى افزود: شايد ثبات هم باعث شود تا مدير با برنامه ريزى اهداف خودش را جلو ببرد اما مديرعامل مجرى برنامه هاى هيأت مديره است پس بايد اجرا كننده خوبى باشد و در كل جابه جايى مديران مى تواند اثر مثبت داشته باشد اعتقادم بر اين است يك مدير كه داراى هدف است در تمام دقايق مى تواند اثرگذار باشد.

Comment

• على فتح الله زاده مديرعامل سابق باشگاه استقلال گفت: مديرى كه ادعا مى كند كارش را بلد است، گريه نمى كند. وى درباره مجتبى جبارى و اظهارات او مبنى بر اينكه با دروغ چك او را پس گرفته است، اظهار داشت: صبح همان روزى كه جلسه هيأت مديره تشكيل شد، جبارى به باشگاه آمد و همه ديدند كه از چك شخصى خودم به او دادم. بعد با توجه به اينكه ۲ امضا هستم، متوجه شدم امضاى اشتباه زده ام. بنابراين از منشى خود خواستم تا اين چك را از او بگيرد تا آن را عوض كنم. وى افزود: بعد به جلسه هيأت مديره رفتم و ديدم اين بلا را سرم آوردند. جلسه كه تمام شد، اين چك هم رسيده بود.شما خود را جاى من بگذاريد، وقتى ديگر مسئوليتى نداريد، حاضر مى شويد اين چك را بازگردانيد؟ مديرعامل سابق استقلال عنوان كرد: بالاى ۲۰۰ ميليون از باشگاه طلب دارم و اگر اين چك را هم مى دادم، اين پول به ۳۰۰ ميليون مى رسيد. ديگر چطور مى توانستم اين پول را باز پس گيرم؟ مى خواستم به خاطر استقلال از حق زن و فرزندم بگذرم، حالا كه اين اتفاق نيفتاده، آدم بدى هستم؟ باشد؛ اشكالى ندارد. فتح الله زاده با بيان اينكه با اسپانسر جديد به توافق رسيده بود و قصد داشته پول آن را به بازيكنان بدهد، اظهار داشت: با تعاونى شهر به توافق رسيده بودم و قرار بود دوشنبه ۲ ميليارد به من بدهند. قصد داشتم اين پول را به اضافه يك ميلياردى كه قرار بود سازمان بدهد، به بازيكنان بدهم. اين پول را براى چه كسى مى خواستم؟ به جز مجتبى، ساير بازيكنان هم چك هايشان برگشت خورده است. باشگاه ۳ميليارد تومان دست بازيكنان چك دارد. وى تصريح كرد: در مورد جبارى چون مسئول باشگاه بودم از چك خود استفاده كردم. اگر او از من ناراحت است، مقصر نيستم. او كه با من قرارداد نبسته، بازيكن باشگاه است و حالا دوستان جديدى كه آمده اند، بايد مشكل او را حل كنند. فتح الله زاده در مورد اينكه چرا پس از اين اتفاق به تماس هاى اين بازيكن پاسخ نداده است، گفت: شماره آنهايى كه مى شناسم را ذخيره كرده ام و با آن شماره اى كه از جبارى داشتم حتى يك زنگ هم به گوشى من زده نشد. احتمالاً او از شماره هاى ديگر با من تماس گرفته است. وى در پاسخ به اينكه اگر در چك داده شده به جبارى مشكل امضا نداشت باز اين چك را از او پس مى گرفت، اظهار داشت: پس نمى گرفتم. همان موقع هم به خاطر تيم اين كار را انجام دادم اما وقتى مسئوليت از من ساقط شده اجبارى براى اين كار وجود ندارد. با وجود همه اين حرف ها مجتبى را دوست دارم و اگر با تلفن خود به من زنگ مى زد، حتماً جوابش را مى دادم. مديرعامل سابق آبى پوشان درباره اينكه گفته مى شود فعلاً مديريت جديد در مورد جبارى مسئوليتى را قبول نكرده است، عنوان كرد: مگر چنين چيزى امكان دارد؟يكى بايد اين مسئوليت را قبول كند. بازيكنان با باشگاه قرارداد مى بندند؛ نه با شخص. على فتح الله زاده در اين مورد كه قرار است بعد از دربى افشاگرى كند، گفت: بعد از آن حرفى نخواهم زد. آدمى كه ادعا مى كند كار بلدم، وقتى بركنارش مى كنند كه نبايد گريه كند. حرفى براى گفتن ندارم. بايد بگذاريم استقلال در آرامش به كار خود ادامه دهد. وى در پاسخ به اينكه به او توصيه شده تا سكوت كند، اظهار داشت: من و توصيه؟ آدم توصيه پذيرى نيستم. حرفى نمانده كه مطرح شود. تا زمانى كه اين باشگاه به بخش خصوصى واگذارنشود به استقلال بازنمى گردم.

Comment

• مديرعامل جديد باشگاه استقلال تهران از کادر فني تيم فوتبال اين باشگاه حمايت کرد.
                            مراسم معارفه مديرعامل جديد باشگاه استقلال تهران سه شنبه شب در مجموعه فرهنگي تاريخي سعدآباد تهران برگزار شد.
                            "اميررضا واعظ آشتياني"* در اين مراسم در گفت و گو با خبرنگاران افزود:* هيات مديره باشگاه استقلال تهران از عملکرد کادر فني تيم فوتبال اين باشگاه راضي است به طوريکه تمامي حمايت هاي لازم را از مربيان اين تيم انجام خواهد داد.
                            وي، نظم و انضباط تيمي و سر و سامان دادن به مسائل اقتصادي باشگاه استقلال تهران را از اولويت هاي کاري خود اعلام کرد و گفت:* اين باشگاه پتانسيل هاي فراواني براي تامين هزينه هاي مالي خود دارد به طوريکه مي توان با يک برنامه ريزي مدون به اين مهم دست يافت.
                            واعظ آشتيانبي با بيان اينکه مسووليت سنگيني را برعهده گرفته است، اظهار اميدواري کرد تا با حمايت هيات مديره باشگاه استقلال تهران بتواند شرايط مناسبي را براي موفقيت تيم فوتبال اين باشگاه فراهم کند.
                            رئيس مجمع باشگاه استقلال تهران گفت:* بررسي هاي لازم را از زماني که مشاور رئيس سازمان تربيت بدني بودم، در مورد وضعيت اين باشگاه انجام دادم.
                            "مسعود زريبافان" افزود:* در نهايت به اين نتيجه رسيدم که بايد تصميم جدي را براي بهبود وضعيت باشگاه استقلال تهران بگيرم.
                            وي با بيان اينکه مديرعامل سابق استقلال تهران کارنامه موفقي در اين باشگاه نداشت، اظهار داشت: فرصت کافي در اختيار "علي فتح الله زاده" قرار گرفت اما وي نتوانست انتظارات را بر آورده سازد.
                            زريبافان با اشاره به اينکه فتح الله زاده از مديرعاملي باشگاه استقلال تهران برکنار نشد، افزود:* فتح الله زاده از هيات مديره باشگاه استقلال کنار گذاشته شد اما به دليل آنکه ديگر حق راي نداشت، از مديرعاملي نيز استعفا داد.
                            رئيس مجمع باشگاه استقلال تهران در مورد حمايت کننده مالي (اسپانسر) *اين باشگاه گفت:* هيات مديره باشگاه استقلال ترجيح مي دهد که يک اسپانسر داخلي با باشگاه قرارداد منعقد کند که اميدواريم به زودي حمايت کننده مالي اين باشگاه مشخص شود.
                            "علي انصاري"* عضو هيات مديره باشگاه استقلال تهران در مورد حضور خود در اين هيات مديره گفت:* گروه اقتصادي اين باشگاه را براي رفع مشکلات مالي استقلال تهران تشکيل خواهم داد.
                            وي با تاکيد بر اين نکته که وظيفه اش رفع مشکلات مالي باشگاه استقلال تهران نيست، اظهار داشت:* برطرف کردن مشکلات مالي باشگاه شخصا برعهده مديرعامل است.

Comment

• مراسم معارفه مديرعامل جديد باشگاه استقلال تهران، سه شنبه شب با حضور استاندار تهران و اعضاي هيات مديره اين باشگاه برگزار شد.
                              در اين مراسم، عضو هيات مديره باشگاه استقلال تهران از تلاش هاي مديرعامل سابق اين باشگاه تمجيد کرد و گفت: "علي فتح الله زاده" زحمات فراواني را براي موفقيت اين باشگاه انجام داد.
                              خسرو دانشجو اظهار اميدواري کرد که مديرعامل جديد باشگاه استقلال تهران بتواند شرايط لازم را براي موفقيت تيم فوتبال اين باشگاه فراهم کند.
                              پيش از اين قرار بود، مراسم توديع علي فتح الله زاده برگزار شود اما وي در اين مراسم حضور نيافت.
                              در پايان اين مراسم، "مسعود زريبافان"* رئيس مجمع باشگاه استقلال تهران، حکم "اميررضا واعظ آشتياني"* مديرعامل جديد اين باشگاه را به وي اهدا کرد.
                              در اين مراسم، اعضاي کادر فني تيم فوتبال استقلال تهران و برخي از بازيکنان اين تيم نيز حضور داشتند.

Comment

• Comment

Working...
                                X